POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
20
Stycznia 2018
Sobota
Imieniny obchodzą:
Fabian, Sebastian
Do końca roku 345 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (11) sprzedam (11) poszukuję (2) motoryzacyjne (1) kupię (6) inne (4) 
Dziecięce
zabawki (1) wózki (1) sprzedam (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (2) oferuję usługi (131) akcesoria (2) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (6) oferuję (2) maszyny budowlane (1) 
Meble
sprzedam (15) 
Motoryzacja 
Osobowe (655) Akcesoria (5) Usługi (3) Motocykle i ATV (3) Dostawcze i ciężarowe (2) Rolnicze i budowlane (1) 
Nauka
korepetycje (15) 
Nieruchomości 
Mieszkania (52) Domy (15) Działki (14) Lokale (12) Garaże (4) Usługi budowlane (2) Ogródki dzia?kowe (1) Pokoje (1) 
Odzież
sprzedam (1) 
Praca
zatrudnię (521) szukam pracy (20) korepetycje (1) 
Rolnicze
sprzedam (5) maszyny rolnicze (1) 
Rowery
sprzedam (1) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Zgubiono/Znaleziono
zwierzęta (3) znaleziono (2) zgubiono (2) klucze (1) 
Pozycje :: 661 - 690 z 775 Strona 23 z 26
zatrudnię : Praca
ID: 22647
opiekunka w 74906 bad rappenau.
21.08.2017.
Opieka do sprawnego Pana w wieku 83 lat, mieszkającego w domku wielorodzinnym.

Opiekunka ma dostęp do Internetu.

Choroby podopiecznego: demencja.

Obowiązki Opiekunki: prowadzenie całego gospodarstwa domowego, dotrzymywanie towarzystwa, robienie zakupów, spacery z podopiecznym.

Wyjazd: 24.08.17 na dwa miesiące.

Wymagania: dobra lub komunikatywna znajomość języka niemieckiego.

Oferujemy:

• atrakcyjne zarobki,
• zwrot kosztów podróży,
• opłacane składki ZUS,
• ubezpieczenie.

Osoby zainteresowane ofertą pracy prosimy o kontakt pod numerem telefonu: 76 724 05 52.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 767240552
zatrudnię : Praca
ID: 22646
opiekunki osób starszych w niemczech
21.08.2017.
Firma Yvonne-N specjalizuje się w sprawowaniu całodobowej opieki nad wszystkimi osobami, które z racji wieku, ograniczonej sprawności fizycznej, bądź też z powodu choroby nie są w pełni samodzielnie funkcjonować w życiu codziennym.

OFERUJEMY:

- Legalne Zatrudnienie,
- Atrakcyjne wynagrodzenie,
- Opłacone składki ZUS,
- Długoterminowe kontrakty,
- Opieka konsultanta (polskojęzycznego/niemieckojęzycznego).

Wymagamy:

-znajomości języka niemieckiego,
-doświadczenia na stanowisku Opiekunka osób starszych.

Jeżeli jesteś zainteresowana ofertami pracy skontaktuj się z Nami bezpośrednio pod numerem telefonu: 76 724 05 52.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 767240552
zatrudnię : Praca
ID: 22645
wynajem miejsca - stylizacja paznokci
19.08.2017.
Wydzierżawię miejsce w salonie fryzjerskim na prowadzenie usług związanych ze stylizacją paznokci.
Salon Fryzjerski, ul. Wołodyjowskiego 14, Polkowice, dodatkowe informacje na telefon kontaktowy 600242378.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 600242378
sprzedam : Meble
ID: 22644
meble
18.08.2017.
Sprzedam meble dla dziewczynki:
Szafa,komoda,biurko oraz krzesło
obrotowe.
Meble są bardzo dobrym stanie.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 790669975
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22643
serwis agd
18.08.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
zatrudnię : Praca
ID: 22641
główny księgowy - nie aktualne
18.08.2017.
Ogłoszenie zamieszczone w dniu 18.08.2017r., na Głównego Księgowego w firmie RAGEN Sp. z o.o. jest nieaktualne
Telefon: 537-83-10-10
zatrudnię : Praca
ID: 22640
diagnosta samochodowy
18.08.2017.
FIRMA AUTO STYL AUTO SERWIS we Wschowie poszukuje osoby na stanowisko:
Diagnosty Samochodowego

Oferujemy:

Przejrzyste zasady wynagrodzenia
Pracę w stabilnej firmie działającej na rynku od ponad 15 lat
Pracę w przyjaznej atmosferze wśród diagnostów z dużym doświadczeniem
Szefa otwartego na pomysły pracowników

Wymagania:

Wykonywanie badań technicznych pojazdów.
Uprawnienia do wykonywania zawodu diagnosty samochodowego
Asertywność
Dokładność
Komunikatywność
Chęć do pracy
Kontakt telefoniczny W. Dul 601 576 894
Telefon: 601576894
zatrudnię : Praca
ID: 22639
główny księgowy
18.08.2017.
Firma budowlana z Głogowa zatrudni osobę na stanowisko Główny Księgowy.

Wymagania:
Doświadczenie w pracy min. 5 lat
Praktyczna znajomość ustawy o podatku VAT, podatku dochodowym od osób prawnych,
Bardzo dobra znajomość Ustawy o Rachunkowości oraz umiejętność prawidłowego interpretowania i stosowania,
Sporządzanie sprawozdań do GUS-u,
Czynny udział w: zamknięciu miesiąca; tworzeniu sprawozdań finansowych; deklaracji podatkowych,
Umiejętności analityczne,
Bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, rzetelność,
Umiejętność obsługi urządzeń biurowych,
Praktyczna znajomość pakietu MS Office, Rewizor,
Samodzielność, odpowiedzialność i terminowość świadczonych usług,

Oferujemy:
Pracę na cały etat,
Atrakcyjne wynagrodzenie,
Szkolenia,
Przyjazną atmosferę prac,

Informacje dodatkowe:
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV wraz z klauzulą: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.” na adres mailowy: biuro@ragenglogow.pl, osobiście w sekretariacie Spółki lub pocztą na adres: RAGEN Sp. z o.o. ul. Sikorskiego 48,
67 – 200 Głogów.
Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się
z wybranymi kandydatami.
Więcej informacji pod numerem telefony 537-83-10-10
Telefon: 537-83-10-10
zatrudnię : Praca
ID: 22638
rolnictwo
17.08.2017.
zatrudnię osoby z głogowa lub okolic do pracy w rolnictwie wszystkie informacje pod numerem 663935703
Telefon: 663935703
zatrudnię : Praca
ID: 22637
ccc s.a. - informatyk z j. niemieckim
17.08.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

w związku z szeroką ekspansją proponuje zatrudnienie na stanowisku:

Informatyk
z językiem niemieckim
Miejsce pracy: Polkowice


Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

-wsparcie użytkowników z salonów sprzedaży na rynkach niemieckojęzycznych i anglojęzycznych,
-bieżące rozwiązywanie zgłaszanych problemów użytkowników z rynków niemieckojęzycznych i anglojęzycznych,
-instalację i serwis sprzętu komputerowego oraz oprogramowania w salonach sprzedaży CCC na terenie Europy Zachodniej,
-współpracę z zewnętrznymi dostawcami usług informatycznych,
-bieżące prace w zakresie infrastruktury IT w salonach sprzedaży CCC na terenie Europy Zachodniej.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-biegła znajomość systemów operacyjnych Microsoft,
-biegła znajomość języka niemieckiego,
-bardzo dobra znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem,
-wykształcenie wyższe (kierunki informatyczne lub pokrewne),
-umiejętność serwisowania sprzętu komputerowego,
-prawo jazdy kat. B.,
-umiejętność pracy pod presją czasu,
-dyspozycyjność oraz gotowość do wyjazdów służbowych,
-umiejętność efektywnej pracy w zespole.

Oferujemy:

-pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl,
-kurs językowy na terenie firmy.

Osoby zainteresowane ofertą pracy prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22636
ccc s.a. - informatyk
17.08.2017.
CCC - niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:
INFORMATYK
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
-nadzór nad komputerami i urządzeniami biurowymi w Centrali i Salonach,
-rozwiązywanie bieżących problemów użytkowników,
-bieżące prace w zakresie struktury IT,
-wdrażanie korporacyjnych standardów IT.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-biegła znajomość systemów operacyjnych: Windows XP, Windows 7, Windows 8,
-znajomość języka angielskiego na poziomie min. komunikatywnym,
-wykształcenie wyższe (kierunki informatyczne lub pokrewne),
-umiejętność serwisowania sprzętu komputerowego,
-prawo jazdy kat. B.,
-umiejętność pracy pod presją czasu,
-chęć podejmowania nowych wyzwań zawodowych, otwartość na wiedzę i nowe umiejętności,
-dyspozycyjność oraz gotowość do wyjazdów służbowych,
-umiejętność efektywnej pracy w zespole.

Oferujemy:

-pracę w bardzo szybko rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy oraz w wielu ciekawych projektach,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22635
operator maszyn
17.08.2017.

EURO-COMFORT SP. Z O. O. DO ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO W LESZNIE ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO:

OPERATOR MASZYN (do przyuczenia)

ZATRUDNIONA OSOBA BĘDZIE ODPOWIADAŁA ZA:

- ZAPEWNIENIE PRAWIDŁOWEJ PRACY MASZYNY
- OBSŁUGĘ MASZYN
- DBANIE O JAKOŚĆ I TERMINOWOŚĆ PRAC

OFERUJEMY:

- WYNAGRODZENIE ADEKWATNE DO KWALIFIKACJI I WYKONYWANEJ PRACY
- STABILNE ZATRUDNIENIE NA PODSTAWIE UMOWY O PRACĘ
- ZAPLECZE SOCJALNE ORAZ ŚWIADCZENIA Z FUNDUSZU SOCJALNEGO
- DODATKOWE UBEZPIECZENIE DLA PRACOWNIKÓW I CZŁONKÓW RODZIN (RÓWNIEŻ DZIECI)
- BEZPŁATNY DOWÓZ PRACOWNIKÓW Z KIERUNKÓW: GÓRA, WSCHOWA, KROBIA, BUCZ, KOŚCIAN, BOREK, KRZYWIŃ, PONIEC, GOSTYŃ, ŚREM, RAWICZ, GŁOGÓW


ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE CV NA ADRES:

EURO-COMFORT SP. Z O. O.
UL. SPÓŁDZIELCZA 49
64-100 LESZNO
LUB ADRES E-MAIL: rekrutacja@euro-comfort.pl

Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 52 52 154
zatrudnię : Praca
ID: 22634
studio figura szukamy pracownika
16.08.2017.
Ze względu na dynamiczny rozwój poszukujemy energicznej osoby, lubiącej wyzwania i świetnie radzącej sobie w pracy z ludźmi w charakterze konsultanta zabiegowego - wykonywanie zabiegów kosmetycznych na ciało i twarz w strefie Wellnes&Spa
Jesteśmy licencjonowanym gabinetem modelowania sylwetki działającym w koncepcie międzynarodowej firmy Studio Figura International, która posiada 11 letnie doświadczenie i ponad 800 gabinetów partnerskich na całym świecie. Naszym celem jest dawanie klientkom rezultatów z dziedziny modelowania sylwetki i zdrowego trybu życia.
Korzyści: 📈📈
umowa o pracę 📄
atrakcyjny system wynagradzania💸
udział w szkoleniach 👩‍💼
normowane godziny pracy ⏰
praca w stabilnej, rozwijającej się oraz odpowiedzialnej firmie
możliwości rozwoju zawodowego i osobistego
miła i przyjazna atmosfera
praca w pięknym wnętrzu tylko z kobietami 👩
Oczekiwania:
wykształcenie minimum średnie - kosmetyczne ( niekoniecznie z doświadczeniem- zapewniamy szkolenie)
komunikatywność 🗣️
umiejętność pracy w zespole 👥👤👥
doskonała organizacja pracy 📑📚
zaangażowanie w pracę i pozytywne nastawienie do życia
wysoka kultura osobista 👩
umiejętność budowania relacji z klientkami 😍
miła aparycja 💪
Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane zgłoszenia.
Prosimy o przesyłanie CV ze zdjęciem na adres: magdalena_chudzik@wp.pl
Chcesz wiedzieć więcej zadzwoń 796 260 406
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 796260406
zatrudnię : Praca
ID: 22633
cinema3d - kierownik kina
16.08.2017.
CINEMA 3D S.A. – działający od kilku lat na polskim rynku operator kinowy, do kina w Głogowie, poszukuje pracownika na stanowisko:

Kierownik Kina (praca zmianowa) – nr ref. KIER/GLO/2017

Zakres obowiązków:
- zarządzenie obiektem oraz koordynacja pracy podległych pracowników,
- raportowanie do centrali zgodnie z przyjętymi standardami,
- szkolenie, rozliczanie i delegowanie zadań podległym pracownikom,
- czuwanie nad prawidłowością projekcji filmowych,
- szereg innych czynności związanych z zapewnieniem zgodnego ze standardami funkcjonowania obiektu,
- dbanie o pozytywny wizerunek.

Wymagania:
- wykształcenie co najmniej średnie,
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników,
- bardzo dobra znajomość obsługi komputera i pakietu biurowego MS Office,
- dyspozycyjność,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- umiejętność pracy w zespole,
- bardzo wysoka kultura osobista,
- aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno–epidemiologicznych.

Oferujemy:
- ciekawą, pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- atrakcyjne warunki pracy,
- stabilność zatrudnienia,
- niezbędne narzędzia pracy.


Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV ze zdjęciem w terminie do 31. sierpnia 2017. na adres e-mail: rekrutacja.glogow@cinema3d.pl

Zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

W aplikacji prosimy zawrzeć klauzulę:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.97,Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 883).”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 539979420
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22632
ekspres gotówkowy nawet do 25 000 zł
16.08.2017.
Decyzja kredytowa nawet w 24H
Dla KOGO ?
* umowa o pracę
* emeryt/rencista
* działalność gospodarcza
* umowa o dzieło
* umowa ma czas określony
* rolnik

RATY na 6 12 18 24 30 i 36 miesięcy

ZADZWOŃ i umów się na spotkanie !!!
tel. 722 003 620
Telefon: 733973443
zatrudnię : Praca
ID: 22631
kurs specjalista ds. kadr i płac
16.08.2017.
*****Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ !
** Szkolimy już ponad 25 lat!

Następny SIERPNIOWY wakacyjny KURS DLA STUDENTÓW, ABSOLWENTÓW SZKÓŁ,
OSÓB PRACUJĄCYCH i BEZROBOTNYCH oraz INNYCH ZAINTERESOWANYCH >>

Nabór na ostatnie miejsca!

* KURS "Specjalisty ds.KADR i PŁAC" - kurs w cenie konkurencyjnej 395.oo zł
brutto za całość! - 40 godzin

(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie
nie pobieramy dodatkowej opłaty! )

Zapisy w godz. 11 -17.oo
Tel. 65/ 520-56-46

* Płatność ratalna!
* Zniżki dla studentów i osób bezrobotnych!

KURSY-SZKOLENIA
UNIWERSYTET ROBOTNICZY
64-100 LESZNO * ul.Sienkiewicza 9
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

________________________________
>>> ZAPRASZAMY <<< >>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię : Praca
ID: 22630
kursy zawodowe na uprawnienia - zapisy
16.08.2017.
Jesteśmy PLACÓWKĄ OSWIATOWĄ>> SZKOLIMY już ponad 25 LAT ! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę - masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>> Zapisz się na WAKACYJNY KURS!

> KURS Operatora Wózków widłowych podnośnikowych (spalinowe, elektryczne, gazowe)
z UPRAWNIENIAMI Wymiany Butli gaz.

* KURS Elektryka do 1 kV i powyżej + Agregaty prądotwórcze

* Palaczy Kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz)

* Operatora Suwnic, Podnośników koszowych, wciągarek i innych urządzeń UDT

* Zapisy na
egzaminy celem aktualizacji posiadanych już
UPRAWNIEŃ GR.1, GR.2 i GR.3 (DOZORU, EKSPLOATACJI) - ważność 5 lat


ORAZ
inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 - 17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

KURSY-SZKOLENIA-UPRAWNIENIA
UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>> PŁATNOŚĆ RATALNA !
>>> ZNIŻKI dla osób bezrobotnych!

>>>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22629
remonty mieszkań
15.08.2017.
Remonty mieszkań
Szpachlowanie
Malowanie
Panele
I inne budowlane
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 609485299
zatrudnię : Praca
ID: 22628
dodatkowa praca
15.08.2017.
Chcesz dorobić. Dodatkowa praca. Umowa zlecenie. Potrzebni pracownicy do przygotowania imprez sportowo-rekreacyjnych pod względem technicznym oraz porządkowym. Praca o różnych porach dnia i różnych dniach tygodnia. Nie trzeba posiadać specjalnych umiejętności. Praca na umowę zlecenie 14 złotych na godzinę brutto. Informacja w dni robocze 7-15 Jerzy techniczny@rcslubin.pl 767561106 lub Kasia 767561105, 607 836 885 kasia.techniczny@rcslubin.pl
Zapraszamy do współpracy
Telefon: 663745747
zatrudnię : Praca
ID: 22627
stróż nocny
15.08.2017.
Zatrudnię stróża nocnego do Obiektu w Polkowicach.
Wszelkie informacje i szczegóły pod podanym numerem telefonu. mile widziany Emeryt lub Rencista :)
Telefon: 667-883-641
wynajmę : Drobne
ID: 22626
kawalerka do wynajęcia od września
14.08.2017.
Do wynajęcia kawalerka od września. Mieszkanie w pełni umeblowane (bez telewizora) i wyposażone w podstawowy sprzęt: pralka, gazówka, lodówka….
Osiedle Kopernik ul. Andromedy.
Opis lokalizacji: Blisko szkoła, przedszkole , plac zabaw, sklepy, siłownia…..
Opłaty :
Odstępne + czynszem 1000 zł
Pozostałe opłaty za media wg zużycia po stronie wynajmującego.
Kaucja zwrotna 1000 zł.
Więcej informacji pod nr tel 661409779.
Telefon: 661409779
zatrudnię : Praca
ID: 22625
restauracja kfc polkowice poszukuje prac
14.08.2017.
W KFC stawiamy na ludzi, bo to dzięki nim nasi Goście codziennie wychodzą z naszych restauracji zadowoleni. Każda przygotowana kanapka czy napój smakują tak dobrze dzięki wspaniałym ludziom, którzy ciężko pracują i dokładają wszelkich starań, żeby dostarczyć Gościom jak najlepsze produkty. Jeżeli jesteś osobą otwartą, ceniącą sobie dobrą atmosferę w pracy, a do tego lubisz pracę zespołową – czekamy właśnie na Ciebie!

Chcesz zostać Pracownikiem restauracji KFC Polkowice?

U nas:

· Poznasz kogoś fajnego. Będziesz częścią zgranej i wesołej paczki!

· Dostaniesz coś ekstra. Mamy nagrody i premie dla najlepszych!

· Jeśli chcesz, zostaniesz menadżerem restauracji. Awans po kilku miesiącach pracy? Wszystko w Twoich rękach! U nas 80% awansów odbywa się wewnętrznie.

· Otrzymasz ulubione produkty KFC w super cenach. Nasi współpracownicy i przyjaciele płacą dużo mniej!

· Zrelaksujesz się i odpoczniesz po pracy. Bez problemu, dzięki bogatej ofercie programu kafeterii!

· Będziesz mógł doskonalić swoje umiejętności. W KFC oferujemy solidne szkolenia na każdym szczeblu.

· Otrzymasz od nas stabilne zatrudnienie. W KFC gwarantujemy pensję na czas. Dotrzymujemy słowa!

Chcesz wiedzieć więcej?
Czekamy właśnie na Ciebie!
Aplikuj!
Telefon: 572 508 797
zatrudnię : Praca
ID: 22624
rolnictwo
14.08.2017.
zatrudnię osoby do pracy sezonowej w rolnictwie z głogowa lub okolic. telefon 663935703
Telefon: 663935703
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22622
sufity podwieszane
14.08.2017.
Wykonam sufity podwieszane proste lub wielopoziomowe , o zarysach linii proste i łuku.
https://www.facebook.com/kierusbud/
TEL. 530654547
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 530654547
zatrudnię : Praca
ID: 22621
kucharz
14.08.2017.
Poszukujemy osobę na stanowisko kucharza w przedszkolu. Wymagane kwalifikacje do pracy w zawodzie kucharza i/lub doświadczenie w pracy w kuchni. Wszelkie informacje pod nr tel 792791444
Telefon: 792791444
zatrudnię : Praca
ID: 22620
zatrudnimy do sprzątania sklepu glogovia
14.08.2017.
Witam,
Zatrudnię osobę do sprzątania sklepu odzieżowego mieszczącego się w Galerii Glogovia.
Praca odbywa się 3 dni w tygodniu: wtorek, czwartek, sobota w godzinach: 7:00-9:00. Osoby chętne proszę o kontakt na numer: 792-012-529, Pozdrawiam
Telefon: 792012529
zatrudnię : Praca
ID: 22619
praca dla cieśli i zbrojarzy !!
14.08.2017.
ZATRUDNIĘ CIEŚLI I ZBROJARZY , PRACA NA TERENIE HUTY MIEDZI GŁOGÓW!! GWARANTUJEMY UMOWĘ O PRACE ORAZ WYSOKIE ZAROBKI. WIĘCEJ INFORMACJI POD NR TEL. 511 771 302
Telefon: 511771302
zatrudnię : Praca
ID: 22618
sprzedawca- mechanik poszukiwany
13.08.2017.
Firma PILMAR - dealer STIHL , 59-300 Lubin , ul.Malachitowa 3 , zatrudni pracownika na stanowisko sprzedawca-mechanik .CV proszę składać osobiście lub email : biuro@pilmar.pl
Telefon: 768442200
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22617
serwis agd
13.08.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22616
usługi remontowo - wykończeniowe
13.08.2017.
Remont spędza Ci sen z powiek?
Chcesz odświeżyć swoje domowe wnętrze?
Cenisz sobie jakość i profesjonalizm?
Oferuję wyspecjalizowane usługi remontowe:
- SZPACHLOWANIE
- MALOWANIE
- TYNKI DEKORACYJNE !!!
- ZABUDOWY Z PŁYT G-K
- MONTAŻ PANELI
- INNE PRACE BUDOWLANO - WYKOŃCZENIOWE

Z każdego wnętrza można wydobyć ***PIĘKNO***

Posiadam szereg umiejętności dekoratorskich jak i znajomość najnowszych ***TRENDÓW*** i technik budowlanych.
Jeśli chcesz by Twój dom wyróżniał się ***INDYWIDUALNYM STYLEM***

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO KONTAKTU: 721-656-731

Telefon: 721656731
««  start « poprz. 21 22 23 24 25 26 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama