POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
29
Kwietnia 2016
Piątek
Imieniny obchodzą:
Angelina, Bogusław,
Hugo, Piotr, Rita,
Robert
Do końca roku 246 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (2) sprzedam (10) poszukuję (2) motoryzacyjne (3) kupię (2) inne (6) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (3) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
oferuję usługi (155) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (6) oferuję (2) 
Meble
sprzedam (25) 
Motoryzacja 
Osobowe (93) Akcesoria (6) Dostawcze i ciężarowe (3) Motocykle i ATV (2) Usługi (1) 
Nauka
korepetycje (10) 
Nieruchomości 
Mieszkania (94) Domy (28) Działki (27) Lokale (23) Garaże (9) Obiekty (3) Ogródki dzia?kowe (3) Pokoje (2) Grunty orne (2) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (2) 
Odzież
suknie ślubne (3) sprzedam (2) 
Praca
zatrudnię (370) szukam pracy (14) korepetycje (2) 
Rolnicze
sprzedam (3) inne (1) 
Rowery
sprzedam (4) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Wypoczynek
wynajmę (2) oferuję (4) 
Zgubiono/Znaleziono
zgubiono (1) zaginął/zaginęła (1) 
Zwierzęta
zaginął/zaginęła (1) oddam za darmo (7) 
Pozycje :: 1 - 30 z 649 Strona 1 z 22
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 20706
czyszczenie elewacjidachów wycinka drzew
28.04.2016.
Witam.
Oferujemy szeroki zakres usług, obejmujący prace na wysokości

Praca na wysokości wykonywana jest przez doświadczonych i wysoko wykwalifikowanych alpinistów.

Oferujemy państwu zakres usług alpinistycznych:

- wycinka drzew oraz pielęgnacja
- mycie dachówki i elewacji
- impregnacja dachówki i elewacji
- prace remontowe na wysokości
- malowanie dachów (Blacha)
- montaż reklam
- usuwanie nawisów śnieżnych i lodowych
- wypełnianie szczelin dylatacyjnych
- montaż systemu anty-ptak (kolce ,siatki)
- malowanie kominów, silosów
- montaż rynien
- krycie papą termozgrzewalną
- malowanie podbitki
- prace dekarskie
- inne usługi alpinistyczne

kontakt : 663-918-178


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 663918178
zatrudnię : Praca
ID: 20705
lektor języka angielskiego
28.04.2016.
Zatrudnimy lektora języka angielskiego w prestiżowej sieci szkół Helen Doron English w Głogowie.Wymagana: bardzo dobra znajomość języka angielskiego, kreatywność,umiejętność pracy z dziećmi. Oferujemy:pracę w godzinach popołudniowych, profesjonalne szkolenia, bardzo dobre warunki, przyjazne środowisko pracy. Chętnych prosimy o wysłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres : izas.m@op.pl
zatrudnię : Praca
ID: 20704
praca w biurze
28.04.2016.
ZATRUDNIĘ OSOBĘ DO PRACY W BIURZE,

PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZINACH 8:00-16:00,
ATRAKCYJNE WYNAGRODZENIE,
PRACA W MIŁEJ ATMOSFERZE W DYNAMICZNIE ROZWIJAJĄCEJ SIĘ FIRMIE

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

-PROWADZENIE DOKUMENTACJI BIUROWEJ
-PRZYGOTOWYWANIE OFERT
-OBSŁUGA KLIENTA

WYMAGANIA:

-MINIMUM ŚREDNIE WYKSZTAŁCENIE
-DOBRA ZNAJOMOŚĆ OBSŁUGI KOMPUTERA
-ŁATWOŚĆ NAWIĄZYWANIA KONTAKTÓW
-DYSPOZYCYJNOŚĆ
-OBOWIĄZKOWOŚĆ
-SKRUPULATNOŚĆ W WYKONYWANIU POWIERZONYCH ZADAŃ

MILE WIDZIANA OSOBA NIEPEŁNOSPRAWNA

TEL. 696 019 084
513 872 513

Telefon: 696 019 084, 513 872 513
zatrudnię : Praca
ID: 20703
specjalista ds. wydań magazynowych
28.04.2016.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

Specjalista ds. kontroli wydań magazynowych
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

• planowanie, organizowanie i koordynację działań dotyczących przebiegu kontroli dokumentacji związanej z obrotem towarowym,
• kontrolę oraz obsługę systemu dystrybucji paczek,
• podejmowanie działań w celu zabezpieczenia interesów w przypadku nie doręczenia lub zaginięcia przesyłki,
• monitorowanie wysyłek przesyłek kurierskich i inne czynności związane z przewozem przesyłki z wyjątkiem samego przewozu.

Od kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

• wykształcenie wyższe (mile widziane o profilu logistycznym),
• doświadczenie zawodowe w obszarze obsługi przesyłek kurierskich oraz towaru w drodze,
• bardzo dobra znajomość języka angielskiego,
• biegła znajomość pakietu Office ze szczególnym uwzględnieniem Excel,
• komunikatywność,
• umiejętność pracy pod presją czasu,
• umiejętności analityczne,
• prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

• stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat w dobrze zorganizowanej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
• możliwość dalszego rozwoju zawodowego,
• zniżki na zakupy w salonach firmowych CCC S.A.,
• możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego,
• uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie:
www.ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 20702
pracownik administracyjno - biurowy
28.04.2016.
zatrudnimy pracownika biurowo-administracyjnego na umowę o pracę.

wymagania: znajomość kadr i płac - w praktyce, znajomość j. angielskiego

mail: biuro@radoxim.pl
Telefon: 768331020
Telefon: 768331020
zatrudnię : Praca
ID: 20701
opiekunka osób starszych
28.04.2016.
Firma PLjob zatrudni osoby na stanowisko opiekuna/opiekunki osób starszych.
POSIADAMY WIELE ZLECEŃ NA TERENIE CAŁYCH NIEMIEC.

Wystarczy wypełnić nasz formularz zgłoszeniowy (niezobowiązujący). Pozwoli on na dopasowanie zlecenia do profilu opiekuna/opiekunki. Formularz znajduje się na naszej stronie internetowej www.pljob.eu w zakładce „KONTAKT” ( pod mapką:-) ).

Wymagania:

- komunikatywna/dobra znajomość języka niemieckiego
- doświadczenie w opiece nad osobą starszą
- mile widziane prawo jazdy

Oferujemy:

- fachową pomoc i wsparcie podczas całego pobytu
- atrakcyjne wynagrodzenie w euro lub w złotówkach
- pokrycie kosztów przejazdu (do 150 euro oraz pomoc w rezerwacji transportu)
- podwójna stawka dzienna za dni świąteczne !!!
- premia za polecenie!!!
- opłacone składki ZUS (OD ŚREDNIEJ KRAJOWEJ)
- legalne zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie lub umowę współpracy

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
e-mail: pljob@pljob .eu
tel: 768313223
www.pljob.eu
osoby z Głogowa zapraszamy do biura ul. Jedności robotniczej 39
Nr certyfikatu 9121, do sprawdzenia na: www .kraz .praca. gov .pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768313223, 886194325
zatrudnię : Praca
ID: 20700
maszynista pojazdów trakcyjnych
27.04.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta, jednego z największych dolnośląskich przewoźników kolejowych poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Maszynista Pojazdów Trakcyjnych

Miejsce pracy - okolice miast: Szczecin, Zielona Góra, Gorzów, Wałbrzych, Katowice, Wrocław, Legnica, Lubin.
NR REF. S/125/15
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za obsługę pojazdu trakcyjnego.

Wymagania:
• uprawnienia do kierowania pojazdami trakcji spalinowej lub/i elektrycznej
• 2 lata doświadczenia w kierowaniu pojazdami trakcyjnymi
• mile widziane uprawnienia ustawiacza i rewidenta taboru
• stan zdrowia pozwalający na wykonywanie zawodu.
• niekaralność za przestępstwa umyślne
• dyspozycyjność (praca w systemie równoważnym)

Pracodawca oferuje:
• zatrudnienie na umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy
• atrakcyjne wynagradzanie (Atrakcyjne wynagrodzenie miesięczne, bonusy w postaci dodatkowych pensji:13-sta i 14-sta pensja w roku, bogaty pakiet socjalny)
• transport z miejsca zamieszkania do miejsca pracy i z powrotem
• dla osób z poza regionu możliwość zakwaterowania opłaconego przez pracodawcę
• możliwość uczestnictwa w kursie na ustawiacza i rewidenta
Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Kontakt:
Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
Lubin
specjalista@azymut-praca.pl
Telefon: 693013793
zatrudnię : Praca
ID: 20699
specjalista ds. rozliczeń produkcji
27.04.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

SPECJALISTA DS. ROZLICZEŃ PRODUKCJI
Specjalista ds. rozliczeń produkcji
Miejsce pracy: Polkowice
NR REF. S/167/16
Obowiązki na stanowisku pracy:
• Bieżące wprowadzenie danych do systemu komputerowego
• Wystawianie dokumentów magazynowych i produkcyjnych
• Bieżące rozliczanie produkcji
• Kontrola prawidłowego stanu i wykorzystania materiałów oraz surowców


Wymagania:

• Wykształcenie wyższe średnie (preferowane: administracja, ekonomia, zarządzanie produkcją, informatyka)
• Umiejętność obsługi komputera ze szczególnym uwzględnieniem Excel
• Mile widziane doświadczenie w dziale rozliczeń produkcji, magazynów lub w księgowości w firmie produkcyjnej
• Dobra organizacja pracy własnej


Oferujemy:

• Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji
• Zatrudnienie bezpośrednio u Pracodawcy w dużej firmie produkcyjnej
• Współpracę z profesjonalnym zespołem fachowców

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”
Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013793
zatrudnię : Praca
ID: 20698
zatrudnię
27.04.2016.
Firma „SORPOL” Sp. z o.o. w Głogowie
poszukuje dla swojego klienta, świadczącego usługi m. in. w zakresie organizacji
i sprzedaży wycieczek, a także wynajmów autokarów,
osoby na stanowisko:
ANALITYK SPRZEDAŻY -SPRZEDAWCA
Do podstawowych obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:
1. Aktywne pozyskiwanie klientów;
2. Realizacja celów sprzedażowych;
3. Prezentacja produktów;
4. Promocja i sprzedaż oferty własnej i touroperatorów;
5. Organizacja i sprzedaż wycieczek;
6. Wynajem autokarów;
7. Przygotowywanie ofert handlowych.

Wymagania stawiane kandydatom:
1. Wykształcenie wyższe - preferowane turystyczne lub handlowe (marketing);
2. Obsługa komputera pozwalająca na swobodne korzystanie z programów biurowych;
3. Inicjatywa, komunikatywność, przedsiębiorczość, samodzielność, umiejętność pracy w zespole, zdolności handlowe;
4. Entuzjazm do pracy, odporność na stres, bezkonfliktowość.
5. Dodatkowym atutem będzie znajomość języka niemieckiego lub angielskiego w mowie i piśmie;
6. Mile widziana znajomość specyfiki pracy biura podróży;
7. Docenimy doświadczenie w turystyce.

Nasz klient oferuje:
1. Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku;
2. Możliwość rozwoju zawodowego;
3. Podstawowe narzędzia niezbędne do wykonywania powierzonych zadań.

Zainteresowane osoby, spełniające powyższe wymagania mogą składać aplikację (tj. CV, list motywacyjny) w formie: osobiście w siedzibie firmy – Głogów, ul. Piastowska 5 Budynek główny Kadry pokój nr 23, tel. 609446271 lub w formie elektronicznej: hr@sorpol.com.pl

APLIKACJE PRZYJMOWANE BĘDĄ DO DNIA 10 MAJA 2016r.
W treści aplikacji należy umieścić klauzulę:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie SORPOL SP. Z O.O. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)

Osobom nadsyłającym ofertę zapewniamy pełną dyskrecję oraz zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami. Brak informacji do 30 dni od złożenia oferty oznacza, że oferta nie została przyjęta.
Telefon: 609446271
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 20697
tynki maszynowe
27.04.2016.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu możemy zapewnić państwu profesjonalne wykonanie naszych usług, Takich jak:

Tynki gipsowe pod malowanie.

Tynki cementowo wapienne.

Zapraszamy do współpracy .Wykonujemy nasze usługi za równo w wielorodzinnych budynkach jak i budynkach jednorodzinnych .

Tel. 603 438 439
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 603438439
zatrudnię : Praca
ID: 20696
kurs "specjalista ds.kadr i płac"
26.04.2016.
Zapisy na KURS:"Specjalista ds.Kadr i Płac" - do 2 maja br.- 40h dydakt. w cenie 360,oo zł brutto.
UNIWERSYTET ROBOTNICZY w LESZNIE_ul.Sienkiewicza 9_www.szkolenia-urleszno.manifo.com_TEL.65/520-56-46_CENA KONKURENCYJNA!_Zapraszamy!
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/520-56-46
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 20695
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
26.04.2016.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
zatrudnię : Praca
ID: 20694
qubus hotel zatrudni kelnera/kę
26.04.2016.
Qubus Hotel w Legnicy poszukuje kandydatów/kandydatek na stanowisko:

Kelner/ka – Barman/ka

Osoba zatrudniona na stanowisku Kelner/ka - Barman/ka będzie odpowiedzialna za sporządzanie i podawanie napojów, podawanie potraw, doradzanie klientom w ich wyborze oraz informowanie o sposobie ich przyrządzania - zgodnie z standardami sieci Qubus Hotel.

Oczekujemy:
•wykształcenia minimum średniego;
•doświadczenia na podobnym stanowisku;
•komunikatywnej znajomości języka angielskiego;
•łatwości nawiązywania kontaktów i dobrej organizacji pracy;
•gotowości do pracy w godzinach wieczornych i nocnych;
•znajomość języka niemieckiego będzie stanowiła dodatkowy atut;

Oferujemy:
•stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
•poznanie najlepszych standardów pacy w gastronomii;
•dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport;
•pracę w gronie profesjonalistów;
•dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
•możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

CV prosimy składać w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2; lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=6ad8482261a54d64933508c49540ff02
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Telefon: 717955154
zatrudnię : Praca
ID: 20693
****qubus hotel legnica szuka kucharza
26.04.2016.
Poszukujemy do pracy w Qubus Hotel Legnica osoby na stanowisko: Kucharz.

Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych oraz zapewnienie ich wysokiej jakości, zgodnej z standardami sieci Qubus Hotel.

Oferujemy:

- stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
- szkolenia wdrożeniowe na start;
- dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport, umożliwiającej korzystanie z zajęć sportowo-rekreacyjnych;
- pracę w gronie profesjonalistów;
- dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
- udział w konkursach kulinarnych;
- możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

Oczekujemy:

- doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku;
- chęci do nauki i rozwoju zawodowego;
- dobrej organizacji pracy;
- gotowości do pracy w systemie zmianowym.

Mile widziane:

- wykształcenie gastronomiczne.

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2 lub rzesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=6d3cf9328a644c62ad662ba70d432f38

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 717955154
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 20692
wycinka drzew przycinka/ papa termozgrze
25.04.2016.
Witam.
Oferujemy szeroki zakres usług, obejmujący prace na wysokości

Praca na wysokości wykonywana jest przez doświadczonych i wysoko wykwalifikowanych alpinistów.

Oferujemy państwu zakres usług alpinistycznych:

- wycinka drzew oraz pielęgnacja
- mycie dachówki i elewacji
- impregnacja dachówki i elewacji
- prace remontowe na wysokości
- malowanie dachów (Blacha)
- montaż reklam
- usuwanie nawisów śnieżnych i lodowych
- wypełnianie szczelin dylatacyjnych
- montaż systemu anty-ptak (kolce ,siatki)
- malowanie kominów, silosów
- montaż rynien
- krycie papą termozgrzewalną
- malowanie podbitki
- prace dekarskie
- inne usługi alpinistyczne

kontakt : 663-918-178


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 663918178
sprzedam : Materiały budowlane
ID: 20691
elewacje drewniane, z bala litego
25.04.2016.
Elewacja domu lub innego obiektu jest wizytówką jego właściciela. W ofercie posiadamy jedyną dostępną na rynku elewację drewnianą w postaci bali płaskich lub półokrągłych. Montaż jak i również sprzedaż.Pomiędzy balem jest wstawiana listwa ozdobna lub sznur. Wszystkie bale przypominają te z litego drewna,nawiązując do stylu domów góralskich.

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!!!
Telefon: 660622458
zatrudnię : Praca
ID: 20690
pracownik ochrony fizycznej
25.04.2016.
zatrudnimy Pracowników Ochrony Fizycznej na obiekcie handlowym w Głogowie. Oferta dla osób dyspozycyjnych (mogą być osoby uczące się).
Telefon: 667676136
sprzedam : Meble
ID: 20689
wypoczynek skórzany w kolorze śliwkowym
25.04.2016.
wypoczynek skórzany w kolorze śliwkowym - 5-cio modułowy, posiada normalne ślady użytkowania - 700 zł - odbiór osobisty w Głogowie Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 604778830
zatrudnię : Praca
ID: 20688
specjalista ds. zakupów
25.04.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Specjalista ds. Zakupów
Miejsce pracy: Polkowice
NR REF. S/166/16

Obowiązki na stanowisku pracy:
• tworzenie i realizacja zamówień surowców i opakowań,
• kontrola stanu materiałów,
• prowadzenie ewidencji magazynowej,
• indeksowanie bazy surowcowej,
• kontrola i obsługa dostaw w zakresie ilości, jakości, ewidencji,
• weryfikacja kosztowa,
• poszukiwanie nowych dostawców na rynku oraz prowadzenie rozliczeń z dostawcami firmy.

Od kandydatów oczekujemy:

• minimum 1 rok doświadczenia
• znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
• wiedza na temat gospodarki magazynowej, surowcowej, zaopatrzenia,
• znajomości programu Excel

Oferujemy :

• umowę o pracę bezpośrednio u Pracodawcy,
• atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od posiadanych umiejętności
• pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
biuro@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013793
zatrudnię : Praca
ID: 20687
pracownik fizyczny
25.04.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Pracownik fizyczny
Praca tymczasowa NR REF. S/130/16
Miejsce pracy: Głogów ( teren Huty Miedzi)


Obowiązki na stanowisku pracy:

- proste prace konserwatorskie,
- prace porządkowe.


Od kandydatów oczekujemy:

- dyspozycyjności,
- odpowiedzialności,
- obowiązkowości.


Oferujemy:

- umowę zlecenie ,
- atrakcyjne wynagrodzenie.




Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 20686
księgowa / księgowy
25.04.2016.
Gospodarstwo Rolne CEBER- Lachowicz i Wspólnicy spółka jawna zatrudni osobę na stanowisko Księgowa/Księgowy.

Miejsce pracy: Kotla
Zakres obowiązków:
-prowadzenie spraw kadrowych,
-dokonywanie zgłoszeń i wyrejestrowań z ZUS oraz rozliczanie deklaracji ZUS,
-naliczanie wynagrodzeń, sporządzanie list płac,
- naliczanie wynagrodzeń chorobowych oraz zasiłków,
Dodatkowe obowiązki:
-prowadzenie spraw związanych z ochroną środowiska w tym sporządzanie kart przekazania odpadów,
-sporządzanie sprawozdań do GUS,
- wystawianie faktur oraz bieżące uzgadnianie stanów magazynowych,
-prowadzenie spraw związanych z obsługą ARiMR m.in. prowadzenie księgi rejestracji zwierząt, zgłaszanie urodzeń, padnięć, przemieszczeń oraz sprzedaży,
-przyjmowanie i wysyłanie korespondencji.
Preferujemy:
- doświadczenie minimum 1 rok,
- znajomość programu PŁATNIK,
- znajomość przepisów prawa pracy,
- znajomość przepisów w zakresie świadczeń pieniężnych z ubezpieczenia chorobowego i wypadkowego,
Wynagrodzenie: do uzgodnienia

Preferowana forma kontaktu- osobiście pod adresem: Kotla, ul. Szkolna 22, tel. 76/8318387

Telefon: 76/ 831-83-87
zatrudnię : Praca
ID: 20685
kierowca kat. c+e
25.04.2016.
Firma transportowa Milewicz ze Wschowy zatrudni kierowców kat. C+E. Wykonujemy transporty na trasie Polska-Niemcy-Polska. Zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny pod nr tel. 601-541-566 lub 609-222-798.
Telefon: 601541566
zatrudnię : Praca
ID: 20684
zatrudnię doradcę klienta
24.04.2016.
Zatrudnię na teren Głogowa i Przemkowa doradcę klienta. Praca polega na podpisywaniu umów pożyczek i odbieraniu rat od klienta. Do obsługi 80 klientów. Minimalne wynagrodzenie 1200 zł brutto. Pracę można traktować jako dodatkowe źródło dochodu.
Telefon: 660498267
wynajmę : Wypoczynek
ID: 20683
domki drewniane pobierowo
24.04.2016.
Zapraszam do wynajmu piętrowych, domków drewnianych z tarasami w pięknej nadmorskiej miejscowości Pobierowo. Domki są 5 osobowe. Położone w spokojnej, zalesionej części Pobierowa. Odległość do morza 100 m, do centrum około 15 min spacerkiem. Zapraszam już od majówki do września! Więcej informacji pod nr telefonu 502240166. Kliknij aby powiększyć obrazek.
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 20682
serwis agd,,,
24.04.2016.
Naprawa,zmywarki,pralki,itp;
tel;601846612
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
zatrudnię : Praca
ID: 20681
sprzedawca-wykładanie towaru
22.04.2016.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy- wykładanie towaru w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 1850 zł brutto. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię : Praca
ID: 20680
doradca klienta- sprzedawca głogów
22.04.2016.
Media Expert to największa sieć elektromarketów RTV, AGD, IT i multimediów w Polsce – poprzez 360 elektromarketów jesteśmy obecni w niemal 300 miastach na terenie całego kraju. Sieć zatrudnia ok. 4 tys. pracowników. W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy pracowników na stanowisko:

Doradca Klienta- Sprzedawca
Miejsce pracy: Głogów


Doradca odpowiedzialny jest za:

• kompleksową obsługę Klienta według standardów firmy
• realizacje planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie
• fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
• dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
• pomoc Klientom w załadunku towaru

Od kandydatów oczekujemy:

• chęci poszerzania wiedzy z zakresu technik sprzedaży oraz wiedzy produktowej
• umiejętności pracy w zespole
• łatwości w nawiązywaniu kontaktów
• umiejętność radzenia sobie ze stresem
• niekaralności

Twoimi dodatkowymi atutami będą:

• zainteresowanie branżą RTV, AGD, IT/MM
• doświadczenie w sprzedaży usług telekomunikacyjnych
• doświadczenia w sprzedaży, bezpośredniej obsłudze Klienta

Naszym pracownikom oferujemy:

• umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu
• stabilną pracę w dużej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
• atrakcyjne wynagrodzenie
• możliwość skorzystania z pakietów w postaci karty MultiSport
• możliwość doskonalenia zawodowego poprzez system szkoleń


Prosimy o składanie swojej aplikacji (CV i listu motywacyjnego) poprzez stronę www.mediaexpert.pl. W zakładce INFORMACJE- PRACA (zamieszczona na dole strony internetowej) proszę o wybranie interesującej Państwa oferty i zaaplikowanie na nią za pomocą przycisku „Aplikuj”.
Prosimy o dopisanie klauzuli: ,,Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez TERG S.A., zawartych w ofercie dla potrzeb niezbędnych przy realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych (DZ.U. nr 101, poz. 926)”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 0672650019
zatrudnię : Praca
ID: 20679
lektor języka angielskiego
22.04.2016.

Praca od zaraz !

Poszukujemy lektora języka angielskiego do szkoły językowej.Praca dwa dni w tygodniu z możliwością podjęcia współpracy w większym wymiarze godzin.
Oferujemy:
bezpłatne szkolenia
blok zajęć
dostęp do materiałów dydaktycznych oraz miłą atmosferę współpracy.

Więcej informacji pod nr telefonu
Telefon: 731303707
zatrudnię : Praca
ID: 20678
zapisy na kursy zawodowe
21.04.2016.
>>>> SZKOLIMY już 25 lat! >> Ukończyłeś szkołę >> masz zawód >> nie posiadasz UPRAWNIEŃ? >> ZAPISZ SIĘ NA KURS!

* Elektryk do 1kV, Agregaty prądotw. - E,D, Egzaminy aktual.
* Operator Suwnic, Podestów i innych urządzeń UDT
* Palacz Kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz)
* Eksploatacja urządzeń chłodniczych, klimatyzacji,sprężarek - D,E
* Kierowca Wózków widłowych z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. -w cenie promocyjnej 295,00 zł!

oraz SZKOLENIA:
* SŁUŻB BHP
* Minimum Sanit. HACCP
* BHP, P-poż.
* Udzielania Pierwszej Pomocy Przedmedycznej

i inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy do 22.04.br. w godz.11 -17.oo
tel. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY w LESZNIE
ul. Sienkiewicza 9

>>> Ceny konkurencyjne!
>>>> ZNIŻKI DLA BEZROBOTNYCH!
>>>>> Płatność rozłożymy na raty!

>> ZAPRASZAMY! >>>>>>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię : Praca
ID: 20677
przedstawiciel handlowy
21.04.2016.

AQUAWIR Sp. z o.o. jest firmą świadczącą usługi w zakresie najmu bez butlowych dystrybutorów wody pitnej.
Plan rozwoju naszej firmy wymaga wzmocnienia naszego zespołu. W tym celu poszukujemy kandydatów na stanowisko Specjalista d/s sprzedaży – Przedstawiciel handlowy. Praca polega na sprzedaży B2B usług firmy AQUAWIR, tworzeniu bazy kontrahentów.

Miejsce wykonywania pracy Lubin, Legnica i okolice woj. dolnośląskie. Praca w terenie, wymagany jest bezpośredni kontakt z Kontrahentami.

OD NASZEGO PRACOWNIKA OCZEKUJEMY :
Wykształcenie min średnie
Prawo jazdy kat. B
Podstawowa umiejętność obsługi komputera
Zdolności sprzedażowe – doświadczenie na stanowisku Przedstawiciela handlowego
Mile widziane doświadczenie w branży dystrybucji wody pitnej.

OFERUJEMY:
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
Stałe atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe oraz wysokie prowizje ( 3-5 tyś. netto /m-c )
Własny styl wykonywania powierzonych zadań
Ruchomy, nienormowany czas pracy
Samochód firmowy , telefon oraz laptop.

Osoby zainteresowane naszą ofertą prosimy o przesłanie CV z aktualną fotografią oraz listu motywacyjnego na adres biuro@aquawir.pl

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.)."
Telefon: 784701784
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama