POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
24
Maja 2017
Środa
Imieniny obchodzą:
Estera, Joanna,
Zuzanna
Do końca roku 221 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (20) sprzedam (11) skradziono mi (1) poszukuję (1) motoryzacyjne (1) kupię (5) inne (11) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (3) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (3) oferuję usługi (131) 
Komputery
sprzedam (2) 
Materiały budowlane
sprzedam (5) oferuję (1) 
Meble
sprzedam (16) 
Motoryzacja 
Osobowe (355) Usługi (5) Dostawcze i ciężarowe (2) Motocykle i ATV (1) Akcesoria (1) Rowery (1) 
Nauka
korepetycje (6) 
Nieruchomości 
Mieszkania (68) Działki (34) Domy (29) Lokale (9) Grunty orne (3) Ogródki dzia?kowe (3) Obiekty (2) Garaże (2) Usługi budowlane (2) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) gruz (1) 
Odzież
suknie ślubne (1) 
Praca
zatrudnię (480) szukam pracy (17) 
Rolnicze
sprzedam (4) maszyny rolnicze (2) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (1) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Wypoczynek
wynajmę (1) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (2) zgubiono (1) psy (2) klucze (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) sprzedam (1) psy (1) 
Pozycje :: 211 - 240 z 744 Strona 8 z 25
oferuję : Materiały budowlane
ID: 22055
pokrycia dachowe-sprzedaż i doradztwo
04.04.2017.
Pokrycia dachowe i materiały budowlane - zapraszamy do biura sprzedaży w Głogowie TOPS ul. Kamienna Droga 48.
Tel. 605 575 755
Telefon: 605575755
zatrudnię : Praca
ID: 22054
zatrudnimy do sprzątania sklepu glogovia
04.04.2017.
Zatrudnimy osobę do sprzątania sklepu odzieżowego mieszczącego się w CH GLOGOVIA.

Praca odbywa się trzy dni w tygodniu( wtorek,czwartek,sobota) w godzinach 7.00-9.00.

Osoby chętne proszę o kontakt od pon do pt w godz. 8-16 na numer: 515-286-135 lub w odpowiedzi na ogłoszenie.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 515-286-135
zatrudnię : Praca
ID: 22053
atrakcyjna praca w sprzedaży stałe godz.
04.04.2017.

Firma z 25 letnim doświadczeniem w branży reklamowej zatrudni

do Działu Handlowego pracowników na stanowisko :


SPRZEDAWCA

– praca stacjonarna od poniedziałku do piątku w godzinach od 8 do 16
– umowa o pracę po okresie próbnym


Mile widziane:
– doświadczenie w handlu


Niezbędne:
– łatwość nawiązywania kontaktów i duże zaangażowanie


Praca polega na:
– sprzedaży przez telefon i Internet
– przygotowywaniu ofert i wycen
– pozyskiwaniu nowych klientów
– budowaniu trwałych relacji

Zapraszamy do naszego zespołu!

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie
dokumentów aplikacyjnych na adres: rekrutacja@mmgift.pl


Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: rekrutacja@mmgift.pl
zatrudnię : Praca
ID: 22052
główna księgowa/główny księgowy
04.04.2017.
Spółdzielnia Mleczarska "DEMI" w Górze poszukuje kandydatki/kandydata na stanowisko Głównej Księgowej/Głównego Księgowego.
Oczekiwania:
-wykształcenie wyższe lub średnie kierunkowe
-doskonała znajomość przepisów prawa podatkowego,bilansowego,kadr i płac,ZUS
-doświadczenie zawodowe na stanowisku głównej księgowej/głównego księgowego
lub w działach podatki/księgowość/finanse min.5 lat
- umiejętność pracy w zespole
Oferujemy:
-umowę o pracę
-atrakcyjne wynagrodzenie
- pracę w stabilnej firmie
Aplikacje zawierającą CV oraz list motywacyjny prosimy składać w sekretariacie SM "DEMI" w Górze lub email; demisekretariat@wp.pl z dopiskiem rekrutacja GK
Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatkami/kandydatami.
Telefon: 65/543-26-47
zatrudnię : Praca
ID: 22051
specjalista ds. ksiegowości
03.04.2017.
Bank Spółdzielczy w Głogowie jest bankiem uniwersalnym, wyłącznie z polskim kapitałem.Nowoczesność, efektywność i ostrożność gwarantująca bezpieczeństwo środków naszych klientów to cechy Banku ważne dziś i w przyszłości.

Bank Spółdzielczy w Głogowie poszukuje kandydata na stanowisko Specjalista ds. Księgowości

Opis stanowiska:
-wykonywanie księgowań na kontach księgi głównej,
-wystawianie i księgowanie faktur,
-wykonywanie czynności związanych z zamknięciem dnia operacyjnego, miesiąca oraz roku w systemie finansowo - księgowym,
-projektowanie zasad polityki rachunkowości, opracowywania procedur księgowych,
-znajomość planu kont, prowadzenie ksiąg rachunkowych,
-wycena aktywów i pasywów , ustalanie wyniku finansowego,
-gospodarka składnikami majątkowymi,
-ewidencja i rozliczanie podatku VAT, podatku od osób prawnych,
-sporządzanie rocznego sprawozdania finansowego,
-opracowywanie planów ekonomiczno- finansowych.

Od kandydata oczekujemy:
- wykształcenia wyższego (preferowane kierunki ekonomiczne),
-dobrej znajomości obsługi komputera,
-umiejętności pracy w zespole,
-komunikatywności,
-kreatywności,
-dokładności,
-odporności na stres,
-stażu pracy na podobnym stanowisku.

Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie (umowa o pracę),
- możliwość rozwoju zawodowego,
- przyjazną atmosferę pracy.


Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi osobami.
Wysyłając swoje CV prosimy dołączyć klauzulę:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).

e-mail: sekretariat-bs.glogow@bankbps.pl
Telefon: 768357414
zatrudnię : Praca
ID: 22050
operator ładowarki
03.04.2017.
Zatrudnię od zaraz operatora ładowarki z uprawnieniami
Telefon: 608357000
zatrudnię : Praca
ID: 22049
operator koparki
03.04.2017.
Zatrudnię od zaraz operatora koparki z uprawnieniami
Telefon: 608357000
sprzedam : RTV i AGD
ID: 22048
monitor ctx 17"
03.04.2017.
Sprzedam monitor do kompa CTX17"z wbudowanymi głośnikami.cena 40zł
Telefon: 663087218
sprzedam : Materiały budowlane
ID: 22047
żywica + grunt gratis
03.04.2017.
Mam do sprzedania żywice koloru zielonego Licomix 15 kg grunt gratis. . Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu 577 - 891 - 184 lub na priv. Okazja Zapraszam
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 577 - 891 - 184
zatrudnię : Praca
ID: 22046
kierownik działu sprzedaży
03.04.2017.
MARCO MARCONI SP. Z O.O. SP. K.

Aktualnie do naszego zespołu poszukujemy osoby na stanowisko:

KIEROWNIK DZIAŁU SPRZEDAŻY
Miejsce pracy: LEGNICA


Zadaniem zatrudnionej osoby będzie:
• zbudowanie i kierowanie grupą telesprzedawców odpowiedzialnych za telefoniczną sprzedaż oferowanych produktów B2B
• nadzór nad obsługą i sprzedażą dedykowanej grupie klientów

Oczekujemy:
• doświadczenia w zarządzaniu zespołem telesprzedaży lub call center

Oferujemy:
• zatrudnienie w stabilnej firmie, z 25 letnim doświadczeniem w branży
• pracę od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 16:00
• umowę o pracę z atrakcyjną pensją
• szkolenia

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie
dokumentów aplikacyjnych na adres: rekrutacja@mmgift.pl


Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: rekrutacja@mmgift.pl
sprzedam : Materiały budowlane
ID: 22045
wiosenna obniżka cen kostki brukowej
03.04.2017.
Firma "Zielone Ogrody" Wioletta Miodowicz-Jakubowska z siedzibą w Jerzmanowej posiada w ciągłej sprzedaży kostkę brukową firmy "Polbruk" Pomożemy w doborze odpowiedniego kształtu i koloru.Zapraszamy Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 667609709
korepetycje : Nauka
ID: 22044
„pomoc” w pisaniu prac dyplomowych
02.04.2017.
„Pomoc” w pisaniu prac dyplomowych, profesjonalnie, rzetelnie, termin w zależności od potrzeby, jeżeli nie masz planu stworzę gratis, w ramach pomocy sprawdzenie antyplagiatem. Prace z kierunków zarządzania, bhp, górnicze, pedagogika, historia, politologia, turystyka oraz technicznych napisz lub zadzwoń na pewno odpowiemy. Nie masz czasu a chcesz mieć dobrą pracę i bez problemów zaliczoną, zadzwoń lub napisz. Email: pracedyplomowe17@gmail.com
zatrudnię : Praca
ID: 22043
asystent ds. marketingu internetowego
01.04.2017.
Jesteśmy młodą, prężnie rozwijającą się firmą z biurem w centrum Głogowa. Zajmujemy się układaniem kompleksowych planów odżywiania. Poszukujemy kolejnych osób do pracy na stanowisku "Asystent ds. marketingu internetowego".

Obowiązki:
- obsługa klienta online (Facebook)
- prowadzenie i rozwój strony firmowej na Portalu Facebook
- pomoc w tworzeniu kompleksowych planów odżywiania

Wymagania:
- zainteresowanie branżą FIT (siłownia, fitness, zdrowe odżywianie)
- osoby w trakcie studiów lub wykształcenie kierunkowe (Dietetyka, Marketing)
- dobra znajomość zagadnień związanych z prowadzeniem Fanpage na portalu FaceBook
- dobra znajomość MS Excel,
- podstawowa znajomość Corel Draw
- miła aparycja
- zaangażowanie

Oferujemy:
- pełne przeszkolenie na koszt firmy
- pracę w małym biurze z centrum Głogowa
- zatrudnienie na 1/2 etatu w pierwszych 3 miesiącach pracy, docelowo pełen etat
- atrakcyjne wynagrodzenie
- miłą atmosferę
- godziny pracy 10-14 od poniedziałku do piątku

List motywacyjny oraz CV ze zdjęciem prosimy kierować na adres mailowy kontakt[małpa]prouder.pl . Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami. Do przesłanej oferty prosimy dołączyć oświadczenie „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacyjnego zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych
zatrudnię : Praca
ID: 22042
qubus hotel legnica zatrudni pracownika
31.03.2017.
Poszukujemy do pracy w ****Qubus Hotel Legnica osoby na stanowisko: Pracownik Obsługi Śniadań.

Do zadań Pracownika Obsługi Śniadań należeć będzie między innymi:

-dbałość o jakość i formę serwowanych bufetów śniadaniowych;
-przygotowywanie sali restauracyjnej na przyjęcie gości;
-przyjmowanie i realizowanie zamówień room service zgodnie
ze standardami sieci Qubus Hotel.

Od kandydatek/kandydatów oczekujemy:

-doświadczenia w gastronomii;
-minimum podstawowej znajomości języka angielskiego lub/i języka niemieckiego;
-gotowości do pracy w godzinach porannych (5:00-13:00);
-umiejętności organizacji pracy własnej.

Oferujemy:

-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
-dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport;;
-dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
-pracę w gronie profesjonalistów;
-możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

CV prosimy składać w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2; lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie: https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=75295c9ff22f4c59b322a239ead83107

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Kliknij aby powiększyć obrazek.
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22041
mycie elewacji mycie dachów !!
31.03.2017.
Witam.
Oferujemy szeroki zakres usług, obejmujący prace na wysokości

Praca na wysokości wykonywana jest przez doświadczonych i wysoko wykwalifikowanych alpinistów.

Oferujemy państwu zakres usług alpinistycznych:

- wycinka drzew oraz pielęgnacja
- mycie okien i elewacji
- mycie dachów
- impregnacja dachówki i elewacji
- prace remontowe na wysokości
- malowanie dachów (Blacha)
- montaż reklam
- usuwanie nawisów śnieżnych i lodowych
- wypełnianie szczelin dylatacyjnych
- montaż systemu anty-ptak (kolce ,siatki)
- malowanie kominów, silosów
- montaż rynien
- krycie papą termozgrzewalną
- malowanie podbitki
- inne usługi alpinistyczne

kontakt : 663-918-178


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 663918178
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22040
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
31.03.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
zatrudnię : Praca
ID: 22039
praca od zaraz
31.03.2017.
EURO-COMFORT SP. Z O.O. DO ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO W LESZNIE ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO:

MAGAZYNIER – OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO

ZATRUDNIONA OSOBA BĘDZIE ODPOWIADAŁA ZA:
- PRZYJMOWANIE TOWARÓW Z PRODUKCJI
- KONTROLĘ OBROTU TOWAROWEGO
- BIEŻĄCE RAPORTOWANIE STANÓW MAGAZYNOWYCH ORAZ ZAŁADUNEK SAMOCHODÓW

WYMAGANIA:
- UPRAWNIENIA DO OBSŁUGI WÓZKA WIDŁOWEGO
- MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W PRACY NA PODOBNYM STANOWISKU
- DOBRA ORGANIZACJA PRACY, UCZCIWOŚĆ, SUMIENNOŚĆ
- UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE

ZAPEWNIAMY BEZPŁATNY DOWÓZ PRACOWNIKÓW Z KIERUNKÓW: GÓRA, WSCHOWA, KROBIA, BUCZ, KOŚCIAN, BOREK, KRZYWIŃ, PONIEC, GOSTYŃ, ŚREM, RAWICZ, GŁOGÓW


ZAINTERESOWANE OSOBY SPEŁNIAJĄCE POWYŻSZE KRYTERIA PROSIMY O PRZESŁANIE CV NA ADRES:

EURO-COMFORT SP. Z O.O.
DZIAŁ PERSONALNY
UL. SPÓŁDZIELCZA 49
64-100 LESZNO
lub adres e - mail: rekrutacja@euro-comfort.pl

Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.

Telefon: 65 52 52 154
zatrudnię : Praca
ID: 22038
specjalista ds sprzedaży
31.03.2017.
Hurtownia materiałów budowlanych zatrudni osobę na stanowisko specjalista ds. sprzedaży do oddziału w Głogowie.

Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie
- umiejętności obsługi komputera i pakietu Office;
- mile widziana znajomość systemu księgowego Subiekt

Więcej informacji pod nr tel: 501 331 107
Telefon: 605575755
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22037
wycinka przycinka drzew !!!!!!!!!!!!!!
30.03.2017.
Witam.
Oferujemy szeroki zakres usług, obejmujący prace na wysokości

Praca na wysokości wykonywana jest przez doświadczonych i wysoko wykwalifikowanych alpinistów.

Oferujemy państwu zakres usług alpinistycznych:

- wycinka drzew oraz pielęgnacja
- mycie okien i elewacji
- mycie dachów
- impregnacja dachówki i elewacji
- prace remontowe na wysokości
- malowanie dachów (Blacha)
- montaż reklam
- usuwanie nawisów śnieżnych i lodowych
- wypełnianie szczelin dylatacyjnych
- montaż systemu anty-ptak (kolce ,siatki)
- malowanie kominów, silosów
- montaż rynien
- krycie papą termozgrzewalną
- malowanie podbitki
- inne usługi alpinistyczne

kontakt : 663-918-178


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 663918178
sprzedam : Drobne
ID: 22036
domek holenderski z dużym tarasem
30.03.2017.
Sprzedam domek holenderski z dużym tarasem. Sypialnia, łazienka, dodatkowe, rozkładane spanie w saloniku. Taras obecnie odłączony od domku w celu łatwiejszego transportu.
Domek znajduje się w Górsku, okolice Przemętu, Olejnicy (pow. wolsztyński). Więcej informacji i zdjęcia na maila
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22035
qubus hotel legnica zatrudni pokojową
30.03.2017.
Dbanie o porządek sprawia Ci przyjemność?
W ****Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

POKOJOWA/PRACOWNIK SŁUŻBY PIĘTER

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
•praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
•jasne zasady współpracy;
•możliwość wyboru: pełnego etatu na podstawie umowy o prace lub pracy dorywczej na podstawie umowy zlecenia;
•dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
•wsparcie aktywności sportowej;
•miejsce pracy w centrum miasta…
U NAS TO ZNAJDZIESZ!

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
utrzymaniem porządku w pokojach hotelowych, korytarzach oraz pomieszczeniach wspólnych znajdujących się na terenie hotelu.

JEŚLI:
•pracując zwracasz uwagę na detale i dobrze organizujesz własną pracę;
•również w weekendy i święta;
•nie ma przeciwwskazań abyś pracował/a fizycznie;
•znasz język angielski w minimum podstawowym zakresie,
a dodatkowo posiadasz doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

CV prosimy przesyłać korzystając z formularza zawartego na stronie: https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=c097f93865674f58b16a5102b00ee327
lub składać w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2.

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Kliknij aby powiększyć obrazek.
sprzedam : Rolnicze
ID: 22034
ziemia orna 2 h
30.03.2017.
Sprzedam ziemie orna w miejscowości Wierzchownia(2 hektary)
Telefon: 690828528
zatrudnię : Praca
ID: 22033
magazynier/operator wózka widłowego
30.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Magazynier/Operator wózka widłowego
NR REF. S/133/17
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- załadunek i rozładunek towarów,
- właściwa i terminowa realizacja zadań,

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę,
- stabilne zatrudnienie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 22032
sekretarka/recepcjonistka
30.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, firmy działającej na rynkach europejskich i światowych, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Sekretarka/Recepcjonistka

Miejsce pracy: Wschowa
NR REF.S/196/17

Zakres obowiązków:

- organizacja pracy sekretariatu,
- przygotowanie i wysyłanie korespondencji,
- nadzorowanie prawidłowego obiegu dokumentów w firmie,
- obsługa centrali telefonicznej, komputera i innych urządzeń biurowych.


Od kandydatów oczekujemy:

- komunikatywnej znajomości języka angielskiego,
- obsługi komputera, w tym praktyczna znajomość pakietu MS Office,
- znajomość obsługi urządzeń biurowych,
- komunikatywność, samodzielność oraz podzielność uwagi,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- wysoka kultura osobista,
- miła aparycja.

Oferujemy:

- umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22031
montażysta
30.03.2017.
Zatrudnimy osobę na stanowisko montażysta.

Zakres obowiązków:
- montaż okien, rolet, drzwi i bram
- drobne roboty budowlane, obróbka.

Wymagania:
- prawo jazdy minimum kat B.
- kultura osobista
- sumienność i zaangażowanie.
- zdolności manualne.

Zapewniamy:
- Przeszkolenie z zakresu wykonywanych robót,
- Stałe zatrudnienie.

Siedziba naszej firmy znajduje się w Głogowie. Obszar, na którym działamy to: Głogów, Polkowice, Lubin, Legnica, Nowa Sól, Zielona Góra, Gorzów wlkp.

CV proszę przesłać na maila biuro@velostyl.pl lub dostarczyć osobiście do biura przy ul. Piotra Skargi 30 w Głogowie.

Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi osobami.
Wysyłając swoje CV prosimy dołączyć klauzulę:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych
zatrudnię : Praca
ID: 22030
pilnie zatrudnię
29.03.2017.
pilnie zatrudnię osobę na stanowisko montera mebli pod zabudowę, wymagania doświadczenie, oferujemy bardzo atrakcyjne zarobki
Telefon: 692412446 767273180
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22029
zakupy w ikea z dostawą do domu
29.03.2017.
Realizujemy cotygodniowe zamówienia dowozu wszelkich produktów z Ikea (od szklanki, po szafę, o sofie nie wspominając :) wprost pod Twoje drzwi z opcją wniesienia.
Jak zamawiać ? :
1. Wejdź na stronę IKEA WROCŁAW
2. Stwórz własną listę zakupów oraz zapisz ją w formacie .pdf na swoim komputerze (lub skorzystaj z formularza wysyłki na nasz adres na stronie ikea)
3. Wyślij w wiadomości do nas , wraz z danymi:
Imię i nazwisko, Adres dostawy, Numer telefonu, e-mail
Za zakupy i naszą usługę płacą Państwo, odbierając towar od kierowcy (płatność: GOTÓWKA)
Wszystko bez wychodzenia z domu :)
Cena usługi uzależniona jest od kwoty zakupów.
Znajdź na facebooku pod hasłem Zakupy w Ikea z dostawą do domu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 888669669
zatrudnię : Praca
ID: 22028
kierowca
29.03.2017.
Hurtownia alkoholi zatrudni kierowców kat. C z kursem na przewóz rzeczy
Telefon: 76 833 48 08
zatrudnię : Praca
ID: 22027
zatrudnię elektryka
29.03.2017.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach zatrudni pracownika na stanowisko elektryk.
W zakresie obowiązków: utrzymanie ruchu linii produkcyjnej. Praca zmianowa.

Wymagania:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe mechaniczne, elektryczne
- min.1- 2 lata doświadczenia
- uprawnienia elektryczne

Kontakt:
-osobisty- Systemy i Technologie Sp. z o.o.
ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice

- telefoniczny- 76 7234215
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię : Praca
ID: 22026
zatrudnię pracowników produkcji
29.03.2017.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach zatrudni pracowników od zaraz na stanowisko: pracownik produkcji.

Praca przy linii produkcyjnej, przy zalewaniu form masą polimerobetonową. Praca zmianowa (3 zmiany).

Od kandydatów oczekujemy:
-umiejętności manualnych,
-dokładności,
-sumienności,
-pracowitości,
-umiejętności pracy w zespole.

Oferujemy:
-zatrudnienie w firmie działającej na rynku 25 lat,
-umowę o pracę na pełny etat,
-system motywacyjny (m.in. premie),
-fundusz socjalny (m.in. wczasy pod gruszą),
-pakiet opieki medycznej.

Kontakt:
- telefoniczny: 76 72 34 215
- osobisty: Systemy i Technologie Sp. z o.o. ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice
Telefon: 76 72 34 215
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama