POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
27
Kwietnia 2017
Czwartek
Imieniny obchodzą:
Anastazy, Andrzej,
Piotr, Teofil, Zyta
Do końca roku 248 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (21) sprzedam (9) skradziono mi (1) poszukuję (1) motoryzacyjne (2) kupię (9) inne (11) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (2) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (1) oferuję usługi (127) 
Komputery
sprzedam (2) 
Materiały budowlane
sprzedam (6) oferuję (1) 
Meble
sprzedam (17) 
Motoryzacja 
Osobowe (271) Usługi (5) Akcesoria (2) Dostawcze i ciężarowe (1) Motocykle i ATV (1) Rowery (1) 
Nauka
korepetycje (7) 
Nieruchomości 
Mieszkania (69) Działki (34) Domy (27) Lokale (9) Grunty orne (3) Ogródki dzia?kowe (3) Garaże (2) Obiekty (1) Pokoje (1) Usługi budowlane (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) gruz (1) 
Odzież
suknie ślubne (1) 
Praca
zatrudnię (454) szukam pracy (19) 
Rolnicze
sprzedam (1) maszyny rolnicze (1) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (1) 
RTV i AGD
sprzedam (2) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Wypoczynek
wynajmę (1) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (2) zgubiono (3) psy (2) klucze (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) sprzedam (1) psy (1) 
Pozycje :: 61 - 90 z 717 Strona 3 z 24
zatrudnię : Praca
ID: 22094
kierowca-serwisant kabin wc
12.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierowca – Serwisant kabin WC

Miejsce pracy: Lubin i okolice
NR REF. S/192/17

Zakres obowiązków:

- załadunek i transport i rozładunek kabin zgodnie z dokumentami,
- serwis kabin: usunięcie nieczystości ze zbiornika, mycie przy użyciu myjki ciśnieniowej, uzupełnienie środków sanitarnych, mycie kabiny wewnątrz i zewnątrz
- dokonywanie drobnych napraw,
- dbałość porządek na stanowisku pracy.

Oczekujemy:

- motywacji i chęci do pracy,
- dokładności i rzetelności w wykonywaniu powierzonych obowiązków,
- prawo jazdy kat. C ( mile widziane dodatkowo kat. E)

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie 3000-3500 zł/netto

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

tel.693013517
mail: rekrutacja@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 22093
kierowca samochodu ciężarowego
12.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierowca samochodu ciężarowego powyżej 3,5 ton

Miejsce pracy: Polkowice i okolice
NR REF. S/195/17

Zakres obowiązków:

- odbiór i transport kontenerów ze złomem przy pomocy urządzenia hakowego,
- rozładunek i załadunek złomu,

Oczekujemy:

- motywacji i chęci do pracy,
- dokładności i rzetelności w wykonywaniu powierzonych obowiązków,
- prawo jazdy kat. C+E,
- karta kierowcy do tachografu,
- kurs kwalifikacyjny,
- doświadczenie w obsłudze wywrotek – min.1 rok.

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

tel. 693013524
mail: specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22092
poszukiwana fryzjerka i kosmetyczka
12.04.2017.
RENOMA M&S

Poszukujemy młode kreatywne osoby na stanowisko Fryzjerki i Kosmetyczki do naszego salonu znajdującego się w Głogowie na Starym Mieście.

Zgłoszenia można składać drogą elektroniczną/facebook lub telefonicznie dzwoniąc na numery 793502651, 695938862

Zapraszamy!
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 793502651
zatrudnię : Praca
ID: 22091
qubus hotel legnica zatrudni do recepcji
12.04.2017.
Lubisz być zawsze w centrum wydarzeń?
W **** Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

Recepcjonista/ka

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
• poznawanie ludzi ze wszystkich stron świata;
• praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
• jasne zasady współpracy;
• stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
• wsparcie aktywności sportowej;
• miejsce pracy w centrum miasta…
U NAS TO ZNAJDZIESZ!

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
• bezpośrednią obsługą Gości w recepcji (check in/out, wystawianie faktur);
• informowaniem Gości o warunkach pobytu.

JEŚLI:
• znasz język angielski w stopniu dobrym (B1);
• jesteś gotowy/a do pracy w systemie zmianowym 7-19 i
19-7;
• umiesz nawiązać relacje i podtrzymać kontakt z gościem;
• jesteś osobą zorganizowaną i odpowiedzialną;
• masz doświadczenie na podobnym stanowisku (mile widziane)…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

CV prosimy przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=1174ffd282fd4665b4100b7a74f5c7fc
lub dostarczyć osobiście do recepcji Hotelu w Legnicy, ul. Skarbowa 2

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22090
media markt głogów zatrudni doradcę fach
11.04.2017.
Firma Media Markt Sp. zo. o. Sp. komandytowa w Głogowie doradcę fachowego.

Zakres obowiązków:

- budowanie przewagi rynkowej poprzez nową jakość standardów obsługi Klienta,
- wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne,
- sprzedaż pełnej gamy produktów i usług oferowanych przez firmę,
- nawiązywanie długotrwałych relacji z Klientem i zapewnianie obsługi posprzedażowej,
- realizacja wyznaczonych planów sprzedażowych,
- dbanie o prezentację asortymentu w dziale zgodnie ze standardami Media Markt,

Wymagania:

- wykształcenie minimum średnie,
- umiejętność aktywnej sprzedaży,
- łatwość przyswajania specjalistycznej wiedzy,
- dokładność w wykonywaniu powierzonych obowiązków oraz uczciwość,
- charyzma i zaangażowanie,

Dzięki pracy w Media Markt otrzymujesz:

- stabilne zatrudnienie,
- pakiet benefitów (prywatna bezpłatna opieka medyczna, Karta Multisport lub Karta żywieniowa, dodatek
urlopowy, ubezpieczenie grupowe),
- pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- premie uzależnione od zrealizowanych celów sprzedażowych,

Kontakt:
Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy przesłanie CV i listu motywacyjnego wraz z zamieszczoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb rekrutacji, na adres bilska@mediamarkt.pl lub osobiście Media Markt Głogów ul. Poniatowskiego 14. Na zgłoszenia czekamy do dnia 24.04.2017r. Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 503 185 121
zatrudnię : Praca
ID: 22089
konstruktor
11.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, firmy działającej na rynkach europejskich i światowych, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Konstruktor

Miejsce pracy: Wschowa
NR REF.S/198/17

Zakres obowiązków:

- prowadzenie ewidencji przyjętych zleceń,
- zbieranie niezbędnych informacji do wykonania wycen,
- tworzenie i opracowywanie dokumentacji technicznej 2D i 3D dla nowego produktu,
- tworzenie dokumentacji technicznej, rysunków technicznych oraz modeli 3D dla istniejących wyrobów,
- opracowywanie szkiców koncepcyjnych,
- wizualizacja problemów technologicznych,
- analiza dokumentacji technicznej projektów zewnętrznych i dostosowywanie ich do możliwości produkcyjnych zakładu,
- poszukiwanie nowych rozwiązań technologicznych,
- przygotowywanie kart nowego produktu.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie techniczne,
- bardzo dobra znajomość rysunku technicznego,
- umiejętność posługiwania się urządzeniami metrologicznymi,
- dobra znajomość programu AutoCad,
- dobra znajomość obsługi programów do modelowania 3D- preferowane: SolidWorks,
- biegła obsługa komputera, w tym bardzo dobra znajomość pakietu Office,
- umiejętność rozwiązywania problemów konstrukcyjnych,
- umiejętności analityczne,
- sumienność i dokładność,
- zdolność planowania i organizacji własnej pracy.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

tel. 693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22088
pracownik ds. reklamacji
11.04.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

PRACOWNIK DS. REKLAMACJI
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie
odpowiedzialna za:

•obsługę procesów reklamacyjnych: wykonywanie drobnych napraw i korekt obuwia,
•sprawdzanie jakości towaru,
•przygotowanie obuwia naprawionego do wysyłki.

Od kandydata oczekujemy spełnienia następujących wymagań:
•doświadczenie w pracy jako szewc lub kaletnik – mile widziane (przyuczamy do zawodu),
•zdolności manualne i zręczność,
•samodzielność,
•umiejętność pracy w zespole,
•rzetelność w wykonywaniu obowiązków,
•zmysł estetyki.

Oferujemy:
•pracę w bardzo szybko rozwijającej się firmie, obecnej w ponad 15 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
•bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
•zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
•możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
•dodatkowe benefity w postaci bonów na zakupy w sieci CCC,
•możliwość uczestniczenia w kursie językowym na terenie firmy,
•przyjazną atmosferę pracy.
Od kandydata nie jest wymagane doświadczenie.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji n adres mailowy: aneta.slipko@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami.
Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22087
staż z gwarancją zatrudnienia
11.04.2017.
Przyjmę na staż z gwarancją zatrudnienia po stażu do pracy biurowej.
Telefon: 533333284
wynajmę : Drobne
ID: 22086
do wynajęcia kawalerka na oś.kopernik
11.04.2017.
Do wynajęcia przestronna kawalerka na parterze, na Osiedlu Kopernika przy ul. Galileusza. Mieszkanie posiada osobny duży pokój wraz z balkonem, osobną kuchnię i łazienkę. Mieszkanie po remoncie, w pełni umeblowane.

Koszt najmu: 600 zł + czynsz 231 zł plus media wg zużycia
Kaucja zwrotna: 1000 zł

Telefon: 791270486
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22085
instalacje elektryczne wykonanie/pomiary
10.04.2017.
Zajmuję się kompleksowym wykonanie instalacji elektrycznych niskiego napięcia (do 1kV)w budynkach nowych lub użytkowanych w tym domki i mieszkania. Wykonuję naprawę uszkodzonej instalacji elektrycznej.
Wykonuję pomiary instalacji elektrycznych w mieszkaniach, domach lub obiektach usługowych
- pomiary skuteczności samoczynnego wyłączenia zasilania
- pomiary rezystancji uziemień
- pomiary rezystywności gruntu
Pomiary dla Przemysłu:
- pomiary rezystancji uzwojeń silników
- pomiary rezystancji izolacji kabli i przewodów
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 883160689
zatrudnię : Praca
ID: 22084
spawacz gazowy/spawacz 135
10.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Spawacz Gazowy/Spawacz 135
NR REF. S/114/17
Miejsce pracy: Głogów – Huta Miedzi

Obowiązki na stanowisku pracy:

- spawanie metodą 135,
- spawanie palnikami acytelenowo- tlenowymi.

Wymagania:

- doświadczenie zawodowe jako spawacz 135,
- doświadczenie w zakresie spawania i cięcia tlenem,
- ważne uprawnienia spawalnicze- unijne,
- umiejętność pracy w zespole.


Oferujemy:

- zatrudnienie na umowę zlecenie,
- możliwość stałego zatrudnienia,
- atrakcyjne wynagrodzenie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
sprzedam : Meble
ID: 22083
komplet mebli biurowych/pracowniczych
10.04.2017.
Na sprzedaż komplet mebli biurowych producenta BIALE, kolekcja PRIMUS (2 biurka narożne, dostawka, 2 kontenerki, 3 szafki/regały)

Meble bardzo dobrej jakości, solidne i bardzo wytrzymałe. Meble są laminowane, metalowy stelaż z systemem prowadzenia kabli.

Możliwość kilku konfiguracji, wraz z dostawką otrzymujemy stół konferencyjny tak jak widać na zdjęciu. Biurka są lustrzanym odbiciem więc można je połączyć jedną lub druga stroną.

Stan bardzo dobry(w mojej ocenie 9/10).

Komplet kosztował ponad 4000zł.

ODBIÓR OSOBISTY (woj. Dolnośląskie), NIE WYSTAWIAM F VAT

Kolor: Kasztan Ebro

Możliwość dokupienia innych mebli z tej kolekcji u producenta.

Tel: 666 222 162

CENA: 1200 ZŁ

link do zdjęć:
http://allegro.pl/komplet-mebli-biurowych-primus-2-stanowiska-i6778379719.html
Kliknij aby powiększyć obrazek.
sprzedam : Meble
ID: 22082
komplet mebli biurowych/pracowniczych
10.04.2017.
Na sprzedaż komplet mebli biurowych producenta BIALE, kolekcja PRIMUS (2 biurka narożne, dostawka, 2 kontenerki, 3 szafki/regały)

Meble bardzo dobrej jakości, solidne i bardzo wytrzymałe. Meble są laminowane, metalowy stelaż z systemem prowadzenia kabli.

Możliwość kilku konfiguracji, wraz z dostawką otrzymujemy stół konferencyjny tak jak widać na zdjęciu. Biurka są lustrzanym odbiciem więc można je połączyć jedną lub druga stroną.

Stan bardzo dobry(w mojej ocenie 9/10).

Komplet kosztował ponad 4000zł.

ODBIÓR OSOBISTY (woj. Dolnośląskie), NIE WYSTAWIAM F VAT

Kolor: Kasztan Ebro

Możliwość dokupienia innych mebli z tej kolekcji u producenta.

Tel: 666 222 162
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 666222162
zatrudnię : Praca
ID: 22081
praca/staż w źródle zdrowia
10.04.2017.
Staż/Praca w Centrum Żywieniowym Źródło Zdrowia.

Stanowisko - Pracownik Pijalni Soków Świeżo Wyciskanych

Wymagania:

- Pozytywna energia!
- Odpowiedzialność
- Chęć do pracy
- Przyjazna aparycja


Kontakt: 693-058-056, sebastian.g.gorski@gmail.com
Telefon: 693058056
sprzedam : Meble
ID: 22080
sprzedam biurko
08.04.2017.
Sprzedam biurko.Cena 50 zł.Tel. kontaktowy 505043270
Telefon: 505043270
sprzedam : Drobne
ID: 22079
głogówko
08.04.2017.
sprzedam mieszkanie w Głogówku 52m2
Telefon: 667142425
zatrudnię : Praca
ID: 22078
praca w lubinie sklep żabka
08.04.2017.
Przyjmę do pracy na stanowisko kasjer- sprzedawca w sklepie "Żabka" w LUBINIE.
Niewymagane doświadczenie tylko CHĘCI DO PRACY :)))))) Więcej informacji pod numerem 504 349 583 lub osobiście w sklepie ul. Traugtta 2A /
ul. Polna 2A 59-300 LUBIN
Telefon: 726753423
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22077
serwis agd
08.04.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
sprzedam : RTV i AGD
ID: 22076
sprzedam pralkę samsung
07.04.2017.
Witam
Sprzedam pralkę automat SAMSUNG ,w pełni sprawna , ekonomiczna,zadbana .
cena 350 zł
Polecam 503 540 365
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 503540365
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22075
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
07.04.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
zatrudnię : Praca
ID: 22074
qubus hotel legnica zatrudni kelnera/kę
07.04.2017.
Łączysz zamiłowanie do dobrego jedzenia i sympatię do ludzi?
W ****Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
• poznawanie ludzi ze wszystkich stron świata;
• praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
• jasne zasady współpracy;
• możliwość wyboru: pełnego etatu na podstawie umowy o
pracę lub pracy dorywczej na podstawie umowy zlecenia;
• dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich
bliskich);
• wsparcie aktywności sportowej
• miejsce pracy w centrum miasta;

U NAS TO ZNAJDZIESZ!

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
• przygotowywaniem i podawaniem napojów;
• doradzanie Gościom w wyborze potraw i informowaniem o
sposobie ich przygotowania;
• współpracą z pracownikami Kuchni przy realizacji
zamówień.

JEŚLI:
• znasz język angielski w stopniu dobrym (B1)
(mile widziany także język niemiecki);
• posiadasz minimum średnie wykształcenie;
• jesteś gotowy/a do pracy w systemie zmianowym oraz w
weekendy;
• umiesz nawiązać i podtrzymać kontakt z gościem;
• masz doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

CV prześlij korzystając z formularza: https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=75295c9ff22f4c59b322a239ead83107
lub przynieś do Recepcji Hotelu w Legnicy, ul. Skarbowa 2

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22073
kancelaria prawna
06.04.2017.
Kancelaria Prawna przyjmie na praktyki prawnika lub studenta IV-V roku prawa do biura w Głogowie
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22072
dom seniora seniovita
06.04.2017.
Dom Seniora Seniovita wpisany w rejestr Wojewody Dolnośląskiego w Psarach koło Ścinawy, przyjmie Seniorów jako pensjonariuszy. Zapewniamy całodobową profesjonalną opiekę oraz komfortowe warunki pobytu.
Telefon: 604274998
zatrudnię : Praca
ID: 22071
magazynier/operator wózka widłowego
06.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Magazynier/Operator wózka widłowego
NR REF. S/133/17
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- załadunek i rozładunek towarów,
- właściwa i terminowa realizacja zadań,

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę,
- stabilne zatrudnienie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
znaleziono : Zgubiono/Znaleziono
ID: 22070
tablice rejestracyjną dpl 21ry
06.04.2017.
ZNALEZIONO TABLICE REJESTRACYJNĄ DLP 21 RY
zatrudnię : Praca
ID: 22069
magazynier
06.04.2017.
Hurtownia alkoholi zatrudni magazyniera z uprawnieniami na wózek widłowy
Telefon: 76 833 48 08
zatrudnię : Praca
ID: 22068
inżynier mechanik
06.04.2017.
Czołowy producent prefabrykatów polimerobetonowych, działający na polskim rynku od ponad 25 lat poszukuje pracownika na stanowisko: inżynier mechanik.

Zakres obowiązków:

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

• pracę w biurze w siedzibie firmy
• sporządzanie dokumentacji ofertowej
• sporządzanie dokumentacji projektowej
• analiza rynku prefabrykacji
• współpracę z pracownikami z działu handlowego

Wymagania:

Od kandydatów na to stanowisko oczekujemy:

• preferowane miejsce zamieszkania – okolice Polkowic
• wykształcenie wyższe inżynier mechanik
• umiejętność projektowania 3D
• mile widziana umiejętność projektowania w programie metodą elementów skończonych
• 10 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku
• rzetelność w wykonywaniu obowiązków
• samodyscyplina pracy
• umiejętność pracy w zespole
• preferowana znajomość języka angielskiego

Oferujemy:

• stałą pracę z możliwością rozwoju zawodowego
• pracę w stabilnie rozwijającej się firmie

Kontakt:

Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o zapoznanie się ze stroną internetową firmy (www.sytec.pl) oraz przesłanie CV i listu motywacyjnego wraz z zamieszczoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb rekrutacji, na adres: rekrutacja@sytec.pl. Na zgłoszenia czekamy do dnia 28.04.2017r.

Informujemy, że nadesłanych aplikacji nie zwracamy. Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 76 72 34 215
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22067
mycie elewacji mycie dachów !!
05.04.2017.
Witam.
Oferujemy szeroki zakres usług, obejmujący prace na wysokości

Praca na wysokości wykonywana jest przez doświadczonych i wysoko wykwalifikowanych alpinistów.

Oferujemy państwu zakres usług alpinistycznych:

- wycinka drzew oraz pielęgnacja
- mycie okien i elewacji
- mycie dachów
- impregnacja dachówki i elewacji
- prace remontowe na wysokości
- malowanie dachów (Blacha)
- montaż reklam
- usuwanie nawisów śnieżnych i lodowych
- wypełnianie szczelin dylatacyjnych
- montaż systemu anty-ptak (kolce ,siatki)
- malowanie kominów, silosów
- montaż rynien
- krycie papą termozgrzewalną
- malowanie podbitki
- inne usługi alpinistyczne

kontakt : 663-918-178


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 663918178
wynajmę : Drobne
ID: 22066
kawalerka umeblowana
05.04.2017.
do wynajęcia kawalerka umeblowana przy ulicy Hugona Kołłątaja w Głogowie
Telefon: 604 685 743
zatrudnię : Praca
ID: 22065
kurs elektryków 1kv,kierowca wózków widł
05.04.2017.

_____SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> ZAPISZ SIĘ NA KURS w cenie konkurencyjnej!

** KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. - cena promocyjna 295,oo PLN!

** KURS Elektryka do 1kV + OBSŁUGA Agregatów pradotw.- cena wyjątkowa 530,oo PLN za całość z Egzaminem i UPRAWNIENIAMI; oraz Zapisy na Egzaminy aktual.D,E (należy zdawać co 5 lat)

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT - Zapisy trwają !

* KURS Palacza kotłów c.o.(na paliwa stałe,olej,gaz) w cenie 530,oo PLN za całość kursu z Egzaminem i UPRAWNIENIAMI; oraz Zapisy na Egzaminy aktual.D,E (należy zdawać co 5 lat) - OSTATNIE ZAPISY!


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

____<<< ZAPRASZAMY >>>>_________________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama