POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
27
Kwietnia 2017
Czwartek
Imieniny obchodzą:
Anastazy, Andrzej,
Piotr, Teofil, Zyta
Do końca roku 248 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (21) sprzedam (9) skradziono mi (1) poszukuję (1) motoryzacyjne (2) kupię (9) inne (11) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (2) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (1) oferuję usługi (127) 
Komputery
sprzedam (2) 
Materiały budowlane
sprzedam (5) oferuję (1) 
Meble
sprzedam (17) 
Motoryzacja 
Osobowe (271) Usługi (5) Akcesoria (2) Dostawcze i ciężarowe (1) Motocykle i ATV (1) Rowery (1) 
Nauka
korepetycje (7) 
Nieruchomości 
Mieszkania (69) Działki (34) Domy (27) Lokale (9) Grunty orne (3) Ogródki dzia?kowe (3) Garaże (2) Obiekty (1) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) gruz (1) 
Odzież
suknie ślubne (1) 
Praca
zatrudnię (453) szukam pracy (19) 
Rolnicze
sprzedam (1) maszyny rolnicze (1) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (1) 
RTV i AGD
sprzedam (2) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Wypoczynek
wynajmę (1) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (2) zgubiono (3) psy (2) klucze (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) sprzedam (1) psy (1) 
Pozycje :: 211 - 240 z 715 Strona 8 z 24
zatrudnię : Praca
ID: 21941
zapisy na kursy zawodowe
13.03.2017.
SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> Zapisz się na KURS w cenie konkurencyjnej!

** KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. - cena promocyjna 295,oo PLN!

** KURS Elektryka do 1kV + OBSŁUGA Agregatów pradotw.- cena wyjątkowa 530,oo PLN za całość z Egzaminem Państwoeym i UPRAWNIENIAMI (należy zdawać co 5 lat)

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT

* KURS Palacza kotłów c.o.(na paliwa stałe,olej,gaz ) w cenie 530,oo PLN za całość kursu z Egzaminem Państwowym i UPRAWNIENIAMI (należy zdawać co 5 lat)


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 21940
kurs specjalisty ds.kadr i płac -zapisy
13.03.2017.
Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ >>> SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>
>>>>> ZAPRASZAMY na następny kurs jeszcze w cenie promocyjnej 390.oo zł brutto za całość! >> OSTATNIE 3 MIEJSCA!


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - 40 godzin - Zapisy na ostatnie 3 miejsca!

(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej
opłaty! )


ZAPISY w godz. 11 - 17.oo


tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

_____ZAPRASZAMY _____________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21939
wycinka przycinka drzew malwaniepodbitki
13.03.2017.
Witam.
Oferujemy szeroki zakres usług, obejmujący prace na wysokości

Praca na wysokości wykonywana jest przez doświadczonych i wysoko wykwalifikowanych alpinistów.

Oferujemy państwu zakres usług alpinistycznych:

- wycinka drzew oraz pielęgnacja
- mycie okien i elewacji
- mycie dachów
- impregnacja dachówki i elewacji
- prace remontowe na wysokości
- malowanie dachów (Blacha)
- montaż reklam
- usuwanie nawisów śnieżnych i lodowych
- wypełnianie szczelin dylatacyjnych
- montaż systemu anty-ptak (kolce ,siatki)
- malowanie kominów, silosów
- montaż rynien
- krycie papą termozgrzewalną
- malowanie podbitki
- inne usługi alpinistyczne

kontakt : 663-918-178


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 663918178
zatrudnię : Praca
ID: 21938
zatrudnie kosmetyczkę
13.03.2017.
Zatrudnię kosmetyczkę na cały etat w salonie kosmetycznym w Głogowie. Mile widziane doświadczenie. Chętne osoby proszę o przesłanie CV na adres mailowy.
Telefon: 607107916
zatrudnię : Praca
ID: 21937
oferta pracy
13.03.2017.
Poszukujemy księgowej na pełny etat z doświadczeniem w prowadzeniu ksiąg rachunkowych lub podatkowej księgi przychodów i rozchodów.
Miejsce pracy: Głogów woj. dolnośląskie.
Zakres obowiązków:
-Prowadzenie ksiąg handlowych lub podatkowych,
-Księgowanie i dekretowanie dokumentów finansowych (w oparciu o programy Insert GT),
-Sporządzanie deklaracji podatkowych,
-Prowadzenie kadr i płac oraz rozliczeń zatrudnionych pracowników.
Wymagania:
-wykształcenie minimum średnie ekonomiczne (preferowane finanse i rachunkowość),
-doświadczenie w prowadzeniu pełnej księgowości lub PKPiR,
-znajomość zagadnień księgowych, podatkowych i ubezpieczeń społecznych,
-Sumienność, samodzielność, odpowiedzialność.
Oferujemy:
-Pełny etat, po okresie próbnym umowa na czas nieokreślony,
-Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w kancelarii z ponad 23-letnim doświadczeniem,
-Niezbędne narzędzia pracy.

Telefon: 602702918
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21936
brukarstwo - układanie kostki
13.03.2017.
Oferujemy wykonanie kompleksowych prac brukarskich. Na terenie Głogowa,Polkowic,Lubina i okolic ....

Zakres prac:
- projektowanie nawierzchni
- roboty ziemne
- stabilizacja gruntu
- układanie nawierzchni brukowej

Pomagamy przy zakupie kostki brukowej po konkurencyjnych cenach. Oferta naszej firmy skierowana jest do inwestorów indywidualnych jak również do firm. Wstępna wycena oraz doradztwo techniczne jest udzielane na placu budowy - BEZPŁATNIE. Zapewniamy wysoką jakość naszych usług w konkurencyjnych cenach. Działamy na terenie województwa dolnośląskiego Głogów,Polkowice,Lubiń i okolice. W przypadku zainteresowania prosimy o nawiązanie kontaktu, przedstawimy osobiście pełną ofertę bezpośrednio na miejscu w dogodnym dla Państwa terminie
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 570183147
zatrudnię : Praca
ID: 21935
specjalista ds. obsługi klienta
13.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, firmy działającej na rynkach europejskich i światowych, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Specjalista ds. obsługi klienta

Miejsce pracy: Wschowa
NR REF.S/189/17

Zakres obowiązków:

- przyjmowanie i przekazywanie zamówień do realizacji,
- przygotowywanie zestawień oraz raportów,
- wprowadzanie danych do bazy firmy,
- profesjonalna bezpośrednia, telefoniczna i mailowa obsługa klienta,
- współpraca z innymi działami w firmie.

Od kandydatów oczekujemy:

- biegła znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie,
- praktyczna znajomość pakietu MS Office,
- dokładność i skrupulatność przy wprowadzaniu danych,
- komunikatywność, samodzielność oraz podzielność uwagi,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- mile widziane doświadczenie w obsłudze klienta.

Oferujemy:

- umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
sprzedam : Meble
ID: 21934
sprzedam naroznik z fotelem
12.03.2017.
Z powodu przeprowadzki sprzedam narożnik oraz fotel ze skóry. Gratis dorzucam ławę. Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 665858432
szukam pracy : Praca
ID: 21933
podejmę pracę, orzeczenie o niepełnospr.
12.03.2017.
Podejmę pracę (ochrona, prace porządkowe, itp.) Posiadam orzeczenie o niepełnosprawności- stopień lekki oznaczenie 0.2P
Telefon: 668 573 050
sprzedam : Rowery
ID: 21932
bbf oslo - rower turystyczny
11.03.2017.
Sprzedam rower turystyczny BBF Oslo 1 biegowy, dynamo w piaście, hamulec pedałowy w piaście, kolor czarny , koła 28 stan bdb. Więcej informacji udzielę telefonicznie, stan bdb, zdjęcia wyślę na @, atrakcyjna cena
Telefon: 663328814
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21931
serwis agd
10.03.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21930
brukarstwo lubin głogów 5 lat gwarancji
10.03.2017.
WITAM! Nasza firma zajmuje się brukarstwem od 9 lat.
Jeżeli chcą Państwo współpracować z profesjonalną ekipą, dla
której brukarstwo to nie tylko praca, ale również pasja i chęć
zaspokajania Państwa wymagań, to zapraszam.

Zakres prac:
-Niwelacja terenu(naniesienie poziomów).
-Korytowanie (zebranie zbędnego gruntu i wywiezienie).
-Nawiezienie i rozścielenie tłucznia.
-Ułożenie krawężników, obrzeży, rolek z kostki granitowej.
-Wyłożenie przygotowanej powierzchni kostką lub kamieniem.
Wykładamy:
-Podjazdy.
-Parkingi.
-Place.
-Tarasy.
-Chodniki.
-Drogi dojazdowe itp.

-Kostka betonowa (, Semmerlock, Kaczmarek, Polbruk itp.).

-Bruk klinkierowy.

-Odwodnienia (drenaż).
-ogrodzenia łupane

Materiały, jakich używamy do wykonania podbudowy, zapewniają
dużo większą trwałość powierzchni niż tradycyjny piach.
Kostkę zamawiamy tylko od dobrych i sprawdzonych producentów.
NASZE USŁUGI OBJĘTE SĄ GWARANCJĄ, PRACE WYKONUJEMY ZGODNIE Z
NORMAMI BUDOWLANYMI.
ZAPRASZAM NA NASZĄ STRONĘ INTERNETOWĄ
WWW.GRANBRUK.NET
TEL:516-735-555

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 516735555
zatrudnię : Praca
ID: 21929
specjalista ds. szkoleń biznesowych
10.03.2017.
CK WINDSOR to firma szkoleniowa specjalizująca się w prowadzeniu szkoleń biznesowych, dostarczaniu wiedzy, umiejętności oraz narzędzi do efektywnego zarządzania zasobami i procesami, zarówno sprzedażowymi, jak i rozwojowymi przedsiębiorstw.

W związku z ciągłym rozwojem poszukujemy osoby na stanowisko Specjalista ds. Szkoleń Biznesowych

Cel stanowiska
Głównym zadaniem osoby zatrudnionej na tym stanowisku będą proaktywne działania sprzedażowe mające na celu pozyskiwanie nowych Klientów oraz współpracę z obecnymi.


Obowiązki:
• Pozyskiwanie nowych klientów oraz obsługa bieżących poprzez działania telemarketingowe i spotkania
• Obsługa zapytań telefonicznych i mailowych związanych ze szkoleniami i certyfikacją
• Przygotowywanie i prezentowanie ofert
Oczekujemy:
• Proaktywnej postawy w poszukiwaniu nowych możliwości sprzedażowych
• Dobrej organizacji pracy, systematyczności i metodycznego podejścia do wyznaczonych celów
• Zaangażowania i pozytywnego nastawienia do wykonywanych obowiązków
• Silnej motywacji do osiągnięcia wyznaczonych celów sprzedażowych
• Biegłej obsługa komputera (MS Office)
Oferujemy:
• Wynagrodzenie stałe oraz prowizyjne zależne od wyników pracy
• Szkolenia
• Pracę w młodym i zgranym zespole
• Autonomia w działaniu
CV prosimy kierowac na adres: biuro.windsor@gmail.com
Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi osobami.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).


Telefon: 795756140
zatrudnię : Praca
ID: 21928
lektor języka angielskiego!
10.03.2017.
CK WINDSOR zatrudni lektora j.angielskiego

W związku z rozwojem firmy oraz coraz większą liczbą uczniów poszukujemy kreatywnych lektorów do stałej i długoterminowej współpracy. Zajęcia prowadzimy głównie dla młodzieży i dorosłych. Uczymy w małych grupach oraz indywidualnie.

Wymagania:
- odpowiednie kwalifikacje do nauczania języka na poziomie zaawansowanym
- doświadczenie w pracy z mlodzieżą i osobami dorosłymi
- komunikatywność i wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne,
- energia, dynamizm w działaniu

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- praca w godzinach od 8:00-15:00,
- zatrudnienie w formie umowy zlecenie lub umowy współpracy,
- samodzielność i autonomię w działaniu,
- miłą atmosferę w pracy
Osoby zainteresowane współpracą z naszą firmą prosimy o przesłanie CV na adres biuro.windsor@gmail.com.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez SJO Enjoy z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)”.
Z wybranymi kandydatami skontaktujemy się telefonicznie.


Telefon: 795 756 140
zatrudnię : Praca
ID: 21927
praca w holandii
10.03.2017.
Praca przy pakowaniu i sortowaniu warzyw i owoców. Stawki wg wieku. Dojazd do Holandii we własnym zakresie. Zapewniamy odpłatne zakwaterowanie.
W chwili obecnej posiadamy wolne miejsca dla Pań.
Telefon: 696729944
zatrudnię : Praca
ID: 21926
ogrodnik/pracownik terenów zieleni
10.03.2017.
Ogrodnik/ Pracownik terenów zieleni

Zakres obowiązków:
   - praca przy nasadzeniach roślin ozdobnych, krzewów i drzew,
   - zakładanie i koszenie trawników,
   - pielęgnacja terenów zieleni,
    - przycinanie i strzyżenie roślin,
    - prace związane z budową i konserwacją elementów małej architektury,
    - prace porządkowe i konserwatorskie,
    - inne zadania związane z realizowanymi pracami.

Nasze wymagania:
    - znajomość branży ogrodniczej i budowlanej,
    - wiedza na temat roślin i ich uprawy oraz pielęgnacji,
    - umiejętność kształtowania krzewów i drzew,
    - umiejętność pracy w zespole,
   
Oferujemy:
    - atrakcyjne wynagrodzenie,
    - możliwość dokształcania,
    - ciekawą pracę przy różnorodnych realizacjach,
    - odpowiednie zaplecze sprzętowe,
    - niezbędne narzędzia pracy.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie listu motywacyjnego oraz CV na adres:
praca@pro-infra.pl lub osobiście do biura w Jerzmanowej ul. Ogrodowa 8, tel.076/838-21-83

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21925
uslugi ogolnobudowlane
10.03.2017.
KOMPLEKSOWA BUDOWA DOMOW OD PODSTAW POD KLUCZ Z WIELOLETNIM DOSWIADCZENIEM NA WYKONANE PRACE UDZIELAMY PISEMNEJ GWARANCJI.
Telefon: 607769854
zatrudnię : Praca
ID: 21924
praca dodatkowa głogów i okolice
09.03.2017.
chcesz zarobić dodatkowe pieniadze? Mieć 17 wypłat w roku? lubisz kontakt z ludźmi ? weź udział w rekrutacji na stanowisko koordynatora zespołui wyślij cv
Telefon: 731831101
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21923
sprzedam drewno kominkowe- dowóz gratis
09.03.2017.
Witamy serdecznie. Jesteśmy firmą, która zajmuję się handlem drewnem kominkowym od wielu lat. Oferujemy cięcie i łupanie na dowolna wielkość według życzenia klienta. W naszym asortymencie posiadamy drewno:
-dębowe
-bukowe
-grabowe
-akacjowe
-jesionowe
-olchowe
-brzozowe
-sosnowe
* Możliwa jest negocjacja ceny w zależności od ilości zamówionego drewna.
Drewno, na którym opiera się nasza działalność, jest certyfikowane odnośnie czystości i jakości. Pochodzenie naszego surowca jest wyłącznie państwowe. Wystawiamy rachunek, co udowadnia legalność zakupionego przez Państwa drewna.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 530217647
zatrudnię : Praca
ID: 21922
specjalista ds. podatkowych/ księgowa
09.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Specjalista ds. podatkowych/ Księgowa ds. podatkowych

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/186/17

Zakres obowiązków:

- kalkulacje podatku VAT, CIT oraz odpowiednio sporządzanie w tym zakresie deklaracji podatkowych, plików JPK, rejestrów,
- rozpoznanie transakcji objętych podatkiem u źródła, sporządzanie deklaracji i informacji dla przedmiotowych rozliczeń,
- sporządzanie obligatoryjnych sprawozdań do GUSu, NBP oraz Specjalnej Strefy Ekonomicznej,
- rozliczenie podatku od nieruchomości i innych podatków lokalnych,
- weryfikację transakcji pod kątem cen transferowych oraz wdrażanie rozwiązań podatkowych w zakresie cen transferowych,
- ustalenie wartości pomocy publicznej, klasyfikacja wydatków inwestycyjnych,
- kalkulację podatku odroczonego ( deferred tax),

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe kierunkowe,
- doskonała znajomość przepisów prawa podatkowego,
- znajomość przepisów dotyczących pomocy publicznej oraz specyfiki firm funkcjonujących w Specjalnej Strefie Ekonomicznej,
- doświadczenie zawodowe w działach Podatki/Księgowość/Finanse- m.in. 3 lata,
- dobra znajomość języka angielskiego,
- dobra znajomość aplikacji Microsoft (Exel, Word, Power Point),
- umiejętność pracy w grupie oraz w tzw. open space,
- znajomość systemu SAP mile widziana,

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 21921
inżynier zapewnienia jakości dostawców
09.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 21920
kierowca-serwisant kabin wc
09.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746.
W imieniu naszego Klienta, poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierowca – Serwisant kabin WC
Miejsce pracy: Lubin i okolice
NR REF. S/192/17

Zakres obowiązków:

- załadunek i transport i rozładunek kabin zgodnie z dokumentami,
- serwis kabin: usunięcie nieczystości ze zbiornika, mycie przy użyciu myjki ciśnieniowej, uzupełnienie środków sanitarnych, mycie kabiny wewnątrz i zewnątrz
- dokonywanie drobnych napraw,
- dbałość porządek na stanowisku pracy.

Oczekujemy:

- motywacji i chęci do pracy,
- dokładności i rzetelności w wykonywaniu powierzonych obowiązków,
- prawo jazdy kat. C ( mile widziane dodatkowo kat. E)


Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie plus prowizja

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)
rekrutacja@azymut-praca.pl


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21919
pomoc drogowa, auto-hol, transport,
09.03.2017.
AUTO HOL 24h ;
- Samochodów osobowych i dostawczych
- Motocykli ,
- Quadów,
- Maszyn rolniczych ,
TEL 608298322
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 608298322
zatrudnię : Praca
ID: 21918
staż kancelaria radcy prawnego głogów
09.03.2017.
Kancelaria prawna z Głogowa poszukuje kandydatów na stażystę na stanowisku- pracownik biurowy.

Wymagania:
- Osoba zarejestrowana w urzędzie pracy jako bezrobotna,
- Ukończone studia na kierunku prawo lub odbywanie studiów na Kierunku Prawa,
- Umiejętność podstawowej obsługi komputera i urządzeń biurowych,


Warunki pracy:
- Praca w kancelarii radcy prawnego na Starym Mieście w Głogowie,
- Dobra atmosfera w pracy,
- Indywidualny opiekun stażysty.


Zapewniamy:
- Odpłatny staż przez Powiatowy Urząd Pracy,
- Możliwość zdobycia doświadczenia w pracy w kancelarii prawnej,
- Możliwość zdobycia wiedzy z zakresu praktycznego wykorzystania przepisów prawnych, przygotowywania pism procesowych i innych, poznania specyfiki pracy prawnika.


CV wraz z listem motywacyjnym prosimy przesyłać na adres email:
praca.kancelaria.glog@wp.pl
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21917
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
09.03.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
zatrudnię : Praca
ID: 21916
inżynier zapewnienia jakości produktu
08.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Produktu

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/191/17

Zakres obowiązków:

- analiza reklamacji liniowych Klienta,
- analiza zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem,
- inicjowanie oraz kontrola działań, mających na celu poprawienie systemu jakości,
- współpraca z działem produkcji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne( preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości w branży automotive,
- bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu MS Office,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów( narzędzia typu: 7QC tools, Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami( raportowanie 8D),
- znajomość systemu zarządzania jakością( ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych,
- umiejętność organizacji pracy w zespole,
- doświadczenie w audytowaniu( System, Klient, Proces, Dostawca)- mile widziane.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 21915
kierowca c+e
08.03.2017.
Firma transportowa ze Wschowy zatrudni kierowców kategorii C+E w ruchu międzynarodowym . Wymagane: karta kierowcy, ważne badania ,dyspozycyjność.Tel.601541566
Telefon: 655403002
zatrudnię : Praca
ID: 21914
kierowca c+e
08.03.2017.
Zatrudnimy kierowcę C+E na umowę o pracę. Miejsce pracy: Polska , Francja.
Wymagamy:
- prawo jazdy kat. C+E,
- dyspozycyjności,
- odpowiedzialności,
- dobrej organizacji pracy.

Oferujemy
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
- możliwość zdobycia nowych doświadczeń.

Prosimy o przesłanie CV na adres: cld@cld.com.pl, tel. 607 955 512
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21913
naprawy,remonty, wykończenia tanio i sol
07.03.2017.
Witam. Zajmuje się pracami ogólnobudowlanymi, poczynając od remontów m.in :płytki, panele, szpachlowanie, malowanie,rygipsy ale takze bruki,ogrodzenia,murowanie itp Posiadam wieloletnie doświadczenie w pracy na budowie a także dobre zaplecze sprzętowe. Wycena, wszelka pomoc techniczna a także pomoc w doborze materiałów gratis. Posiadam aktualnie wolne terminy. Mój nr tel 785-222-209. Serdecznie zapraszam do współpracy.Pozdrawiam
Telefon: 785-222-209
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21912
serwis agd
07.03.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama