POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
15
Grudnia 2017
Piątek
Imieniny obchodzą:
Celina, Ignacy, Iga,
Nina
Do końca roku 16 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (12) sprzedam (13) poszukuję (1) motoryzacyjne (1) kupię (6) inne (4) 
Dziecięce
zabawki (1) wózki (2) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (2) oferuję usługi (132) akcesoria (2) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (6) oferuję (2) maszyny budowlane (1) kupię (1) 
Meble
sprzedam (18) oddam za darmo (1) 
Motoryzacja 
Osobowe (720) Motocykle i ATV (4) Akcesoria (4) Usługi (3) Dostawcze i ciężarowe (2) Rolnicze i budowlane (1) 
Nauka
korepetycje (13) 
Nieruchomości 
Mieszkania (56) Działki (21) Domy (17) Lokale (11) Usługi budowlane (3) Garaże (3) Ogródki dzia?kowe (1) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) 
Odzież
sprzedam (1) 
Praca
zatrudnię (573) szukam pracy (15) korepetycje (1) 
Rolnicze
sprzedam (6) maszyny rolnicze (1) 
Rowery
sprzedam (2) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Wypoczynek
wynajmę (3) 
Zgubiono/Znaleziono
zwierzęta (1) znaleziono (1) zgubiono (1) 
Pozycje :: 61 - 90 z 830 Strona 3 z 28
zatrudnię : Praca
ID: 23142
Zatrudnimy Panią do serwisu sprzątająceg
29.11.2017.
Klinika Okulistyczna Vita-Med w Głogowie poszukuje Pani do serwisu sprzątającego. Miejsce pracy ul.Legnicka 67-200
Głogów

Wymagania: chęci do pracy, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku

Obowiązki: utrzymanie czystości na terenie Kliniki Okulistycznej

Warunki zatrudnienia: Umowa o pracę, praca zmianowa w godz 6-22

Sposób aplikacji: CV oraz list motywacyjny prosimy przesyłać na adres e-mail: dawid@vita-med.glogow.pl lub dostarczyć osobiście do Kliniki Okulistycznej przy ul. Legnickiej 5 w Głogowie.


Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 604152770
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 23141
UsŁUgi remontowo - WykoŃCzeniowe
28.11.2017.

Remont spędza Ci sen z powiek?
Chcesz odświeżyć swoje domowe wnętrze?
Cenisz sobie jakość i profesjonalizm?
Oferuję wyspecjalizowane usługi remontowe:
- SZPACHLOWANIE
- MALOWANIE
- TYNKI DEKORACYJNE !!!
- ZABUDOWY Z PŁYT G-K
- MONTAŻ PANELI
- INNE PRACE BUDOWLANO - WYKOŃCZENIOWE

Z każdego wnętrza można wydobyć ***PIĘKNO***

Posiadam szereg umiejętności dekoratorskich jak i znajomość najnowszych ***TRENDÓW*** i technik budowlanych.
Jeśli chcesz by Twój dom wyróżniał się ***INDYWIDUALNYM STYLEM***

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO KONTAKTU: 721-656-731
Telefon: 721656731
zatrudnię : Praca
ID: 23140
Zatrudnię fryzjera
28.11.2017.
Salon fryzjerski HAIR STUDIO w Głogowie zatrudni fryzjera (możliwość pracy na zmiany).
Wszelkie informacje pod numerem: 601 562 883
Telefon: 601562883
zatrudnię : Praca
ID: 23139
pracownik ochrony
28.11.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko pracownika ochrony w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 2000 zł brutto. Praca w systemie zmianowym. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie
Telefon: 768358931
zatrudnię : Praca
ID: 23138
Nie lubisz sprzatać My posrzątmy za cieb
28.11.2017.
Witam! Firma sprzątająca oferuje usługi w zakresie kompleksowe i podstawowe sprzątanie domów i mieszkań,mycie okien tarasów,prasowanie,zawieszanie firanek.
Telefon: 663 858 750 691 161 576
zatrudnię : Praca
ID: 23137
Elektromechanik
28.11.2017.
Firma Głotech Sp. z o.o. poszukuje osoby na stanowisko: ELEKTROMECHANIK. Mile widziane
doświadczenie na tego typu stanowisku.
Poszukujemy osób, które charakteryzuje samodyscyplina, rzetelność, odpowiedzialność oraz chęci do
pracy.
W zamian oferujemy umowę o pracę, rozwój zawodowy przy pomocy profesjonalnych szkoleń,
bogaty pakiet socjalny (m.in. dofinansowanie do urlopu oraz wyjazdów kulturalno - integracyjnych,
bony świąteczne) oraz atrakcyjne warunki wynagrodzenia.
CV wraz z listem motywacyjnym prosimy przesłać na adres mailowy: glotech@glotech.com.pl lub dostarczyć osobiście do sekretariatu na I piętrze budynku biurowca przy ul. Piastowskiej 5 w Głogowie
Telefon: 76 835 00 66
zatrudnię : Praca
ID: 23136
Pracownik Sekretariatu
28.11.2017.
Biuro Rachunkowe SORPOL Sp. z o. o. zajmujące się m. in. świadczeniem usług w zakresie administracji, kadr, płac i księgowości poszukuje osoby na stanowisko: PRACOWNIK SEKRETARIATU

Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:
Koordynacja prawidłowego obiegu dokumentów i informacji w firmie (korespondencja przychodząca i wychodząca).
Kompleksowa organizacja pracy biura Zarządu.
Nadzorowanie i prowadzenie kalendarza spotkań Zarządu.
Przygotowywanie pism i zestawień na potrzeby Zarządu.
Organizowanie spotkań firmowych, imprez integracyjnych.
Dbanie o dobry wizerunek firmy.
Budowanie i utrzymywanie dobrych relacji wewnątrz firmy oraz z partnerami biznesowymi.

Warunkiem podjęcia pracy jest:
Wykształcenie wyższe (preferowane administracja, zarządzanie).
Biegła obsługa komputera (arkusz kalkulacyjny, edytor tekstu)
Wysoka kultura osobista, dyplomacja i dyskrecja.
Rozwinięte umiejętności interpersonalne i komunikacyjne.
Bardzo dobra organizacja pracy własnej (zdolność sprawnego realizowania wielu zadań, umiejętność ustalania priorytetów).
Umiejętność pracy pod presją czasu.
Dokładność, sumienność, zaangażowanie.

Oferujemy:
Pracę w prężnie rozwijającej się firmie – umowa o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy.
Rozwój zawodowy przy pomocy profesjonalnych szkoleń.
Niezbędne narzędzia pracy.


Zainteresowane osoby, spełniające powyższe wymagania mogą składać aplikację tj. CV, list motywacyjny w formie: elektronicznej – email: hr@sorpol.com.pl lub osobiście w Dziale Kadr – Głogów, ul. Piastowska 5, pokój nr 23, tel. 76 836 67 20.

APLIKACJE PRZYJMOWANE BĘDĄ DO DNIA 08.12.2017r.

W treści aplikacji należy umieścić klauzulę:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrze niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie „Sorpol” Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. O ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)

Osobom nadsyłającym ofertę zapewniamy pełną dyskrecję oraz zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami. Brak informacji do 30 dni od złożenia oferty oznacza, że oferta nie zostanie przyjęta.
Telefon: 76 836 67 20
zatrudnię : Praca
ID: 23135
praca dla pielęgniarki - Głogów
28.11.2017.
Dzień dobry,
niepubliczna przychodnia z Głogowa oferuje pracę na umowę zlecenie dla pielęgniarki.

Mile widziane:
- kurs kwalifikacyjny pielęgniarki środowiskowo-rodzinnej
- prawo jazdy kat. B

Możliwość dorobienia w weekendy, a także popołudniówki.

Czekamy na kontakt pod numerem 606-831-549.
Telefon: 606831549
zatrudnię : Praca
ID: 23134
operator koparki
28.11.2017.
zatrudnie od zaraz operatora koparki ,umowa o pracę ,czas nieokreslony,praca jednozmianowa.
tel. kont. 602799515
Telefon: 602799515
zatrudnię : Praca
ID: 23133
rzeźnik
28.11.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko rzeźnika w pełnym wymiarze czasu pracy.
Praca w systemie zmianowym. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie. Więcej informacji pod nr tel. 76 835 89 31.
Telefon: 768358931
zatrudnię : Praca
ID: 23132
Kierowca busa 3,5t na Ue
28.11.2017.
Zatrudnimy kierowców z kat. B w transporcie międzynarodowym
w systemie 3/1 lub 4/1

Wymagania:
- DOŚWIADCZENIE w prowadzeniu pojazdów do 3.5t DMC bus plandeka
- niekaralność
- znajomość topografii Europy
- odpowiedzialność
- kultura osobista, zaangażowanie
- punktualność
- dyspozycyjność
- odporność na stres
- mile widziane podstawy j. angielskiego lub niemieckiego,
- odpowiedzialność za powierzone mienie,

Oferujemy :
- atrakcyjne wynagrodzenie w oparciu o przejechane km
- pojazdy typu Bus 8ep lub 10ep plandeka z kabiną sypialną oraz niezbędne wyposażenie auta.
Średni przebieg w tygodniu od 3000tyś km do 4500tyś km

PRZYJMUJEMY OSOBY TYLKO Z DOŚWIADCZENIEM.

CV ze zdjęciem proszę wysyłać na adres mailowy t.logistykaMAŁPAo2.pl , lub diamond105@o2.pl,
oferty bez CV nie będą brane pod uwagę.

Wszystkie kandydatury oferty z CV zostaną rozpatrzone lecz zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi osobami.

Bardzo prosimy o przesyłanie CV tylko od tych osób które na prawdę chcą pracować

Jeżeli nie odbieram proszę o sms- oddzwonię.
Telefon: 731933349
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 23131
Okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
28.11.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
zatrudnię : Praca
ID: 23130
Zapisy na kursy zawodowe
28.11.2017.

Następny
nabór
na KURSY ZAWODOWE:

> Operatora Wózków Widłowych (spalinowe, elektryczne, gazowe) z wymianą butli gaz.
> Elektryków do 1kV i powyżej, Agregaty prądotwórcze (Dozór, Eksploatacja)
> Palaczy Kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz)
oraz inne GR.2 (D,E - wentylacji, klimatyzacji, urządzeń chłodniczych,
sprężarek, pieców przemysłowych )
i GR.3 (D,E - urządzeń i sieci gazowych)
> Operatora Suwnic, Wciągników, Wciągarek, Podestów (podnośników koszowych)
- na uprawnienia UDT

oraz SZKOLENIA

> Udzielania Pierwszej Pomocy przedmedycznej
> BHP, P-poż.
> Służb BHP

KURSY - SZKOLENIA
UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul. Sienkiewicza 9
tel. 65/520-56-46
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz.11 -17.oo

**** Płatność RATALNA!
**** ZNIŻKI DLA OSÓB BEZROBOTNYCH
**** Ceny KONKURENCYJNE!

>>>>>>>>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię : Praca
ID: 23129
Operator koparki/spycharki/ładowarki
27.11.2017.
Poszukujemy do pracy operatorów koparki, spycharki oraz ładowarki czołowej o ładowności łyżki do 5 m³. Wymagania: doświadczenie, uprawienia do pracy ładowarką, sumienność, dyspozycyjność, lojalność, punktualność oraz dbanie o powierzone mienie. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu: 602-503-210.
Telefon: 602503210
zatrudnię : Praca
ID: 23128
Operatorów ładowarki czołowej
27.11.2017.
Poszukujemy do pracy operatorów ładowarki czołowej o ładowności łyżki do 5 m³. Wymagania: doświadczenie, uprawienia do pracy ładowarką, sumienność, dyspozycyjność, lojalność, punktualność oraz dbanie o powierzone mienie. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu: 602-503-210.
Telefon: 602503210
akcesoria : Fachowcy/Usługi
ID: 23127
super cena lada chłodnicza
27.11.2017.
lada chłodnicza MAWI 130cm oraz regały sklepowe
Telefon: 793926350
wynajmę : Drobne
ID: 23126
wynajmę mieszkanie
26.11.2017.
Do wynajęcia mieszkanie
2 pokojowe od zaraz po remoncie.
Dla firm lub osoby prywatnie. Mieszkanie w pełni umeblowane i wyposażone.
Mieszkanie 38m2(parter) składa się z 1 pokoju i małej sypialni, korytarz, kuchnia, wc i łazienka (osobno).
Osiedle Sportowe ul.Wioślarska 51.
Opis lokalizacji: Blisko szkoła, przedszkole , plac zabaw, sklepy, siłownia
tel. 605 256 065
1 200 zł z opłatami
Telefon: 605 256 065
zatrudnię : Praca
ID: 23125
Kurs Specjalisty ds.Kadr i PŁAc -zapisy
24.11.2017.
>>
KURS "Specjalisty ds. KADR i PŁAC"

- ZAPISY na następny kurs!

Kurs w cenie konkurencyjnej 395,oo zł za całość - 40 godzin dydaktycznych
(za skrypty tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej opłaty!)


KURSY - SZKOLENIA
UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul. Sienkiewicza 9
tel. 65/ 520-56-46
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 - 17.oo

**** Płatność RATALNA !
**** Zniżki dla OSÓB BEZROBOTNYCH

>>>>>>>>>>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 23124
ZatrudniĘ Magazyniera
24.11.2017.
ZATRUDNIĘ NA STANOWISKO MAGAZYNIER-
KIEROWCA Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZYUCZENIA.
PRACA W SKLEPIE MEBLOWYM W GODZ. OD 9.00-17.00.
CV PROSZĘ PRZESYŁAĆ NA ADRES meblostyl-mazur@o2.pl LUB SKLADAĆ OSOBIŚCIE W SIEDZIBIE SKLEPU NA UL MICKIEWICZA 59E W GŁOGOWIE
Telefon: 767273184
zatrudnię : Praca
ID: 23123
Praca dla Sprzedawcy Samochodów
24.11.2017.
Poszukujemy osób do pracy na stanowisko SPRZEDAWCA SAMOCHODÓW(możliwość przyuczenia do zawodu).
Wynagrodzenie:od 3500/umowa o pracę/pełny etat.
CV oraz list motywacyjny prosimy przesyłać na adres mailowy podany w ogłoszeniu(praca@renault.lubin.pl),
lub dostarczyć osobiście do salonu Renault w Głogowie.
Telefon: 797310863
zatrudnię : Praca
ID: 23122
Zatrudnimy Mechanika Samochodowego
24.11.2017.
Poszukujemy osób do pracy na stanowisko MECHANIK SAMOCHODOWY(możliwość przyuczenia do zawodu).
Wynagrodzenie:od 3500/umowa o pracę/pełny etat.
CV oraz list motywacyjny prosimy przesyłać na adres mailowy podany w ogłoszeniu(praca@renault.lubin.pl),
lub dostarczyć osobiście do salonu Renault w Głogowie.
Telefon: 797310863
zatrudnię : Praca
ID: 23121
Kierownik robÓT/Architektowanie krajobra
23.11.2017.
Firma „PRO-INFRA” Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów poszukuje kandydatów na stanowisko:
KIEROWNIK ROBÓT / ARCHITEKTOWANIE KRAJOBRAZU

Zakres obowiązków:
- planowanie, realizacja i nadzór nad pracami na terenach zieleni,
- kierowanie podległymi pracownikami, organizacja pracy,

Nasze wymagania:
- min. 2 lata doświadczenia w pracy przy realizacji projektów i pielęgnacji terenów zieleni,
- wykształcenie min. średnie, kierunkowe (ogrodnictwo, architektura krajobrazu, leśnictwo),
- umiejętność prowadzenia i rozliczania robót,
- znajomość branży ogrodniczej i budowlanej,
- dobre umiejętności organizatorskie i umiejętność pracy w zespole,
- sumienność i odpowiedzialność,
- zamiłowanie do prac ogrodniczych i dyspozycyjność
- prawo jazdy kat. B,

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę przy różnorodnych, interesujących realizacjach,
- odpowiednie zaplecze sprzętowe,
- niezbędne narzędzia pracy.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie:
- listu motywacyjnego,
- CV,
na adres praca@pro-infra.pl

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 23120
Praca w Holandii
23.11.2017.
Praca przy pakowaniu i sortowaniu warzyw i owoców. Zapewniamy odpłatne zakwaterowanie i ubezpieczenie. Dojazd do Holandii we własnym zakresie
Telefon: 696729944
zatrudnię : Praca
ID: 23119
zatrudnię magazyniera
23.11.2017.
sklep meblowy pilnie zatrudni magazyniera, wymagania: wiek do 30 lat, chęć do pracy, mile widziane doświadczenie w podobnej branży
Telefon: 767273180
szukam pracy : Praca
ID: 23118
kierowca B,Be,C,Ce
22.11.2017.
Górnik-emeryt szuka dorywczej pracy jako kierowca, lekkie doświadczenie na wywrotkach czteroosiowych TERBERG,MAN,IVECO,VOLVO Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601 451 860
zatrudnię : Praca
ID: 23117
Sprzedawca
22.11.2017.
ZATRUDNIĘ NA STANOWISKO SPRZEDAWCA W SKLEPIE MIĘSNYM wymagane doświadczenie, praca w Głogowie
Telefon: 607-725-588
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 23116
Serwis agd
22.11.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta(naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 23115
Usługi Remontowe.
22.11.2017.
oferuje usługi w zakresie,
-docieplanie poddaszy,
-podwieszane sufity,
-szpachlowanie,
-malowanie,
-układanie glazury,
układanie paneli,
-murowanie,
-biały montaż,
-i wiele innych prac,zapraszam do współpracy.




Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 603-405-691
zatrudnię : Praca
ID: 23114
Zatrudnię Lekarza poz w Legnicy
22.11.2017.
Miejsce pracy: Legnica
Region: Dolnośląskie
Specjalizacja: Pediatria, Medycyna rodzinna

Zatrudnimy Lekarza specjalistę pediatrii lub medycyny rodzinnej do pracy w POZ dla Dzieci i Dorosłych warunki współpracy do uzgodnienia, praca 5 dni w tygodniu,

Przewidziane zadania obowiązki:

poinformowanie pacjenta o naturze schorzenia, wyjaśnienie celowości przeprowadzenia badań diagnostycznych, a także uzasadnienie zaproponowanej metody leczenia,
przeprowadzenie badania podmiotowego (zebranie wywiadu) i badania przedmiotowego w zakresie odpowiednim do specyfiki schorzenia i rodzaju wizyty, postawienie diagnozy
wyjaśnienie pacjentowi wszelkich zgłaszanych wątpliwości związanych z postawionym rozpoznaniem, badaniami diagnostycznymi, proponowanym leczeniem
sporządzanie dokumentacji medycznej z przebiegu leczenia ambulatoryjnego w systemie medycznym, zgodnie z obowiązującymi przepisami i standardami medycznymi.
poinformowanie o sposobie przygotowania do badania w przypadku kierowania pacjenta na badania diagnostyczne,

Oczekiwania:

ukończona specjalizacja z medycyny rodzinnej, chorób wewnętrznych lub posiadanie kwalifikacji lekarza POZ,umiejętności interpersonalne połączone z wysoką kulturą osobistą
empatia i nastawienie na pacjenta.

Oferujemy:

stabilne zatrudnienie w rozwijającej się placówce medycznej,atrakcyjne wynagrodzenie

Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV z podaniem stanowiska Lekarz - specjalista medycyny rodzinnej z dopiskiem klauzulą „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Centrum Profilaktyczno Diagnostyczno Lecznicze Fundacji w przesłanym CV dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji, zgodnie z art. 37 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 2135, 2281 z póź.zm.) kontakt telefoniczny

w godzinach od 8.00-15.00
Telefon: 768522056
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 23113
Dekoratorstwo
22.11.2017.
Dekoratorka z wieloletnim doświadczeniem przyjmie zlecenie na dekoracje sal weselnych,imprez okolicznościowych (Sylwester...)
Telefon: 795787987
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama