POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
16
Sierpnia 2017
Środa
Imieniny obchodzą:
Alfons, Ambroży,
Joachim, Roch
Do końca roku 137 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (20) sprzedam (14) poszukuję (1) kupię (8) inne (3) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (2) inne (2) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (3) oferuję usługi (127) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (8) oferuję (1) kupię (1) 
Meble
sprzedam (18) oddam za darmo (1) 
Motoryzacja 
Osobowe (765) Usługi (6) Motocykle i ATV (5) Dostawcze i ciężarowe (3) Akcesoria (1) Rolnicze i budowlane (1) 
Nauka
korepetycje (4) 
Nieruchomości 
Mieszkania (63) Działki (41) Domy (25) Lokale (12) Usługi budowlane (6) Ogródki dzia?kowe (3) Obiekty (2) Garaże (2) Pokoje (1) Grunty orne (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) gruz (1) 
Praca
zatrudnię (541) szukam pracy (14) 
Rolnicze
sprzedam (6) maszyny rolnicze (1) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (3) 
RTV i AGD
sprzedam (5) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Wypoczynek
wynajmę (3) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (1) zgubiono (1) zaginął/zaginęła (1) psy (1) 
Zwierzęta
sprzedam (1) 
Pozycje :: 211 - 240 z 800 Strona 8 z 27
zatrudnię : Praca
ID: 22424
pomoc nauczyciela
29.06.2017.
Poszukujemy osobę na stanowisko pomocy nauczyciela zarejestrowaną w urzędzie pracy do 30 roku życia. Wszelkie informacje pod nr tel 792791444 oraz 884364344
Telefon: 792791444, 884364344
zatrudnię : Praca
ID: 22423
praca w holandii
29.06.2017.
Praca przy sortowaniu i pakowaniu warzyw i owoców. Dojazd we własnym zakresie. W chwili obecnej posiadamy wolne miejsca dla pań.
Telefon: 696729944
szukam fachowca : Fachowcy/Usługi
ID: 22422
zlecę wykonanie drobnego remontu
29.06.2017.
wymiana płytek na ścianie w kuchni, uzupełnienie ubytków w parkiecie po wyburzeniu ściany, renowacja parkietu
PILNE
Telefon: 795016161
wózki : Dziecięce
ID: 22421
wózek dziecięcy bebetto silvia 2w1
28.06.2017.
Witam mam do sprzedania wózek dziecięcy marki:=Bebetto Silvia 2w1=stan:Używany ma około półtora roku stan B.dobry był używany około 10 miesięcy nie posiada charakterystycznych cech używania.Opis Wózka:kol:odcień szarości,posiada pompowane koła stelaż aluminiowy,amortyzatory,zdejmowana tapicerka,rozkładane siedzisko spacerowe z wkładką,regulowany podnóżek,moskitiera,pokrowce na koła,gondola,pokrowiec na nóżki barierka ochronna,praktyczna torba na akcesoria,uchwyt na kubek,parasolka możliwe obejrzenie Wózka w Głogowie bądz przesłania szczegółowych zdjęć na maila bądz telefon cena wózka 750zł posiadam dowód zakupu wraz z instrukcją obsługi+karta gwarancyjna
Telefon: 794518629
zatrudnię : Praca
ID: 22420
qubus hotel głogów zatrudni pracownika
28.06.2017.
Łączysz zamiłowanie do dobrego jedzenia i sympatię do ludzi?
W **** Qubu Hotel Głogów czeka na Ciebie stanowisko:

PRACOWNIK OBSŁUGI ŚNIADAŃ

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
• poznawanie ludzi ze wszystkich stron świata;
• praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
• jasne zasady współpracy;
• stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
• wsparcie aktywności sportowej;
• miejsce pracy w centrum miasta…
U NAS TO ZNAJDZIESZ !

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
• dbaniem o jakość i formę serwowanych bufetów śniadaniowych;
• przygotowaniem sali restauracyjnej na przyjęcie Gości;
• przyjmowaniem i realizowaniem zamówień room service.

JEŚLI:
• znasz język angielski i/lub niemiecki w stopniu przynajmniej podstawowym;
• jesteś gotowy/a do pracy w godzinach porannych (5-13:00);
• jesteś osobą pełną życzliwości i uśmiechu dla innych ludzi;
• umiesz organizować własną pracę i działać pod presja czasu
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

CV prosimy przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie: https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=2d2d3bc61bac4be2b3fdf1fe46de96ef lub składać osobiście, w recepcji Hotelu w Głogowie, pl. Konstytucji 3 Maja, 1.

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Kliknij aby powiększyć obrazek.
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22419
tynki maszynowe
27.06.2017.


Firma R&R wykonuje kompleksowe usługi w zakresie tynkowania. Naszą specjalnością są tynki maszynowe, cementowo-wapienne, a także tynki gipsowe. Działamy od 2005 roku, a doświadczenie zdobyte w tym czasie pozwala nam zapewnić wysoki standard wykonania tynków i posadzek.
Teren naszego działania to głównie województwo dolnośląskie. Jesteśmy firmą, która podejmuje się realizacji każdego zlecenia, niezależnie od stopnia skomplikowania. Obsługujemy mniejsze i większe inwestycje, każdorazowo zapewniając profesjonalne doradztwo i fachową obsługę. Terminowo wywiązujemy się z umów i zobowiązań, ponieważ zadowolenie klientów jest dla nas najważniejsze. Tynki maszynowe wykonane przez naszą firmę to wysoka jakość bez konieczności przepłacania.
Nieustannie podnosimy swoje kwalifikacje dotyczące tynkowania i szpachlowania oraz inwestujemy w nowoczesny sprzęt. Korzystamy z najnowszych technologii, dzięki którym sprawnie i solidnie wykonujemy swoją pracę. Korzystamy wyłącznie ze sprawdzonych rozwiązań, które gwarantują trwałość.

www.rr-tynkimaszynowe.pl

Tel 603 438 439 .
Tel.607 072 209
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 603438439
zatrudnię : Praca
ID: 22418
pracownik biurowy niemcy /kandel
27.06.2017.
Firma Yvonne-n z siedzibą w Głogowie zatrudni pracownika na stanowisko: Pracownik biurowy – asystent ds. rekrutacji

Miejsce pracy: Kandel (Niemcy)

Zakres obowiązków:
telefoniczny i mailowy kontakt z klientami w języku niemieckim
przygotowywanie ofert niemieckojęzycznych dla klientów
utrzymywanie relacji i obsługa obecnych klientów
pozyskiwanie nowych klientów na terenie Niemiec
stała współpraca i dbałość o wysoką jakość relacji z firmami partnerskimi
utrzymywanie pozytywnych relacji w firmie, współpraca z innymi jednostkami firmy

Wymagania:
bardzo dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie
dobra znajomość obsługi komputera
doświadczenie w obsłudze klienta
dyspozycyjność
zaangażowanie i sumienność
bardzo dobra organizacja pracy
komunikatywność
inicjatywa i dynamizm z wykonywaniu powierzonych zadań


Oferujemy:

pracę w firmie o ugruntowanej pozycji
możliwość rozwoju zawodowego, podnoszenie kwalifikacji zawodowych, w tym niezbędne kursy i szkolenia
interesującą i odpowiedzialną pracę
przyjazną atmosferę
bezpłatne zakwaterowanie blisko miejsca pracy
atrakcyjne wynagrodzenie
Telefon: 767541961
zatrudnię : Praca
ID: 22417
pracownik biurowy niemcy /kandel
27.06.2017.
tanowisko: Pracownik biurowy – asystent ds. rekrutacji

Miejsce pracy: Kandel (Niemcy)

Zakres obowiązków:
telefoniczny i mailowy kontakt z klientami w języku niemieckim
przygotowywanie ofert niemieckojęzycznych dla klientów
utrzymywanie relacji i obsługa obecnych klientów
pozyskiwanie nowych klientów na terenie Niemiec
stała współpraca i dbałość o wysoką jakość relacji z firmami partnerskimi
utrzymywanie pozytywnych relacji w firmie, współpraca z innymi jednostkami firmy

Wymagania:
bardzo dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie
dobra znajomość obsługi komputera
doświadczenie w obsłudze klienta
dyspozycyjność
zaangażowanie i sumienność
bardzo dobra organizacja pracy
komunikatywność
inicjatywa i dynamizm z wykonywaniu powierzonych zadań


Oferujemy:

pracę w firmie o ugruntowanej pozycji
możliwość rozwoju zawodowego, podnoszenie kwalifikacji zawodowych, w tym niezbędne kursy i szkolenia
interesującą i odpowiedzialną pracę
przyjazną atmosferę
bezpłatne zakwaterowanie blisko miejsca pracy
atrakcyjne wynagrodzenie
Telefon: 76 754 19 61
zatrudnię : Praca
ID: 22416
opiekunki osób starszych w niemczech
27.06.2017.

Firma Yvonne-N z siedzibą w Głogowie zatrudni Opiekunki osób starszych pracujących w systemie domowym na terenie Niemiec. Atrakcyjne wynagrodzenie w Euro.
Więcej informacji 76 754 19 61 lub w siedzibie Firmy ul. Lompy 21, 67-200 Głogów.
Telefon: 76 7541961
zatrudnię : Praca
ID: 22415
opiekunka osób starszych -niemcy
27.06.2017.
Firma Yvonne-N z siedzibą w Głogowie zatrudni Opiekunki osób starszych pracujących w systemie domowym na terenie Niemiec. Atrakcyjne wynagrodzenie w Euro.
Więcej informacji 76 754 19 61 ul w siedzibie Firmy ul. Lompy 21, 67-200 Głogów.
Telefon: 767541961
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22414
usługi remontowo - wykończeniowe
27.06.2017.

Remont spędza Ci sen z powiek?
Chcesz odświeżyć swoje domowe wnętrze?
Cenisz sobie jakość i profesjonalizm?
Oferuję wyspecjalizowane usługi remontowe:
- SZPACHLOWANIE
- MALOWANIE
- TYNKI DEKORACYJNE !!!
- ZABUDOWY Z PŁYT G-K
- MONTAŻ PANELI
- ELEWACJE
- INNE PRACE BUDOWLANO - WYKOŃCZENIOWE

Z każdego wnętrza można wydobyć ***PIĘKNO***

Posiadam szereg umiejętności dekoratorskich jak i znajomość najnowszych ***TRENDÓW*** i technik budowlanych.
Jeśli chcesz by Twój dom wyróżniał się ***INDYWIDUALNYM STYLEM***

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO KONTAKTU: 721-656-731
Telefon: 721656731
zatrudnię : Praca
ID: 22413
pracownik produkcji czechy
27.06.2017.
Agencja pracy, Persona-Direktservice Sp. z o. o., zajmująca się zatrudnianiem osób do pracy za granicą, poszukuje kandydatów na stanowisko:

PRACOWNIK PRODUKCJI
(Miejsce pracy: Czechy, Bor u Tachova)
Nr ref: 01/2016/CZ/PP/miedziowe


Obowiązki:
- praca na linii montażowej w branży motoryzacyjnej,
- montaż siedzeń do samochodów,
- przygotowanie materiału do obicia,
- robienie testów kontrolnych,
Wymagamy:
- bardzo dobry stan zdrowia,
- możliwości rozpoczęcia pracy od zaraz,
- wykształcenia min. zawodowego,
- chęci do pracy, dokładność, sumienność, zaangażowanie,
- gotowości do zmiany miejsca zamieszkania,
- gotowości do pracy w systemie 3-zmianowym,
- nie wymagamy doświadczenia ani znajomości języka!
Oferujemy:
- zatrudnienie długoterminowe (czeska umowa o pracę na 1 rok z możliwością przedłużenia),
- wynagrodzenie w przedziale 3000 - 35000 zł netto/m-c,
- dodatki za pracę w godzinach nocnych, w weekendy, za nadgodziny etc.
- darmowe zakwaterowanie w hotelach pracowniczych,
- darmowy posiłek,
- opiekę koordynatora,
- możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego,
- PRACA DLA MĘŻCZYZN

Aby aplikować należy przesłać do nas swoje cv: info@persona-direktservice.pl. W tytule prosimy podać nr ref.: 01/2016/CZ/PP/miedziowe
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.
Więcej informacji pod nr tel.: 792-488-288; 533-105-666 i 571-255-502 (biuro czynne od poniedziałku do piątku od 8:00 do 17:00)

Do zgłoszenia należy dołączyć klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)."


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 792488288
sprzedam : Drobne
ID: 22412
sprzedam lodówkę
27.06.2017.
SPRZEDAM LODÓWKĘ SREBNĄ HOTPOINT ARISTON Z FUNKCJĄ NO FROST, W 100% SPRAWNA Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 503540365
sprzedam : Meble
ID: 22411
łóżko piętrowe 3 osobowe
27.06.2017.
Witam mam do sprzedania łóżko piętrowe 3 osobowe na osoby dorosłe i dzieci. Łóżko praktycznie nie używane kupione w zeszłym roku i nie zdało egzaminu.Cena 800 zł
Telefon: 725466247
zatrudnię : Praca
ID: 22410
pracownik infrastruktury
27.06.2017.
Euro-Comfort Sp. z o.o. do zakładu produkcyjnego w Lesznie zatrudni osoby na stanowisko:

PRACOWNIK INFRASTRUKTURY

Zatrudniona osoba będzie odpowiadała:

• wykonywanie prac ogólnobudowlanych
• wykonywanie prac remontowych pomieszczeń
• realizowanie drobnych prac naprawczych

Wymagania:

• wykształcenie zawodowe (w zawodzie: malarz, murarz, inne pokrewne)
• mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
• mile widziane uprawnienia do obsługi wózka widłowego oraz prawo jazdy kat. B


Oferujemy:

• wynagrodzenie adekwatne do kwalifikacji i wykonywanej pracy
• zaplecze socjalne oraz świadczenia z funduszu socjalnego
• dodatkowe ubezpieczenie dla pracowników i członków rodzin (również dzieci)
• bezpłatny dowóz pracowników z kierunków: GÓRA, WSCHOWA, KROBIA, BUCZ, KOŚCIAN, BOREK, KRZYWIŃ, PONIEC, GOSTYŃ, ŚREM, RAWICZ, GŁOGÓW



Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie życiorysu na adres:

Euro-Comfort Sp. z o.o.
Ul. Spółdzielcza 49
64-100 Leszno
rekrutacja@euro-comfort.pl
lub kontakt pod nr tel.: 65 52 52 154

Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.
Telefon: 65 52 52 154
wynajmę : Wypoczynek
ID: 22409
apartament w bornem sulinowie
26.06.2017.
Wynajmę mieszkanie w Bornem Sulinowie,wspaniałe miejsce na letni wypoczynek,czyste powietrze i jeziora,spływy kajakowe i inne atrkacje.Polecam wypoczynek letni dla całej Rodziny. Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 609 825 864
zatrudnię : Praca
ID: 22408
praca
26.06.2017.
praca dorywcza 4 godziny dziennie rozwożenie towaru wymagane prawo jazdy kat. B, Głogów
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22407
usługi ogólnobudowlane, wolne termiy
26.06.2017.
Firma z doświadczeniem oferuje usługi ogólnobudowlane. Darmowa wycena,doradzimy w doborze materiałów,dowozimy materiał.
Specjalizujemy się głównie w dociepleniach budynków, rauputz (kolor na domu) oraz
-docieplanie budynków
-rauputz (kolor na domu)
-murowanie
-tynkowanie
-szpachlowanie
-układanie glazury
-układanie kostki
-wylewanie posadzek
-malowanie
Wolne terminy
Zapraszamy do współpracy
tel. 693583282, 691273065
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693583282
zatrudnię : Praca
ID: 22406
zatrudnię kierowcę
26.06.2017.
Firma transportowa ze Wschowy zatrudni kierowcę C+E,trasy Polska,Niemcy,Polska,Więcej informacji 601541566.
Telefon: 601541566
zatrudnię : Praca
ID: 22405
ccc - pracownik ds. reklamacji
26.06.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym.

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:
PRACOWNIK DS. REKLAMACJI

Miejsce pracy: Polkowice (1 etat)

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

- obsługę procesów reklamacyjnych: wykonywanie napraw i korekt obuwia,
- sprawdzanie jakości towaru,
- przygotowanie obuwia naprawionego do wysyłki.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

- doświadczenie w pracy jako szewc lub kaletnik – mile widziane (przyuczamy do zawodu),
- zdolności manualne i zręczność,
- samodzielność,
- umiejętność pracy w zespole,
- rzetelność w wykonywaniu obowiązków,
- zmysł estetyki.

Oferujemy:

- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
- bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
- możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
- dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl


Od kandydata nie jest wymagane doświadczenie.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: pracownik ds. reklamacji
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22404
praca dla absolwenta
26.06.2017.
Absolwencie nie masz doświadczenia zawodowego?

Z nami je zdobędziesz!

Oferujemy pracę w młodym, dynamicznym zespole, możliwość otrzymania telefonu bez limitu rozmów oraz samochodu służbowego.

Oczekujemy zaangażowania i chęci do pracy, umiejętności budowania relacji z klientami oraz zespołem pracowników.
Szukamy osób z pogodnym usposobieniem, ponurakom dziękujemy :)

Jeżeli masz to coś, co nazywane jest kreatywnością, wyślij CV, z nami możesz przejść ciekawą ścieżkę kariery!
Telefon: 533333284
zatrudnię : Praca
ID: 22403
księgowa/ księgowy
26.06.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, firmy działającej na rynkach europejskich i światowych, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Specjalista ds.rozliczeń/Księgowa/Księgowy

Miejsce pracy: Leszno
NR REF.S/197/17

Zakres obowiązków:

- samodzielne dekretowanie dokumentów,
- księgowanie wszelkich zdarzeń gospodarczych,
- sporządzanie sprawozdań do GUSu,
- czynny udział w tworzeniu sprawozdań finansowych,
- czynny udział w zamknięciu miesiąca/roku,
- przygotowanie danych do deklaracji podatkowych i sprawozdań,
- prowadzenie ksiąg rachunkowych zgodnie z obowiązującym prawem,
- monitorowanie bieżących zmian prawa finansowego.

Od kandydatów oczekujemy:

- doświadczenia na podobnym stanowisku,
- bardzo dobrej znajomości zasad rachunkowości,
- praktycznej znajomości prawa podatkowego,
- praktycznej znajomości wewnątrzwspólnotowych nabyć i dostaw,
- praktycznej znajomości exportu i importu,
- znajomości obsługi programów takich jak Płatnik, Symfonia, CDN XL,
- systematyczności i dokładności,
- dobrej organizacji czasu pracy,
- umiejętności pracy w zespole,
- znajomość systemu Optima mile widziana,

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

Tel. 693013524 mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22402
handlowca z j. niemieckim
26.06.2017.
Firma produkcyjno-handlowa zatrudni handlowca z bardzo dobrym j. niemieckim. Więcej informacji pod nr tel.: 696-013-183 w godz. 07:00 - 18:00
Telefon: 696013183
zatrudnię : Praca
ID: 22401
praca dla hostessy
25.06.2017.
WITAM
Chętne osoby do przeprowadzania degustacji dla zakładów mięsnych.
KSIĄŻECZKA ZDROWIA - warunek konieczny...
WIĘCEJ INFO 512928945
Telefon: 512 928 945
sprzedam : Drobne
ID: 22400
wózek inwalidzki elektryczny
25.06.2017.
sprzedam wózek inwalidzki elektryczny HS-6200, rocznik 2008, kolor czarny, stan idealny, praktycznie nie używany. Sprzedaję bez baterii, bo ta skutkiem nieużywania i upływu czasu po prostu padła. Cena 1999 zł, do małej negocjacji. Odbiór osobisty w Głogowie. Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 697619614
zatrudnię : Praca
ID: 22399
poszukujemy pracownika
23.06.2017.
Klinika Okulistyczna VITA- MED Głogów poszukuje pracownika porządkowego

CV z listem motywacyjnym prosimy przesyłać na adres email :
rekrutacja@vita-med.glogow.pl lub składać osobiście w Rejestracji
Kliniki Okulistycznej VITA-MED Głogów, ul. Legnicka 5.
Telefon: 76 831 37 47
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22398
usługi ogólnobudowlane
22.06.2017.
Oferuję usługi:
- prace stolarskie,
- montaż drzwi i okien,
- układanie paneli,
- układanie glazury,
- malowanie, tapetowanie,
- ścianki działowe regips,
- oraz wiele innych prac
budowlano-wykończeniowych.
Kontakt telefoniczny pod nr 795 319 173 - Mariusz.
Telefon: 795319173
zatrudnię : Praca
ID: 22397
elektryk-automatyk
22.06.2017.
Czołowy producent prefabrykatów polimerobetonowych, działający na polskim rynku od ponad 25 lat poszukuje pracownika na stanowisko: ELEKTRYK-AUTOMATYK
W zakresie obowiązków: utrzymanie ruchu linii produkcyjnej. Praca zmianowa.

Wymagania:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe mechaniczne, elektryczne
- min. 1- 2 lata doświadczenia
- uprawnienia elektryczne
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki

Oferujemy:
-zatrudnienie w firmie działającej na rynku 25 lat,
-umowę o pracę na pełny etat,
-system motywacyjny (m.in. premie),
-fundusz socjalny (m.in. wczasy pod gruszą),
-pakiet opieki medycznej.

Kontakt:
-osobisty- Systemy i Technologie Sp. z o.o.
ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice

- telefoniczny- 76 7234215
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię : Praca
ID: 22396
praca w sklepie spożywczym.
22.06.2017.
Przyjmę na pełny etat do pracy w sklepie spożywczym. Najlepiej panią z doświadczeniem w handlu. Więcej informacji pod numerem telefonu:505751305.
Telefon: 505031555
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22395
płytkarz
21.06.2017.
Plytkarz z wieloletnim doświadczeniem. Przyjmę zlecenia.
Telefon: 691 750 998
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama