POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
27
Czerwca 2017
Wtorek
Imieniny obchodzą:
Maria Magdalena,
Władysław,
Władysława,
Włodzisław
Do końca roku 187 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (21) sprzedam (11) skradziono mi (1) poszukuję (1) motoryzacyjne (1) kupię (8) inne (8) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (2) inne (3) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (3) oferuję usługi (136) 
Komputery
sprzedam (2) 
Materiały budowlane
sprzedam (5) oferuję (1) 
Meble
sprzedam (16) 
Motoryzacja 
Osobowe (542) Usługi (5) Motocykle i ATV (4) Dostawcze i ciężarowe (3) Rolnicze i budowlane (1) Rowery (1) 
Nauka
korepetycje (4) 
Nieruchomości 
Mieszkania (71) Działki (41) Domy (30) Lokale (12) Ogródki dzia?kowe (4) Usługi budowlane (4) Grunty orne (3) Garaże (3) Obiekty (2) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (2) gruz (1) 
Odzież
suknie ślubne (1) 
Praca
zatrudnię (514) szukam pracy (13) 
Rolnicze
sprzedam (5) maszyny rolnicze (2) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (2) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Stancje dla studentów
wynajmę (2) 
Wypoczynek
wynajmę (2) oferuję (4) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (1) zgubiono (1) zaginął/zaginęła (1) psy (2) klucze (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) sprzedam (1) psy (1) 
Pozycje :: 211 - 240 z 785 Strona 8 z 27
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22199
sprzątanie !
14.05.2017.
Witam! Mam Państwu do zaoferowania sprzątanie w domu i mieszkaniu. Nie masz czasu zaprzątać sobie głowy sprzątaniem? Dużo pracujesz? Nie lubisz sprzątać? Pomogę Ci! Posprzątam mieszkanie, dom, czy to mieszkalny czy po remoncie.

Wszystko do ustalenia :)

SZYBKO! TANIO! SOLIDNIE! WARTO! ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY :)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: +48 783 757 971
poszukuję : Drobne
ID: 22198
potrzebna pomoc do 90-latki, chodżącej
13.05.2017.
Poszukuję osoby, najlepiej z ul. Armii Krajowej lub okolic, do pomocy (poniedziałek- piątek) 90-letniej kobiecie przy przyjmowaniu leków oraz przygotowaniu posiłku i drobnych prac porządkowych(rano- około 7.00-7.30 oraz około 14.00). Szczegóły pod nr telefonu 603471282 (proszę dzwonić do 19.00)
Telefon: 603471282
zatrudnię : Praca
ID: 22197
praca w budowlance. głogów
12.05.2017.
Przyjmę do pracy pracowników ogólnobudowlanych z doświadczeniem przy remontach i dociepleniach.
Gwarantuje stałą pracę, dobre i regularne wypłaty, odzież roboczą.
Warunki do ustalenia na spotkaniu.

tel. 696 487 057
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 696487057
zatrudnię : Praca
ID: 22196
zatrudnimy do sprzątania sklepu glogovia
12.05.2017.
Zatrudnimy do sprzątania sklepu odzieżowego mieszczącego się w CH Glogovia. Praca odbywa się trzy dni w tygodniu ( wtorek, czwartek oraz sobota) w godzinach: 7:00-9:00. Osoby chętne proszę o kontakt na numer: 792-012-529.
Telefon: 792012529
zatrudnię : Praca
ID: 22195
referent ds. towarowania sklepów
12.05.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

REFERENT DS. TOWAROWANIA SKLEPÓW / ALOKATOR

Miejsce pracy: Polkowice
Wymiar etatu: cały etat

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ codzienne zaopatrywanie salonów w odpowiedni asortyment oraz kontrolę stanów magazynowych salonów,
◾ wprowadzanie przecen towaru do systemu na podstawie otrzymywanych dokumentów od przełożonego,
◾ przygotowywanie i wydawanie dyspozycji przesunięcia towaru między salonami lub salonem a magazynami CCC,
◾ zabezpieczanie towaru dla nowo otwieranych salonów,
◾ cotygodniową, wnikliwą kontrolę i analizę poziomu zatowarowania salonów,
◾ cotygodniową kontrolę i analizę wyników sprzedaży na powierzonych salonach, wyciąganie wniosków i dążenie do maksymalizacji sprzedaży, współczynników i parametrów sprzedażowych,
◾ współtworzenie planów asortymentowych na kolejne sezony (raporty, sprawozdania),
◾ stały kontakt z Regionalnymi Kierownikami Sprzedaży,
◾ kontrolę sieci CCC poprzez systematyczne wyjazdy na salony (minimum raz na kwartał).

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ doświadczenie w branży obuwniczej na podobnym stanowisku - mile widziane,
◾ wykształcenie wyższe (min. średnie),
◾ bardzo dobra znajomość języka angielskiego bądź niemieckiego,
◾ znajomość obsługi komputera i programów pakietu MS Office,
◾ wysokie zdolności analityczne i logicznego myślenia,
◾ dyspozycyjność,
◾ zaangażowanie i samodzielność w działaniu,
◾ umiejętność współpracy w zespole i pozytywne, otwarte nastawienie.

Oferujemy:

◾ pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾ bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾ zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾ możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾ możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
◾ dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl.

Prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: referent ds. towarowania.

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 76/8458667
zatrudnię : Praca
ID: 22194
praca w holandii
12.05.2017.
Praca przy pakowaniu i sortowaniu warzyw i owoców.
Telefon: 696729944
zatrudnię : Praca
ID: 22193
avon-klient bezpośredni lub konsultantka
11.05.2017.
Zostań konsultantką Avon.
Spróbuj nic nie tracisz, jeżeli Ci się nie spodoba rezygnujesz BEZ ŻADNYCH konsekwencji!
Przywileje: brak opłaty wpisowej, tańsze kosmetyki od 15-45%, darmowa dostawa, dodatkowe prezenty co katalog, szkolenia, 21 dni na zapłatę i wiele innych.
Tylko w mojej grupie otrzymasz szybką rejestracje, darmowy starter i wsparcie.

Tylko teraz przy pierwszym zamówieniu woda Najnowszy perfum w Avon "Viva la vita" za 1zł
a ode mnie Gratis także miły upominek:)

Zapisz się nic nie tracisz jedynie możesz zyskać.

patrycja9927@vp.pl
880 413 118

Serdecznie zapraszam
Czasami nie mogę odebrać telefonu proszę wtedy o wiadomość sms :)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 880413118
zatrudnię : Praca
ID: 22192
qubus hotel legnica zatrudni portiera
11.05.2017.
Brak nudy zagwarantowany! Jeśli nie lubisz rutyny w pracy,
W **** Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

PORTIER

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
• praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
• jasne zasady współpracy;
• stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
• wsparcie aktywności sportowej;
• miejsce pracy w centrum miasta…;
U NAS TO ZNAJDZIESZ !

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
• pomocą Gościom w transporcie bagaży;
• współpracą z pracownikami recepcji w zakresie obsługi Gości;
• przygotowaniem sal konferencyjnych na potrzeby organizowanych wydarzeń;
• drobnymi pracami porządkowymi;
• monitoringiem hotelu

JEŚLI:
• jesteś gotowy do pracy w godzinach nocnych
• umiesz dobrze organizować swoją pracę i wiesz co to dyskrecja;
• nie masz przeciwwskazań do pracy fizycznej;
• posiadasz minimum średnie wykształcenie
a dodatkowo możesz się pochwalić doświadczeniem w pracy związanej z bezpośrednią obsługą Gości…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

CV prosimy przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie
https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=382c77fdeb474b53aceba9d53b14c29b
lub dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22191
kasjer
11.05.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko kasjera w pełnym wymiarze czasu pracy,
wynagrodzenie 2000 zł brutto, praca w systemie zmianowym.
Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon 76 835 89 31.
Telefon: 768358931
zatrudnię : Praca
ID: 22190
zatrudnię specjalistę ds.obsługi klienta
11.05.2017.
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za obsługę zamówień na produkty firmy oraz współpracę z dystrybutorami poprzez:
-pracę w biurze,
-budowanie profesjonalnych i długotrwałych relacji z klientami,
-ofertowanie oraz opiekę nad realizacją zlecenia,
-aktywną sprzedaż produktów realizowaną przez doradztwo rozwiązań technicznych klientom firmy,
-udział w targach branżowych.

Wymagania:
-preferowane wykształcenie wyższe techniczne, minimum średnie budowlane,
-znajomość rysunku technicznego,
-doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem,
-wysokie standardy obsługi klienta,
-rozwinięte umiejętności komunikacyjne i negocjacyjne,
-rzetelność i dokładność w wykonywaniu obowiązków,
-znajomość obsługi komputera i pakietu MS Office,
-samodzielność i zdolności organizacyjne,
-preferowana znajomość języka angielskiego.

Oferujemy:
-pracę w stabilnie rozwijającej się firmie,
-motywacyjny system wynagrodzeń,
-dostęp do szkoleń podnoszących kwalifikacje.

Kontakt:
Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o zapoznanie się ze stroną internetową firmy( www.sytec.pl) oraz przesłanie CV i listu motywacyjnego wraz z zamieszczoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb rekrutacji na rekrutacja@sytec.pl

Na zgłoszenia czekamy do dnia 19.05.2017

Informujemy, że nadesłanych aplikacji nie zwracamy. Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 76 72 34 215
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22189
serwis agd
10.05.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Naprawa moduły sterowania (programatory)pralki,zmywarki,itp;
Naprawa pompy myjące zmywarki Bosch,Simens,
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
zatrudnię : Praca
ID: 22188
pracownik działu rozliczeń kierowców
10.05.2017.
Firma z 30-letnim stażem na rynku zatrudni pracownika do działu rozliczeń kierowców w Radwanicach;
Wymagania;
- umiejętność pracy w zespole,
- umiejętność organizacji pracy własnej,
- umiejętność szybkiego podejmowania decyzji,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- obsługa komputera ( excel - mile widziana biegłą obsługa),
- komunikatywność i dyspozycyjność,
Zakres obowiązków;
- rozliczanie kierowców z dokument ów,
- sprawdzanie poprawności przyjmowanych dokumentów, wydawanie dokumentów przewozowych,
- przygotowywanie zestawień związanych z rozliczaniem kierowców,
- wspomaganie innych działów w zakresie sprawnej obsługi kierowców,
Telefon: 603239517
zatrudnię : Praca
ID: 22187
sprzedawca w stacji paliw
10.05.2017.
Zatrudnię pracownika stacji paliw w Radwanicach.
Obowiązki;
- profesjonalna obsługa klienta,
- obsługa kasy fiskalnej i płatności;
- sprzedaż paliw, innych towarów i usług;
- uzupełnianie towaru i dbanie o porządek strefy sklepu,
- obsługa urządzenia i wydawanie hot-dogów,
- uzupełnianie i dbanie o porządek strefy z gorącymi napojami,
- pomoc klientom przy tankowaniu paliwa.

Wymagania;
- komunikatywność,
- sumienność,
- zaangażowanie,
- mile widziane doświadczenie w pracy na w/w stanowisku.
Telefon: 603239517
zatrudnię : Praca
ID: 22186
operatorka sprzętu budowlanego
10.05.2017.
Poszukujemy pań na stanowisko operatora sprzętu budowlanego. Preferujemy osoby posiadające już uprawnienia lub gotowe je zdobyć na kursach kwalifikacynych po skierowaniu przez zakład pracy.

Wymagania:
- kobiety w wieku 25-45 lat,
- dyspozycyjność,
- sumienność,
- odpowiedzialność,

Mile widziane:
- uprawnienia na koparki, koparko-ładowarki, ładowarki, suwnice lub pokrewne np. kierowca zawodowy, traktorzysta
- osoby interesujące się techniką, mechaniką, posiadające minimalne doświadczenie w tych dziedzinach lub pokrewnych, ewentualnie chcących je zdobyć i poszerzyć
- prawo jazdy kat. B

Warunki pracy:
- miejsce zatrudnienia: głównie na terenie Polkowic
- praca w systemie zmianowym (możliwość dopasowania czasu pracy np. tylko na 1-szą zmianę),
- zapewniamy pracę w stabilnej firmie, o ugruntowanej pozycji rynkowej
- po okresie próbnym zapewniamy stałą, dobrze płatną pracę

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres mailowy: sekretariat@reverto.biz.pl lub osobiście w siedzibie firmy: Głogów, ul. Stoczniowa 5 (dawna Portowa 1).
Dziękujemy za zgłoszenia. W razie pytań prosimy o kontakt: sekretariat (767464587)
Telefon: 662-353-461
zatrudnię : Praca
ID: 22185
zapisy na kursy zawodowe
09.05.2017.
>> SZKOLIMY już ponad 25 lat ! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę - masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> ZAPISZ SIĘ NA KURS w cenie konkurencyjnej!

** KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. - cena promocyjna 295,oo PLN!

** KURS Elektryka do 1kV + OBSŁUGA Agregatów pradotw.- oraz Zapisy na Egzaminy aktual.D,E (należy zdawać co 5 lat)

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT - Zapisy trwają !

* KURS Palacza kotłów c.o.(na paliwa stałe,olej,gaz)- oraz Zapisy na Egzaminy aktual.D,E (należy zdawać co 5 lat)


ORAZ
inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

>>>>><<< ZAPRASZAMY >>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 50 56 46
zatrudnię : Praca
ID: 22184
staż w usługach krawieckich
09.05.2017.
przyjmę osobę na staż w usługach krawieckich, miejsce pracy Głogów
tel. 601-387-379
Telefon: 601387379
zatrudnię : Praca
ID: 22183
kierowca c+e
09.05.2017.
Zatrudnimy kierowców z kat. C+E

Oferujemy:
- zatrudnienie na podstawie umowy
o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Prosimy o przesłanie CV na adres mailowy: cld@cld.com.pl
Telefon: 607955512
zatrudnię : Praca
ID: 22182
monter - francja
09.05.2017.
Zatrudnimy pracowników do montażu namiotów i boksów na zawody konne. Miejscem pracy jest Francja.

Wymagania:
- prawo jazdy kat. B,
- otwartość,
- pracowitość,
- umiejętność pracy w zespole.

Oferujemy
- zatrudnienie na podstawie umowy
o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Prosimy o przesłanie CV na adres: cld@cld.com.pl
Telefon: 607955512
szukam pracy : Praca
ID: 22181
kierowca kat b lub operator suwnicy.
08.05.2017.
Witam.Mam 24 lata i jestem z Głogowa.
Poszukuję pracy jako kierowca/dostawca lub jako operator suwnicy kat.2s
Informację proszę kierować drogą e-mail lub telefonicznie pod wskazanym numerem telefonu
Telefon: 605980171
zatrudnię : Praca
ID: 22180
magazynier/operator wózka widłowego
08.05.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Magazynier/Operator wózka widłowego
NR REF. S/133/17
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- załadunek i rozładunek towarów,
- właściwa i terminowa realizacja zadań,

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę,
- stabilne zatrudnienie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22179
dom spokojnej starości przyjmie seniorów
07.05.2017.
Dom Seniora Seniovita wpisany w rejestr Wojewody Dolnośląskiego w Psarach koło Ścinawy, przyjmie Seniorów jako pensjonariuszy. Zapewniamy całodobową profesjonalną opiekę oraz komfortowe warunki pobytu. Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 604274998
maszyny rolnicze : Rolnicze
ID: 22178
oferta kredytu dla rolnika
07.05.2017.
PROSTY I SZYBKI KREDYT DLA ROLNIKÓW. DOŁĄCZ DO LIDERA NA RYNKU USŁUG FINANSOWYCH. NA WSZELKIE PYTANIA ODPOWIE KONSULTANT FINANSOWY. WARTO SPRAWDZIĆ KORZYSTNE OPROCENTOWANIE. PROSIMY O KONTAKT POD NUMEREM 505 556 932.
Telefon: 505556932
zatrudnię : Praca
ID: 22177
przedstawiciel handlowy
05.05.2017.
Hurtownia materiałów budowlanych z Głogowa zatrudni osobę na stanowisko przedstawiciel handlowy.

Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie
- umiejętności obsługi komputera i pakietu Office
- komunikatywność
- prawo jazdy kat.B

Więcej informacji pod nr tel: 501 331 107. Aplikacje proszę przesyłać na adres e-mail: dkedziora@topsdachy.pl
Telefon: 501331107
zatrudnię : Praca
ID: 22176
inżynier zapewnienia jakości dostawców
05.05.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192A/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

tel.693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22175
inżynier zapewnienia jakości produktu
05.05.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Produktu

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/191/17

Zakres obowiązków:

- analiza reklamacji liniowych Klienta,
- analiza zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem,
- inicjowanie oraz kontrola działań, mających na celu poprawienie systemu jakości,
- współpraca z działem produkcji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne( preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości w branży automotive,
- bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu MS Office,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów( narzędzia typu: 7QC tools, Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami( raportowanie 8D),
- znajomość systemu zarządzania jakością( ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych,
- umiejętność organizacji pracy w zespole,
- doświadczenie w audytowaniu( System, Klient, Proces, Dostawca)- mile widziane.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

tel.693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22174
zatrudnię pracownicę w lotto
04.05.2017.
Praca dla emerytki z wykształceniem w branży finansowej na umowę zlecenie w punkcie Lotto.
Telefon: 600310482
zatrudnię : Praca
ID: 22173
zatrudnię pracownicę w lotto
04.05.2017.
Zatrudnię studentkę 1 lub 2 roku na umowę zlecenie w punkcie Lotto
Telefon: 600310482
zatrudnię : Praca
ID: 22172
ccc s.a. referent ds. inwentaryzacji
04.05.2017.
CCC - niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

REFERENT DS. INWENTARYZACJI
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ wykonywanie inwentaryzacji towaru w salonach sprzedaży, zgodnie z obowiązującymi procedurami,
◾ terminową i rzetelną realizację zadań,
◾ przestrzeganie regulaminów oraz przepisów wewnętrznych.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ znajomość języka angielskiego, bądź niemieckiego umożliwiająca swobodną komunikację,
◾ gotowość do wyjazdów służbowych - wyjazd w poniedziałek, powrót w piątek,
◾ doświadczenie w wykonywaniu inwentaryzacji będzie dodatkowym atutem,
◾ zaangażowanie, uczciwość, dobra organizacja,
◾ umiejętność pracy w zespole.

Oferujemy:

◾ pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w ponad 15 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾ bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾ zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾ możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾ możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit Multisport,
◾ dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl,
◾możliwość uczestnictwa w kursie językowym na terenie firmy,
◾ „krótsze piątki”,
◾ przyjazną atmosferę pracy.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu z dopiskiem w temacie wiadomości: referent ds. inwentaryzacji

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22171
spawacz gazowy/spawacz 135
04.05.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Spawacz Gazowy/Spawacz 135
NR REF. S/114/17
Miejsce pracy: Głogów – Huta Miedzi

Obowiązki na stanowisku pracy:

- spawanie metodą 135,
- spawanie palnikami acytelenowo- tlenowymi.

Wymagania:

- doświadczenie zawodowe jako spawacz 135,
- doświadczenie w zakresie spawania i cięcia tlenem,
- ważne uprawnienia spawalnicze- unijne,
- umiejętność pracy w zespole.


Oferujemy:

- zatrudnienie na umowę zlecenie,
- możliwość stałego zatrudnienia,
- atrakcyjne wynagrodzenie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22170
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
04.05.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama