POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
27
Kwietnia 2017
Czwartek
Imieniny obchodzą:
Anastazy, Andrzej,
Piotr, Teofil, Zyta
Do końca roku 248 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (21) sprzedam (9) skradziono mi (1) poszukuję (1) motoryzacyjne (2) kupię (9) inne (11) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (2) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (1) oferuję usługi (127) 
Komputery
sprzedam (2) 
Materiały budowlane
sprzedam (5) oferuję (1) 
Meble
sprzedam (17) 
Motoryzacja 
Osobowe (271) Usługi (5) Akcesoria (2) Dostawcze i ciężarowe (1) Motocykle i ATV (1) Rowery (1) 
Nauka
korepetycje (7) 
Nieruchomości 
Mieszkania (69) Działki (34) Domy (27) Lokale (9) Grunty orne (3) Ogródki dzia?kowe (3) Garaże (2) Obiekty (1) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) gruz (1) 
Odzież
suknie ślubne (1) 
Praca
zatrudnię (453) szukam pracy (19) 
Rolnicze
sprzedam (1) maszyny rolnicze (1) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (1) 
RTV i AGD
sprzedam (2) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Wypoczynek
wynajmę (1) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (2) zgubiono (3) psy (2) klucze (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) sprzedam (1) psy (1) 
Pozycje :: 121 - 150 z 715 Strona 5 z 24
zatrudnię : Praca
ID: 22032
sekretarka/recepcjonistka
30.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, firmy działającej na rynkach europejskich i światowych, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Sekretarka/Recepcjonistka

Miejsce pracy: Wschowa
NR REF.S/196/17

Zakres obowiązków:

- organizacja pracy sekretariatu,
- przygotowanie i wysyłanie korespondencji,
- nadzorowanie prawidłowego obiegu dokumentów w firmie,
- obsługa centrali telefonicznej, komputera i innych urządzeń biurowych.


Od kandydatów oczekujemy:

- komunikatywnej znajomości języka angielskiego,
- obsługi komputera, w tym praktyczna znajomość pakietu MS Office,
- znajomość obsługi urządzeń biurowych,
- komunikatywność, samodzielność oraz podzielność uwagi,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- wysoka kultura osobista,
- miła aparycja.

Oferujemy:

- umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22031
montażysta
30.03.2017.
Zatrudnimy osobę na stanowisko montażysta.

Zakres obowiązków:
- montaż okien, rolet, drzwi i bram
- drobne roboty budowlane, obróbka.

Wymagania:
- prawo jazdy minimum kat B.
- kultura osobista
- sumienność i zaangażowanie.
- zdolności manualne.

Zapewniamy:
- Przeszkolenie z zakresu wykonywanych robót,
- Stałe zatrudnienie.

Siedziba naszej firmy znajduje się w Głogowie. Obszar, na którym działamy to: Głogów, Polkowice, Lubin, Legnica, Nowa Sól, Zielona Góra, Gorzów wlkp.

CV proszę przesłać na maila biuro@velostyl.pl lub dostarczyć osobiście do biura przy ul. Piotra Skargi 30 w Głogowie.

Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi osobami.
Wysyłając swoje CV prosimy dołączyć klauzulę:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych
zatrudnię : Praca
ID: 22030
pilnie zatrudnię
29.03.2017.
pilnie zatrudnię osobę na stanowisko montera mebli pod zabudowę, wymagania doświadczenie, oferujemy bardzo atrakcyjne zarobki
Telefon: 692412446 767273180
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22029
zakupy w ikea z dostawą do domu
29.03.2017.
Realizujemy cotygodniowe zamówienia dowozu wszelkich produktów z Ikea (od szklanki, po szafę, o sofie nie wspominając :) wprost pod Twoje drzwi z opcją wniesienia.
Jak zamawiać ? :
1. Wejdź na stronę IKEA WROCŁAW
2. Stwórz własną listę zakupów oraz zapisz ją w formacie .pdf na swoim komputerze (lub skorzystaj z formularza wysyłki na nasz adres na stronie ikea)
3. Wyślij w wiadomości do nas , wraz z danymi:
Imię i nazwisko, Adres dostawy, Numer telefonu, e-mail
Za zakupy i naszą usługę płacą Państwo, odbierając towar od kierowcy (płatność: GOTÓWKA)
Wszystko bez wychodzenia z domu :)
Cena usługi uzależniona jest od kwoty zakupów.
Znajdź na facebooku pod hasłem Zakupy w Ikea z dostawą do domu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 888669669
zatrudnię : Praca
ID: 22028
kierowca
29.03.2017.
Hurtownia alkoholi zatrudni kierowców kat. C z kursem na przewóz rzeczy
Telefon: 76 833 48 08
zatrudnię : Praca
ID: 22027
zatrudnię elektryka
29.03.2017.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach zatrudni pracownika na stanowisko elektryk.
W zakresie obowiązków: utrzymanie ruchu linii produkcyjnej. Praca zmianowa.

Wymagania:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe mechaniczne, elektryczne
- min.1- 2 lata doświadczenia
- uprawnienia elektryczne

Kontakt:
-osobisty- Systemy i Technologie Sp. z o.o.
ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice

- telefoniczny- 76 7234215
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię : Praca
ID: 22026
zatrudnię pracowników produkcji
29.03.2017.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach zatrudni pracowników od zaraz na stanowisko: pracownik produkcji.

Praca przy linii produkcyjnej, przy zalewaniu form masą polimerobetonową. Praca zmianowa (3 zmiany).

Od kandydatów oczekujemy:
-umiejętności manualnych,
-dokładności,
-sumienności,
-pracowitości,
-umiejętności pracy w zespole.

Oferujemy:
-zatrudnienie w firmie działającej na rynku 25 lat,
-umowę o pracę na pełny etat,
-system motywacyjny (m.in. premie),
-fundusz socjalny (m.in. wczasy pod gruszą),
-pakiet opieki medycznej.

Kontakt:
- telefoniczny: 76 72 34 215
- osobisty: Systemy i Technologie Sp. z o.o. ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice
Telefon: 76 72 34 215
kupię : Drobne
ID: 22025
kupie monety kolekcje monet
29.03.2017.
Kupię monety kolekcje monet polskie i zagraniczne pojedyncze sztuki oraz cale kolekcje przedwojenne oraz współczesne marki,ruble,zlotowki itp srebrne,złote,okolicznościowe i nie tylko za ciekawe dobrze zapłacę telefon 694972047 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 694972047
kupię : Drobne
ID: 22024
kupie monety kolekcje monet
29.03.2017.
Kupię monety kolekcje monet polskie i zagraniczne pojedyncze sztuki oraz cale kolekcje przedwojenne oraz współczesne marki,ruble,zlotowki itp srebrne,złote,okolicznościowe i nie tylko za ciekawe dobrze zapłacę telefon 694972047
Telefon: 694972047
wynajmę : Drobne
ID: 22023
koncentrator tlenu
28.03.2017.
Proponuję do wynajęcia koncentrator tlenu renomowanej firmy Invacare model Platinium S. Urządzenie stacjonarne o wymiarach : 67x 46x 36cm. Wytwarza tlen w zakresie od 0,5 do 5 l/min; Urządzenie charakteryzuje bardzo niski poziom hałasu : < 39,5 db; pobór mocy : 280 W do 3L; Koncentrator posiada czujnik tlenu, tzn., że sam sygnalizuje ewentualne zakłócenia w działaniu zapewniając w ten sposób bezpieczną terapię tlenową osobom potrzebującym. Koszt wynajmu 120 zł. za miesiąc. Pierwszy miesiąc 140zł. Kaucja zwrotna pobierana w momencie wypożyczenia 240 zł. Wysokość kaucji podlega negocjacji. W cenie wynajmu dowóz na terenie Głogowa. Indywidualne przewody tlenowe na wyposażeniu urządzenia. W razie awarii zwody zapewniamy zamienny sprzęt. Zachęcamy do kontaktu. Służymy fachową poradą. Tel. 782 934 933 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 782 934 933
zatrudnię : Praca
ID: 22022
kelner manager
28.03.2017.
Restauracja PASJAMI w Głogowie zatrudni osobę na stanowisku Kelner-Manager. Praca od poniedziałku do piątku, dobre warunki, przyjemna atmosfera. Mile widziane doświadczenie w zawodzie
Telefon: 606623384
kupię : Rolnicze
ID: 22021
kupię zboża, kukurydzę, rzepak, bobik, ł
28.03.2017.
Kupię zboża paszowe i konsumpcyjne: pszenicę, pszenżyto, owies,żyto, jęczmień, kukurydzę, soję, groch, grykę,łubin słodki i gorzki, bobik, peluszkę, rzepak. min 20 ton.Kupujemy równie zboża ekologiczne. Zapewniam transport. Płatność w dniu odbioru. Skup z rejonu całego kraju. Tel: 504082106 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 504082106
zatrudnię : Praca
ID: 22020
praca w holandii
28.03.2017.
Praca przy sortowaniu i pakowaniu warzyw i owoców
Telefon: 696729944
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22019
serwis agd
28.03.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612

Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
sprzedam : Komputery
ID: 22018
komputery na indywidualne zamówienie
27.03.2017.
Komputery pod indywidualne zamówienie (zastosowania ogólne, gry, praca w środowisku CAD itp.). Naprawy, modyfikacje komputerów.
Telefon: 503762069
oferuję : Wypoczynek
ID: 22017
praga jarmarki 8.04.
27.03.2017.
Biuro podróży Zawisza Travel zaprasza 8.04 do Pragi
Wyjazd z Lubina parking sklepu Kaufland 5:15

Program wycieczki:

Wyjazd z kraju i przejazd do Pragi.
Zwiedzanie miasta z przewodnikiem m.in.: Hradczany, Loreta, Zamek Królewski, Katedra św. Wita, Bazylika św. Jerzego, Mala Strana, Most Karola, uliczki Starego Miasta, Ratusz Staromiejski, Rynek, Zegar Orloj, Vaclavskie Namiesti.Udział w Jarmarkach Wielkanocnych.W trakcie zwiedzania czas wolny na posiłek we własnym zakresie.

Wyjazd w drogę powrotną do kraju.

Cena zawiera:
przejazd autokarem turystycznym ( dvd, wc, barek )
ubezpieczenie NNW i KL
opieka licencjonowanego przewodnika praskiego




UWAGA:
program jest ramowy, kolejność zwiedzania ustala przewodnik
obowiązkowy dowód osobisty lub paszport
ceny biletów wstępu mogą ulec zmianie

CENA.99 zł/os.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 667291334
zatrudnię : Praca
ID: 22016
sprzedawca-wykładanie towaru
27.03.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy-wykładanie towaru, praca na 0,5 etatu, wynagrodzenie 1000 zł brutto, praca w systemie zmianowym. Podania proszę składać w sklpie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
sprzedam : Materiały budowlane
ID: 22015
hiszpańskie płtyki "grespania" poszukiwa
27.03.2017.
Płytka ścienna Hiszpańskiej marki - GRESPANIA.
Seria:Seul Negro dekor 30x60 powierzchnia połysk.
Kolor: czerń i biel,
Gatunek I
Cena za metr kwadratowy
1 szt = 1 m2
Zastosowanie: płytka ścienna
Klasa ścieralności:PEI IV
W sprzedaży 13 szt. płytek = 13 m2.
Cena za sztukę 95 zł.
Cena za całość -PROMOCJA- 1.100zł.
Odbiór osobisty w okolicach Polkowic,woj.Dolnośląskie
Wysyłka:125zł.(przedpłata na konto)
Kontakt w godzinach 9-20
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 605240341
zatrudnię : Praca
ID: 22014
brygadzista
27.03.2017.
Firma brukarska z Głogowa, zatrudni brygadzistę od zaraz.
Praca na terenie Głogowa i okolic.

Oczekujemy:
Doświadczenia,
Motywacji i chęci do pracy,
Komunikatywności,
Dokładności i rzetelności w wykonywaniu powierzonych obowiązków,

Oferujemy:
Wynagrodzenie miesięczne 3000 złotych brutto + premie uznaniowe,
Stabilne zatrudnienie (umowę o pracę),
Przyjazną atmosferę w pracy,

Więcej informacji pod numerem 537-83-10-10

Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi osobami.
Wysyłając swoje CV na adres biuro@ragenglogow.pl prosimy dołączyć klauzulę:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).
Telefon: 537-83-10-10
zatrudnię : Praca
ID: 22013
zatrudnię pracownicę w lotto
26.03.2017.
Praca dla studentki 1 lub 2 roku na umowę zlecenie w punkcie Lotto
Telefon: 600310482
zatrudnię : Praca
ID: 22012
informatyk
26.03.2017.
Bank Spółdzielczy w Głogowie jest bankiem uniwersalnym, wyłącznie z polskim kapitałem.Nowoczesność, efektywność i ostrożność gwarantująca bezpieczeństwo środków naszych klientów to cechy Banku ważne dziś i w przyszłości.

Bank Spółdzielczy w Głogowie poszukuje kandydata na stanowisko Informatyk

Wymagania
- wykształcenie wyższe lub średnie techniczne o kierunku informatycznym,
- umiejętność analitycznego myślenia,
- umiejętność organizacji czasu pracy oraz samodzielność w wykonywaniu powierzonych zadań,
- doświadczenie na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem,
- wiedza z zakresu bezpieczeństwa sieci i systemów informatycznych.

Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie (umowa o pracę),
- możliwość rozwoju zawodowego,
- przyjazną atmosferę pracy.


Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi osobami.
Wysyłając swoje CV prosimy dołączyć klauzulę:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).

e-mail: sekretariat-bs.glogow@bankbps.pl
Telefon: 768357414
zatrudnię : Praca
ID: 22011
kierowca samochodu ciężarowego
24.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746.
W imieniu naszego Klienta, poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierowca samochodu ciężarowego powyżej 3,5 ton

Miejsce pracy: Polkowice i okolice
NR REF. S/195/17

Zakres obowiązków:

- odbiór i transport kontenerów ze złomem przy pomocy urządzenia hakowego,
- rozładunek i załadunek złomu,

Oczekujemy:

- motywacji i chęci do pracy,
- dokładności i rzetelności w wykonywaniu powierzonych obowiązków,
- prawo jazdy kat. C+E,
- karta kierowcy do tachografu,
- kurs kwalifikacyjny,
- doświadczenie w obsłudze wywrotek – min.1 rok.

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)
specjalista@azymut-praca.pl
tel:693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22010
kierowca-serwisant kabin wc
24.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746.
W imieniu naszego Klienta, poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierowca – Serwisant kabin WC

Miejsce pracy: Lubin i okolice
NR REF. S/192/17

Zakres obowiązków:

- załadunek i transport i rozładunek kabin zgodnie z dokumentami,
- serwis kabin: usunięcie nieczystości ze zbiornika, mycie przy użyciu myjki ciśnieniowej, uzupełnienie środków sanitarnych, mycie kabiny wewnątrz i zewnątrz
- dokonywanie drobnych napraw,
- dbałość porządek na stanowisku pracy.

Oczekujemy:

- motywacji i chęci do pracy,
- dokładności i rzetelności w wykonywaniu powierzonych obowiązków,
- prawo jazdy kat. C ( mile widziane dodatkowo kat. E)

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie 3000-3500 zł/netto

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

tel.693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22009
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
24.03.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22008
rozliczanie pit niemieckich i kindergeld
23.03.2017.
Biuro Rachunkowe Ewa Kukla z siedzibą przy ul. Okrężnej nr 10/5 w Lesznie podejmie się rozliczenia dochodów niemieckich za rok 2016 i lata poprzednie, do polskich oraz NIEMIECKICH urzędów skarbowych. Biuro pomoże również w wypełnieniu niezbędnych wniosków do uzyskania niemieckiego zasiłku rodzinnego KINDERGELD.
Zapraszamy do siedziby biura w dni robocze w godzinach 8-16. Kontakt telefoniczny: 501 470 299.
Telefon: 501470299
korepetycje : Nauka
ID: 22007
korepetyce j. niemiecki
23.03.2017.
Witam!
Chętnie udzielę lekcji lub pomogę w pracach domowych z j. niemieckiego na poziomie szkoły podstawowej, gimnazjum lub szkoły średniej. Jestem osobą młodą i dynamiczną, która posiada doświadczenie zawodowe oraz biegle posługuje się językiem niemieckim.

Cena 40zł/godzinę

Zajmuję się również tłumaczeniami.
Telefon: 693106373
zatrudnię : Praca
ID: 22006
kurs specjalisty ds.kadr i płac - okazja
23.03.2017.

>>>>>>>> Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ >>>
SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>


******** >> W piątek ZAPISY UZUPEŁNIAJĄCE do aktualnej grupy! *** OKAZJA !


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - 40 godzin

(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej
opłaty! )


ZAPISY w godz. 11 - 17.oo


tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

_____ZAPRASZAMY _____________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 22005
kurs kierowca wózką widł., elektryk 1kv
23.03.2017.
_____SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> ZAPISZ SIĘ NA KURS w cenie konkurencyjnej!

** KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. - cena promocyjna 295,oo PLN!

** KURS Elektryka do 1kV + OBSŁUGA Agregatów pradotw.- cena wyjątkowa 530,oo PLN za całość z Egzaminem i UPRAWNIENIAMI; oraz Zapisy na Egzaminy aktual.D,E (należy zdawać co 5 lat) - ostatnie zapisy!

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT - Zapisy trwają !

* KURS Palacza kotłów c.o.(na paliwa stałe,olej,gaz) w cenie 530,oo PLN za całość kursu z Egzaminem i UPRAWNIENIAMI; oraz Zapisy na Egzaminy aktual.D,E (należy zdawać co 5 lat) - OSTATNIE ZAPISY!


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

____<<< ZAPRASZAMY >>>>_________________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 22004
pracownik ochrony
23.03.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko pracownika ochrony w pełnym wymiarze czasu pracy, wynagrodzenie 2000 zł brutto, praca zmianowa. Podania prosze składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię : Praca
ID: 22003
doradca handlowy/merchandiser
23.03.2017.

AkzoNobel - międzynarodowy producent farb dekoracyjnych, właściciel marek: Dulux, Sadolin, Nobiles, Hammerite, Sikkens poszukuje kandydatów na stanowisko:


Doradca Handlowy/Merchandiser



Oferujemy:
 Stabilne zatrudnienie i pracę z produktami renomowanej marki,
 Umowę o pracę na pełny etat,
 Atrakcyjny system premiowy,
 Pakiet benefitów – karta multisport, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, zniżki na zakup produktów,
 Możliwość awansu i rozwoju zawodowego w strukturach globalnej organizacji,
 Kompleksowy pakiet szkoleń produktowych i sprzedażowych.
Obowiązki:
 Profesjonalna obsługa Klienta w zakresie wyboru odpowiednich produktów,
 Aktywna sprzedaż,
 Zapewnienie dostępności oraz właściwej ekspozycji,
 Raportowanie sprzedaży oraz dostępności produktów,
 Bliska współpraca z Kierownikiem działu oraz Przedstawicielem Handlowym.
Oczekujemy:
 Doświadczenia w sprzedaży lub obsłudze Klienta, akcjach promocyjnych, merchandisingu,
 Umiejętności stosowania technik sprzedaży,
 Dobrej organizacji pracy, samodyscypliny,
 Samodzielności i odpowiedzialności.



Kontakt: michal.gorzynski@akzonobel.com



Informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.

Prosimy o umieszczenie w CV poniższej klauzuli:
“Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997o ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133 poz. 883).”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 691580388
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama