POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
12
Lutego 2016
Piątek
Imieniny obchodzą:
Aleksy, Benedykt,
Julian, Laurenty
Do końca roku 323 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
zamienię (1) wynajmę (4) sprzedam (11) motoryzacyjne (3) kupię (2) inne (5) 
Dziecięce
zabawki (1) wózki (1) sprzedam (10) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
oferuję usługi (151) 
Materiały budowlane
sprzedam (5) oferuję (3) 
Meble
sprzedam (21) oddam za darmo (1) 
Motoryzacja 
Osobowe (75) Akcesoria (5) Motocykle i ATV (3) Usługi (1) Dostawcze i ciężarowe (1) 
Nauka
korepetycje (20) 
Nieruchomości 
Mieszkania (135) Domy (46) Działki (44) Lokale (40) Garaże (6) Obiekty (4) Ogródki dzia?kowe (1) Pokoje (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (1) inne (1) gruz (1) 
Odzież
suknie ślubne (4) sprzedam (4) 
Praca
zatrudnię (363) szukam pracy (14) korepetycje (1) 
Rolnicze
sprzedam (1) inne (1) grunty (1) 
Rowery
sprzedam (1) 
RTV i AGD
sprzedam (1) 
Wypoczynek
oferuję (2) 
Zgubiono/Znaleziono
zwierzęta (1) zgubiono (1) zaginął/zaginęła (1) 
Zwierzęta
zaginął/zaginęła (1) psy (2) oddam za darmo (11) 
Pozycje :: 1 - 30 z 653 Strona 1 z 22
zatrudnię : Praca
ID: 20380
masz status słuchacza! masz pracę!
12.02.2016.
Pracodawca zatrudni Cię pod warunkiem, że posiadasz status Słuchacza/Ucznia/Studenta?

Zapisz się do Szkoły dla dorosłych ŻAK w Lesznie!

Zostając Słuchaczem ŻAKa zyskasz:
- bezpłatne zaświadczenie o statusie słuchacza do pracodawcy oraz ZUS, KRUS, MOPS, PUP i innych instytucji
- nowy zawód, wyższe kwalifikacje
- lepsze perspektywy pracy, wynagrodzenia
- legitymację szkolną oraz kartę VIS uprawniającą do zniżek

Trwa rekrutacja zimowa! Wybierz zawód dla siebie:
-administracja
-rachunkowość
-BHP
-informatyka
-opiekun medyczny
-rejestratorka medyczna
-konsultant ds. żywienia
-asystent nauczyciela przedszkola
-Liceum Ogólnokształcące

Rezerwuj miejsce teraz on-line na www.zak.edu.pl/formularz
CNiB ŻAK - Leszno, Rynek 33 (Ip.)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655202300
inne : Rolnicze
ID: 20379
pożyczka dla rolników !!!
11.02.2016.
Szybko i sprawnie zamienimy obietnicę w gotówkę pod zastaw sprzętu rolniczego, samochodu.

- Samochód cały czas jest w Twoim użytkowaniu.
- Do 60 % wartości samochodu.
- Gwarancja przyznania pożyczki.
- Maksymalny okres to 72 msc.
- Możliwość wczesniejszej spłaty - TYLKO KAPITAŁ

Minimalna wartość pożyczki - 3.000 zł

Gwarantujemy szybką gotówkę i sprawny proces obsługi.

Jeżeli masz zajęcia to są również akceptowalne.

Zadzwon 518 184 243
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 518184243
sprzedam : Meble
ID: 20378
sprzedam tanio meblościankę
11.02.2016.
Sprzedam meblościankę w kolorze wenge składającą się z dwóch podświetlanych wysokich i pojemnych witryn, niskiej szafki, nadstawki w formie barku z szufladami oraz wiszącej półki. Wszystkie elementy można ustawić oddzielnie.
Witryny posiadają niewielkie uszkodzenia powstałe przy przeprowadzce (można je zamalować)
Odbiór tylko osobisty w Sobinie.

Cena 350 zł do negocjacji
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 782675782
zatrudnię : Praca
ID: 20377
elektryk elektromonter
11.02.2016.
lektryk ( Elektromonter)
Obowiązki;
- wykonywanie prac montażowych i instalacyjnych w budynkach oraz na zewnątrz;
- wykonywanie instalacji fotowoltaicznej na wysokościach, oraz na ziemi;
- montaż instalacji elektrycznych zgodnie z dokumentacją techniczną;
- praca przy okablowaniu prac instalacji fotowoltaicznej;
- wykonywanie prac instalacyjnych i przyłączeniowych;
- inne prace instalacyjne;
Wymagania :
- gotowość do szybkiego wyjazdu za granicę;
-wykształcenie kierunkowe;
- doświadczenie pracy jako elektryk;
- aktualne uprawnienia SEP;
- dokładność i precyzyjność;
-prawo jazdy kat. B;
- niekaralnosć;
Oferujemy:
-ciekawą i stabilna pracę;
- pracę w stabilnej, nowoczesnej i rozwijającej się firmie;
-podnoszenie kwalifikacji zawodowych;
- praca na umowę o pracę;

Kandydatów spełniających powyższe kryteria prosimy o przesłanie CV wraz z dokumentacją zawodową na adres
e-mail : praca@solaris- group.eu. (kontakt telefoniczny : + 48 533 115 530 Małgorzata) , z dopiskiem o wykorzystywanie danych osobowych do celów rekutacyjnych.
U
Telefon: 533 115 530
Telefon: 533 115 530
korepetycje : Nauka
ID: 20376
kurs pilota wycieczek w głogowie
11.02.2016.
Kurs prowadzony jest w systemie weekendowym i zawiera 80 godz. lekcyjnych w tym zajęcia teoretyczne. Wizytacje w interesujących obiektach , ćwiczenia praktyczne w terenie otwartym (2 wycieczki piesze, 1 autokarowa).
Odpłatność za Kurs wynosi 960 zł. od osoby. Możliwość opłaty w IV ratach po 250. Dla członków PTTK 880 zł.
Kurs jest prowadzony w ramach odpłatnej działalności pożytku publicznego więc cena zawiera tylko koszt organizacji.
Fundacja nie prowadzi działalności gospodarczej.

Opłata obejmuje: wszystkie zajęcia teoretyczne, wizytacje i ćwiczenia praktyczne: wycieczki piesze i autokarowa, ubezpieczenie NNW na czas trwania kursu, wykładowców instruktorów przewodnictwa i pilotów wycieczek
Kurs zakończy się uzyskaniem Zaświadczenia Ministerstwa Edukacji Narodowej potwierdzającym przygotowanie do wykonywania zawodu Pilota Wycieczek krajowych i zagranicznych oraz Przewodnika Turystycznego

Uczestnicy otrzymają również Certyfikat PTTK i Certyfikat Fundacji Amicorum poświadczający zdobyte kompetencje. Dodatkowo osobny zestaw dokumentów dla Przewodnika Turystycznego

WIĘCEJ INFORMACJI I ZAPISY:
- www.amicorum.pl
- koordynator kursu: Celestyna Meryk 660369353 email:cmeryk@wp.pl
- siedziba Biura Podróży SPORTUR ul. Jedności Robotniczej 39 Głogów


Organizatorem kursu jest: Fundacja Amicorum

TERMINY KURSU:
KURS WEEKENDOWY
START: 27 LUTY 2016
MIEJSCE: Głogów

Terminy pozostałych weekendów do ustalenia z grupą podczas pierwszego spotkania
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 660369353
zatrudnię : Praca
ID: 20375
darmowy kurs j. niemieckiego.
11.02.2016.
Jeśli potrafisz coś powiedzieć po niemiecku, ale uważasz, że to nadal za mało…

ZAPRASZAMY NA KURS J. NIEMIECKIEGO !

Kurs przeznaczony dla pań, które chcą polepszyć swoją znajomość j. niemieckiego.

Nasza strona: opieka24 . pljob . eu

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
e-mail: pljob@pljob .eu
tel: 768313223
osoby z Głogowa zapraszamy do biura ul. Jedności Robotniczej 39
Nr certyfikatu 9121, do sprawdzenia na: www .kraz .praca. gov pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768313223, 886194325
zatrudnię : Praca
ID: 20374
konwojent
11.02.2016.
Hurtownia branży spożywczej zatrudni konwojentów do dystrybucji towarów
Telefon: 76 833 48 08
kupię : Drobne
ID: 20373
garaż kupię
10.02.2016.
Kupie garaż od zaraz w Głogowie lub okolicach z elektryką, gotówka, 669480336
Telefon: 669480336
szukam pracy : Praca
ID: 20372
kierowca miedzynarodowy
10.02.2016.
Podejmę pracę od zaraz jako kierowca w transporcie międzynarodowym kat B, doświadczenie 5 lat we wszystkich krajach uni europejskiej - chłodnia i plandeka,uprawnienia ADR,możliwy każdy układ, oferty z całej polski, tel 669480336
Telefon: 669480336
zatrudnię : Praca
ID: 20371
cukiernik
10.02.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Cukiernik
NR REF. S/85/16
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- produkcja ciast deserowych i drożdżowych,
- dekoracja wyrobów cukierniczych,


Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie minimum zawodowe,
- dyspozycyjność i zaangażowanie,
- kreatywność w działaniu,
- samodzielność,
- aktualną książeczkę sanitarno-epidemiologiczną,
- mile widziane doświadczenie zawodowe.

Oferujemy:

- umowę o pracę,
- możliwość zdobycia doświadczenia ,
- rozwój zawodowy.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 20370
zapisy na kursy zawodowe
09.02.2016.
>>>>>>> SZKOLIMY już ponad 25 lat! >>

>> Ukończyłeś szkołę zawodową > średnią techniczną > wyższą politechniczną?
> posiadasz zawód lecz bez UPRAWNIEŃ > zapisz się na KURS!

* Elektryka do 1 kV - Agregaty prądotw. - EGZAMINY aktualiz. D,E
* Operatora Suwnic, podestów, Wciągarek i innych UDT
* Palaczy kotłów c.o. - EGZAMINY aktualiz. D,E
* Kierowcy Wózków widłowych z Bezpieczną Wymianą Butli gaz.
* Obsługi Kas fiskalnych

SZKOLENIA dla firm
* BHP, P-POŻ.
* Pierwszej Pomocy przedmedycznej
* Minimum Sanitarne HACCP

i inne wg. OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY w LESZNIE
ul. Sienkiewicza 9

ZAPISY w godz. 11 -17.oo

>>>> ZNIŻKI DLA BEZROBOTNYCH!
>>>> Ceny konkurencyjne!

> ZAPRASZAMY >
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię : Praca
ID: 20369
pracownik fizyczny / konserwator
09.02.2016.
Zatrudnię pracownika fizycznego / konserwatora

Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za wykonywanie różnego typu prostych prac konserwacyjnych.
Wymagania: Umiejętności związane z naprawami / remontami tzw. "złota rączka".
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod nr. tel. 606 978 941.
Telefon: 606 978 941
zatrudnię : Praca
ID: 20368
przedstawiciel handlowy-doradca klienta
08.02.2016.
Firma „Zielone Ogrody” Wioletta Miodowicz-Jakubowska.z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracownika na stanowisko: Przedstawiciel handlowy – Doradca klienta

Zakres obowiązków:
- sprzedaż usług i produktów firmy
- nadzorowanie zamówień towaru
- nadzorowanie wysyłki towaru
- budowanie relacji z klientami, udzielanie im porad
- utrzymywanie kontaktów z klientami poprzez aktywny udział w prowadzeniu firmowej strony internetowej (facebook, prezentacje ofert)
- wykonywanie drobnych projektów (koncepcje zagospodarowania terenu)

Wymagania:
- znajomość rynku małej architektury
- doświadczenie w sprzedaży jako przedstawiciel handlowy w branży ogrodniczej
- dobra organizacja pracy
- mile widziana wiedza na temat roślin i ich uprawy oraz pielęgnacji,
- zmysł estetyki, sumienność i odpowiedzialność
- mile widziana obsługa programów typu Autocad, Ketchup itp.
- komunikatywność
- znajomość technik sprzedaży,
- mile widziana znajomość obsługi kasy fiskalnej oraz programu Subiekt
- prawo jazdy kat. B

Oferujemy:
- motywacyjny system wynagradzania (wynagrodzenie podstawowe oraz premia
miesięczna uzależniona od realizacji celów)
- możliwość dokształcania w formie szkoleń,
- odpowiednie zaplecze sprzętowe,
- niezbędne narzędzia pracy.
- pracę w przyjaznej atmosferze w dobrym, dynamicznym zespole


Oferty (CV +podanie) prosimy przesyłać na adres: biuro@zielone-ogrody.eu lub składać w biurze przy ul. Ogrodowej 8 w Jerzmanowej, tel. kontaktowy 76/ 838 21 83.

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”


Telefon: 76 838-21-83
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 20367
zawiozę / przywiozę !!!
08.02.2016.
Zawioze i przywioze np. na lotnisko, z lotniska, na wesela itp. Posiadam auto 5-cio oraz 7-mio osobowe.
Telefon: 663473068
inne : Drobne
ID: 20366
zawiozę / przywiozę !!!
08.02.2016.
Zawioze i przywioze np. na lotnisko, z lotniska, na wesela itp. Posiadam auto 5-cio oraz 7-mio osobowe.
Telefon: 663473068
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 20365
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
07.02.2016.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
szukam pracy : Praca
ID: 20364
sprzątanie
07.02.2016.
Chętnie posprzątam biuro,mieszkanie,dom. Duże doświadczenie, konkurencyjne ceny. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr tel 695-682-406
Telefon: 695-682-406
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 20363
pozyskanie unijnych dotacji
07.02.2016.
Zwracam się do wszystkich zainteresowanych pozyskaniem środków unijnych na realizacje inwestycji związanych z :
1. Przedsiębiorcy, InwestorzyRozbudową przedsiębiorstwa w tym; rozbudową lini technoligcznych lub zakupem nowego parku maszyn, udoskonaleniem wytwarzanego produktu/usłgi, rozbudową istniejącej hali lub zakupem nowych hal, zakupem gruntów inwestycyjnych, wsparciem w procesie marketingu oferowanych produktów na rynkach zagranicznych, tworzeniem nowych miejsc pracy, przeprowadzeniem termomodernizacji posiadanych obiektów, inwestycje z OZE, zakupem nowego oprogramowania z zakresu e-commerce
2. Urzędnicy Gminy, Powiatów , Zarządcy spółdzielni mieszkaniowych/ wspólnot pozyskanie dotacji na termomodernizacje obiektów z uwzględnieniem środków OZE, wymiana w gminie kotłów piecowych węglowych na niskoemisyjne,
3. Szpitale. Rozbudowa szpitali, rozbudowa laboratoriów, termomodernizacja obiektu
Jesteś zaintersowany opisz mi w mailu zakres prac/inwestycji którą zamierzasz podjąć w tym lub przyszłym roku. Nic nie stoi na przeszkodzie abys już teraz wystąpił z wnioskiem o dotacje. Zakres zakończonych inwetycji kończy się w 2018 r. Już teraz możemy przygotować dla Ciebie/ Państwa projekt, kosztorys, biznesplan i całą dokumentacje aplikacyjną, którą złożymy w Twoim imieniu do Wojewódzkiego Urzędu Marszałkowskiego. Nie stój nie czekaj.Nasze doświadczenie zaowocowało pozyskaniem 300 mln w ciągu 5 lat dla przedsiębiorstw ze środków unijnych. W roku 2014 mieliśmy 100% skuteczność w procesie ubiegania się o dotacje dla Naszych klientów.
W mailu prosze o opis założonych inwestycji planowanych w Państwa firmie/gminie/spółdzielni
Telefon: 662219316
sprzedam : Meble
ID: 20362
kanapa rozkładana - skóra naturalna
07.02.2016.
Witam,
mam do sprzedana kanapę rozkładaną ze skóry naturalnej, kanapa w bardzo dobrym stanie.
Do odbioru w Głogowie.
Zainteresowanych proszę o kontakt.
Cena 1000 zł
Pozdrawiam
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 604 086 556
sprzedam : Meble
ID: 20361
kanapa rozkładana - skóra naturalna
07.02.2016.
Witam,
mam do sprzedana kanapę rozkładaną ze skóry naturalnej, kanapa w bardzo dobrym stanie.
Do odbioru w Głogowie.
Zainteresowanych proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 604 086 556
sprzedam : Materiały budowlane
ID: 20360
kostka granitowa poniemiecka
07.02.2016.
Sprzedam starą poniemiecką kostkę granitową około 1500 m2 (600 ton). Lokalizacja- okolice Kłodzka. Możliwość transportu kostki.Cena 110 zł za tonę. Więcej info 603646432 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 603646432
zatrudnię : Praca
ID: 20359
technolog
05.02.2016.

Firma BARABAŚ Sp. z o.o. w Lubinie, jeden z największych producentów kostki brukowej i materiałów wibroprasowanych na Dolnym Śląsku zatrudni osobę na stanowisko

TECHNOLOG

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiadała za:

- pracę Działu Badań, Rozwoju oraz Kontroli Jakości,
- organizację, przeprowadzanie i nadzorowanie działań związanych z kontrolą surowców i jakości produkowanych wyrobów,
- analizę wyników jakościowych ( audyty, reklamacje),
- udział w tworzeniu i wdrażaniu nowych receptur, produktów i procesów,
- kontrolę jakości procesu produkcyjnego.

Wymagania:

- mile widziane wykształcenie wyższe na kierunkach Chemia, Budownictwo lub pokrewnych,
- umiejętności:
- sporządzania receptur,
- przeprowadzanie kontroli jakości wyrobów wg określonych norm,
wykonywania badań jakościowych oraz analiz,
-znajomość zagadnień związanych z zarządzaniem jakością i odpowiednich procedur
- doświadczenie w pracy w laboratorium budowlanym lub pokrewnej dziedziny będzie dodatkowym atutem
 
Oferujemy:
- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o wysokiej pozycji na rynku
- atrakcyjne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia
- możliwość rozwoju.

Aplikacje (cv oraz list motywacyjny) prosimy przesyłać na adres:
m.rygiel@barabas.pl lub korespondencyjnie:
Firma BARABAŚ Sp. z o.o. 59-300 Lubin, ul Przemysłowa 1c
do dnia 22.02.2016
Informujemy, że zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na wybrane oferty
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".
Telefon: 508294226
zatrudnię : Praca
ID: 20358
dyrektor ds produkcji
05.02.2016.

Firma BARABAŚ Sp. z o.o. w Lubinie, jeden z największych producentów kostki brukowej i materiałów wibroprasowanych na Dolnym Śląsku zatrudni:

DYREKTORA ds PRODUKCJI
miejsce pracy LUBIN

Osoba, na tym stanowisku, będzie odpowiedzialna za:

Kompleksowe zarządzanie procesem produkcyjnym
Zapewnienie ciągłości produkcji poprzez monitorowanie poziomu zapasów surowców i koordynowanie zakupów
Zarządzanie zespołem pracowników produkcji
Nadzór nad prawidłowym stanem technicznym parku maszynowego
Poprawę efektywności procesów: produkcyjnego, zaopatrzeniowego, zakupowego oraz wydajności i jakości produkcji
Krótko- i długoterminowe planowanie produkcji oraz nadzór nad realizacją planów
Wsparcie wdrażania nowych technologii, produktów oraz inwestycji produkcyjnych firmy

Wymagania:

Wykształcenie wyższe, preferowane kierunki: budownictwo, mechaniczny, zarządzanie produkcją lub pokrewne
Minimum 5. letnie doświadczenie na podobnym stanowisku pracy
Znajomość specyfiki branży materiałów wibroprasowanych
Umiejętność organizowania i planowania produkcji
Umiejętności związane z eksploatacją urządzeń i linii technologicznych
Wysoko rozwinięte kompetencje planowania i organizowania pracy i nadzoru nad jej wykonaniem, motywowania pracowników oraz współpracy z innymi jednostkami organizacyjnymi
Doskonała organizacja pracy własnej, dokładność i rzetelność
Dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu
Prawo jazdy kat. B

Oferujemy:

Pracę w firmie posiadającej stabilną pozycję na rynku
Samodzielność w działaniu
Atrakcyjne wynagrodzenie

Aplikacje (CV ze zdjęciem i list motywacyjny) prosimy przesyłać na adres: m.rygiel@barabas.pl lub korespondencyjnie:
Firma BARABAŚ Sp. z o.o. 59-300 Lubin, ul Przemysłowa 1c
do dnia 15 lutego 2016
Informujemy, że odpowiemy jedynie na wybrane oferty.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".


Telefon: 508 294 226
szukam pracy : Praca
ID: 20357
fachowo i w dobrej cenie
05.02.2016.
Dachy, zadaszenia, usługi ciesielsko-dekarskie.

Jesteśmy brygadą dekarzy specjalizującą się w konstrukcjach dachowych oraz wszelkiego rodzaju pokryć dachowych. Każdy klient jest dla nas ważny, dlatego wykonujemy zlecenia sumiennie i w jak najkrótszym terminie.

WSZYSTKIE PRACE WYKONUJEMY FACHOWO I RZETELNIE, ZGODNIE ZE SZTUKĄ BUDOWLANĄ!!!

Kompleksowe usługi dekarskie:
-więźby dachowe
-pokrycia dachowe
*blacho dachówka, trapez
*dachówka ceramiczna, cementowa
*papa termozgrzewalna
*itp.
-orynnowanie, rury spustowe
-obróbki blacharskie
-montaż okien i wyłazów dachowych
-obrabianie komina

Kontakt: 660 773 143,724 359 782
zatrudnię : Praca
ID: 20356
zatrudnię kosmetyczki i fizjoterapeutkę
04.02.2016.
Zatrudnimy w salonie kosmetycznym w Głogowie 3 osoby na stanowisko kosmetyczka.
WYMAGAMY: minimum 1 rok praktyki zawodowej, wykształcenie kosmetyczne, zainteresowania związane z tematyką kosmetyki.
Zatrudnimy też fizjoterapeutkę. WYMAGAMY: minimum 1 rok praktyki zawodowej, wykształcenie tematyczne, zainteresowanie odnową biologiczną, masażami wellness.
OFERUJEMY: zatrudnienie na umowę o prace, cały etat,
wynagrodzenie 2 tyś. zł oraz prowizja sprzedażowa,
szkolenia wprowadzające oraz cykliczne podnoszenie kwalifikacji.
Kontakt tel. 605 188 536
Telefon: 605188536
zatrudnię : Praca
ID: 20355
praca w anglii !!!! wyjazd na gotowe.
04.02.2016.
Oferuję kompleksową pomoc przy znalezieniu pracy w Anglii. Oferta obejmuje wyjazd na "gotowe" do Anglii, czyli transport, mieszkanie (pokój, wspólna kuchnia, wspólna łazienka) oraz pomoc przy rejestracji w agencji pracy. Praca tylko legalna.
Nie jest wymagana znajomość języka.

Kontakt: 668-626-866
Telefon: 668-626-866
sprzedam : Meble
ID: 20354
sprzedam komodę
04.02.2016.
Sprzedam komodę kolor olcha. Komoda dzielona na pół. Z jednej strony 5 szuflad a z drugiej szafka otwierana. Wymiary 1x0,90x0,40.Stan bardzo dobry. Cena 120zł.
Telefon: 603367993
sprzedam : RTV i AGD
ID: 20353
sprzedam lodówkę whirlpool
04.02.2016.
Sprzedam lodówkę Whirlpool No Frost Klasa AA. Wysokość 1,70m , stan dobry. Lodówka posiada osobny zamrażalnik z dwoma szufladami. Cena 390zł.
Telefon: 603367993
zatrudnię : Praca
ID: 20352
doradca klienta empik głogów glogovia
04.02.2016.
Do nowootwieranego salonu w nowopowstałej Galerii Glogovia poszukujemy Doradcy Klienta!

Do zadań na tym stanowisku należeć będzie:
• obsługa klientów zgodnie ze standardami firmy;
• obsługa kasy fiskalnej;
• dbałość o prawidłową ekspozycję towaru;
• utrzymanie porządku na sali sprzedaży.

Do załogi Empiku zapraszamy osoby, które swoją otwartością przyciągają do siebie ludzi, są pozytywne i pomocne !

• Jeśli masz pasje, którymi potrafisz zarażać innych,
• Jesteś ciekawy świata i interesujesz się współczesną kulturą,
• Jesteś kulturalny i zawsze pomocny, a także otwarty, komunikatywny i często się uśmiechasz,

Jesteś Tym, kogo szukamy:)

Co oferuje Empik?
• pracę wśród ludzi z pasją, w otoczeniu książek, muzyki i filmu;
• stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• możliwość rozwoju i ścieżki awansu;
• elastyczny czas pracy;
• system motywacyjny.

Jeśli chciałbyś pracować w miejscu pełnym nowych inspiracji, posiadasz liczne zainteresowania i pasje, które chciałbyś rozwijać – dołącz do naszego Zespołu!

Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
CV proszę przesyłać na adres krzysztof.jacek@empik.com

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 509057678
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 20351
profesjonalny makijaż ślubny wieczorowy
04.02.2016.
Wizażystka z certyfikatem (MAKE-UP ARTIST), finalistka VII Edycji Mistrzostw Polski Wizażystów Wiosna-Lato 2015 r. OFERUJĘ PROFESJONALNY, PIĘKNY I TRWAŁY MAKIJAŻ ŚLUBNY (z dojazdem do klienta Głogów, Polkowice, Lubin i okolice lub w salonie na terenie Głogowa).

tel. 535860919
e-mail: makeup.studio@wp.pl
https://www.facebook.com/mkaczanowska

W OFERCIE MAKIJAŻE:
-ŚLUBNY + PRÓBNY,
-DZIENNY,
-WIECZOROWY,
-SMOKY EYEs,
-MAke-up HD
-FOTOGRAFICZNY (profesjonalny makijaż do sesji zdjęciowej w studio lub w plenerze)

-czas trwania makijażu około 60 minut
-modelowanie/konturowanie twarzy -korekta brwi
-kępki rzęs
-makijaż jest bardzo trwały i wodoodporny
- wysokiej jakości profesjonalne kosmetyki (Kryolan, Stage Line...)
- profesjonalne luksusowe kosmetyki na zamówienie
- przy współpracy z fotografem organizujemy profesjonalne sesje fotograficzne z wizażem w studio lub w plenerze (sesje ślubne, narzyczeńskie, sesje z brzuszkiem, rodzinne, reklamowe itp.)

ZAPRASZAM! ZAREZERWUJ MIEJSCE JUŻ DZIŚ!
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 535860919
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama