POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
27
Kwietnia 2017
Czwartek
Imieniny obchodzą:
Anastazy, Andrzej,
Piotr, Teofil, Zyta
Do końca roku 248 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (21) sprzedam (9) skradziono mi (1) poszukuję (1) motoryzacyjne (2) kupię (9) inne (11) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (2) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (1) oferuję usługi (127) 
Komputery
sprzedam (2) 
Materiały budowlane
sprzedam (5) oferuję (1) 
Meble
sprzedam (17) 
Motoryzacja 
Osobowe (271) Usługi (5) Akcesoria (2) Dostawcze i ciężarowe (1) Motocykle i ATV (1) Rowery (1) 
Nauka
korepetycje (7) 
Nieruchomości 
Mieszkania (69) Działki (34) Domy (27) Lokale (9) Grunty orne (3) Ogródki dzia?kowe (3) Garaże (2) Obiekty (1) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) gruz (1) 
Odzież
suknie ślubne (1) 
Praca
zatrudnię (453) szukam pracy (19) 
Rolnicze
sprzedam (1) maszyny rolnicze (1) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (1) 
RTV i AGD
sprzedam (2) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Wypoczynek
wynajmę (1) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (2) zgubiono (3) psy (2) klucze (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) sprzedam (1) psy (1) 
Pozycje :: 661 - 690 z 715 Strona 23 z 24
kupię : Drobne
ID: 21488
kupie stare wojskowe odznaczenia,odznaki
18.11.2016.
Polskie i Zagraniczne przedwojenne z czasów wojny oraz zaraz powojenne wojskowe i nie tylko różne odznaczenia,odznaki,medale,mundury,rogatywki,szable,kordziki,bagnety,noże, stare dokumenty,dyplomy,legitymacje,zdjęcia wszelkie wyposażenie wojskowe za ciekawe rzeczy dobrze zaplace telefon 694972047 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 694972047
kupię : Drobne
ID: 21487
kupie wojskowe stare dokumenty,zdjecia
18.11.2016.
Kupie dokumenty z drugiej wojny światowej i starsze listy z obozów koncentracyjnych,legitymacje, stare pisma, dyplomy, dokumenty wojskowe, zdjęcia, widokówki, obrazki,obrazy,mundury,szable,bagnety,kordziki,odznaki,odznaczenia,medale,ordery za ciekawe dobrze zapłacę telefon 694972047 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 694972047
zatrudnię : Praca
ID: 21486
oriflame - zostań konsultantem/ką!
17.11.2016.
Dołącz do Nas i Zarabiaj na sprzedaży kosmetyków,kupuj kosmetyki dla siebie taniej.
Możesz dorobić sobie do pensji, stypendium, kieszonkowego, możesz zdobyć doświadczenie w bezpośrednich kontaktach z klientami.
Dodatkowy program WITAMY z atrakcyjnymi nagrodami dla każdego Konsultanta.
Brak minimalnej kwoty zamówienia,
Brak kar za nie złożenie zamówienia w danym katalogu.
Odroczony termin płatności za kosmetyki- 14 dni.
Możesz budować własną grupę konsultantów i otrzymywać za to premię od 4-24% od sprzedaży w grupie !
Dodatkowa oferta - suplementy diety - Wellness by Oriflame.
Zapisując się u mnie możesz otrzymać wodę toaletową o wartości 89zł w nagrodę.

www.ori-konsultant.pl

GG 9052425, biuro@ori-konsultant.pl, tel.606638894

Formularz rejestracji:
http://www.ori-konsultant.pl/formularz-rejestracji
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 606638894
zgubiono : Zgubiono/Znaleziono
ID: 21485
zgubiono aparat słuchowy
17.11.2016.
17.11.16r. starsza osoba zgubiła w okolicach Obr. Pok. i Budowlanych aparat słuchowy.Znalazcę bardzo prosimy o zwrot.
Telefon: 661919385
zatrudnię : Praca
ID: 21484
księgowa/księgowy
17.11.2016.
ZATRUDNIĘ NA 1/2 ETATU OSOBĘ Z DOŚWIADCZENIEM PRACY W BIURZE RACHUNKOWYM.
Telefon: 794504455
zatrudnię : Praca
ID: 21483
praca dla lektora języka angielskiego
17.11.2016.
*PRACA W GŁOGOWIE*
ZATRUDNIMY LEKTORA JĘZYKA ANGIELSKIEGO W PRESTIŻOWEJ SIECI SZKÓŁ HELEN DORON ENGLISH W GŁOGOWIE.
PRACUJEMY Z DZIEĆMI, DLATEGO TEŻ POSZUKUJEMY OSOBY KREATYWNEJ, WESOŁEJ I ODWAŻNEJ 
Z NAMI PRACUJĄ NAJLEPSI- WYMAGAMY BARDZO DOBREJ ZNAJOMOŚCI JĘZYKA ANGIELSKIEGO.
OFERUJEMY: PROFESJONALNE SZKOLENIA, PRACĘ W GODZINACH POPOŁUDNIOWYCH, PRZYJAZNE ŚRODOWISKO PRACY, BARDZO DOBRE ZAROBKI, MOŻLIWOŚĆ DOFINANSOWANIA DO STUDIÓW
CHĘTNYCH PROSIMY O WYSŁANIE CV ORAZ LISTU MOTYWACYJNEGO NA ADRES: izas.m@op.pl

Telefon: 608526021
zatrudnię : Praca
ID: 21482
kasjer
17.11.2016.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko kasjera w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 1850 zł brutto. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię : Praca
ID: 21481
sprzedawca dział jogurty
17.11.2016.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy dział jogurty w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 1850 zł brutto. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie
Telefon: 768358931
kupię : Drobne
ID: 21480
kupię medale, odznaki wojskowe, znaczki
17.11.2016.
ZDECYDOWANIE KUPIĘ:
- medale, odznaczenia, odznaki wojskowe,
- legitymacje i dokumenty nadania odznaczeń,
- stare zdjęcia wojska, czołgów, samolotów, pamiątki wojskowe,
- szable,bagnety, orzełki, klamry, naszywki,
- monety,kolekcje znaczków pocztowych, stare listy i pocztówki,
- zabawki z okresu PRL, żołnierzyki, samochody, dawne gierki,inne
- stare obrazy, grafiki

Kontakt telefon: 692-844-021
e-mail: polskie-ordery@wp.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 692844021
zatrudnię : Praca
ID: 21479
praca dla cieśli i zbrojarzy
16.11.2016.
ZATRUDNIE CIEŚLI I ZBROJARZY ! PRACA OD ZARAZ NA TERENIE HUTY MIEDZI GŁOGÓW ! WYSOKIE ZAROBKI ORAZ UMOWA O PRACE. WIĘCEJ INFORMACJI POD NR TEL. 511 771 302
Telefon: 511771302
zatrudnię : Praca
ID: 21478
praca!! rozwój! wyzwania!
15.11.2016.
DSA Investment S.A., jedna z najdynamiczniejszych firm w branży finansowej, wchodząca w skład grupy kapitałowej DSA Financial Group wielokrotnie nagradzanej, cenionej przez współpracowników i klientów, rozpoczęła rekrutację do nowo otwartego biura regionalnego na stanowisko:

Specjalista ds. Wsparcia Sprzedaży

Miejsce pracy: dolnośląskie / Głogów, wielkopolskie / Leszno, / praca mobilna

Opis stanowiska
Praca polega na:
• wsparciu sprzedaży produktów i usług oferowanych przez firmę
• przekazywaniu klientom niezbędnej wiedzy w zakresie produktów i usług oferowanych przez firmę
• budowaniu i utrzymywaniu dobrych relacji z klientami
• rozpoznawaniu i analizie potrzeb klienta
• przygotowywaniu optymalnych rozwiązań odpowiadających potrzebom klienta
• dbaniu o dobry wizerunek firmy

Jeśli chcesz pracować w firmie o unikalnej kulturze organizacyjnej i chcesz mieć wpływ na wysokość swoich zarobków - ta oferta jest właśnie dla Ciebie!

Wymagania
Kandydat/ka musi posiadać:
• biznesowy wizerunek
• wykształcenie minimum średnie
• prawo jazdy kat. B
• zaświadczenie o niekaralności

Oferujemy
• atrakcyjne warunki finansowe (preferencyjne warunki dla osób rozpoczynających pracę)
• ciekawą pracę, w której nie można się nudzić i dużo się dzieje
• program rozwoju kompetencji i wiedzy pozwalający na ciągły rozwój
• możliwości awansu w strukturach firmy
• kompleksowe szkolenie wstępne oraz cykliczne szkolenia wewnętrzne
• pracę w młodym, dynamicznym zespole
• stałe wsparcie przełożonych

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres: biuro.glogow2@dsa.pl


Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity z dnia 26.06.2014 r., Dz. U. z 2014 r., poz. 1182).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 21477
informatyk
15.11.2016.
W związku z szeroką ekspansją firmy CCC proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

INFORMATYK
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

- nadzór nad komputerami i urządzeniami biurowymi w Centrali i Salonach,
- rozwiązywanie bieżących problemów użytkowników,
- bieżące prace w zakresie struktury IT,
- wdrażanie korporacyjnych standardów IT.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

- biegła znajomość systemów operacyjnych: Windows XP, Windows 7, Windows 8,
- znajomość języka angielskiego lub niemieckiego na poziomie min. komunikatywnym,
- wykształcenie wyższe (kierunki informatyczne)
- umiejętność serwisowania sprzętu komputerowego,
- prawo jazdy kat. B.,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- chęć podejmowania nowych wyzwań zawodowych, otwartość na naukę,
- dyspozycyjność oraz gotowość do wyjazdów służbowych,
- umiejętność efektywnej pracy w zespole.

Oferujemy:
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w prężnie rozwijającym się przedsiębiorstwie,
- pracę w dobrze zorganizowanej, międzynarodowej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
- możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
- bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
- karty rabatowe na zakupy w salonach CCC,
- możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego na terenie firmy.


Osoby zainteresowane ofertą zapraszamy do wysyłania CV poprzez stronę ccc.eu / zakładka PRACA

Uprzejmie informujemy iż skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: +48 76 84 58 667
zatrudnię : Praca
ID: 21476
specjalista ds. controllingu
15.11.2016.
W związku z szeroką ekspansją firmy CCC proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

SPECJALISTA DS. CONTROLLINGU
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

- wykonywanie określonych procedurami raportów i analiz obejmujących m.in.: dane dotyczące sprzedaży, kosztów, stanów magazynowych, inwestycji,
- tworzenie niezbędnych narzędzi dla potrzeb sporządzanych analiz i raportów,
- analizę odchyleń występujących w budżetach poszczególnych komórek organizacyjnych, formułowanie wniosków i rekomendacji.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

- wykształcenie wyższe (preferowane ekonomiczne),
- bardzo dobra znajomość MS EXCEL,
- mile widziana znajomość narzędzi Cognoss Express, SQL oraz VBA,
- zdolność analitycznego myślenia pozwalająca na samodzielne wykonanie zadań,
- umiejętność pracy z dużą ilością danych, wyciągania wniosków i ich prezentacji,
- znajomość języka angielskiego na poziomie umożliwiającym komunikację.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat w dobrze zorganizowanej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
- możliwość rozwoju zawodowego - współpraca z doświadczonymi i wykwalifikowanymi analitykami,
- możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego na terenie firmy,
- atrakcyjne wynagrodzenie – odpowiadające umiejętnościom i doświadczeniu,
- uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy,
- bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
- „krótsze piątki”.


Osoby zainteresowane ofertą zapraszamy do wysyłania CV poprzez stronę ccc.eu / zakładka PRACA

Uprzejmie informujemy iż skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: +48 76 84 58 667
szukam pracy : Praca
ID: 21475
pomoc domowa
14.11.2016.
Szukam dodatkowego zajęcia,jestem na emeryturze i mama dużo wolnego czasu.Mogę zająć się czystością w domu ale i też opieką dziecka lub starszej osoby na chodzie.Mam doświadczenie.
kontakt 781-051-221
Telefon: 781-051-221
zatrudnię : Praca
ID: 21474
pracownik produkcyjny
14.11.2016.
Miejsce pracy: Szlichtyngowa
Firma produkcyjna poszukuje pracowników na stanowiska:
szlifierz / monter/ pilarz
Wymagane:
- podstawowa znajomość obsługi narzędzi ręcznych i małych elektronarzędzi,
- zaangażowanie w pracę
- oraz umiejętność dobrej organizacji pracy.
Dokumenty aplikacyjne należy wysyłać na adres kontakt@cwindows.pl z dopiskiem "Produkcja"
Prosimy o dołączanie do korespondencji zgody na przetwarzanie danych osobowych w celu rekrutacji.
Telefon: 0655407200
zatrudnię : Praca
ID: 21473
brygadzista
14.11.2016.
Firma produkcyjna zatrudni na stanowisko Brygadzisty.
Miejsce pracy : Szlichtyngowa
OBOWIĄZKI:
-Organizacja, planowanie, koordynowanie i kontrola procesu produkcji
- Rozwiązywanie problemów organizacyjnych, technicznych i zapewnienie prawidłowego funkcjonowania infrastruktury technicznej hali produkcyjnej
- Kontrola efektywności pracy
- Sporządzanie raportów produkcyjnych, zarządzanie podległym personelem, właściwa i terminowa realizacja zadań produkcyjnych
WYMAGANIA:
- Zdolności organizacyjne, przywódcze, odporność na stres, umiejętność zarządzania i motywowania zespołu, zdolność analitycznego i kreatywnego myślenia,
- Umiejętność czytania rysunku technicznego
- Znajomość języka angielskiego.
Dokumenty aplikacyjne proszę przesyłać na kontakt@cwindows.pl z dopiskiem "Brygadzista"
Telefon: 0655407200
korepetycje : Nauka
ID: 21472
nauka pływania dla dzieci i młodzieży
14.11.2016.
Nautica szkółka pływacka zaprasza na zajęcia z nauki pływania dla dzieci i młodzieży. Zajęcia odbywają się w Głogowie

Kontakt 793504133
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 793504133
zatrudnię : Praca
ID: 21471
pracownik biurowy
14.11.2016.
Firma z wieloletnim doświadczeniem, prężnie działająca na rynku opieki w Niemczech oraz w Polsce -Opieka Inter Job sp. z o.o. sp.k. zatrudni PRACOWNIKA BIUROWEGO Z BARDZO DOBRĄ ZNAJOMOŚCIĄ J.NIEMIECKIEGO. Głównym zadaniem będzie pozyskanie personelu opiekuńczego oraz pozyskanie klienta niemieckiego. Utrzymanie bardzo dobrych relacji z klientami jak również współpracownikami firmy. Budowanie pozytywnego wizerunku firmy. Wymagania:Bardzo dobra znajomość j.niemieckiego w mowie i piśmie. Profesjonalizm.Umiejętność pracy w sytuacjach stresujących.Praca na podobnym stanowisku jest bardzo mocnym atutem.Umiejętności interpersonalne-m.in.komunikacyjne,negocjacyjne,rozwiązywania konfliktów,pracy zespołowej.Doświadczenie w branży handlowej mile widziane. Oferujemy pracę w stabilnej,rozwijającej się firmie. Możliwością rozwoju osobistego(min.szkolenia) na stanowisku.Bardzo dobre warunki finansowe(negocjowane indywidualnie) .Umowa o pracę. CV,LIST MOTYWACYJNY,LISTY POLECAJĄCE proszę kierować na podany adres e-mail. Pragniemy nadmienić,iż kontaktować będziemy się jedynie z osobami spełniającymi ww.kryteria
Telefon: 768468035
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21470
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
13.11.2016.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
oferuję : Wypoczynek
ID: 21469
bilety mok -dziś 12.11.2016 godz.19
12.11.2016.
odsprzedam bilety na przedstawienie do MOK -Atrakcyjny pozna Pania
na dzis godz.19

2 bilety za 80 zł.-polowa ceny

kontakt 660 789 558
Telefon: 660789558
zatrudnię : Praca
ID: 21468
gaworzyce praca w piekarni - zatrudnię
11.11.2016.
Zatrudnię piekarza lub osobę chętną do pracy w piekarni.
praca na dwie zmiany po osiem godzin.
zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
praca 15 km od Głogowa.
dobry dojazd autobusem lub busem. Możliwość powrotu po zmianie nocnej naszym transportem
Telefon: 76-8316-289 694-12-70-18
zatrudnię : Praca
ID: 21467
kurs specjalisty ds.kadr i płac
10.11.2016.
SZKOLIMY już 25 lat! >>> Kurs w cenie KONKURENCYJNEJ!
>>>>>>>> Zapisy na ostatni kurs w tym roku kalendarzowym!

** KURS "SPECJALISTY ds. Kadr i Płac" - 40 godzin dydaktycznych

w cenie 390,oo zł BRUTTO za całość
(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie
nie pobieramy opłaty! )

ZAPISY w godz. 11- 17.oo
tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

>>>>>> << ZAPRASZAMY >> <<<<

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 21466
kurs kierowcy wózków widł., elektryków,
10.11.2016.
>>>> SZKOLIMY już 25 lat! >>
>>>>>>>>>>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNiEŃ?
>> ZAPISZ SIĘ NA KURS w cenie konkurencyjnej!

* KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe, elektryczne, gazowe)z UPRAWNIENIAMI Wymiany Butli gaz. - w CENIE brutto 295,oo ZŁ

* KURS Elektryka do 1kV, OBSŁUGA Agregatów pradotw., Egzaminy aktual.D,E

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT

* KURS Palacza kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz), Egzaminy aktual.D,E


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy W GODZ.11 - 17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

<< >> ZAPRASZAMY << >>

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zgubiono : Zgubiono/Znaleziono
ID: 21465
skradziono buty ccc
10.11.2016.
Uwaga: w Polkowicach w okolicach Fabryki CCC w sobotę 5 Listopada skradziono towar
buty marki Lasocki. Dla osoby która pomoże odnaleźć towar wyznaczono nagrodę w kwocie
30 tys zł. Kontakt z policja w Polkowicach lub pod numerem telefonu 607570052
Telefon: 607570052
zatrudnię : Praca
ID: 21464
pracownik placowy
10.11.2016.
Remondis Polkowice Sp. z o.o. poszukuje osób chętnych do pracy na stanowisku pracownik placowy.
Od kandydatów oczekujemy:
- gotowości i chęci do pracy
- umiejętności pracy w zespole
- kultury osobistej
- mile widziane doświadczenie w sortowaniu surowców wtórnych
- mile widziane prawo jazdy kat. B lub uprawnienia na wózki widłowe

Oferty w formie CV proszę wysyłać na adres: polkowice@remondis.pl lub składać bezpośrednio u pracodawcy. Telefon 76 748 63 70
Telefon: 76 748 63 70
zatrudnię : Praca
ID: 21463
zatrudnię montera mebli pod zabudowę
10.11.2016.
zatrudnię osobę do montażu mebli pod zabudowę (kuchnie, szafy, garderoby itp.). Wymagania: doświadczenie na podobnym stanowisku, pozytywny stosunek do pracy. Prawo jazdy kat. B mile widziane. Atrakcyjne zarobki.
Telefon: 692412446 767273180
zatrudnię : Praca
ID: 21462
terapeuta osób z zespołem aspergera
10.11.2016.
Stowarzyszenie Pomocy Osobom Autystycznym “Dalej Razem” ogłasza rekrutację na stanowisko: Terapeuta osób z Zespołem Aspergera i wysoko-funkcjonującym autyzmem.
Zatrudnienie na umowę zlecenie, z perspektywą zatrudnienia na umowę o pracę.

Wymagania:
- wykształcenie magisterskie psychologiczne lub pedagogiczne
- wskazane doświadczenie w pracy z osobami z Zespołem Aspergera i autyzmem oraz ukończone kursy specjalistyczne z tego zakresu
- w razie braku ukończonych kursów specjalistycznych gotowość do udziału w szkoleniach organizowanych przez SPOA "Dalej Razem"
- gotowość do przyjazdu 1 raz w miesiącu do Zielonej Góry na konsultacje z zespołem terapeutów
- odbycie 30-godzinnego stażu
- gotowość do pracy w godzinach popołudniowych

Miejsce pracy: Głogów

CV wraz z listem motywacyjnym prosimy wysyłać na adres: k.stein@dalejrazem.pl do dnia 16.11.2016 r.
Rozpatrywane będą tylko dokumenty zawierające klauzulę o treści "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie dla potrzeb procesu tej i kolejnych rekrutacji, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 r. (t.j. Dz.U. 2015 poz. 2135 z późniejszymi zmianami)".
zatrudnię : Praca
ID: 21461
przedstawiciel handlowy
10.11.2016.
Przedstawiciel handlowy
Firma PPH TDJ Tomasz Długosz,poszukuje do pracy na stanowisku przedstawiciel handlowy. Praca na terenie dolnegośląska.
Od kandydatów oczekujemy :
- gotowości do pracy
-umiejętności pracy w zespole
- kultury osobistej
- mile widziane doświadczenie w sprzedaży
- prawo jazdy kat. B.
Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- pracę w przyjaznej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie
- szansę na zdobycie doświadczenia zawodowego
- grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb
Prosimy o kierowanie Cv na adres e-mail : biuro.tdj@gmail.com oraz o dopisanie w CV następującej klauzuli:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb bieżącej i przyszłych rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dn. 29 sierpnia 1997 r. O ochronie danych osobowych ( tekst jednolity Dz. U. Z 2002r., Nr 101, poz.926 z póżn. zm. „).
Kontakt : PPH TDJ Tomasz Długosz
Ul. Orłowicza 17a/69
10-684 Olsztyn
Poland
Tel. 506 057 863
Telefon: 506057863
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21460
usługi remontowe .
10.11.2016.
Docieplanie poddaszy,
-szpachlowanie,
-malowanie,
-układanie glazury,
-układanie paneli,
-ścianki działowe regips,
-murowanie,
-docieplanie budynków (elewacje),
-i wiele innych prac.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 603-405-691
zatrudnię : Praca
ID: 21459
poszukujemy
09.11.2016.
Do naszego studia poszukujemy osób na stanowisko:
- fotograf
- grafik
- plastyk-dekorator
- projektant / znajomość oprogramowania AutoCad photoshop 3DsMax /
CV proszę przesłać na: vstudio@o2.pl
««  start « poprz. 21 22 23 24 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama