POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
30
Sierpnia 2016
Wtorek
Imieniny obchodzą:
Miron, Rebeka, Róża
Do końca roku 123 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
Wyślij swoje ogłoszenie
Kategorie Rodzaj
Drobne
zamienię (1) wynajmę (5) sprzedam (10) poszukuję (2) motoryzacyjne (2) kupię (1) inne (6) 
Dziecięce
wózki (1) sprzedam (3) 
Fachowcy/Usługi
szukam fachowca (3) oferuję usługi (131) akcesoria (1) 
Komputery
sprzedam (3) 
Materiały budowlane
sprzedam (4) 
Meble
sprzedam (19) 
Motoryzacja 
Osobowe (97) Akcesoria (9) Motocykle i ATV (5) Dostawcze i ciężarowe (4) Usługi (2) 
Nauka
korepetycje (10) 
Nieruchomości 
Mieszkania (53) Działki (30) Domy (24) Ogródki dzia?kowe (9) Lokale (7) Garaże (7) Grunty orne (2) Pokoje (2) Obiekty (1) 
Oddam za darmo
oddam za darmo (5) 
Odzież
suknie ślubne (1) sprzedam (1) 
Praca
zatrudnię (467) szukam pracy (7) korepetycje (1) 
Rolnicze
sprzedam (2) kupię (2) 
Rowery
sprzedam (6) 
RTV i AGD
sprzedam (1) kupię (1) 
Stancje dla studentów
wynajmę (1) 
Telefony/Foto
sprzedam (3) 
Wypoczynek
wynajmę (2) oferuję (8) 
Zgubiono/Znaleziono
znaleziono (1) zgubiono (1) poszukuję (1) klucze (1) 
Zwierzęta
znaleziono (1) zaginął/zaginęła (4) psy (1) oddam za darmo (5) 
Pozycje :: 1 - 30 z 725 Strona 1 z 25
zatrudnię : Praca
ID: 21208
kurs specjalisty ds.kadr i płac
30.08.2016.
>>>> SZKOLIMY już 25 lat! >>> Zapisz się jeszcze w wakacje - w niższej cenie!

OKAZJA!

* KURS Specjalisty ds. Kadr i Płac - 40 godzin dydaktycznych w cenie 360,oo zł
za całość ( za skrypty tradycyjnie nie pobieramy opłaty! )

ZAPISY w godz. 11 - 17.oo
tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!
>>>>>> CENA konkurencyjna!

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 21207
doradca klienta dla media expert
30.08.2016.
Miejsce pracy: Polkowice



Doradca odpowiedzialny jest za:

• kompleksową obsługę Klienta według standardów firmy
• realizacje planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie
• fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
• dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
• pomoc Klientom w załadunku towaru

Od kandydatów oczekujemy:

• chęci poszerzania wiedzy z zakresu technik sprzedaży oraz wiedzy produktowej
• umiejętności pracy w zespole
• łatwości w nawiązywaniu kontaktów
• umiejętność radzenia sobie ze stresem
• niekaralności

Twoimi dodatkowymi atutami będą:

• zainteresowanie branżą RTV, AGD, IT/MM
• doświadczenie w sprzedaży usług telekomunikacyjnych
• doświadczenia w sprzedaży, bezpośredniej obsłudze Klienta

Naszym pracownikom oferujemy:

• umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu
• stabilną pracę w dużej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
• atrakcyjne wynagrodzenie (2500 do 6000 zł brutto)
• możliwość skorzystania z pakietów w postaci karty MultiSport
• możliwość doskonalenia zawodowego poprzez system szkoleń


Prosimy o składanie swojej aplikacji (CV i listu motywacyjnego) poprzez stronę www.mediaexpert.pl. W zakładce INFORMACJE- PRACA (zamieszczona na dole strony internetowej) proszę o wybranie interesującej Państwa oferty i zaaplikowanie na nią za pomocą przycisku „Aplikuj”.
Telefon: 672650019
zatrudnię : Praca
ID: 21206
kelner/ kelnerka
30.08.2016.
Fortepiano Ristorante przyjmie do pracy kelenrki/kelnerów

Wymagania :

- dyspozycyjność (praca także w weekendy)
- komunikatywność
- zaangażowanie
- punktualność i odpowiedzialność
- sumienność
- mile widziane doświadczenie


Zainteresowane osoby proszone są o kontakt osobisty od PN-PT od godz 8:00-14:00 w Fortepiano Ristorante pl.Konstytucji 3 maja 2 67-200 Głogów tel:768323819 lub wysłanie cv na adres ewelinka.kluska@gmail.com
zatrudnię : Praca
ID: 21205
pracownicy produkcyjny
30.08.2016.
Firma INCANA S.A. w Ścinawie, producent dekoracyjnej płytki elewacyjnej w związku z dynamicznym rozwojem zatrudni od zaraz nowych pracowników produkcyjnych. Mile widziane uprawnienia oraz doświadczenie w kierowaniu elektrycznym wózkiem paletowym. CV prosimy przesyłać na adres email : tomasz.kwiatkowski@incana.pl
zatrudnię : Praca
ID: 21204
młodszy specjalista ds. przyjęć magazyno
30.08.2016.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:


MŁODSZY SPECJALISTA DS. PRZYJĘĆ MAGAZYNOWYCH


Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
- wystawianie wszystkich dokumentów z zakresu obrotu towarem obowiązujących w CCC S.A.,
- zakładanie kartotek towarowych według zasad obowiązujących w firmie CCC S.A.,
- terminowe i systematyczne dostarczanie dokumentów przyjęcia do Działu kontroli przyjęć magazynowych,
- prawidłową klasyfikację poszczególnych asortymentów w kartotece towarowej oraz uzupełnianie kartotek towarowych przyjmowanego towaru,
- kontrolę dostaw pod względem jakościowym i ilościowym zgodnie ze stosownymi dokumentami potwierdzającymi dostawę,
- kontrolę przyjmowanego towaru pod względem poprawności: etykiet, kodów kreskowych, cen sprzedaży, opakowań jednostkowych,
- przygotowywanie oraz dostarczanie wzorów asortymentu do działu zakupów,
- czynny udział w inwentaryzacji.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

- wykształcenie min. średnie (mile widziane o profilu logistycznym),
- mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku lub w dziale logistyki,
- bardzo dobra znajomość pakietu Office ze szczególnym uwzględnieniem Excel i Word,
- komunikatywna znajomość języka angielskiego,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- kreatywność,
- komunikatywność,
- dyspozycyjność,
-
Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat w dobrze zorganizowanej, międzynarodowej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
- możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego na terenie firmy,
- możliwość rozwoju zawodowego oraz wdrażania własnych pomysłów,
- atmosferę wzajemnego szacunku sprzyjającą podejmowaniu nowych wyzwań,
- dodatkowe benefity w postaci bonów na zakupy w sieci CCC.

Osoby zainteresowane udziałem w rekrutacji zapraszamy do wysyłania CV na adres: iwona.szatkowska@ccc.eu

Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 21203
pracownik biurowy
30.08.2016.
PRO-INFRA Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów zieleni oraz pracami ogólnobudowlanymi zatrudni:
PRACOWNIKA BIUROWEGO

Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie,
- doświadczenie na w/w stanowisku min. 2 lata,
- biegła obsługa komputera, MS Office, Subiekt GT
- znajomość podstaw księgowania (fakturowanie)
- bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, odpowiedzialność,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów,
- umiejętność analizowania,
- prawo jazdy kat. B,

Prosimy o składanie CV na e-mail : biuro@pro-infra.pl lub osobiście w Jerzmanowej
ul. Ogrodowa 8, tel. 076/838-21-83.

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
korepetycje : Nauka
ID: 21202
korepetycje rachunkowość
30.08.2016.
Korepetycje z rachunkowości dla uczniów Technikum Ekonomicznego i studentów
Telefon: 532-644-100
zatrudnię : Praca
ID: 21201
kierowca autobusu
30.08.2016.
Sorpol Sp. z o.o. działając na rzecz swojego klienta firmy Intertranspks SA poszukuje kierowców z kat.D i uprawnieniami na przewóz osób.
Gwarantujemy :
stabilne warunki zatrudnienia
przejrzysty system wynagrodzeń
elastyczne godziny pracy
profesjonalne szkolenia i rozwój zawodowy
Posiadamy nowoczesny tabor autobusowy.
Istnieje możliwość współpracy na zasadach partnerskich.
Zainteresowanych prosimy o kontakt na numer telefonu 76 834 19 59 lub osobiście w siedzibie spółki ul.Piastowska 5 67-200 Głogów
Telefon: 725 999 336
zatrudnię : Praca
ID: 21200
hostessa - dorywczo, 5 dni miesięcznie
29.08.2016.
*****

Nawiążę współpracę z sympatyczną i uśmiechniętą dziewczyną - hostessą. Zadanie to rozdawanie wizytówek na spotkaniach, eventach, bankietach czy w terenie.
Dla osób kreatywnych możliwość stałej współpracy lub rozpoczęcie pracy w naszym biurze lub mobilnym zespole. Osoby, które posiadają dużo znajomych będą miały o wiele łatwiej!



Zdjęcie, imię i nazwisko oraz nr telefonu proszę przesyłać mailem.
Praca na terenie Głogowa.
asystentka.leszno@gmail.com

*
*
*
*
*

DŁUGOTERMINOWA WSPÓŁPRACA!
*
*
*
Poszukujemy dyspozycyjnych osób. Różne godziny pracy.

zatrudnię : Praca
ID: 21199
poszukujemy operatorów koparki
29.08.2016.
Poszukujemy do pracy operatorów koparki o ładowności łyżki do 1,5 m³. Wymagania: doświadczenie, uprawienia do pracy ładowarką, sumienność, dyspozycyjność, lojalność, punktualność oraz dbanie o powierzone mienie. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu: 602-503-210.
Telefon: 602503210
zatrudnię : Praca
ID: 21198
asystent/ka kierownika robót
29.08.2016.
Firma TULCON S.A zatrudni do zespołu elektryków i budowlańców kandydatów na stanowisko Asystent/ka Kierownika Robót
Obowiązki:
- pomoc w wykonywaniu dokumentacji sprzedażowej, rozruchowej oraz powykonawczej,
- pomoc z przygotowywaniu bieżących dokumentów,
- pomoc w zarządzaniu obiegiem informacji i niezbędnej dokumentacji w ramach realizowanego projektu
Wymagania:
- dobra obsługa komputera, ksera i innych urządzeń biurowych,
- obsługa programów z Pakietu Microsoft Office,
- duża dynamika w działaniu, samodzielność i inicjatywa,
- świetna organizacja pracy i umiejętność ustalania priorytetów,
- odpowiedzialność, terminowość i skrupulatność w wykonywaniu obowiązków,
- zdolności komunikacyjne oraz pracy w zespole,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- dyspozycyjność do pracy w pełnym wymiarze godzin.
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie
Min. doświadczenie:Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:Średnie
Zatrudnienie:Od zaraz
Kontakt telefoniczny: 519 519 481, CV na adres:kinga.piasecka@tulcon.pl Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”

Telefon: 519519481
zatrudnię : Praca
ID: 21197
praca w holandii od zaraz!
29.08.2016.
Bestenwest Polska Sp. z o.o. (certyfikat 9033) oferuje pracę za granicą, przy pakowaniu i sortowaniu w przemyśle spożywczym. 


Oferujemy: 
• legalne zatrudnienie 
• kontakt z polskimi koordynatorami 
• zakwaterowanie i dojazd do pracy 
• atrakcyjne płace 
• dodatki urlopowe i wakacyjne 

Od kandydatów nie oczekujemy znajomości języka angielskiego! Dodatkowy atut stanowi posiadanie numeru BSN. 

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV na adres mailowy: gabriela@bestenwest.pl, lub o kontakt telefoniczny pod numerem: 530-806-980, od poniedziałku do piątku, w godzinach 9:00 - 17:00.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 530806980
zatrudnię : Praca
ID: 21196
pracownik biurowy
29.08.2016.
PRO-INFRA Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej zatrudni PRACOWNIKA BIUROWEGO.

Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie,
- doświadczenie na w/w stanowisku min. 2 lata,
- biegła obsługa komputera, MS Office, Subiekt GT
- znajomość podstaw księgowania (fakturowanie)
- bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, odpowiedzialność,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów,
- umiejętność analizowania,
- prawo jazdy kat. B,

Prosimy o składanie podania i CV na e-mail lub osobiście w Jerzmanowej ul. Ogrodowa 8.

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię : Praca
ID: 21195
woźna w przedszkolu
29.08.2016.
zatrudnimy panią na stanowisku - woźna w przedszkolu i żłobku Tęczowe Nutki w Głogowie. Tel. kontaktowy 76 832 08 11, kom. 799 023 112 w godz.: od 7:00 do 16:00.
Telefon: 508 198 512
oferuję usługi : Fachowcy/Usługi
ID: 21194
okna, rolety, drzwi, bramy garażowe !!!
29.08.2016.

Uwaga !!!
Okna na profilach Salamander: Streamline SL 76 mm, Salamander 3D, BluEvolution 92.
NOWOŚĆ!!!
DODATKOWA TRZECIA USZCZELKA
NOWOŚĆ !!!
Kolekcje Weissner Drzwi !!!
NOWOŚĆ !!!
Schody drewniane !!!
NOWOŚĆ-OKNA 8 KOMOROWE!!! , DRZWI,ROLETY,BRAMY GARAŻOWE,ROLETKI MATERIAŁOWE,MOSKITIERY.

Firma M.S.-APLAUZ oferuje:
-OKNA PVC 5,6 ORAZ NOWY PRODUKT OKNA 8 KOMOROWE Z PAKIETEM 3 SZYBOWYM
-DRZWI WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-BRAMY GARAŻOWE-ROLETY WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE
-PROFESJONALNY MONTAŻ
-SERWIS I OBSŁUGA POGWARANCYJNA

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ :
www.ekookna.pl


DOGODNE SYSTEMY RATALNE NA KAŻDĄ KIESZEŃ, MINIMUM FORMALNOŚCI

M.S.-APLAUZ s.c.
Kołłątaja 1,tel.768341354
Portowa 1,tel.768354532
aplauz@onet.eu
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768341354 Portowa 1,tel.768354532
zatrudnię : Praca
ID: 21193
kursy elektryków, operatorów wózków widł
29.08.2016.
SZKOLIMY już 25 lat! >>>> ZAPISZ SIĘ I TY! >> Tylko w wakacje niższe ceny KURSÓW NA uprawnienia kwalifikacyjne zawodowe!

OKAZJA!!

* KURS Elektryka do 1 kV + Agregaty prądotw. - w cenie brutto 495,oo ZŁ za całość (czyli uczestnictwo w kursie i egzaminie państwowym, UPRAWNIENIA oraz materiały szkoleniowe - bez dodatkowych dopłat)

* KURS Kierowcy Wózków widłowych z UPRAWNIENIAMI Wymiany Butli gaz. - w cenie 295,oo ZŁ

* KURS Operatora Suwnic, Wciągników, Wciągarek, Podestów i innych urządzeń UDT

ORAZ inne wg OFERTY:

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz.11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!
>>>> CENY konkurencyjne !

>>>>>>>> ZAPRASZAMY ! >>>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię : Praca
ID: 21192
pracownik ochrony
29.08.2016.
Firma Barabaś Sp. z o. o. w Lubinie, jeden z największych na Dolnym Śląsku producentów kostki brukowej i materiałów wibroprasowanych zatrudni

PRACOWNIKA OCHRONY


Wymagania:

- zaświadczenie o niekaralności
- orzeczenie o stopniu niepełnosprawności lub przyznana grupa inwalidzka
- rzetelność, odpowiedzialność, dyspozycyjność (praca w systemie zmianowym)

Oferujemy:

- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o wysokiej pozycji na rynku,
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia,

Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres:
rekrutacja@barabas.pl, korespondencyjnie lub osobiście:
Firma Barabaś Sp. z o.o. 59-300 Lubin, ul Przemysłowa 1c
do dnia 12.09.2016
Informujemy, że zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na wybrane oferty.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".



Telefon: 76 8415087
zatrudnię : Praca
ID: 21191
kucharz/kucharka - głogów
28.08.2016.
Dobrze prosperująca restauracja zatrudni kucharza/kucharkę.

Oferujemy:
- umowę o pracę
- atrakcyjne wynagrodzenie
- elastyczne godziny pracy
- praca w miłej atmosferze.

Wymagamy:
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,
- dobrej organizacji pracy.

Kontakt telefoniczny: 609 936 029
Telefon: 663942680
korepetycje : Nauka
ID: 21190
sprzedam podreczniki do i kl technikum
28.08.2016.
Sprzedam uzywane podreczniki do I kl Technikum stan bardzo dobry
Komputerowe Wspomaganie projektowania CAD -16zl
Zyje i dzialam bezpiecznie-20zl
Matematyka-30zl
Oblicza Geografii-24zl
Biologia na czasie -25zl
Odkryc Fizyke-26zl
To jest Chemia-23zl
Przeszłosc to dzis-30
Poznac przeszlosc Wiek XX-20zl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 692955452
zatrudnię : Praca
ID: 21189
kierowca kat c
27.08.2016.
Zatrudnię kierowcę z prawem jazdy kat C praca na miejscu wokół komina praca od Poniedziałku do Soboty oczekiwania dyspozycyjność sumienność mile widziany rencista emeryt
Telefon: 505259836
zatrudnię : Praca
ID: 21188
zatrudnię mechanika-spawacza
26.08.2016.
Zatrudnię pracownika na stanowisko: mechanik-spawacz. W zakresie obowiązków: utrzymanie ruchu linii produkcyjnej. Wymagania: wykształcenie zawodowe-mechaniczne, min.1-2 lata doświadczenia, uprawnienia spawacza. Praca zmianowa.

Kontakt:
-osobisty: Systemy i Technologie Sp. z o.o, ul. Kopalniana 7, 59-100 Polkowice
-telefoniczny: 76 7234215
-mail: karolina.szymkow@sytec.pl
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię : Praca
ID: 21187
nowy partner, nowe wyzwania !
26.08.2016.

Do głogowskiego biura DSA Investment www.dsa.pl szukamy ambitnych, pracowitych i nastawionych na sukces osób do pracy w naszym zespole.
Praca w świetnej atmosferze, wynagrodzenie plus premie, profesjonalne szkolenia, możliwość rozwoju osobistego i zawodowego, wyjazdy służbowe (możliwość wyjazdu do USA I JAPONII po spełnieniu kryteriów), a także nienormowany czas pracy.
Wymagamy wykształcenia minimum średniego, dużego zaangażowania i samodyscypliny.

Gwarantujemy możliwości awansu i brak szklanych sufitów- tutaj wszystko zależy od Ciebie.

Jeśli jesteś zainteresowany/a i szukasz czegoś więcej, niż tylko pracy - skontaktuj się z nami : biuro.glogow2@dsa.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 21186
pracownik ochrony
26.08.2016.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko pracownika ochrony w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 1850 zł brutto. Praca zmianowa. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
sprzedam : Komputery
ID: 21185
sprzedam router lte
25.08.2016.
Sprzedam Router 4G LTE model DWR-921 cały komplet w bardzo dobrym stanie cena 200 zł
Telefon: 609-353-207
zatrudnię : Praca
ID: 21184
qubus hotel głogów zatrudni kelnera/kę
25.08.2016.
Qubus Hotel w Głogowie poszukuje kandydatów/kandydatek na stanowisko:

Kelner/ka – Barman/ka

Osoba zatrudniona na stanowisku Kelner/ka - Barman/ka będzie odpowiedzialna za sporządzanie i podawanie napojów, podawanie potraw, doradzanie klientom w ich wyborze oraz informowanie o sposobie ich przyrządzania - zgodnie z standardami sieci Qubus Hotel.

Oczekujemy:
•wykształcenia minimum średniego;
•doświadczenia na podobnym stanowisku;
•komunikatywnej znajomości języka angielskiego;
•łatwości nawiązywania kontaktów i dobrej organizacji pracy;
•gotowości do pracy w godzinach wieczornych i nocnych;
•znajomość języka niemieckiego będzie stanowiła dodatkowy atut;

Oferujemy:
•stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
•poznanie najlepszych standardów pacy w gastronomii;
•dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport;
•pracę w gronie profesjonalistów;
•dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
•możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Pl. Konstytucji 3 Maja 1 lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=96b3bac272f148f5af9ab49d157b43ea
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 21183
qubus hotel głogów zatrudni kelnera/kę
25.08.2016.
Qubus Hotel w Głogowie poszukuje kandydatów/kandydatek na stanowisko:

Kelner/ka – Barman/ka

Osoba zatrudniona na stanowisku Kelner/ka - Barman/ka będzie odpowiedzialna za sporządzanie i podawanie napojów, podawanie potraw, doradzanie klientom w ich wyborze oraz informowanie o sposobie ich przyrządzania - zgodnie z standardami sieci Qubus Hotel.

Oczekujemy:
•wykształcenia minimum średniego;
•doświadczenia na podobnym stanowisku;
•komunikatywnej znajomości języka angielskiego;
•łatwości nawiązywania kontaktów i dobrej organizacji pracy;
•gotowości do pracy w godzinach wieczornych i nocnych;
•znajomość języka niemieckiego będzie stanowiła dodatkowy atut;

Oferujemy:
•stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
•poznanie najlepszych standardów pacy w gastronomii;
•dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport;
•pracę w gronie profesjonalistów;
•dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
•możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Pl. Konstytucji 3 Maja 1 lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=96b3bac272f148f5af9ab49d157b43ea
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię : Praca
ID: 21182
przedstawiciel handlowy-doradca klienta
25.08.2016.
Firma "Zielone Ogrody" Wioletta Miodowicz-Jakubowska z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracownika na stanowisko: Przedstawiciel handlowy-Doradca klienta.


Zakres obowiązków:
- sprzedaż usług i produktów firmy
- nadzorowanie zamówień towarów
- nadzorowanie wysyłki towaru
- budowanie relacji z klientami, udzielanie im porad
- utrzymanie kontaktów z klientami poprzez aktywny udział w prowadzeniu firmowej strony internetowej (facebook,prezentacje ofert)
- wykonanie drobnych projektów ( koncepcje zagospodarowania terenu)


Wymagania:
- znajomość rynku małej architektury
- doświadczenie w sprzedaży jako przedstawiciel handlowy w branży ogrodniczej
- dobra organizacja pracy
- mile widziana wiedza na temat roślin i ich uprawy oraz pielęgnacji
- zmysł estetyki, sumienność i odpowiedzialność
- komunikatywność
- znajomość technik sprzedaży
- prawo jazdy kat. B


Oferujemy:
- motywacyjny system wynagradzania ( wynagrodzenie podstawowe oraz premia miesięczna uzależniona od realizacji celów)
- możliwość dokształcania w formie szkoleń
- odpowiednie zaplecze sprzętowe
- niezbędne narzędzia pracy
- pracę w przyjaznej atmosferze w dobrym i dynamicznym zespole


Oferty (CV i podanie) prosimy przesyłać na adres: biuro@zielone-ogrody.eu lub składać w biurze przy ul. Ogrodowej 8 w Jerzmanowej, tel. kontaktowy 76/838-21-83.
Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji ( zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych, tekst jednolity Dz. U. z 2002r. nr 101 poz.926 ze zm.)"
Telefon: 76 838 21 83
zatrudnię : Praca
ID: 21181
zatrudnię pracownika produkcji
25.08.2016.
Przyjmę do pracy na stanowisko pracownik produkcji.
Praca przy linii produkcyjnej (zalewanie form masą polimerobetonową)
System zmianowy- 3 zmiany.
Zatrudnienie na umowę o pracę.
Wymagania:
- chęć do pracy
- mile widziane wykształcenie zawodowe
Kontakt:
- telefoniczny: 76 72 34 215
- osobisty: Systemy i Technologie Sp. z o.o. ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię : Praca
ID: 21180
zatrudnię kierowcę z kategorią c
25.08.2016.
Zatrudnię kierowcę z kat c plus karta kierowcy na solówkę DMC 12 ton.
Mile widziana kat e oraz doświadczenie w zawodzie.
Trasy międzynarodowe.
Wiecej informacji pod numerem tel.607598907.
zatrudnię : Praca
ID: 21179
operator sws pod ziemią
25.08.2016.
FIRMA Z BRANŻY GÓRNICZEJ
ZATRUDNI:
1.OPERATORÓW MASZYN GÓRNICZYCH PRZODKOWYCH /SWS/ pod ziemią

wymagania:
•Ukończony kurs na: Operatora samojezdnych maszyn przodkowych do robót strzałowych pod ziemią
•Staż pracy pod ziemią co najmniej 12 miesięcy
•Zaświadczenie o niekaralności oraz nienaganna opinia policji
•Wykształcenie minimum zawodowe

Dodatkowym atutem będzie doświadczenie w pracy na stanowisku:
- ślusarz mechanik maszyn i urządzeń górniczych pod ziemią
- elektromechanik pod ziemią
Telefon: 76 758-18-84
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama