POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
20
Stycznia 2018
Sobota
Imieniny obchodzą:
Fabian, Sebastian
Do końca roku 345 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (11) sprzedam (11) poszukuję (2) motoryzacyjne (1) kupię (6) inne (4) 
Dziecięce
zabawki (1) wózki (1) sprzedam (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (2) oferuję usługi (131) akcesoria (2) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (6) oferuję (2) maszyny budowlane (1) 
Meble
sprzedam (15) 
Motoryzacja 
Osobowe (655) Akcesoria (5) Usługi (3) Motocykle i ATV (3) Dostawcze i ciężarowe (2) Rolnicze i budowlane (1) 
Nauka
korepetycje (15) 
Nieruchomości 
Mieszkania (52) Domy (15) Działki (14) Lokale (12) Garaże (4) Usługi budowlane (2) Ogródki dzia?kowe (1) Pokoje (1) 
Odzież
sprzedam (1) 
Praca
zatrudnię (521) szukam pracy (20) korepetycje (1) 
Rolnicze
sprzedam (5) maszyny rolnicze (1) 
Rowery
sprzedam (1) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Zgubiono/Znaleziono
zwierzęta (3) znaleziono (2) zgubiono (2) klucze (1) 
Pozycje :: 211 - 240 z 775 Strona 8 z 26
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 23104
Transport towarowy przewÓZ mebli rzeczy
22.11.2017.
Witam .

Oferuję przewóz busem Renault Master III L3H2

rzeczy , mebli , materiałów budowlanych, rtv i agd

Przewóz motocykli ! Skuterów !

I wszystkich innych rzeczy które wejdą do mojego busa .

Na terenie Głogowa i okolic !!!

Również na terenie całej Polski !!!

Wymiary busa

RENAULT MASTER III L3H2

dł. 3,75 cm szer 1,75 cm ( w nadkolach 1,37 cm )

oraz wysoki 1,80 cm

Ładowność : 1390 kg

Ceny ustalane indywidualnie z każdym klientem .

Więcej informacji pod nr tel .

574 - 504 - 403

UWAGA ! Z braku czasu nie odpowiadam na e-mail i sms !!!

Pozdrawiam.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 574504403
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 23103
UsŁUgi budowlane , Wolne terminy
21.11.2017.
Firma z doświadczeniem oferuje usługi ogólnobudowlane. Darmowa wycena,doradzimy w doborze materiałów,dowozimy materiał.
Specjalizujemy się głównie w dociepleniach budynków, rauputz (kolor na domu) oraz
-docieplanie budynków
-rauputz (kolor na domu)
-murowanie
-tynkowanie
-szpachlowanie
-układanie glazury
-układanie kostki
-wylewanie posadzek
-malowanie
- wykończenia wnętrz domów
Wolne terminy, możliwość zaczęcia od zaraz.
Zapraszamy do współpracy
tel. 693583282, 691273065
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693583282
zatrudnię : Praca
ID: 23102
Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu
21.11.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu W Dziale Obróbki Mechanicznej i Odlewni

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/194/17

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych,
- dokonywanie okresowych przeglądów,
- wypisywanie raportów z pracy,
- usprawnianie procesu produkcyjnego.

Oczekujemy:

- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki,
- umiejętność czytania schematów elektrycznych,
- znajomość programowania sterowników PLC(Mitsubishi),
- nakierowanie na pracę zespołową,
- obsługa komputera.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel:693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 23101
Inżynier-Automatyk
21.11.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Inżynier- Automatyk w Dziale Utrzymania Ruchu

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/215/17

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn i urządzeń produkcyjnych,
- współpraca z producentami/serwisami maszyn,
- analiza problemów, usprawnianie procesu produkcyjnego,
- programowanie, diagnostyka układów automatyki,
- wsparcie we wdrażaniu nowych projektów do produkcji seryjnej,
- opracowywanie i zarządzanie dokumentacją techniczną.

Oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne preferowane kierunki to m.in. Automatyka i Robotyka, Mechatronika, pokrewne.
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- bardzo dobra znajomość programowania sterowników PLC-Siemens,
- znajomość programowania i obsługi robotów,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki i mechatroniki,
- bardzo dobra wiedza z zakresu budowy maszyn,
- znajomość rysunku technicznego,
- umiejętność posługiwania się dokumentacją techniczną,
- znajomość pakietu MS Office,
- komunikatywna znajomość języka angielskiego,
- prawo jazdy kat.B.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”
Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel:693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 23100
Inżynier Zapewnienia Jakości Dostawców
21.11.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192A/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

tel.693013524
mail: specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 23099
sprzedawca dział piekarnia-cukiernia
21.11.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy dział piekarnia-cukiernia w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 2000 zł brutto, praca w systemie zmianowym. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię : Praca
ID: 23098
Operator maszyn i urządzeń
21.11.2017.
Spółka zajmująca się recyklingiem baterii na skalę europejską poszukuje kandydata na stanowisko Operator maszyn i urządzeń.
Opis stanowiska:
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za pomoc w rozładunkach i załadunkach transportów, tworzenie szczegółowych raportów, ważenie towaru, obsługę maszyn i aparatury do przetwarzania baterii, utrzymanie w czystości stanowiska pracy
Wymagania:
- sumienność,
- dokładność,
- umiejętność pracy zespołowej i partnerskiej,
- umiejętność obsługi prostych urządzeń,
- wysoka świadomość wymogu bezpieczeństwa i jakości pracy,
- mile widziane uprawnienia do kierowania wózkiem jezdniowym podnośnikowym
Oferujemy:
- zatrudnienie bezpośrednio w firmie w oparciu o umowę o pracę
- atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie,
- współpracę z najlepszymi specjalistami, w firmie o wysokiej kulturze organizacyjnej

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji (życiorys zawodowy oraz list motywacyjny)

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez BatEko sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)”
Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Telefon: 768462180
zatrudnię : Praca
ID: 23097
Specjalista ds. utrzymania ruchu
21.11.2017.
Wprowadzając innowatorskie rozwiązania techniczne i technologiczne zakład w Polkowicach stał się wiodącym w Polsce przedsiębiorstwem w dziedzinie sortowania i recyklingu baterii alkalicznych i cynkowo-węglowych.
W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy obecnie kandydata na stanowisko:
Specjalista ds. Utrzymania Ruchu
Miejsce pracy: Polkowice
Region: dolnośląskie

Specjalista ds. Utrzymania Ruchu odpowiedzialny będzie za zapewnienie sprawności instalacji i urządzeń koniecznych dla niezakłóconego funkcjonowania przedsiębiorstwa BatEko w Polkowicach. W szczególności osoba zatrudniona na tym stanowisku realizować będzie podstawowe naprawy i konserwacje urządzeń i instalacji - wentylacyjnych, elektrycznych, przemysłowych oraz transportowych.
Stanowisko podlega bezpośrednio Dyrektorowi Zakładu.
Od kandydatów oczekujemy:
• wykształcenia technicznego (mechanicznego, elektrycznego lub chemicznego);
• doświadczenia w pracy ze złożonymi instalacjami przemysłowymi;
• umiejętności spawania (mile widziane udokumentowanie odpowiednim certyfikatem);
• dyscypliny, punktualności i dokładności;
• predyspozycji do pracy zespołowej.

Oferujemy stabilne zatrudnienie w szybko rozwijającym się przedsiębiorstwie oraz atrakcyjne warunki zatrudnienia.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji (życiorys zawodowy oraz list motywacyjny)

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez BatEko sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)”

Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami

Telefon: 768462180
zatrudnię : Praca
ID: 23096
Lider Produkcji
21.11.2017.
GŁÓWNE ZADANIA:
• Koordynacja działań produkcyjnych w celu zwiększenia wydajności i produktywności, kontrolowanie procesu produkcyjnego zgodnie z wyznaczonymi standardami i oczekiwaniami
• Prawidłowa realizacja planów produkcyjnych, w ramach systemu zmianowego
• Zarządzanie pracą podległych pracowników
• Codzienna analiza realizacji zadań
• Kontrolowanie efektywności wykorzystania w procesie produkcji zasobów pracowniczych, technicznych i materiałowych
• Raportowanie wyników produkcyjnych oraz wypełnianie dokumentacji związanej z przebiegiem pracy maszyn
• Odpowiedzialność za pracę i bezpieczeństwo podległych pracowników
• Dbanie o należyty stan maszyn, urządzeń i narzędzi oraz o ład i porządek na stanowiskach pracy
• Przestrzeganie standardów jakościowych oraz procedur obowiązujących w firmie
WYMAGANIA:
• Wykształcenie minimum średnie techniczne
• Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w firmie produkcyjnej
• Silna motywacja i ukierunkowanie na realizację założonych celów
• Wysokie umiejętności interpersonalne oraz umiejętność rozwiązywania problemów
• Umiejętność motywowania pracowników
• Bardzo dobra organizacja pracy własnej
• Dobra znajomość obsługi komputera (Ms Office)
• Gotowość do pracy w systemie zmianowym
• Aktualne uprawnienia na prowadzenie wózków jezdniowych i wymianę butli gazowej

Maksymalna odległość miejsca zamieszkania od miejsca pracy do 25 km

OFERUJEMY:
• zatrudnienie bezpośrednio w firmie w oparciu o umowę o pracę
• atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie,
• współpracę z najlepszymi specjalistami, w firmie o wysokiej kulturze organizacyjnej

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji (życiorys zawodowy oraz list motywacyjny)

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez BatEko sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)” oraz kwoty wynagrodzenia jaką chcieliby Państwo zarabiać.
Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami
Telefon: 768462180
zatrudnię : Praca
ID: 23095
Kierowca Ce/Wynagrodzenie 2200/2300 Euro
21.11.2017.
ASMO Solutions Deutschland GmbH zatrudni pracownika na stanowisko:



Oferujemy:
Wynagrodzenie między 2200/2300 EUR Netto („na rękę”)
Stabilne zatrudnienie w ramach niemieckiej umowy o pracę
Praca w okolicy Dortmund
Trasy dalekobieżne po Niemczech
Rodzaj naczepy tandem
Możliwość podjęcia pracy od zaraz
Możliwość pracy w systemie

Wymagane:
Prawo jazdy kategorii CE
Znajomość języka obcego nie jest wymagana.

Zainteresowanych ofertą pracy prosimy o przesłanie CV na adres
rekrutacja@asmo-solutions.com
Tel. 00 48 884 684 880
Telefon: 884 684 880
sprzedam : Meble
ID: 23094
Meble sosnowe 3 części
21.11.2017.
sprzedam 3-częściowy kpl : 2 szt: szer 100 x 60 gł x 180 wys.3 część szer 50cm. Meble mozna zabejcować lub wybielić. Cena 400zł Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 578648059
szukam pracy : Praca
ID: 23093
Kierowca
20.11.2017.
Witam czas na zmiany szukam ciekawej pracy jako kierowca jestem emerytem 41 L posiadam prawo jazdy kat B,C,D,E , karta kierowcy , hds , wózki widłowe , ADR kl1 i 3 ważne badania i kursy , Doświadczenia : kierowca cysterny przewóz paliw płynnych ( 6 lat ) , kierowca zestawu ponad gabarytowego ( 2 lata ) , kierowca autobusu przewozy pracownicze ( 5 lat) Interesuje mnie praca w okolicy Lubin ,Polkowice Chojnów rozważę każdą propozycję info na meila lub telefon
Telefon: 503143186
sprzedam : Rolnicze
ID: 23092
ciągnik rolniczy
20.11.2017.
sprzedam ciągnik rolniczy Kirowiec K150 opłacony sprawny cena do uzgodnienia
Telefon: 605371152
zatrudnię : Praca
ID: 23091
Praca w biurze - Umawianie spotkaŃ
20.11.2017.



ZATRUDNIMY OSOBY DO UMAWIANIA SPOTKAŃ W CENTRUM GŁOGOWA !!!

Praca od poniedziałku do piątku w systemie 2-zmianowym tj od 8-14 i 14-20 po 6 godzin dziennie z możliwością pracy do 8 godzin.

OFERUJEMY:
- Umowę Zlecenie (odprowadzamy składki ZUS)
- Wynagrodzenie do 2.500 zł. netto(stawka godzinowa od 9.50 do 11.00 zł. netto) plus wysokie premie
- Zapewniamy płatne szkolenie
- Możliwość indywidualnego grafiku.

OCZEKUJEMY:
- Pozytywnego nastawienia
- Chęci do pracy
- Poprawnego wysławiania się
- Podstaw obsługi komputera.


ZACHĘCAMY DO PRACY EMERYTÓW I RENCISTÓW.


Telefon: 512-744-995
zatrudnię : Praca
ID: 23090
Kurs operatora wózków widł., elektryków
20.11.2017.
Następny
nabór
na KURSY ZAWODOWE:

> Operatora Wózków Widłowych (spalinowe, elektryczne,gazowe) z wymianą butli gaz.
> Elektryków do 1kV i powyżej, Agregaty prądotwórcze (Dozór, Eksploatacja)
> Palaczy Kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz)
oraz inne GR.2 (D,E - wentylacji, klimatyzacji, urządzeń chłodniczych,
sprężarek, pieców przemysłowych )
i GR.3 (D,E - urządzeń i sieci gazowych)
> Operatora Suwnic, Wciągników, Wciągarek, Podestów (podnośników koszowych)
- na uprawnienia UDT

oraz SZKOLENIA

> Udzielania Pierwszej Pomocy przedmedycznej
> BHP, P-poż.
> Służb BHP

KURSY - SZKOLENIA
UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul. Sienkiewicza 9
tel. 65/520-56-46
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz.11 -17.oo

**** Płatność RATALNA!
**** ZNIŻKI DLA OSÓB BEZROBOTNYCH
**** Ceny KONKURENCYJNE!

>>>>>>>>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 23089
Mechanik i wulkanizator
20.11.2017.
ZATRUDNIĘ MECHANIKA SAMOCHODOWEGO I WULKANIZATORA. UMOWA O PRACĘ NA PEŁEN ETAT.
Telefon: 509300690
zatrudnię : Praca
ID: 23088
Elektryk, Elektromonter do 1kV
20.11.2017.
Wymagania: Uprawnienia SEP do 1kV, mile widziane wykształcenie o kierunku elektrycznym. Główne zadania: Wykonywanie instalacji elektrycznych w budownictwie jednorodzinnym oraz wielomieszkaniowym. Praca na umowę o dzieło, wynagrodzenie 15 zł brutto/h. Praca w Lubinie lub okolicach. Aplikację (tylko CV) należy przesyłać na adres: elektrocom24@wp.pl
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 23087
Okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
20.11.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
kupię : Drobne
ID: 23086
Szable,Bagnety kupie wojskowe i inne
20.11.2017.
Kupię stare wojskowe odznaki, odznaczenia, medale, ordery,szable,bagnety,kordziki,mundury polskie, niemieckie, rosyjskie i inne, wojskowe oraz cywilne, orzełki z nakryć głowy, zaświadczenia i legitymacje związane z nadaniem odznaczeń, zdjęcia o tematyce wojskowej, przedwojenne pocztówki elementy umundurowania i wyposażenia wojskowego telefon 694972047 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 694972047
zatrudnię : Praca
ID: 23085
Sprzedaż art.pirotechnicznych
19.11.2017.
Lider branży pirotechnicznej poszukuje osób chętnych do
pracy tymczasowej w miesiącu grudniu 2017.Praca przy
sprzedaży art.pirotechnicznych (fajerwerki)
Miejsce - Głogów

Jeżeli jesteś osobą:
-lubiącą sprzedaż i kontakt z ludźmi
-uczciwą
-energiczną
-punktualną
-odpowiedzialną
-dyspozycyjną
-uśmiechniętą
to zapraszamy

Obowiązki:
-sprzedaż art.pirotechnicznych
-sprawna i miła obsługa klienta
-dbanie o porządek w punkcie sprzedaży
-wykładanie towaru

Zapewniamy
-wynagrodzenie 13,00/h netto
-miłą atmosferę

Jeżeli uważasz że pasujesz do naszego zespołu,wyślij swoje CV ze zdjęciem na
e-mail lub zadzwoń i dowiesz się więcej.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 603775290
zatrudnię : Praca
ID: 23084
Diagnosta Samochodowy Skp
19.11.2017.
Praca Diagnosta Samochodowy Miejsce Pracy GŁOGÓW Podstawowa stacja kontroli Pojazdów Wszelkie inf tel
Telefon: 696290984
zatrudnię : Praca
ID: 23083
Praca za granicą-ogłoszenie prywatne
18.11.2017.
Witam.Ogłoszenie prywatne.
Jestem w stanie zorganizować wyjazd do pracy w Holandii.Jadę autem prywatnym
-Wypłaty co tydzień na konto ok 270-300e na czysto po opłatach za mieszkanie oraz ubezpieczenie.
-Prosta praca produkcyjna.
-Bardzo dobre warunki pracy.
Wyjeżdżam po raz czwarty, sprawdzona agencja.
Telefon: 505207475
wynajmę : Drobne
ID: 23082
WynajmĘ Busa dostawczego
18.11.2017.
NAJNIŻSZA CENA W BRANŻY

WYPOŻYCZ,BĄDŹ NIEZALEŻNY

PRZEWOŹ CO CHCESZ

BUS DOSTAWCZY FORD TRANSIT 330 L

WYMIARY CZĘŚCI ZAŁADUNKOWEJ;

DŁUGOŚĆ 330 cm

SZEROKOŚĆ 170 cm

WYSOKOŚĆ 180 cm

PROSTE ZASADY WYNAJMU,BIERZESZ ZATANKOWANY DO PEŁNA ODDAJESZ ZATANKOWANY DO PEŁNA.CENA ZA DOBĘ 145 ZŁ.WYNAJEM TYLKO KRAJOWY.

ZAPRASZAM 7 DNI W TYGODNIU 24 GODZINY NA DOBĘ

WIĘCEJ INFORMACJI POD NR TEL.

782-58-58-01




Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 782585801
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 23081
Wynajmę busa dostawczego
18.11.2017.


NAJNIŻSZA CENA W BRANŻY !

WYPOŻYCZ,BĄDŹ NIE ZALEŻNY

PRZEWOŹ CO CHCESZ

BUS DOSTAWCZY FORD TRANSIT 330 L

WYMIARY CZĘŚCI ZAŁADUNKOWEJ;

DŁUGOŚĆ 330 cm

SZEROKOŚĆ 170 cm

WYSOKOŚĆ 180 cm

PROSTE ZASADY WYNAJMU; BIERZESZ ZATANKOWANY DO PEŁNA,ODDAJESZ ZATANKOWANY DO PEŁNA.CENA ZA DOBĘ 145 ZŁ.WYNAJEM TYLKO KRAJOWY.

ZAPRASZAM 7 DNI W TYGODNIU 24 GODZINY NA DOBĘ.

WIĘCEJ INFORMACJI POD NR.TEL.

782-58-58-01

















Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 782585801
zatrudnię : Praca
ID: 23080
Praca dla studentki w punkcie Lotto
17.11.2017.
Zatrudnię studentkę pierwszego lub drugiego roku studiów na umowę zlecenie w punkcie Lotto.
Telefon: 600310482
zatrudnię : Praca
ID: 23079
Orlen pracownik obsŁUgi klienta
17.11.2017.
PRACUJ Z NAMI na stacji PKN ORLEN S.A.

Oferujemy:
-wynagrodzenie 2000-3000zł brutto/mc
-umowę o pracę na stałe(nie zlecenie itp.)
-pełen etat
-elastyczny system pracy
-miłą atmosferę w naszym zespole
-możliwość rozwoju i awansu
-praca w Lubinie

Jeżeli:
-chcesz pracować na nowoczesnej stacji paliw
-uważasz,że praca z naszymi Klientami to przyjemność
-każdego dnia chcesz sie uczyć,zmieniać i rozwijać z nami

DOŁĄCZ DO NASZEGO ZESPOŁU NA STANOWISKU
PRACOWNIK OBSŁUGI KLIENTA-kasjer

Swoje CV wyślij na adres

stacja.paliw.lubin@wp.pl
zatrudnię : Praca
ID: 23078
mechanik-ślusarz-spawacz
17.11.2017.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach- czołowy producent prefabrykatów polimerobetonowych, działający na polskim rynku od ponad 25 lat poszukuje pracownika na stanowisko: ŚLUSARZ-SPAWACZ
W zakresie obowiązków: utrzymanie ruchu linii produkcyjnej. Praca zmianowa.

Wymagania:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe mechaniczne
- min. 1- 2 lata doświadczenia
- uprawnienia na spawacza


Oferujemy:
-zatrudnienie w firmie działającej na rynku 25 lat,
-umowę o pracę na pełny etat,
-system motywacyjny (m.in. premie),
-fundusz socjalny (m.in. wczasy pod gruszą),
-pakiet opieki medycznej.
Telefon: 76 72 34 215
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 23077
Serwis agd
17.11.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
szukam pracy : Praca
ID: 23076
Absolwentka prawa z doświadczeniem
17.11.2017.
Szanowni Pastwo.
Absolwentka UWr z doświadczeniem m. in. na stanowisku asystenta radcy prawnego i odbytą praktyką w kancelarii adwokackiej poszukuje pracy od stycznia 2018 r. Jestem odważna, dyspozycyjna, nie boje się odpowiedzialnosci. Przez ostatni rok sama koordynowałam pracę kancelarii prawnej. Potrafię zarządzać zespołem jak i pracować samodzielnie. Obecnie podyplomowo studiuje mediacje.
Posiadam kilkuletnie dosiwaczenie zawodowe związane z branżą ubezpieczeniową oraz pracą w fundacji. Oferta dla miasta Głogów, Polkowice, Lubin.
Telefon: 791190502
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 23075
Opieka nad osobą starszą
16.11.2017.

Przyjmę zlecenie opieki nad osobą starszą,niepełnosprawną. Posiadam wymagane doświadczenie. Jestem osobą odpowiedzialną, sumienną, dyskretną.
Zakres usług obejmuje;
-utrzymywanie higien (toaleta poranna,wieczorna),
-zapobieganie odleżynom,
-pampersowanie,
-przygotowywanie posiłków, karmienie,
-podawanie leków-nadzór,
-porządki-zakupy-spacery,
-inne czynności wynikające z indywidualnych potrzeb klienta
-wystawiam faktury vat (koszt faktury odliczany od podatku).
Opieka od poniedziałku do piątku, na życzenie klienta w weekendy i w godz. nocnych.
Tel.kom. 515 749 243
Telefon: 515749243
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama