POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
30
Maja 2016
Poniedziałek
Imieniny obchodzą:
Feliks, Ferdynand,
Joanna
Do końca roku 215 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (3) sprzedam (8) poszukuję (2) motoryzacyjne (2) kupię (2) inne (6) 
Dziecięce
wózki (2) sprzedam (2) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (1) oferuję usługi (145) akcesoria (1) 
Komputery
sprzedam (2) 
Materiały budowlane
sprzedam (4) oferuję (2) 
Meble
sprzedam (24) 
Motoryzacja 
Osobowe (94) Akcesoria (7) Dostawcze i ciężarowe (2) Usługi (1) 
Nauka
korepetycje (11) 
Nieruchomości 
Mieszkania (65) Działki (25) Domy (24) Lokale (12) Garaże (9) Ogródki dzia?kowe (6) Obiekty (4) Pokoje (2) Grunty orne (2) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (3) 
Odzież
suknie ślubne (3) sprzedam (2) 
Praca
zatrudnię (391) szukam pracy (17) korepetycje (2) 
Rolnicze
sprzedam (3) inne (1) 
Rowery
sprzedam (5) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Telefony/Foto
sprzedam (2) 
Wypoczynek
wynajmę (2) oferuję (4) 
Zgubiono/Znaleziono
zgubiono (1) zaginął/zaginęła (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) zaginął/zaginęła (2) oddam za darmo (4) 
Pozycje :: 1 - 30 z 665 Strona 1 z 23
zatrudnię : Praca
ID: 20823
kurs elektryków, operatorów wózków widło
30.05.2016.

>>> SZKOLIMY już 25 lat!
KURSY na uprawnienia ZAWODOWE! >> w maju jeszcze ceny wyjątkowe!

* Elektryków do 1 kV oraz Agregaty prądotw. - E, D - 495,oo zł Z UPRAWNIENIAMI!
* Kierowcy Wózków widłowych z UPRAWNIENIAMI Wymiany Butli gaz. - 295,oo zł Z UPRAWNIENIAMI!
* Obsługa Kotłów c.o.(na paliwa stałe, olej, gaz)
* Operator Suwnic, Wciągników, Podestów i innych UDT

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

ZAPISY do 30.V.br - do 17.oo

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> Zniżki dla bezrobotnych!
>> PŁATNOŚĆ RATALNA!

>>>> ZAPRASZAMY ! >>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 20822
pracownik serwisu
30.05.2016.
ZATRUDNIĘ NA STANOWISKO- SERWISANT

WYMAGANIA:
-DYSPOZYCYJNOŚĆ
-PRAWO JAZDY KAT B
-WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZAWODOWE,
-MILE WIDZIANE UPRAWNIENIA ELEKTRYCZNE I GAZOWE

PRACA NA TERENIE GŁOGOWA I OKOLIC

TEL. 696 019 084
513 872 513
biuro@gastro-pol.pl
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 20821
tynki maszynowe,głogów,polkowice,legnica
29.05.2016.
Zajmujemy się wykonywaniem TYNKÓW MASZYNOWYCH gipsowych i cementowo wapiennych.
Działamy od 10 lat na terenie Głogów, Lubin, Polkowice, Legnica, Wrocław i okolice.
Tynk Gipsowe
Tynk cementowo-wapienne
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług.
Tel.603 438 439
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 603438439
zatrudnię : Praca
ID: 20820
żele/hybryda/rzęsy
29.05.2016.
Jeżeli robisz manicure żelem, hybryda lub zajmujesz sie robieniem rzęs 1:1,2:1 itd.masz swoje klientki zgłoś sie do nas :) , a moze szukasz miejsca pod najem,masz juz dość dojazdów do klienta,zadzwon.
Telefon: 507315199
zatrudnię : Praca
ID: 20819
wokal/gitara od zaraz
29.05.2016.
Szukamy wokalisty/wokalistki i gitarzysty/gitarzystki do nowego punkowego bandu (klimaty szybkie, amerykańskie) Mamy kanciapę w Głogowie). Chcesz pograć albo znasz kogoś kto chce? Daj znać.
Telefon: 662686083
zatrudnię : Praca
ID: 20818
kierowca - dostawca
28.05.2016.
Poszukujemy osoby do rozwożenia posiłków.
Wymagania:
- prawo jazdy kat B
- doświadczenie w prowadzeniu pojazdów
- znajomość topografii Lubina, Polkowic i Głogowa
- mile widziane doświadczenie w firmach kurierskich.
Oferujemy:
- samochód firmowy
- telefon
- atrakcyjne zarobki
Aplikacje prosimy przesyłać na adres mailowy.
Telefon: 609575557
zatrudnię : Praca
ID: 20817
sprzedawca
27.05.2016.
Przyjmiemy do pracy w pełnym wymiarze czasu pracy na stanowiska:
- sprzedawca dział cukiernia-piekarnia
- sprzedawca dział wędliny
- kasjer
Wynagrodzenie 1850 zł brutto.
Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię : Praca
ID: 20816
kierowca c+e
25.05.2016.
Firma transportowa ze Wschowy zatrudni kierowców w ruchu między narodowym z kategorią C+E. Wymagana karta kierowcy i ważne badania. Tel.601541566
Telefon: 655403002
zatrudnię : Praca
ID: 20815
inżynier produktu-konstruktor
25.05.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

INŻYNIER PRODUKTU - KONSTRUKTOR


Miejsce pracy: Polkowice
NR REF. S/170/16

Obowiązki:
• Współpracę z działami produkcji: montażem, obróbką mechaniczną, odlewnią, kontrolą jakości oraz inżynierią produkcji
• Rozwiązywanie problemów konstrukcyjnych/jakościowych związanych z wdrożeniem wyrobu do produkcji
• Wsparcie w nawiązywaniu kontaktów z nowymi potencjalnymi producentami podzespołów
• Udział we wdrażaniu nowych modeli we współpracy z zagranicznymi oddziałami korporacji
Wymagania:
• Wykształcenie wyższe techniczne (preferowane: mechanika lub budowa maszyn)
• Znajomość teorii inżynierskiej i zasad projektowania urządzeń mechanicznych
• Doświadczenie w projektowaniu konstrukcji mechanicznych
• Znajomość programu CATIA V5
• Bardzo dobra znajomość rysunku technicznego (znajomość metody wymiarowania wg ISO)
• Kreatywność w rozwiązywaniu problemów inżynierskich
• Bardzo dobra znajomość języka angielskiego

Oferujemy:
• Zatrudnienie bezpośrednio u Pracodawcy na umowę o pracę,
• Niezależną, odpowiedzialną i dynamiczną pracę w ambitnym zespole
• Możliwość dalszego kształcenia i rozwoju osobistego oraz zawodowego
• Atrakcyjne wynagrodzenie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

Kliknij aby powiększyć obrazek.
inne : Drobne
ID: 20814
sprzedam obiekt szczedrzykowice
25.05.2016.
Sprzedam działką budowlaną uzbrojoną o pow. 2.09 ha wraz z halą o pow. 900m2 obok Nieruchomości znajduje się biogazownia rolnicza o mocy 998kW z możliwością odbioru prądu i ciepła odpadowego .
Obiekt znajduje się na Dolnym Śląsku w powiecie Legnickim
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 508374434
sprzedam : Telefony/Foto
ID: 20813
sprzedam i phone 5s 16gb gold
24.05.2016.
Witam mam do sprzedania I PHONE 5s GOLD 16 GB, telefon sprzedaje ponieważ wymieniłam na nowszy model. Telefon ma niecałe 2 lata,przez cały okres użytkowania był zabezpieczony - etui i szkło chroniące ekran. Stan telefonu oceniam na idealny.Sprzedaje za 650 zł ponieważ do wymiany jest taśma HOME koszt takiej naprawy to około 100-120zł działa poprawnie przy pomocy ASSITIVETOUCH - odpowiednik przycisku HOME.

W zestawie:

- oryginalne pudełko,
- instrukcja,
- przełącznik,
- słuchawki,
- etui x2.

NIE JESTEM ZAINTERESOWANA ZAMIANA
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 665065011
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 20812
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
24.05.2016.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
zatrudnię : Praca
ID: 20811
pomocnik operatora linii wypiekowych
24.05.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Pomocnik operatora linii wypiekowych
Praca tymczasowa NR REF. S/84/16
Miejsce pracy: Chocianów


Obowiązki na stanowisku pracy:

- pomoc w obsłudze linii produkcyjnej.


Od kandydatów oczekujemy:

- dyspozycyjność,
- umiejętność pracy w zespole,

Oferujemy:

- umowę o pracę ( trzy zmiany),
- premia uznaniowa 0-250 zł,
- dodatek 20% za pracę na nocnej zmianie,
- możliwość zdobycia doświadczenia w firmie produkcyjnej,
- szeroki zakres szkoleń na stanowisku pracy.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 20810
specjalista ds. technicznych
24.05.2016.
Firma Systemy i Technologie sp. z o.o. w Polkowicach zatrudni na stanowisko: specjalista ds. technicznych.
Zakres obowiązków:
-sporządzanie analiz kosztowych prefabrykatów
-sporządzanie rysunków oraz dokumentacji ofertowej(w środowisku TURBOCAD)
-przygotowywanie i nadzór nad dokumentacją związaną z wdrożeniami oraz badaniami materiałów oraz wyrobów budowlanych
-współpraca z pracownikami innych działów
-praca w biurze w siedzibie firmy
WYMAGANIA:
-min.wykształcenie średnie techniczne (technik budowlany, technik mechanik, technik instalacji sanitarnych)
-preferowane wykształcenie wyższe techniczne o profilu budowlanym, mechanicznym lub sanitarnym
-preferowana znajomość programów CAD
-mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
-komunikatywność
-rzetelność w wykonywaniu obowiązków
-samodyscyplina pracy
-umiejętność pracy w zespole
-dyspozycyjność
-mile widziana umiejętność projektowania MES
-mile widziana znajomość języka angielskiego
-preferowane miejsce zamieszkania-Polkowice
OFERUJEMY:
-stałą pracę z możliwością rozwoju zawodowego
-pracę w stabilnie rozwijającej się firmie
KONTAKT:
-Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o zapoznanie się ze stroną internetową firmy(www.sytec.pl) oraz przesłanie CV i listu motywacyjnego wraz z zamieszczoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb rekrutacji, na adres: dzial-kadr@sytec.pl z dopiskiem: aplikacja na stanowisko specjalista ds.technicznych
Na zgłoszenia czekamy do dnia 31.05.2016r.
Informujemy, że nadesłanych aplikacji nie zwracamy. zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię : Praca
ID: 20809
qubus legnica zatrudni recepcjonist(k)ę
23.05.2016.
**** Qubus Hotel Legnica poszukujemy osoby zainteresowanej ciekawą pracą na stanowisku Recepcjonistki/Recepcjonisty.

Do głównych zadań zatrudnionej osoby należeć będzie bezpośrednia obsługa gości w recepcji i dokonywanie niezbędnych formalności związanych z pobytem gości w hotelu (check in/out, wystawianie faktur), a także informowanie gości o warunkach pobytu i usługach dodatkowych świadczonych przez Qubus Hotel.

Od kandydatek/kandydatów oczekujemy:
wykształcenia minimum średniego;
bardzo dobrej znajomości języka angielskiego, min. na poziomie B1;
gotowości do pracy w systemie zmianowym 7.00-19.00 oraz 19.00 -7.00 - warunek konieczny;
umiejętności nawiązywania i podtrzymywania kontaktu z gościem;
odpowiedzialności i zorganizowania.
Mile widziane:
doświadczenie na podobnym stanowisku.
Oferujemy:
stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport, uprawniającej do korzystania z centrów fitness, siłowni, basenów;
pracę w gronie profesjonalistów;
dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.




CV prosimy składać w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2; lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=42e9ef00382d4bf3a379949d4702475d

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 20808
przedstawiciel handlowy
23.05.2016.
Szukamy przedstawicieli:
łatwość komunikowania się ,
samodzielność i kreatywne myślenie,
umiejętność pracy samodzielnie i w zespole,
odpowiednia kultura osobista,
wykształcenie i doświadczenie zawodowe adekwatne do podejmowanych obowiązków,
fachowość i odpowiedzialne podejście do obowiązków,
zaangażowanie,
przestrzeganie polityki bezpieczeństwa pracy w zakładzie.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 782845424
zatrudnię : Praca
ID: 20807
opiekun osoby starszej w głogowie
23.05.2016.
Firma „Gwarant" - Tomczyk sp.j. zatrudni osoby w charakterze opiekuna osoby starszej na terenie Głogowa.
Obowiązki opiekuna mogą obejmować:
-usługi gospodarcze, m. in. pomoc w zakupach, utrzymaniu czystości, przygotowaniu posiłków
-pomoc w załatwianiu spraw urzędowych
-pomoc w utrzymaniu higieny
-podtrzymywanie indywidualnych zainteresowań i kontaktów sąsiedzkich

Praca dodatkowa lub stała

Mile widziane doświadczenie. Oferujemy dobre warunki pracy i wynagrodzenia.

Kontakt:tel. (pn-pt 8-16) lub drogą mailową (7 dni w tygodniu)
Telefon: 76 833 44 11
zatrudnię : Praca
ID: 20806
praca w holandii
23.05.2016.
praca przy sortowaniu warzyw i owoców w holandii
Telefon: 696729944
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 20805
usługi remątowe ,wolne terminy.
22.05.2016.
Docieplanie poddaszy,
-podwieszane sufity,
-szpachlowanie,
-malowanie,
-układanie glazury,
-układanie paneli,
-murowanie,
-i wiele innych prac zapraszam do współpracy.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 603-405-691
zatrudnię : Praca
ID: 20804
sprzedawca truskawek
22.05.2016.
Przyjmę panią do sprzedaży truskawek.Mile widziane starsze panie.
Telefon: 605956789
zatrudnię : Praca
ID: 20803
zatrudnię mechanika
22.05.2016.
Zatrudnię mechanika- elektromechanika,z doświadczeniem na umowę o pracę. Wynagrodzenie zależne umiejętności. Mile widziane uprawnienia na obsługę klimatyzacji, znajomość obsługi maszyn do montażu opon, i testera diagnostycznego.
Zakład pracy znajduje się w Grodowcu.
Telefon: 603926810
szukam pracy : Praca
ID: 20802
opiekunka
22.05.2016.
Zaopiekuję się starszą osobą lub dzieckiem,jestem na emeryturze.Mogę również zająć się domem,posprzątać,ugotować.
Mój numer telefonu 781-051-221
Telefon: 781-051-221
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 20801
opikunka
22.05.2016.
Zaopiekuję się starszą osobą lub dzieckiem,jestem na emeryturze mam dużo wolnego czasu.
Mogę również dbać o czystość w domu,ugotować,wychodzić na spacery z osobą którą będę pilnować.
Mój numer telefonu 781-051-221
Telefon: 781-051-221
szukam pracy : Praca
ID: 20800
fachowo i w dobrej cenie
20.05.2016.
Dachy, zadaszenia, usługi ciesielsko-dekarskie.

Jesteśmy brygadą dekarzy specjalizującą się w konstrukcjach dachowych oraz wszelkiego rodzaju pokryć dachowych. Każdy klient jest dla nas ważny, dlatego wykonujemy zlecenia sumiennie i w jak najkrótszym terminie.

WSZYSTKIE PRACE WYKONUJEMY FACHOWO I RZETELNIE, ZGODNIE ZE SZTUKĄ BUDOWLANĄ!!!

Kompleksowe usługi dekarskie:
-więźby dachowe
-pokrycia dachowe
*blacho dachówka, trapez
*dachówka ceramiczna, cementowa
*papa termozgrzewalna
*itp.
-orynnowanie, rury spustowe
-obróbki blacharskie
-montaż okien i wyłazów dachowych
-obrabianie komina

Kontakt: 660 773 143,724 359 782
zatrudnię : Praca
ID: 20799
spedytor międzynarodowy z j. niemieckim
20.05.2016.
W związku ze stałym rozwojem firma RITEX oferuje stanowisko spedytora międzynarodowego z j.niemieckim

NAJWAŻNIEJSZE ZADANIA:

-samodzielne pozyskiwanie i realizowanie za pośrednictwem podwykonawcy międzynarodowych zleceń spedycyjnych z terenu Unii Europejskiej
-budowanie długotrwałych relacji i podtrzymywanie kontaktów z klientami
-optymalizacja kosztów i udział w procesie windykacji należności
-rozwój działalności spedycyjnej poprzez dbanie o wysoką jakość usług oraz pozytywny wizerunek firmy

WYMAGANIA:
-biegła znajomość w mowie i piśmie j. niemieckiego
-komunikatywność i orientacja na bezpośrednią współpracę z klientem- doświadczenie w tym zakresie
-umiejętność podejmowania szybkich i trafnych decyzji pod presja czasu

OFERUJEMY:
-atrakcyjne wynagrodzenie uwzględniają system premiowy
-od 3000,00 zł. do 6 000,00 zł. netto.
-umowę o pracę
-miłą atmosferę
-wolne weekendy

CV+podanie o pracę proszę składać na podany adres mailowy
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 531435762
zatrudnię : Praca
ID: 20798
zatrudnię kucharza
20.05.2016.
Poszukiwany Pizzerman/Kucharz do Pizzerii Da Grasso Głogów

Co oferujemy...:

• Ciekawa, stabilna, pełna wyzwań praca
• Szkolenie (doświadczenie nie jest konieczne)
• Praca w przyjaznej atmosferze, w dynamicznym, młodym i otwartym zespole
• Szansa na zdobycie doświadczenia zawodowego
• Grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb
• Nagrody i premie za dobre wyniki pracy

Do Twoich zadań będzie należało:

• Przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższa jakość
• Utrzymywanie czystości w miejscu pracy
• Współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji

Oczekujemy od Ciebie:

• Otwartości i komunikatywności
• Pozytywnej energii i pomysłowości
• Dokładności, odpowiedzialności, zaangażowania
• Umiejętności pracy w zespole

Wyślij nam swoje CV, bądź zostaw w lokalu przy ul. Rynek 57 w Głogowie ! Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Prosimy o dopisanie w CV następującej klauzuli:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb bieżącej i przyszłych rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz.U. z 2002r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.)”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768533333
sprzedam : Drobne
ID: 20797
sprzedam obiekt legnica
20.05.2016.
Sprzedam budynek obręb Tarninów Legnica o powierzchni użytkowej 707,8 m2 wybudowany przed rokiem 1939 r. wyposażony w dźwig osobowy, stan bardzo dobry Obecnie spełnia funkcje medyczną Cena do uzgodnienia Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 508374434
zatrudnię : Praca
ID: 20796
sprzedawca- dział mięso, drób
20.05.2016.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy dział mięso, drób w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 1850 zł brutto, praca zmianowa. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 20795
usługi budowlane , wolne terminy
20.05.2016.
ELEWACJE, DOCIEPLANIE BUDYNKÓW. RAUPUTZ, -szpachlowanie domu,mieszania,pokoju,kuchni,korytarza
-malowanie domu,mieszkania,pokoju,kuchni,korytarza
-murowanie
-tynki maszynowe oraz cem-wapienne
-płytki
-panele
-regipsy,ścianki działowe
-zabudowa poddasza
-docieplanie budynków (elewacje).
-całkowite wykończenia domów,mieszkań,lokali.
tel.693583282 , 691273065
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693583282
zatrudnię : Praca
ID: 20794
praca kursy komputerowe
19.05.2016.
Zatrudnię informatyka do realizacji kursów komputerowych na terenie miasta Głogowa.
Więcej informacji pod nr telefonu 724 555 552.
Telefon: 724555552
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama