POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
21
Września 2017
Czwartek
Imieniny obchodzą:
Bożydar, Hipolit,
Jonasz, Mateusz,
Mira
Do końca roku 101 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (21) sprzedam (15) poszukuję (2) kupię (5) inne (4) 
Dziecięce
zabawki (1) wózki (2) sprzedam (1) inne (2) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (3) oferuję usługi (119) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (8) oferuję (1) kupię (1) 
Meble
sprzedam (19) oddam za darmo (1) 
Motoryzacja 
Osobowe (820) Motocykle i ATV (6) Usługi (4) Dostawcze i ciężarowe (3) Akcesoria (2) Rolnicze i budowlane (2) 
Nauka
korepetycje (5) 
Nieruchomości 
Mieszkania (61) Działki (32) Domy (25) Lokale (9) Usługi budowlane (6) Pokoje (2) Ogródki dzia?kowe (2) Garaże (2) Grunty orne (1) Obiekty (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) gruz (1) 
Praca
zatrudnię (544) szukam pracy (12) 
Rolnicze
sprzedam (7) maszyny rolnicze (1) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (3) 
RTV i AGD
sprzedam (5) 
Stancje dla studentów
wynajmę (2) 
Wypoczynek
wynajmę (3) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (1) zgubiono (1) zaginął/zaginęła (1) psy (1) 
Pozycje :: 121 - 150 z 798 Strona 5 z 27
zatrudnię : Praca
ID: 22697
operator urządzeń w dziale montażu
25.08.2017.
W związku z dynamicznym rozwojem SANDEN MANUFACTURING POLAND zatrudni pracownika na stanowisko

OPERATOR URZĄDZEŃ W DZIALE MONTAŻU/ OBRÓBKI MECHANICZNEJ


Wymagania:

wykształcenie zasadnicze zawodowe
komunikatywność i umiejętność pracy w zespole
dokładność i sumienność
odpowiedzialność
spostrzegawczość, zdolności manualne
gotowość do pracy w systemie


Oferty zawierające CV ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych*, prosimy przesłać na adres e-mail: hr@sandensmp.pl (Z dopiskiem: Operator urządzeń)

*) Prosimy o dopisanie w CV następującej klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą z dn. 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. Ust. nr 133 poz. 883. Brak powyższej klauzuli uniemożliwi nam rozpatrzenie Państwa oferty.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 767249118
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22696
profesjonalny makijaż ślubny wieczorowy
25.08.2017.
MOBILNE I STACJONARNE
STUDIO MAKIJAŻU PROFESJONALNEGO
W OFERCIE PROFESJONALNY MAKIJAŻ NA KAŻDĄ OKAZJĘ, ŚLUBNY, WIECZOROWY, OKOLICZNOŚCIOWY, FOTOGRAFICZNY, RZĘSY.

Make Up & Fashion STUDIO
SŁOWIAŃSKA 19 GŁOGÓW
TEL 535860919
e-mail makeup.studio@wp.pl

ZOB. GALERIĘ ZAPRASZAM SERDECZNIE
https://www.facebook.com/mkaczanowska/
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 535860919
zatrudnię : Praca
ID: 22695
Sprzedawca w Legnicy
25.08.2017.
FIRMA ZYGUŁA-WĘDLINY OD RODZINY
Sprzedawca w Legnicy praca dla kobiet i mężczyzn

O Tobie:

- Lubisz kontakt z ludźmi i cenisz przyjazną atmosferę w pracy,
- Jesteś gotów do pracy zmianowej,
- Chciałbyś pracować w firmie, która dba i inwestuje w pracowników,

O stanowisku:
- Twoim zadaniem będzie sprzedaż wysokiej jakości towarów,
- Będziesz odpowiedzialna/ny za obsługę i dobrą relację z klientem oraz ekspozycje produktów,

Oferujemy:
- Stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- Możliwość awansu
- Szkolenia umożliwiające rozwój,
- Paczki okolicznościowe dla dzieci,
- Benefity finansowe na Wielkanoc i Boże Narodzenie,
- Możliwość skorzystania z dodatkowego ubezpieczenia,
- Kasę pożyczkową i zapomogi bezzwrotne,

Zadzwoń 665-112-800

e-mail: rekrutacja@zygula.pl

Prosimy o dopisanie w CV klauzuli pozwalającej na przetwarzanie danych osobowych w procesie rekrutacji.
zatrudnię : Praca
ID: 22694
Sprzedawca w Lubinie
25.08.2017.
FIRMA ZYGUŁA-WĘDLINY OD RODZINY

Sprzedawca w Lubinie praca dla kobiet i mężczyzn

O Tobie:
- Lubisz kontakt z ludźmi i cenisz przyjazną atmosferę w pracy,
- Jesteś gotów do pracy zmianowej,
- Chciałbyś pracować w firmie, która dba i inwestuje w pracowników,

O stanowisku:
- Twoim zadaniem będzie sprzedaż wysokiej jakości towarów,
- Będziesz odpowiedzialna/ny za obsługę i dobrą relację z klientem oraz ekspozycje produktów,

Oferujemy:
- Stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- Możliwość awansu
- Szkolenia umożliwiające rozwój,
- Paczki okolicznościowe dla dzieci,
- Benefity finansowe na Wielkanoc i Boże Narodzenie,
- Możliwość skorzystania z dodatkowego ubezpieczenia,
- Kasę pożyczkową i zapomogi bezzwrotne,

Zadzwoń 665-112-800
e-mail: rekrutacja@zygula.pl

Prosimy o dopisanie w CV klauzuli pozwalającej na przetwarzanie danych osobowych w procesie rekrutacji.
zatrudnię : Praca
ID: 22693
sprzedawca-ogrodnik (polkowice)
25.08.2017.
Firma „Zielone Ogrody” Wioletta Miodowicz-Jakubowska.z siedzibą w Jerzmanowej specjalizująca się w branży ogrodniczej poszukuje Specjalistę ds. sprzedaży detalicznej i hurtowej w punkcie handlowym w Polkowicach.

Zakres obowiązków:
- sprzedaż roślin i artykułów ogrodniczych
- pielęgnacja roślin i właściwa prezentacja materiału roślinnego
- sprzedaż kostki brukowej i kamieni ozdobnych
- nadzorowanie zamówień towaru
- nadzorowanie wysyłki towaru
- budowanie relacji z klientami, udzielanie im porad

Wymagania:
- umiejętność przygotowania roślin do sprzedaży
- zmysł estetyki, sumienność i odpowiedzialność
- dobra organizacja pracy
- komunikatywność
- umiejętność obsługi kasy fiskalnej
- znajomość programu Subiekt
- prawo jazdy kat. B
- mile widziana wiedza na temat roślin, ich uprawy oraz pielęgnacji
- mile widziana zdolność projektowania
- mile widziana znajomość technik sprzedaży oraz doświadczenie na podobnym stanowisku

Oferujemy:
    - atrakcyjne wynagrodzenie,
    - odpowiednie zaplecze sprzętowe,
    - niezbędne narzędzia pracy,
- pracę w przyjaznej atmosferze w dobrym, dynamicznym zespole


Oferty (CV +podanie) prosimy przesyłać na adres: praca@zielone-ogrody.eu lub składać w biurze przy ul. Ogrodowej 8 w Jerzmanowej, tel. kontaktowy 76/ 838 21 83.
 
Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 22692
mechanik maszyn budowlanych z dośw.
25.08.2017.
Poszukujemy mechanika maszyn budowlanych z doświadczeniem.
Miejsce pracy: Głogów, Polkowice, Rudna, Lubin


Wymagania:
udokumentowane doświadczenie min. 3 lata
dobra organizacja pracy
odpowiedzialność
prawo jazdy kat. B


Oferujemy:
zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
atrakcyjne wynagrodzenie
elastyczne godziny pracy
pracę w miłej atmosferze
pakiet medyczny
służbowy pojazd


Zakres obowiązków m.in.:

naprawy, przeglądy i konserwacja maszyn
okresowe prace serwisowe i kontrola urządzeń


Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres mailowy: sekretariat@reverto.biz.pl lub osobiście w siedzibie firmy: Głogów, ul. Stoczniowa 5 (dawna Portowa 1).
Dziękujemy za zgłoszenia. W razie pytań prosimy o kontakt: 767464587.
Telefon: 662353461
zatrudnię : Praca
ID: 22691
trener tenisa ziemnego
24.08.2017.
Korty Leszno przy stadionie poszukują trenera tenisa ziemnego.
Telefon: 600 489 099
sprzedam : Drobne
ID: 22690
sprzedam lodówko- chłodziarkę sklepową
24.08.2017.
Sprzedam chłodziarko-lodówkę na napoje (piwa, wina,napoje) art.spożywcze, itp. W stanie idealnym. Oświetlenie ledowe różnokolorowe-sterowane pilotem, Wymiary: 120x200 cm. Wystawiam fakturę VAT. Z transportem 2.500 zł brutto.Lubin, woj dolnośląskie.
Telefon: 730386388
sprzedam : Rowery
ID: 22689
rower giant
24.08.2017.
Rower Giant Anthem x29er

Rower w stanie bardzo dobrym ! cena 5500zl (do negocjacji) więcej informacji oraz zdjęc pod adresem email lub tel.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693535708
zatrudnię : Praca
ID: 22688
pracownik magazynu
24.08.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Pracownik magazynu (praca dla mężczyzn i kobiet)
NR REF. S/205/17
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- przestawianie palet,
- pakowanie,
- prace porządkowe

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,(dla osób nieposiadających uprawnień możliwość zrobienia kursu przez naszą Agencję)
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę lub umowę zlecenie,
- stabilne zatrudnienie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-pracapl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 22687
spawacz gazowy/ spawacz 135
24.08.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Spawacz Gazowy/Spawacz 135
NR REF. S/114/17
Miejsce pracy: Głogów – Huta Miedzi

Obowiązki na stanowisku pracy:

- spawanie metodą 135,
- spawanie palnikami acetylenowo- tlenowymi.

Wymagania:

- doświadczenie zawodowe jako spawacz 135,
- doświadczenie w zakresie spawania i cięcia tlenem,
- ważne uprawnienia spawalnicze- unijne,
- umiejętność pracy w zespole.


Oferujemy:

- zatrudnienie na umowę zlecenie,
- możliwość stałego zatrudnienia,
- atrakcyjne wynagrodzenie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
inne : Drobne
ID: 22686
pożyczka do 3000 tys. za 0zł !!!!!!!
24.08.2017.
Promocja!!!!!!!!!

Zero kosztów
Zero zmartwień
Pożyczka do 3000tys za 0 zł
Oddajesz tyle ile pożyczasz


Potrzebujesz gotówki ta oferta jest idealna dla Ciebie
Zadzwoń lub przyjdź do Oddziału znajdziemy dla Ciebie idealną ofertę pożyczki gotówkowej


Kredyt OK
Głogów Garncarska 5
tel 517-099-061
tel 517-099-083


Przyznanie pożyczki uzależnione jest od pozytywnej oceny zdolności kredytowej wnioskującego
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 517-099-061
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22685
serwis komputerowy informatyk
23.08.2017.
Zajmuję się profesjonalną i szybką naprawą sprzętu komputerowego.
Instalacja Systemu i Reinstalacja sytemu Win 7 Win 8 Win 10

Instalacja sieci Wi Fi, Routerów. które pozwalają rozdzielić Internet na kilka komputerów.
Zabezpieczam domową sieć bezprzewodową przed niepowołanym podłączeniem się sąsiadów itp.

> Odzyskiwanie danych z Tel. Android.

> Diagnostyka Komputera.
> Odzyskiwanie Haseł.
> Odzyskiwanie Danych z dysku HDD
> Usuwanie Virusa i złośliwych reklam z systemu
> Konserwacja systemu / przyspieszenie jego pracy
> Problemy z Nagrzewaniem się laptopów.
> Obsługa Firm.
> Składanie Komputerów.
> Pomoc i doradztwo z wyborem sprzętu komputerowego
> Oferuję także Instalacje pakietu Office Word, Excel.
> Wymiana części komputerowych.

>Czy Twój komputer, tablet został zablokowany przez policję ?

Widzisz taką (lub podobną) informację na ekranie swojego monitora?

Nie czekaj, zadzwoń - przywrócę Twój komputer do działania szybko i skutecznie.

Nie pozwól aby Twój komputer był królikiem doświadczalnym i

Dojazd do Klienta !!!
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 570029543
zatrudnię : Praca
ID: 22684
zatrudnie elektryków
23.08.2017.
Zatrudnię Elektryków wysokie wynagrodzenie + premia lub % . Umowa o prace. Polkowice Lubin Głogów Emeryt lub Rencista Nie wykluczam .667883641
Telefon: 667883641
zatrudnię : Praca
ID: 22683
zatrudnię fachowców
23.08.2017.
Zatrudnię 2-4 pracowników (tylko fachowcy)do prac budowlanych i wykończeniowych.Możliwe zakwaterowanie.Wiek 25-45 lat.Umowa zlecenie.Stawka 20 zł na godzinę ok.1000 zł tygodniowo.Więcej informacji pod numerem 609081515
Telefon: 609081515
zatrudnię : Praca
ID: 22682
praca w opiece z podstawami niemieckiego
23.08.2017.
CJ KONIK Z GŁOGOWA
www.pracadlaopiekunek24.pl
POSZUKUJE OPIEKUNEK Z PODSTAWAMI JĘZYKA NIEMIECKIEGO

LEGALNE ZATRUDNIENIE, PŁATNE URLOPOWE POSTOJOWE, SPRAWDZONE MIEJSCA, WSPARCIE KOORDYNATORA 7/24, NIE POBIERAMY ŻADNEJ PROWIZJI

PRACA OD SIERPNIA LUB WRZEŚNIA
elastyczne terminy wyjazdów

ZAPRASZAMY DO BIURA W GŁOGOWIE
ZADZWOŃ I UMÓW SIĘ NA SPOTKANIE.
tel: 731 913 716

ul.Słowiańska 17/1
67-200 Głogów
I piętro

TEL: 731 913 716
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 731913716
zatrudnię : Praca
ID: 22681
specjalista ds. obsługi klienta
23.08.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, firmy działającej na rynkach europejskich i światowych, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Specjalista ds. obsługi klienta

Miejsce pracy: Wschowa
NR REF.S/214/17

Zakres obowiązków:

- przyjmowanie i przekazywanie zamówień do realizacji,
- przygotowywanie zestawień oraz raportów,
- wprowadzanie danych do bazy firmy,
- profesjonalna bezpośrednia, telefoniczna i mailowa obsługa klienta,
- współpraca z innymi działami w firmie.

Od kandydatów oczekujemy:

- komunikatywna znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie,
- praktyczna znajomość pakietu MS Office,
- dokładność i skrupulatność przy wprowadzaniu danych,
- komunikatywność, samodzielność oraz podzielność uwagi,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- mile widziane doświadczenie w obsłudze klienta.

Oferujemy:

- umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel:693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22680
medycyna estatyczna
23.08.2017.
Zapraszam na zabiegi medycyny estetycznej Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 512793882
inne : Drobne
ID: 22679
medycyna estetyczna
23.08.2017.
Zapraszam na zabiegi medycyny estetycznej. Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 512793882
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22678
wykonam roboty remontowo- wykończeniowe
22.08.2017.
Wykonam roboty ogólnobudowlane/wykończeniowe:
- Malowanie i gruntowanie ścian, kładzenie tapet
- Rozbiórka, skuwanie płytek, wynoszenie gruzu,
- Kładzenie płytek ściennych i podłogowych,
- Tynkowanie, szpachlowanie, gipsowanie,
- Montaż i demontaż paneli podłogowych,
- Montaż półek i składanie mebli,
- Wylewka i równanie podłogi,
- Wiercenie i montaż różnego typu rzeczy
- Oraz wiele innych prac

Kontakt pod numerem telefonu: 693-058-056
Telefon: 693058056
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22677
usługi remontowo - wykończeniowe
22.08.2017.
Remont spędza Ci sen z powiek?
Chcesz odświeżyć swoje domowe wnętrze?
Cenisz sobie jakość i profesjonalizm?
Oferuję wyspecjalizowane usługi remontowe:
- SZPACHLOWANIE
- MALOWANIE
- TYNKI DEKORACYJNE !!!
- ZABUDOWY Z PŁYT G-K
- MONTAŻ PANELI
- INNE PRACE BUDOWLANO - WYKOŃCZENIOWE

Z każdego wnętrza można wydobyć ***PIĘKNO***

Posiadam szereg umiejętności dekoratorskich jak i znajomość najnowszych ***TRENDÓW*** i technik budowlanych.
Jeśli chcesz by Twój dom wyróżniał się ***INDYWIDUALNYM STYLEM***

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO KONTAKTU: 721-656-731
Telefon: 721656731
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22676
serwis agd
22.08.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
zatrudnię : Praca
ID: 22675
lektor języka angielskiego
22.08.2017.
Poszukujemy lektora j.angielskiego dla dzieci w przedszkolu od 2,5 do 6 lat. Więcej informacji pod nr tel 792791444 bądź 884364344.
Telefon: 884364344, 792791444
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22674
zabrakło ci gotówki ?
22.08.2017.
CHWILOWY BRAK GOTÓWKI?
POŻYCZAMY NAWET DO 25 000 ZŁ

Zadzwoń i umów się na Spotkanie
tel. 722 003 620

ZAPRASZAM !!!
wynajmę : Drobne
ID: 22673
wynajmę mieszkanie 3 pokoje oś. piastów
22.08.2017.
Wynajmę mieszkanie 3 pokoje oś. piastów tel.792554273
Telefon: 792554273
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22672
kredyty | pożyczki | ubezpieczenia
22.08.2017.
Potrzebujesz pieniędzy? Masz problem z uzyskaniem kredytu lub pożyczki? Doskonale trafiłeś, my Ci w tym pomożemy!

- środki na dowolny cel,
- do 250 tys. złotych,
- pożyczki pozabankowe bez sprawdzenia w BIK,
- nawet z zajęciami komorniczymi,
- bez dodatkowych opłat!

Zadzwoń i sprawdź:
536 946 079 oraz 536 955 038
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 536 946 079 oraz 536 955 038
zatrudnię : Praca
ID: 22671
praca na budowie, posadzki przemysłowe
22.08.2017.
Zatrudnimy posadzkarzy do prac przy wylewaniu posadzek przemysłowych.Szukamy również osób chętnych do nauki zawodu. Zapewniamy umowę o pracę i dobre zarobki. Więcej informacji telefonicznie.
Telefon: 609523015
zatrudnię : Praca
ID: 22670
praca na budowie, okolice głogowa
22.08.2017.
Zatrudnię osoby do prac ogólnobudowlanych. Mile widziane doświadczenie przy stawianiu domów od podstaw.Szukamy również pomocników budowlanych.Praca w okolicy Głogowa.Więcej informacji przekażę telefonicznie
Telefon: 609523015
zabawki : Dziecięce
ID: 22669
lego duplo!
22.08.2017.
Witam. Mam do sprzedania 3 komplety lego duplo. Wiaderko ma kompletny zestaw klocków, pociąg nie ma już opakowania, warsztat ma całość. Zestawy były kupowane nowe i nie mają nawet 1,5 roku.Cena za wszystko 150 zł. . Więcej info pod numerem 785 209 840. Odpowiadam na sms. Pozdrawiam
zatrudnię : Praca
ID: 22668
operator węzła betoniarskiego /ładowarki
22.08.2017.
Adecco Poland Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji The Adecco Group – światowego lidera wśród firm doradztwa personalnego, który posiada 5100 placówek w ponad 60 krajach. W Polsce działamy od 1994 roku. Swoją wiedzą i doświadczeniem służymy w ponad 50 lokalizacjach na terenie kraju. W 2016 roku pracę dzięki Adecco Poland znalazło ponad 63000 osób. Adecco Poland Sp. z o.o. jest Agencją Zatrudnienia nr 364.

Dla Naszego Klienta poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Operator węzła betoniarskiego/ładowarki

Miejsce pracy: Polkowice

Zadania:

Praca w charakterze operatora węzła betoniarskiego/ładowarki w zakładzie betoniarskim w Polkowicach

Wymagania:

Doświadczenie na podobnym stanowisku
Uprawnienia operatora węzła/ładowarki

Oferujemy:

Umowę o pracę
Pracę w systemie jednozmianowym
Praca w Lubinie lub Polkowicach

Oferta dotyczy pracy stałej.
Telefon: 695060632
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama