POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
23
Kwietnia 2017
Niedziela
Imieniny obchodzą:
Gerard, Helena,
Jerzy, Wojciech
Do końca roku 252 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (21) sprzedam (9) skradziono mi (1) poszukuję (1) motoryzacyjne (2) kupię (9) inne (11) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (2) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (1) oferuję usługi (127) 
Komputery
sprzedam (2) 
Materiały budowlane
sprzedam (5) oferuję (1) 
Meble
sprzedam (17) 
Motoryzacja 
Osobowe (228) Usługi (5) Akcesoria (2) Dostawcze i ciężarowe (1) Motocykle i ATV (1) Rowery (1) 
Nauka
korepetycje (6) 
Nieruchomości 
Mieszkania (68) Działki (33) Domy (25) Lokale (9) Grunty orne (3) Ogródki dzia?kowe (3) Garaże (2) Obiekty (1) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) gruz (1) 
Odzież
suknie ślubne (1) 
Praca
zatrudnię (456) szukam pracy (17) 
Rolnicze
sprzedam (1) maszyny rolnicze (1) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (1) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Wypoczynek
wynajmę (1) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (2) zgubiono (3) psy (1) klucze (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) zaginął/zaginęła (1) sprzedam (1) psy (1) 
Pozycje :: 211 - 240 z 716 Strona 8 z 24
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21923
sprzedam drewno kominkowe- dowóz gratis
09.03.2017.
Witamy serdecznie. Jesteśmy firmą, która zajmuję się handlem drewnem kominkowym od wielu lat. Oferujemy cięcie i łupanie na dowolna wielkość według życzenia klienta. W naszym asortymencie posiadamy drewno:
-dębowe
-bukowe
-grabowe
-akacjowe
-jesionowe
-olchowe
-brzozowe
-sosnowe
* Możliwa jest negocjacja ceny w zależności od ilości zamówionego drewna.
Drewno, na którym opiera się nasza działalność, jest certyfikowane odnośnie czystości i jakości. Pochodzenie naszego surowca jest wyłącznie państwowe. Wystawiamy rachunek, co udowadnia legalność zakupionego przez Państwa drewna.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 530217647
zatrudnię : Praca
ID: 21922
specjalista ds. podatkowych/ księgowa
09.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Specjalista ds. podatkowych/ Księgowa ds. podatkowych

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/186/17

Zakres obowiązków:

- kalkulacje podatku VAT, CIT oraz odpowiednio sporządzanie w tym zakresie deklaracji podatkowych, plików JPK, rejestrów,
- rozpoznanie transakcji objętych podatkiem u źródła, sporządzanie deklaracji i informacji dla przedmiotowych rozliczeń,
- sporządzanie obligatoryjnych sprawozdań do GUSu, NBP oraz Specjalnej Strefy Ekonomicznej,
- rozliczenie podatku od nieruchomości i innych podatków lokalnych,
- weryfikację transakcji pod kątem cen transferowych oraz wdrażanie rozwiązań podatkowych w zakresie cen transferowych,
- ustalenie wartości pomocy publicznej, klasyfikacja wydatków inwestycyjnych,
- kalkulację podatku odroczonego ( deferred tax),

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe kierunkowe,
- doskonała znajomość przepisów prawa podatkowego,
- znajomość przepisów dotyczących pomocy publicznej oraz specyfiki firm funkcjonujących w Specjalnej Strefie Ekonomicznej,
- doświadczenie zawodowe w działach Podatki/Księgowość/Finanse- m.in. 3 lata,
- dobra znajomość języka angielskiego,
- dobra znajomość aplikacji Microsoft (Exel, Word, Power Point),
- umiejętność pracy w grupie oraz w tzw. open space,
- znajomość systemu SAP mile widziana,

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 21921
inżynier zapewnienia jakości dostawców
09.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 21920
kierowca-serwisant kabin wc
09.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746.
W imieniu naszego Klienta, poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierowca – Serwisant kabin WC
Miejsce pracy: Lubin i okolice
NR REF. S/192/17

Zakres obowiązków:

- załadunek i transport i rozładunek kabin zgodnie z dokumentami,
- serwis kabin: usunięcie nieczystości ze zbiornika, mycie przy użyciu myjki ciśnieniowej, uzupełnienie środków sanitarnych, mycie kabiny wewnątrz i zewnątrz
- dokonywanie drobnych napraw,
- dbałość porządek na stanowisku pracy.

Oczekujemy:

- motywacji i chęci do pracy,
- dokładności i rzetelności w wykonywaniu powierzonych obowiązków,
- prawo jazdy kat. C ( mile widziane dodatkowo kat. E)


Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie plus prowizja

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)
rekrutacja@azymut-praca.pl


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21919
pomoc drogowa, auto-hol, transport,
09.03.2017.
AUTO HOL 24h ;
- Samochodów osobowych i dostawczych
- Motocykli ,
- Quadów,
- Maszyn rolniczych ,
TEL 608298322
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 608298322
zatrudnię : Praca
ID: 21918
staż kancelaria radcy prawnego głogów
09.03.2017.
Kancelaria prawna z Głogowa poszukuje kandydatów na stażystę na stanowisku- pracownik biurowy.

Wymagania:
- Osoba zarejestrowana w urzędzie pracy jako bezrobotna,
- Ukończone studia na kierunku prawo lub odbywanie studiów na Kierunku Prawa,
- Umiejętność podstawowej obsługi komputera i urządzeń biurowych,


Warunki pracy:
- Praca w kancelarii radcy prawnego na Starym Mieście w Głogowie,
- Dobra atmosfera w pracy,
- Indywidualny opiekun stażysty.


Zapewniamy:
- Odpłatny staż przez Powiatowy Urząd Pracy,
- Możliwość zdobycia doświadczenia w pracy w kancelarii prawnej,
- Możliwość zdobycia wiedzy z zakresu praktycznego wykorzystania przepisów prawnych, przygotowywania pism procesowych i innych, poznania specyfiki pracy prawnika.


CV wraz z listem motywacyjnym prosimy przesyłać na adres email:
praca.kancelaria.glog@wp.pl
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21917
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
09.03.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
zatrudnię : Praca
ID: 21916
inżynier zapewnienia jakości produktu
08.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Produktu

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/191/17

Zakres obowiązków:

- analiza reklamacji liniowych Klienta,
- analiza zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem,
- inicjowanie oraz kontrola działań, mających na celu poprawienie systemu jakości,
- współpraca z działem produkcji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne( preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości w branży automotive,
- bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu MS Office,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów( narzędzia typu: 7QC tools, Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami( raportowanie 8D),
- znajomość systemu zarządzania jakością( ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych,
- umiejętność organizacji pracy w zespole,
- doświadczenie w audytowaniu( System, Klient, Proces, Dostawca)- mile widziane.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 21915
kierowca c+e
08.03.2017.
Firma transportowa ze Wschowy zatrudni kierowców kategorii C+E w ruchu międzynarodowym . Wymagane: karta kierowcy, ważne badania ,dyspozycyjność.Tel.601541566
Telefon: 655403002
zatrudnię : Praca
ID: 21914
kierowca c+e
08.03.2017.
Zatrudnimy kierowcę C+E na umowę o pracę. Miejsce pracy: Polska , Francja.
Wymagamy:
- prawo jazdy kat. C+E,
- dyspozycyjności,
- odpowiedzialności,
- dobrej organizacji pracy.

Oferujemy
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
- możliwość zdobycia nowych doświadczeń.

Prosimy o przesłanie CV na adres: cld@cld.com.pl, tel. 607 955 512
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21913
naprawy,remonty, wykończenia tanio i sol
07.03.2017.
Witam. Zajmuje się pracami ogólnobudowlanymi, poczynając od remontów m.in :płytki, panele, szpachlowanie, malowanie,rygipsy ale takze bruki,ogrodzenia,murowanie itp Posiadam wieloletnie doświadczenie w pracy na budowie a także dobre zaplecze sprzętowe. Wycena, wszelka pomoc techniczna a także pomoc w doborze materiałów gratis. Posiadam aktualnie wolne terminy. Mój nr tel 785-222-209. Serdecznie zapraszam do współpracy.Pozdrawiam
Telefon: 785-222-209
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21912
serwis agd
07.03.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
zatrudnię : Praca
ID: 21911
staż -sprzedawca- po 1/2 etatu
07.03.2017.
Witam
Salon mebli kuchennych przyjmie na staż - specjalista do spraw sprzedaży. Poszukujemy osoby komunikatywnej, sympatycznej, zaangażowanej, sumiennej i chętnej do pracy. Osoba do przyuczenia, mile widziane osoby z doświadczeniem w branży meblowej. W przypadku pomyślnej współpracy, po zakończeniu stażu zatrudnienie na 1/2 etatu.
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV
na adres: biuro@projekt-kuchnie.pl

Skontaktujemy się z wybranymi osobami
zatrudnię : Praca
ID: 21910
praca w przedszkolu i żłobku.
07.03.2017.
Zatrudnimy do pracy w przedszkolu na stanowisku nauczyciel i żłobku na stanowisku opiekun dziecięcy. Praca w Głogowie. Prosimy o składanie cv osobiście w placówce przy ul . Wojska Polskiego 14 w godzinach od 11.00 do 15.00.
tel. 509143744, 508198512
Telefon: 509143744
zatrudnię : Praca
ID: 21909
pracownik lombardu w loombard.pl głogów
07.03.2017.
Pracownik Lombardu w Loombard.pl
Poszukuje pracowników na stanowisko obsługi punktu lombardowego.
W branży usług finansowych istniejemy od ponad 15 lat, zrzeszamy już ponad 600 lombardów w Polsce.
W związku z intensywnym rozwojem firmy poszukuje osób zainteresowanych podjęciem pracy w naszym punkcie na terenie Głogowa i okolic.
Oferujemy:
- umowę zlecenie
- system szkoleń
- możliwość rozwoju
- pracę w miłym, młodym zespole
- możliwość wykazania się kreatywnością

Zakres obowiązków:
- obsługa klienta
- wycena wartości przedmiotów
- skup towarów
- sprzedaż stacjonarna i internetowa
- obsługa prostego i intuicyjnego programu

Od przyszłych pracowników oczekujemy:
- chęci do pracy
- wykształcenia przynajmniej średniego
- dyspozycyjności
- zaangażowania w rozwój firmy
- pewności siebie
- inteligencji i samodzielności w działaniu
- kultury osobistej
- pozytywnego nastawienia

Nie szukam pracowników sezonowych. Interesuje mnie współpraca na przynajmniej 12 miesięcy.
Okres szkolenia płatny!

CV ze zdjęciem proszę przesyłać na adres d.ogrodnik@loombard.pl
tel. 505407229
Telefon: 505407229
zatrudnię : Praca
ID: 21908
spec. ds. adm. i zarządzania flotą
07.03.2017.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

SPECJALISTA DS. ADMINISTRACJI I ZARZĄDZANIA FLOTĄ

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

- kompleksową obsługę floty samochodowej Grupy Kapitałowej CCC,
- bieżącą realizację zadań w zakresie zamówień, sprzedaży i administrowania flotą,
- ofertowanie i prowadzenie negocjacji cen,
- koordynację procesu likwidacji szkód samochodowych,
- przygotowywanie raportów, zestawień, prowadzenie dokumentacji,
- bieżącą obsługę administracyjną związaną z mieniem własnym Spółki w obszarze administrowania obiektami budowlanymi,
- zarządzanie gospodarką odpadami, energią elektryczną, wodą i gazem na terenie Spółki,
- nadzór i kontrolę nad jakością wykonywanych napraw, remontów i prac na terenie Spółki,
- ustalanie i organizowanie spotkań.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

- wykształcenie średnie (mile widziane wyższe),
- dobra znajomość programów z pakietu MS Office (Word, Excel),
- znajomość języka angielskiego lub niemieckiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację,
- mile widziane doświadczenie w zarządzaniu flotą minimum 150 aut,
- odporność na stres, umiejętność pracy pod presja czasu,
- zaangażowanie oraz wysoki poziom kultury osobistej,
- umiejętność pracy w zespole oraz komunikatywność,
- znajomość zasad segregacji odpadów komunalnych,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w prężnie rozwijającym się przedsiębiorstwie,
- pracę w dobrze zorganizowanej, międzynarodowej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
- możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
- bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
- karty rabatowe na zakupy w salonach CCC,
- możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego na terenie firmy,
- „krótsze piątki”.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji (z dopiskiem flota) na adres aneta.slipko@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768458603
zatrudnię : Praca
ID: 21907
manager restauracji lubin
07.03.2017.
Restauracja w Lubinie poszukuje Managera
Do zakresu obowiązków osoby zatrudnionej na w/w stanowisku będą należały m.in.:

-Zatrudnianie i szkolenie pracowników
-Dbanie o wizerunek firmy m.in. poprzez: egzekwowanie przestrzegania standardów obsługi
-dbanie o czystość w restauracji i zadowolenie Klienta
-Minimalizowanie kosztów poprzez efektywne gospodarowanie zasobami restauracji
-Zaopatrywanie restauracji w niezbędne do jej funkcjonowania produkty i materiały
-Wdrażanie działań marketingowych, mających na celu zwiększenie sprzedaży

Wymagania:



-wykształcenie min. średnie maturalne
-Bardzo dobra organizacja pracy
-Ukierunkowanie na osiąganie celów
-Zdolność analitycznego myślenia
-Umiejętność budowania relacji
-Samodzielność
-Odporność na stres
Oferujemy:

-Stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę
-Atrakcyjne wynagrodzenie
-Liczne szkolenia
-telefon i samochód służbowy
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji z tytułem manager lubin
zatrudnię : Praca
ID: 21906
praca w wulkanizacji głogów
06.03.2017.
Przyjmę pracownika do zakładu wulkanizacyjnego w Glogowie.
Doświadczenie w zawodzie bardzo mile widziane.
Kontakt 724 459 239

Telefon: 724 459 239
wynajmę : Drobne
ID: 21905
lubin 3 pokojowe mieszkanie wynajmę
06.03.2017.
Wyposażone i zadbane mieszkanie w ścisłym centrum Lubina wynajmę, 3 pokoje ok. 50 m2, tv kablowa, talerz, wyposażone, niepalącym, bez dzieci, zwierząt, blisko galerii. odstępne 850 zł. tel. 883 484 488
Telefon: 883484488
zatrudnię : Praca
ID: 21904
zatrudnimy stolarza od dziś!!!
06.03.2017.
Zatrudnimy pilnie osobę na stanowisko pomocnik stolarza. Praca od dziś. Więcej informacji pod nr 660 622 458
Telefon: 660 622 458
zatrudnię : Praca
ID: 21903
serwis sprzątający
06.03.2017.
Firma SOLCOM BAYARD SP Z O O zatrudni osobę na stanowisko pracownik gospodarczy, na terenie strefy ekonomicznej w Polkowicach. Praca trzyzmianowa. Zakres obowiązków:Utrzymanie czystości na terenie hali produkcyjnej, pomieszczeń biurowych, pomieszczeń socjalnych.
Oferujemy: atrakcyjne warunki zatrudnienia - umowa o pracę
Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności
Telefon: 512053503
zatrudnię : Praca
ID: 21902
kursy zawodowe na uprawnienia -zapisy
06.03.2017.


___SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> Zapisz się na KURS w cenie konkurencyjnej!

** KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. - cena promocyjna 295,oo zł!

** KURS Elektryka do 1kV + OBSŁUGA Agregatów pradotw. oraz Zapisy na Egzamin aktual. dnia 13.III.br. w zakresie DOZORU, EKSPLOATACJI (Uwaga! Uprawnienia ważne na 5 lat)

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT

* KURS Palacza kotłów c.o.(na paliwa stałe,olej,gaz) oraz Zapisy na Egzamin aktual. dnia 13.III.br. D,E (uwaga! Uprawnienia ważne na 5 lat)


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 52-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 21901
kurs specjalisty ds.kadr i płac- zapisy
06.03.2017.
>>>>> ZAPRASZAMY na następny kurs jeszcze w cenie promocyjnej! >>


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - 40 godzin - Zapisy do 7.III.br.!

Ostatni w cenie 390,oo zł BRUTTO za całość
(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej
opłaty! )


ZAPISY w godz. 11- 17.oo


tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

_____ZAPRASZAMY _____________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
sprzedam : Meble
ID: 21900
komplet mebli woskowanych
06.03.2017.
Sprzedam komplet bardzo solidnych i dobrze wykonanych mebli sosnowych, ręcznie woskowanych, składający się z 7 elementów:
1. Komoda trzydrzwiowa z szufladami
2. Regał
3. Ławostół z czterema szufladami
4. Szafka RTV
5. Barek
6. Szafka wisząca
7. Półka z uchwytami
Meble są w bardzo dobrym stanie, noszą niewielkie ślady użytkowania.
Gorąco polecam.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 698163363
zatrudnię : Praca
ID: 21899
praca
06.03.2017.
Zatrudnię osobę na stanowisku pomoc kuchenna w lokalu gastronomicznym w Głogowie
Kontakt tylko po godz 11.00 nr793005195
Telefon: 884807903
zatrudnię : Praca
ID: 21898
kierownik konsultantów telesprzedaży
06.03.2017.

MARCO MARCONI SP. Z O.O. SP. K.

Aktualnie do naszego zespołu poszukujemy osoby na stanowisko:

KIEROWNIK KONSULTANTÓW TELESPRZEDAŻY
z terenów Głogów, Legnica, Lubin i Polkowice


Zadaniem zatrudnionej osoby będzie:
• Zbudowanie i kierowanie grupą telesprzedawców odpowiedzialnych za telefoniczną sprzedaż oferowanych produktów B2B
• Nadzór nad obsługą i sprzedażą dedykowanej grupie klientów

Oczekujemy:
• Doświadczenia w zarządzaniu zespołem telesprzedaży lub call center

Oferujemy:
• Zatrudnienie w stabilnej firmie, z 25 letnim doświadczeniem w branży,
• Pracę od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 16:00
• Umowę o pracę z atrakcyjną pensją
• Szkolenia


Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"


Telefon: rekrutacja@mmgift.pl
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21897
wycinka przycinka drzew malwaniepodbitki
05.03.2017.
Witam.
Oferujemy szeroki zakres usług, obejmujący prace na wysokości

Praca na wysokości wykonywana jest przez doświadczonych i wysoko wykwalifikowanych alpinistów.

Oferujemy państwu zakres usług alpinistycznych:

- wycinka drzew oraz pielęgnacja
- mycie okien i elewacji
- mycie dachów
- impregnacja dachówki i elewacji
- prace remontowe na wysokości
- malowanie dachów (Blacha)
- montaż reklam
- usuwanie nawisów śnieżnych i lodowych
- wypełnianie szczelin dylatacyjnych
- montaż systemu anty-ptak (kolce ,siatki)
- malowanie kominów, silosów
- montaż rynien
- krycie papą termozgrzewalną
- malowanie podbitki
- inne usługi alpinistyczne

kontakt : 663-918-178
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 663918178
wynajmę : Drobne
ID: 21896
wynajmę garaż
05.03.2017.
Wynajmę garaż przy ul. Kasztanowej 29.
Cena 150 zł/miesiąc
Telefon: 509864524
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21895
nie lubisz sprzątać? my posprzątamy!
05.03.2017.
Witam
Dwie dziewczyny solidnie posprzątają Twoje mieszkanie! Skrzydło okna 5 zł sprzątamy od m2 czyli za 150 m 150 zł! Zamów nas już dziś i załap się na solidne sprzątanie. Będziecie Państwo zadowoleni!
Telefon: 724 140 239
zatrudnię : Praca
ID: 21894
poszukujemy niani
05.03.2017.

Witam. Poszukujemy opiekunki do półtora rocznej dziewczynki, praca na zmiany, sporadycznie weekendy. Opieka tylko u nas w domu. Mile widziane doświadczenie, wiek 25-50 lat. Stawka godzinowa 8 zł, 12zł weekend- miesięcznie około 60h.
Telefon: 792482378
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama