POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
16
Sierpnia 2017
Środa
Imieniny obchodzą:
Alfons, Ambroży,
Joachim, Roch
Do końca roku 137 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (20) sprzedam (14) poszukuję (1) kupię (8) inne (3) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (2) inne (2) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (3) oferuję usługi (127) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (8) oferuję (1) kupię (1) 
Meble
sprzedam (18) oddam za darmo (1) 
Motoryzacja 
Osobowe (765) Usługi (6) Motocykle i ATV (5) Dostawcze i ciężarowe (3) Akcesoria (1) Rolnicze i budowlane (1) 
Nauka
korepetycje (4) 
Nieruchomości 
Mieszkania (63) Działki (41) Domy (25) Lokale (12) Usługi budowlane (6) Ogródki dzia?kowe (3) Obiekty (2) Garaże (2) Pokoje (1) Grunty orne (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) gruz (1) 
Praca
zatrudnię (541) szukam pracy (14) 
Rolnicze
sprzedam (6) maszyny rolnicze (1) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (3) 
RTV i AGD
sprzedam (5) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Wypoczynek
wynajmę (3) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (1) zgubiono (1) zaginął/zaginęła (1) psy (1) 
Zwierzęta
sprzedam (1) 
Pozycje :: 151 - 180 z 800 Strona 6 z 27
zatrudnię : Praca
ID: 22484
wakacyjny kurs specjalisty ds.kadr i pła
11.07.2017.
***********Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ !
***Szkolimy już ponad 25 lat!
KURS DLA STUDENTÓW, ABSOLWENTÓW SZKÓŁ I INNYCH ZAINTERESOWANYCH >>


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - jeszcze w cenie promocyjnej
395.oo zł brutto za całość! - 40 godzin
(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie
nie pobieramy dodatkowej opłaty! )

* ROZPOCZĘCIE 18.VII.br.



**Płatność ratalna!
**Zniżki dla osób bezrobotnych!

KURSY - SZKOLENIA
UNIWERSYTET ROBOTNICZY
64-100 LESZNO * ul.Sienkiewicza 9
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy do 12.07.br. w godz. 11- 17.oo
tel. 65/ 520-56-46
_____________________________________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 22483
zatrudnię fryzjerkę
11.07.2017.
Zatrudnię doświadczoną fryzjerkę. Więcej informacji pod numerem telefonu 509661057
Telefon: 509661057
zatrudnię : Praca
ID: 22482
monter instalator rurociągów stalowych
11.07.2017.
A&K to dynamicznie rozwijająca się firma, specjalizujemy się w instalacjach Odpylania , Osuszania ,Wentylacji, Klimatyzacji, Spawalnictwa , Poszukuję pracownika na stanowisko :

Monter Instalator rurociągów stalowych

Oferujemy:
• Stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
• Pracę w rozwijającej się firmie,
• Pracę w gronie profesjonalistów,
• Możliwość uzyskania doświadczenia w specjalistycznej branży z ciekawymi projektami,
• Odpowiednie wynagrodzenie w zależności od posiadanych umiejętności


Wymagania;
• mile widziane doświadczenie w montowaniu rurociągów stalowych
• Znajomość systemowych sposobów zamocowań typu HILTI, SIKLA itd.
• Operatywność oraz zaangażowanie w pracę,
• Bardzo dobra znajomość obsługi elektronarzędzi,
• Gotowość do wyjazdów służbowych ,
• Operatywność oraz zaangażowanie w pracę,
• Pewność siebie i zdolność przywódcze,

Zakres stanowiska pracy:
• Montaż rurociągów instalacji odpylania, osuszania, wentylacji,
• Montaż konstrukcji , Filtrów,






Telefon: 535239959
zatrudnię : Praca
ID: 22481
staż - praca
10.07.2017.
Przyjmę na staż do sklepu mięsnego w Głogowie, zatrudnienie po stażu
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22480
usługi ogolnobudowlane
10.07.2017.
Kompleksową budowa domów oraz obiekty przemyslowe
Murowane
Szpachlowanie
Malowanie
Ocieplanie
Regipsy
Ukladanie kostki brukowej

Dostarczamy materiały na budowę
Telefon: 607769854
zatrudnię : Praca
ID: 22479
pracownicy ogólnobudowlani
10.07.2017.
Zatrudnię osoby do prac ogólnobudowlanych. Mile widziane doświadczenie przy stawianiu domów od podstaw. Praca w okolicy Głogowa.Więcej informacji przekażę telefonicznie.
Telefon: 609523015
zatrudnię : Praca
ID: 22478
pracownik magazynu
10.07.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Pracownik magazynu (praca dla mężczyzn i kobiet)
NR REF. S/205/17
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- przestawianie palet,
- pakowanie,
- prace porządkowe

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,(dla osób nieposiadających uprawnień możliwość zrobienia kursu przez naszą Agencję)
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę lub umowę zlecenie,
- stabilne zatrudnienie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 22477
pracownik produkcji czechy
10.07.2017.
Agencja pracy, Persona-Direktservice Sp. z o. o., zajmująca się zatrudnianiem osób do pracy za granicą, poszukuje kandydatów na stanowisko:

PRACOWNIK PRODUKCJI
(Miejsce pracy: Czechy, Bor u Tachova)
Nr ref: 01/2016/CZ/PP/…


Obowiązki:
- praca na linii montażowej w branży motoryzacyjnej,
- montaż siedzeń do samochodów,
- przygotowanie materiału do obicia,
- robienie testów kontrolnych,
Wymagamy:
- bardzo dobry stan zdrowia,
- możliwości rozpoczęcia pracy od zaraz,
- wykształcenia min. zawodowego,
- chęci do pracy, dokładność, sumienność, zaangażowanie,
- gotowości do zmiany miejsca zamieszkania,
- gotowości do pracy w systemie 3-zmianowym,
- nie wymagamy doświadczenia ani znajomości języka!
Oferujemy:
- zatrudnienie długoterminowe (czeska umowa o pracę na 1 rok z możliwością przedłużenia),
- wynagrodzenie w przedziale 3000 - 35000 zł netto/m-c,
- dodatki za pracę w godzinach nocnych, w weekendy, za nadgodziny etc.
- darmowe zakwaterowanie w hotelach pracowniczych,
- darmowy posiłek,
- opiekę koordynatora,
- możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego,
- PRACA DLA MĘŻCZYZN

Aby aplikować należy przesłać do nas swoje cv: info@persona-direktservice.pl. W tytule prosimy podać nr ref.: 01/2016/CZ/PP/…
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.
Więcej informacji pod nr tel.: 792-488-288; 533-105-666 i 571-255-502 (biuro czynne od poniedziałku do piątku od 8:00 do 17:00)

Do zgłoszenia należy dołączyć klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)."
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 792488288
zatrudnię : Praca
ID: 22476
konsultant oriflame-praca dodatkowa
08.07.2017.

- Jako konsultant/ka Oriflame możesz kupować wszystkie produkty z Katalogu,w cenie niższej o 20%, dzięki temu oszczędzisz na własnych zakupach.

- Sprzedając kosmetyki po cenach katalogowych zarabiasz właśnie na tej różnicy.Pamiętaj, nie masz obowiązku zamawiania produktów co miesiąc za określoną kwotę.

- Przedstaw katalog swoim znajomym, sąsiadom lub współpracownikom, i zbierz od nich zamówienia żeby zarobić pieniądze.

- Zacznij budować swoją grupę Konsultantów. Zaproś osoby, które znasz i namów je, aby tak jak Ty zostali Konsultantami.Twoje zyski wynikają z obrotów całej Twojej grupy.

- Wśród naszych Konsultantów można spotkać studentów, pracowników etatowych, uczniów, emerytów oraz matki, które opiekują się dziećmi.

- Brak minimalnej kwoty zamówienia, brak kar za nie złożenie zamówienia.Odroczony termin płatności za kosmetyki- 14 dni.

- Zapisując się u mnie możesz otrzymać wodę toaletową o wartości 89zł.

- Dla Nowych Konsultantów nagrody w programie Witamy o wartości 335 zł oraz próbki za 1 zł.

- Dodatkowy program Bonus Dla Urody z atrakcyjnymi nagrodami dla każdego Konsultanta-nagrody o wartości ok.400 zł.

- Atrakcyjne oferty tygodniowe, wyprzedaże do 70% taniej, specjalne oferty tylko dla Konsultantów!

INFORMACJE: gg 9052425; biuro@ori-konsultant.pl . http://www.ori-konsultant.pl . tel.606-638-894

Formularz rejestracji > http://www.ori-konsultant.pl/formularz-rejestracji
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 606638894
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22475
transport 3.5t wywrotka gruz piach zwir
08.07.2017.
Witam oferuje usługi transportowe do 3.5t wywrotka wymiary 3.30mx2m
Załądunek i rozładunek może odbywac sie zarowno bez jak i z udzialem klienta w zaleznosci od zyczenia . Moge pomoc w zaladunku.
Mała zwinna i szybka wywrotka ktora wjedzie w kazde trudno dostepne miejsce

Moge przetransportowac:
-materialy sypkie
-palety
- maszyny rolnicze
- drzewo
-sprzet budowlany
-wegiel
-gruz
- i inne materialy

Ceny ustalane indywidulanie zapraszam wiecej informacji pod nr 721566558 ZAPRASZAM DO KONTAKTU
Telefon: 721566558
zatrudnię : Praca
ID: 22474
kierowca c+e
08.07.2017.
Zatrudnię kierowcę kat.C+E na zestaw wywrotka typu "wanna" do pracy przy budowie drogi "S-3" w okolicach Polkowic.
Telefon: 604-806-007
sprzedam : Meble
ID: 22473
narożnik
07.07.2017.
Tanio sprzedam narożnik lewostronny w kolorze łososiowym w bardzo dobrym stanie. Powierzchnia spania 130 cm x 200 cm. Głębokość siedziska 75 cm. Duża skrzynia na pościel. Cena 300 zł.
Telefon: 502057698
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22472
serwis agd
07.07.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
zatrudnię : Praca
ID: 22471
młodszy magazynier
07.07.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

MŁODSZY MAGAZYNIER (15 etatów)

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾przyjęcie, sortowanie, kontrole jakości towarów, pakowanie,
formowanie opakowań,
◾pełną i prawidłową realizację zadań wynikających z zakresu działań Magazynu Przepakownia,
◾przestrzeganie obowiązujących przepisów i instrukcji,
◾utrzymywanie magazynu w porządku i czystości,
◾dokładną znajomość procedur zachodzących w procesach magazynowych,
◾przestrzeganie regulaminów oraz przepisów wewnętrznych,
◾eliminowanie zagrożeń i nieprawidłowości związanych z bezpieczeństwem pracy.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾wykształcenie – min. zawodowe,
◾uprawnienia na wózki jezdniowe (mile widziane),
◾znajomość gospodarki magazynowej będzie dodatkowym atutem,
◾zaangażowanie i uczciwość,
◾możliwość pracy w systemie III zmian oraz w nadgodzinach,
◾brak przeciwwskazań do pracy w godzinach nocnych.

Oferujemy:

◾pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
◾dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Młodszy Magazynier

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22470
referent ds. towarowania
07.07.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

REFERENT DS. TOWAROWANIA SKLEPÓW / ALOKATOR

Miejsce pracy: Polkowice
Wymiar etatu: cały etat

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ codzienne zaopatrywanie salonów w odpowiedni asortyment oraz kontrolę stanów magazynowych salonów,
◾ wprowadzanie przecen towaru do systemu na podstawie otrzymywanych dokumentów od przełożonego,
◾ przygotowywanie i wydawanie dyspozycji przesunięcia towaru między salonami lub salonem a magazynami CCC,
◾ zabezpieczanie towaru dla nowo otwieranych salonów,
◾ cotygodniową, wnikliwą kontrolę i analizę poziomu zatowarowania salonów,
◾ cotygodniową kontrolę i analizę wyników sprzedaży na powierzonych salonach, wyciąganie wniosków i dążenie do maksymalizacji sprzedaży, współczynników i parametrów sprzedażowych,
◾ współtworzenie planów asortymentowych na kolejne sezony (raporty, sprawozdania),
◾ stały kontakt z Regionalnymi Kierownikami Sprzedaży,
◾ kontrolę sieci CCC poprzez systematyczne wyjazdy na salony (minimum raz na kwartał).

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ doświadczenie w branży obuwniczej na podobnym stanowisku - mile widziane,
◾ wykształcenie wyższe (min. średnie),
◾ znajomość języka angielskiego bądź niemieckiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację – warunek konieczny,
◾ znajomość obsługi komputera i programów pakietu MS Office,
◾ wysokie zdolności analityczne i logicznego myślenia,
◾ dyspozycyjność,
◾ zaangażowanie i samodzielność w działaniu,
◾ umiejętność współpracy w zespole i pozytywne, otwarte nastawienie.

Oferujemy:

◾ praca w bardzo szybko rozwijającej się firmie, obecnej w ponad 15 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾ bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾ zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾ możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾ możliwość wpływania na kierunki rozwoju spółki / spółek zależnych,
◾ karty rabatowe na zakupy w salonach CCC,
◾ przyjazna atmosfera.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Referent ds. towarowania

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22469
qubus hotel legnica zatrudni pomoc kuche
07.07.2017.
Marzy Ci się kariera w gastronomii?
W **** Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

POMOC KUCHENNA

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
•poznawanie ludzi ze wszystkich stron świata;
•praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
•jasne zasady współpracy;
•stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
•dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
•wsparcie aktywności sportowej;
•miejsce pracy w centrum miasta…
WEŹ UDZIAŁ W REKRUTACJI!

ZGŁOŚ SIĘ, A NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ SIĘ ZAJMOWAŁ(A):
przygotowaniem produktów i półproduktów na potrzeby kuchni;
pomocą w przygotowaniu potraw zgodnie z recepturami;
dbaniem o porządek i czystość w kuchni, zaplecza i magazynów.

JEŚLI :
•umiesz pracować w zespole;
•chcesz sie uczyć i rozwijać zawodowo;
•jesteś gotowy/a do pracy zmianowej, również w godzinach popołudniowych, wieczornych (do 24:00) i weekendy;
•jesteś dyspozycyjny/a i zaangażowany/a…
•posiadasz doświadczenie na podobnym stanowisku (mile widziane);
•posiadasz aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych (mile widziane)…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!l.

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2 ub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=552860bee9c14d9e861fcfa2649efeb7

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22468
qubus hotel legnica zatrudni prac. techn
07.07.2017.
Masz zdolności manualne i dar do rozwiązywania problemów?
Czeka na Ciebie stanowisko:
PRACOWNIK DS. TECHNICZNYCH

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
•praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
•jasne zasady współpracy;
•stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
•dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
•wsparcie aktywności sportowej;
•miejsce pracy w centrum miasta…

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
•bieżącymi naprawami sprzętu hotelowego (w pokojach, łazienkach, salach konferencyjnych oraz w restauracji i kuchni);
•pracami remontowymi, np. malowaniem, tapetowaniem;
•drobnymi pracami porządkowy na terenie hotelu.

JEŚLI:
•masz doświadczenie w pracach remontowych
•umiesz malować i tapetować;
•cieszy Cię majsterkowanie;
•Jesteś dokładny, zaangażowany i umiesz dobrze organizować swoją pracę;
•nie ma przeciwwskazań abyś pracował fizycznie;

TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY! APLIKUJ

CV prześlij korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=cc9509b915ff4988ac7c1987982f6e18 lub złóż bezpośrednio w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2.
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22467
qubus hotel legnica zatrudni portiera
07.07.2017.
Brak nudy zagwarantowany! Jeśli nie lubisz rutyny w pracy,
W **** Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

PORTIER

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
• praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
• jasne zasady współpracy;
• stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
• wsparcie aktywności sportowej;
• miejsce pracy w centrum miasta…;
U NAS TO ZNAJDZIESZ !

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
• pomocą Gościom w transporcie bagaży;
• współpracą z pracownikami recepcji w zakresie obsługi Gości;
• przygotowaniem sal konferencyjnych na potrzeby organizowanych wydarzeń;
• drobnymi pracami porządkowymi;
• monitoringiem hotelu

JEŚLI:
• jesteś gotowy do pracy w godzinach nocnych
• umiesz dobrze organizować swoją pracę i wiesz co to dyskrecja;
• nie masz przeciwwskazań do pracy fizycznej;
a dodatkowo możesz się pochwalić doświadczeniem w pracy związanej z bezpośrednią obsługą Gości…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

CV prosimy przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie
https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=382c77fdeb474b53aceba9d53b14c29b
lub dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22466
qubus hotel legnica zatrudni kucharza
07.07.2017.

Gotowanie to Twoja pasja? W **** Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

KUCHARZ!

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
• możliwość uczenia się od najlepszych specjalistów;
• realne możliwości awansu;
• wysokie standardy pracy i jasne zasady współpracy;
• stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
• wsparcie aktywności sportowej;
• miejsce pracy w centrum miasta…
U NAS TO ZNAJDZIESZ !

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
przygotowywaniem dań a'la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych.

JEŚLI:
• posiadasz doświadczenie na podobnym stanowisku;
• możesz się pochwalić wykształceniem gastronomicznym;
• chcesz się uczyć i rozwijać zawodowo;
• potrafisz dobrze zorganizować swoją pracę;
• lubisz i umiesz pracować w zespole;
• jesteś gotowy(a) do pracy zmianowej…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2 lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie
https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=eb9c3225755a437d9dd073fcdfbad41c

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22465
ccc s.a. referent ds. inwentaryzacji
07.07.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym.

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

REFERENT DS. INWENTARYZACJI
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾wykonywanie inwentaryzacji towaru w salonach sprzedaży, zgodnie z obowiązującymi procedurami,
◾terminową i rzetelną realizację zadań,
◾przestrzeganie regulaminów oraz przepisów wewnętrznych.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾bardzo dobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego,
◾gotowość do wyjazdów służbowych - wyjazd w poniedziałek, powrót w piątek,
◾doświadczenie w wykonywaniu inwentaryzacji będzie dodatkowym atutem,
◾zaangażowanie, uczciwość, dobra organizacja,
◾umiejętność pracy w zespole.

Oferujemy:
◾pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
◾dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl,
◾kurs językowy na terenie firmy.


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na dres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Inwentaryzacja.
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22464
konstrukcyjny.pl pracownik produkcji
06.07.2017.
W związku z dynamicznym rozwojem firma KONSTRUKCYJNY.PL poszukuje pracowników na stanowisko pracownik produkcji.

Miejsce pracy Wschowa, ul. Kolejowa 1


Zadania:
-praca przy produkowaniu wiązarów dachowych,
-praca z drewnem konstrukcyjnym.


Wymagania:
-gotowość do pracy od zaraz,
-odpowiedzialność i przestrzeganie zasad bezpieczeństwa,
-zaangażowanie.

Oferujemy:
-stabilne zatrudnienie,
-atrakcyjne wynagrodzenie.

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV wraz z załączoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych poprzez e-mail biuro@konstrukcyjny.pl .
Telefon kontaktowy : 666 883 475

Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.

KONSTRUKCYJNY.PL Klaudia Dietrich
ul. Kolejowa 1
67-400 Wschowa
Telefon: 666883475
zatrudnię : Praca
ID: 22463
monter - francja
06.07.2017.
Zatrudnimy pracowników do montażu namiotów i boksów na zawody konne we Francji.

Wymagamy:
- prawa jazdy kat.B,
- otwartości,
- pracowitości,
- umiejętności pracy w zespole.

Oferujemy:
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Prosimy o przesłanie CV na adres mailowy: cld@cld.com.pl
Telefon: 607955512
zatrudnię : Praca
ID: 22462
wakacyjne promocyjne kursy zawodowe
06.07.2017.
SZKOLIMY już ponad 25 LAT ! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę - masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> ZAPISZ SIĘ NA KURS!

* KURS Operatora Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. - w cenie wakacyjnej brutto 290,oo zł !

* KURS Elektryka do 1kV, Agregaty pradotw.- cena wakacyjna 530,oo brutto z UPRAWNIENIAMI

* KURS Operatora Suwnic, Wciągników, Wciągarek, Podnośników koszowych i innych urządzeń UDT

* Palaczy kotłów c.o.( na paliwa stałe, olej, gaz) - wakacyjna cena brutto 530,oo z Uprawnieniami!

* KURSY Gazowników GR.III - DOZÓR, EKSPLOATACJA

ORAZ
inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNiWERSYTET ROBOTNiCZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> ZAPRASZAMY !

>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>> Zniżki dla osób bezrobotnych ! >>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 22461
spesjalist ds.kadr i płac -ostatnie 4 mi
06.07.2017.
***********Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ !
***Szkolimy już ponad 25 lat!
WAKACYJNY KURS
* DLA STUDENTÓW * ABSOLWENTÓW SZKÓŁ * I INNYCH ZAINTERESOWANYCH >>


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - jeszcze w cenie promocyjnej 395.oo zł
brutto za całość! - 40 godzin
(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie
nie pobieramy dodatkowej opłaty! )

* TERMINY ROZPOCZĘCIA 11.VII.br. -ostatnie 4 miejsca!

**Płatność ratalna!
**Zniżki dla osób bezrobotnych!

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
64-100 LESZNO * ul.Sienkiewicza 9
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy do pt.7.07.2017r.w godz.11- 17.oo
tel. 65/ 520-56-46
_____________________________________
>> ZAPRASZAMY >>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 22460
legnica- praca na stacji paliw orlen
06.07.2017.
PRACA- LEGNICA
Szukamy pracowników na nowo wybudowanej stacji paliw Orlen przy ulicy Łokietka 9.
Czego wymagamy?
- uczciwości;
- dyspozycyjności;
- otwartości w kontaktach z ludźmi;
- pozytywnego nastawienia;
- chęci do szkoleń i nabywania nowych umiejętności;
Co jest mile widziane?
- karta zdrowia;
-doświadczenie w handlu;
Innymi słowy:
Jeśli szukasz pracy w stabilnej firmie i dobrze się czujesz wśród innych ludzi, a do tego jesteś pracowity i pozytywnie nastawiony do nowych wyzwań, to ta praca jest dla Ciebie.
Co oferujemy?
- umowę o pracę;
- premię adekwatną do zaangażowania;
- elastyczny grafik;
- ciągłą możliwość rozwoju i szkoleń;
- możliwość awansu dla najlepszych pracowników;
Jeśli jesteś zainteresowany, prześlij swoje CV na adres rybczyk.paulina@gmail.com
Prosimy o umieszczenie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).
Zastrzegamy sobie prawo odpowiadania tylko na wybrane oferty.
Telefon: 512028515
zatrudnię : Praca
ID: 22459
pracownik ogólnobudowlany
06.07.2017.
Firma PRiUB "BUDREM" Sp. z o. o. w Łagoszowie Wielkim, poszukuje pracowników z doświadczeniem na stanowisko pracownik budowlany. Praca na pełny etat, zatrudnienie na umowę o pracę. Oferuję wynagrodzenie od 2500,00 zł.
Zapraszamy zainteresowane osoby z okolic Polkowic i Głogowa (pow. dolnośląski).
Więcej informacji pod numerem telefonu:
601053086 lub 768311480
zatrudnię : Praca
ID: 22458
brukarz
05.07.2017.
Firma Pro-Infra Sp. z o.o.. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracowników na stanowisko:
 BRUKARZ
Zakres obowiązków:
- układanie nawierzchni z kostki
- układanie krawężników
- obsługa maszyn i narzędzi brukarskich
- inne zadania związane z realizacją prac

Nasze wymagania:
- min. 2 lata doświadczenia
- umiejętność pracy w zespole
- sumienność, uczciwość

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- ciekawą pracę przy różnorodnych realizacjach
- odpowiednie zaplecze sprzętowe
- niezbędne narzędzia pracy

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie podania oraz CV na adres:
praca@pro-infra.pl lub dostarczenie osobiście do biura w Jerzmanowej ul. Ogrodowa 8 (tel. 76 838-21- 83)

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 22457
operator koparki
05.07.2017.
Firma Pro-Infra Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracowników na stanowisko:

OPERATOR KOPARKI

Wymagania:
- uprawnienia na w/w sprzęt,
- doświadczenie.na w/w stanowisku,

Obowiązki:
- wykonywanie wykopów
- prace porządkowe
- kontrola stanu technicznego sprzętu
- odpowiedzialność za prawidłową i bezpieczną eksploatację koparki.

Zainteresowane osoby prosimy o składanie podań z CV w Jerzmanowej, ul. Ogrodowa 8 lub przesłanie na e-mail: praca@pro-infra.pl. tel. 076/838-21-83

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”

Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 22456
zatrudnię kierowcę
05.07.2017.
Firma transportowa ze Wschowy zatrudni kierowcę kat.C+E.
Trasy Polska-Niemcy-Polska.
Więcej informacji.601541566.
Telefon: 601541566
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22455
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
05.07.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama