POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
27
Maja 2017
Sobota
Imieniny obchodzą:
Juliusz, Lucjan,
Magdalena
Do końca roku 218 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (20) sprzedam (13) skradziono mi (1) poszukuję (1) motoryzacyjne (1) kupię (5) inne (11) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (3) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (3) oferuję usługi (130) 
Komputery
sprzedam (2) 
Materiały budowlane
sprzedam (5) oferuję (1) 
Meble
sprzedam (15) 
Motoryzacja 
Osobowe (366) Usługi (6) Motocykle i ATV (3) Dostawcze i ciężarowe (2) Akcesoria (1) Rowery (1) 
Nauka
korepetycje (6) 
Nieruchomości 
Mieszkania (68) Działki (34) Domy (28) Lokale (9) Grunty orne (3) Ogródki dzia?kowe (3) Obiekty (2) Garaże (2) Usługi budowlane (2) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) gruz (1) 
Odzież
suknie ślubne (1) 
Praca
zatrudnię (481) szukam pracy (16) 
Rolnicze
sprzedam (4) maszyny rolnicze (2) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (1) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Wypoczynek
wynajmę (1) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (2) zgubiono (1) psy (2) klucze (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) sprzedam (1) psy (1) 
Pozycje :: 121 - 150 z 744 Strona 5 z 25
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22159
sprzedam drewno kominkowe- dowóz gratis
29.04.2017.
Witamy serdecznie. Jesteśmy firmą, która zajmuję się handlem drewnem kominkowym od wielu lat. Oferujemy cięcie i łupanie na dowolna wielkość według życzenia klienta. W naszym asortymencie posiadamy drewno:
-dębowe
-bukowe
-grabowe
-akacjowe
-jesionowe
-olchowe
-brzozowe
-sosnowe
* Możliwa jest negocjacja ceny w zależności od ilości zamówionego drewna.
Drewno, na którym opiera się nasza działalność, jest certyfikowane odnośnie czystości i jakości. Pochodzenie naszego surowca jest wyłącznie państwowe. Wystawiamy rachunek, co udowadnia legalność zakupionego przez Państwa drewna.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 530217647
sprzedam : Drobne
ID: 22158
fiat ducato 6 os stan bd polkowice pilne
29.04.2017.
Fiat Ducato 2,3 MJ furgon H1 3,3 średni – 6 osobowy

Auto od pierwszego właściciela/użytkownika w 2009 r. Zarejestrowane na firmę i użytkowane przez pracowników służył od przewozu osób i materiałów elektrycznych.
Bezwypadkowy. Mechanicznie jest w bardzo dobrym stanie. Serwisowane w serwisie wszystkie wpisy w książce gwarancyjnej ostatni wpis z 2015 r przy liczniku 110177km. Obecny stan licznika 120000km. Z przodu fotel przedni kierowcy oddzielny plus kanapa dwuosobowa tył kanapa trzyosobowa na jednym stelażu. Auto bardzo przestronne i wygodne.
Posiada otarcia na krawędziach drzwi. Przestrzeń ładunkowa ma zabudowę nadkoli oraz podłogi.

Szczegółowe dane:
Silnik Iveco Deasel/olej napędowy
Pojemność silnika 2,3 L Multi JET
Bagażnik dachowy 4 belki
Drzwi boczne przeszklone przesuwne z obu stron
Lusterka boczne elektryczne sterowane i podgrzewane
Fartuchy przeciwbłotne przednie i tylne
Koło zapasowe w normalnym rozmiarze
Klimatyzacja manualna
Elektryczne szyby
Zawieszenie tylne z podwójnymi resorami
Felgi aluminiowe 15”
Osłona silnika
ESP
Tylne drzwi przeszklone dwuskrzydłowe otwierane pod kątem 270 stopni
Gniazdo 12V w przestrzeni ładunkowej
Hak holowniczy
Radio CD MP3
Komplet kół na zmianę (opony zimowe do wymiany - parę sezonów już mają)

Więcej zdjęć mogę podesłać na maila. Auto do obejrzenia jest w Polkowicach.

Zapraszam do zakupu i kontaktu.
Sylwia - Tel 501274920
e-mail: kristal@op.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 501274920
zatrudnię : Praca
ID: 22157
automatyk- technik utrzymania ruchu
28.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu W Dziale Obróbki Mechanicznej i Odlewni

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/194/17

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych,
- dokonywanie okresowych przeglądów,
- wypisywanie raportów z pracy,
- usprawnianie procesu produkcyjnego.

Oczekujemy:

- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki,
- umiejętność czytania schematów elektrycznych,
- znajomość programowania sterowników PLC(Mitsubishi),
- nakierowanie na pracę zespołową,
- obsługa komputera.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

tel:693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22156
konstruktor
28.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, firmy działającej na rynkach europejskich i światowych, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Konstruktor

Miejsce pracy: Wschowa
NR REF.S/198/17

Zakres obowiązków:

- prowadzenie ewidencji przyjętych zleceń,
- zbieranie niezbędnych informacji do wykonania wycen,
- tworzenie i opracowywanie dokumentacji technicznej 2D i 3D dla nowego produktu,
- tworzenie dokumentacji technicznej, rysunków technicznych oraz modeli 3D dla istniejących wyrobów,
- opracowywanie szkiców koncepcyjnych,
- wizualizacja problemów technologicznych,
- analiza dokumentacji technicznej projektów zewnętrznych i dostosowywanie ich do możliwości produkcyjnych zakładu,
- poszukiwanie nowych rozwiązań technologicznych,
- przygotowywanie kart nowego produktu.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie techniczne,
- bardzo dobra znajomość rysunku technicznego,
- umiejętność posługiwania się urządzeniami metrologicznymi,
- dobra znajomość programu AutoCad,
- dobra znajomość obsługi programów do modelowania 3D- preferowane: SolidWorks,
- biegła obsługa komputera, w tym bardzo dobra znajomość pakietu Office,
- umiejętność rozwiązywania problemów konstrukcyjnych,
- umiejętności analityczne,
- sumienność i dokładność,
- zdolność planowania i organizacji własnej pracy.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22155
pilnie zatrudnię lekarza rodzinnego
28.04.2017.
Gminny Ośrodek Zdrowia w Gaworzycach pilnie zatrudni lekarza medycyny rodzinnej w wymiarze 1 lub 2 razy w tygodniu po 4 godziny.Praca od zaraz.
Telefon: 535750214
zatrudnię : Praca
ID: 22154
pracownik serwisu sprzątającego
27.04.2017.
Jesteśmy ogólnopolską firmą od lat świadczymy kompleksowe usługi porządkowe. To co nas wyróżnia to wysoki standard wykonywanych zleceń. Mamy wykwalifikowany personel, z którym systematycznie staramy się wzmacniać naszą pozycję na rynku.

Ogólnopolska firma z branży sprzątającej poszukuje do swojego zespołu:

Pracownika usług porządkowych
Miejsce pracy: POLKOWICE
System pracy trzy zmianowy

Zakres obowiązków: dbanie o czystość powierzchni biurowych, pomieszczeń socjalnych, korytarzy, hal magazynowych/produkcyjnych

Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności
Telefon: 512053503
sprzedam : Materiały budowlane
ID: 22153
klej uniwersalny do styropianu i siatki
27.04.2017.
Nowa Hurtownia DEKO KOLOR
Oferuje do sprzedaży Zaprawę klejąco zbrojącą do przyklejania styropianu i wykonywania warstwy zbrojącej Firmy Termoorganika w cenie 19,50 zł za worek
Zapraszamy również po inne materiały zarówno na elewację jak i do wnętrz
DEKO KOLOR
UL. M. Skłodowskiej-Curie 91D
59-300 Lubin
tel.530-833-889
Telefon: 530-833-889
zatrudnię : Praca
ID: 22152
analityk kredytowy
27.04.2017.
Bank Spółdzielczy w Głogowie jest bankiem uniwersalnym, wyłącznie z polskim kapitałem.Nowoczesność, efektywność i ostrożność gwarantująca bezpieczeństwo środków naszych klientów to cechy Banku ważne dziś i w przyszłości.

Bank Spółdzielczy w Głogowie poszukuje kandydata na stanowisko ANALITYK KREDYTOWY

Wymagania
- wykształcenie wyższe preferowane ekonomiczne,
- umiejętność analitycznego myślenia,
-praktyczna znajomość analizy i oceny sytuacji finansowej podmiotów gospodarczych
- doświadczenie na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem,
-sumienność w wykonywaniu powierzonych obowiązków i dobra organizacja pracy
-umiejętność pracy pod presją czasu.

Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie (umowa o pracę),
- możliwość rozwoju zawodowego,
- przyjazną atmosferę pracy.

Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi osobami.
Wysyłając swoje CV prosimy dołączyć klauzulę:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).
Telefon: 768357414
psy : Zgubiono/Znaleziono
ID: 22151
zaginął chow chow
26.04.2017.
w dniu 26.04.2017 ok. godziny 14.30 niedaleko kościoła św. Barbary w Lubinie. zaginął pies o imieniu Amon, jest to 7 miesięczny chow chow, maści jasno rudej z czarnym pysiem, pies wyniku ataku innego psa, uciekł w panice. do tej pory nie udało się go odnaleźć, Ma niebieski szelki i smycz, posiada również chip. Jeśli ktoś widział lub znalazł piesia proszę o kontakt tel 665 425 731, 667 700
Telefon: 665425731
zatrudnię : Praca
ID: 22150
zlecę remont elewacji
26.04.2017.
Zlecę remont elewacji frontowej oraz balkonów kamienicy w Legnicy - ul.Złotoryjska (400 m2).

Tel. 607 229 205
Telefon: 607229205
zatrudnię : Praca
ID: 22149
monter - francja
26.04.2017.
Zatrudnimy pracowników do montażu namiotów i boksów na zawody konne. Miejscem pracy jest Francja.

Wymagania:
- prawo jazdy kat. B,
- otwartość,
- pracowitość,
- umiejętność pracy w zespole.

Oferujemy:
- zatrudnienie na umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Prosimy o przysłanie CV na adres: cld@cld.com.pl

Telefon: 607955512
szukam pracy : Praca
ID: 22148
opiekun osób starszych
25.04.2017.
Przyjmę zlecenie opieki nad osobą starszą,niepełnosprawną.Posiadam wymagane doświadczenie.Jestem osobą odpowiedzialną,sumienną,dyskretną.
Zakres usług obejmuje;
-utrzymywanie higieny-toaleta poranna,wieczorna,
-zapobieganie odleżynom,
-pampersowanie,
-przygotowywanie posiłków-karmienie,
-podawanie leków-nadzór,
-porządki-zakupy-spacery,
-inne czynności wynikające z indywidualnych potrzeb klienta
Opieka od poniedziałku do piątku.Na życzenie klienta w weekendy i w godz. nocnych.
Tel.kon.515 749 243
Telefon: 515749243
zatrudnię : Praca
ID: 22147
opiekun osób starszych i niepełnosprawny
25.04.2017.
Zatrudnię opiekunkę osób starszych i niepełnosprawnych.Wymagane doświadczenie.Kontakt 515749243
Telefon: 515749243
szukam pracy : Praca
ID: 22146
opiekun osób starszych i niepełnosprawny
25.04.2017.
Przyjmę zlecenie opieki nad osobą starszą.Posiadam wymagane doświadczenie 515 749 243
Telefon: 515749243
zatrudnię : Praca
ID: 22145
lektor języka niemieckiego
25.04.2017.
CK WINDSOR zatrudni lektora j. niemieckiego
W związku z rozwojem firmy oraz coraz większą liczbą uczniów poszukujemy kreatywnych lektorów do stałej i długoterminowej współpracy. Zajęcia prowadzimy głównie dla młodzieży i dorosłych. Uczymy w małych grupach oraz indywidualnie.
Wymagania:
- odpowiednie kwalifikacje do nauczania języka na poziomie zaawansowanym
- doświadczenie w pracy z młodzieżą i osobami dorosłymi
- komunikatywność i wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne,
- energia, dynamizm w działaniu
Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- praca w godzinach popołudniowych
- zatrudnienie w formie umowy zlecenie lub umowy współpracy,
- samodzielność i autonomię w działaniu,
- miłą atmosferę w pracy
Osoby zainteresowane współpracą z naszą firmą prosimy o przesłanie CV na adres: biuro.windsor@gmail.com
Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez SJO Enjoy z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)”.
Z wybranymi kandydatami skontaktujemy się telefonicznie.


Telefon: 795756140
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22144
sprzątanie domów i mieszkań
25.04.2017.
Planujesz sprzedać lub wynająć nieruchomość? Remontowałeś mieszkanie a teraz nie masz siły lub czasu posprzątać? Najemcy zostawili po sobie bałagan? TA OFERTA JEST DLA CIEBIE!!!
Sprzątanie domów, firm, mieszkań po remontach, wynajmie, przy świątecznych porządkach itp.
Wystawiamy faktury VAT
Telefon: 725880725
zatrudnię : Praca
ID: 22143
pracownik terenów zieleni
25.04.2017.
Pracownik terenów zieleni

Zakres obowiązków:
   - praca przy nasadzeniach roślin ozdobnych, krzewów i drzew,
   - zakładanie i koszenie trawników,
   - pielęgnacja terenów zieleni,
    - przycinanie i strzyżenie roślin,
    - prace związane z budową i konserwacją elementów małej architektury,
    - prace porządkowe i konserwatorskie,
    - inne zadania związane z realizowanymi pracami.

Nasze wymagania:
    - znajomość branży ogrodniczej,
    - wiedza na temat roślin i ich uprawy oraz pielęgnacji,
    - umiejętność kształtowania krzewów i drzew,
    - umiejętność pracy w zespole,
   
Oferujemy:
    - atrakcyjne wynagrodzenie,
    - ciekawą pracę przy różnorodnych realizacjach,
    - odpowiednie zaplecze sprzętowe,
    - niezbędne narzędzia pracy.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie podania oraz CV na adres:
praca@pro-infra.pl lub osobiście do biura w Jerzmanowej ul. Ogrodowa 8, tel. 76/838-21-83

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 22142
brukarz - pomocnik brukarza
25.04.2017.
Firma Pro-Infra Sp. z o.o.. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracowników na stanowisko:
 BRUKARZ/POMOCNIK BRUKARZA
Zakres obowiązków:
- układanie nawierzchni z kostki
- układanie krawężników
- obsługa narzędzi brukarskich
- inne zadania związane z realizacją prac

Nasze wymagania:
- min. 2 lata doświadczenia
- umiejętność pracy w zespole
- sumienność, uczciwość

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- ciekawą pracę przy różnorodnych realizacjach
- odpowiednie zaplecze sprzętowe
- niezbędne narzędzia pracy

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie podania oraz CV na adres:
praca@pro-infra.pl lub dostarczenie osobiście do biura w Jerzmanowej ul. Ogrodowa 8 (tel. 76 838-21- 83)

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 22141
analityk / specjalista ds. produktu
25.04.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym
w związku z szeroką ekspansją proponuje zatrudnienie na stanowisku:

ANALITYK/ SPECJALISTA DS. PRODUKTU

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

-przygotowywanie raportów produktowych dotyczących asortymentu sprzedawanego w salonach CCC,
-bieżące monitorowanie i raportowanie zapasów sklepowych oraz stoków magazynowych,
-konstruowanie analiz produktowych wspierających sprzedaż salonów w Polsce i za granicą,
-przygotowywanie raportów i prezentacji dla kierownictwa.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-wykształcenie wyższe, preferowane kierunki: metody ilościowe, ekonometria, statystyka, ekonomia, finanse, matematyka,
-bardzo dobra znajomość języka angielskiego bądź innego języka obcego,
-bardzo dobra znajomość pakietu MS Office (w szczególności Excel),
-umiejętność pracy pod presją czasu i dobra organizacja pracy,
-doskonałe umiejętności analityczne i prezentacyjne,
-prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

-pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w ponad 15 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit Multisport,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC
oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl,
-możliwość uczestnictwa w kursie językowym na terenie firmy,
-„krótsze piątki”,
-przyjazną atmosferę pracy.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji n adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22140
praca
24.04.2017.
Zatrudnię osobe do pomocy w kuchni, w lokalu gastronomicznym w Glogowie
Telefon: 884807903
zatrudnię : Praca
ID: 22139
zatrudnię
24.04.2017.
KLINIKA OKULISTYCZNA VITA-MED z siedzibą w Głogowie
poszukuje osoby na stanowisko:

Optometrystka/Optometrysta


Jeśli:

- wykonujesz zawód Optometrystki/Optometrysty,
- posiadasz doświadczenie zawodowe lub praktykę w obsłudze urządzeń
diagnostycznych,
- planujesz swoją karierę w branży okulistycznej,
- jesteś osobą elastyczną i komunikatywną,

To u nas znajdziesz:

- otwartą drogę do rozwoju
- współpracę z najlepszymi specjalistami na rynku
- przyjazną atmosferę
- pracę na nowoczesnej Klinice i najnowszym sprzęcie okulistycznym na rynku

Doceniamy:

- doświadczenie i wiedzę w wykonywaniu badań podstawowych:

* autorefraktometrii,
* tonometrii,
* keratometrii,

- doświadczenie i wiedzę w wykonywaniu badań diagnostycznych,
- doświadczenie i wiedzę w wykonywaniu pomiarów ostrości wzroku,
- umiejętność prowadzenia dokumentacji med.,
- zaangażowanie,
- chęć do współpracy,
- pozytywną energię,
- komunikatywną znajomość języka angielskiego.

Aplikuj i dołącz do nas już dzisiaj!

Prześlij swoją aplikację na adres e-mail:
rekrutacja@vita-med.glowow.pl
z dopiskiem "Rekrutacja OPTOMETRYSTA"

Dołącz do CV następującego oświadczenie: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych
osobowych zawartych w mojej ofercie pracy na potrzeby realizacji procesu
rekrutacji zgodnie z ustawą z dn. 28 sierpnia 1997 r. o ochronie danych
osobowych (Dz. U. 133 poz. 883).”

Wszystkim dziękujemy za przesłanie aplikacji.
Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Telefon: (076)831 37 47
zatrudnię : Praca
ID: 22138
zatrudnię
24.04.2017.
Klinika Okulistyczna VITA-MED Głogów zatrudni osobę na stanowisko rejestratorki
Wymagania:
-wykształcenie średnie lub wyższe,
- znajomość obsługi komputera i pakietu Ms-office,
- zaangażowania oraz wysokiego poziomu kultury osobistej,
- umiejętność pracy w zespole oraz komunikatywność,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.

Oferujemy:
- zatrudnienie na umowę o pracę,
- szkolenia i możliwość rozwoju zawodowego,
- pracę w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej.

Osoby zainteresowane ofertą zapraszamy do aplikowania na adres mailowy:
rekrutacja@vita-med.glogow.pl lub osobiście w siedzibie Kliniki przy ulicy
Legnickiej 5
Telefon: (076)831 37 47
zatrudnię : Praca
ID: 22137
sprzedawca na stacji orlen w legnicy
23.04.2017.
Jeśli lubisz kontakt z klientem i lubisz pracę w zespole, a do tego jesteś pracowity, zorganizowany, uśmiechnięty, pozytywnie nastawiony do nowych wyzwań, a do tego cechuje Cię wysoka kultura osobista, to ta praca jest dla Ciebie.

Szukamy pracowników na nowo wybudowanej stacji paliw Orlen przy skrzyżowaniu ulicy Leszczyńskiej i Łokietka w trójzmianowym, ośmiogodzinnym systemie pracy.

Mile widziane:
- doświadczenie w pracy na stacji paliw;
-doświadczenie w sprzedaży;
-znajomość systemu POS i BOS;
-karta zdrowia;

Jeśli jesteś zainteresowany, prześlij swoje CV na adres rybczyk.paulina@gmail.com

Zastrzegamy prawo odpowiadania tylko na wybrane oferty.

Proszę o umieszczenie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 290 - pokaż numer telefonu - roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22136
naprawa okien pcv
23.04.2017.

* NAPRAWA OKIEN PVC
* REGULACJA DRZWI
*KONSERWACJA
*SMAROWANIE
* WYMIANA USZKODZONYCH OKUĆ
Jeśli z twoimi oknami
jest coś nie tak !
Postaramy się je naprawić.
tel 608057996
Głogów
Telefon: 608057996
korepetycje : Nauka
ID: 22135
fakultety maturalne z języka angielskieg
23.04.2017.
Zapraszam na fakultety maturalne z języka angielskiego. Możliwe zajęcia zarówno grupowe jak i indywidualne. Fakultety odbywają się w dniach 29.04-07.05. Także w dni świąteczne w przypadku takiego zainteresowania. Więcej informacji pod numerem telefonu 512273212 lub 664906403. Proszę o kontakt telefoniczny raczej w godzinach porannych.
Telefon: 512273212
zatrudnię : Praca
ID: 22134
kino helios w lubinie poszukuje baristów
22.04.2017.
Dołącz do zespołu Kina Helios w Lubinie i razem z nami zbuduj zespół BARISTÓW jakich nie powstydziłaby się żadna kawiarnia. Oferujemy profesjonalne przeszkolenie, pracę w młodym, kreatywnym zespole w najbardziej dynamicznie rozwijającej się sieci kin w Polsce. Chcesz zdobywać doświadczenie w interesującym Cię zawodzie już na etapie szkoły średniej lub studiów? Jesteś osobą, której szukamy. Masz doświadczenie w zawodzie baristy oraz status ucznia/studenta? Czekamy na Twoje CV. Nie przegap szansy na - być może - przygodę Twojego życia.
Oczekujemy zaangażowania, chęci rozwoju, zapału do nauki, kreatywności, umiejętności pracy w zespole, statusu ucznia/studenta oraz posiadania ważnej książeczki SANEPiD.
Jeśli spełniasz powyższe warunki oraz skończyłaś/łeś 17 lat - złóż CV na adres lubin@helios.pl.
O zakończeniu rekrutacji poinformujemy mailowo.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 722382329
gruz : Oddam za darmo
ID: 22133
gruz- cegła poniemiecka
21.04.2017.
Oddam Gruz z rozbiórki domu poniemieckiego. Duża zawartość cegły, przydatny jako podkład chodników , wjazdów na posesje podjazdów do garaży itp.
Telefon: 570701048
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22132
serwis agd
21.04.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
zatrudnię : Praca
ID: 22131
florysta
21.04.2017.
Zatrudnię florystę do pracy w Pracowni florystycznej. Miejsce pracy Polkowice.
Telefon: 5 76 74 19 36
zatrudnię : Praca
ID: 22130
praca holandia
21.04.2017.
praca przy sortowaniu i pakowaniu warzyw i owoców.
Telefon: 696729944
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama