POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
23
Października 2017
Poniedziałek
Imieniny obchodzą:
Ignacy, Iga, Jan,
Marlena, Roman,
Seweryn, Teodor
Do końca roku 69 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (19) sprzedam (16) poszukuję (2) motoryzacyjne (1) kupię (5) inne (4) 
Dziecięce
zabawki (1) wózki (2) sprzedam (1) inne (2) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (3) oferuję usługi (120) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (5) kupię (1) 
Meble
sprzedam (16) oddam za darmo (1) 
Motoryzacja 
Osobowe (799) Motocykle i ATV (6) Usługi (4) Dostawcze i ciężarowe (3) Akcesoria (3) Rolnicze i budowlane (2) 
Nauka
korepetycje (8) 
Nieruchomości 
Mieszkania (67) Działki (27) Domy (24) Lokale (10) Usługi budowlane (6) Garaże (4) Ogródki dzia?kowe (2) Obiekty (1) Grunty orne (1) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) 
Odzież
sprzedam (1) 
Praca
zatrudnię (560) szukam pracy (10) 
Rolnicze
sprzedam (6) maszyny rolnicze (2) 
Rowery
sprzedam (3) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Stancje dla studentów
wynajmę (2) 
Wypoczynek
wynajmę (3) oferuję (2) 
Zgubiono/Znaleziono
zwierzęta (1) znaleziono (1) zgubiono (1) zaginął/zaginęła (1) psy (1) 
Pozycje :: 211 - 240 z 806 Strona 8 z 27
zatrudnię : Praca
ID: 22753
ZostaŃ OpiekunkĄ Niemieckich seniorÓW
08.09.2017.
Centrum Językowe Konik z Głogowa
oferuje bezpłatne kursy języka niemieckiego.
ZAPISY TRWAJA
Kurs przeznaczony jest dla osób chcących pracować w opiece na terenie Niemiec.

PRACA GWARANTOWANA
zapisy pod numerem telefonu:
570 718 736

lub osobiście w biurze w Głogowie
ul.Słowiańska 17/1
w godz od 9 do 16
zaparszamy
Telefon: 570718736
zatrudnię : Praca
ID: 22752
Diagnosta samochodowy
08.09.2017.
FIRMA AUTO STYL AUTO SERWIS we Wschowie poszukuje osoby na stanowisko:
Diagnosty Samochodowego

Oferujemy:

Przejrzyste zasady wynagrodzenia
Pracę w stabilnej firmie działającej na rynku od ponad 15 lat
Pracę w przyjaznej atmosferze wśród diagnostów z dużym doświadczeniem
Szefa otwartego na pomysły pracowników

Wymagania:

Wykonywanie badań technicznych pojazdów.
Uprawnienia do wykonywania zawodu diagnosty samochodowego
Asertywność
Dokładność
Komunikatywność
Chęć do pracy
Kontakt telefoniczny W. Dul 601 576 894
Telefon: 601576894
zatrudnię : Praca
ID: 22751
Mechanik
08.09.2017.
ZATRUDNIMY MECHANIKA SAMOCHODOWEGO AUT OSOBOWYCH(MILE WIDZIANE RÓWNIEŻ AUTA CIĘŻAROWE).UMOWA O PRACĘ W PEŁNYM WYMIARZE GODZIN. MIEJSCE PRACY GŁOGÓW.
Telefon: 508 008 775
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22750
Serwis agd
08.09.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
inne : Drobne
ID: 22749
Dekoracje wesel,PrzyjĘĆ...
08.09.2017.
Wykonuję dekoracje sal na wesela,przyjęcia okolicznościowe...
Telefon: 795787987
sprzedam : Drobne
ID: 22748
Sprzedam !
08.09.2017.
Sprzedam drzewo -dąb ok.6 metrów sześciennych.
Telefon: 795787987
zatrudnię : Praca
ID: 22747
Pracownik biurowy
07.09.2017.
Poszukujemy osób na staż, zarejestrowanych w Urzędzie Pracy w Głogowie, na stanowisko pracownik biurowy.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod numer telefonu 510 733 571
Telefon: 510 733 571
poszukuję : Drobne
ID: 22746
działka budowlana
07.09.2017.
Kupię działkę budowlaną do kwoty 35.000 zł w powiecie złotoryjskim
Telefon: 505385123
zatrudnię : Praca
ID: 22745
Ccc s.A. - Magazynier chrÓStnik
07.09.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

MAGAZYNIER
Miejsce pracy: CHRÓSTNIK

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾rozładunek i załadunek kontenerów, kompletację towarów pod wysyłkę,
◾odpowiadanie za terminową i rzetelną realizację zadań, ◾przeciwdziałanie przestojom, zahamowaniu i spiętrzeniom pracy,
◾skuteczną współpracę z pracownikami innych działów, ◾utrzymywanie magazynu w porządku i czystości,
◾dokładną znajomość procedur zachodzących w procesach magazynowych,
◾przestrzeganie regulaminów oraz przepisów wewnętrznych, ◾eliminowanie zagrożeń i nieprawidłowości związanych z bezpieczeństwem pracy.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:
◾wykształcenie – min. zawodowe,
◾uprawnienia na wózki jezdniowe (mile widziane),
◾znajomość gospodarki magazynowej będzie dodatkowym atutem,
◾zaangażowanie i uczciwość.

Oferujemy:
◾ pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾jednozmianowy system pracy, praca od pon. - pt w godz. 7-15,
◾możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
◾dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Chróstnik

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22744
Operator maszyny sprzątającej
07.09.2017.
Oferujemy pracę na stanowisku Operator maszyny sprzątającej
praca w systemie 3 zmianowym. miejsce pracy POLKOWICE-strefa ekonomiczna

Telefon: 512053503
zatrudnię : Praca
ID: 22743
Konserwatora
07.09.2017.
Oferujemy pracę dla KONSERWATORA. Do obowiązków należeć będzie codzienne obejścia po pomieszczeniach i ocena stanu technicznego instalacji,
- naprawa niesprawnych instalacji sanitarnych, w tym baterii, zaworów, spłuczek, muszli, odpływów, dozowników na środki czystości, itp.,
- naprawa niesprawnych instalacji kanalizacyjnych,
- udrażnianie niesprawnych instalacji kanalizacyjnych,
MIEJSCE:POLKOWICE - strefa ekonomiczna,
praca na dwie zmiany.
Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności
Telefon: 5120533503
zatrudnię : Praca
ID: 22742
Specjalista ds. montażu stolarki Pcv
07.09.2017.
Zatrudnię specjalistę ds. montażu stolarki okiennej i drzwiowej.
Telefon: 693135701
korepetycje : Nauka
ID: 22741
korepetycje / prace maturalne
06.09.2017.
Dzień dobry,

Skończyłam filologię rosyjską na Uniwersytecie Wrocławskim. Oferuję korepetycje z języka rosyjskiego i angielskiego dla uczniów klas podstawowych, gimnazjalnych i licealnych.

Przyjmę również osoby dorosłe chcące nauczyć się języka rosyjskiego bądź angielskiego od podstaw.

Korepetycje na terenie Głogowa.

Cennik :
ang 1h/30zl, 1,5h/50zl, 2h/60zl
ros 1h/50zl, 1,5h/70zl, 2h/80zl
Telefon: 605094220
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22740
usługi budowlane, wolne terminy
06.09.2017.
Firma z doświadczeniem oferuje usługi ogólnobudowlane. Darmowa wycena,doradzimy w doborze materiałów,dowozimy materiał.
Specjalizujemy się głównie w dociepleniach budynków, rauputz (kolor na domu) oraz
-docieplanie budynków
-rauputz (kolor na domu)
-murowanie
-tynkowanie
-szpachlowanie
-układanie glazury
-układanie kostki
-wylewanie posadzek
-malowanie
Wolne terminy
Zapraszamy do współpracy
tel. 693583282, 691273065
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693583282
zatrudnię : Praca
ID: 22739
ZatrudniĘ OsobĘ Do przcy przy produkcji
06.09.2017.
ZATRUDNIMY CHĘTNĄ OSOBĘ DO PRACY PRZY PRODUKCJI I MONTAŻU MEBLI KUCHENNYCH I POKOJOWYCH , ORAZ SZAF WNĘKOWYCH .
Telefon: 694489487
zatrudnię : Praca
ID: 22738
wulkanizator
06.09.2017.
Zatrudnię wulkanizatora na umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin. Praca w Głogowie.
Telefon: 508 008 775
korepetycje : Nauka
ID: 22737
Nauka pływania dla dzieci i młodzieży
06.09.2017.
Nauka pływania dla dzieci i młodzieży. Wszelkie informacje pod nr telefonów Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 793504133, 667122270, 792010081
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22736
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
06.09.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
zatrudnię : Praca
ID: 22735
Praca dla kosmetyczki
06.09.2017.
Zatrudnię kosmetyczkę,dobre warunki pracy i płacy.Informacje pod nr.tel.696958205
Telefon: 696958205
zatrudnię : Praca
ID: 22734
praca w rolnictwie - glogow
05.09.2017.
zatrudnię osoby z głogowa lub okolic do pracy w rolnictwie wszystkie informacje pod numerem 663935703
Telefon: 663935703
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22733
Pożyczka pod zastaw ciągników rolniczych
05.09.2017.
Zajmujemy się udzielaniem pożyczek pod zastaw wszystkich pojazdów mechanicznych oraz nieruchomosci !!!

O pożyczkę mogą starać się zarówno osoby fizyczne przedsiębiorcy, rolnicy

*!!! Sam wybierasz wysokość miesięcznej raty !!!*

1. Nie sprawdzamy rejestru
2. Wartość kredytu może wynieść nawet 80% wartości zastawianej nieruchomości lub auta
3. Spłacamy zadłużenia
4. Spłata kredytu może trwać od 6 miesięcy nawet do 60 msc.
5. Nie wymagamy opłat wstępnych, *najniższe* *oprocentowanie
6. Gwarantujemy bezpieczeństwo,
7. Zapewniamy pomoc prawną przy spłacie wierzycieli
8. Auto uzytkujesz nie jest zatrzymywane.
9. Działamy na terenie całego kraju.

Zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 692431757
sprzedam : Meble
ID: 22732
Krzesło obrotowe chłopięce
04.09.2017.
Sprzedam krzesło obrotowe w bardzo dobrym stanie cena 70 zł
Telefon: 663-605-416
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22731
UsŁUgi remontowo - WykoŃCzeniowe
04.09.2017.

Remont spędza Ci sen z powiek?
Chcesz odświeżyć swoje domowe wnętrze?
Cenisz sobie jakość i profesjonalizm?
Oferuję wyspecjalizowane usługi remontowe:
- SZPACHLOWANIE
- MALOWANIE
- TYNKI DEKORACYJNE !!!
- ZABUDOWY Z PŁYT G-K
- MONTAŻ PANELI
- INNE PRACE BUDOWLANO - WYKOŃCZENIOWE

Z każdego wnętrza można wydobyć ***PIĘKNO***

Posiadam szereg umiejętności dekoratorskich jak i znajomość najnowszych ***TRENDÓW*** i technik budowlanych.
Jeśli chcesz by Twój dom wyróżniał się ***INDYWIDUALNYM STYLEM***

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO KONTAKTU: 721-656-731
Telefon: 721656731
sprzedam : Drobne
ID: 22729
sprzedam vw golf v kombi
01.09.2017.

Sprzedam Volkswagena Golfa V kombi z roku 2007 pierwsza rejestracja 2008 z silnikiem 1,9 TDI .Autko w wersji 5 drzwiowej w bogatej wersji wyposażenia.
Auto w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym. Gorąco polecam . 503 540 365
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 503540365
zatrudnię : Praca
ID: 22728
specjalista ds ofertowania
01.09.2017.
PRO-INFRA Sp. z o. o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów zieleni oraz pracami ogólnobudowlanymi zatrudni na stanowisku:
Specjalista ds. ofertowania (branża ogólnobudowlana)

Zakres obowiązków:
- przygotowywanie ofert przetargowych zgodnie z Ustawą zamówień publicznych i innych
- kosztorysowanie,
- korespondencja z Inwestorami,
- rozliczanie robót,
- przygotowanie dokumentacji odbiorowych,
- praca na samodzielnym stanowisku

Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie,
- doświadczenie na w/w stanowisku min. 2 lata,
- znajomość programu kosztorysowego NORMA PRO,
- biegła obsługa komputera, MS Office,
- znajomość Ustawy o zamówieniach publicznych,
- bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, odpowiedzialność,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów,
- umiejętność analizowania,
- prawo jazdy kat. B

Prosimy o składanie CV na e-mail : biuro@pro-infra.pl lub osobiście do biura w Jerzmanowej ul. Ogrodowa 8.

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 22727
10 wolnych miejsc
01.09.2017.
CENTRUM JĘZYKOWE KONIK Z GŁOGOWA
ORGANIZUJE - BEZPŁATNE KURSY JĘZYKA NIEMIECKIEGO

Kurs językowy przeznaczony jest dla osób zainteresowanych podjęciem pracy w OPIECE na terenie Niemiec.
(opieka nad kobietami lub mężczyznami).
Zapraszamy osoby w każdym wieku, z dobrym stanem zdrowia i chęcią niesienia pomocy naszym podopiecznym.

ZAPISY TRWAJĄ ! ! !

ZAPEWNIAMY:
> Legalne zatrudnienie w oparciu o polskie ubezpieczenie lub niemieckie DAK (niemiecka emerytura)
> Terminowość wypłat wynagrodzenia w euro lub złotówkach
> Transport oraz zwrot kosztów podróży
> Bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie
> Bonus w postaci premii za promowanie firmy 50 euro
> Podwójne diety i premie na święta
> Płatne postojowe dla pracownika podczas urlopu w Polsce
> Opiekę i stały kontakt z koordynatorem na terenie Niemiec i Polski
> Nie pobieramy żadnej prowizji

ZAPRASZAMY DO BIURA W GŁOGOWIE
w dni robocze od 9 do 16

Dział rekrutacji CJ KONIK
ul. Słowiańska 17/1
67-200 Głogów

TEL: 570 718 736
TEL: 731 913 716
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 570718736
zatrudnię : Praca
ID: 22726
zatrudnimy od zaraz
01.09.2017.
Euro-Comfort Sp. z o.o. do zakładu produkcyjnego w Lesznie zatrudni osoby na stanowisko:

• OPERATOR MASZYN
• MAGAZYNIER-OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO
• PRACOWNIK PRODUKCJI


Oferujemy:

• wynagrodzenie adekwatne do kwalifikacji i wykonywanej pracy
• zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
• zaplecze socjalne oraz świadczenia z funduszu socjalnego
• dodatkowe ubezpieczenie dla pracowników i członków rodzin (również dzieci)
• bezpłatny dowóz pracowników z kierunku GŁOGÓW



Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie cv na adres:

Euro-Comfort Sp. z o.o.
Ul. Spółdzielcza 49
64-100 Leszno
oraz
rekrutacja@euro-comfort.pl
lub kontakt pod nr tel.: 65 52 52 154

Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 52 52 154
zatrudnię : Praca
ID: 22725
zatrudnię pracowników produkcji
01.09.2017.
W związku z dużym i szybkim rozwojem firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach zatrudni pracowników od zaraz na stanowisko: pracownik produkcji.

Praca przy linii produkcyjnej, przy zalewaniu form masą polimerobetonową. Praca zmianowa (3 zmiany).

Od kandydatów oczekujemy:
-umiejętności manualnych,
-dokładności,
-sumienności,
-pracowitości,
-umiejętności pracy w zespole.

Oferujemy:
-zatrudnienie w firmie działającej na rynku 25 lat,
-umowę o pracę na pełny etat,
-system motywacyjny (m.in. premie),
-fundusz socjalny (m.in. wczasy pod gruszą),
-pakiet opieki medycznej.

Kontakt:
- telefoniczny: 76 72 34 215
- osobisty: Systemy i Technologie Sp. z o.o. ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice
Telefon: 76 72 34 215
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22724
serwis agd
01.09.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
zatrudnię : Praca
ID: 22723
lektor angielskiego - umowa o pracę
31.08.2017.
ATUT school poszukuje kandydatów na stanowisko
lektora języka angielskiego - NAUCZANIE DZIECI metodą Teddy Eddie

Od idealnego kandydata/kandydatki oczekujemy:
• wykształcenia filologicznego
• doświadczenia w praktycznym nauczaniu języka angielskiego
(przede wszystkim nauczanie dzieci)
• kreatywnego i angażującego podejścia do sposobu realizacji zajęć
• umiejętności interpersonalnych

Oferujemy:
• ZATRUDNIENIE NA UMOWĘ O PRACĘ
• wsparcie metodyczne oraz regularne szkolenia
• pracę w komfortowych warunkach z pełnym dostępem do najnowocześniejszego sprzętu oraz najnowszych materiałów edukacyjnych

Życiorys wraz z listem motywacyjnym prosimy przesyłać na adres info@atutschool.pl

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych
w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą
z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 ze zm.), prowadzonych przez ATUT school w Legnicy.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 767226767
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama