POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
27
Lutego 2017
Poniedziałek
Imieniny obchodzą:
Aleksander,
Anastazja, Gabriel,
Leonard
Do końca roku 307 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
wynajmę (16) sprzedam (8) skradziono mi (1) poszukuję (2) oddam za darmo (1) motoryzacyjne (2) kupię (9) inne (13) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (3) inne (1) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (1) oferuję usługi (111) 
Komputery
sprzedam (1) 
Materiały budowlane
sprzedam (4) 
Meble
sprzedam (13) 
Motoryzacja 
Osobowe (138) Usługi (4) Akcesoria (3) Dostawcze i ciężarowe (2) Motocykle i ATV (1) Rowery (1) 
Nauka
korepetycje (11) 
Nieruchomości 
Mieszkania (76) Domy (22) Działki (19) Lokale (11) Grunty orne (3) Garaże (2) Pokoje (1) Ogródki dzia?kowe (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (3) 
Odzież
suknie ślubne (2) 
Praca
zatrudnię (404) szukam pracy (21) 
Rolnicze
sprzedam (1) maszyny rolnicze (1) 
RTV i AGD
sprzedam (1) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Telefony/Foto
sprzedam (1) 
Wypoczynek
wynajmę (2) oferuję (3) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (1) zgubiono (3) psy (1) klucze (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) zaginął/zaginęła (1) psy (1) oddam za darmo (1) 
Pozycje :: 1 - 30 z 648 Strona 1 z 22
sprzedam : Dziecięce
ID: 21862
sprzedam rower dziecięcy
26.02.2017.
Sprzedam rower dziecięcy Hello Kitty koła 16" biało-różowy używany w bardzo dobrym stanie kółka boczne cena 200 zł.
Telefon: 609 553 216
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21861
serwis agd
26.02.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżam do klienta (naprawy domowe)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
kupię : Drobne
ID: 21860
kupie medale,odznaki,odznaczenia,orzełki
25.02.2017.
Kupię stare odznaki, odznaczenia, medale, ordery, wpinki,orzełki itp.: polskie, niemieckie,austriackie i inne, wojskowe oraz cywilne, dyplomy, zaświadczenia i legitymacje związane z nadaniem odznaczeń, zdjęcia o tematyce wojskowej, elementy umundurowania i wyposażenia wojskowego, inne pamiątki i starocie związane z wojskowością.

telefon: 518 507 460
e-mail: wojskowe-odznaki@wp.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 518507460
zatrudnię : Praca
ID: 21859
praca dyspozytor
25.02.2017.
Firma INTERTRANS PKS S.A. w Głogowie świadcząca usługi m. in. w zakresie przewozów regularnych i specjalnych
poszukuje osoby na stanowisko:
DYSPOZYTOR TECHNICZNO EKSPLOATACYJNY - PLANISTA
Charakterystyka stanowiska:

Zapewnienie by wszystkie zaplanowane na dany dzień wyjazdy autobusów zostały prawidłowo zrealizowane. Do zaplanowanych wyjazdów należą kursy wg rozkładu jazdy autobusów w komunikacji regularnej oraz wynajmy autobusów na wycieczki, imprezy, itp. Prawidłowa realizacja oznacza wykonanie wyjazdu pojazdem sprawnym, czystym, właściwej klasy i pojemności oraz prowadzonym przez kierowcę spełniającego wszystkie wymagania (uprawnienia, czas pracy, znajomość auta, znajomość trasy).
Podejmowanie decyzji rozwiązujących sytuacje awaryjne z uwzględnieniem satysfakcji klienta i dobra firmy. Potencjalne sytuacje awaryjne, to zdarzenie drogowe lub niesprawność autobusu, choroba kierowcy, ograniczona liczba autobusów lub kierowców, niewłaściwe działania kierowcy.
Planowanie przyszłej pracy i działania zapobiegające potencjalnym przyszłym problemom. W tym:
planowanie pracy kierowców,
przegląd stanu technicznego autobusów,
nadzór prac naprawczych autobusów,
prowadzenie dokumentacji techniczno-eksploatacyjnej.

Nasze oczekiwania:
Wykształcenie minimum średnie
Prawo jazdy kategorii „D” lub gotowość zrobienia takich uprawnień
Umiejętność pozyskiwania zaangażowania współpracowników
Komunikatywność i zorientowanie na wysoki poziom obsługi klienta
Umiejętność planowania i organizacji pracy oraz skuteczność działania
Umiejętność efektywnej realizacji zadań mających różne priorytety
Umiejętność podejmowania decyzji i rozwiązywania problemów w sytuacjach awaryjnych
Oferujemy:
odpowiedzialną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
możliwość rozwoju zawodowego,
niezbędne narzędzia pracy,
stabilną pracę na zasadach umowy o pracę,
możliwość rozwoju osobistego poprzez aktywne wsparcie szkoleniowo - coachingowe
pakiet socjalny.

Zainteresowane osoby, spełniające powyższe wymagania mogą składać aplikację (tj. CV, list motywacyjny, kserokopię świadectw szkół oraz pracy) w formie: elektronicznej – email: sekretariat@intertranspks.com.pl lub osobiście w Sekretariacie firmy – Głogów, ul. Piastowska 5, tel. 76 835 00 66.

W treści aplikacji należy umieścić klauzulę:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie INTERTRANS PKS S.A. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)

Osobom nadsyłającym ofertę zapewniamy pełną dyskrecję oraz zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami. Brak informacji do 30 dni od złożenia oferty oznacza, że oferta nie została przyjęta.
zatrudnię : Praca
ID: 21858
qubus hotel legnica zatrudni techniczneg
24.02.2017.
Do naszego hotelu w Legnicy poszukujemy osoby odpowiedzialnej i zorganizowanej, zainteresowanej stabilną i ciekawą pracą na stanowisku: Pracownik ds. Technicznych.

Oferujemy:

-stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
-dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport, uprawniającej do korzystania z centrów fitness, siłowni, basenów;
-pracę w gronie profesjonalistów;
-dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
-możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

Od kandydatów/kandydatek oczekujemy:

-doświadczenia w pracach remontowych;
-umiejętności malowania, tapetowania;
- zamiłowania do majsterkowania;
-dokładności, zaangażowania i dobrej organizacji pracy;
-braku przeciwwskazań do pracy fizycznej;
-czynnego prawa jazdy kat. B.

Mile widziane:

-uprawnienia SEP do 1kV.

Zadania na stanowisku:

-bieżące naprawy sprzętu hotelowego (w pokojach, łazienkach, salach konferencyjnych oraz w restauracji i kuchni);
-prace remontowe w zakresie malowania, tapetowania;
-drobne prace porządkowe na terenie hotelu.

CV prosimy składać w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2;
lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=121f8ff6ed3c4d5fb6a99f141cf2a7c2


Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 21857
qubus hotel legnica zatrudni pomoc kuch
24.02.2017.
Do naszego hotelu w Legnicy poszukujemy zorganizowanej i odpowiedzialnej osoby:

-posiadającej umiejętność pracy w zespole;
-chętnej do nauki;
-dyspozycyjnej, zaangażowanej;
-zainteresowanej pracą na pełny etat w systemie zmianowym.

Mile widziane:

-doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku;
-aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.

Oferujemy:

-stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
-dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do Karty Multisport, uprawniającej do korzystania z centrów fitness, siłowni, basenów;
-poznanie najlepszych standardów pracy w gastronomii;
-interesującą pracę w gronie profesjonalistów;
-dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
-możliwość rozwoju i awansu w ramach całej sieci Qubus Hotel.

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2 ub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=552860bee9c14d9e861fcfa2649efeb7
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 21856
nowy kurs specjalisty ds.kadr i płac
24.02.2017.
Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ >>> SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>
>>>>> ZAPRASZAMY na następny kurs jeszcze w cenie promocyjnej! >>


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - 40 godzin - Zapisy na 9.III.br.!

Ostatni w cenie 390,oo zł BRUTTO za całość
(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej
opłaty! )


ZAPISY do 25.II.br. w godz. 11- 17.oo


tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

_____ZAPRASZAMY _____________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 21855
kurs elektryków, kierowcy wózków widłowy
24.02.2017.
_____SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> ZAPISZ SIĘ NA KURS w cenie konkurencyjnej!

** KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. - cena promocyjna 295,oo PLN! -Zapisy do 25.II.br.

** KURS Elektryka do 1kV + OBSŁUGA Agregatów pradotw.- cena wyjątkowa 530,oo PLN za całość z Egzaminem i UPRAWNIENIAMI; oraz Zapisy na Egzaminy aktual.D,E (należy zdawać co 5 lat)- 13.III.br.

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT - Zapisy do 28.II.br.

* KURS Palacza kotłów c.o.(na paliwa stałe,olej,gaz) w cenie 530,oo PLN za całość kursu z Egzaminem i UPRAWNIENIAMI; oraz Zapisy na Egzaminy aktual.D,E (należy zdawać co 5 lat) - 13.III.br.


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

____<<< ZAPRASZAMY >>>>_________________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 21854
kierownik salonu sprzedaży
24.02.2017.
Media Expert to największa sieć elektromarketów RTV, AGD, IT i multimediów w Polsce – poprzez 400 elektromarketów jesteśmy obecni w niemal 400 miastach na terenie całego kraju. Sieć zatrudnia ok. 7 tys. pracowników. W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy pracowników na stanowisko:

Kierownik Salonu Sprzedaży
Miejsce pracy: Kamień Pomorski

Co możesz zyskać pracując u nas:
• umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy
• stabilną pracę w dużej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
• wysokie wynagrodzenie połączone z atrakcyjnym systemem premiowym
• możliwość doskonalenia zawodowego poprzez system szkoleń
• dużą samodzielność w działaniu
• możliwość skorzystania z dofinansowania karty MultiSport
• specjalne premie świąteczne oraz liczne konkursy sprzedażowe
• pomoc i opiekę naszej fundacji ,,Włącz się” dla Ciebie i Twoich bliskich

Pracując u nas będziesz odpowiedzialny/a za:
• zarządzanie salonem RTV, AGD, IT/MM
• zarządzanie zespołem pracowników
• realizację planów sprzedażowych
• utrzymanie wysokiego standardu obsługi klienta
• motywowanie i ocenę pracowników
• organizację i planowanie czasu pracy podległego zespołu
• coaching pracowników

Oczekujemy:
• min. 2 letniego doświadczenia na stanowisku kierowniczym (mile widziane zarządzanie w handlu)
• wiedzy i umiejętności z zakresu zarządzania zespołem pracowników
• odporności na stres oraz doskonałej organizacji pracy
• komunikatywności, kreatywności, samodzielności
• znajomość branży RTV, AGD, IT/MM będzie dodatkowym atutem
• niekaralności

Prosimy o składanie swojej aplikacji (CV i listu motywacyjnego) poprzez stronę www.mediaexpert.pl. W zakładce INFORMACJE-PRACA (zamieszczona na dole strony internetowej) prosimy o wybranie interesującej Państwa oferty i zaaplikowanie na nią za pomocą przycisku „Aplikuj”.

Prosimy o dopisanie klauzuli: ,,Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez TERG S.A., zawartych w ofercie dla potrzeb niezbędnych przy realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych (DZ.U. nr 101, poz. 926)”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 21853
inżynier zapewnienia jakości dostawców
24.02.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku( min. 3 lata),
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
mail: specjalista@azymut-praca.pl
tel: 693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 21852
inżynier zapewnienia jakości produktu
24.02.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym
w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier Zapewnienia Jakości Produktu

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/191/17

Zakres obowiązków:

- analiza reklamacji liniowych Klienta,
- analiza zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem,
- inicjowanie oraz kontrola działań, mających na celu poprawienie systemu jakości,
- współpraca z działem produkcji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne( preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości min.3 lata w branży automotive,
- bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu MS Office,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów( narzędzia typu: 7QC tools, Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami( raportowanie 8D),
- znajomość systemu zarządzania jakością( ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych,
- umiejętność organizacji pracy w zespole,
- doświadczenie w audytowaniu( System, Klient, Proces, Dostawca)- mile widziane.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel:693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię : Praca
ID: 21851
praca w holandii
24.02.2017.
Praca dla kobiet przy sortowaniu i pakowaniu warzyw i owoców
Telefon: 696729944
wynajmę : Drobne
ID: 21850
mieszkanie głogów 3 pokoje
24.02.2017.
Do wynajęcia mieszkanie 3 pokoje w części umeblowane. Cena 1200+ media wg, zużycia. Wiecej informacji na priv.
Telefon: 603575202
zatrudnię : Praca
ID: 21849
monter
23.02.2017.
Zatrudnimy pracowników do montażu namiotów i boksów na zawody konne. Miejscem pracy jest Polska lub Francja.

Wymagania:
- prawo jazdy kat.B,
- otwartość,
- pracowitość,
- umiejętność pracy w zespole.

Oferujemy:
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Prosimy o przesłanie CV na adres mailowy: cld@cld.com.pl
Telefon: 607955512
zatrudnię : Praca
ID: 21848
doradca klienta
23.02.2017.
Media Expert to największa sieć elektromarketów RTV, AGD, IT i multimediów w Polsce – poprzez 400 elektromarketów jesteśmy obecni w ponad 320 polskich miastach na terenie całego kraju. Sieć zatrudnia ponad 7 tys. pracowników. W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy pracowników na stanowisko:

Doradca Klienta
Miejsce Pracy:Polkowice

Co możesz zyskać pracując u nas:

• umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu, bez okresu próbnego!
• wysokie wynagrodzenie połączone z atrakcyjnym systemem premiowym
• ubezpieczenie dla Ciebie i Twoich bliskich
• możliwość skorzystania z dofinansowania karty MultiSport
• specjalne premie świąteczne oraz liczne konkursy sprzedażowe
• pomoc i opiekę naszej fundacji ,,Włącz się” dla Ciebie i Twoich bliskich

Pracując u nas będziesz odpowiedzialny/a za:

• fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
• kompleksową obsługę Klienta według standardów firmy
• sprzedaż usług finansowych i ubezpieczeniowych

Jeżeli jesteś osobą, która:

• chce się rozwijać i poznawać techniki sprzedaży
• uwielbia rozmawiać z ludźmi i obsługa Klienta to dla Ciebie przyjemność
• interesujesz się nowinkami technologicznymi i chcesz mieć do nich dostęp z pierwszej ręki
• posiadasz doświadczenie w sprzedaży lub bezpośredniej obsłudze Klienta

To praca idealna dla Ciebie!
Nie czekaj - wyślij nam swoje CV a skontaktujemy się z Tobą niezwłocznie.

Prosimy o składanie swojej aplikacji (CV i listu motywacyjnego) poprzez stronę www.mediaexpert.pl. W zakładce „informacje” praca u nas (zamieszczona na dole strony internetowej) proszę o wybranie interesującej Państwa oferty i zaaplikowanie na nią za pomocą przycisku „Aplikuj”.

Prosimy o dopisanie klauzuli: ,,Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez TERG S.A., zawartych w ofercie dla potrzeb niezbędnych przy realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych (DZ.U. nr 101, poz. 926)”.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 21847
pracownik call center
23.02.2017.
Kancelaria Prawna zatrudni osoby na stanowisku pracownik call center. Poszukujemy osoby z dobrą dykcją oraz chęcią do pracy.

Zapewniamy:
atrakcyjne wynagrodzenie,
pracę w godzinach popołudniowych,
szkolenia z zakresu samorozwoju oraz sprzedaży,
Komfortowe warunki pracy,

Praca na ternie Głogowa.
CV proszę kierować na adres mejlowy.
Na pytania odpowiemy na spotkaniu.
zatrudnię : Praca
ID: 21846
zaopatrzeniowiec-handlowiec
23.02.2017.
Firma Pro-Infra Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracownika na stanowisko: Zaopatrzeniowiec-Handlowiec

Zakres obowiązków:
pozyskiwanie informacji na temat warunków zakupu i dostaw materiałów do opracowania ofert inwestycyjnych
sporządzanie zapytań ofertowych, negocjowanie warunków zakupu i dostaw
składanie zamówień i ich zarządzanie
sporządzanie umów
zapewnienie zaopatrzenia w materiały i usługi na potrzeby realizacji kontraktów oraz koordynowanie ich dostaw
nadzór nad terminowością realizacji zamówień
nadzór nad logistyką dostaw
dbanie o odpowiedni poziom stanów magazynowych
weryfikacja i zatwierdzania dokumentacji związanej z zaopatrzeniem kontraktów

Oczekiwania wobec Kandydatów:
elastyczność i umiejętność pracy w zespole
doświadczenie w obszarze zamówień, zakupów i sprzedaży
wiedza o rynku dostawców w branży budowlanej i ogrodniczej
samodzielność w rozwiązywaniu problemów
zdolności organizacyjne i nastawienie na realizacje celów
prawo jazdy kat.B

Oferujemy:
    - motywacyjny system wynagradzania
    - odpowiednie zaplecze sprzętowe,
    - niezbędne narzędzia pracy.
- pracę w przyjaznej atmosferze w dobrym, dynamicznym zespole


Oferty (CV +podanie) prosimy przesyłać na adres: praca@pro-infra.pl lub składać w biurze przy ul. Ogrodowej 8 w Jerzmanowej, tel. kontaktowy 76/ 838 21 83.
 
Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 21845
magazynier
23.02.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Magazynier
NR REF. S/190/17
Miejsce pracy: Chocianów


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- załadunek i rozładunek towarów,
- właściwa i terminowa realizacja zadań,

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,
- znajomości obsługi komputera,
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę
- atrakcyjne wynagrodzenie,



Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21844
usługi remontowe.
22.02.2017.
OFERUJE USŁUGI W ZAKRESIE.
-Szpachlowanie,
-malowanie,
-suche zabudowy z G/K,sufity podwieszane,
-docieplanie poddaszy,
-układanie glazury,
-układanie paneli,
-murowanie,murowanie klinkieru,
-biały montaż (kabiny,wanny),
-docieplanie budynków(elewacje),
-i wiele innych prac.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 603-405-691
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21843
szamba betonowe z atestami najtaniej
22.02.2017.
Oferuję zbiorniki betonowe z atestem potrzebnym do odbioru budowlanego. Zbiorniki można przeznaczyć na szambo, oczyszczalnię, gnojówkę, ziemianki. Zbiorniki posiadają 2-letnią gwarancję, za dopłatą włazy żeliwne i płyty najazdowe nawet dla ciężarówek. Posiadamy zbiorniki jedno i dwukomorowe od 4 do 12 tysięcy litrów. Zbiorniki są szczelne, monolityczne, wykonane z betonu b-25, b-30. Gwarantujemy transport i montaż do 30 minut, dźwigiem.W ofercie posiadamy liczniki pomiaru szamba. 660 513 599 szamba.x.betonowe@gmail.com Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 660513599
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21842
serwis agd
22.02.2017.
Naprawa AGD
tel;601846612
Dojeżdżamy do klienta
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601846612
zatrudnię : Praca
ID: 21841
hydraulik przemysłowy-niemcy
21.02.2017.
Agencja zatrudnienia Job For You Kamil Ogielski z siedzibą w Głogowie (KRAZ 15477)
aktualnie prowadzi rekrutacje dla zagranicznego klienta w zawodzie hydraulik przemysłowy
Praca w miejscowości: Hillscheid/Niemcy.


Wymagania:
- komunikatywna znajomość języka niemieckiego
- gotowość oraz chęć wyjazdu do pracy na terenie Niemiec
- odpowiednie kwalifikacje zawodowe
- prawo jazdy kat. B
- własny samochód
- samodzielność, dokładność, dobra organizacja pracy.

Oferujemy
- niemiecka umowa o pracę
- wynagrodzenie 2000 euro netto/miesiąc
- pomagamy w znalezieniu zakwaterowania.

Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o przesłanie CV oraz skany uprawnień wraz z klauzulą o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych na nasz adres mailowy: jobforyou.officehr@gmail.com.
zatrudnię : Praca
ID: 21840
operator maszyny-niemcy
21.02.2017.
Agencja zatrudnienia Job For You Kamil Ogielski z siedzibą w Głogowie (KRAZ 15477)
aktualnie prowadzi rekrutacje dla zagranicznego klienta w zawodzie operator maszyny
Praca w miejscowości: Oberschleissheim/Niemcy.


Wymagania:
- dobra znajomość języka niemieckiego
- gotowość oraz chęć wyjazdu do pracy na terenie Niemiec
- odpowiednie kwalifikacje zawodowe
- doświadczenie w obróbce metali
- prawo jazdy kat. B
- własny samochód
- samodzielność, dokładność, dobra organizacja pracy.

Oferujemy
- niemiecka umowa o pracę
- wynagrodzenie 9,61euro netto/godz.
- pomagamy w znalezieniu zakwaterowania.

Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o przesłanie CV oraz skany uprawnień wraz z klauzulą o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych na nasz adres mailowy: jobforyou.officehr@gmail.com.

zatrudnię : Praca
ID: 21839
mechanik przemysłowych instalacji-niemcy
21.02.2017.
Agencja zatrudnienia Job For You Kamil Ogielski z siedzibą w Głogowie (KRAZ 15477)
aktualnie prowadzi rekrutacje dla zagranicznego klienta w zawodzie mechanik przemysłowych instalacji grzewczych
Praca w miejscowości: Lauben/HillscheidNiemcy.

Wymagania:
- dobra znajomość języka niemieckiego
- gotowość oraz chęć wyjazdu do pracy na terenie Niemiec
- odpowiednie kwalifikacje zawodowe
- doświadczenie
- prawo jazdy kat. B
- własny samochód
- samodzielność, dokładność, dobra organizacja pracy.

Oferujemy
- niemiecka umowa o pracę
- wynagrodzenie 2000 euro netto/miesiąc
- pomagamy w znalezieniu zakwaterowania.

Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o przesłanie CV oraz skany uprawnień wraz z klauzulą o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych na nasz adres mailowy: jobforyou.officehr@gmail.com.

zatrudnię : Praca
ID: 21838
mechanik samochodowy(tiry)-niemcy
21.02.2017.
Agencja zatrudnienia Job For You Kamil Ogielski z siedzibą w Głogowie (KRAZ 15477)
aktualnie prowadzi rekrutacje dla zagranicznego klienta w zawodzie mechanik samochodowy(tiry)
Miejsce pracy:Niemcy/Starubing

Wymagania:
- komunikatywny niemiecki
- gotowość oraz chęć wyjazdu do pracy na terenie Niemiec
- odpowiednie kwalifikacje zawodowe
- prawo jazdy kat. B
- własny samochód
- samodzielność, dokładność, dobra organizacja pracy.

Oferujemy
- niemiecka umowa o pracę
- wynagrodzenie 1950 euro netto
- pomagamy w znalezieniu zakwaterowania.

Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o przesłanie CV oraz skany uprawnień wraz z klauzulą o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych na nasz adres mailowy: jobforyou.officehr@gmail.com.
zatrudnię : Praca
ID: 21837
konserwator urządzeń produkcji
21.02.2017.
Agencja zatrudnienia Job For You Kamil Ogielski z siedzibą w Głogowie (KRAZ 15477)
aktualnie prowadzi rekrutacje dla zagranicznego klienta w zawodzie konserwator urządzeń produkcji
Praca w miejscowości: Lauben/Niemcy.

Opis stanowiska:
- obsługa i konserwacja maszyn i użądzeń
- wykonywanie prac ślusarskich według rysunków technicznych
- naprawa i montaż maszyn produkcyjnych i urządzeń fabrycznych

Wymagania:
- dobra znajomość języka niemieckiego
- gotowość oraz chęć wyjazdu do pracy na terenie Niemiec
- odpowiednie kwalifikacje zawodowe
- prawo jazdy kat. B
- własny samochód
- samodzielność, dokładność, dobra organizacja pracy.

Oferujemy
- niemiecka umowa o pracę
- wynagrodzenie 2000 euro netto/miesiąc
- pomagamy w znalezieniu zakwaterowania.

Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o przesłanie CV oraz skany uprawnień wraz z klauzulą o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych na nasz adres mailowy: jobforyou.officehr@gmail.com.
zatrudnię : Praca
ID: 21836
mechanik samochodowy-niemcy
21.02.2017.
Agencja zatrudnienia Job For You Kamil Ogielski z siedzibą w Głogowie (KRAZ 15477)
aktualnie prowadzi rekrutacje dla zagranicznego klienta w zawodzie mechanik samochodowy SEAT/SKODA.
Praca w miejscowości: Laupheim/Niemcy.


Wymagania:
- komunikatywna znajomość języka niemieckiego
- gotowość oraz chęć wyjazdu do pracy na terenie Niemiec
- odpowiednie kwalifikacje zawodowe
- doświadczenie na stanowisku mechanika samochodowego/ elektromechanika
- bardzo dobra znajomość zagadnień mechaniki i elektroniki samochodowej
- prawo jazdy kat. B
- własny samochód
- samodzielność, dokładność, dobra organizacja pracy.

Oferujemy
- niemiecka umowa o pracę
- wynagrodzenie 1850 euro netto/miesią
- pomagamy w znalezieniu zakwaterowania.

Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o przesłanie CV oraz skany uprawnień wraz z klauzulą o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych na nasz adres mailowy: jobforyou.officehr@gmail.com.
zatrudnię : Praca
ID: 21835
cnc tokarz-niemcy
21.02.2017.
Agencja zatrudnienia Job For You Kamil Ogielski z siedzibą w Głogowie (KRAZ 15477)
aktualnie prowadzi rekrutacje dla zagranicznego klienta w zawodzie CNC tokarz/ programista.
Praca w miejscowości: Eching/Niemcy

Opis stanowiska:
- obsługa tokarek CNC
- kontrola jakości wykonywanych elementów

Wymagania:
- dobra znajomość języka niemieckiego
- gotowość oraz chęć wyjazdu do pracy na terenie Niemiec
- odpowiednie kwalifikacje zawodowe
- doświadczenie na stanowisku CNC tokarz
- prawo jazdy kat. B
- własny samochód
- samodzielność, dokładność, dobra organizacja pracy.

Oferujemy
- niemiecka umowa o pracę
- wynagrodzenie 1900 euro netto/miesiąc
- pomagamy w znalezieniu zakwaterowania.

Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o przesłanie CV oraz skany uprawnień wraz z klauzulą o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych na nasz adres mailowy: jobforyou.officehr@gmail.com
zatrudnię : Praca
ID: 21834
spawacz wig/alu-niemcy
21.02.2017.
Agencja zatrudnienia Job For You Kamil Ogielski z siedzibą w Głogowie (KRAZ 15477)
aktualnie prowadzi rekrutacje dla zagranicznego klienta w zawodzie Spawacz WIG/ALU
Praca w miejscowości: Schwabsoien/Straubing/Niemcy.

Wymagania:
- dobra znajomość języka niemieckiego
- gotowość oraz chęć wyjazdu do pracy na terenie Niemiec
- prawo jazdy kat. B
-doświadczenie na stanowisku spawacz
- własny samochód
- samodzielność, dokładność, dobra organizacja pracy.

Oferujemy
- niemiecka umowa o pracę
- wynagrodzenie 2000 euro netto/miesiąc
- pomagamy w znalezieniu zakwaterowania.

Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o przesłanie CV oraz skany uprawnień wraz z klauzulą o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych na nasz adres mailowy:jobforyou.officehr@gmail.com
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21833
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
21.02.2017.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama