POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
23
Kwietnia 2017
Niedziela
Imieniny obchodzą:
Gerard, Helena,
Jerzy, Wojciech
Do końca roku 252 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (21) sprzedam (9) skradziono mi (1) poszukuję (1) motoryzacyjne (2) kupię (9) inne (11) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (2) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (1) oferuję usługi (127) 
Komputery
sprzedam (2) 
Materiały budowlane
sprzedam (5) oferuję (1) 
Meble
sprzedam (17) 
Motoryzacja 
Osobowe (228) Usługi (5) Akcesoria (2) Dostawcze i ciężarowe (1) Motocykle i ATV (1) Rowery (1) 
Nauka
korepetycje (6) 
Nieruchomości 
Mieszkania (68) Działki (33) Domy (25) Lokale (9) Grunty orne (3) Ogródki dzia?kowe (3) Garaże (2) Obiekty (1) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) gruz (1) 
Odzież
suknie ślubne (1) 
Praca
zatrudnię (456) szukam pracy (17) 
Rolnicze
sprzedam (1) maszyny rolnicze (1) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (1) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Wypoczynek
wynajmę (1) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (2) zgubiono (3) psy (1) klucze (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) zaginął/zaginęła (1) sprzedam (1) psy (1) 
Pozycje :: 151 - 180 z 716 Strona 6 z 24
inne : Drobne
ID: 21984
szybka pożyczka 3500 zł z ratą 100
20.03.2017.
Oferujemy pożyczkę na dowód osobisty do 3500 zł w bezpiecznym, polskim Banku. Sprawdź 519-045-513 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 519-045-513
zatrudnię : Praca
ID: 21983
specjalista ds. obsługi klienta
20.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, firmy działającej na rynkach europejskich i światowych, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Specjalista ds. obsługi klienta

Miejsce pracy: Wschowa
NR REF.S/189/17

Zakres obowiązków:

- przyjmowanie i przekazywanie zamówień do realizacji,
- przygotowywanie zestawień oraz raportów,
- wprowadzanie danych do bazy firmy,
- profesjonalna bezpośrednia, telefoniczna i mailowa obsługa klienta,
- współpraca z innymi działami w firmie.

Od kandydatów oczekujemy:

- biegła znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie,
- praktyczna znajomość pakietu MS Office,
- dokładność i skrupulatność przy wprowadzaniu danych,
- komunikatywność, samodzielność oraz podzielność uwagi,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- mile widziane doświadczenie w obsłudze klienta.

Oferujemy:

- umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 21982
praca w budowlance. głogów
20.03.2017.
Praca w firmie budowlanej przy remontach wnętrz, wykończeniach, elewacjach itp.

Warunki do ustalenia.

696487057
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 696487057
zatrudnię : Praca
ID: 21981
sprzedawca- dział wędliny
20.03.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 2000 zł brutto, praca w systemie zmianowym. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię : Praca
ID: 21980
kurs specjalisty ds. kadr i płac
19.03.2017.
Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ >>> SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>
>>>>> ZAPRASZAMY na następny kurs jeszcze w cenie promocyjnej 390.oo zł
brutto za całość! <<<

***>> OSTATNIE 2 MIEJSCA!


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - 40 godzin

(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej
opłaty! )


ZAPISY w godz. 11 - 17.oo


tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

_____ZAPRASZAMY _____________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię : Praca
ID: 21979
zapisy na kursy zawodowe
19.03.2017.
SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> Zapisz się na KURS w cenie konkurencyjnej!

** KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. - cena promocyjna 295,oo PLN!

** KURS Elektryka do 1kV + OBSŁUGA Agregatów pradotw.- cena wyjątkowa 530,oo PLN za całość z Egzaminem Państwoeym i UPRAWNIENIAMI (należy zdawać co 5 lat)

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT

* KURS Palacza kotłów c.o.(na paliwa stałe,olej,gaz ) w cenie 530,oo PLN za całość kursu z Egzaminem Państwowym i UPRAWNIENIAMI (należy zdawać co 5 lat)


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

<<<<< ZAPRASZAMY >>>>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię : Praca
ID: 21978
kierownik działu sprzedaży
19.03.2017.

MARCO MARCONI SP. Z O.O. SP. K.

Aktualnie do naszego zespołu poszukujemy osoby na stanowisko:

KIEROWNIK DZIAŁU SPRZEDAŻY
Miejsce pracy: Głogów


Zadaniem zatrudnionej osoby będzie:
• zbudowanie i kierowanie grupą telesprzedawców odpowiedzialnych za telefoniczną sprzedaż oferowanych produktów B2B
• nadzór nad obsługą i sprzedażą dedykowanej grupie klientów

Oczekujemy:
• doświadczenia w zarządzaniu zespołem telesprzedaży lub call center

Oferujemy:
• zatrudnienie w stabilnej firmie, z 25 letnim doświadczeniem w branży
• pracę od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 16:00
• umowę o pracę z atrakcyjną pensją
• szkolenia

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie
dokumentów aplikacyjnych na adres: rekrutacja@mmgift.pl


Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: rekrutacja@mmgift.pl
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21977
usługi ogólnobudowlane, wolne termiy
19.03.2017.
Firma z doświadczeniem oferuje usługi ogólnobudowlane. Darmowa wycena,doradzimy w doborze materiałów,dowozimy materiał.
Specjalizujemy się głównie w dociepleniach budynków, rauputz (kolor na domu) oraz
-docieplanie budynków
-rauputz (kolor na domu)
-murowanie
-tynkowanie
-szpachlowanie
-układanie glazury
-układanie kostki
-wylewanie posadzek
-malowanie
Wolne terminy
Zapraszamy do współpracy
tel. 693583282, 691273065
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693583282
zatrudnię : Praca
ID: 21976
zatrudnię księgową w głogowie
19.03.2017.
W związku z rozwojem firmy zatrudnię na stanowisku:
KSIĘGOWA

Zadania:
• kompleksowe prowadzenie ksiąg rachunkowych (pełna księgowość)

Wymagania:
• średnie lub wyższe wykształcenie kierunkowe;
• minimum 5 letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku;
• znajomość przepisów z zakresu ustawy o rachunkowości i prawa podatkowego;
• umiejętność pracy w zespole;
• wysoka kultura osobista;
• niekaralność.

Oferta:
• umowa o pracę;
• atrakcyjne warunki finansowe;
• praca w stabilnej firmie;
• miejsce zatrudnienia- Głogów

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

CV proszę kierować na adres: a.falkiewicz1109@wp.pl
zatrudnię : Praca
ID: 21975
zatrudnię księgową w głogowie
19.03.2017.
W związku z rozwojem firmy zatrudnię na stanowisku:
KSIĘGOWA

Zadania:
• kompleksowe prowadzenie ksiąg rachunkowych (pełna księgowość)

Wymagania:
• średnie lub wyższe wykształcenie kierunkowe;
• minimum 5 letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku;
• znajomość przepisów z zakresu ustawy o rachunkowości i prawa podatkowego;
• umiejętność pracy w zespole;
• wysoka kultura osobista;
• niekaralność.

Oferta:
• umowa o pracę;
• atrakcyjne warunki finansowe;
• praca w stabilnej firmie;
• miejsce zatrudnienia-Głogów

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21974
wycinka przycinka drzew !!!!!!!!!!!!!!
19.03.2017.

Oferujemy państwu zakres usług alpinistycznych:

- wycinka drzew oraz pielęgnacja
- mycie okien i elewacji
- mycie dachów
- impregnacja dachówki i elewacji
- prace remontowe na wysokości
- malowanie dachów (Blacha)
- montaż reklam
- usuwanie nawisów śnieżnych i lodowych
- wypełnianie szczelin dylatacyjnych
- montaż systemu anty-ptak (kolce ,siatki)
- malowanie kominów, silosów
- montaż rynien
- krycie papą termozgrzewalną
- malowanie podbitki
- inne usługi alpinistyczne

kontakt : 663-918-178


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 663918178
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21973
serwis agd
17.03.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
zatrudnię : Praca
ID: 21972
zatrudnie
17.03.2017.
Praca w niemczech20km od lipska.Budowy podziemne.obsluga koparki.wymagane prawojazdy C1E.ukladanie podbruku.jezyk niemiecki komunikatywny.wszystkie wiadomosci pod nr tel,004917682663839
Telefon: 004917682663839ZWS
zatrudnię : Praca
ID: 21971
rekrutacja trwa do 31.03.2017
17.03.2017.
Jeszcze tylko do końca marca 2017 r. możesz do nas dołączyć i podnieść swoje kwalifikacje za DARMO!

Nie czekaj do jesieni, zapisz się teraz! Jeżeli dotrzesz do nas na Rynek 33 w Lesznie i zapiszesz się na jeden z kierunków w szkole ŻAK do 18 marca dostaniesz od nas Voucher do Kina Cinema 3D w Lesznie (oferta dla nowych słuchaczy).

Pamiętaj u nas nic nie tracisz! Zyskać możesz bardzo dużo!
Nowe doświadczenia, nowe znajomości, nowe kwalifikacje, nową pracę!

Wybierz kierunek dla siebie:
- opiekun medyczny - NAUKA BEZPŁATNA
- florysta - NAUKA BEZPŁATNA
- pomoc nauczyciela przedszkola - 99 zł/mc
- specjalista żywienia człowieka - 99 zł/mc
- rejestratorka medyczna - 99 zł/mc
- administracja - NAUKA BEZPŁATNA
- rachunkowość - NAUKA BEZPŁATNA
- informatyka - NAUKA BEZPŁATNA
- kosmetyka - NAUKA BEZPŁATNA
- bhp - NAUKA BEZPŁATNA
- Liceum Ogólnokształcące - NAUKA BEZPŁATNA

Rezerwuj miejsce teraz na www.zak.edu.pl/formularz
lub przyjdź do sekretariatu Szkoły ŻAK w Lesznie, Rynek 33, tel. 65 520 23 00
www.leszno.zak.edu.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655202300
zatrudnię : Praca
ID: 21970
praca w żabce
17.03.2017.
Przyjmę do pracy na stanowisko kasjer- sprzedawca w sklepie "Żabka".
Niewymagane doświadczenie tylko CHĘCI DO PRACY :)))))) Więcej informacji pod numerem 504 349 583 lub osobiście w sklepie ul. Traugtta 2A /
ul. Polna 2A
Telefon: 726753423
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21969
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
17.03.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
zatrudnię : Praca
ID: 21968
fitarena zatrudni trenera personalnego
16.03.2017.
Opis stanowiska:
-prowadzenie treningów adaptacyjne;
-prowadzenie treningów personalnych
-udzielanie porad treningowych
-profesjonalna obsługa klienta
-realizacja celów sprzedażowych wyznaczonych przez Managera Klubu

Wymagania:
-doświadczenie na stanowisku Trener Personalny
-ukończone szkolenia oraz kursy trenerskie
-umiejętność tworzenia programów treningowych
-aktywne zamiłowanie do sportu
-łatwość nawiązywania kontaktu z Klubowiczami
-dbałość o wysoki poziom motywacji zarówno własnej jak i Klubowiczów
-dyspozycyjność
-wysoka kultura osobista oraz doskonałe zdolności interpersonalne
-zaangażowanie w wykonywaną pracę
-nastawienie na osiąganie celów oraz realizację zadań

Oferujemy:
-atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do osiąganych wyników
-szkolenia w zależności od zapotrzebowania
-przyjazną atmosferę pracy
-pracę w młodym , ambitnym zespole
-darmową kartę członkowską

Miejsce pracy: Lubin

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV wraz z aktualnym zdjęciem . Z dopiskiem trener personalny na adres mailowy praca@fitarena.eu.
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21967
prawna likwidacja zadłużeń
16.03.2017.
POZBĄDŹ SIĘ KREDYTÓW, KONSOLIDACJI, KOMORNIKÓW I CHWILÓWEK. TO SZANSA!

Masz długi? Nie masz szans na ich spłatę?

***

Zacznij życie na nowo bez zadłużeń i kredytów z czystą kartą.

***

LIKWIDACJA DŁUGÓW!

***
Bez płacenia dotychczasowych zadłużeń.

***

UPADŁOŚĆ KONSUMENCKA

możesz pozbyć się długów, komorników i firm windykacyjnych.

Zacznij życie na "0" :) Czyste konto jest w zasięgu ręki.
Telefon: 667613913
zatrudnię : Praca
ID: 21966
administrator galerii dworcowej
16.03.2017.
Firma Sorpol Sp. z o.o. w Głogowie poszukuje osoby do administrowania
Galerią Dworcową w Głogowie.
Do obowiązków Administratora należeć będzie między innymi:
- nadzór i prowadzenie spraw związanych z prawidłowym funkcjonowaniem Galerii,
- monitorowanie i raportowanie przebiegu realizowanych przez siebie i podległe osoby zadań,
- kontakty z partnerami biznesowymi i instytucjami nadzorującymi.

Od kandydata/ki oczekujemy:
- chęci do pracy,
- determinacji do ciągłego uczenia się i ulepszania swojego otoczenia zawodowego,
- łatwości nawiązywania kontaktów i utrzymywania dobrych relacji z partnerami biznesowymi,
- zdolności organizatorskich,
- znajomości podstaw marketingu,
- znajomości podstaw zarządzania (mile widziane doświadczenie w zarządzaniu obiektami pod wynajem),
- umiejętności poruszania się i przetwarzania dokumentacji biznesowej (korespondencja, faktury, pisma).

Dodatkowymi atutami będą:
- prawo jazdy kat. B
- pasja turystyczna

Oferujemy:
- możliwość ciągłego rozwoju,
- pracę pełną wyzwań,
- wpływ na poziom osiąganego wynagrodzenia,
- niezbędne narzędzia pracy,

Poszukujemy osób, których nie przerażają zagadnienia techniczne w obszarze nieruchomości.

Zainteresowane osoby, spełniające powyższe wymagania mogą składać aplikację (tj. CV, list motywacyjny) w formie: elektronicznej – email: hr@sorpol.com.pl lub osobiście w Sekretariacie firmy – Głogów, ul. Piastowska 5, tel. 76 835 00 66.

APLIKACJE PRZYJMOWANE BĘDĄ DO DNIA 31 MARCA 2017r.

W treści aplikacji należy umieścić klauzulę:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrze niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie „Sorpol” Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. O ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)

Osobom nadsyłającym ofertę zapewniamy pełną dyskrecję oraz zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami. Brak informacji do 30 dni od złożenia oferty oznacza, że oferta nie zostanie przyjęta.
Telefon: 76 835 00 66
zatrudnię : Praca
ID: 21965
zatrudnię pracownika w firmie reklamowej
16.03.2017.
Zatrudnimy pracownika reklamy w firmie reklamowej w Lubinie.
Szczególnie mile widziane jest:
- doświadczenie w zakresie aplikacji folii,
- posiadanie prawa jazdy kat. B,
- brak przeciwskazań do prac na wysokości.

Oferujemy mozliwość rozwoju, stałe zatrudnienie, dobre zarobki oraz pakiet medyczny dla pracowników.

Kontakt:
e-mail: biuro@instalbud.net.pl
tel. 601 703 768
Telefon: 601703768
zatrudnię : Praca
ID: 21964
poszukujemy pracownika
16.03.2017.
Klinika Okulistyczna VITA- MED Głogów poszukuje pracownika na stanowisko
managera średniego szczebla do spraw technicznych



Zakres obowiązków:

Nadzór techniczny nad budynkiem, aparaturą, stanem instalacji,

Kontrola przeglądów urządzeń i aparatury

Usuwanie drobnych usterek

Bieżące rozwiązywanie problemów technicznych

Tworzenie kopii danych medycznych

Zamówienia sprzętu, aparatury,

Zakupy środków chemicznych.

Wymagania:

Wykształcenie wyższe techniczne lub zarządzanie

Biegła obsługa komputera

Prawo jazdy kategorii B

Dobra organizacja pracy

Zdolności techniczne

Umiejętność usuwania drobnych usterek

Umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów

Umiejętność pracy w zespole

Umiejętność samodzielnego podejmowania decyzji

Zaangażowanie w prace

Dokładność

Terminowe wykonywanie zadań



Oferujemy:

Zatrudnienie w oparciu umowy o pracę

Atrakcyjne warunki płacowe

Pracę w przyjaznej atmosferze w dynamicznym, otwartym zespole

Profesjonalny system szkoleń i rozwoju kompetencji



CV z listem motywacyjnym prosimy przesyłać na adres email :
rekrutacja@vita-med.glogow.pl lub składać osobiście w Rejestracji Kliniki
Okulistycznej VITA-MED Głogów, ul. Legnicka 5.
Telefon: 76 831 37 47
zatrudnię : Praca
ID: 21963
poszukujemy pracowników
16.03.2017.
Uczysz się i szukasz dorywczego zajęcia?
Lub może po prostu wolisz się wyspać niż zrywać się do pracy o 6 rano?
Jeśli tak - przygotowaliśmy dla Ciebie propozycję.
Zajmujemy się telefoniczną obsługą klientów (praca biurowa, żadnych spotkań twarzą w twarz z klientem!).
Czego wymagamy?
Przede wszystkim dużo chęci do pracy :) Poza tym:
1. Komunikatywności.
2. Otwartości na drugiego człowieka.
3. Pozytywnego podejścia do pracy.
4. Znajomości obsługi komputera.
5. Wysokiej kultury osobistej.
Chcesz wiedzieć więcej?
Aplikuj! Spotkamy się w firmie i ustalimy szczegóły.

Proszę o umieszczenie w CV formuły: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych przy realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych (DZ.U. nr 133, poz. 883).
Telefon: 533333284
zatrudnię : Praca
ID: 21962
pilnie przyjmę do wulkanizacji głogów
16.03.2017.
Doświadczenie bardzo mile widziane
Telefon: 724459239
zatrudnię : Praca
ID: 21961
monter
16.03.2017.
Zatrudnimy pracowników do montażu namiotów i boksów na zawody konne. Miejscem pracy jest Francja lub Polska.

Wymagania:
- prawo jazdy kat. B
- otwartość,
- pracowitość.

Oferujemy:
- zatrudnienie na umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Prosimy o przesłanie CV na adres cld@cld.com.pl
Telefon: 607955512
zatrudnię : Praca
ID: 21960
serwis systemów alarmowych
15.03.2017.
Opis stanowiska:

Realizację przeglądów konserwacyjnych oraz serwisów nie potrafisz? Nie martw się - nauczymy Cię
Sporządzenia dokumentacji po wykonawczych
Nawiązywanie pozytywnych relacji z klientami Firmy

Wymagania:

Dyspozycyjność
Otwartość na wiedzę techniczną
Umiejętność pracy w zespole (komunikatywność)
Samodzielność i łatwość podejmowania szybkich decyzji
Dobra organizacja pracy, dokładność, sumienność
Prawo jazdy kat. B
Zdolność do pracy na wysokości pow. 3m
Niekaralność

Co oferujemy:
Zatrudnienie na umowę o pracę
Samochód służbowy
Narzędzia
Pracę w dynamicznym zespole w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
Szkolenia

CV prosimy o wysyłanie na adres zsa@zsa-alarmy.pl
temat rekrutacja

odpowiemy na wybrane CV ze zdjęciem.
Telefon: 507098210
zatrudnię : Praca
ID: 21959
qubus hotel legnica zatrudni pracownika
15.03.2017.
Poszukujemy do pracy w ****Qubus Hotel Legnica osoby na stanowisko: Pracownik Obsługi Śniadań.

Do zadań Pracownika Obsługi Śniadań należeć będzie między innymi:

-dbałość o jakość i formę serwowanych bufetów śniadaniowych;
-przygotowywanie sali restauracyjnej na przyjęcie gości;
-przyjmowanie i realizowanie zamówień room service zgodnie
ze standardami sieci Qubus Hotel.

Od kandydatek/kandydatów oczekujemy:

-doświadczenia w gastronomii;
-minimum podstawowej znajomości języka angielskiego lub/i języka niemieckiego;
-gotowości do pracy w godzinach porannych (5:00-13:00);
-umiejętności organizacji pracy własnej.

Oferujemy:

-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
-dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport;;
-dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
-pracę w gronie profesjonalistów;
-możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

CV prosimy składać w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2; lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie: https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=75295c9ff22f4c59b322a239ead83107

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 21958
pracownik lombardu w loombard.pl głogów
15.03.2017.
Ogólnopolska sieć lombardów LOOMBARD.pl poszukuje osób zainteresowanych podjęciem pracy na terenie GŁOGOWA , na stanowisku: Pracownik Punktu Lombardowego

PRACA TAKŻE DLA OSÓB Z ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI!

Podstawowe obowiązki:

- bezpośrednia i pośrednia obsługa Klienta (skup i sprzedaż towaru),
- dbałość o aktualizacja aukcji na portalach aukcyjnych (Allegro, OLX, inne),
- dbałość o estetykę wystawy oraz lokalu,
- składanie zamówień towarowych,
- budowanie i utrzymywanie długofalowych relacji z Klientem

Od kandydata oczekujemy:
- dyspozycyjności i gotowości do pracy w weekendy
- wysokiej kultury osobistej
- doświadczenia w kontaktach z Klientami
- znajomości obsługi portali aukcyjnych (Allegro, OLX)
- umiejętność analitycznego myślenia i szybkiego podejmowania decyzji,
- rozwiniętych zdolności interpersonalnych oraz łatwości w nawiązywaniu kontaktów,
- przedsiębiorczości i umiejętności skutecznego organizowania czasu pracy,
- gotowości do uczenia się, dążenia do stałego podnoszenia kwalifikacji zawodowych i własnego rozwoju,

W zamian oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- umowę o pracę na pełny etat,
- profesjonalne szkolenia i profesjonalne wsparcie w trakcie pracy.

Nie szukamy pracowników sezonowych. Jesteśmy zainteresowani osobami chcącymi współpracować z nami przynajmniej 12 miesięcy.
Proszę przesłać CV na adres d.ogrodnik@loombard.pl
Telefon 505407229
Telefon: 505407229
zatrudnię : Praca
ID: 21957
zatrudnię majstra budowy
15.03.2017.
Firma Radoxim Sp. z o.o. zatrudni pracownika na stanowisko: Majster budowy,

Opis stanowiska:
• Kontrola zgodności prac z dokumentacją;
• Umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów;
• Nadzór w zakresie BHP;
Oczekujemy:
• Wykształcenie techniczne budowlane;
• Minimum dwuletnie doświadczenie;
• Umiejętność pracy w zespole;
Oferujemy:
• Atrakcyjne wynagrodzenie;
• Stabilne zatrudnienie;

Dokumenty aplikacyjne proszę wysyłać na adres: biuro@radoxim.pl lub proszę dzwonić pod numer: 76 833 10 20.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji przez Radoxim Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)".
Telefon: 768331020
wynajmę : Drobne
ID: 21956
pilnie wynajme lokal uzytkowy glogow
15.03.2017.
Pilnie wynajme maly lokal uzytkowy ,tylko na terenie Glogowa z przeznaczeniem na uslugi kosmetyczne. Tel. 535860919
Telefon: 535860919
wynajmę : Drobne
ID: 21955
mieszkanie do wynajęcia od zaraz
15.03.2017.
KAWALERKA DO WYNAJĘCIA 34 M2
PO REMONCIE W GŁOGOWIE
NA WITA STWOSZA
W PEŁNI WYPOSAŻONA
INDYWIDUALNIE LUB DLA FIRM
1 500 ZŁ Z OPŁATAMI
TEL. 513 872 513
Telefon: 513872513
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama