POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
29
Marca 2017
Środa
Imieniny obchodzą:
Wiktoryn, Helmut,
Bertold, Cyryl,
Eustachy
Do końca roku 277 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (21) sprzedam (8) skradziono mi (1) poszukuję (1) oddam za darmo (1) motoryzacyjne (2) kupię (7) inne (14) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (3) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (1) oferuję usługi (129) 
Komputery
sprzedam (2) 
Materiały budowlane
sprzedam (4) 
Meble
sprzedam (15) 
Motoryzacja 
Osobowe (157) Usługi (5) Akcesoria (3) Dostawcze i ciężarowe (2) Motocykle i ATV (2) Rowery (1) 
Nauka
korepetycje (7) 
Nieruchomości 
Mieszkania (70) Działki (28) Domy (27) Lokale (11) Garaże (3) Grunty orne (3) Ogródki dzia?kowe (3) Pokoje (1) Obiekty (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (3) 
Odzież
suknie ślubne (2) 
Praca
zatrudnię (430) szukam pracy (20) 
Rolnicze
maszyny rolnicze (1) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (1) 
RTV i AGD
sprzedam (1) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Telefony/Foto
sprzedam (1) 
Wypoczynek
wynajmę (2) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (1) zgubiono (3) psy (1) klucze (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) zaginął/zaginęła (1) sprzedam (1) psy (1) 
Pozycje :: 61 - 90 z 694 Strona 3 z 24
zatrudnię : Praca
ID: 21963
poszukujemy pracowników
16.03.2017.
Uczysz się i szukasz dorywczego zajęcia?
Lub może po prostu wolisz się wyspać niż zrywać się do pracy o 6 rano?
Jeśli tak - przygotowaliśmy dla Ciebie propozycję.
Zajmujemy się telefoniczną obsługą klientów (praca biurowa, żadnych spotkań twarzą w twarz z klientem!).
Czego wymagamy?
Przede wszystkim dużo chęci do pracy :) Poza tym:
1. Komunikatywności.
2. Otwartości na drugiego człowieka.
3. Pozytywnego podejścia do pracy.
4. Znajomości obsługi komputera.
5. Wysokiej kultury osobistej.
Chcesz wiedzieć więcej?
Aplikuj! Spotkamy się w firmie i ustalimy szczegóły.

Proszę o umieszczenie w CV formuły: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych przy realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych (DZ.U. nr 133, poz. 883).
Telefon: 533333284
zatrudnię : Praca
ID: 21962
pilnie przyjmę do wulkanizacji głogów
16.03.2017.
Doświadczenie bardzo mile widziane
Telefon: 724459239
zatrudnię : Praca
ID: 21961
monter
16.03.2017.
Zatrudnimy pracowników do montażu namiotów i boksów na zawody konne. Miejscem pracy jest Francja lub Polska.

Wymagania:
- prawo jazdy kat. B
- otwartość,
- pracowitość.

Oferujemy:
- zatrudnienie na umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Prosimy o przesłanie CV na adres cld@cld.com.pl
Telefon: 607955512
zatrudnię : Praca
ID: 21960
serwis systemów alarmowych
15.03.2017.
Opis stanowiska:

Realizację przeglądów konserwacyjnych oraz serwisów nie potrafisz? Nie martw się - nauczymy Cię
Sporządzenia dokumentacji po wykonawczych
Nawiązywanie pozytywnych relacji z klientami Firmy

Wymagania:

Dyspozycyjność
Otwartość na wiedzę techniczną
Umiejętność pracy w zespole (komunikatywność)
Samodzielność i łatwość podejmowania szybkich decyzji
Dobra organizacja pracy, dokładność, sumienność
Prawo jazdy kat. B
Zdolność do pracy na wysokości pow. 3m
Niekaralność

Co oferujemy:
Zatrudnienie na umowę o pracę
Samochód służbowy
Narzędzia
Pracę w dynamicznym zespole w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
Szkolenia

CV prosimy o wysyłanie na adres zsa@zsa-alarmy.pl
temat rekrutacja

odpowiemy na wybrane CV ze zdjęciem.
Telefon: 507098210
zatrudnię : Praca
ID: 21959
qubus hotel legnica zatrudni pracownika
15.03.2017.
Poszukujemy do pracy w ****Qubus Hotel Legnica osoby na stanowisko: Pracownik Obsługi Śniadań.

Do zadań Pracownika Obsługi Śniadań należeć będzie między innymi:

-dbałość o jakość i formę serwowanych bufetów śniadaniowych;
-przygotowywanie sali restauracyjnej na przyjęcie gości;
-przyjmowanie i realizowanie zamówień room service zgodnie
ze standardami sieci Qubus Hotel.

Od kandydatek/kandydatów oczekujemy:

-doświadczenia w gastronomii;
-minimum podstawowej znajomości języka angielskiego lub/i języka niemieckiego;
-gotowości do pracy w godzinach porannych (5:00-13:00);
-umiejętności organizacji pracy własnej.

Oferujemy:

-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
-dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport;;
-dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
-pracę w gronie profesjonalistów;
-możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

CV prosimy składać w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2; lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie: https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=75295c9ff22f4c59b322a239ead83107

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 21958
pracownik lombardu w loombard.pl głogów
15.03.2017.
Ogólnopolska sieć lombardów LOOMBARD.pl poszukuje osób zainteresowanych podjęciem pracy na terenie GŁOGOWA , na stanowisku: Pracownik Punktu Lombardowego

PRACA TAKŻE DLA OSÓB Z ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI!

Podstawowe obowiązki:

- bezpośrednia i pośrednia obsługa Klienta (skup i sprzedaż towaru),
- dbałość o aktualizacja aukcji na portalach aukcyjnych (Allegro, OLX, inne),
- dbałość o estetykę wystawy oraz lokalu,
- składanie zamówień towarowych,
- budowanie i utrzymywanie długofalowych relacji z Klientem

Od kandydata oczekujemy:
- dyspozycyjności i gotowości do pracy w weekendy
- wysokiej kultury osobistej
- doświadczenia w kontaktach z Klientami
- znajomości obsługi portali aukcyjnych (Allegro, OLX)
- umiejętność analitycznego myślenia i szybkiego podejmowania decyzji,
- rozwiniętych zdolności interpersonalnych oraz łatwości w nawiązywaniu kontaktów,
- przedsiębiorczości i umiejętności skutecznego organizowania czasu pracy,
- gotowości do uczenia się, dążenia do stałego podnoszenia kwalifikacji zawodowych i własnego rozwoju,

W zamian oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- umowę o pracę na pełny etat,
- profesjonalne szkolenia i profesjonalne wsparcie w trakcie pracy.

Nie szukamy pracowników sezonowych. Jesteśmy zainteresowani osobami chcącymi współpracować z nami przynajmniej 12 miesięcy.
Proszę przesłać CV na adres d.ogrodnik@loombard.pl
Telefon 505407229
Telefon: 505407229
zatrudnię : Praca
ID: 21957
zatrudnię majstra budowy
15.03.2017.
Firma Radoxim Sp. z o.o. zatrudni pracownika na stanowisko: Majster budowy,

Opis stanowiska:
• Kontrola zgodności prac z dokumentacją;
• Umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów;
• Nadzór w zakresie BHP;
Oczekujemy:
• Wykształcenie techniczne budowlane;
• Minimum dwuletnie doświadczenie;
• Umiejętność pracy w zespole;
Oferujemy:
• Atrakcyjne wynagrodzenie;
• Stabilne zatrudnienie;

Dokumenty aplikacyjne proszę wysyłać na adres: biuro@radoxim.pl lub proszę dzwonić pod numer: 76 833 10 20.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji przez Radoxim Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)".
Telefon: 768331020
wynajmę : Drobne
ID: 21956
pilnie wynajme lokal uzytkowy glogow
15.03.2017.
Pilnie wynajme maly lokal uzytkowy ,tylko na terenie Glogowa z przeznaczeniem na uslugi kosmetyczne. Tel. 535860919
Telefon: 535860919
wynajmę : Drobne
ID: 21955
mieszkanie do wynajęcia od zaraz
15.03.2017.
KAWALERKA DO WYNAJĘCIA 34 M2
PO REMONCIE W GŁOGOWIE
NA WITA STWOSZA
W PEŁNI WYPOSAŻONA
INDYWIDUALNIE LUB DLA FIRM
1 500 ZŁ Z OPŁATAMI
TEL. 513 872 513
Telefon: 513872513
zatrudnię : Praca
ID: 21954
sprzedawca
15.03.2017.
W związku z ciągłym rozwojem, poszerzaniem oferty i polepszaniem jakości usług poszukujemy do naszego punktu Świat Gier przy ulicy Norwida 2c
SPRZEDAWCĘ

WYMAGANIA:
- inteligencja
- profesjonalizm
- doświadczenie w obsłudze klienta
- wykształcenie minimum średnie
- zaangażowanie w realizację celów
- kreatywność i duża motywacja do pracy
- chęci do pracy

OFERUJEMY:
- atrakcyjne wynagrodzenie 3500 zł
- nadzór mentorski,
- pracę w firmie o uznanej renomie oraz realizującej coraz ambitniejsze cele

Aplikacje prosimy przesyłać na adres r.z.powerd7@gmail.com lub osobiście w punktach ul. Gomółki 11a, Norwida 2c, Plac 1000-lecia 10a w Głogowie - dołączając klauzulę o przetwarzaniu danych osobowych.

Kontakt także pod numerem 604 435 519
Telefon: 604 435 519
zatrudnię : Praca
ID: 21953
zatrudnię kierownika budowy
15.03.2017.
Firma Radoxim Sp. z o.o. zatrudni pracownika na stanowisko: Kierownik budowy.

Obowiązki

• Nadzorowanie placu budowy;
• Planowanie, koordynowanie, kontrolowanie i nadzorowanie prac;
• Przygotowywanie obmiaru postępu robót;
• Koordynowanie prac podwykonawców;
• Nadzór i kontrola nad postępami prac;
• Koordynowanie harmonogramów;
• Kontrola oraz dokumentowanie jakości;
• Nadzór nad bezpieczeństwem na placu budowy wraz z prowadzeniem stosownej dokumentacji w tym zakresie;
• Wszelka pomoc konieczna przy realizacji projektów;
• Kontrolę terminowości oraz jakości prowadzonych prac;

Wymagania:

• wykształcenie budowlane;
• uprawnień budowlanych – mile widziane;
• zaangażowanie;
• dyspozycyjność;
• umiejętność pracy w zespole;
• sumienność i zaangażowanie;
• dobra organizacja pracy;
• umiejętność pracy pod presją czasu;
• prawo jazdy kategorii B;

Oferujemy:

• atrakcyjne wynagrodzenie;
• stabilne zatrudnienie;

Dokumenty aplikacyjne proszę wysyłać na adres: biuro@radoxim.pl lub proszę dzwonić pod numer: 76 833 10 20.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji przez Radoxim Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)".
Telefon: 76 833 10 20
zatrudnię : Praca
ID: 21951
osoba do prac porządkowych
15.03.2017.
Firma SCORPIO aluminium z siedzibą w Lubinie przy ul. Przemysłowej 14 zatrudni osobę do wykonywania prac porządkowych na terenie zakładu (sprzątanie biur oraz pomieszczeń socjalnych). Praca na pół etatu . godziny do ustalenia. Kontakt 768443550
e-mail : ksiegowosc@scorpio.pl
Telefon: 768443550
zatrudnię : Praca
ID: 21950
magazynier i kierowca - lubin
15.03.2017.
Hurtownia materiałów budowlanych w Lubinie zatrudni osobę na stanowisko magazynier i kierowca.

Wymagania:
-wykształcenie minimum średnie
-uprawnienia na wózek widłowy
-prawo jazdy

Więcej informacji pod nr tel: 501 331 107
Telefon: 501 331 107
zatrudnię : Praca
ID: 21949
specjalista ds sprzedaży lubin
15.03.2017.
Hurtownia materiałów budowlanych zatrudni osobę na stanowisko specjalista ds. sprzedaży do oddziału w Lubinie.

Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie
- umiejętności obsługi komputera i pakietu Office;
- mile widziana znajomość systemu księgowego Subiekt

Więcej informacji pod nr tel: 501 331 107
Telefon: 501331107
kupię : Drobne
ID: 21948
kupie stare wojskowe medale,odznaczenia
15.03.2017.
Kupię stare wojskowe odznaki, odznaczenia, medale, ordery, polskie, niemieckie, rosyjskie i inne, wojskowe oraz cywilne, orzełki z nakryć głowy, zaświadczenia i legitymacje związane z nadaniem odznaczeń, zdjęcia o tematyce wojskowej, przedwojenne pocztówki elementy umundurowania i wyposażenia wojskowego, szable,bagnety, kordziki telefon 694972047 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 694972047
kupię : Drobne
ID: 21947
szable,bagnety kupie wojskowe i inne
15.03.2017.
Polskie i Zagraniczne przedwojenne z czasów wojny oraz zaraz powojenne wojskowe i nie tylko różne odznaczenia,odznaki,medale,mundury,rogatywki,szable,kordziki,bagnety,noże, stare dokumenty,dyplomy,legitymacje,zdjęcia wszelkie wyposażenie wojskowe za ciekawe rzeczy dobrze zaplace telefon 694972047 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 694972047
zatrudnię : Praca
ID: 21946
doradca klienta
14.03.2017.
Bank Spółdzielczy w Głogowie poszukuje kandydata na stanowisko Doradcy Klienta.

Mamy dla Ciebie pracę, która polega na:
-aktywnej sprzedaży produktów bankowych,
-pozyskiwaniu i obsłudze Klientów detalicznych/biznesowych,
-analizowaniu potrzeb Klientów oraz dostosowaniu produktów i usług do ich wymagań,
-obsłudze kasowej.

Wymagamy:
-wykształcenia minimum średniego,
-doświadczenia w aktywnym pozyskiwaniu klientów,
-budowania i rozwijania relacji z klientem,
-znajomości rynku usług finansowych i produktów bankowych,
-nastawienia na osiąganie zamierzonych celów,
-chęci rozwoju i podnoszenia własnych kwalifikacji,
-sporządzania dokumentacji.

Oferujemy:
-pracę w Banku z polskim kapitałem,
-ciekawą pracę w zgranym i dynamicznym zespole,
-możliwość zdobycia cennego doświadczenia i rozwoju zawodowego.

CV prosimy kierować na adres: sekretariat-bs.glogow@bankbps.pl
Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi osobami.
Wysyłając swoje CV prosimy dołączyć klauzulę:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).




Telefon: 768357414
zatrudnię : Praca
ID: 21945
spedytor
14.03.2017.
Firma transportowa ze Wschowy zatrudni spedytora z doświadczeniem w transporcie i logistyce ze znajomością języka niemieckiego. Tel 609222798
Telefon: 609222798
wynajmę : Drobne
ID: 21944
mieszkanie do wynajęcia od zaraz
14.03.2017.
DO WYNAJĘCIA MIESZKANIE 41 M2
2 POKOJE, KUCHNIA WC I ŁAZIENKA, PARKING
NA OSIEDLU SPORTOWYM NA PARTERZE
W PEŁNI WYPOSAŻONE.
KOSZT 1 300 ZŁ Z OPŁATAMI
TEL. 605 256 065
Telefon: 605256065
zatrudnię : Praca
ID: 21943
pracownik biurowy- staż głogów
14.03.2017.
Kancelaria Radcy Prawnego z Głogowa poszukuje stażysty na stanowisko pracownika biurowego.

Wymagania:
- Osoba zarejestrowana w urzędzie pracy w Głogowie jako bezrobotna,
- Umiejętność podstawowej obsługi komputera i urządzeń biurowych,

Warunki pracy:
- Praca w kancelarii radcy prawnego na Starym Mieście w Głogowie,
- Dobra atmosfera w pracy,
- Indywidualny opiekun stażysty.


Zapewniamy:
- Odpłatny staż przez Powiatowy Urząd Pracy,
- Możliwość zdobycia doświadczenia w pracy  na stanowisku pracownika biurowego,
- Możliwość dostosowania godzin pracy do odbywanej nauki.

CV wraz z listem motywacyjnym prosimy przesyłać na adres email:
praca.kancelaria.glog@wp.pl

zatrudnię : Praca
ID: 21942
zatrudnię kosmetyczkę
14.03.2017.
Praca dla kosmetyczki z doświadczeniem zawodowym. Kontakt 509661057
Telefon: 509661057
zatrudnię : Praca
ID: 21941
zapisy na kursy zawodowe
13.03.2017.
SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> Zapisz się na KURS w cenie konkurencyjnej!

** KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. - cena promocyjna 295,oo PLN!

** KURS Elektryka do 1kV + OBSŁUGA Agregatów pradotw.- cena wyjątkowa 530,oo PLN za całość z Egzaminem Państwoeym i UPRAWNIENIAMI (należy zdawać co 5 lat)

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT

* KURS Palacza kotłów c.o.(na paliwa stałe,olej,gaz ) w cenie 530,oo PLN za całość kursu z Egzaminem Państwowym i UPRAWNIENIAMI (należy zdawać co 5 lat)


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 21940
kurs specjalisty ds.kadr i płac -zapisy
13.03.2017.
Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ >>> SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>
>>>>> ZAPRASZAMY na następny kurs jeszcze w cenie promocyjnej 390.oo zł brutto za całość! >> OSTATNIE 3 MIEJSCA!


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - 40 godzin - Zapisy na ostatnie 3 miejsca!

(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej
opłaty! )


ZAPISY w godz. 11 - 17.oo


tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

_____ZAPRASZAMY _____________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21939
wycinka przycinka drzew malwaniepodbitki
13.03.2017.
Witam.
Oferujemy szeroki zakres usług, obejmujący prace na wysokości

Praca na wysokości wykonywana jest przez doświadczonych i wysoko wykwalifikowanych alpinistów.

Oferujemy państwu zakres usług alpinistycznych:

- wycinka drzew oraz pielęgnacja
- mycie okien i elewacji
- mycie dachów
- impregnacja dachówki i elewacji
- prace remontowe na wysokości
- malowanie dachów (Blacha)
- montaż reklam
- usuwanie nawisów śnieżnych i lodowych
- wypełnianie szczelin dylatacyjnych
- montaż systemu anty-ptak (kolce ,siatki)
- malowanie kominów, silosów
- montaż rynien
- krycie papą termozgrzewalną
- malowanie podbitki
- inne usługi alpinistyczne

kontakt : 663-918-178


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 663918178
zatrudnię : Praca
ID: 21938
zatrudnie kosmetyczkę
13.03.2017.
Zatrudnię kosmetyczkę na cały etat w salonie kosmetycznym w Głogowie. Mile widziane doświadczenie. Chętne osoby proszę o przesłanie CV na adres mailowy.
Telefon: 607107916
zatrudnię : Praca
ID: 21937
oferta pracy
13.03.2017.
Poszukujemy księgowej na pełny etat z doświadczeniem w prowadzeniu ksiąg rachunkowych lub podatkowej księgi przychodów i rozchodów.
Miejsce pracy: Głogów woj. dolnośląskie.
Zakres obowiązków:
-Prowadzenie ksiąg handlowych lub podatkowych,
-Księgowanie i dekretowanie dokumentów finansowych (w oparciu o programy Insert GT),
-Sporządzanie deklaracji podatkowych,
-Prowadzenie kadr i płac oraz rozliczeń zatrudnionych pracowników.
Wymagania:
-wykształcenie minimum średnie ekonomiczne (preferowane finanse i rachunkowość),
-doświadczenie w prowadzeniu pełnej księgowości lub PKPiR,
-znajomość zagadnień księgowych, podatkowych i ubezpieczeń społecznych,
-Sumienność, samodzielność, odpowiedzialność.
Oferujemy:
-Pełny etat, po okresie próbnym umowa na czas nieokreślony,
-Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w kancelarii z ponad 23-letnim doświadczeniem,
-Niezbędne narzędzia pracy.

Telefon: 602702918
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21936
brukarstwo - układanie kostki
13.03.2017.
Oferujemy wykonanie kompleksowych prac brukarskich. Na terenie Głogowa,Polkowic,Lubina i okolic ....

Zakres prac:
- projektowanie nawierzchni
- roboty ziemne
- stabilizacja gruntu
- układanie nawierzchni brukowej

Pomagamy przy zakupie kostki brukowej po konkurencyjnych cenach. Oferta naszej firmy skierowana jest do inwestorów indywidualnych jak również do firm. Wstępna wycena oraz doradztwo techniczne jest udzielane na placu budowy - BEZPŁATNIE. Zapewniamy wysoką jakość naszych usług w konkurencyjnych cenach. Działamy na terenie województwa dolnośląskiego Głogów,Polkowice,Lubiń i okolice. W przypadku zainteresowania prosimy o nawiązanie kontaktu, przedstawimy osobiście pełną ofertę bezpośrednio na miejscu w dogodnym dla Państwa terminie
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 570183147
zatrudnię : Praca
ID: 21935
specjalista ds. obsługi klienta
13.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, firmy działającej na rynkach europejskich i światowych, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Specjalista ds. obsługi klienta

Miejsce pracy: Wschowa
NR REF.S/189/17

Zakres obowiązków:

- przyjmowanie i przekazywanie zamówień do realizacji,
- przygotowywanie zestawień oraz raportów,
- wprowadzanie danych do bazy firmy,
- profesjonalna bezpośrednia, telefoniczna i mailowa obsługa klienta,
- współpraca z innymi działami w firmie.

Od kandydatów oczekujemy:

- biegła znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie,
- praktyczna znajomość pakietu MS Office,
- dokładność i skrupulatność przy wprowadzaniu danych,
- komunikatywność, samodzielność oraz podzielność uwagi,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- mile widziane doświadczenie w obsłudze klienta.

Oferujemy:

- umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
sprzedam : Meble
ID: 21934
sprzedam naroznik z fotelem
12.03.2017.
Z powodu przeprowadzki sprzedam narożnik oraz fotel ze skóry. Gratis dorzucam ławę. Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 665858432
szukam pracy : Praca
ID: 21933
podejmę pracę, orzeczenie o niepełnospr.
12.03.2017.
Podejmę pracę (ochrona, prace porządkowe, itp.) Posiadam orzeczenie o niepełnosprawności- stopień lekki oznaczenie 0.2P
Telefon: 668 573 050
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama