POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
23
Sierpnia 2017
Środa
Imieniny obchodzą:
Apolinary, Filip,
Laurenty, Walerian
Do końca roku 130 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (21) sprzedam (11) poszukuję (1) kupię (8) inne (4) 
Dziecięce
zabawki (1) wózki (2) sprzedam (2) inne (2) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (3) oferuję usługi (130) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (8) oferuję (1) kupię (1) 
Meble
sprzedam (19) oddam za darmo (1) 
Motoryzacja 
Osobowe (772) Usługi (6) Motocykle i ATV (5) Dostawcze i ciężarowe (3) Akcesoria (1) Rolnicze i budowlane (1) 
Nauka
korepetycje (4) 
Nieruchomości 
Mieszkania (62) Działki (39) Domy (24) Lokale (12) Usługi budowlane (6) Ogródki dzia?kowe (3) Obiekty (2) Garaże (2) Pokoje (1) Grunty orne (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) gruz (1) 
Praca
zatrudnię (558) szukam pracy (14) 
Rolnicze
sprzedam (6) maszyny rolnicze (1) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (3) 
RTV i AGD
sprzedam (5) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Wypoczynek
wynajmę (3) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (1) zgubiono (1) zaginął/zaginęła (1) psy (1) 
Zwierzęta
sprzedam (1) 
Pozycje :: 211 - 240 z 822 Strona 8 z 28
zatrudnię : Praca
ID: 22471
młodszy magazynier
07.07.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

MŁODSZY MAGAZYNIER (15 etatów)

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾przyjęcie, sortowanie, kontrole jakości towarów, pakowanie,
formowanie opakowań,
◾pełną i prawidłową realizację zadań wynikających z zakresu działań Magazynu Przepakownia,
◾przestrzeganie obowiązujących przepisów i instrukcji,
◾utrzymywanie magazynu w porządku i czystości,
◾dokładną znajomość procedur zachodzących w procesach magazynowych,
◾przestrzeganie regulaminów oraz przepisów wewnętrznych,
◾eliminowanie zagrożeń i nieprawidłowości związanych z bezpieczeństwem pracy.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾wykształcenie – min. zawodowe,
◾uprawnienia na wózki jezdniowe (mile widziane),
◾znajomość gospodarki magazynowej będzie dodatkowym atutem,
◾zaangażowanie i uczciwość,
◾możliwość pracy w systemie III zmian oraz w nadgodzinach,
◾brak przeciwwskazań do pracy w godzinach nocnych.

Oferujemy:

◾pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
◾dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Młodszy Magazynier

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22470
referent ds. towarowania
07.07.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

REFERENT DS. TOWAROWANIA SKLEPÓW / ALOKATOR

Miejsce pracy: Polkowice
Wymiar etatu: cały etat

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ codzienne zaopatrywanie salonów w odpowiedni asortyment oraz kontrolę stanów magazynowych salonów,
◾ wprowadzanie przecen towaru do systemu na podstawie otrzymywanych dokumentów od przełożonego,
◾ przygotowywanie i wydawanie dyspozycji przesunięcia towaru między salonami lub salonem a magazynami CCC,
◾ zabezpieczanie towaru dla nowo otwieranych salonów,
◾ cotygodniową, wnikliwą kontrolę i analizę poziomu zatowarowania salonów,
◾ cotygodniową kontrolę i analizę wyników sprzedaży na powierzonych salonach, wyciąganie wniosków i dążenie do maksymalizacji sprzedaży, współczynników i parametrów sprzedażowych,
◾ współtworzenie planów asortymentowych na kolejne sezony (raporty, sprawozdania),
◾ stały kontakt z Regionalnymi Kierownikami Sprzedaży,
◾ kontrolę sieci CCC poprzez systematyczne wyjazdy na salony (minimum raz na kwartał).

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ doświadczenie w branży obuwniczej na podobnym stanowisku - mile widziane,
◾ wykształcenie wyższe (min. średnie),
◾ znajomość języka angielskiego bądź niemieckiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację – warunek konieczny,
◾ znajomość obsługi komputera i programów pakietu MS Office,
◾ wysokie zdolności analityczne i logicznego myślenia,
◾ dyspozycyjność,
◾ zaangażowanie i samodzielność w działaniu,
◾ umiejętność współpracy w zespole i pozytywne, otwarte nastawienie.

Oferujemy:

◾ praca w bardzo szybko rozwijającej się firmie, obecnej w ponad 15 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾ bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾ zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾ możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾ możliwość wpływania na kierunki rozwoju spółki / spółek zależnych,
◾ karty rabatowe na zakupy w salonach CCC,
◾ przyjazna atmosfera.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Referent ds. towarowania

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22469
qubus hotel legnica zatrudni pomoc kuche
07.07.2017.
Marzy Ci się kariera w gastronomii?
W **** Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

POMOC KUCHENNA

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
•poznawanie ludzi ze wszystkich stron świata;
•praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
•jasne zasady współpracy;
•stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
•dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
•wsparcie aktywności sportowej;
•miejsce pracy w centrum miasta…
WEŹ UDZIAŁ W REKRUTACJI!

ZGŁOŚ SIĘ, A NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ SIĘ ZAJMOWAŁ(A):
przygotowaniem produktów i półproduktów na potrzeby kuchni;
pomocą w przygotowaniu potraw zgodnie z recepturami;
dbaniem o porządek i czystość w kuchni, zaplecza i magazynów.

JEŚLI :
•umiesz pracować w zespole;
•chcesz sie uczyć i rozwijać zawodowo;
•jesteś gotowy/a do pracy zmianowej, również w godzinach popołudniowych, wieczornych (do 24:00) i weekendy;
•jesteś dyspozycyjny/a i zaangażowany/a…
•posiadasz doświadczenie na podobnym stanowisku (mile widziane);
•posiadasz aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych (mile widziane)…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!l.

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2 ub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=552860bee9c14d9e861fcfa2649efeb7

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22468
qubus hotel legnica zatrudni prac. techn
07.07.2017.
Masz zdolności manualne i dar do rozwiązywania problemów?
Czeka na Ciebie stanowisko:
PRACOWNIK DS. TECHNICZNYCH

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
•praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
•jasne zasady współpracy;
•stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
•dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
•wsparcie aktywności sportowej;
•miejsce pracy w centrum miasta…

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
•bieżącymi naprawami sprzętu hotelowego (w pokojach, łazienkach, salach konferencyjnych oraz w restauracji i kuchni);
•pracami remontowymi, np. malowaniem, tapetowaniem;
•drobnymi pracami porządkowy na terenie hotelu.

JEŚLI:
•masz doświadczenie w pracach remontowych
•umiesz malować i tapetować;
•cieszy Cię majsterkowanie;
•Jesteś dokładny, zaangażowany i umiesz dobrze organizować swoją pracę;
•nie ma przeciwwskazań abyś pracował fizycznie;

TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY! APLIKUJ

CV prześlij korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=cc9509b915ff4988ac7c1987982f6e18 lub złóż bezpośrednio w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2.
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22467
qubus hotel legnica zatrudni portiera
07.07.2017.
Brak nudy zagwarantowany! Jeśli nie lubisz rutyny w pracy,
W **** Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

PORTIER

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
• praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
• jasne zasady współpracy;
• stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
• wsparcie aktywności sportowej;
• miejsce pracy w centrum miasta…;
U NAS TO ZNAJDZIESZ !

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
• pomocą Gościom w transporcie bagaży;
• współpracą z pracownikami recepcji w zakresie obsługi Gości;
• przygotowaniem sal konferencyjnych na potrzeby organizowanych wydarzeń;
• drobnymi pracami porządkowymi;
• monitoringiem hotelu

JEŚLI:
• jesteś gotowy do pracy w godzinach nocnych
• umiesz dobrze organizować swoją pracę i wiesz co to dyskrecja;
• nie masz przeciwwskazań do pracy fizycznej;
a dodatkowo możesz się pochwalić doświadczeniem w pracy związanej z bezpośrednią obsługą Gości…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

CV prosimy przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie
https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=382c77fdeb474b53aceba9d53b14c29b
lub dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22466
qubus hotel legnica zatrudni kucharza
07.07.2017.

Gotowanie to Twoja pasja? W **** Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

KUCHARZ!

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
• możliwość uczenia się od najlepszych specjalistów;
• realne możliwości awansu;
• wysokie standardy pracy i jasne zasady współpracy;
• stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
• wsparcie aktywności sportowej;
• miejsce pracy w centrum miasta…
U NAS TO ZNAJDZIESZ !

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
przygotowywaniem dań a'la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych.

JEŚLI:
• posiadasz doświadczenie na podobnym stanowisku;
• możesz się pochwalić wykształceniem gastronomicznym;
• chcesz się uczyć i rozwijać zawodowo;
• potrafisz dobrze zorganizować swoją pracę;
• lubisz i umiesz pracować w zespole;
• jesteś gotowy(a) do pracy zmianowej…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2 lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie
https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=eb9c3225755a437d9dd073fcdfbad41c

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22465
ccc s.a. referent ds. inwentaryzacji
07.07.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym.

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

REFERENT DS. INWENTARYZACJI
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾wykonywanie inwentaryzacji towaru w salonach sprzedaży, zgodnie z obowiązującymi procedurami,
◾terminową i rzetelną realizację zadań,
◾przestrzeganie regulaminów oraz przepisów wewnętrznych.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾bardzo dobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego,
◾gotowość do wyjazdów służbowych - wyjazd w poniedziałek, powrót w piątek,
◾doświadczenie w wykonywaniu inwentaryzacji będzie dodatkowym atutem,
◾zaangażowanie, uczciwość, dobra organizacja,
◾umiejętność pracy w zespole.

Oferujemy:
◾pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
◾dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl,
◾kurs językowy na terenie firmy.


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na dres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Inwentaryzacja.
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22464
konstrukcyjny.pl pracownik produkcji
06.07.2017.
W związku z dynamicznym rozwojem firma KONSTRUKCYJNY.PL poszukuje pracowników na stanowisko pracownik produkcji.

Miejsce pracy Wschowa, ul. Kolejowa 1


Zadania:
-praca przy produkowaniu wiązarów dachowych,
-praca z drewnem konstrukcyjnym.


Wymagania:
-gotowość do pracy od zaraz,
-odpowiedzialność i przestrzeganie zasad bezpieczeństwa,
-zaangażowanie.

Oferujemy:
-stabilne zatrudnienie,
-atrakcyjne wynagrodzenie.

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV wraz z załączoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych poprzez e-mail biuro@konstrukcyjny.pl .
Telefon kontaktowy : 666 883 475

Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.

KONSTRUKCYJNY.PL Klaudia Dietrich
ul. Kolejowa 1
67-400 Wschowa
Telefon: 666883475
zatrudnię : Praca
ID: 22463
monter - francja
06.07.2017.
Zatrudnimy pracowników do montażu namiotów i boksów na zawody konne we Francji.

Wymagamy:
- prawa jazdy kat.B,
- otwartości,
- pracowitości,
- umiejętności pracy w zespole.

Oferujemy:
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Prosimy o przesłanie CV na adres mailowy: cld@cld.com.pl
Telefon: 607955512
zatrudnię : Praca
ID: 22462
wakacyjne promocyjne kursy zawodowe
06.07.2017.
SZKOLIMY już ponad 25 LAT ! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę - masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> ZAPISZ SIĘ NA KURS!

* KURS Operatora Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. - w cenie wakacyjnej brutto 290,oo zł !

* KURS Elektryka do 1kV, Agregaty pradotw.- cena wakacyjna 530,oo brutto z UPRAWNIENIAMI

* KURS Operatora Suwnic, Wciągników, Wciągarek, Podnośników koszowych i innych urządzeń UDT

* Palaczy kotłów c.o.( na paliwa stałe, olej, gaz) - wakacyjna cena brutto 530,oo z Uprawnieniami!

* KURSY Gazowników GR.III - DOZÓR, EKSPLOATACJA

ORAZ
inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNiWERSYTET ROBOTNiCZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> ZAPRASZAMY !

>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>> Zniżki dla osób bezrobotnych ! >>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 22461
spesjalist ds.kadr i płac -ostatnie 4 mi
06.07.2017.
***********Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ !
***Szkolimy już ponad 25 lat!
WAKACYJNY KURS
* DLA STUDENTÓW * ABSOLWENTÓW SZKÓŁ * I INNYCH ZAINTERESOWANYCH >>


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - jeszcze w cenie promocyjnej 395.oo zł
brutto za całość! - 40 godzin
(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie
nie pobieramy dodatkowej opłaty! )

* TERMINY ROZPOCZĘCIA 11.VII.br. -ostatnie 4 miejsca!

**Płatność ratalna!
**Zniżki dla osób bezrobotnych!

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
64-100 LESZNO * ul.Sienkiewicza 9
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy do pt.7.07.2017r.w godz.11- 17.oo
tel. 65/ 520-56-46
_____________________________________
>> ZAPRASZAMY >>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 22460
legnica- praca na stacji paliw orlen
06.07.2017.
PRACA- LEGNICA
Szukamy pracowników na nowo wybudowanej stacji paliw Orlen przy ulicy Łokietka 9.
Czego wymagamy?
- uczciwości;
- dyspozycyjności;
- otwartości w kontaktach z ludźmi;
- pozytywnego nastawienia;
- chęci do szkoleń i nabywania nowych umiejętności;
Co jest mile widziane?
- karta zdrowia;
-doświadczenie w handlu;
Innymi słowy:
Jeśli szukasz pracy w stabilnej firmie i dobrze się czujesz wśród innych ludzi, a do tego jesteś pracowity i pozytywnie nastawiony do nowych wyzwań, to ta praca jest dla Ciebie.
Co oferujemy?
- umowę o pracę;
- premię adekwatną do zaangażowania;
- elastyczny grafik;
- ciągłą możliwość rozwoju i szkoleń;
- możliwość awansu dla najlepszych pracowników;
Jeśli jesteś zainteresowany, prześlij swoje CV na adres rybczyk.paulina@gmail.com
Prosimy o umieszczenie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).
Zastrzegamy sobie prawo odpowiadania tylko na wybrane oferty.
Telefon: 512028515
zatrudnię : Praca
ID: 22459
pracownik ogólnobudowlany
06.07.2017.
Firma PRiUB "BUDREM" Sp. z o. o. w Łagoszowie Wielkim, poszukuje pracowników z doświadczeniem na stanowisko pracownik budowlany. Praca na pełny etat, zatrudnienie na umowę o pracę. Oferuję wynagrodzenie od 2500,00 zł.
Zapraszamy zainteresowane osoby z okolic Polkowic i Głogowa (pow. dolnośląski).
Więcej informacji pod numerem telefonu:
601053086 lub 768311480
zatrudnię : Praca
ID: 22458
brukarz
05.07.2017.
Firma Pro-Infra Sp. z o.o.. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracowników na stanowisko:
 BRUKARZ
Zakres obowiązków:
- układanie nawierzchni z kostki
- układanie krawężników
- obsługa maszyn i narzędzi brukarskich
- inne zadania związane z realizacją prac

Nasze wymagania:
- min. 2 lata doświadczenia
- umiejętność pracy w zespole
- sumienność, uczciwość

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- ciekawą pracę przy różnorodnych realizacjach
- odpowiednie zaplecze sprzętowe
- niezbędne narzędzia pracy

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie podania oraz CV na adres:
praca@pro-infra.pl lub dostarczenie osobiście do biura w Jerzmanowej ul. Ogrodowa 8 (tel. 76 838-21- 83)

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 22457
operator koparki
05.07.2017.
Firma Pro-Infra Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracowników na stanowisko:

OPERATOR KOPARKI

Wymagania:
- uprawnienia na w/w sprzęt,
- doświadczenie.na w/w stanowisku,

Obowiązki:
- wykonywanie wykopów
- prace porządkowe
- kontrola stanu technicznego sprzętu
- odpowiedzialność za prawidłową i bezpieczną eksploatację koparki.

Zainteresowane osoby prosimy o składanie podań z CV w Jerzmanowej, ul. Ogrodowa 8 lub przesłanie na e-mail: praca@pro-infra.pl. tel. 076/838-21-83

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”

Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 22456
zatrudnię kierowcę
05.07.2017.
Firma transportowa ze Wschowy zatrudni kierowcę kat.C+E.
Trasy Polska-Niemcy-Polska.
Więcej informacji.601541566.
Telefon: 601541566
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22455
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
05.07.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
zatrudnię : Praca
ID: 22454
technik kontroli jakości
04.07.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Technik Kontroli Jakości w Dziale Obróbki Mechanicznej

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/211/17

Zakres obowiązków:

- międzyoperacyjna kontrola jakości wykonania poszczególnych operacji wg ustalonych metod,
- kontrola końcowa produktu,
- bieżące klasyfikowanie, ewidencjonowanie i analizowanie braków produkcyjnych,
- przeprowadzanie ciągłej poprawy/ KAIZEN we współpracy z innymi działami,
- opracowywanie materiałów informacyjnych o wszelkich niedociągnięciach i nieprawidłowościach w realizacji procesu produkcyjnego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie min. średnie(preferowane techniczne, wyższe będzie dodatkowym atutem),
- doświadczenie w pracy w dziale jakości będzie dodatkowym atutem,
- znajomość podstawowych narzędzi jakości: SPC, MSA,
- umiejętność obsługi podstawowych przyrządów do pomiaru długości i kąta,
- umiejętność czytania rysunku technicznego,
- podstawowa znajomość norm ISO lub ISO/TS,
- znajomość pakietu MS Office,
- znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem,
- umiejętność wykonywania pomiarów na maszynach współrzędnościowych będzie dodatkowym atutem,

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

tel.693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22453
magazynier/operator wózka widłowego
04.07.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Magazynier/Operator wózka widłowego
NR REF. S/133/17
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- załadunek i rozładunek towarów,
- właściwa i terminowa realizacja zadań,

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę,
- stabilne zatrudnienie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 22452
inżynier produkcji w dziale montażu
04.07.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier Produkcji w Dziale Montażu

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/210/17

Zakres obowiązków:

- udział we wdrażaniu nowych projektów w obszarze montażu produktu HVAC,
- ustalanie parametrów procesów oraz ich optymalizacja,
- przygotowywanie i dokonywanie zmian dokumentacji technologicznej i konstrukcyjnej,
- pomoc w rozwiązywaniu bieżących problemów na liniach montażowych,
- gwarantowanie sprawności wyposażenia technologicznego i pomiarowego,
- proponowanie i wdrażanie ulepszeń i modyfikacji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe (preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość procesu montażu elementów plastikowych,
- praktyczne doświadczenie w zakresie prowadzenia projektu,
- praktyczna znajomość narzędzi: PFMEA, Flow Chart, Control Plan,
- umiejętność tworzenia dokumentacji technologicznej,
- bardzo dobra umiejętność czytania rysunku technicznego,
- umiejętność tworzenia rysunków w programie AutoCAD, SolidWorks,
- bardzo dobra znajomość pakietu MS Office( w szczególności Word, Excel),
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- umiejętność pracy w zespole,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- umiejętności analityczne.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

tel.693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22451
spawacz gazowy/ spawacz 135
04.07.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Spawacz Gazowy/Spawacz 135
NR REF. S/114/17
Miejsce pracy: Głogów – Huta Miedzi

Obowiązki na stanowisku pracy:

- spawanie metodą 135,
- spawanie palnikami acetylenowo- tlenowymi.

Wymagania:

- doświadczenie zawodowe jako spawacz 135,
- doświadczenie w zakresie spawania i cięcia tlenem,
- ważne uprawnienia spawalnicze- unijne,
- umiejętność pracy w zespole.


Oferujemy:

- zatrudnienie na umowę zlecenie,
- możliwość stałego zatrudnienia,
- atrakcyjne wynagrodzenie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
szukam pracy : Praca
ID: 22450
szukam pracy
04.07.2017.
Witam szukam pracy . Posiadam prawo jazdy kat.B
Uczę się na elektryka odbywałem praktykę na HMG i GCEZ.
Podejmę się każdego zadania w miarę możliwości. Więcej informacji dzwonić lub pisać .
Telefon: 667-945-706
zatrudnię : Praca
ID: 22449
pracownik ochrony
04.07.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko pracownika ochrony w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 2000 zł brutto. Praca w systemie zmianowym. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię : Praca
ID: 22448
specjalista ds. zakupów
04.07.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Specjalista ds. zakupów

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/209/17

Zakres obowiązków:

- koordynacja działań zakupowych w porozumieniu z innymi działami oraz we współpracy z SME,
- przygotowanie i obsługa zapytań ofertowych(RFQ),
- negocjowanie warunków zakupu,
- osiąganie celów QCD( Quality, Cost, Delivery) w przypisanych projektach,
- wsparcie lidera projektu w kwestiach związanych z zakupami,
- udział w spotkaniach zespołu projektowego,
- aktualizacja i analiza wskaźników projektowych.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- komunikatywność, zaangażowanie,
- umiejętności negocjacyjne i analityczne,
- nakierowanie na pracę zespołową,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- zdolności przywódcze,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- gotowość do podróży służbowych,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

tel.693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22447
pracownik na wysokościach
03.07.2017.
Zatrudnimy pracownika wysokościowego na terenie Polkowic. Mile widziane doświadczenie pracy na podnośniku. Wynagrodzenie 2800 brutto.
Kontakt telefoniczny 512053503
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 512053503
zatrudnię : Praca
ID: 22446
praca w budowlance. głogów
03.07.2017.
Praca dla osób z doświadczeniem w pracach ogólnobudowlanych, głównie przy remontach, wykończeniach wnętrz, dociepleniach elewacji itp.
Prawo jazdy będzie atutem.
Praca w Głogowie i okolicach w godzinach 7-17 i co druga sobota.
Stawki godzinowe, umowy.
696 487 057
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 696487057
zatrudnię : Praca
ID: 22445
sprzedawca dział mięso
03.07.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy- dział mięso w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 2000 zł brutto, praca w systemie zmianowym. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię : Praca
ID: 22444
sprzedawca dział piekarnia-cukiernia
03.07.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy dział piekarnia-cukiernia w pełnym wymiarze czasu pracy. Praca w systemie zmianowym, wynagrodzenie 2000 zł brutto. Podania prosze składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
sprzedam : Materiały budowlane
ID: 22443
humus i kruszywo
02.07.2017.
Witam. Oferujemy do sprzedaży humus i kruszywo w bardzo atrakcyjnych cenach. Zapewniamy transport. Dodatkowo posiadamy w sprzedaży kostkę betonową z rozbiórki. Zapraszamy
Telefon: 667380094
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22442
serwis agd
02.07.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama