POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
20
Października 2017
Piątek
Imieniny obchodzą:
Irena, Kleopatra
Do końca roku 72 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (19) sprzedam (15) poszukuję (2) motoryzacyjne (1) kupię (5) inne (4) 
Dziecięce
zabawki (1) wózki (2) sprzedam (1) inne (2) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (3) oferuję usługi (122) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (5) kupię (1) 
Meble
sprzedam (16) oddam za darmo (1) 
Motoryzacja 
Osobowe (802) Motocykle i ATV (6) Usługi (4) Dostawcze i ciężarowe (3) Akcesoria (3) Rolnicze i budowlane (2) 
Nauka
korepetycje (9) 
Nieruchomości 
Mieszkania (66) Działki (28) Domy (25) Lokale (9) Usługi budowlane (6) Garaże (4) Ogródki dzia?kowe (2) Obiekty (1) Grunty orne (1) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) 
Odzież
sprzedam (1) 
Praca
zatrudnię (568) szukam pracy (12) 
Rolnicze
sprzedam (6) maszyny rolnicze (2) 
Rowery
sprzedam (3) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Stancje dla studentów
wynajmę (2) 
Wypoczynek
wynajmę (3) oferuję (2) 
Zgubiono/Znaleziono
zwierzęta (1) zgubiono (1) zaginął/zaginęła (1) psy (1) 
Pozycje :: 1 - 30 z 817 Strona 1 z 28
zatrudnię : Praca
ID: 22961
Zatrudnię pracownika sekretariatu
20.10.2017.
Pracownik sekretariatu/pracownik administracyjny
• Obsługa poczty i poczty elektronicznej
• Obsługa urządzeń biurowych
• Czynności mające na celu zachowanie porządku w dokumentacji
• Obsługa kontrahentów
• Organizacja spotkań biznesowych
• Umiejętność sporządzania pism
• Wystawianie faktur
• Sporządzanie raportów pracy
• Zaopatrzenie w artykuły biurowe, bieżące zakupy

Wymagania:
• Doskonała obsługa programu Open Office / Microsoft Office (Excel, Word)
• Umiejętność organizacji czasu pracy
• Umiejętność pracy pod presją
• Odpowiedzialność, dokładność, punktualność, zaangażowanie
• Doświadczenie w pracy biurowej min. 3 lata
• Mile widziana znajomość języka niemieckiego
• Prawo jazdy kat. B
Oferujemy:
Umowę na zastępstwo z możliwością dalszego zatrudnienia
Praca od 7.30 do 15.30 od poniedziałku do piątku
Zarobki w okresie próbnym na poziomie ok. 2 000,00 netto + premia uznaniowa
Pakiet medyczny
• Możliwość zdobycia doświadczenia w administracji biurowej
Możliwość zatrudnienia od listopada 2017 roku.
CV ze zdjęciem i listem motywacyjnym prosimy kierować na biuro@reverto.biz.pl


zatrudnię : Praca
ID: 22960
Doradca klienta Salon Wrangler, Lee
20.10.2017.
Jeśli interesujesz się modą, lubisz bezpośredni kontakt z klientem oraz pracę w zespole, zgłoś się do nas. Poszukujemy osób otwartych, pozytywnie nastawionych do życia, zainteresowanych pracą, jako Doradca Klienta w Salonie Wranler, Lee.
Wymagania:
• Doświadczenie w sprzedaży i bezpośredniej obsłudze klienta
• Zainteresowanie modą, stylizacją
• Mile widziana znajomość zasad ekspozycji towarów, szczególnie odzieży
• Umiejętność pracy w zespole
• Wysoka kultura osobista
• Zdolności organizacyjne
• Optymizm i zaangażowanie.
Oferujemy:
• Zatrudnienie na pełen etat.
• Atrakcyjne stałe wynagrodzenie połączone z systemem premiowym
• Elastyczny grafik pracy
• Możliwość podnoszenia umiejętności w zakresie obsługi klienta, stylizacji oraz ekspozycji
• Stałe programy szkoleniowe • Pracę w zgranym zespole i miłej atmosferze.
Telefon: 76 8313180
zatrudnię : Praca
ID: 22959
Praca Tesco Głogów
20.10.2017.
Firma Godan Serwis poszukuje osób do pracy w charakterze serwisanta w Tesco w Głogowie-praca przy wykładaniu towaru.
Oferujemy elastyczny grafik pracy i możliwość nawiązania stałej współpracy.
Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Stawka godzinowa osoby uczące się 11,50 zł ,osoby bezrobotne 10,80 zł "na rękę" za godzinę.
Forma zatrudnienia umowa zlecenie.
Zainteresowane osoby proszone są o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu 881 555 541 od poniedziałku do piątku w godzinach od 8-16.
Telefon: 881 555 541
zatrudnię : Praca
ID: 22958
Inżynier mechanik
20.10.2017.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach- czołowy producent prefabrykatów polimerobetonowych, działający na polskim rynku od ponad 25 lat- poszukuje pracownika na stanowisko: inżynier mechanik.

Zakres obowiązków:

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

• pracę w biurze w siedzibie firmy
• sporządzanie dokumentacji ofertowej
• sporządzanie dokumentacji projektowej
• analiza rynku prefabrykacji
• współpracę z pracownikami z działu handlowego

Wymagania:

Od kandydatów na to stanowisko oczekujemy:

• preferowane miejsce zamieszkania – okolice Polkowic
• wykształcenie wyższe inżynier mechanik
• umiejętność projektowania 3D
• mile widziana umiejętność projektowania w programie metodą elementów skończonych
• 4-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku
• rzetelność w wykonywaniu obowiązków
• samodyscyplina pracy
• umiejętność pracy w zespole
• preferowana znajomość języka angielskiego

Oferujemy:

• stałą pracę z możliwością rozwoju zawodowego
• pracę w stabilnie rozwijającej się firmie

Kontakt:
Systemy i Technologie Sp. z o.o.
Ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice
tel: 76 7234215

Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o zapoznanie się ze stroną internetową firmy (www.sytec.pl) oraz przesłanie CV i listu motywacyjnego wraz z zamieszczoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb rekrutacji na adres: dzial-kadr@sytec.pl

Informujemy, że nadesłanych aplikacji nie zwracamy. Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię : Praca
ID: 22957
Zatrudnię w małym sklepie,1/2 etatu
20.10.2017.
Zatrudnię panią w małym sklepie spożywczym , może być bez doświadczenia , wiek bez znaczenia.
Telefon: 508314697
zatrudnię : Praca
ID: 22956
Zartudnię kierowców
20.10.2017.
Firma transportowa ze Wschowy zatrudni kierowców kat. C+E.
Trasy stałe, Polska Niemcy Polska,weekendy w domu.
Warunki do uzgodnienia.Więcej informacji 601541566.
Telefon: 601541566
sprzedam : Drobne
ID: 22955
Drapak dla kota
19.10.2017.
Sprzeda drapak dla kota w stanie dobrym wymiary wys.140cm szer.77cm cena 70 zł
Telefon: 663-605-416
zatrudnię : Praca
ID: 22954
Sprzedawca w hurtowni budowlanej-Głogów
19.10.2017.
Hurtownia materiałów budowlanych zatrudni osobę na stanowisko SPRZEDAWCY do oddziału w Głogowie.

Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie
- umiejętności obsługi komputera i pakietu Office;
- mile widziana znajomość systemu księgowego Subiekt

Więcej informacji pod nr tel: 501 331 107
e-mail: dkedziora@topsdachy.pl

Telefon: 501 331 107
zatrudnię : Praca
ID: 22953
Praca-Komfort
19.10.2017.
Sklep KOMFORT w Głogowie zatrudni energicznego, pracowitego mężczyznę na stanowisku SPRZEDAWCA. Oferty proszę składać osobiście w sklepie KOMFORT w Głogowie przy ul. Piłsudskiego 3, lud drogą mailową.
Telefon: 661-903-740
zatrudnię : Praca
ID: 22952
Ccc s.A. Konserwator obiektÓW
19.10.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:
KONSERWATOR OBIEKTÓW

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

-zapewnienie obsługi technicznej obiektów,
-wykonywanie prac: budowlano – remontowych oraz instalacyjnych,
-utrzymanie w stanie gotowości eksploatacyjnej systemów i urządzeń technicznych w tym instalacji elektrycznych, wentylacyjnych, klimatyzacyjnych,
-wykonywanie doraźnych prac naprawczych stolarskich, ślusarskich, malarskich i hydraulicznych,
-przeprowadzanie regularnych i okresowych przeglądów maszyn, urządzeń, instalacji i sieci elektrycznej oraz zgłaszanie usterek,
-nadzór nad bezpieczeństwem instalacji i urządzeń znajdujących się na obiektach,
-dyspozycyjność w sytuacjach awaryjnych,

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-umiejętność wykonywania prac ogólnobudowlanych,
-doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem,
-wykształcenie techniczne,
-uprawnienia elektryczne,
-zaangażowanie i samodzielność w działaniu,
-umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach.

Oferujemy:

-pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl,
-kurs językowy na terenie firmy.


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Konserwator.

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb obecnych oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Kapitałową CCC zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922). Przekazuję moje dane dobrowolnie mając świadomość, że w każdej chwili przysługuje mi prawo wglądu do moich danych oraz ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacyjnych i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22951
sprzedawca dział piekarnia-cukiernia
19.10.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy dział cukiernia-piekarnia. Pełny wymiar czasu pracy, wynagrodzenie 2000 zł brutto. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22950
Okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
19.10.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
wynajmę : Drobne
ID: 22949
WynajmĘ Busa dostawczego
18.10.2017.
Wynajmę busa dostawczego,proste zasady wynajmu.Bierzesz zatankowany do pełna,oddajesz zatankowany do pełna.Wymiary części bagażowej dł.330 cm,szer.170 cm,wys,170 cm.Cena za dobę 145 zł.Możliwość negocjacji ceny.Wynajm tylko krajowy. Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 782585801
zatrudnię : Praca
ID: 22948
Kierowca Ce/Wynagrodzenie 2200/2300 Euro
18.10.2017.
Firma ASMO Solutions Deutschland GmbH zatrudni pracowników na stanowisko:

Kierowca ciężarówki z kategorią CE

Oferujemy:
Wynagrodzenie między 2200/2300 EUR Netto („na rękę”)
Stabilne zatrudnienie w ramach niemieckiej umowy o pracę
Praca w okolicy Dortmund
Możliwość podjęcia pracy od zaraz
Możliwość pracy w systemie

Wymagane:
Prawo jazdy kategorii CE
Znajomość języka obcego nie jest wymagana.

Zainteresowanych ofertą pracy prosimy o przesłanie CV na adres
rekrutacja@asmo-solutions.com
Tel. 00 48 884 684 880

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 884684880
korepetycje : Nauka
ID: 22947
Nauka pływania dla dzieci i młodzieży
18.10.2017.
Nauka pływania dla dzieci i młodzieży. Wszelkie informacje pod nr 793 504 133 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 793504133
zatrudnię : Praca
ID: 22946
Praca od zaraz
18.10.2017.

Euro-Comfort Sp. z o.o. do zakładu produkcyjnego w Lesznie zatrudni osoby na stanowisko:

• OPERATOR MASZYN (do przyuczenia)

• MAGAZYNIER-OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO

• PRACOWNIK PRODUKCJI


Oferujemy:

• wynagrodzenie adekwatne do kwalifikacji i wykonywanej pracy
• zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
• zaplecze socjalne oraz świadczenia z funduszu socjalnego
• dodatkowe ubezpieczenie dla pracowników i członków rodzin (również dzieci)
• bezpłatny dowóz pracowników z kierunku: GŁOGÓW



Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie cv na adres:

Euro-Comfort Sp. z o.o.
Ul. Spółdzielcza 49
64-100 Leszno
oraz
rekrutacja@euro-comfort.pl


Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 52 52 154
zatrudnię : Praca
ID: 22945
Praca na budowie, Okolice gŁOgowa
18.10.2017.
Zatrudnię osoby do prac ogólnobudowlanych. Mile widziane doświadczenie przy stawianiu domów od podstaw.Szukamy również pomocników budowlanych.Praca w okolicy Głogowa.Więcej informacji przekażę telefonicznie
Telefon: 691234242
zatrudnię : Praca
ID: 22944
Operator koparko-ŁAdowarki
18.10.2017.
Firma Pro-Infra Sp. z o.o.. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracowników na stanowisko:

OPERATOR KOPARKO-ŁADOWARKI

Wymagania:
- uprawnienia na w/w sprzęt,
- doświadczenie na w/w stanowisku,

Obowiązki:
- wykonywanie wykopów
- załadunek i przemieszczanie mas ziemnych,
- odspajanie i przewożenie urobku,
- sortowanie oraz rozmieszczanie materiałów na terenie składowania.
- pomocnicze prace przeładunkowe i transportowe,
- prace porządkowe
- kontrola stanu technicznego sprzętu
- odpowiedzialność za prawidłową i bezpieczną eksploatację koparko-ładowarki.

. Zainteresowane osoby prosimy o składanie podań z CV w Jerzmanowej, ul. Ogrodowa 8 lub przesłanie na e-mail:  praca@pro-infra.pl. tel. 076/838-21-83

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 22943
Brukarz
18.10.2017.
Firma Pro-Infra Sp. z o.o.. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracowników na stanowisko:
 BRUKARZ
Zakres obowiązków:
- układanie nawierzchni z kostki
- układanie krawężników
- obsługa maszyn i narzędzi brukarskich
- inne zadania związane z realizacją prac

Nasze wymagania:
- min. 2 lata doświadczenia
- umiejętność pracy w zespole
- sumienność, uczciwość

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- ciekawą pracę przy różnorodnych realizacjach
- odpowiednie zaplecze sprzętowe
- niezbędne narzędzia pracy

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie podania oraz CV na adres:
praca@pro-infra.pl lub dostarczenie osobiście do biura w Jerzmanowej ul. Ogrodowa 8 (tel. 76 838-21- 83)

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 22942
Majster budowy / Brygadzista
18.10.2017.
Firma „PRO-INFRA” Sp. z o. o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów poszukuje kandydatów na stanowisko:

MAJSTER BUDOWY/BRYGADZISTA

Zakres obowiązków:
- koordynacja i bezpośredni nadzór prac budowlanych,
- przygotowanie logistyczne budowy,
- nadzór nad pracownikami,
- współpraca z inwestorami, podwykonawcami i projektantami,

Wymagania:
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- znajomość rysunku technicznego
- umiejętność analizowania dokumentacji projektowej i technicznej,
- obsługa niwelatora
- zdolności organizacyjne i analityczne,
- gotowość do pracy w terenie,
- prawo jazdy kat. B,

Oferujemy:
- uczestnictwo w realizacji ciekawych inwestycji,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- dużą samodzielność decyzyjną,

Prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres: praca@pro-infra.pl
tel. 76/838 21 83.
Informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 22941
Brukarze, pracownicy ogólnobudowlani
18.10.2017.
Witam.
Zatrudnimy pracowników fizycznych - ogólnobudowlanych, pomocników, brukarzy, ekipy.

Praca na terenie Głogowa, Polkowic, Lubina i okolic. Zapewniam ciągłość pracy i systematyczne wynagrodzenia. Możliwość wypłat tygodniowo.

Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Więcej info pod nr telefonu 603197778
Telefon: 603197778
zatrudnię : Praca
ID: 22940
Pracownik dziaŁU handlowego ds. Transpo
17.10.2017.
Firma Barabaś Sp. z o. o. w Lubinie, Centrum Kostki Brukowej i Architektury Ogrodowej zatrudni

PRACOWNIKA DZIAŁU HANDLOWEGO DS. TRANSPORTU

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiadała za:
- przyjmowanie zamówień od Klientów w zakresie transportu produktów,
- organizację i nadzorowanie transportu i pracy kierowców,
- obsługę zamówień i wydań w systemie Subiekt GT,
- prowadzenie dokumentacji w/w działań,
- prowadzenie sprzedaży i obsługi Klientów w firmowym salonie sprzedaży.

Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie,
- minimum dwuletnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- umiejętności:
- znajomość zagadnień związanych z logistyką,
- znajomość programów biurowych (pakietu Office),
- znajomość platformy internetowej Trans.Eu,

- rzetelność, odpowiedzialność, dyspozycyjność.

Oferujemy:
- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o wysokiej pozycji na rynku,
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
- możliwość rozwoju.

Aplikacje prosimy przesyłać na adres:
rekrutacja@barabas.pl lub korespondencyjnie:
Firma Barabaś Sp. z o.o. 59-300 Lubin, ul Przemysłowa 1c
do dnia 31.10.2017
Informujemy, że zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na wybrane oferty.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".



Telefon: 76 841 50 87
zatrudnię : Praca
ID: 22939
Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu
17.10.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu W Dziale Obróbki Mechanicznej i Odlewni

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/194/17

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych,
- dokonywanie okresowych przeglądów,
- wypisywanie raportów z pracy,
- usprawnianie procesu produkcyjnego.

Oczekujemy:

- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki,
- umiejętność czytania schematów elektrycznych,
- znajomość programowania sterowników PLC(Mitsubishi),
- nakierowanie na pracę zespołową,
- obsługa komputera.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22938
Inżynier Zapewnienia Jakości Produktu
17.10.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Produktu

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/191/17

Zakres obowiązków:

- analiza reklamacji liniowych Klienta,
- analiza zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem,
- inicjowanie oraz kontrola działań, mających na celu poprawienie systemu jakości,
- współpraca z działem produkcji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne( preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości w branży automotive,
- bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu MS Office,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów( narzędzia typu: 7QC tools, Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami( raportowanie 8D),
- znajomość systemu zarządzania jakością( ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych,
- umiejętność organizacji pracy w zespole,
- doświadczenie w audytowaniu( System, Klient, Proces, Dostawca)- mile widziane.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22937
księgowa/księgowy
17.10.2017.
Spółdzielnia Mleczarska „DEMI” w Górze zatrudni pracownika na stanowisko: księgowa/y

Wymagania:
• Wykształcenie: min. średnie ekonomiczne
• Podstawowa znajomość zagadnień z zakresu rachunkowości oraz przepisów prawa podatkowego VAT i CIT
• Znajomość programu finansowo-księgowego
• Znajomość obsługi pakietu MS Office
• Minimum 2- letnie doświadczenie na podobnym stanowisku.
• Dokładność, odpowiedzialność, samodzielność w realizacji powierzonych zadań, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole.
Zakres obowiązków:
• Kontrola formalna i rachunkowa dokumentów księgowych,
• Dekretacja i księgowanie dokumentów (faktury, wyciągi bankowe),
• Weryfikacja i uzgadnianie sald z kontrahentami,
• Rozliczanie podróży służbowych,
• Prowadzenie kasy zakładowej,
• Prowadzenie niezbędnych ewidencji w celu przygotowywania deklaracji podatkowych VAT oraz pliku JPK.
Oferujemy:
• zatrudnienie na podstawie umowy o pracę - umowa na okres próbny, następnie umowa na czas określony
• wynagrodzenie rynkowe, adekwatne do posiadanych kwalifikacji
• możliwość podnoszenia kwalifikacji poprzez udział w kursach i szkoleniach
• przyjazną atmosferę pracy w młodym i dynamicznym zespole
Bliższe informacje udziela Pani Magdalena Kochanowska Główna Księgowa tel. 65 543 26 47 w. 45
Aplikacje zawierające list motywacyjny oraz CV prosimy składać elektronicznie na adres email : demigk@wp.pl lub bezpośrednio w sekretariacie Spółdzielni ul. Poznańska 18, 56-200 Góra w dniach roboczych w godz. 7°° do 15°°.



Telefon: 65/543 26 47
zatrudnię : Praca
ID: 22936
Inżynier Zapewnienia Jakości Dostawców
17.10.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192A/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22935
hostessa
17.10.2017.
Praca dodatkowa
21.10.2017 (sobota) w godzinach od 09:00-19:00
22.10.2017 (niedziela) w godzinach od 11:00-17:00
Promocja nowo otwartego sklepu w Głogowie w tym rozdawanie gadżetów promocyjnych
Telefon: 512053503
zatrudnię : Praca
ID: 22934
Serwis Sprzatający Vita - Med
17.10.2017.
Zapraszamy osoby chętne do pracy na stanowisko w serwisie sprzątającym w Klinice Okulistycznej VITA - MED Sp. z o.o.CV prosimy przesłać na adres: rekrutacja@vita-med.glogow.pl
Telefon: 76 831 3747
zatrudnię : Praca
ID: 22933
Zatrudnię kierowców
17.10.2017.
Firma transportowa ze Wschowy, zatrudni kierowców kat. C+E.
Trasy stałe Polska Niemcy Polska, weekendy w domu.
Warunki finansowe do uzgodnienia.Więcej informacji 601541566
Telefon: 601541566
zatrudnię : Praca
ID: 22932
Pracownik ogÓLnobudowlany
15.10.2017.
Witam, poszukuję do pracy na terenie Głogowa doświadczonych pracowników ogólnobudowlanych.
Zakres prac: malowanie, szpachlowanie, regipsy.
Mile widziane prawo jazdy kat.B
Więcej informacji tylko i wyłącznie pod numerem telefonu: 694 384 682
Telefon: 694384682
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama