POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
4
Grudnia 2016
Niedziela
Imieniny obchodzą:
Barbara, Hieronim,
Krystian, Piotr

BARBÓRKA
Do końca roku 27 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
zamienię (1) wynajmę (9) sprzedam (7) poszukuję (2) oddam za darmo (1) motoryzacyjne (1) kupię (9) inne (8) 
Dziecięce
sprzedam (2) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (2) oferuję usługi (109) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (4) 
Meble
sprzedam (11) 
Motoryzacja 
Osobowe (104) Motocykle i ATV (6) Akcesoria (5) Dostawcze i ciężarowe (3) Usługi (1) 
Nauka
korepetycje (15) 
Nieruchomości 
Mieszkania (64) Domy (20) Działki (16) Lokale (12) Ogródki dzia?kowe (4) Pokoje (2) Grunty orne (2) Garaże (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (5) 
Odzież
suknie ślubne (1) 
Praca
zatrudnię (476) szukam pracy (13) 
Rolnicze
sprzedam (1) kupię (2) 
Rowery
sprzedam (3) 
RTV i AGD
sprzedam (2) kupię (1) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Telefony/Foto
sprzedam (2) 
Wypoczynek
wynajmę (1) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (1) zgubiono (3) poszukuję (1) klucze (1) 
Zwierzęta
zaginął/zaginęła (4) psy (1) oddam za darmo (3) 
Pozycje :: 1 - 30 z 707 Strona 1 z 24
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21559
serwis komputerowy
03.12.2016.
Serwis komputerów, laptopów, nawigacji GPS.

Pogotowie komputerowe.

Możliwa naprawa u klienta bez transportu.

Aktualizacje map w GPS-ach. Nawigacje fabryczne MCD,MFD sprzedaż, mapy.

Zestawy komputerowe, laptopy, używane.
Telefon: 571270765
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21558
serwis agd
02.12.2016.
Naprawa AGD
tel;601846612

Dojeżdżamy do klienta (naprawy domowe)
Naprawa moduły sterowania (programatory)AGD
Naprawa elektronicznych pomp myjących,zmywarki.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
zatrudnię : Praca
ID: 21557
lider ds. jakości wyrobu
02.12.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

LIDER ds. JAKOŚCI WYROBU
NR REF. S/185/16
Miejsce pracy: Polkowice

Wymagania:

- wykształcenie wyższe ( preferowane mechaniczne),
-doświadczenia w kierowaniu zespołem i w pracy na podobnym stanowisku w branży
motoryzacyjnej,
-mile widziana wiedza z obszarów odlewni, obróbki metali, procesów montażu,
- praktyczna znajomość narzędzi jakości ,
- bardzo dobra znajomość rysunku technicznego,
- bardzo dobra znajomość pakietu MS Office (Ms Excel),
- znajomość języka angielskiego.

Osoba będzie odpowiedzialna za:

- zarządzanie i koordynowanie prac zespołu, kontrola terminowości i jakości wykonania zadań,
- raportowanie wyników,
- przygotowywanie standardów jakościowych (instrukcji , procedur , planów kontroli),
- analiza wyników jakościowych,
- przygotowanie raportów wewnętrznych i zewnętrznych w odniesieniu do reklamacji,
- kontrola jakości/pomiarów wyrobu gotowego w oparciu o standardy,
- przeprowadzanie badań i testów, wsparcie produkcji w rozwiązywaniu problemów jakościowych.

Zatrudnionym oferujemy:

- umowa o pracę bezpośrednio u pracodawcy
- atrakcyjne wynagrodzenie
- pracę w stabilnej firmie- duży koncern branży motoryzacyjnej

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
Lubin
specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 21556
inżynier ds. kontroli jakości
02.12.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

INŻYNIER ds. KONTROLI JAKOŚCI
NR REF. S/184/16
Miejsce pracy: Polkowice

Wymagania:

- wykształcenie wyższe techniczne (preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości min. 3 lata w branży automotive,
- doświadczenie w audytowaniu (System, Klient, Proces, Dostawca) – mile widziane,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- bardzo dobra znajomość obsługi podstawowych programów pakietu MS Office,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów (narzędzia typu: 7QC tools,
Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami
(raportowanie 8D),
- znajomość systemów zarządzania jakością (ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych.

Osoba będzie odpowiedzialna za:

- analizę reklamacji liniowych Klienta,
- analizę zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem.

Zatrudnionym oferujemy:

- pracę pełną wyzwań w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- możliwość rozwoju i zwiększenia kwalifikacji
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
Lubin
specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
inne : Drobne
ID: 21555
szybka pożyczka 3500 zł z ratą 100
02.12.2016.
Szybka gotówka do 3500 zł na sam dowód osobisty z ratą ok 100 zł.max okres rat 48 .POLECAM 519-045-513 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 519-045-513
zatrudnię : Praca
ID: 21554
**** qubus hotel zatrudni w sylwestra
02.12.2016.
**** Qubus Hotel Legnica zatrudni na Sylwestra: Kelnerów i Kelnerki

Oczekujemy:
-łatwości nawiązywania kontaktów i dobrą organizację pracy;
-doświadczenie na stanowisku Kelnera/ki-Barmana/k będzie mile widziane.

Oferujemy:
- atrakcyjną stawkę godzinową za pracę w wieczór Sylwestrowy. Umowa cywilno-prawna.
-Możliwość podjęcia stałej współpracy przy obsłudze konferencji i bankietów w późniejszym czasie.

CV prosimy składać w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2; lub przesłać na adres mailowy: praca@qubushotel.com z dopiskiem „Legnica Sylwester”


Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 21553
praca w kinie helios w lubinie!
02.12.2016.
Dołącz do zespołu Kina Helios w Lubinie! Poszukujemy pracowników obsługi kina, kasjerów i barmanów! Oferujemy : możliwość zdobywania doświadczeń już na etapie nauki w szkole średniej, frajdę dołączenia i możliwość współpracy z wyjątkowym zespołem kina, szansę aktywnego uczestniczenia w życiu kulturalnym miasta, darmowe wejściówki do kina.Jeśli jesteś uczniem lub studentem - dołącz do nas!
Odpowiemy na każdą aplikację! Wyślij ją na adres : lubin@helios.pl.
* minimalna wymagana dyspozycyjność - 4 zmiany w tygodniu.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 722382329
zatrudnię : Praca
ID: 21552
specjalista ds. logistyki
02.12.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

SPECJALISTA ds. LOGISTYKI
NR REF. S/182/16
Miejsce pracy: Polkowice

Obowiązki na stanowisku pracy:

- współpraca z działami w celu zapewnienia terminowej realizacji zamówień,
- planowanie i analiza zamówień w magazynach depozytowych,
- przygotowywanie dokumentów transportowych,
- bieżąca kontrola realizowanych transportów,
- wsparcie dla prawidłowego przebiegu procesów magazynowych,
- obsługa przesunięć międzymagazynowych,
- zamawianie towarów pod bieżące wysyłki,
- kontrola stanów magazynowych pod kątem rotacji towarów,
- przygotowywanie stosownych raportów oraz KPI.

Od kandydatów oczekujemy:

- preferowane wykształcenie kierunkowe,
- doświadczenie w pracy w dziale logistyki lub magazynu,
- zdolność analitycznego myślenia,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- umiejętność obsługi komputera oraz bardzo dobrej znajomości pakietu MS OFFICE w szczególności EXCEL,
- język angielski w stopniu min. komunikatywnym.

Zatrudnionym oferujemy:

- umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- system premiowy,
- stałe godziny pracy,
- niezbędne narzędzia pracy,
- pracę pełną wyzwań w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 21551
kierowca c+e
02.12.2016.
Remondis Polkowice Sp. z o.o. poszukuje osób chętnych do pracy na stanowisku kierowca C+E

Od kandydatów oczekujemy:
- prawo jazdy kategorii C+E
- uprawnienia do krajowego przewozu rzeczy
- karta kierowcy
- gotowości i chęci do pracy
- umiejętności pracy w zespole
- kultury osobistej
- mile widziane doświadczenie w prowadzeniu pojazdów do przewozu kontenerów

Oferujemy:
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- praca w systemie jednozmianowym od poniedziałku do piątku

Oferty w formie CV proszę wysyłać na adres: polkowice@remondis.pl lub składać bezpośrednio u pracodawcy. Telefon 76 748 63 70 lub 666 827 488
Telefon: 76 748 63 70
zatrudnię : Praca
ID: 21550
pracownik placowy
02.12.2016.
Remondis Polkowice Sp. z o.o. poszukuje osób chętnych do pracy na stanowisku pracownik placowy.
Od kandydatów oczekujemy:
- gotowości i chęci do pracy
- umiejętności pracy w zespole
- kultury osobistej
- mile widziane doświadczenie w sortowaniu surowców wtórnych
- mile widziane prawo jazdy kat. B lub uprawnienia na wózki widłowe

Oferty w formie CV proszę wysyłać na adres: polkowice@remondis.pl lub składać bezpośrednio u pracodawcy. Telefon 76 748 63 70 lub 666 827 488
Telefon: 76 748 63 70
zatrudnię : Praca
ID: 21549
zatrudnię sprzedawcę - mężczyzna
01.12.2016.
Zatrudnię osobę zorganizowaną i obowiązkową do pracy w charakterze sprzedawcy sprzętu technicznego. Praca w Głogowie. Zapewniamy szkolenia i dobre warunki pracy

wymagania:
- prawo jazdy B
- komunikatywność

CV ze zdjęciem proszę przesyłać na adres mail aspokorner@gmail.com
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 21548
kurs elektryka do 1 kv
01.12.2016.
SZKOLIMY już 25 lat! >>
>>>>>>>>>>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNiEŃ?
>> ZAPISZ SIĘ NA KURS w cenie konkurencyjnej!

* KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe, elektryczne, gazowe)
z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz.

* KURS Elektryka do 1kV, OBSŁUGA Agregatów prądotw.; Egzaminy aktual.D,E

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT

* KURS Palacza Kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz), Egzaminy aktual.D,E


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy W GODZ.11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

<<< >>> ZAPRASZAMY <<<< >>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 21547
technik utrzymania ruchu w dziale montaż
01.12.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

TECHNIK UTRZYMANIA RUCHU W DZIALE MONTAŻU
NR REF.S /183/16
Miejsce pracy: Polkowice

Wymagania:

- wykształcenie min. średnie techniczne (mile widziane mechatronika),
- wiedza z zakresu mechaniki, hydrauliki i pneumatyki,
- znajomość sterowników programowalnych PLC (Mitsubishi, Pro-Face),
- obsługa komputera wraz z pakietem biurowym,
- umiejętność czytania dokumentacji technicznej (rysunek techniczny, schemat elektryczny ),
- uprawnienia SEP E1,
- umiejętność wykonywania prostych prac mechanicznych oraz elektrycznych.

Osoba będzie odpowiedzialna za:

- utrzymanie parku maszynowego w dobrym stanie technicznym,
- modyfikację oraz modernizację maszyn,
- dokonywanie bieżących napraw i przeglądów prewencyjnych (w zakresie automatyki i mechaniki ),
- analizy, raportowanie pracy.

Zatrudnionym oferujemy:

- pracę pełną wyzwań w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- system szkoleń dostosowany do kompetencji pracowników,
- możliwość rozwoju zawodowego,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
Lubin
specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
sprzedam : Meble
ID: 21546
meble kuchenne
01.12.2016.
Sprzedam komplet mebli kuchennych w dobrym stanie. Cena 600 zł.
Telefon: 604173598
sprzedam : Drobne
ID: 21545
narty , buty narciarskie , kijki , kaski
01.12.2016.
Sprzedaż sprzętu zimowego. Narty , buty narciarskie, kijki, kaski, deski snowboardowe, buty snowboardowe. tel 607065072
Telefon: 607065072
zatrudnię : Praca
ID: 21544
kasjer
01.12.2016.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko kasjera w pełnym wymiarze czasu pracy, wynagrodzenie 1850 zł brutto. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię : Praca
ID: 21543
praca biurowa
01.12.2016.
Miejsce pracy : Szlichtyngowa
Firma produkcyjna zatrudni BYSTRYCH i PRACOWITYCH ludzi do pracy w biurze.

WYMAGANIA:
- dobra znajomość obsługi komputera
- mile widziana znajomość rysunku technicznego
- komunikatywny język angielski
Dokumenty aplikacyjne proszę przesyłać na kontakt@cwindows.pl z dopiskiem "Praca w biurze"
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21542
projektowanie, kierownik budowy
30.11.2016.
Kompleksowa obsługa inwestycji budowlanych:
- Uzyskiwanie pozwoleń i uzgodnień
- Projektowanie i adaptacje
- Kierownik budowy
- Inspektor budowy
- Kosztorysowanie
- Doradztwo budowlane
Telefon: 507150516
zatrudnię : Praca
ID: 21541
praca szuka człowieka!
30.11.2016.
Szukasz pracy albo chcesz zmienić dotychczasową? Ważny jest dla Ciebie rozwój, wyzwania, samorealizacja? Jesteś kreatywny i intrygują Cię współczesne media? Jeśli czytając te pytania kiwasz twierdząco głową to znaczy, że, prawdopodobnie, jesteś osobą, której szukamy!
Firma, w której pracujemy nabrała dużego tempa rozwoju. Nie chcemy zwalniać, dlatego poszukujemy kompana, który obejmie stanowisko Specjalisty PR i pomoże nam utrzymać nogę na gazie.
Gwarantujemy Ci:
stabilne zatrudnienie na umowę o pracę (cały etat),
sprzęt służbowy w postaci laptopa i telefonu komórkowego,
dużą samodzielność w wykonywaniu działań,
rozwój i ambitne zadania,
partnerską atmosferę w pracy.
Od Ciebie będziemy wymagać (koniecznie):
znajomości języka angielskiego minimum w stopniu komunikatywnym,
znajomości branż: money transfer, e-commerce, social media, marketingu internetowego,
biegłej obsługi podstawowych narzędzi marketingowych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 533164118
zatrudnię : Praca
ID: 21540
praca dla lektora języka angielskiego
30.11.2016.
*PRACA W GŁOGOWIE*
ZATRUDNIMY LEKTORA JĘZYKA ANGIELSKIEGO W PRESTIŻOWEJ SIECI SZKÓŁ HELEN DORON ENGLISH W GŁOGOWIE.
PRACUJEMY Z DZIEĆMI, DLATEGO TEŻ POSZUKUJEMY OSOBY KREATYWNEJ, WESOŁEJ I ODWAŻNEJ 
Z NAMI PRACUJĄ NAJLEPSI- WYMAGAMY BARDZO DOBREJ ZNAJOMOŚCI JĘZYKA ANGIELSKIEGO.
OFERUJEMY: PROFESJONALNE SZKOLENIA, PRACĘ W GODZINACH POPOŁUDNIOWYCH, PRZYJAZNE ŚRODOWISKO PRACY, BARDZO DOBRE ZAROBKI, MOŻLIWOŚĆ DOFINANSOWANIA DO STUDIÓW
CHĘTNYCH PROSIMY O WYSŁANIE CV ORAZ LISTU MOTYWACYJNEGO NA ADRES: izas.m@op.pl
Telefon: 608526021
zatrudnię : Praca
ID: 21539
kontroler jakości
30.11.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Kontroler jakości
Miejsce pracy: strefa ekonomiczna-Gromadka(dolnośląskie)
Nr REF S/177/16


Wymagania:

- wykształcenie min. średnie,
- dokładność i zaangażowanie w realizację powierzonych zadań,
- systematyczność,
– spostrzegawczość,
- komunikatywność,

Osoba zatrudniona będzie odpowiedzialna za:

- zatwierdzenie i kontrolę wyrobów,
- nadzór nad jakością wyrobów.

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość bezpośredniego zatrudnienia u pracodawcy,
- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 21538
zatrudnię elektryka
30.11.2016.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach zatrudni pracownika na stanowisko elektryk.

W zakresie obowiązków: utrzymanie ruchu linii produkcyjnej. Praca zmianowa.

Wymagania:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe mechaniczne, elektryczne
- min.1- 2 lata doświadczenia
- uprawnienia elektryczne

Kontakt:
-osobisty- Systemy i Technologie Sp. z o.o.
ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice

- telefoniczny- 76 72342215
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię : Praca
ID: 21537
logistyk
30.11.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

LOGISTYK
NR REF. S/182/16
Miejsce pracy: Gromadka obręb Różyniec

Obowiązki na stanowisku pracy:
- współpraca z działami w celu zapewnienia terminowej realizacji zamówień,
- planowanie i analiza zamówień w magazynach depozytowych,
- przygotowywanie dokumentów transportowych,
- bieżąca kontrola realizowanych transportów,
- wsparcie dla prawidłowego przebiegu procesów magazynowych,
- obsługa przesunięć międzymagazynowych,
- zamawianie towarów pod bieżące wysyłki,
- kontrola stanów magazynowych pod kątem rotacji towarów,
- przygotowywanie stosownych raportów oraz KPI.

Od kandydatów oczekujemy
- preferowane wykształcenie kierunkowe,
- doświadczenie w pracy w dziale logistyki lub magazynu,
- zdolność analitycznego myślenia,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- umiejętność obsługi komputera oraz bardzo dobrej znajomości pakietu MS OFFICE w szczególności EXCEL,
- język angielski w stopniu min. komunikatywnym.

Zatrudnionym oferujemy:
- umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- system premiowy,
- stałe godziny pracy,
- niezbędne narzędzia pracy,
- pracę pełną wyzwań w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię : Praca
ID: 21536
zatrudnię specjalistę ds.obsługi klienta
30.11.2016.
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za obsługę zamówień na produkty firmy oraz współpracę z dystrybutorami poprzez:
-pracę w biurze,
-budowanie profesjonalnych i długotrwałych relacji z klientami,
-ofertowanie oraz opiekę nad realizacją zlecenia,
-aktywną sprzedaż produktów realizowaną przez doradztwo rozwiązań technicznych klientom firmy,
-udział w targach branżowych.

Wymagania:
-preferowane wykształcenie wyższe techniczne, minimum średnie budowlane,
-znajomość rysunku technicznego,
-doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem,
-wysokie standardy obsługi klienta,
-rozwinięte umiejętności komunikacyjne i negocjacyjne,
-rzetelność i dokładność w wykonywaniu obowiązków,
-znajomość obsługi komputera i pakietu MS Office,
-samodzielność i zdolności organizacyjne,
-preferowana znajomość języka angielskiego.

Oferujemy:
-pracę w stabilnie rozwijającej się firmie,
-motywacyjny system wynagrodzeń,
-dostęp do szkoleń podnoszących kwalifikacje.

Kontakt:
Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o zapoznanie się ze stroną internetową firmy( www.sytec.pl) oraz przesłanie CV i listu motywacyjnego wraz z zamieszczoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb rekrutacji na adres mailowy: dzial-kadr@sytec.pl

Na zgłoszenia czekamy do dnia 09.12.2016r.

Informujemy, że nadesłanych aplikacji nie zwracamy. Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 76 72 34 215
korepetycje : Nauka
ID: 21535
korepetycje z języka niemieckiego
30.11.2016.
Udzielę korepetycji z języka niemieckiego na poziomie szkoły podstawowej, gimnazjum i liceum.
Telefon: 728727626
zatrudnię : Praca
ID: 21534
zatrudnimy dyspozytora
29.11.2016.
Firma INTERTRANS PKS S.A. w Głogowie świadcząca usługi m. in. w zakresie przewozów regularnych i specjalnych poszukuje osoby na stanowisko:
DYSPOZYTOR TECHNICZNO EKSPLOATACYJNY - PLANISTA
Do podstawowych obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:

Planowanie do pracy kierowców oraz sporządzanie harmonogramów pracy zgodnie z obowiązującymi przepisami;
Nadzór nad wykonawstwem komunikacji (regularnej, specjalnej, wynajmem wewnętrznym i zewnętrznym) oraz stanem technicznym pojazdów;
Prowadzenie dokumentacji techniczno- eksploatacyjnej pojazdów;
Bieżąca analiza ekonomicznego wykorzystania taboru;
Zlecanie napraw autobusów, współpraca z warsztatem i innymi komórkami organizacyjnymi;
Egzekwowanie od kierowców - konduktorów prawidłowego wykonywania czynności wynikających z zakresu obowiązków, dyscypliny pracy i etyki zawodowej;

Warunkiem podjęcia pracy jest:

Wykształcenie min. średnie techniczne – preferowane (logistyka, transport, eksploatacja pojazdów);
Uprawnienia kat. D bądź gotowość podjęcia kursu;
Obsługa komputera w zakresie podstawowych programów biurowych;
Znajomość terenu miast i powiatów ościennych wokół Głogowa
Niekaralność
Dyspozycyjność, komunikatywność, odporność na stres;

Dodatkowym atutem będzie:

Doświadczenie w branży transportowo- logistycznej;
Umiejętność zarządzania grupą pracowników
Znajomość zagadnień Ustawy o czasie pracy kierowców i Rozporządzenia WE 561;

Oferujemy:

Umowa o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy;
Rozwój zawodowy przy pomocy profesjonalnych szkoleń;
Niezbędne narzędzia pracy

Zainteresowane osoby mogą składać aplikację (tj. CV, list motywacyjny, kserokopię świadectw szkół oraz pracy) w formie: elektronicznej – email: hr@sorpol.com.pl lub osobiście w Sekretariacie firmy – Głogów, ul. Piastowska 5, tel. 76 835 00 66.

APLIKACJE PRZYJMOWANE BĘDĄ DO DNIA 15 grudnia 2016 r.

W treści aplikacji należy umieścić klauzulę:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie INTERTRANS PKS S.A. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)
Telefon: 76 835 00 66
zatrudnię : Praca
ID: 21533
kurs kierowcy wózków widłowych
29.11.2016.
SZKOLIMY już 25 lat! >>
>>>>>>>>>>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNiEŃ?
>> ZAPISZ SIĘ NA KURS w cenie konkurencyjnej!

* KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe, elektryczne, gazowe)
z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz.

* KURS Elektryka do 1kV, OBSŁUGA Agregatów prądotw.w cenie 495,oo zł; Egzaminy aktual.D,E

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT

* KURS Palacza kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz), Egzaminy aktual.D,E


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy W GODZ.11 - 17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

>> <<< ZAPRASZAMY >>> <<<<<<<
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 21532
specjalista ds.nieruchomości.
29.11.2016.
BIURO NIERUCHOMOŚCI ACCESS CAPITAL poszukuje osoby na stanowisko:
Konsultant ds. nieruchomości
Miejsce pracy: Lubin

Opis stanowiska:

Efektywne pozyskiwanie ofert sprzedaży i wynajmu,
Kontakt telefoniczny oraz osobisty z klientem,
Współpraca z innymi doradcami i biurami,
Budowanie i podtrzymywanie relacji z klientami
Wymagania:

Nasz idealny kandydat/ka to osoba:

Posiadająca wysokie umiejętności komunikacji interpersonalnej oraz umiejętności negocjacyjne,
Dyspozycyjna i radząca sobie ze stresem,z wysoką kulturą osobistą,otwarta na ludzi.
Nastawiona na rozwój i samodzielna w działaniu.
Dobrze znająca obsługę komputera.
Prawo jazdy kat.B.

Oferujemy:

Szkolenie wstępne, doszkalanie umiejętności pozyskiwania ofert),
System wynagrodzenia prowizyjny.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa zlecenie lub własna działalność gospodarczą.
Szczegóły dotyczące współpracy do omówienia podczas spotkania rekrutacyjnego.

Osoby zainteresowane prosimy o wysyłanie CV na adres e-mail: biuro@nieruchomoscilubin.info
Dziękujemy za nadsyłanie aplikacji, jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r. nr 101, poz. 926 z późn. zm.) prosimy o załączenie zgody na przetwarzanie przez Acess Capital Sp.J. danych osobowych w celach rekrutacji.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 663001011
zatrudnię : Praca
ID: 21531
informatyk z j. niemieckim
29.11.2016.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

INFORMATYK z j. niemieckim
Miejsce pracy: Polkowice


Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
• wsparcie użytkowników z salonów sprzedaży na rynkach niemieckojęzycznych i anglojęzycznych,
• bieżące rozwiązywanie zgłaszanych problemów użytkowników z rynków niemieckojęzycznych i anglojęzycznych,
• instalację i serwis sprzętu komputerowego oraz oprogramowania w salonach sprzedaży CCC na terenie Europy Zachodniej,
• współpracę z zewnętrznymi dostawcami usług informatycznych,
• bieżące prace w zakresie infrastruktury IT w salonach sprzedaży CCC na terenie Europy Zachodniej.


Kandydaci powinni spełniać wymagania:
• znajomość systemów operacyjnych Microsoft,
• biegła znajomość języka niemieckiego,
• bardzo dobra znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem,
• wykształcenie wyższe (kierunki informatyczne lub pokrewne),
• umiejętność serwisowania sprzętu komputerowego,
• prawo jazdy kat. B.,
• umiejętność pracy pod presją czasu,
• dyspozycyjność oraz gotowość do wyjazdów służbowych,
• umiejętność efektywnej pracy w zespole.


Oferujemy:
• możliwość zdobycia cennego doświadczenia w dziale IT poprzez przyuczenie do wykonywania zawodu,
• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w prężnie rozwijającym się przedsiębiorstwie,
• pracę w dobrze zorganizowanej, międzynarodowej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
• możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
• bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
• karty rabatowe na zakupy w salonach CCC,
• możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego na terenie firmy.

Osoby zainteresowane ofertą zapraszamy do aplikowania poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się na stronie ccc.eu/PRACA/Informatiker lub poprzez wysyłanie cv na adres mailowy: aneta.slipko@ccc.eu z dopiskiem Informatyk z j. niemieckim.
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: 'Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)'.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: +48 76 84 58 603
zatrudnię : Praca
ID: 21530
referent ds. zakupów
29.11.2016.
W związku z szeroką ekspansją firmy CCC proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

Referent ds. Zakupów
Miejsce pracy: Polkowice


Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

- wspieranie pracowników Działu Zakupów w codziennych obowiązkach,
- zakładanie kartotek towarowych, przygotowywanie zestawień na potrzeby działu,
- wspieranie przy kontrolowaniu jakości dostarczanych towarów,
- koordynację dostaw, odbiór jakościowy dostaw towaru oraz sporządzanie raportów jakości,
- nadzór nad wdrożonym systemem kontroli wymiarów i kolorystyki opakowań jednostkowych,
- tworzenie, prowadzenie i nadzorowanie baz danych Działu Zakupów,
- prace systemowe mające na celu przygotowanie i dostarczanie dostawcom informacji niezbędnych do prawidłowego wyprodukowania i oznakowania towaru,
- współpracę z innymi działami w ramach organizacji firmy.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:
- bardzo dobra znajomość języka angielskiego, zarówno w mowie jak i w piśmie,
- wykształcenie średnie lub wyższe,
- doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku - mile widziane,
- doskonałe zdolności organizacyjne, dokładność i terminowość,
- umiejętność łatwego nawiązywania kontaktów i wysokie zdolności interpersonalne,
- umiejętność analitycznego myślenia,
- otwartość na pozyskiwanie nowej wiedzy,
- umiejętność pracy w zespole,
- biegła znajomość pakietu MS Office.

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w prężnie rozwijającym się przedsiębiorstwie,
- pracę w dobrze zorganizowanej, międzynarodowej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
- możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
- bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
- karty rabatowe na zakupy w salonach CCC,
- możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego na terenie firmy,
- „krótsze piątki”.


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji przez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie: www.ccc.eu lub na adres mailowy: aneta.slipko@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: +48 76 84 58 603
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama