POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
24
Października 2017
Wtorek
Imieniny obchodzą:
Antoni, Filip,
Hortensja, Marcin,
Rafał
Do końca roku 68 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (19) sprzedam (16) poszukuję (2) motoryzacyjne (1) kupię (5) inne (4) 
Dziecięce
zabawki (1) wózki (2) sprzedam (1) inne (2) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (3) oferuję usługi (122) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (6) kupię (1) 
Meble
sprzedam (16) oddam za darmo (1) 
Motoryzacja 
Osobowe (775) Motocykle i ATV (6) Usługi (4) Dostawcze i ciężarowe (3) Akcesoria (3) Rolnicze i budowlane (2) 
Nauka
korepetycje (8) 
Nieruchomości 
Mieszkania (67) Działki (27) Domy (23) Lokale (10) Usługi budowlane (6) Garaże (4) Ogródki dzia?kowe (2) Obiekty (1) Grunty orne (1) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) 
Odzież
sprzedam (1) 
Praca
zatrudnię (560) szukam pracy (10) 
Rolnicze
sprzedam (6) maszyny rolnicze (2) 
Rowery
sprzedam (3) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Stancje dla studentów
wynajmę (2) 
Wypoczynek
wynajmę (3) oferuję (2) 
Zgubiono/Znaleziono
zwierzęta (1) znaleziono (1) zgubiono (1) zaginął/zaginęła (1) 
Pozycje :: 151 - 180 z 808 Strona 6 z 27
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22820
Serwis agd
21.09.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
sprzedam : Rolnicze
ID: 22819
Sprzedam ZboŻE
20.09.2017.
Mam do sprzedania mieszanke 15 ton,pszenżyto 4 tony,jęczmień 6 ton,pszenicę 4 tony, sprzedam również 100,..200,..300 kg.
Okolice Polkowic.
Telefon: 601 817 385
wynajmę : Drobne
ID: 22818
Wynajmę garaż
20.09.2017.
Wynajmę garaż murowany przy ul. Kasztanowej w Głogowie.
Cena: 250 zł/miesiąc
tel. 502 050 472
Telefon: 502050472
zatrudnię : Praca
ID: 22817
Zatrudnimy murarzy
20.09.2017.
Firma TULCON z siedzibą w Ostrzeszowie przyjmie do pracy murarzy. Praca wykonywana we Wrocławiu z możliwością codziennego bezpłatnego dojazdu.
Płaca 16-18 zł za godzinę.
Telefon: 609609159
zatrudnię : Praca
ID: 22816
Operatora wÓZka widŁOwego
20.09.2017.
Firma Barabaś Sp. z o. o. w Lubinie, Centrum Kostki Brukowej i Architektury Ogrodowej
zatrudni
OPERATORA WÓZKA WIDŁOWEGO
 
WYMAGANIA:
- uprawnienia na wózki widłowe,
- ważne badania psychotechniczne,
- mile widziane doświadczenie w pracy na produkcji,
- solidność, rzetelność i odpowiedzialność.

OFERUJEMY:
- pracę w stabilnej firmie o wysokiej pozycji na rynku,
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia.

Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres rekrutacja@barabas.pl, korespondencyjnie lub osobiście.
Firma Barabaś Sp. z o.o. 59-300 Lubin, ul Przemysłowa 1c
do dnia 15 października 2017
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".
Informujemy, że zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na wybrane oferty.
Telefon: 768415087
zatrudnię : Praca
ID: 22815
Spinko leszno - InŻYnier jakoŚCi
20.09.2017.
Spinko Sp. z o.o. w Lesznie - uznany w Europie producent aluminiowych i żeliwnych podzespołów dla branży motoryzacyjnej poszukuje osobę na stanowisko:

INŻYNIER JAKOŚCI

Wymagania:
- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie na podobnym stanowisku w branży motoryzacyjnej,
- bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie,
- znajomość zagadnień jakościowych,
- znajomość systemu ISO/TS 16949,
- znajomość narzędzi jakościowych: APQP, PPAP, MSA, FMEA, 8D, SPC,
- umiejętność analitycznego myślenia,
- umiejętność pracy w zespole,
- dobra znajomość pakietu MS Office.

Oferujemy:
- pracę w renomowanej firmie o międzynarodowym zasięgu,
- atrakcyjne warunki zatrudnienia,
- stabilne długotrwałe zatrudnienie,
- możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych,
- bogaty pakiet socjalny.


Prosimy o zawarcie w przesłanych dokumentach klauzuli dotyczącej ochrony danych osobowych.

Uprzejmie informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Zapraszamy do nadsyłania swoich CV na podany adres:
rekrutacja@spinko.com.pl w tytule proszę podać: CV-Inżynier Jakości
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655258819
zatrudnię : Praca
ID: 22814
Praca dla kierowców C+E
20.09.2017.
Nowo powstała firma PS Trans zatrudni od zaraz kierowców z uprawnieniami C+E. Praca na terenie kraju. W większości praca na terenie województw dolnośląskiego i wielkopolskiego. Weekendy wolne.
Kontakt pod numerem telefonu: 504439721
Telefon: 504439721
zatrudnię : Praca
ID: 22813
Pracownik ogÓLnobudowlany
20.09.2017.
Zatrudnię: murarzy, płytkarzy, szpachlarzy, malarzy, tynkarzy, monterów suchej zabudowy jak i sufitów podwieszanych.
PRACA W DELEGACJI
Telefon: 602717360
zatrudnię : Praca
ID: 22812
Ccc s.A. - Magazynier polkowice
20.09.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym.

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:
MAGAZYNIER
Miejsce pracy: Polkowice

Wynagrodzenie: 2900 zł brutto

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
• rozładunek i załadunek kontenerów, kompletację towarów pod wysyłkę,
• odpowiadanie za terminową i rzetelną realizację zadań,
• przeciwdziałanie przestojom, zahamowaniu i spiętrzeniom pracy,
• skuteczną współpracę z pracownikami innych działów,
• utrzymywanie magazynu w porządku i czystości,
• dokładną znajomość procedur zachodzących w procesach magazynowych,
• przestrzeganie regulaminów oraz przepisów wewnętrznych,
• eliminowanie zagrożeń i nieprawidłowości związanych z bezpieczeństwem pracy.
Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:
• uprawnienia na wózki jezdniowe (mile widziane),
• wykształcenie – min. zawodowe,
• znajomość gospodarki magazynowej będzie dodatkowym atutem,
• zaangażowanie i uczciwość.
Oferujemy:
• pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
• bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
• system pracy – 3 zmianowy (6-14, 14-22, 22-6),
• możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
• możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
• dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl.
• bezpłatny dojazd przy dużej ilości pracowników z okolic Przemkowa, Chocianowa, Szprotawy

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adresy mailowe: grzegorz.kurowski@ccc.eu lub albin.wisniewski@ccc.eu


Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami.

Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb obecnych oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Kapitałową CCC zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922). Przekazuję moje dane dobrowolnie mając świadomość, że w każdej chwili przysługuje mi prawo wglądu do moich danych oraz ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacyjnych i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22811
Brukarz
20.09.2017.
Firma Pro-Infra Sp. z o.o.. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracowników na stanowisko:
 BRUKARZ
Zakres obowiązków:
- układanie nawierzchni z kostki
- układanie krawężników
- obsługa maszyn i narzędzi brukarskich
- inne zadania związane z realizacją prac

Nasze wymagania:
- min. 2 lata doświadczenia
- umiejętność pracy w zespole
- sumienność, uczciwość

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- ciekawą pracę przy różnorodnych realizacjach
- odpowiednie zaplecze sprzętowe
- niezbędne narzędzia pracy

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie podania oraz CV na adres:
praca@pro-infra.pl lub dostarczenie osobiście do biura w Jerzmanowej ul. Ogrodowa 8 (tel. 76 838-21- 83)

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 22810
Kierowca ( Kat. C + E) GŁOgÓW
20.09.2017.
W związku z rozwojem Firmy, zatrudnimy Kierowców z kat. C+E. na trasach Głogów - Polkowice. Gwarantujemy terminową wypłatę wynagrodzenia , pracę na taborze nowych samochodów, ubezpieczenie na życie , oraz prywatną opiekę medyczną.Osoby zainteresowane proszone są o kontakt pod nr tel. +48 605 340 913   
Telefon: 607211726
zatrudnię : Praca
ID: 22809
Majster budowy / Brygadzista
20.09.2017.
Firma „PRO-INFRA” Sp. z o. o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów poszukuje kandydatów na stanowisko:
MAJSTER BUDOWY / BRYGADZISTA

Zakres obowiązków:
- koordynacja i bezpośredni nadzór prac budowlanych,

- przygotowanie logistyczne budowy,

- nadzór nad pracownikami,

- współpraca z inwestorami, podwykonawcami i projektantami,

Wymagania:

- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,

- znajomość technologii budowlanych,

- umiejętność analizowania dokumentacji projektowej i technicznej,

- zdolności organizacyjne i analityczne,

- gotowość do pracy w terenie,

- prawo jazdy kat. B,

Oferujemy:

- uczestnictwo w realizacji ciekawych inwestycji,

- atrakcyjne wynagrodzenie,

- dużą samodzielność decyzyjną,

Prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres: praca@pro-infra.pl

tel. 76/838 21 83.

Informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22808
Usługi Remontowe.
19.09.2017.
Oferuje usługi w zakresie,
-suche zabudowy z K/G,sufity podwieszane,
-szpachlowanie,
-malowanie,
-układanie glazury,
-układanie paneli,
-docieplanie poddaszy,
-docieplanie budynków (elewacje),
-murowanie,
-i wiele innych prac.














-






Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 603-405-691
zatrudnię : Praca
ID: 22807
Praca na budowie, Okolice gŁOgowa
19.09.2017.
Zatrudnię osoby do prac ogólnobudowlanych. Mile widziane doświadczenie przy stawianiu domów od podstaw.Szukamy również pomocników budowlanych.Praca w okolicy Głogowa.Więcej informacji przekażę telefonicznie
Telefon: 609523015
zatrudnię : Praca
ID: 22806
Zatrudnimy mechaników
19.09.2017.
Głotech w Głogowie jest niezależnym serwisem samochodów osobowych i użytkowych.

Mechanik Pojazdów Samochodowych

Zakres obowiązków obejmuje:
samodzielne diagnozowanie usterek w pojazdach
podejmowanie decyzji o naprawie lub wymianie części
rzetelne wykonywanie napraw pojazdów
wykonywanie innych prac zleconych przez przełożonego

Wymagania:
wykształcenie minimum zawodowe lub średnie techniczne
zmysł techniczny, zdolności manualne
umiejętność rozwiązywania problemów technicznych
znajomość obsługi samochodowego komputera diagnostycznego
samodyscyplina, rzetelność, odpowiedzialność

Oferujemy:
umowę o pracę
rozwój zawodowy przy pomocy profesjonalnych szkoleń
bogaty pakiet socjalny (m.in. dofinansowanie do urlopu oraz wyjazdów kulturalno - integracyjnych, bony świąteczne)
atrakcyjne warunki wynagrodzenia

Dodatkowe informacje:
praca dla osób pełnoletnich w każdym wieku (również 50+)
nie dyskwalifikujemy osób z lekkim stopniem niepełnosprawności

Uprzejmie informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
W aplikacji prosimy zawrzeć klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy w celach rekrutacyjnych, zgodnie z Ustawą z dn. 29 sierpnia 1997r. O ochronie danych osobowych, Dz.U. nr 133, poz. 883."
Telefon: 76 835 00 66
wynajmę : Stancje dla studentów
ID: 22805
Wynajmę mieszkanie w Polkowicach
19.09.2017.
Mieszkanie do wynajęcia przy ulicy Lipowej w Polkowicach na parterze w bloku 4 piętrowym. Cena 1000 złoty+opłaty.
Pokoje są umeblowane tak jak to widać na zdjęciach w kuchni znajdują się meble kuchenne i kuchenka gazowa. W łazience wanna,pralka .
Mieszkanie jest odmalowane, bardzo jasne, z widokiem na zieleń w spokojnej dzielnicy. Numer kontaktowy to 503847291 lub 693 753 703
Telefon: 503847291
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22804
Pożyczki
19.09.2017.
Potrzebujesz pieniędzy od zaraz? Żaden problem, pożyczamy nawet do 25000zł!

Tel: 725990524
Telefon: 725990524
sprzedam : Meble
ID: 22803
Sprzedam komplet wypocz. i wersalkę
18.09.2017.
Sprzedam komplet wypoczynkowy:
- 2 fotele
- wersalka
w bardzo dobrym stanie - kolor łososiowy -cena 350 zł
oraz wersalkę z poduszkami - kolor bordowy, nie zniszczona - cena 100zł
Telefon: 664 692 462
zatrudnię : Praca
ID: 22802
praca - rozwożenie towaru
18.09.2017.
zatrudnię do rozwożenia towaru 4 godz. dziennie w godzinach od 5 do 9.Głogów i okolice, wymagane prawo jazdy kat. B,
Kontakt na mail lub tel po 17.00
Telefon: 607-725-588
zatrudnię : Praca
ID: 22801
Praca On-Line
18.09.2017.
1000 zł Na Start, Bez Inwestycji, Bez Polecania, Bez Sprzedaży. Praca Polega na polecaniu produktów bankowych. Cały system tłumacze krok po kroku i daje 100 % gwarancji zarobku.
Jedyną rzeczą jaką wymagam to dokladne wykonywanie instrukcji. Praca nie jest ciężka, nie wymaga specjalnych umiejętnościoraz zajmuje nie dużo czasu.
Co zyskasz? czas dla siebie i rodziny, zarobki ok 2000 zł miesięcznie, cenną wiedzę na temat zarabiania w internecie. Co oferuje? Pewny Legalny i sprawdzony biznes nie wymagający wkładu finansowego
fwarantowany zarobek, pomoc i wsparcie z mojej strony. Więcej informacji pod adresem mailowym zawodmilioner@gmail.com. Możliwy konatakt telefoniczny oraz spotkanie
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22800
transport
18.09.2017.
Ooferuję usługi transportowe VW T5 drobne rzecZy lub 8 osób.
TEL. 600458783
Telefon: 600458783
sprzedam : Drobne
ID: 22799
Golf v kombi
18.09.2017.
Sprzedam Volkswagena Golfa V kombi z roku 2007 pierwsza rejestracja 2008 z silnikiem 1,9 TDI .Autko w wersji 5 drzwiowej w bogatej wersji wyposażenia.
Auto w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym. Gorąco polecam . 503 540 365
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 503540365
wynajmę : Drobne
ID: 22798
Mieszkanie 96 m2 4 pokoje Głogów
18.09.2017.
Na wynajem duże mieszkanie położone na 4 piętrze kamienicy przy ul. Sikorskiego w Głogowie.

Mieszkanie jest dostępne od zaraz, w stanie dobrym. Podłogi drewniane, plastikowe okna, ogrzewanie gazowe (piec dwufunkcyjny z zamkniętą komorą spalania).

W mieszkaniu znajdują się tylko meble łazienkowe oraz kuchenne. Brak jest sprzętu AGD.

Koszty:
Czynsz 500 zł + 500 zł do spółdzielni + media (gaz, prąd)
Telefon: 791190502
zatrudnię : Praca
ID: 22797
dodatkowa praca dla spawacza
16.09.2017.
Praca dodatkowa dla spawacza . Więcej info 514-012-439
Telefon: 514012439
zatrudnię : Praca
ID: 22796
Spinko - Odlewnik - StaŁA praca
15.09.2017.
Spinko Sp. z o.o. w Lesznie - uznany w Europie producent aluminiowych i żeliwnych podzespołów dla branży motoryzacyjnej poszukuje osób na stanowisko:

ODLEWNIK

Wymagania:
- wykształcenie zawodowe/ średnie techniczne,
- doświadczenie na podobnym stanowisku (odlewanie ciśnieniowe aluminium),
- umiejętność czytania rysunku technicznego,
- umiejętność posługiwania się narzędziami pomiarowymi,
- staranność, zaangażowanie,
- dyspozycyjność ( praca w systemie III zmianowym),
- dobra organizacja pracy.

Oferujemy:
- pracę w renomowanej firmie o międzynarodowym zasięgu,
- atrakcyjne warunki zatrudnienia,
- stabilne i długotrwałe zatrudnienie,
- możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych,
- bogaty pakiet socjalny.

Prosimy o zawarcie w przesłanych dokumentach klauzuli dotyczącej ochrony danych osobowych.

Uprzejmie informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Zapraszamy do nadsyłania swoich CV na podany adres:
rekrutacja@spinko.com.pl w tytule proszę podać: CV-Odlewnik
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655258819
zatrudnię : Praca
ID: 22795
Kierowca - Dostawca lekÓW
15.09.2017.
zatrudnię kierowcę do dystrybucji lekarstw. Wymagania : prawo jazdy kat B, uczciwość, nie karalność.
Telefon: 501251932
zatrudnię : Praca
ID: 22794
Opiekunka dla starszej kobiety Głogów
15.09.2017.
Poszukiwana do pracy opiekunka osoby starszej. Kobieta, lat 76, leżąco-chodząca. Potrzeba opieki po godzinie, dwa razy dziennie ( rano ok. 8.00 i popołudniu ok. 17.00 ) KAŻDEGO DNIA. W ramach obowiązków – podanie leków ( zastrzyk insulinowy), zmiana pieluchy, kwestie higieniczne, drobne czynności w domu…
Telefon: 600854166
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22793
Okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
15.09.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
zatrudnię : Praca
ID: 22792
Pomoc domowa
14.09.2017.
Zatrudnię pomoc domowa do sprzątania domu w miejscowości Sobin. godziny pracy i wynagrodzenie do uzgodnienia
Telefon: 600248571
zatrudnię : Praca
ID: 22791
Dostawca pizzy Ave Cezar
14.09.2017.
poszukujemy dostawcy pizzy na weekendy. Więcej informacji pod nr. 506173941
Telefon: 506173941
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama