POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
22
Sierpnia 2017
Wtorek
Imieniny obchodzą:
Cezary, Hipolit,
Maria, Tymoteusz
Do końca roku 131 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (20) sprzedam (11) poszukuję (1) kupię (8) inne (3) 
Dziecięce
wózki (2) sprzedam (2) inne (2) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (3) oferuję usługi (123) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (8) oferuję (1) kupię (1) 
Meble
sprzedam (19) oddam za darmo (1) 
Motoryzacja 
Osobowe (768) Usługi (6) Motocykle i ATV (5) Dostawcze i ciężarowe (3) Akcesoria (1) Rolnicze i budowlane (1) 
Nauka
korepetycje (4) 
Nieruchomości 
Mieszkania (60) Działki (39) Domy (24) Lokale (12) Usługi budowlane (6) Ogródki dzia?kowe (3) Obiekty (2) Garaże (2) Pokoje (1) Grunty orne (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) gruz (1) 
Praca
zatrudnię (557) szukam pracy (14) 
Rolnicze
sprzedam (6) maszyny rolnicze (1) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (3) 
RTV i AGD
sprzedam (5) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Wypoczynek
wynajmę (3) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (1) zgubiono (1) zaginął/zaginęła (1) psy (1) 
Zwierzęta
sprzedam (1) 
Pozycje :: 1 - 30 z 811 Strona 1 z 28
zatrudnię : Praca
ID: 22663
zatrudnię panią do lepienia pierogów
21.08.2017.
Zatrudnię Panią w barze w Głogowie do robienia garmażerki (pierogi, kluski, kopytka, gołąbki).
Praca od poniedziałku do piątku 6:00-12:00

Mile widziane doświadczenie przy robieniu garmażerki. Niezbędne:książeczka sanepidowska.

Zainteresowane panie proszę o kontakt telefoniczny 577 753 228
Telefon: 577 753 228
zatrudnię : Praca
ID: 22662
automatyk- technik utrzymania ruchu
21.08.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu W Dziale Obróbki
Mechanicznej i Odlewni

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/194/17

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych,
- dokonywanie okresowych przeglądów,
- wypisywanie raportów z pracy,
- usprawnianie procesu produkcyjnego.

Oczekujemy:


- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki,
- umiejętność czytania schematów elektrycznych,
- znajomość programowania sterowników PLC(Mitsubishi),
- nakierowanie na pracę zespołową,
- obsługa komputera.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel:693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22661
inżynier zapewnienia jakości dostawców
21.08.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192A/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel:693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22660
inspektor ds. urządzeń radiowych
21.08.2017.
Firma MUGLER AG jest w branży telekomunikacyjnej czołowym dostawcą usług dla przemysłu oraz wykonawcą złożonych sieci komunikacyjnych. Od ponad 25 lat oferujemy naszym klientom szeroko zakrojone rozwiązania w zakresie sieci bezprzewodowych (telefonii komórkowej, radiofonii, dla służb publicznych itd.), sieci przewodowych oraz rozwiązania systemowe.


Poszukujemy dla naszego przedsiębiorstwa w celu zatrudnienia od zaraz

Inspektora d/s urządzeń radiowych (m/ż)

Wyruszają Państwo z siedziby frmy w Oberlungwitz do miejsc montażu urządzeń telefonii komórkowej. Zadaniem Państwa jest prowadzenie inspekcji tych urządzeń w ciągu tygodnia roboczego (z reguły od poniedziałku do piątku). Nocują Państwo w pensjonatach w pobliżu miejsc pracy, które mogą się znajdować na terenie całych Niemiec.

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

Samodzielna organizacja, przygotowywanie, realizacja i dokumentacja istniejących zleceń
Szeroki, wymagający i zorientowany na przyszłość zakres zadań w dziedzinie elektrotechniki, elektroniki, ochrony odgromowej i przeciwpożarowej, techniki pomiarowej i konstrukcji metalowych
Prowadzone na miejscu kontrole infrastruktury, systemów anten i urządzeń teletechnicznych dla różnych operatorów sieci
Inspekcja i konserwacja urządzeń teletechnicznych i systemów zabezpieczających (np. drabin i balustrad)
Kontrola i utrzymywanie w należytym stanie dróg kablowych dla urządzeń elektrycznych i antenowych
Serwis diagnostyczny i naprawczy

WYMAGANIA:

Ukończone wykształcenie techniczne w zakresie elektrotechniki, budownictwa lub pokrewny zawód
Dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie, którą będą mieli Państwo okazję poszerzyć podczas pracy w środowisku niemieckojęzycznym
Konieczne predyspozycje psychofzyczne do pracy na wysokości (stwierdzenie predyspozycji nastąpi w ramach procesu aplikacji)
Dobra znajomość obsługi komputera
Doświadczenie zawodowe i znajomość sieci telekomunikacyjnych (jest pożądana, nie stanowi jednakże koniecznego warunku)
Podstawowa znajomość języka angielskiego
Nieograniczona gotowość do podróży i dyspozycyjność (codzienne zmiany miejsca pracy łącznie z noclegami)
Samodzielny, indywidualny i skuteczny sposób pracy
Zdolność do pracy zarówno samodzielnie jak i w zespole
Prawo jazdy kategorii B

OFERUJEMY:

Stałe zatrudnienie w pełnym wymiarze godzin oraz indywidualne i odpowiadające świadczonej pracy wynagrodzenie
Długoplanową współpracę z dobrymi możliwościami awansu
Udostępnienie wszelkich niezbędnych narzędzi pracy (komputer, służbowy samochód, sprzęt bezpieczeństwa)
Pokrycie kosztów badania predyspozycji do pracy na wysokości oraz sprzętu do wspinaczki
Indywidualne możliwości dalszego podnoszenia kwalifkacji zawodowych
Intensywne wdrożenie w zaangażowanym, koleżeńskim i profesjonalnym zespole
Pomoc w poszukiwaniu zakwaterowania w Niemczech oraz w załatwianiu wszelkich formalności związanych z relokacją

W celu zapoznania się z naszymi innymi ofertami, zapraszamy do odwiedzenia strony: http://www.mugler.de/pl/karriere/karriere0/
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: +48 791 969 730
zatrudnię : Praca
ID: 22659
dyspozytor transportu drogowego
21.08.2017.
Zatrudnię mężczyznę na stanowisko dyspozytora transportu w międzynarodowej firmie Pol Freight Sp z o.o. z siedzibą w Kłębanowicach.
Wiek do 30 lat,bez doświadczenia, ze znajomością języka angielskiego na poziomie komunikatywnym, mile widziany język rosyjski.
Wynagrodzenie 2000 zł /netto
Proszę o kontakt mailowy biuro.polfreight@gmail.com lub pod nr telefonu 605 650 380.
Telefon: 605650327
zatrudnię : Praca
ID: 22658
monter instalacji sieci oraz światłowod.
21.08.2017.
Niemiecka firma MUGLER AG jest w branży telekomunikacyjnej czołowym dostawcą usług dla przemysłu oraz  wykonawcą złożonych sieci komunikacyjnych. Od ponad 25 lat oferujemy naszym klientom szeroko  zakrojone rozwiązania w zakresie sieci bezprzewodowych (telefonii komórkowej, radiofonii, dla służb  publicznych itd.), sieci przewodowych oraz rozwiązania systemowe.

Poszukujemy dla naszego przedsiębiorstwa w celu zatrudnienia od zaraz

Monter instalacji sieci oraz światłowodów (m/ż)

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

Wdmuchiwanie instalacji do rur i mikrorurek
Pomiary ciśnienia i kalibracja instalacji
Montaż światłowodów i muf
Połączenia i pomiary
Sporządzanie dokumentacji oraz protokołów

WYMAGANIA:

Wykształcenie zawodowe w kierunku prac ziemnych / drogowych lub równoznaczne
Mile widziana znajomość dziedziny budownictwa ziemnego oraz/lub techniki włókna szklanego
Prawo jazdy kat. B
Zręczność manualna
Staranny, należyty i samodzielny sposób pracy
Nieograniczona zdolność do wykonywania montażu
Zdolność do pracy zarówno samodzielnie jak i w zespole

OFERUJEMY:

Szerokie możliwości pracy w obszarze telefoni stacjonarnej
Sprawiedliwe wynagrodzenie
Wdrożenie do pracy poprzez doświadczonych pracowników
Możliwość pracy w zaangażowanym, koleżeńskim i profesjonalnym zespole
Indywidualne możliwości dalszego podnoszenia kwalifikacji zawodowych
Dodatek do opieki przedszkolnej dla dzieci
Pomoc w poszukiwaniu zakwaterowania w Niemczech oraz w załatwianiu wszelkich formalności związanych z relokacją

W celu zapoznania się z naszymi innymi ofertami, zapraszamy do odwiedzenia strony: http://www.mugler.de/pl/karriere/karriere0/
Telefon: +48 791 969 730
zatrudnię : Praca
ID: 22657
monter do budowy urządzeń sieci bezprzew
21.08.2017.
Niemiecka firma MUGLER AG jest w branży telekomunikacyjnej czołowym dostawcą usług dla przemysłu oraz wykonawcą złożonych sieci komunikacyjnych. Od ponad 25 lat oferujemy naszym klientom szeroko zakrojone rozwiązania w zakresie sieci bezprzewodowych (telefonii komórkowej, radiofonii, dla służb publicznych itd.), sieci przewodowych oraz rozwiązania systemowe.
Poszukujemy dla naszego przedsiębiorstwa w celu zatrudnienia od zaraz
Monter do budowy urządzeń sieci bezprzewodowych (m/ż)
Wyruszają Państwo z siedziby frmy w Oberlungwitz na miejsce montażu, do którego przydzieleni są Państwo w trakcie tygodnia  pracy (z reguły od poniedziałku do piątku). Nocleg ma miejsce w pensjonatach w pobliżu danego miejsca montażu, które może  znajdować się na terenie całych Niemiec.
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
Zakres zadań w branży elektrotechnicznej, elektronicznej, w dziedzinie instalacji odgromowych oraz techniki pomiarów
Uruchamianie, rozbudowa i renowacja urządzeń oraz sieci bezprzewodowych dla rozmaitych operatorów sieci
Budowa lub wymiana systemowych urządzeń technicznych oraz instalacja ciągów kablowych dla urządzeń elektrycznych i antenowych
Montaż systemów bezpieczeństwa (np. drabin, systemów asekuracji oraz balustrad)
Prace przy konstrukcjach stalowych np. przy dźwigarach dla anten / Organizacja pracy na placach budów
WYMAGANIA:
Ukończone wykształcenie jako elektronik, instalator urządzeń elektrycznych, mechatronik, teletechnik, ślusarz maszynowy lub przemysłowy wzgl. inny pokrewny zawód
Dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie, którą będą mieli Państwo okazję poszerzyć podczas pracy w środowisku niemieckojęzycznym
Konieczne predyspozycje psychofzyczne do pracy na wysokości (stwierdzenie predyspozycji nastąpi w ramach procesu aplikacji)
Doświadczenie zawodowe i znajomość sieci telefonii komórkowej (jest pożądana, nie stanowi jednak koniecznego warunku)
Gotowość do prowadzenia prac montażowych
Umiejętność czytania dokumentacji technicznej i dobra znajomość obsługi komputera
Umiejętność pracy zarówno samodzielnie jak i w zespole
Prawo jazdy kategorii B 
OFERUJEMY:
Stałe zatrudnienie w pełnym wymiarze godzin oraz indywidualne i odpowiadające świadczonej pracy wynagrodzenie
Długoplanową współpracę z dobrymi możliwościami awansu
Udostępnienie wszelkich niezbędnych narzędzi pracy (komputer, służbowy samochód, sprzęt bezpieczeństwa)
Pokrycie kosztów badania predyspozycji do pracy na wysokości oraz sprzętu do wspinaczki
Indywidualne możliwości dalszego podnoszenia kwalifkacji zawodowych
Intensywne wdrożenie w zaangażowanym, koleżeńskim i profesjonalnym zespole
Pomoc w poszukiwaniu zakwaterowania w Niemczech oraz w załatwianiu wszelkich formalności związanych z relokacją
W celu zapoznania się z naszymi innymi ofertami, zapraszamy do odwiedzenia strony: http://www.mugler.de/pl/karriere/karriere0/
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: +48 791 969 730
zatrudnię : Praca
ID: 22656
referent ds. zakupów
21.08.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:
REFERENT DS. ZAKUPÓW
Miejsce pracy: Polkowice
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
• wspieranie pracowników Działu Zakupów w codziennych obowiązkach,
• zakładanie kartotek towarowych, przygotowywanie zestawień na potrzeby działu,
• wspieranie przy kontrolowaniu jakości dostarczanych towarów,
• koordynację dostaw, odbiór jakościowy dostaw towaru oraz sporządzanie raportów jakości,
• nadzór nad wdrożonym systemem kontroli wymiarów i kolorystyki opakowań jednostkowych,
• tworzenie, prowadzenie i nadzorowanie baz danych Działu Zakupów,
• prace systemowe mające na celu przygotowanie i dostarczanie dostawcom informacji niezbędnych do prawidłowego wyprodukowania i oznakowania towaru,
• współpracę z innymi działami w ramach organizacji firmy.
Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:
• bardzo dobra znajomość języka angielskiego, zarówno w mowie jak i w piśmie,
• wykształcenie średnie lub wyższe,
• doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku - mile widziane,
• doskonałe zdolności organizacyjne, dokładność i terminowość,
• umiejętność łatwego nawiązywania kontaktów i wysokie zdolności interpersonalne,
• umiejętność analitycznego myślenia,
• otwartość na pozyskiwanie nowej wiedzy,
• umiejętność pracy w zespole,
• biegła znajomość pakietu MS Office.
Oferujemy:
• pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach,
• bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
• możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
• możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
• dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl,
• kurs językowy na terenie firmy,
• „krótsze piątki”.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: zakupy.
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22655
magazynier/operator wózka widłowego
21.08.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Magazynier/Operator wózka widłowego
NR REF. S/133/17
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- załadunek i rozładunek towarów,
- właściwa i terminowa realizacja zadań,

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę,
- stabilne zatrudnienie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 22654
obróbki tynkarskie okien
21.08.2017.
Zatrudnię osoby do obróbek tynkarskich zamontowanych okien i drzwi.
Telefon: +48693135702
zatrudnię : Praca
ID: 22653
monter stolarki pcv i aluminium
21.08.2017.
Zatrudnię monterów stolarki PCV i aluminium. Wynagrodzenie minimum 2300 netto + premia.
Telefon: +48693135702
zatrudnię : Praca
ID: 22652
kierowca kat. c , c+e
21.08.2017.
Zatrudnimy Kierowców z Kat C oraz C+E w transporcie międzynarodowym
Praca w młodym i energicznym zespole !
Więcej Info pod nr telefonu 728 580 566 , 607 747 772
Atrakcyjne wynagrodzenie :D Kliknij aby powiększyć obrazek.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 728580566,607747772
zatrudnię : Praca
ID: 22651
rzeźnik
21.08.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko rzeźnika w pełnym wymiarze czasu pracy. Praca w systemie zmianowym. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie. Więcej informacji pod nr tel. 768358931.
Telefon: 768358931
zatrudnię : Praca
ID: 22650
operator wózka widłowego
21.08.2017.
Firma Barabaś Sp. z o. o. w Lubinie, Centrum Kostki Brukowej i Architektury Ogrodowej
zatrudni
OPERATORA WÓZKA WIDŁOWEGO
 
WYMAGANIA:
- uprawnienia na wózki widłowe,
- ważne badania psychotechniczne,
- mile widziane doświadczenie w pracy na produkcji,
- solidność, rzetelność i odpowiedzialność.

OFERUJEMY:
- pracę w stabilnej firmie o wysokiej pozycji na rynku,
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia.

Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres rekrutacja@barabas.pl, korespondencyjnie lub osobiście.
Firma Barabaś Sp. z o.o. 59-300 Lubin, ul Przemysłowa 1c
do dnia 31 sierpnia 2017
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".
Informujemy, że zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na wybrane oferty.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 76 841 50 87
wózki : Dziecięce
ID: 22649
sprzedam wózek 3w1 navington caravel
21.08.2017.
Mam na sprzedaż klasyczny, komfortowy wózek głęboko-spacerowy firmy Navington na ramie Caravel ze skrętną przednią osią oraz sprężynami umożliwiającymi bujanie.

W wyposażeniu:
- rama caravel na łożyskowanych oraz pompowanych kołach12’
- stacja Dock do gondoli, spacerówki, nosidełka
- gondola
- spacerówka
- fotelik Navington
- adaptery do nosidełka
- parasol
- folia przeciwdeszczowa
- moskitiera do gondoli i do spacerówki
- parasolka
- śpiworek
- osłonka na nóżki
- torba.
Stan wózka bardzo dobry - nosi normalne ślady użytkowania, wszystkie mechanizmy w pełni sprawne, wózek uprany i gotowy do używania. Ze względu na wielkość zestawu preferowany odbiór osobisty.
Zapraszam do zakupu.
tel. 661-700-965
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601970726
zatrudnię : Praca
ID: 22648
opiekunka w 78199 braulingen-döggingen
21.08.2017.
Opieka do Pana w wieku 95 lat, mieszkającego w domku jednorodzinnym, Opiekunka noce przesypia całe oraz ma dostęp do Internetu.

Choroby: problemy z chodzenie i słuchem.

Obowiązki Opiekunki: prowadzenie gospodarstwa domowego, robienie zakupów, spacery z podopiecznym, czynności pielęgnacyjne oraz pomoc podopiecznemu w codziennych czynnościach.

Wyjazd 26.08.17 na dwa miesiące.

Wymagania: komunikatywna znajomość języka niemieckiego.

Oferujemy:

• atrakcyjne zarobki,
• zwrot kosztów podróży,
• opłacane składki ZUS,
• ubezpieczenia.

Osoby zainteresowane ofertą pracy prosimy o kontakt pod numerem telefonu: 76 724 05 52.
Telefon: 76 724 05 52
zatrudnię : Praca
ID: 22647
opiekunka w 74906 bad rappenau.
21.08.2017.
Opieka do sprawnego Pana w wieku 83 lat, mieszkającego w domku wielorodzinnym.

Opiekunka ma dostęp do Internetu.

Choroby podopiecznego: demencja.

Obowiązki Opiekunki: prowadzenie całego gospodarstwa domowego, dotrzymywanie towarzystwa, robienie zakupów, spacery z podopiecznym.

Wyjazd: 24.08.17 na dwa miesiące.

Wymagania: dobra lub komunikatywna znajomość języka niemieckiego.

Oferujemy:

• atrakcyjne zarobki,
• zwrot kosztów podróży,
• opłacane składki ZUS,
• ubezpieczenie.

Osoby zainteresowane ofertą pracy prosimy o kontakt pod numerem telefonu: 76 724 05 52.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 767240552
zatrudnię : Praca
ID: 22646
opiekunki osób starszych w niemczech
21.08.2017.
Firma Yvonne-N specjalizuje się w sprawowaniu całodobowej opieki nad wszystkimi osobami, które z racji wieku, ograniczonej sprawności fizycznej, bądź też z powodu choroby nie są w pełni samodzielnie funkcjonować w życiu codziennym.

OFERUJEMY:

- Legalne Zatrudnienie,
- Atrakcyjne wynagrodzenie,
- Opłacone składki ZUS,
- Długoterminowe kontrakty,
- Opieka konsultanta (polskojęzycznego/niemieckojęzycznego).

Wymagamy:

-znajomości języka niemieckiego,
-doświadczenia na stanowisku Opiekunka osób starszych.

Jeżeli jesteś zainteresowana ofertami pracy skontaktuj się z Nami bezpośrednio pod numerem telefonu: 76 724 05 52.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 767240552
zatrudnię : Praca
ID: 22645
wynajem miejsca - stylizacja paznokci
19.08.2017.
Wydzierżawię miejsce w salonie fryzjerskim na prowadzenie usług związanych ze stylizacją paznokci.
Salon Fryzjerski, ul. Wołodyjowskiego 14, Polkowice, dodatkowe informacje na telefon kontaktowy 600242378.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 600242378
sprzedam : Meble
ID: 22644
meble
18.08.2017.
Sprzedam meble dla dziewczynki:
Szafa,komoda,biurko oraz krzesło
obrotowe.
Meble są bardzo dobrym stanie.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 790669975
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22643
serwis agd
18.08.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
zatrudnię : Praca
ID: 22642
zatrudnię pomoc kuchenną głogów
18.08.2017.
Zatrudnię panią do pomocy w kuchni w barze z polską kuchnią w Głogowie.
- praca od poniedziałku do piątku od 11:00 do 19:00
- pomoc w wydawaniu posiłków
- obieranie warzyw, mycie naczyń, sprzątnie.

Wymagania: książeczka sanepidowska, obrotność, dobra organizacja i pracowitość.

Zainteresowane panie proszę o kontakt telefoniczny 577 753 228
Telefon: 577 753 228
zatrudnię : Praca
ID: 22641
główny księgowy - nie aktualne
18.08.2017.
Ogłoszenie zamieszczone w dniu 18.08.2017r., na Głównego Księgowego w firmie RAGEN Sp. z o.o. jest nieaktualne
Telefon: 537-83-10-10
zatrudnię : Praca
ID: 22640
diagnosta samochodowy
18.08.2017.
FIRMA AUTO STYL AUTO SERWIS we Wschowie poszukuje osoby na stanowisko:
Diagnosty Samochodowego

Oferujemy:

Przejrzyste zasady wynagrodzenia
Pracę w stabilnej firmie działającej na rynku od ponad 15 lat
Pracę w przyjaznej atmosferze wśród diagnostów z dużym doświadczeniem
Szefa otwartego na pomysły pracowników

Wymagania:

Wykonywanie badań technicznych pojazdów.
Uprawnienia do wykonywania zawodu diagnosty samochodowego
Asertywność
Dokładność
Komunikatywność
Chęć do pracy
Kontakt telefoniczny W. Dul 601 576 894
Telefon: 601576894
zatrudnię : Praca
ID: 22639
główny księgowy
18.08.2017.
Firma budowlana z Głogowa zatrudni osobę na stanowisko Główny Księgowy.

Wymagania:
Doświadczenie w pracy min. 5 lat
Praktyczna znajomość ustawy o podatku VAT, podatku dochodowym od osób prawnych,
Bardzo dobra znajomość Ustawy o Rachunkowości oraz umiejętność prawidłowego interpretowania i stosowania,
Sporządzanie sprawozdań do GUS-u,
Czynny udział w: zamknięciu miesiąca; tworzeniu sprawozdań finansowych; deklaracji podatkowych,
Umiejętności analityczne,
Bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, rzetelność,
Umiejętność obsługi urządzeń biurowych,
Praktyczna znajomość pakietu MS Office, Rewizor,
Samodzielność, odpowiedzialność i terminowość świadczonych usług,

Oferujemy:
Pracę na cały etat,
Atrakcyjne wynagrodzenie,
Szkolenia,
Przyjazną atmosferę prac,

Informacje dodatkowe:
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV wraz z klauzulą: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.” na adres mailowy: biuro@ragenglogow.pl, osobiście w sekretariacie Spółki lub pocztą na adres: RAGEN Sp. z o.o. ul. Sikorskiego 48,
67 – 200 Głogów.
Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się
z wybranymi kandydatami.
Więcej informacji pod numerem telefony 537-83-10-10
Telefon: 537-83-10-10
zatrudnię : Praca
ID: 22638
rolnictwo
17.08.2017.
zatrudnię osoby z głogowa lub okolic do pracy w rolnictwie wszystkie informacje pod numerem 663935703
Telefon: 663935703
zatrudnię : Praca
ID: 22637
ccc s.a. - informatyk z j. niemieckim
17.08.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

w związku z szeroką ekspansją proponuje zatrudnienie na stanowisku:

Informatyk
z językiem niemieckim
Miejsce pracy: Polkowice


Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

-wsparcie użytkowników z salonów sprzedaży na rynkach niemieckojęzycznych i anglojęzycznych,
-bieżące rozwiązywanie zgłaszanych problemów użytkowników z rynków niemieckojęzycznych i anglojęzycznych,
-instalację i serwis sprzętu komputerowego oraz oprogramowania w salonach sprzedaży CCC na terenie Europy Zachodniej,
-współpracę z zewnętrznymi dostawcami usług informatycznych,
-bieżące prace w zakresie infrastruktury IT w salonach sprzedaży CCC na terenie Europy Zachodniej.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-biegła znajomość systemów operacyjnych Microsoft,
-biegła znajomość języka niemieckiego,
-bardzo dobra znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem,
-wykształcenie wyższe (kierunki informatyczne lub pokrewne),
-umiejętność serwisowania sprzętu komputerowego,
-prawo jazdy kat. B.,
-umiejętność pracy pod presją czasu,
-dyspozycyjność oraz gotowość do wyjazdów służbowych,
-umiejętność efektywnej pracy w zespole.

Oferujemy:

-pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl,
-kurs językowy na terenie firmy.

Osoby zainteresowane ofertą pracy prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22636
ccc s.a. - informatyk
17.08.2017.
CCC - niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:
INFORMATYK
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
-nadzór nad komputerami i urządzeniami biurowymi w Centrali i Salonach,
-rozwiązywanie bieżących problemów użytkowników,
-bieżące prace w zakresie struktury IT,
-wdrażanie korporacyjnych standardów IT.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-biegła znajomość systemów operacyjnych: Windows XP, Windows 7, Windows 8,
-znajomość języka angielskiego na poziomie min. komunikatywnym,
-wykształcenie wyższe (kierunki informatyczne lub pokrewne),
-umiejętność serwisowania sprzętu komputerowego,
-prawo jazdy kat. B.,
-umiejętność pracy pod presją czasu,
-chęć podejmowania nowych wyzwań zawodowych, otwartość na wiedzę i nowe umiejętności,
-dyspozycyjność oraz gotowość do wyjazdów służbowych,
-umiejętność efektywnej pracy w zespole.

Oferujemy:

-pracę w bardzo szybko rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy oraz w wielu ciekawych projektach,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22635
operator maszyn
17.08.2017.

EURO-COMFORT SP. Z O. O. DO ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO W LESZNIE ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO:

OPERATOR MASZYN (do przyuczenia)

ZATRUDNIONA OSOBA BĘDZIE ODPOWIADAŁA ZA:

- ZAPEWNIENIE PRAWIDŁOWEJ PRACY MASZYNY
- OBSŁUGĘ MASZYN
- DBANIE O JAKOŚĆ I TERMINOWOŚĆ PRAC

OFERUJEMY:

- WYNAGRODZENIE ADEKWATNE DO KWALIFIKACJI I WYKONYWANEJ PRACY
- STABILNE ZATRUDNIENIE NA PODSTAWIE UMOWY O PRACĘ
- ZAPLECZE SOCJALNE ORAZ ŚWIADCZENIA Z FUNDUSZU SOCJALNEGO
- DODATKOWE UBEZPIECZENIE DLA PRACOWNIKÓW I CZŁONKÓW RODZIN (RÓWNIEŻ DZIECI)
- BEZPŁATNY DOWÓZ PRACOWNIKÓW Z KIERUNKÓW: GÓRA, WSCHOWA, KROBIA, BUCZ, KOŚCIAN, BOREK, KRZYWIŃ, PONIEC, GOSTYŃ, ŚREM, RAWICZ, GŁOGÓW


ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE CV NA ADRES:

EURO-COMFORT SP. Z O. O.
UL. SPÓŁDZIELCZA 49
64-100 LESZNO
LUB ADRES E-MAIL: rekrutacja@euro-comfort.pl

Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 52 52 154
zatrudnię : Praca
ID: 22634
studio figura szukamy pracownika
16.08.2017.
Ze względu na dynamiczny rozwój poszukujemy energicznej osoby, lubiącej wyzwania i świetnie radzącej sobie w pracy z ludźmi w charakterze konsultanta zabiegowego - wykonywanie zabiegów kosmetycznych na ciało i twarz w strefie Wellnes&Spa
Jesteśmy licencjonowanym gabinetem modelowania sylwetki działającym w koncepcie międzynarodowej firmy Studio Figura International, która posiada 11 letnie doświadczenie i ponad 800 gabinetów partnerskich na całym świecie. Naszym celem jest dawanie klientkom rezultatów z dziedziny modelowania sylwetki i zdrowego trybu życia.
Korzyści: 📈📈
umowa o pracę 📄
atrakcyjny system wynagradzania💸
udział w szkoleniach 👩‍💼
normowane godziny pracy ⏰
praca w stabilnej, rozwijającej się oraz odpowiedzialnej firmie
możliwości rozwoju zawodowego i osobistego
miła i przyjazna atmosfera
praca w pięknym wnętrzu tylko z kobietami 👩
Oczekiwania:
wykształcenie minimum średnie - kosmetyczne ( niekoniecznie z doświadczeniem- zapewniamy szkolenie)
komunikatywność 🗣️
umiejętność pracy w zespole 👥👤👥
doskonała organizacja pracy 📑📚
zaangażowanie w pracę i pozytywne nastawienie do życia
wysoka kultura osobista 👩
umiejętność budowania relacji z klientkami 😍
miła aparycja 💪
Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane zgłoszenia.
Prosimy o przesyłanie CV ze zdjęciem na adres: magdalena_chudzik@wp.pl
Chcesz wiedzieć więcej zadzwoń 796 260 406
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 796260406
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama