POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
19
Października 2017
Czwartek
Imieniny obchodzą:
Ferdynand, Pelagia,
Piotr, Ziemowit
Do końca roku 73 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (19) sprzedam (14) poszukuję (2) motoryzacyjne (1) kupię (5) inne (4) 
Dziecięce
zabawki (1) wózki (2) sprzedam (1) inne (2) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (3) oferuję usługi (122) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (5) kupię (1) 
Meble
sprzedam (16) oddam za darmo (1) 
Motoryzacja 
Osobowe (804) Motocykle i ATV (6) Usługi (4) Dostawcze i ciężarowe (3) Akcesoria (3) Rolnicze i budowlane (2) 
Nauka
korepetycje (9) 
Nieruchomości 
Mieszkania (67) Działki (28) Domy (25) Lokale (9) Usługi budowlane (6) Garaże (4) Ogródki dzia?kowe (2) Obiekty (1) Grunty orne (1) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) 
Odzież
sprzedam (1) 
Praca
zatrudnię (562) szukam pracy (12) 
Rolnicze
sprzedam (6) maszyny rolnicze (2) 
Rowery
sprzedam (3) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Stancje dla studentów
wynajmę (2) 
Wypoczynek
wynajmę (3) oferuję (2) 
Zgubiono/Znaleziono
zwierzęta (1) zgubiono (1) zaginął/zaginęła (1) psy (1) 
Pozycje :: 61 - 90 z 810 Strona 3 z 27
zatrudnię : Praca
ID: 22894
Avon-Klient bezpoŚRedni lub konsultantka
05.10.2017.
Zostań konsultantką Avon.
Spróbuj nic nie tracisz, jeżeli Ci się nie spodoba rezygnujesz BEZ ŻADNYCH konsekwencji!
Przywileje: brak opłaty wpisowej, tańsze kosmetyki od 15-45%, darmowa dostawa, dodatkowe prezenty co katalog, szkolenia, 21 dni na zapłatę i wiele innych.
Tylko w mojej grupie otrzymasz szybką rejestracje, darmowy starter i wsparcie.

Tylko teraz przy pierwszym zamówieniu woda Najnowszy perfum w Avon "EVE DUET" za 1zł
a ode mnie Gratis także miły upominek:)

Zapisz się nic nie tracisz jedynie możesz zyskać.
Wystarczy wypełnic formularz link tutaj: https://start.avonpolska.pl/twoj-lider-sprzedazy-avon


patrycja9927@vp.pl

Serdecznie zapraszam
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 880413118
wynajmę : Drobne
ID: 22893
Wynajmę mieszkanie 52m w Głogowie
05.10.2017.
Wynajmę mieszkanie na osiedlu Kopernik w Głogowie.Mieszkanie 2 pokoje 52m , dwustronne, umeblowane z dużym balkonem, na 1 piętrze w bloku.
cena najmu 1200 zł z czyszem plus media wg zużycia
kaucja zwrotna 1200 zł

kontakt 889623819
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 889623819
zatrudnię : Praca
ID: 22892
Praca w Holandii
05.10.2017.
Praca w Holandii przy sortowaniu i pakowaniu warzyw i owoców. Dojazd do Holandii we własnym zakresie. Zapewniamy odpłatne zakwaterowanie i ubezpieczenie. W chwili obecnej wolne miejsca dla pań.
Telefon: 696729944
zatrudnię : Praca
ID: 22891
Zatrudnię fryzjerkę od zaraz
05.10.2017.
Salon fryzjerski "HAIR STUDIO" w Głogowie zatrudni fryzjerkę od zaraz.
Firma oferuje atrakcyjne warunki zatrudnienia:
- pełny etat,
- wysokie zarobki + formy premiowania,
- możliwość rozwoju zawodowego w formie szkoleń,
- możliwość pracy na zmiany.

Kontakt telefoniczny pod numerem: 601 562 883
Telefon: 601 562 883
zatrudnię : Praca
ID: 22890
Gaworzyce praca w piekarni
04.10.2017.
Zatrudnię piekarza lub osobę chętną do pracy w piekarni.
praca na dwie zmiany.dobre wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas.zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
Telefon: 694127018
korepetycje : Nauka
ID: 22889
Nauka pŁYwania dla dzieci i mŁOdzieŻY
04.10.2017.
Nauka pływania dla dzieci i młodzieży. Wszelkie informacje pod nr 793 504 133 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 793504133
motoryzacyjne : Drobne
ID: 22888
Sprzedam super autko
04.10.2017.
Sprzedam Volkswagena Golfa V kombi z roku 2007 pierwsza rejestracja 2008 z silnikiem 1,9 TDI .Autko w wersji 5 drzwiowej w bogatej wersji wyposażenia.
Auto w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym. Gorąco polecam . 503 540 365
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 503540365
zatrudnię : Praca
ID: 22887
praca na weekendy
04.10.2017.
Zatrudnimy do wykładania towaru osoby uczące się. Praca na weekendy. Więcej informacji w biurze sklepu Intermarche lub pod nr. tel. 76 835 89 31.
Telefon: 768358931
zatrudnię : Praca
ID: 22886
Magazynier/Operator wózka widłowego
04.10.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Magazynier/Operator wózka widłowego
NR REF. S/133/17
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- załadunek i rozładunek towarów,
- właściwa i terminowa realizacja zadań,

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę,
- stabilne zatrudnienie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 22885
Pracownik magazynu
04.10.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Pracownik magazynu (praca dla mężczyzn i kobiet)
NR REF. S/205/17
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- przestawianie palet,
- pakowanie,
- prace porządkowe

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,(dla osób nieposiadających uprawnień możliwość zrobienia kursu przez naszą Agencję)
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę lub umowę zlecenie,
- stabilne zatrudnienie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 22884
Doradca Finansowy- Lubin
04.10.2017.
FUTURO FINANCE- Jesteśmy niezależnym doradztwem finansowym. Zajmujemy się bankowością Klienta Biznesowego.
Na rynku wyróżnia nas profesjonalne podejście oraz skuteczność w działaniu.
Stawiamy na osoby ambitne, które potrafią odważnie mówić, ale też uważnie słuchać, mające entuzjazm do działania i potrafiące nim inspirować innych, które chcą się rozwijać i stawiają sobie wysoko poprzeczkę!

Obowiązki:
• aktywne wyszukiwanie potencjalnych klientów
• prowadzenie negocjacji biznesowych
• doradztwo w zakresie produktów finansowych
• budowanie i utrzymywanie długofalowych relacji biznesowych z klientami
• realizowanie celów sprzedażowych
• tworzenie pozytywnego wizerunku firmy w kontaktach zewnętrznych

Wymagania:
• zainteresowanie branżą finansową
• wysoka motywacja do realizacji wyznaczonych celów
• wysoka kultura osobista otwartość na nowe wyzwania
• zdrowa pewność siebie
• poczucie odpowiedzialności
• komunikatywność
• mile widziane prawo jazdy kat. B

Oferujemy:
• Stabilne zatrudnienie oparte o umowę o pracę – od pierwszego dnia pracy,
• Prosty i atrakcyjny system wynagrodzenia: podstawa + premia,
• Kursy i szkolenia: wdrażające oraz przygotowujące do pracy,
• Doskonałą atmosferę pracy w zgranym zespole,
• Stałe godziny pracy i wolne weekendy,
• Pakiet socjalny, w którego skład wchodzą pakiet medyczny i sportowy,
• Stałą motywację: konkursy wewnętrzne i integracja zespołu

Jeśli chcesz dołączyć do naszego zespołu – prześlij nam swoje CV. Zobacz, jak wygląda Przyjazna Rekrutacja!
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 530999871
zatrudnię : Praca
ID: 22883
Przedstawiciel Finansowy
04.10.2017.
Chcesz zarobić, ale się nie narobić?
Chcesz zarabiać 10.000 nie wychodząc z domu?
...to źle trafiłeś, przewiń dalej i szukaj szczęścia :)


Jeśli natomiast wiesz, ze ponadprzeciętne zarobki wymagają ponadprzeciętnej pracy, być może szukamy właśnie Ciebie.
DSA Investment S.A. oddział w Głogowie otwiera rekrutacje na rok 2017 na stanowisko młodszego przedstawiciela .


Kogo poszukujemy?
Ludzi ambitnych, nie tylko w CV, nastawionych na cel i jego realizację, którzy są świadomi tego, że droga do realizacji celu nie zawsze jest usłana różami.
Ludzi, którzy nie boją się wyzwań i lubią być wynagradzani za pracę adekwatnie do efektów, nie do liczby godzin w grafiku.


A co w zamian?
Dostęp do najlepszych szkoleń sprzedażowych, opartych o doświadczenie praktyków, know-how pozwalające na szybkie osiągniecie efektów nawet bez wczesniejszego doswiadczenia w sprzedaży, półroczny płatny staż, dostęp do programu mentoringowego w ramach fundacji Grzegorza Góraka.
Ponadto coroczne zagraniczne wyjazdy szkoleniowe oraz uczciwie skonstruowany system prowizyjny.

CV ze zgłoszeniem proszę wysyłać w wiadomości prywatnej


"Zarabianie pieniędzy jest super. Zarabianie pieniędzy nie jest złe, kiedy robimy to zgodnie z zasadami, zgodnie z literą prawa, kiedy nikogo nie krzywdzimy zarabianiem pieniędzy"
~Grzegorz Górak

Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesyłanie aplikacji do dnia 16.10.2017r na adres: marcin.kwiecien@dsa.pl

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)"
zatrudnię : Praca
ID: 22882
Pracownik produkcji
04.10.2017.
FIRMA Z BRANŻY PREFABRYKOWANYCH KONSTRUKCJI DREWNIANYCH POSZUKUJE KANDYDATÓW NA STANOWISKO: PRACOWNIK PRODUKCJI




Miejsce pracy; Wschowa


Wymagania:
znajomość rysunku technicznego,
umiejętność pracy w zespole,
sprawność fizyczna,
zaangażowanie
dokładność
punktualność


Oferujemy:
pracę w oparciu o umowę o pracę,
dodatkowe premie za zaangażowanie i dokładność,pakiet socjalny


Dokumenty aplikacyjne proszę przesyłać na adres biuro@konstrukcyjny.pl wraz z załączoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych.

Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 666883475
zatrudnię : Praca
ID: 22881
Operatora wÓZka widŁOwego  
03.10.2017.
Firma Barabaś Sp. z o. o. w Lubinie, Centrum Kostki Brukowej i Architektury Ogrodowej
zatrudni
OPERATORA WÓZKA WIDŁOWEGO
 
WYMAGANIA:
- uprawnienia na wózki widłowe,
- ważne badania psychotechniczne,
- mile widziane doświadczenie w pracy na produkcji,
- solidność, rzetelność i odpowiedzialność.

OFERUJEMY:
- pracę w stabilnej firmie o wysokiej pozycji na rynku,
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia.

Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres rekrutacja@barabas.pl, korespondencyjnie lub osobiście.
Firma Barabaś Sp. z o.o. 59-300 Lubin, ul Przemysłowa 1c
do dnia 15 października 2017
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".
Informujemy, że zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na wybrane oferty.
Telefon: 76 8415087
zatrudnię : Praca
ID: 22880
Kontroler jakości
03.10.2017.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach- czołowy producent prefabrykatów polimerobetonowych, działający na polskim rynku od ponad 25 lat poszukuje pracownika na stanowisko: KONTROLER JAKOŚCI.

Osoba na tym stanowisku pracy będzie odpowiedzialna za nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów technologicznych oraz produkcją prefabrykatów polimerobetonowych. Nadzór jakościowy gotowych prefabrykatów.

Wymagania:
-wykształcenie średnie techniczne
-doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku
-znajomość obsługi komputera
-mile widziana znajomość języka angielskiego
-odporność na stres
-umiejętność radzenia sobie w sytuacjach konfliktowych
-dokładność, sumienność, aktywność, zdolności motywacyjne
-otwartość na podnoszenie kwalifikacji i rozwój własny

Oferujemy:
-zatrudnienie w firmie działającej na rynku 25 lat,
-umowę o pracę na pełny etat,
-system motywacyjny (m.in. premie),
-fundusz socjalny (m.in. wczasy pod gruszą),
-pakiet opieki medycznej.

Kontakt:
Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o zapoznanie się ze stroną internetową firmy( www.sytec.pl) oraz przesłanie CV i listu motywacyjnego wraz z zamieszczoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb rekrutacji na adres: dzial-kadr@sytec.pl

Informujemy, że nadesłanych aplikacji nie zwracamy. Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię : Praca
ID: 22879
Firma zatrudni inżyniera mechanika
03.10.2017.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach- czołowy producent prefabrykatów polimerobetonowych, działający na polskim rynku od ponad 25 lat poszukuje pracownika na stanowisko: inżynier mechanik.

Zakres obowiązków:

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

• pracę w biurze w siedzibie firmy
• sporządzanie dokumentacji ofertowej
• sporządzanie dokumentacji projektowej
• analiza rynku prefabrykacji
• współpracę z pracownikami z działu handlowego

Wymagania:

Od kandydatów na to stanowisko oczekujemy:

• preferowane miejsce zamieszkania – okolice Polkowic
• wykształcenie wyższe inżynier mechanik
• umiejętność projektowania 3D
• mile widziana umiejętność projektowania w programie metodą elementów skończonych
• 10 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku
• rzetelność w wykonywaniu obowiązków
• samodyscyplina pracy
• umiejętność pracy w zespole
• preferowana znajomość języka angielskiego

Oferujemy:

• stałą pracę z możliwością rozwoju zawodowego
• pracę w stabilnie rozwijającej się firmie

Kontakt:

Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o zapoznanie się ze stroną internetową firmy (www.sytec.pl) oraz przesłanie CV i listu motywacyjnego wraz z zamieszczoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb rekrutacji na adres: dzial-kadr@sytec.pl Na zgłoszenia czekamy do dnia 12.10.2017 r.

Informujemy, że nadesłanych aplikacji nie zwracamy. Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię : Praca
ID: 22878
"Złota rączka" - pracownik gospodarczy
03.10.2017.
Poszukujemy Pana "Złotej Rączki" do remontowo - naprawczo - konserwatorskich prac do 3 budynków w Polkowicach. Osoby zainteresowane ogłoszeniem proszone są o kontakt: 76/7468850.
Telefon: 76/7468850
zatrudnię : Praca
ID: 22877
Praca dla pracowników ogólnobudowlanych
03.10.2017.
Witam.
Zatrudnimy pracowników fizycznych - ogólnobudowlanych, pomocników, brukarzy, ekipy.

Praca na terenie Głogowa, Polkowic, Lubina i okolic. Zapewniam ciągłość pracy i systematyczne wynagrodzenia. Możliwość wypłat tygodniowo.

Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Więcej info pod nr telefonu 603197778
Telefon: 603197778
zatrudnię : Praca
ID: 22876
Pracownik porządkowy
03.10.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis
do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Pracownik porządkowy
Miejsce pracy: Chocianów
NR REF. S/65/17


Obowiązki na stanowisku pracy:

- sprzątanie biur i pomieszczeń socjalnych,
- realizowanie prac porządkowych zgodnie z harmonogramem,

Od kandydatów oczekujemy:

- dobrej organizacji pracy,
- dyspozycyjności,
- orzeczenia lekarskiego o niepełnosprawności,
- chęci do pracy.

OFERUJEMY:

- umowa o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie.



Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 22875
hostessa
03.10.2017.
Oferujemy pracę dodatkową 20.10.-21.10.2017 w charakterze hostessy.
Miejsce pracy GŁOGOÓW nowo otwarty sklep
Telefon: 512053503
zatrudnię : Praca
ID: 22874
Pracownik powierzchni płaskich
03.10.2017.
Firma zatrudni pracowników do utrzymania czystości na obiekcie przemysłowym, praca w systemie zmianowym.
Mile widziane osoby z orzeczeniem
o niepełnosprawności.
Telefon: 512053503
zatrudnię : Praca
ID: 22873
Przedstawiciel handlowy
03.10.2017.
Hurtownia materiałów budowlanych z Głogowa zatrudni osobę na stanowisko Przedstawiciel Handlowy:

Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie
- umiejętności obsługi komputera i pakietu Office
- komunikatywność
- prawo jazdy kat.B

Więcej informacji pod nr tel: 501331107. Aplikacje proszę przesyłać na adres e-mail: dkedziora@topsdachy.pl
Telefon: 501331107
zatrudnię : Praca
ID: 22872
Kierowca c, C+E
03.10.2017.
Zatrudnimy Kierowców z Kat C oraz C+E w transporcie miedzynarodowym
Praca z młodym i energicznym zespołem !
Więcej Info pod nr telefonu 607 747 772 , 728580566
Atrakcyjne wynagrodzenie :D
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 607747772 , 728580566
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22871
Zespół na Twoje wesele Sugar band
02.10.2017.
Poszukujesz zespołu na swoje wesele zadzwoń lub napisz.
Sugar Band jest zespołem muzycznym złożonym z czwórki przyjaciół, którzy kochają muzykę. Chociaż mamy odmienne gusta i każdy z nas jest inny, to jednak pasja do muzyki sprawia, że świetnie się rozumiemy. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w graniu, dlatego w końcu postawiliśmy spełnić nasze najskrytsze marzenia. Tak powstał zespół na wesele, który z każdej imprezy tworzy niesamowitą eksplozję pozytywnych wibracji. W granie wkładamy wszystko to, co dla nas najcenniejsze: nasze serca, emocje oraz najskrytsze uczucia. Naszym terenem działań jest nie tylko Leszno, Rawicz, Kościan, Góra, Gostyń, Wschowa, Głogów, Poznań, Wrocław, ale może na nas liczyć też cała wielkopolska i dalej, aż po krańce galaktyki. Jesteśmy zespołem grającym i śpiewającym na żywo.
Energia młodości i wieloletnie doświadczenie w tym składzie owocuje tylko jednym. POTĘŻNĄ DAWKĄ MOCY.
www.sugarband.com.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 667729786
zatrudnię : Praca
ID: 22870
Inżynier-Automatyk
02.10.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Inżynier- Automatyk w Dziale Utrzymania Ruchu

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/215/17

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn i urządzeń produkcyjnych,
- współpraca z producentami/serwisami maszyn,
- analiza problemów, usprawnianie procesu produkcyjnego,
- programowanie, diagnostyka układów automatyki,
- wsparcie we wdrażaniu nowych projektów do produkcji seryjnej,
- opracowywanie i zarządzanie dokumentacją techniczną.

Oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne preferowane kierunki to m.in. Automatyka i Robotyka, Mechatronika, pokrewne.
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- bardzo dobra znajomość programowania sterowników PLC-Siemens,
- znajomość programowania i obsługi robotów,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki i mechatroniki,
- bardzo dobra wiedza z zakresu budowy maszyn,
- znajomość rysunku technicznego,
- umiejętność posługiwania się dokumentacją techniczną,
- znajomość pakietu MS Office,
- komunikatywna znajomość języka angielskiego,
- prawo jazdy kat.B.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”
Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22869
zatrudnię kierowców
02.10.2017.
Firma transportowa ze Wschowy zatrudni kierowców kat. C+E.
Trasy stałe- Polska Niemcy Polska,weekendy wolne.
Dobre wynagrodzenie.Więcej informacji 601541566,609222798
Telefon: 601541566,609222798
zatrudnię : Praca
ID: 22868
Inżynier-Mechanik
02.10.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Inżynier- Mechanik w Dziale Utrzymania Ruchu

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/216/17

Zakres obowiązków:

- diagnozowanie i usuwanie problemów techniczno-ruchowych,
- utrzymanie ruchu linii technologicznych i urządzeń,
- dobór rozwiązań technicznych w obszarze mechaniki,
- prowadzenie, nadzór i tworzenie dokumentacji techniczno-ruchowej maszyn i urządzeń.

Oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne preferowane kierunki to m.in. Mechanika, Mechatronika, Budowa Maszyn lub pokrewne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- umiejętność obsługi programów AutoCad, Inventor, Solidworks,
- znajomość zagadnień z dziedziny mechaniki,
- bardzo dobra wiedza z zakresu budowy maszyn,
- znajomość rysunku technicznego,
- umiejętność posługiwania się dokumentacją techniczną,
- znajomość pakietu MS Office,
- komunikatywna znajomość języka angielskiego,
- prawo jazdy kat.B.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”
Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22867
Praca w ochronie
02.10.2017.
zatrudnię pracownika ochrony na obiekt handlowy w Głogowie.
Wymagania:
niekaralność
dyspozycyjność
wysoka kultura osobista
Oferujemy:
stałe zatrudnienie na umowę o pracę/umowę zlecenie
elastyczny grafik
terminowe wynagrodzenie
dla osób nie posiadających doświadczenia - szkolenie
umundurowanie
CV proszę wysyłać na adres:
zalewski.exigo@gmail.com z dopiskiem:Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22866
Serwis agd
02.10.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
sprzedam : Odzież
ID: 22865
Botki skórzane
01.10.2017.
Witam,
sprzedam buty "Botki skórzane" mało używane w bardzo dobrym stanie. Firma: OLEKSY; rozmiar: 36; skóra zamszowa; wysokość obcasa: 8,5 cm; kolor: popielaty / szary; cena 140 zł.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 609580294
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama