POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
27
Marca 2017
Poniedziałek
Imieniny obchodzą:
Benedykt, Ernest,
Jan, Lidia

MIĘDZYNAROD.
DZIEŃ TEATRU
Do końca roku 279 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (20) sprzedam (8) skradziono mi (1) poszukuję (1) oddam za darmo (1) motoryzacyjne (2) kupię (9) inne (14) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (3) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (1) oferuję usługi (128) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (3) 
Meble
sprzedam (15) 
Motoryzacja 
Osobowe (154) Usługi (5) Akcesoria (3) Dostawcze i ciężarowe (2) Motocykle i ATV (2) Rowery (1) 
Nauka
korepetycje (7) 
Nieruchomości 
Mieszkania (71) Domy (27) Działki (27) Lokale (11) Garaże (3) Grunty orne (3) Ogródki dzia?kowe (3) Pokoje (1) Obiekty (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (3) 
Odzież
suknie ślubne (2) 
Praca
zatrudnię (428) szukam pracy (20) 
Rolnicze
maszyny rolnicze (1) 
Rowery
sprzedam (1) 
RTV i AGD
sprzedam (1) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Telefony/Foto
sprzedam (1) 
Wypoczynek
wynajmę (2) oferuję (2) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (1) zgubiono (3) psy (1) klucze (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) zaginął/zaginęła (1) sprzedam (1) psy (1) 
Pozycje :: 211 - 240 z 688 Strona 8 z 23
szukam pracy : Praca
ID: 21802
opieka nad seniorem
13.02.2017.
Przyjmę zlecenie opieki nad osobą starszą,niepełnosprawną.Posiadam wymagane doświadczenie.Jestem osobą odpowiedzialną,sumienną,dyskretną.
Zakres usług obejmuje;
-utrzymywanie higieny-toaleta poranna,wieczorna,
-zapobieganie odleżynom,
-pampersowanie,
-przygotowywanie posiłków-karmienie,
-podawanie leków-nadzór,
-porządki-zakupy-spacery,
-inne czynności wynikające z indywidualnych potrzeb klienta
Opieka od poniedziałku do piątku.Na życzenie klienta w weekendy i w godz. nocnych.
Tel.kon.515 749 243
Telefon: 515 749 243
zatrudnię : Praca
ID: 21801
ty tez możesz zostać kimś!
13.02.2017.
Szukasz pracy?
A może pracujesz ale nie jesteś zadowolony z warunków zatrudnienia?
Chcesz zacząć w końcu dobrze zarabiać a do pracy chodzić z przyjemnością?

ZDOBĄDŹ NOWE KWALIFIKACJE!

Pamiętaj! Każdy z nas jest inny! Ktoś chce zostać kosmetyczką, ktoś florystką a ktoś inny informatykiem...Możesz być kim tylko chcesz!

Trwa rekrutacja zimowa w Szkole ŻAK!

Jeśli posiadasz minimum wykształcenie średnie (matura nie jest wymagana) możesz zdobyć nowe kwalifikacje w zawodach:
- technik administracji - NAUKA ZA DARMO
- technik rachunkowości - NAUKA ZA DARMO
- technik informatyk - NAUKA ZA DARMO
- technik usług kosmetycznych - NAUKA ZA DARMO
- technik bezpieczeństwa i higieny pracy - NAUKA ZA DARMO
- opiekun medyczny - NAUKA ZA DARMO
- florysta - NAUKA ZA DARMO
- pomoc nauczyciela przedszkola - 99 zł/mc. Zapisz się do 28 lutego a otrzymasz 30% zniżki.
- rejestratorka medyczna - 99 zł/mc. Zapisz się do 28 lutego a otrzymasz 30% zniżki.
- specjalista żywienia człowieka - 99 zł/mc. Zapisz się do 28 lutego a otrzymasz 30% zniżki.
- instruktor ds. terapii uzależnień - 129 zł/mc. Zapisz się do 28 lutego a otrzymasz 30% zniżki.

Wybierz swój kierunek i rezerwuj miejsce online www.zak.edu.pl/formularz
Szkoła ŻAK - Leszno, Rynek 33 (I p.), tel. 65 520 23 00
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655202300
zatrudnię : Praca
ID: 21800
fryzjer/fryzjerka/stylista fryzur
13.02.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, znanej sieci salonów fryzjerskich poszukujemy osoby na stanowisko:

Fryzjer /Fryzjerka/ Stylista
fryzur

Miejsce pracy: Lubin, Legnica(dolnośląskie)
NR REF. S/187/17

Oczekujemy:

- doświadczenia na podobnym stanowisku,
- kreatywności oraz pasji do fryzjerstwa,
- znajomości trendów stylizacji oraz koloryzacji,
- profesjonalnej obsługi klienta,
- wysokiej jakości wykonywanej pracy ,
- chęci uczenia się oraz doskonalenia swojego warsztatu.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pakiet licznych szkoleń,
- praca w doświadczonym zespole,
- możliwość wzięcia udziału w prestiżowych wydarzeniach fryzjerskich w Polsce,
- pracę w nowoczesnym salonie fryzjerskim, w oparciu o wykorzystanie markowych produktów firmy Revlon Professional.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)
mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 21799
kurs specjalista ds kadr i płac-2 miejsc
13.02.2017.
> Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ >>> SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>>>>>
>>>>> Ceny konkurencyjne! ZAPRASZAMY na następne terminy! >>


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - 40 godzin - DWA OSTATNIE MIEJSCA!

w cenie 390,oo zł BRUTTO za całość
(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej
opłaty! )

* KURS "Obsługi komputerowego programu KADROWO -PŁACOWEGO"
w cenie 360,oo zł brutto za całość!

ZAPISY - w godz. 11- 17.oo


tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

__ ZAPRASZAMY _______________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię : Praca
ID: 21798
kurs elektryków, kierowcy wózków widłowy
12.02.2017.
_____SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>
>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ? >>>
>>>>>>>>>>>>> ZAPISZ SIĘ NA KURS w cenie konkurencyjnej!

* KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe, elektryczne, gazowe)z UPRAWNIENIAMI Wymiany Butli gaz. w cenie promocyjnej 295,oo PLN!

* KURS Elektryka do 1kV, OBSŁUGA Agregatów pradotw. - Egzaminy aktual.D,E - 13.03.br.

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT

* KURS Palacza kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz), Egzaminy aktual.D,E - 13.03.br.


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz.11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

____ ZAPRASZAMY _________________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21797
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
12.02.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
wynajmę : Stancje dla studentów
ID: 21796
wynajmę kawalerkę
12.02.2017.
Do wynajęcia kawalerka 22m.kw.umeblowana do zamieszkania od marca.W centrum miasta na I piętrze,niska cena.
Telefon: 606765976
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21795
budowa remonty wykonczenia tanio
12.02.2017.
Witam zajmujemy sie wszelkimi pracami zwiazanymi z budowa remontem lub wykonczeniem wlasnego domu lub mieszkania m.inPlytki,panele,szpachlowanie,malowanie,rygipsy,elewacje,bruki,budowy stany surowe,ogrodzenia i wiele innych.Posiadamy wieloletnie doswiadzczenie i dobre zaplecze sprzetowe.Konkurencyjne ceny-wolne terminy moj nr tel 785-222-209
Telefon: 785-222-209
znaleziono : Zwierzęta
ID: 21794
znaleziono psa
12.02.2017.
11 lutego 2017r. w Chróstniku przybłąkał się mały kundelek, czarny, podpalany, obroża czarna w czerwony wzorek Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 503185505
wózki : Dziecięce
ID: 21793
wózek tako 3w1
12.02.2017.
Do sprzedania mam wózek firmy tako model JUMPER 3 w 1 wózek po jednym dziecku gondola i fotelik praktycznie nie był używany + torba+ parasolka. Posiadam również duzo ciuszków na dziewczynkę od 1 m - do 6 lat
Telefon: 663088784
zatrudnię : Praca
ID: 21792
zatrudnię kosmetyczkę
12.02.2017.
Zatrudnie doświadczoną kosmetyczkę. Więcej informacji pod numerem telefonu 509 661 057
Telefon: 509661057
zatrudnię : Praca
ID: 21791
avon-klient bezpośredni lub konsultantka
11.02.2017.
Zostań konsultantką Avon.
Spróbuj nic nie tracisz, jeżeli Ci się nie spodoba rezygnujesz BEZ ŻADNYCH konsekwencji!
Przywileje: brak opłaty wpisowej, tańsze kosmetyki od 15-45%, darmowa dostawa, dodatkowe prezenty co katalog, szkolenia, 21 dni na zapłatę i wiele innych.
Tylko w mojej grupie otrzymasz szybką rejestracje, darmowy starter i wsparcie.

Tylko teraz przy pierwszym zamówieniu woda Najnowszy perfum w Avon "Viva la vita" za 1zł
a ode mnie Gratis także miły upominek:)

Zapisz się nic nie tracisz jedynie możesz zyskać.

patrycja9927@vp.pl
880 413 118

Serdecznie zapraszam
Czasami nie mogę odebrać telefonu proszę wtedy o wiadomość sms :)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 880413118
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21790
serwis agd
10.02.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612

Dojeżdżamy do klienta (Naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
wynajmę : Drobne
ID: 21789
3 pokojowe moeszkanie w lubinie wynajmę
10.02.2017.
Wyposażone słoneczne i ciepłe 3 pokojowe mieszkanie w Lubinie wynajmę bez pośredników dorosłym bez zwierząt od zaraz. Mieszkanie jest po kapitalnym remoncie na 1 pietrze w bloku 4 piętrowym w centrum miasta. Warunki to wpłata kaucji zwrotnej oraz odstępnego 850 zł plus opłaty. tel 698 199 753
Telefon: 698199753
zatrudnię : Praca
ID: 21788
kierownik robót/architektowanie krajobra
10.02.2017.
Firma „PRO-INFRA” Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów poszukuje kandydatów na stanowisko:
KIEROWNIK ROBÓT / ARCHITEKTOWANIE KRAJOBRAZU

Zakres obowiązków:
   - planowanie, realizacja i nadzór nad pracami na terenach zieleni,
   - kierowanie podległymi pracownikami, organizacja pracy,

Nasze wymagania:
    - min. 2 lata doświadczenia w pracy przy realizacji projektów i pielęgnacji terenów zieleni,
   - wykształcenie min. średnie, kierunkowe (ogrodnictwo, architektura krajobrazu, leśnictwo),
    - umiejętność prowadzenia i rozliczania robót,
    - znajomość branży ogrodniczej i budowlanej,
    - dobre umiejętności organizatorskie i umiejętność pracy w zespole,
    - sumienność i odpowiedzialność,
- zamiłowanie do prac ogrodniczych i dyspozycyjność
    - prawo jazdy kat. B,
    - znajomość języka angielskiego i/lub niemieckiego będzie dodatkowym atutem.

Oferujemy:
    - atrakcyjne wynagrodzenie,
    - możliwość dokształcania,
    - pracę przy różnorodnych, interesujących realizacjach,
    - odpowiednie zaplecze sprzętowe,
    - niezbędne narzędzia pracy.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie:
    - listu motywacyjnego,
    - CV,
   na adres praca@pro-infra.pl

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 21787
kierownik robót/brygadzista
10.02.2017.
Firma „PRO-INFRA” Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów poszukuje kandydatów na stanowisko:

KIEROWNIK ROBÓT / BRYGADZISTA


Zakres obowiązków:
- koordynacja i bezpośredni nadzór prac budowlanych,
- przygotowanie logistyczne budowy,
- nadzór nad pracownikami,
- współpraca z inwestorami, podwykonawcami i projektantami,
- uczestnictwo w kosztorysowaniu i rozliczaniu inwestycji

Wymagania:
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość technologii budowlanych,
- umiejętność analizowania dokumentacji projektowej i technicznej,
- zdolności organizacyjne i analityczne,
- umiejętność efektywnej pracy pod presją czasu
- gotowość do pracy w terenie,
- prawo jazdy kat. B,
- znajomość obsługi komputera,
- mile widziana znajomość j.angielskiego

Oferujemy:
- uczestnictwo w realizacji ciekawych inwestycji,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- dużą samodzielność decyzyjną,

Prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres: praca@pro-infra.pl,
tel. 76/838 21 83.
Informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 21786
ogrodnik/pracownik terenów zieleni
10.02.2017.
Zakres obowiązków:
   - praca przy nasadzeniach roślin ozdobnych, krzewów i drzew,
   - zakładanie i koszenie trawników,
   - pielęgnacja terenów zieleni,
    - przycinanie i strzyżenie roślin,
    - prace związane z budową i konserwacją elementów małej architektury,
    - prace porządkowe i konserwatorskie,
    - inne zadania związane z realizowanymi pracami.

Nasze wymagania:
    - znajomość branży ogrodniczej i budowlanej,
    - wiedza na temat roślin i ich uprawy oraz pielęgnacji,
    - umiejętność kształtowania krzewów i drzew,
    - umiejętność pracy w zespole,
   
Oferujemy:
    - atrakcyjne wynagrodzenie,
    - możliwość dokształcania,
    - ciekawą pracę przy różnorodnych realizacjach,
    - odpowiednie zaplecze sprzętowe,
    - niezbędne narzędzia pracy.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie listu motywacyjnego oraz CV na adres:
praca@pro-infra.pl lub osobiście do biura w Jerzmanowej ul. Ogrodowa 8, tel.076/838-21-83

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
sprzedam : Komputery
ID: 21785
diamond-pc najlepsze komputery w sieci
10.02.2017.
Witamy i zapraszamy do kupowania w nowo założonym sklepie DIAMOND-PC w Głogowie komputerów, laptopów, tabletów, mikrokomputerów itp. Gwarantujemy fachowe podejście do klienta i wieloletnie doświadczenie. Naszą ofertę znajdziecie Państwo na stronie http://www.diamondpc.pl sprzedajemy również na portalach allegro, olx, aleo, oraz ogłoszeniach lokalnych. Serdecznie zapraszamy :)
Telefon: 531778555
psy : Zwierzęta
ID: 21784
sunia maltanka
09.02.2017.
śliczna sunia rasy maltańczyk rodowód,czip,ksiażeczkę tylko dla osó z dziećmi idealna na prezent uwielbia zabawy z nimi sunia z cała wyprawka
Telefon: 723848201
maszyny rolnicze : Rolnicze
ID: 21783
sprzedam
09.02.2017.
sadzarka do dymki,używana, stan b.dobry. Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 665 495 584
sprzedam : Meble
ID: 21782
krzesło obrotowe
09.02.2017.
Sprzedam krzesło obrotowe. Odbiór własny Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 606218016
zatrudnię : Praca
ID: 21781
specjalista ds ofertowania
09.02.2017.
PRO-INFRA Sp. z o. o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów zieleni oraz pracami ogólnobudowlanymi zatrudni na stanowisku:
Specjalista ds. ofertowania (branża ogólnobudowlana)

Zakres obowiązków:
- przygotowywanie ofert przetargowych zgodnie z Ustawą zamówień publicznych i innych
- kosztorysowanie,
- korespondencja z Inwestorami,
- rozliczanie robót,
- przygotowanie dokumentacji odbiorowych,
- praca na samodzielnym stanowisku
- wynagrodzenie 4000,00 zł.

Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie,
- doświadczenie na w/w stanowisku min. 2 lata,
- znajomość programu kosztorysowego PRO NORMA,
- biegła obsługa komputera, MS Office,
- znajomość Ustawy o zamówieniach publicznych,
- bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, odpowiedzialność,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów,
- umiejętność analizowania,
- prawo jazdy kat. B

Prosimy o składanie CV na e-mail : praca@pro-infra.pl lub osobiście do biura w Jerzmanowej ul. Ogrodowa 8.

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 21780
specjalista ds. logistyki
08.02.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Specjalista ds. Logistyki
Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/93/17

Zakres obowiązków:

- nadzór nad procesami logistycznymi w firmie, wysyłka i przyjmowanie towarów na magazyn, monitoring transportów, zarządzanie opakowaniami, nadzór i kontakt z klientem,
- administracja, tworzenie oraz raportowanie baz danych w Excel VBA na potrzeby logistyczne (dane statystyczne, zakupowe, sprzedażowe, stany magazynowe,rotacja produktów, opakowań itp.)
- współpraca z firmami transportowymi (nadzór nad zleceniami, zamówieniami oraz ich realizacja),
- sporządzanie deklaracji Intrastat.

Oczekujemy:

- wykształcenia wyższego mile widziane kierunki: Zarządzanie logistyką/Planowanie,
- doświadczenia 2 lata w procesach logistycznych,
- bardzo dobrej znajomości języka angielskiego,
- bardzo dobrej znajomości: MS Office, SQL, VBA,
- doświadczenia w pracy z firmami transportowymi ,
- znajomości procesów celnych Intrastat,
- mile widziane uprawnienia na wózki widłowe,
- odporności na stres i elastyczności w działaniu.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)
specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 21779
specjalista ds. podatkowych/ księgowa
08.02.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym
w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Specjalista ds. podatkowych/ Księgowa ds. podatkowych

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/186/17

Zakres obowiązków:

- kalkulacje podatku VAT, CIT oraz odpowiednio sporządzanie w tym zakresie deklaracji podatkowych, plików JPK, rejestrów,
- rozpoznanie transakcji objętych podatkiem u źródła, sporządzanie deklaracji i informacji dla przedmiotowych rozliczeń,
- sporządzanie obligatoryjnych sprawozdań do GUSu, NBP oraz Specjalnej Strefy Ekonomicznej,
- rozliczenie podatku od nieruchomości i innych podatków lokalnych,
- weryfikację transakcji pod kątem cen transferowych oraz wdrażanie rozwiązań podatkowych w zakresie cen transferowych,
- ustalenie wartości pomocy publicznej, klasyfikacja wydatków inwestycyjnych,
- kalkulację podatku odroczonego ( deferred tax),

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe kierunkowe,
- doskonała znajomość przepisów prawa podatkowego,
- znajomość przepisów dotyczących pomocy publicznej oraz specyfiki firm funkcjonujących w Specjalnej Strefie Ekonomicznej,
- doświadczenie zawodowe w działach Podatki/Księgowość/Finanse- m.in. 3 lata,
- dobra znajomość języka angielskiego,
- dobra znajomość aplikacji Microsoft (Exel, Word, Power Point),
- umiejętność pracy w grupie oraz w tzw. open space,
- znajomość systemu SAP mile widziana,

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
specjalista@azymut-praca.pl
tel.693-013-524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 21778
instruktor aquaaerobiku
08.02.2017.
Chrobry Głogów S.A. poszukuje kandydatów na instruktora aqua aerobiku do prowadzenia zajęć na Pływalni Chrobry w Głogowie.

Wymagania obowiązkowe:
• certyfikat ukończenia kursu instruktora fitness lub aqua aerobiku.
• komunikatywność

Wymagane dokumenty:
• kwestionariusz osobowy
• kopie posiadanych uprawnień: instruktora fitness lub aqua aerobiku
• oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji

Szczegółowe informacje:
• Marcin Bury - tel.: 504 273 474

Osoby zainteresowane/spełniające warunki prosimy o przesłanie aplikacji drogą e-maliową na adres: marcin.bury@chrobry-glogow.pl lub złożenie osobiście w sekretariacie Spółki.
Telefon: 504 273 474
zatrudnię : Praca
ID: 21777
zatrudnię:
08.02.2017.
Fabryka Urządzeń Mechanicznych "CHOFUM" w Chocianowie SA poszukuje osób chętnych do pracy na stanowisko:
1) SUWNICOWY/A - wymagania: uprawnienie do obsługi suwnicy I S - sterowana z kabiny.
2) OCZYSZCZACZ ODLEWÓW
3) FORMIERZ RĘCZNY
Telefon: 512 422 625
suknie ślubne : Odzież
ID: 21776
suknia ślubna model550 z kolekcji bella
08.02.2017.
Mam do sprzedania przepiękna, białą suknie ślubną model 550 z kolekcji Bella zakupioną nową w salonie Visual Chris w Poznaniu. Cena sukni w salonie wynosiła 3000 zł. Założona jedynie na ślub oraz sesję zdjęciową, a następnie wyczyszczona w pralni. Nie posiada śladów użytkowania, w bardzo dobrym stanie czeka na nowa pannę młodą. Suknia szyta na wzrost 169 cm + obcas 11 cm. Rozmiar 34-36, a dzięki sznurowanemu gorsetowi możliwe jest dopasowanie do każdej sylwetki.
Uszyta z atłasu, koronki i tiulu jedwabnego przez co jest bardzo wygodna i niezwykle lekka, więc bez najmniejszego problemu przetańczysz w niej całą noc. Gorset w kształcie serca, pokryty delikatną koronką z subtelnym zdobieniem okolicy biustu idealnie trzyma się ciała wiec nie ma problemu z opadaniem sukni. Dół gorsetu w kształcie litery V, z delikatnym zdobieniem pięknie podkreśla talię.
Do sukni posiadam również bolerko ubrane tylko w Kościele. Uszyte z koronki z rękawem ¾, zapinane z tyłu na guziczki. Cena w salonie wynosiła 300 zł.
Do sukni dodatkowo gratis koło z halką i welon.
Więcej zdjęć w sukni prześlę zainteresowanym.
Możliwość obejrzenia sukni w Głogowie.

Cena sukni: 1300 zł (suknia, halka, welon)
Cena bolerka: 100 zł
Cena do małej negocjacji.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 886392276
zatrudnię : Praca
ID: 21775
księgowa - głogów
08.02.2017.
Zatrudnię na stanowisku:
KSIĘGOWA

Zadania:
• prowadzenie rachunkowości firmy zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa (pełna księgowość);
• terminowe rozliczanie podatków i sporządzanie deklaracji podatkowych;

Wymagania:
• średnie lub wyższe wykształcenie kierunkowe;
• minimum 5 letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku;
• praktyczna znajomość aktualnych przepisów podatkowych oraz przepisów z zakresu ustawy o rachunkowości
• umiejętność pracy w zespole;
• wysoka kultura osobista;
• niekaralność.

Oferta:
• umowa o pracę;
• atrakcyjne warunki finansowe;
• pracę w stabilnej firmie;
• miejsce zatrudnienia- Głogów

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

CV proszę kierować na adres: a.falkiewicz1109@wp.pl
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21774
usługi remontowe
08.02.2017.
Wykonuję prace remontowe i wykończeniowe w które w skład wchodzą, gładzie, malowanie, regipsy, panele 3D, płytki, panele, remonty łazienek itp. Wolne terminy 534 492 310 zapraszam.
Więcej na stronie www.wykanczaniewnetrzlubin.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 534 492 310
zatrudnię : Praca
ID: 21773
nabór na kurs specjalisty ds kadr i płac
07.02.2017.
> Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ >>> SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>>>>>
>>>>> Ceny konkurencyjne! ZAPRASZAMY na następne terminy! >>


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - 40 godzin - OSTATNIE MIEJSCA!

w cenie 390,oo zł BRUTTO za całość
(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej
opłaty! )

* KURS "Obsługi komputerowego programu KADROWO -PŁACOWEGO"
w cenie 360,oo zł brutto za całość!

ZAPISY - w godz. 11- 17.oo


tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

__ ZAPRASZAMY _______________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama