POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
8
Lipca 2015
Środa
Imieniny obchodzą:
Adrian, Adrianna,
Elżbieta, Eugeniusz
Do końca roku 176 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
zgubiono (2) wynajmę (8) sprzedam (26) poszukuję (1) motoryzacyjne (2) kupię (3) inne (12) 
Dziecięce
zabawki (2) wózki (1) sprzedam (5) inne (4) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (6) oferuję usługi (219) akcesoria (1) 
Komputery
sprzedam (4) 
Materiały budowlane
sprzedam (9) oferuję (2) 
Meble
sprzedam (20) 
Motoryzacja 
Osobowe (105) Usługi (8) Akcesoria (6) Motocykle i ATV (5) Dostawcze i ciężarowe (1) 
Nauka
korepetycje (9) 
Nieruchomości 
Mieszkania (291) Domy (148) Działki (97) Lokale (72) Obiekty (5) Ogródki dzia?kowe (4) Pokoje (3) Garaże (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (2) inne (1) gruz (1) 
Odzież
suknie ślubne (5) sprzedam (3) 
Praca
zatrudnię (432) szukam pracy (21) korepetycje (2) 
Rolnicze
sprzedam (10) maszyny rolnicze (2) 
Rowery
sprzedam (6) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Wypoczynek
wynajmę (1) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
zwierzęta (2) zgubiono (2) dokumenty (1) 
Zwierzęta
zgubiono (1) zaginął/zaginęła (1) sprzedam (3) psy (2) poszukuję (1) oddam za darmo (6) 
Pozycje :: 1 - 30 z 847 Strona 1 z 29
zatrudnię : Praca
ID: 19566
kucharka/kucharz - głogów
07.07.2015.
Lokal gastronomiczny w Głogowie poszukuje osoby kucharki/kucharza z doświadczeniem. Oferujemy pracę zmianową oraz umowę o pracę.

Wymagania:
- doświadczenie w pracy w gastronomii
- komunikatywność
- umiejętność pracy w zespole
- odpowiedzialność.

Kontakt: 609 936 029
Telefon: 609 936 029
zatrudnię : Praca
ID: 19565
doradca handlowy
07.07.2015.
Castorama Głogów zatrudni osobę na stanowisko Doradca handlowy. Osoba zatrudniona odpowiedzialna będzie za m.in. za obsługę klienta oraz dokładanie towaru. Praca na cały etat.

CV + list motywacyjny proszę dostarczać do Castorama Głogów
zatrudnię : Praca
ID: 19564
projektant mebli kuchennych
07.07.2015.
Zatrudnimy projektanta(-kę)mebli kuchennych w Lubinie z doświadczeniem w projektowaniu i sprzedaży ,wynagrodzenie składające się z pensji stałej i dodatkowo prowizji .
Telefon: 605687326
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 19563
dj profesor - najlepszy na twoją imprezę
07.07.2015.
Zapewniam profesjonalną oprawę muzyczną dla całego wachlarza imprez:
*wesela, poprawiny, sylwester, bale karnawałowe, dancingi
*bale gimnazjalne, studniówki
*imprezy integracyjne, bankiety, plenery, imprezy okolicznościowe, dożynki
*18-tki, urodziny, imieniny

Swoje usługi prezentowałem w setkach hoteli, restauracji oraz sal bankietowych

*Posiadam certyfikat najwyższego stopnia Pioneer Pro DJ International Certificate
*Ukończyłem kursy dla wodzirejów wesel i zabaw
*Jestem laureatem kilku turniejów prezenterów dyskotek
*Byłem wykładowcą na kursach organizowanych przez Disco Mix Club, PSPM, Pioneer Dj School
*Od kilku lat jestem wykładowcą profesjonalnej szkoły dla DJ-ów FTB DJ School

Ryszard Szczepaniak
www.djprofesor.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 603 649 688
zatrudnię : Praca
ID: 19562
opiekunka osób starszych
07.07.2015.
Firma PLjob zatrudni osoby na stanowisko opiekuna/opiekunki osób starszych.
POSIADAMY WIELE ZLECEŃ NA TERENIE CAŁYCH NIEMIEC.

! TRWAJĄ ZAPISY NA KURS J. NIEMIECKIEGO ! SKŁADKI OD ŚREDNIEJ KRAJOWEJ

Do opieki: kobieta, 85 lat, 75kg, nadciśnienie, trudności w poruszaniu się, demencja (zapominalska) nie ma wstawania w nocy ani transferu, ma depresję po śmierci męża


Miejscowość: Bad Driburg
Wyjazd: 25.07.2015r.

Wymagania: komunikatywna/dobra znajomość języka niemieckiego, prawo jazdy

Wynagrodzenie: od 1050 do 1150 euro netto

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
e-mail: pljob@pljob .eu (w temacie wpisać Bad Driburg)
tel: 768313223
osoby z Głogowa zapraszamy do biura ul. Jedności robotniczej 39
w w w .pljob. eu (formularz zgłoszeniowy znajduje się w zakładce „KONTAKT” ( pod mapką:-) ).
Nr certyfikatu 9121, do sprawdzenia na: www .kraz .praca. gov .pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768313223
zatrudnię : Praca
ID: 19561
kierowca-konwojent
07.07.2015.
Firma dystrybucyjna zatrudni kierowców-konwojentów kat. B i C
Telefon: 76 833 48 04
zatrudnię : Praca
ID: 19560
kierowca kat.c+e/ kat. c
07.07.2015.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Kierowca kat. C +E / kat. C
Miejsce pracy : Lubin i okolice
NR REF. S/125/15

Od kandydatów oczekujemy:

• minimum 2 lata doświadczenia w zawodzie kierowcy,
• prawa jazdy kat. C+ E lub kat. C
• karty kierowcy,
• świadectwa kwalifikacji zawodowej/aktualnego kursu na przewóz rzeczy,
• aktualnego zaświadczenia o niekaralności,

Oferujemy:

• umowę o pracę,
• pracę w przyjaznym i zaangażowanym zespole,
• stabilne zatrudnienie.



Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 19559
terapeuta osób z autyzmem
06.07.2015.
Stowarzyszenie Pomocy Osobom Autystycznym “Dalej Razem” ogłasza rekrutację na stanowisko terapeuta młodzieży i osób dorosłych z autyzmem oraz osób z zespołem Aspergera. Zatrudnienie na umowę o pracę lub zlecenie.
Wymagania:
• wykształcenie magisterskie pedagogiczne lub psychologiczne
• bardzo mile widziane doświadczenie w pracy z osobami z autyzmem oraz ukończone kursy specjalistyczne z tego zakresu
• gotowość do przyjazdu 1 raz w miesiącu do Zielonej Góry na konsultacje z zespołem terapeutów
Miejsce pracy: Głogów
CV wraz z listem motywacyjnym prosimy wysyłać na adres: k.stein@dalejrazem.pl do dnia 20.07.2015 r.
zatrudnię : Praca
ID: 19558
ucz się na kursach! specjalista ds.kadr
06.07.2015.

>>>>>>>> SZKOLIMY już 25 lat ! >>>>>>>>>>>>>>>

Ogłaszamy nabór na WAKACYJNY

* KURS "SPECJALISTY ds. KADR i PŁAC" - w cenie promocyjnej!

Zapisy w godz. 11 -17.oo
Tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9 -II piętro

>>>> PŁATNOŚĆ rozłożymy na raty!
>>>> ZNIŻKI dla osób bezrobotnych!

>>>>>>>>>>>> ZAPRASZAMY !>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
oddam za darmo : Zwierzęta
ID: 19557
oddam kotki w dobre ręce
06.07.2015.
Witam. Posiadam do oddania kotki. Zadbane,jedzą już samodzielnie oraz załatwiają się do kuwety. 2 kocurki- rudy i bialo rudy oraz 1 kotka biała w rudo-czarne łatki. Chętnych zapraszam. więcej inf pod numerem telefonu. Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693610497
zatrudnię : Praca
ID: 19556
przedstawiciel handlowy
06.07.2015.
Potrzebujesz stałej i pewnej pracy?
Szukasz możliwości rozwoju?
Rozglądasz się za miejscem, dzięki któremu będziesz mógł zarobić więcej pieniędzy?

Dołącz do nas i zostań Przedstawicielem Handlowym!

Oferujemy:
- Ciekawą pracę, w której doceniamy efekty, nie staż pracy!
- Świetną atmosferę
- Profesjonalne szkolenia
- Atrakcyjne zarobki + wysokie premie od wyników
- Możliwości awansu!

Oczekujemy:
- Prawo jazdy + własny samochód
- Gotowość do pracy 10-12 godzin dziennie (oczywiście za bardzo dobre zarobki!)
- Komunikatywność
- Umiejętność podejmowania samodzielnych decyzji
- Zaangażowanie i chęć do pracy!

Nie wymagamy doświadczenia!

CV proszę wysyłać na adres: przedstawiciel@projektmok.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 19555
zatrudnię: przedstawiciela handlowego
06.07.2015.
Potrzebujesz stałej i pewnej pracy?
Szukasz możliwości rozwoju?
Rozglądasz się za miejscem, dzięki któremu będziesz mógł zarobić więcej pieniędzy?

Dołącz do nas i zostań Przedstawicielem Handlowym!

Oferujemy:
- Ciekawą pracę, w której doceniamy efekty, nie staż pracy!
- Świetną atmosferę
- Profesjonalne szkolenia
- Atrakcyjne zarobki + wysokie premie od wyników
- Możliwości awansu!

Oczekujemy:
- Prawo jazdy + własny samochód
- Gotowość do pracy 10-12 godzin dziennie (oczywiście za bardzo dobre zarobki!)
- Komunikatywność
- Umiejętność podejmowania samodzielnych decyzji
- Zaangażowanie i chęć do pracy!

Nie wymagamy doświadczenia!
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 19554
pracownik adinistracyjno-biurowy
06.07.2015.
PRO-INFRA Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów zieleni oraz pracami ogólnobudowlanymi zatrudni:
PRACOWNIKA ADMINISTRACYJNO-BIUROWEGO

Zakres obowiązków:
- układanie harmonogramów prac
- przygotowywanie ofert przetargowych
- kosztorysowanie
- administrowanie korespondencją pocztową i elektroniczną
- rozliczanie robót
- rozliczanie paliwa
- przygotowanie dokumentacji odbiorowych
- analizowanie danych
- archiwizowanie dokumentów


Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie,
- mile widziane doświadczenie na w/w stanowisku min. 2 lata,
- mile widziana znajomość programu kosztorysowego Norma
- biegła obsługa komputera, MS Office,
- mile widziana znajomość Ustawy o zamówieniach publicznych,
- bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, odpowiedzialność,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów,
- umiejętność analizowania,
- prawo jazdy kat. B,

Prosimy o składanie CV na e-mail : biuro@pro-infra.pl lub osobiście w Jerzmanowej
ul. Ogrodowa 8.
Prosimy o dołączenie klauzuli o ochronie danych osobowych

Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 19553
pracownik biura obsługi klienta
06.07.2015.
Głotech Sp. z o. o. to profesjonalny warsztat samochodowy zajmujący się diagnostyką i naprawą autobusów, samochodów osobowych i dostawczych. Stanowimy zespół ludzi dążących do tego aby naprawa pojazdów była kompleksową obsługą opartą na rzetelnej diagnozie, wyłączenie samochodu z ruchu było możliwie krótkie, a kalkulacja przejrzysta. Filarem naszej działalności są przyjęte przez zespół wartości: odpowiedzialność, wiarygodność, współpraca, elegancja,efektywność i innowacyjność.

PRACOWNIK BIURA OBSŁUGI KLIENTA - HANDLOWIEC

Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:
- Obsługa klienta w zakresie przyjmowanie zleceń, ustalenia zakresu napraw, a także doboru optymalnych rozwiązań i części.
- Współpraca z warsztatami celem monitorowania etapów napraw.
- Monitorowanie przetargów oraz przygotowywanie ofert handlowych i kosztorysów.
Udział w negocjacjach handlowych.
- Organizacja akcji promocyjnych.
- Utrzymywanie bardzo dobrych relacji z dotychczasowymi klientami i pozyskiwanie nowych klientów.
- Dbanie o pozytywny wizerunek firmy.

Warunkiem podjęcia pracy jest:
- Wykształcenie min. średnie techniczne (elektronik, elektryk, mechanik, mechatronik, automatyk lub pokrewne).
- Wysoki poziom zdolności interpersonalnych.
- Umiejętność nawiązywania i utrzymywanie kontaktów biznesowych.
- Umiejętność planowanie i ustalania priorytetów.
- Prawo jazdy kat. B.
- Doświadczenie w pracy na stanowisku handlowca w obsłudze klienta – mile widziana.
- Bardzo dobra znajomość obsługi komputera w środowisku WINDOWS, arkusz kalkulacyjny, edytor tekstu, poczta e-mail, sprawne poruszanie się w Internecie.

Oferujemy:
- Stabilne warunki zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.
- Ciekawą i pełną wyzwań pracę na odpowiedzialnym stanowisku.
- Podnoszenie kwalifikacji i realizacji własnych ambicji zawodowych.
- Pracę w dynamicznym i profesjonalnym zespole ludzi
- Rozwój zawodowy przy pomocy profesjonalnych szkoleń.
- Niezbędne narzędzia pracy.

Zainteresowane osoby, spełniające powyższe wymagania mogą składać aplikację (tj. CV, list motywacyjny, kserokopię
świadectw szkół oraz pracy) w formie: elektronicznej – email: glotech@glotech.com.pl lub osobiście w Sekretariacie firmy – Głogów, ul. Piastowska 5, tel. 76 835 00 66.

W treści aplikacji należy umieścić klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrze niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie „Głotech” Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. O ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)

Osobom nadsyłającym ofertę zapewniamy pełną dyskrecję oraz zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami. Brak i nformacji do 30 dni od złożenia oferty oznacza, że oferta nie zostanie przyjęta.
Telefon: 768350066
zatrudnię : Praca
ID: 19552
wakacyjny kurs kierowcy wózków widłowych
06.07.2015.

>>>>>> SZKOLIMY JUŻ 25 LAT >>>>>>>>>

Zapraszamy

>> Studentów >> Absolwentów szkół średnich >> Osoby bezrobotne >> i inne zainteresowane !

Na WAKACYJNY
* KURS Kierowcy Wózków widłowych w cenie promocyjnej 295,oo zł

Zapisy w godz. 11 - 17.oo
Tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9 - II piętro

>>>> PŁATNOŚĆ ROZŁOŻYMY NA RATY ! >>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 19551
doradca klienta biznesowego
06.07.2015.
Firma z branży finansowej zatrudni osobę na stanowisko DORADCA KLIENTA BIZNESOWEGO.WYMAGANIA:wykształcenie minimum średnie,doświadczenie w obsłudze Klienta i/lub sprzedaży,łatwość nawiązywania i budowania relacji biznesowych,bardzo dobra organizacja pracy,pomysłowość i inicjatywa.OFERUJEMY:bezpłatne szkolenie w pełni przygotowujące Cię do profesjonalnego wykonywania zawodu,jasną i przejrzystą ścieżkę rozwoju zawodowego,wsparcie i coaching przełożonego w początkowym etapie współpracy,pakiet benefitów (opieka medyczna, karta sportowa, ubezpieczenie, program emerytalny),Zainteresowane osoby, prosimy o przesłanie cv i listu motywującego klikając w przycisk aplikowania, podając w tytule maila nr referencyjny GŁ/07/2015.
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 19550
okna,rolety,drzwi,bramy garażowe !!!
05.07.2015.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
sprzedam : Materiały budowlane
ID: 19549
deski i legary
05.07.2015.
Sprzedam deski i legary sosnowe. Cheblowane i frezowanie ok 150 metrow. Cena do uzgodnienia
Telefon: 733130943
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 19548
skup aut - autolaweta - limuzyny
05.07.2015.
Zajmujemy się skupem oraz sprzedażą pojazdów używanych.

W ofercie posiadamy także ciekawe pojazdy na imprezy, wesela i inne okoliczności.

Świadczymy usługi pomocy drogowej przy użyciu autolawety na terenie całej Polski.

KONTAKT: 781-324-527 // 796-535-888

Strona: www.motocentrum-leszno.pl

Zapraszamy !
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 781324527
zatrudnię : Praca
ID: 19547
obsługa kina helios
03.07.2015.
Kino Helios, poszukuje uczniów/studentów chętnych do pracy przy obsłudze kina. Forma zatrudnienia: umowa- zlecenie.
Zakres obowiązków:
Obsługa kas biletowych, przygotowanie i sprzedaż artykułów spożywczych w kawiarni i barach, obsługa sal kinowych.

Podstawowe warunki, jakie powinni spełniać kandydaci:
• uczeń /student w wieku do 26 lat
• samodzielność
• umiejętność pracy w zespole
• komunikatywność i ukierunkowanie na klienta
• dyspozycyjność
• zaangażowanie

Zainteresowani proszeni są o przesyłanie aplikacji (CV koniecznie ze zdjęciem + list motywacyjny) na adres lubin@helios.pl lub pozostawić w kasie kina
Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna.

Telefon: 722-382-329
zatrudnię : Praca
ID: 19546
ślusarz- mechanik
03.07.2015.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Ślusarz- Mechanik
Miejsca pracy – Głogów- Huta Miedzi
Polkowice - ZWR
NR REF. S/95/15



Od kandydatów oczekujemy:

- 3-letniego doświadczenia w zawodzie,
- dokładności, sumienności, dyspozycyjności,
- dobrej znajomości mechaniki,
- mile widziane doświadczenie w naprawach wagonów kolejowych.

Obowiązki na stanowisku pracy:

- samodzielne wykonywanie napraw i konserwacji wagonów kolejowych.

Oferujemy:

- umowę zlecenie, praca na dwie zmiany,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość stałego zatrudnienia.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Kontakt:
Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 19545
spawacz gazowy/spawacz135
03.07.2015.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Spawacz Gazowy/Spawacz 135
NR REF. S/114/15
Miejsce pracy: Głogów – Huta Miedzi

Obowiązki na stanowisku pracy:

- spawanie metodą 135,
- spawanie palnikami acytelenowo- tlenowymi.

Wymagania:

- doświadczenie zawodowe jako spawacz 135,
- doświadczenie w zakresie spawania i cięcia tlenem,
- ważne uprawnienia spawalnicze- unijne,
- umiejętność pracy w zespole.


Oferujemy:

- zatrudnienie na umowę zlecenie,
- możliwość stałego zatrudnienia,
- atrakcyjne wynagrodzenie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 19544
przyjmę do wulkanizacji
03.07.2015.
PRZYJMĘ PRACOWNIKA DO WULKANIZACJI.
TYLKO DOŚWIADCZONEGO.
Telefon: 724459239
zatrudnię : Praca
ID: 19543
fryzjera
02.07.2015.
Zatrudnię fryzjera,stylistę lub pomoc stylisty.
Telefon: 609498997
zatrudnię : Praca
ID: 19542
opiekunka osób starszych, saarlouis
02.07.2015.
Firma PLjob zatrudni osoby na stanowisko opiekuna/opiekunki osób starszych.
POSIADAMY WIELE ZLECEŃ NA TERENIE CAŁYCH NIEMIEC.

!!! TRWAJĄ ZAPISY NA KURS J. NIEMIECKIEGO !!!

Do opieki: mężczyzna z chorobami starczymi, samodzielny, chodzący, ma rolator, czasem woła swojego zmarłego syna, nie ma wstawania w nocy. Jest Internet.

Miejscowość:
Wyjazd: 16.07.2015r.

Wymagania: komunikatywna/dobra znajomość języka niemieckiego, prawo jazdy

Wynagrodzenie: od 1050 do 1150 euro netto

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
e-mail: pljob@pljob .eu (w temacie wpisać Saarlouis)
tel: 768313223
osoby z Głogowa zapraszamy do biura ul. Jedności robotniczej 39
w w w .pljob. eu (formularz zgłoszeniowy znajduje się w zakładce „KONTAKT” ( pod mapką:-) ).
Nr certyfikatu 9121, do sprawdzenia na: www .kraz .praca. gov .pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 19541
mechanik samochodowy
02.07.2015.
Firma SPRINT-FORD POSZUKUJE MECHANIKA SAMOCHODOWEGO .DOBRE ZAROBKI .WIĘCEJ INFO POD NR TEL.602712597
Telefon: 602712597
zatrudnię : Praca
ID: 19540
kierownik
01.07.2015.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Kierownik Zakładu / Kierownik handlowy w branży okiennej

Miejsce pracy: województwo dolnośląskie
NR REF. S/117/15

Idealny kandydat to Menedżer wzbogacony o wiedzę z branży stolarki okiennej, zarządzający firmą produkcyjną.

Zakres obowiązków:

•Zarządzanie zakładem produkcyjnym i współpraca z Zarządem w zakresie realizacji strategii firmy
•Rozwijanie sieci sprzedaży i poszerzanie kontaktów handlowych w celu pełnego wdrożenia na rynek produktów firmy ( okna drewniane, PCV, aluminium)
•Bieżące monitorowanie struktury organizacyjnej oraz płynności finansowej firmy
•Planowanie i koordynacja działań podległego zespołu

Wymagania:
•Wykształcenie średnie lub wyższe
•Minimum 2-letnie doświadczenie zawodowe na stanowisku kierowniczym
•Minimum 2-letnie doświadczenie w branży okiennej
•Samodzielność w realizacji zadań
•Zaangażowanie i pasja w działaniu
•Mile widziana znajomość języka obcego (niemiecki lub angielski)

Klient oferuje:

•Możliwość rozwoju i awansu zawodowego
•Dużą liczbę nowych i ciekawych wyzwań
•Ciekawą pracę i elastyczność w kształtowaniu zasad współpracy
•Atrakcyjny pakiet wynagradzania

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Kontakt:
Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 19539
kierowca kat. c
01.07.2015.
Praca w charakterze kierowcy wywrotki w firmie budowlanej.
Telefon: 792019594
zatrudnię : Praca
ID: 19538
praca
01.07.2015.
Lokal gastronomiczny w Głogowie zatrudni pomoc kuchenną
Kontakt 884807903
zatrudnię : Praca
ID: 19537
pracownik obsługi śniada - głogów
01.07.2015.
Qubus Hotel w Głogowie poszukuje osoby zorganizowanej i odpowiedzialnej na stanowisko Pracownik Obsługi Śniadań.

Oczekujemy:

-doświadczenia zawodowe w gastronomii;
-gotowości do pracy w godzinach porannych (5.00-13.00);
-minimum podstawowej znajomości języka angielskiego lub/i języka niemieckiego;
-umiejętności organizacji pracy.

Oferujemy:

-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
-poznanie najlepszych standardów pracy w gastronomii;
-dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport, uprawniającej do korzystania z centrów fitness, siłowni, basenów;
-dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
-pracę w gronie profesjonalistów;
-możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.


CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Pl. Konstytucji 3 Maja 1 lub przesłać korzystając z formularza aplikacyjnego zawartego na stronie www.qubushotel.com/pl/praca.

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama