POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
24
Kwietnia 2017
Poniedziałek
Imieniny obchodzą:
Aleksander, Horacy,
Grzegorz, Marian,
Elżbieta
Do końca roku 251 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (21) sprzedam (9) skradziono mi (1) poszukuję (1) motoryzacyjne (2) kupię (9) inne (11) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (2) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (1) oferuję usługi (128) 
Komputery
sprzedam (2) 
Materiały budowlane
sprzedam (5) oferuję (1) 
Meble
sprzedam (17) 
Motoryzacja 
Osobowe (235) Usługi (5) Akcesoria (2) Dostawcze i ciężarowe (1) Motocykle i ATV (1) Rowery (1) 
Nauka
korepetycje (7) 
Nieruchomości 
Mieszkania (69) Działki (33) Domy (26) Lokale (9) Grunty orne (3) Ogródki dzia?kowe (3) Garaże (2) Obiekty (1) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) gruz (1) 
Odzież
suknie ślubne (1) 
Praca
zatrudnię (454) szukam pracy (17) 
Rolnicze
sprzedam (1) maszyny rolnicze (1) kupię (1) 
Rowery
sprzedam (1) 
RTV i AGD
sprzedam (3) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Wypoczynek
wynajmę (1) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (2) zgubiono (3) psy (1) klucze (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) sprzedam (1) psy (1) 
Pozycje :: 1 - 30 z 715 Strona 1 z 24
zatrudnię : Praca
ID: 22140
praca
24.04.2017.
Zatrudnię osobe do pomocy w kuchni, w lokalu gastronomicznym w Glogowie
Telefon: 884807903
zatrudnię : Praca
ID: 22139
zatrudnię
24.04.2017.
KLINIKA OKULISTYCZNA VITA-MED z siedzibą w Głogowie
poszukuje osoby na stanowisko:

Optometrystka/Optometrysta


Jeśli:

- wykonujesz zawód Optometrystki/Optometrysty,
- posiadasz doświadczenie zawodowe lub praktykę w obsłudze urządzeń
diagnostycznych,
- planujesz swoją karierę w branży okulistycznej,
- jesteś osobą elastyczną i komunikatywną,

To u nas znajdziesz:

- otwartą drogę do rozwoju
- współpracę z najlepszymi specjalistami na rynku
- przyjazną atmosferę
- pracę na nowoczesnej Klinice i najnowszym sprzęcie okulistycznym na rynku

Doceniamy:

- doświadczenie i wiedzę w wykonywaniu badań podstawowych:

* autorefraktometrii,
* tonometrii,
* keratometrii,

- doświadczenie i wiedzę w wykonywaniu badań diagnostycznych,
- doświadczenie i wiedzę w wykonywaniu pomiarów ostrości wzroku,
- umiejętność prowadzenia dokumentacji med.,
- zaangażowanie,
- chęć do współpracy,
- pozytywną energię,
- komunikatywną znajomość języka angielskiego.

Aplikuj i dołącz do nas już dzisiaj!

Prześlij swoją aplikację na adres e-mail:
rekrutacja@vita-med.glowow.pl
z dopiskiem "Rekrutacja OPTOMETRYSTA"

Dołącz do CV następującego oświadczenie: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych
osobowych zawartych w mojej ofercie pracy na potrzeby realizacji procesu
rekrutacji zgodnie z ustawą z dn. 28 sierpnia 1997 r. o ochronie danych
osobowych (Dz. U. 133 poz. 883).”

Wszystkim dziękujemy za przesłanie aplikacji.
Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Telefon: (076)831 37 47
zatrudnię : Praca
ID: 22138
zatrudnię
24.04.2017.
Klinika Okulistyczna VITA-MED Głogów zatrudni osobę na stanowisko rejestratorki
Wymagania:
-wykształcenie średnie lub wyższe,
- znajomość obsługi komputera i pakietu Ms-office,
- zaangażowania oraz wysokiego poziomu kultury osobistej,
- umiejętność pracy w zespole oraz komunikatywność,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.

Oferujemy:
- zatrudnienie na umowę o pracę,
- szkolenia i możliwość rozwoju zawodowego,
- pracę w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej.

Osoby zainteresowane ofertą zapraszamy do aplikowania na adres mailowy:
rekrutacja@vita-med.glogow.pl lub osobiście w siedzibie Kliniki przy ulicy
Legnickiej 5
Telefon: (076)831 37 47
zatrudnię : Praca
ID: 22137
sprzedawca na stacji orlen w legnicy
23.04.2017.
Jeśli lubisz kontakt z klientem i lubisz pracę w zespole, a do tego jesteś pracowity, zorganizowany, uśmiechnięty, pozytywnie nastawiony do nowych wyzwań, a do tego cechuje Cię wysoka kultura osobista, to ta praca jest dla Ciebie.

Szukamy pracowników na nowo wybudowanej stacji paliw Orlen przy skrzyżowaniu ulicy Leszczyńskiej i Łokietka w trójzmianowym, ośmiogodzinnym systemie pracy.

Mile widziane:
- doświadczenie w pracy na stacji paliw;
-doświadczenie w sprzedaży;
-znajomość systemu POS i BOS;
-karta zdrowia;

Jeśli jesteś zainteresowany, prześlij swoje CV na adres rybczyk.paulina@gmail.com

Zastrzegamy prawo odpowiadania tylko na wybrane oferty.

Proszę o umieszczenie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 290 - pokaż numer telefonu - roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22136
naprawa okien pcv
23.04.2017.

* NAPRAWA OKIEN PVC
* REGULACJA DRZWI
*KONSERWACJA
*SMAROWANIE
* WYMIANA USZKODZONYCH OKUĆ
Jeśli z twoimi oknami
jest coś nie tak !
Postaramy się je naprawić.
tel 608057996
Głogów
Telefon: 608057996
korepetycje : Nauka
ID: 22135
fakultety maturalne z języka angielskieg
23.04.2017.
Zapraszam na fakultety maturalne z języka angielskiego. Możliwe zajęcia zarówno grupowe jak i indywidualne. Fakultety odbywają się w dniach 29.04-07.05. Także w dni świąteczne w przypadku takiego zainteresowania. Więcej informacji pod numerem telefonu 512273212 lub 664906403. Proszę o kontakt telefoniczny raczej w godzinach porannych.
Telefon: 512273212
zatrudnię : Praca
ID: 22134
kino helios w lubinie poszukuje baristów
22.04.2017.
Dołącz do zespołu Kina Helios w Lubinie i razem z nami zbuduj zespół BARISTÓW jakich nie powstydziłaby się żadna kawiarnia. Oferujemy profesjonalne przeszkolenie, pracę w młodym, kreatywnym zespole w najbardziej dynamicznie rozwijającej się sieci kin w Polsce. Chcesz zdobywać doświadczenie w interesującym Cię zawodzie już na etapie szkoły średniej lub studiów? Jesteś osobą, której szukamy. Masz doświadczenie w zawodzie baristy oraz status ucznia/studenta? Czekamy na Twoje CV. Nie przegap szansy na - być może - przygodę Twojego życia.
Oczekujemy zaangażowania, chęci rozwoju, zapału do nauki, kreatywności, umiejętności pracy w zespole, statusu ucznia/studenta oraz posiadania ważnej książeczki SANEPiD.
Jeśli spełniasz powyższe warunki oraz skończyłaś/łeś 17 lat - złóż CV na adres lubin@helios.pl.
O zakończeniu rekrutacji poinformujemy mailowo.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 722382329
gruz : Oddam za darmo
ID: 22133
gruz- cegła poniemiecka
21.04.2017.
Oddam Gruz z rozbiórki domu poniemieckiego. Duża zawartość cegły, przydatny jako podkład chodników , wjazdów na posesje podjazdów do garaży itp.
Telefon: 570701048
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 22132
serwis agd
21.04.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
zatrudnię : Praca
ID: 22131
florysta
21.04.2017.
Zatrudnię florystę do pracy w Pracowni florystycznej. Miejsce pracy Polkowice.
Telefon: 5 76 74 19 36
zatrudnię : Praca
ID: 22130
praca holandia
21.04.2017.
praca przy sortowaniu i pakowaniu warzyw i owoców.
Telefon: 696729944
zatrudnię : Praca
ID: 22129
pracownik produkcji
21.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Pracownik produkcji
Praca tymczasowa NR REF. S/80/17
Miejsce pracy: Chocianów


Obowiązki na stanowisku pracy:

- lekkie prace produkcyjne,
- obsługa linii produkcyjnej,
- pakowanie towaru.

Od kandydatów oczekujemy:

- dyspozycyjności,
- umiejętności pracy w zespole,

Oferujemy:

- umowę o pracę ( trzy zmiany),
- premia uznaniowa,
- dodatek 20% za pracę na nocnej zmianie,
- możliwość zdobycia doświadczenia w firmie produkcyjnej,



Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 22128
poszukuję technika radiologii
20.04.2017.
Zatrudnię na etat - umowa o pracę technika radiologii.
Kontakt telfoniczny 608341327
Telefon: 608341327
szukam pracy : Praca
ID: 22127
poszukuję pracy
20.04.2017.
Dzień dobry,
Jestem absolwentem wydziału prawa na Uniwersytecie Wrocławskim, odbyłem staż w kancelarii radcy prawnego.
Mam doświadczenie w sporządzaniu pism procesowych.
Posiadam prawo jazdy i własny samochód.
Jestem osobą dyspozycyjną, komunikatywną-szybko się uczę.
Proszę o kontakt jestem otwarty na wszelkie propozycje współpracy.
Telefon: 600016225
zatrudnię : Praca
ID: 22126
"złota rączka"
20.04.2017.
Firma z Głogowa poszukuje pracownika na stanowisko "złota rączka".
Obowiązki: wykonywanie drobnych napraw, wykonywanie drobnych prac monterskich, hydraulicznych, prace malarskie.
Praca na cały etat.
Tel. 606 978 941
Telefon: 606978941
zatrudnię : Praca
ID: 22125
spedytor z j. angielskim
20.04.2017.
Bardzo prężnie rozwijająca się firma RITEX oferuje stanowisko:

Spedytor Międzynarodowy z językiem angielskim.

OFERUJEMY:

- umowę o pracę
- atrakcyjne wynagrodzenie,
-miłą atmosferę pracy w międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
-szkolenie przy wdrożeniu w pracę,
-wolne weekendy
-możliwość awansu i rozwój zawodowy w rozwijającej się firmie

ZADANIA:

- samodzielne pozyskiwanie i realizowanie międzynarodowych zleceń transportowych z terenu Unii Europejskiej za pośrednictwem podwykonawców,
-budowanie relacji i podtrzymywanie kontaktów z klientami i podwykonawcami, w tym pozyskiwanie nowych klientów i zleceń spedycyjnych
-gwarantowanie prawidłowego obiegu dokumentów oraz terminowej płatności

WYMAGANIA:

-zaawansowana znajomość w mowie i piśmie j. angielskiego
- doświadczenie na stanowisku spedytora bądź handlowca w branży TSL
-komunikatywność i orientacja na bezpośrednią współpracę z klientem
- dyspozycyjność
-dobra organizacja pracy oraz umiejętność podejmowania szybkich i trafnych decyzji pod presja czasu
-odporność na stres


Aplikacje proszę przesyłać na adres:
piotr@ritex.glogow.pl

Odwiedź nas na facebook’u: https://www.facebook.com/phuritex?ref=hl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22124
spedytor z j. angielskim
20.04.2017.
Bardzo prężnie rozwijająca się firma RITEX oferuje stanowisko:

Spedytor Międzynarodowy z językiem angielskim.

OFERUJEMY:

- umowę o pracę
- atrakcyjne wynagrodzenie,
-miłą atmosferę pracy w międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
-szkolenie przy wdrożeniu w pracę,
-wolne weekendy
-możliwość awansu i rozwój zawodowy w rozwijającej się firmie

ZADANIA:

- samodzielne pozyskiwanie i realizowanie międzynarodowych zleceń transportowych z terenu Unii Europejskiej za pośrednictwem podwykonawców,
-budowanie relacji i podtrzymywanie kontaktów z klientami i podwykonawcami, w tym pozyskiwanie nowych klientów i zleceń spedycyjnych
-gwarantowanie prawidłowego obiegu dokumentów oraz terminowej płatności

WYMAGANIA:

-zaawansowana znajomość w mowie i piśmie j. angielskiego
- doświadczenie na stanowisku spedytora bądź handlowca w branży TSL
-komunikatywność i orientacja na bezpośrednią współpracę z klientem
- dyspozycyjność
-dobra organizacja pracy oraz umiejętność podejmowania szybkich i trafnych decyzji pod presja czasu
-odporność na stres

Aplikacje (CV +list motywacyjny) proszę składać poprzez przycisk aplikowania

Aplikacje proszę przesyłać na adres:
piotr@ritex.glogow.pl

Odwiedź nas na facebook’u: https://www.facebook.com/phuritex?ref=hl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22123
magazynier/operator wózka widłowego
20.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Magazynier/Operator wózka widłowego
NR REF. S/133/17
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- załadunek i rozładunek towarów,
- właściwa i terminowa realizacja zadań,

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę,
- stabilne zatrudnienie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 22122
operator maszyny pakującej
20.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Operator maszyny pakującej (praca również dla kobiet)
Praca tymczasowa NR REF. S/87/17
Miejsce pracy: Chocianów


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa maszyny pakującej.


Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenia średniego,
- umiejętności obsługi komputera,
- dyspozycyjności,
- odpowiedzialności,

Oferujemy:

- umowę o pracę ,
- dodatek 20% za pracę na nocnej zmianie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- szeroki zakres szkoleń na stanowisku pracy.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 22121
praca/staż w źródle zdrowia
20.04.2017.
Dołącz do naszego zespołu! :) -> Praca/Staż w Centrum Żywieniowym Źródle Zdrowia

Stanowisko - Pracownik Pijalni Soków Świeżo Wyciskanych

Wymagania:
- Pozytywna osobowość
- Dobra aparycja
- Chęć do pracy
- Mile widziane doświadczenie w gastronomi lub w sprzedaży

Prosimy o przesłanie aplikacji na adres

sebastian.g.gorski@gmail.com lub kontakt telefoniczny pod numerem: 693-058-056
Telefon: 693058056
zatrudnię : Praca
ID: 22120
monter
20.04.2017.
Zatrudnimy pracowników do montażu namiotów i boksów na zawody konne. Miejscem pracy jest Francja lub Polska.

Wymagania:
- prawo jazdy kat. B,
- otwartość,
- pracowitość,
- umiejętność pracy w zespole.

Oferujemy:
- zatrudnienie na umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Prosimy o przesłanie CV na adres: cld@cld.com.pl
Telefon: 607 955 512
zatrudnię : Praca
ID: 22119
kierownik magazynu
20.04.2017.
Kierownik magazynu

Miejsce pracy: GŁOGÓW

Twoje Zadania:

• przyjmowanie dostaw materiałów i surowców na magazyn oraz ich weryfikacja pod względem jakościowym i ilościowym,
• przygotowywanie palet do załadunku,
• transport wewnętrzny,
• obsługa urządzeń magazynowych,
• dbałość o porządek na magazynie.
Twój Profil:

• doświadczenie w pracy na magazynie,
• uprawnienia do obsługi wózków widłowych,
• praktyczne doświadczenie w poruszaniu się wózkami widłowymi czołowymi i bocznymi,
• gotowość do pracy,
• rzetelność, dokładność, samodzielność, dyspozycyjność.
• Prawo jazdy kat .”B”
Oferujemy:

• Stabilne warunki zatrudnienia
• Umowę o pracę.
• Terminowe wynagrodzenie.



Jesteś zainteresowany ?
CV i list motywacyjny proszę przesłać na email : praca@radoxim.pl w temacie : kierownik magazynu.
Z odpowiednimi kandydatami skontaktujemy się osobiście.

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity Dz. U. z 2016 r. poz. 922 z późn. zm. ). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Telefon: 601940240
zatrudnię : Praca
ID: 22118
ślusarz-mechanik pod ziemią
20.04.2017.
Uznany producent sprzętu i urządzeń górniczych legitymujący się Certyfikatem Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością poszukuje do pracy:
Ślusarz-mechanik maszyn i urządzeń górniczych pod ziemią

Wymagania:
• wykształcenie minimum zawodowe (preferowane średnie) o specjalności technicznej,
• umiejętność czytania i analizowania schematów hydraulicznych,
• doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku,
• bardzo dobry stan zdrowia,
• odporności na stres i umiejętności pracy w zespole,
• gotowości do pracy w systemie zmianowym,

Mile widziane:
• uprawnienia do obsługi suwnic ze sterowaniem z poziomu roboczego,
• umiejętność diagnozowania silników spalinowych, mostów napędowych i przekładni,
• ukończone kursy specjalistyczne,
• znajomość języka angielskiego,
• prawo jazdy kategorii B,

Miejsce wykonywania pracy:
Kopalnie KGHM.
Kandydatom oferujemy między innymi:
• pracę w dynamicznym i doświadczonym zespole,
• możliwość ciągłego rozwoju poprzez udział w szkoleniach,
• opiekę abonamentową Miedziowego Centrum Zdrowia w Lubinie.

Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres:
Mine Master Spółka z o.o. w Wilkowie,
ul. Dworcowa 27; 59-500 Złotoryja,
e-mail: kadry@minemaster.eu

wraz z klauzulą:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. nr 133, poz.883)”.
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22117
elektromonter maszyn górnicz. pod ziemią
20.04.2017.

Uznany producent sprzętu i urządzeń górniczych legitymujący się Certyfikatem Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością poszukuje do pracy:
Elektromonter maszyn i urządzeń górniczych pod ziemią

Wymagania:
• wykształcenie minimum zawodowe (preferowane średnie) o specjalności: elektryk, elektromechanik, elektromonter,
• posiadanie ważnych uprawnień SEP do 1kV (E),
• umiejętność czytania i analizowania schematów elektrycznych,
• znajomość obsługi systemów sterowania odbiornikami o mocy 2 ÷ 55 kW,
• bardzo dobry stan zdrowia,
• odporności na stres i umiejętności pracy w zespole,
• gotowości do pracy w systemie zmianowym,

Mile widziane:
• uprawnienia pomiarowe,
• uprawnienia do obsługi suwnic ze sterowaniem z poziomu roboczego,
• znajomość języka angielskiego,
• prawo jazdy kategorii B,
• doświadczenie w zawodzie automatyka, elektronika,
• umiejętność programowania sterowników PLC,

Miejsce wykonywania pracy:
Kopalnie KGHM.
Kandydatom oferujemy między innymi:
• pracę w dynamicznym i doświadczonym zespole,
• możliwość ciągłego rozwoju poprzez udział w szkoleniach,
• opiekę abonamentową Miedziowego Centrum Zdrowia w Lubinie.

Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres:
Mine Master Spółka z o.o. w Wilkowie,
ul. Dworcowa 27; 59-500 Złotoryja,
e-mail: kadry@minemaster.eu

wraz z klauzulą:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. nr 133, poz.883)”.
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 22116
poszukujemy konserwatora
19.04.2017.
Firma Górny-Poczynek (salon Renault w Głogowie)poszukuje osób na stanowisko Konserwator.
Mile widziana umiejętność dokonywania drobnych prac budowlanych.
Zatrudnienie na umowę o pracę na pełen etat - 2200 zł./brutto.
Możliwość zatrudnienia osób z Orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności.
Oferty proszę przesyłać drogą meilową na adres:
praca@renault.lubin.pl
lub osobiście w salonie Renault w Głogowie.
zatrudnię : Praca
ID: 22115
inżynier zapewnienia jakości produktu
19.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Produktu

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/191/17

Zakres obowiązków:

- analiza reklamacji liniowych Klienta,
- analiza zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem,
- inicjowanie oraz kontrola działań, mających na celu poprawienie systemu jakości,
- współpraca z działem produkcji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne( preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości w branży automotive,
- bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu MS Office,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów( narzędzia typu: 7QC tools, Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami( raportowanie 8D),
- znajomość systemu zarządzania jakością( ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych,
- umiejętność organizacji pracy w zespole,
- doświadczenie w audytowaniu( System, Klient, Proces, Dostawca)- mile widziane.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

tel.693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22114
inżynier zapewnienia jakości dostawców
19.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192A/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

tel.693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22113
automatyk- technik utrzymania ruchu
19.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu W Dziale Obróbki Mechanicznej i Odlewni

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/194/17

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych,
- dokonywanie okresowych przeglądów,
- wypisywanie raportów z pracy,
- usprawnianie procesu produkcyjnego.

Oczekujemy:

- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki,
- umiejętność czytania schematów elektrycznych,
- znajomość programowania sterowników PLC(Mitsubishi),
- nakierowanie na pracę zespołową,
- obsługa komputera.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

tel.693013524
mail: specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 22112
referent ds. towarowania sklepów / aloka
19.04.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

REFERENT DS. TOWAROWANIA SKLEPÓW / ALOKATOR

Miejsce pracy: Polkowice
Wymiar etatu: cały etat

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ codzienne zaopatrywanie salonów w odpowiedni asortyment oraz kontrolę stanów magazynowych salonów,
◾ wprowadzanie przecen towaru do systemu na podstawie otrzymywanych dokumentów od przełożonego,
◾ przygotowywanie i wydawanie dyspozycji przesunięcia towaru między salonami lub salonem a magazynami CCC,
◾ zabezpieczanie towaru dla nowo otwieranych salonów,
◾ cotygodniową, wnikliwą kontrolę i analizę poziomu zatowarowania salonów,
◾ cotygodniową kontrolę i analizę wyników sprzedaży na powierzonych salonach, wyciąganie wniosków i dążenie do maksymalizacji sprzedaży, współczynników i parametrów sprzedażowych,
◾ współtworzenie planów asortymentowych na kolejne sezony (raporty, sprawozdania),
◾ stały kontakt z Regionalnymi Kierownikami Sprzedaży,
◾ kontrolę sieci CCC poprzez systematyczne wyjazdy na salony (minimum raz na kwartał).

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ doświadczenie w branży obuwniczej na podobnym stanowisku - mile widziane,
◾ wykształcenie wyższe (min. średnie),
◾ znajomość języka angielskiego bądź niemieckiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację – warunek konieczny,
◾ znajomość obsługi komputera i programów pakietu MS Office,
◾ wysokie zdolności analityczne i logicznego myślenia,
◾ dyspozycyjność,
◾ zaangażowanie i samodzielność w działaniu,
◾ umiejętność współpracy w zespole i pozytywne, otwarte nastawienie.

Oferujemy:

◾ praca w bardzo szybko rozwijającej się firmie, obecnej w ponad 15 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾ bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾ zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾ możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾ możliwość wpływania na kierunki rozwoju spółki / spółek zależnych,
◾ karty rabatowe na zakupy w salonach CCC,
◾ przyjazna atmosfera i elastyczne godziny pracy.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
wynajmę : Drobne
ID: 22111
wynajmę stanowisko fryzjerskie
19.04.2017.
Wynajmę stanowisko fryzjerskie przy salonie kosmetycznym na ul. Cedrowej w Lubinie. Od maja. Szczegóły pod numerem telefonu 880-738-754 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 880738754
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama