POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
24
Czerwca 2017
Sobota
Imieniny obchodzą:
Danuta, Emilia, Jan,
Wilhelm
Do końca roku 190 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
zatrudnię
> Praca
Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 509 Strona 1 z 17
ID: 22399
poszukujemy pracownika
23.06.2017.
Klinika Okulistyczna VITA- MED Głogów poszukuje pracownika porządkowego

CV z listem motywacyjnym prosimy przesyłać na adres email :
rekrutacja@vita-med.glogow.pl lub składać osobiście w Rejestracji
Kliniki Okulistycznej VITA-MED Głogów, ul. Legnicka 5.
Telefon: 76 831 37 47
ID: 22397
elektryk-automatyk
22.06.2017.
Czołowy producent prefabrykatów polimerobetonowych, działający na polskim rynku od ponad 25 lat poszukuje pracownika na stanowisko: ELEKTRYK-AUTOMATYK
W zakresie obowiązków: utrzymanie ruchu linii produkcyjnej. Praca zmianowa.

Wymagania:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe mechaniczne, elektryczne
- min. 1- 2 lata doświadczenia
- uprawnienia elektryczne
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki

Oferujemy:
-zatrudnienie w firmie działającej na rynku 25 lat,
-umowę o pracę na pełny etat,
-system motywacyjny (m.in. premie),
-fundusz socjalny (m.in. wczasy pod gruszą),
-pakiet opieki medycznej.

Kontakt:
-osobisty- Systemy i Technologie Sp. z o.o.
ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice

- telefoniczny- 76 7234215
Telefon: 76 72 34 215
ID: 22396
praca w sklepie spożywczym.
22.06.2017.
Przyjmę na pełny etat do pracy w sklepie spożywczym. Najlepiej panią z doświadczeniem w handlu. Więcej informacji pod numerem telefonu:505751305.
Telefon: 505031555
ID: 22393
inżynier zapewnienia jakości produktu
21.06.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Produktu

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/191/17

Zakres obowiązków:

- analiza reklamacji liniowych Klienta,
- analiza zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem,
- inicjowanie oraz kontrola działań, mających na celu poprawienie systemu jakości,
- współpraca z działem produkcji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne( preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości w branży automotive,
- bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu MS Office,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów( narzędzia typu: 7QC tools, Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami( raportowanie 8D),
- znajomość systemu zarządzania jakością( ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych,
- umiejętność organizacji pracy w zespole,
- doświadczenie w audytowaniu( System, Klient, Proces, Dostawca)- mile widziane.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
ID: 22392
inżynier zapewnienia jakości dostawców
21.06.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192A/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
ID: 22391
przedszkole poszukuje nauczyciela
21.06.2017.
SADZENIE ROŚLIN, BRODZENIE W BŁOCIE, OBSERWOWANIE MRÓWEK, HODOWANIE ŚLIMAKÓW, ZBIERANIE ZIÓŁ DO ZIELNIKA - TO NASZE SPOSOBY NA POKAZYWANIE DZIECIOM ŚWIATA. A JAKIE SA TWOJE?
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE DOM MONTESSORI POSZUKUJE NAUCZYCIELA: - z wykształceniem pedagogicznym - ze znajomością alternatywnych metod edukacji
- otwartego na nowe wyzwania, wiedzę i doświadczenie
- wsłuchującego się w potrzeby dzieci i podążającego za ich potrzebami

- do edukacji dzieci w grupie mieszanej wiekowo (2,5 - 6 lat) -
przygotowującego otoczenie sali i pomoce dydaktyczne
- gotowego brać udział w szkoleniach i konferencjach.

JEŚLI UWAŻASZ, ŻE SZUKAMY WLAŚNIE CIEBIE, WYŚLIJ CV NA ADRES: PRZEDSZKOLEDOMMONTESSORI@GMAIL.COM

Nadsyłanie zgŁoszeń do 27.06.2017. Skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Przedszkole Niepubliczne Dom Montessori
ul. Długa 80
67-200 Głogów
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 505484680
ID: 22390
operator koparko-ładowarki i koparki
21.06.2017.
Zatrudnię operatora koparko-ładowarki oraz operatora koparki kl III z uprawnieniami. Mile widziane doświadczenie oraz dyspozycyjność
Telefon: 693 640 220
ID: 22389
zatrudnimy sprzedawców radwanice i okoli
21.06.2017.
Gminna Spółdzielnia "SCH" w Radwanicach zatrudni osoby chętne do pracy na stanowisko sprzedawca-kasjer, w miejscowości Radwanice oraz na terenie działalności ( Buczyna, Jaczów i wiele innych placówek). Praca na pełny etat. Oferujemy prace w systemie jedno lub dwuzmianowy, wynagrodzenie miesięczne + premia uznaniowa oraz dodatkowe benefity w postaci bonów itp. CV prosimy wysyłać pod adres meilowy (gs-radwanice@o2.pl) lub dzwonić pod numer telefonu 768311416
Telefon: 768311416
ID: 22388
qubus legnica zatrudni recepcjonist(k)ę
21.06.2017.
Lubisz być zawsze w centrum wydarzeń?
W **** Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

Recepcjonista/ka

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
• poznawanie ludzi ze wszystkich stron świata;
• praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
• jasne zasady współpracy;
• stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
• wsparcie aktywności sportowej;
• miejsce pracy w centrum miasta…
U NAS TO ZNAJDZIESZ!

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
• bezpośrednią obsługą Gości w recepcji (check in/out, wystawianie faktur);
• informowaniem Gości o warunkach pobytu.

JEŚLI:
• znasz język angielski w stopniu dobrym (B1);
• jesteś gotowy/a do pracy w systemie zmianowym 7-19 i
19-7;
• umiesz nawiązać relacje i podtrzymać kontakt z gościem;
• jesteś osobą zorganizowaną i odpowiedzialną;
• masz doświadczenie na podobnym stanowisku (mile widziane)…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

CV prosimy przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=d9ad94fd4a9143a8a28bf26fd167b6e2
lub dostarczyć osobiście do recepcji Hotelu w Legnicy, ul. Skarbowa 2

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 22387
kursy zawodowe -dla studentów, absolwent
20.06.2017.
>>>> SZKOLIMY już ponad 25 LAT ! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę - masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> ZAPISZ SIĘ NA KURS- w cenie wakacyjnej!

* KURS Operatora Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz.

* KURS Elektryka do 1kV, Agregaty pradotw.- D,E

* KURS Operatora Suwnic, Podnośników koszowych, Dźwigów i innych urządzeń UDT

* KURSY Ciepłownicze GR.II - D,E - Obsługa Kotłów c.o.(na paliwa stałe,olej,gaz)

* KURSY Gazowników GR.III - D,E

ORAZ
inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNiWERSYTET ROBOTNiCZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
ID: 22386
kurs specjalisty ds.kadr i płac - zapisy
20.06.2017.
***********Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ !
***Szkolimy już ponad 25 lat!
KURS DLA STUDENTÓW, ABSOLWENTÓW SZKÓŁ I INNYCH ZAINTERESOWANYCH >>


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - jeszcze w cenie promocyjnej 395.oo zł
brutto za całość! - 40 godzin
(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie
nie pobieramy dodatkowej opłaty! )

***TERMINY ROZPOCZĘCIA:
- 13.VI. br. - kurs trwa - 2 miejsca wolne - niższa cena!
- 11.VII.br.

**Płatność ratalna!
**Zniżki dla osób bezrobotnych!

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
64-100 LESZNO * ul.Sienkiewicza 9
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy do w godz. 11 - 17.oo
tel. 65/ 520-56-46
_____________________________________
>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
ID: 22385
qubus hotel zatrudni recepcjonistkę/kę
20.06.2017.
Lubisz być zawsze w centrum wydarzeń?
W **** Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

Recepcjonista/ka

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
• poznawanie ludzi ze wszystkich stron świata;
• praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
• jasne zasady współpracy;
• stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
• wsparcie aktywności sportowej;
• miejsce pracy w centrum miasta…
U NAS TO ZNAJDZIESZ!

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
• bezpośrednią obsługą Gości w recepcji (check in/out, wystawianie faktur);
• informowaniem Gości o warunkach pobytu.

JEŚLI:
• znasz język angielski w stopniu dobrym (B1);
• jesteś gotowy/a do pracy w systemie zmianowym 7-19 i
19-7;
• umiesz nawiązać relacje i podtrzymać kontakt z gościem;
• jesteś osobą zorganizowaną i odpowiedzialną;
• masz doświadczenie na podobnym stanowisku (mile widziane)…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

CV prosimy przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=1174ffd282fd4665b4100b7a74f5c7fc
lub dostarczyć osobiście do recepcji Hotelu w Legnicy, ul. Skarbowa 2

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 22384
automatyk- technik utrzymania ruchu
20.06.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu W Dziale Obróbki Mechanicznej i Odlewni

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/194/17

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych,
- dokonywanie okresowych przeglądów,
- wypisywanie raportów z pracy,
- usprawnianie procesu produkcyjnego.

Oczekujemy:

- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki,
- umiejętność czytania schematów elektrycznych,
- znajomość programowania sterowników PLC(Mitsubishi),
- nakierowanie na pracę zespołową,
- obsługa komputera.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
ID: 22383
zatrudnię kierowcę
20.06.2017.
Firma transportowa ze Wschowy zatrudni kierowcę kat. C+E,trasy Polska Niemcy Polska.Więcej informacji 601541566.
Telefon: 601541566
ID: 22382
referent ds. księgowości
20.06.2017.
Biuro Rachunkowe SORPOL Sp. z o. o. zajmujące się m. in. świadczeniem usług w zakresie prowadzenia księgowości poszukuje osoby na stanowisko:
REFERENT DS. KSIĘGOWOŚCI

Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:
Dekretowanie i księgowanie bieżących dokumentów.
Wprowadzanie danych księgowych do systemu księgowego wg kosztów i rodzaju.
Przygotowywanie danych do deklaracji, sprawozdań podatkowych i finansowych do instytucji państwowych.
Dbanie o prawidłowy przepływ dokumentów i informacji.

Warunkiem podjęcia pracy jest:
Wykształcenie min. średnie- kierunkowe (rachunkowość, ekonomia).
Mile widziane doświadczenie w dziale księgowości.
Znajomość zagadnień księgowych i przepisów podatkowych.
Dodatkowym atutem będzie umiejętność obsługi oprogramowania księgowo- finansowego (mile widziane doświadczenie w obsłudze programu OPTIMA, VENDO)
Dobra organizacja i umiejętność pracy w zespole.
Samodzielność i odpowiedzialność.

Oferujemy:
Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku – umowa o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy.
Rozwój zawodowy przy pomocy profesjonalnych szkoleń.
Niezbędne narzędzia pracy.


Zainteresowane osoby, spełniające powyższe wymagania mogą składać aplikację (tj. CV, list motywacyjny) w formie: elektronicznej – email: hr@sorpol.com.pl lub osobiście w Sekretariacie firmy – Głogów, ul. Piastowska 5, tel. 76 835 00 66.
APLIKACJE PRZYJMOWANE BĘDĄ DO DNIA 30 CZERWCA 2017r.

W treści aplikacji należy umieścić klauzulę:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrze niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie „Sorpol” Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. O ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)

Osobom nadsyłającym ofertę zapewniamy pełną dyskrecję oraz zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami. Brak informacji do 30 dni od złożenia oferty oznacza, że oferta nie zostanie przyjęta.

Telefon: 76 835 00 66
ID: 22381
specjalista ds. księgowości
20.06.2017.
Biuro Rachunkowe SORPOL Sp. z o. o. zajmujące się m. in. świadczeniem usług w zakresie prowadzenia księgowości poszukuje osoby na stanowisko:
SPECJALISTA DS. KSIĘGOWOŚCI

Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:
Prowadzenie ewidencji dotyczącej zakupu i sprzedaży towarów i usług.
Kontrola formalno- rachunkowa dokumentów księgowych.
Prowadzenie ewidencji środków trwałych, ich amortyzacja i umorzenie.
Prowadzenie rozliczeń z Urzędem Skarbowym w zakresie podatku VAT, podatku dochodowego i podatku od osób fizycznych.
Sporządzanie zeznań rocznych.
Sporządzenia sprawozdań do GUS.
Pomoc przy rozpoczynaniu działalności gospodarczej.

Warunkiem podjęcia pracy jest:
Wykształcenie wyższe,
Min. 2 lata doświadczenia w dziale księgowości,
Dobra znajomość zagadnień księgowych i przepisów podatkowych,
Praktyczna umiejętność obsługi oprogramowania księgowo- finansowego (mile widziane doświadczenie w obsłudze programu OPTIMA, VENDO),
Dobra organizacja i umiejętność pracy w zespole,
Samodzielność i odpowiedzialność,
Mile widziana samodzielność w prowadzeniu ksiąg handlowych,
Dodatkowym atutem będzie doświadczenie na stanowisku głównej księgowej.

Oferujemy:
Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku – umowa o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy.
Rozwój zawodowy przy pomocy profesjonalnych szkoleń.
Niezbędne narzędzia pracy.


Zainteresowane osoby, spełniające powyższe wymagania mogą składać aplikację (tj. CV, list motywacyjny) w formie: elektronicznej – email: hr@sorpol.com.pl lub osobiście w Sekretariacie firmy – Głogów, ul. Piastowska 5, tel. 76 835 00 66.
APLIKACJE PRZYJMOWANE BĘDĄ DO DNIA 30 CZERWCA 2017r.

W treści aplikacji należy umieścić klauzulę:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrze niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie „Sorpol” Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. O ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)

Osobom nadsyłającym ofertę zapewniamy pełną dyskrecję oraz zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami. Brak informacji do 30 dni od złożenia oferty oznacza, że oferta nie zostanie przyjęta.

Telefon: 76 835 00 66
ID: 22378
liczenie towaru w markecie
20.06.2017.
Liczenie towaru w markecie – praca dodatkowa

Firma INVENT Sp. z o.o. poszukuje osób chętnych do liczenia towaru w markecie

Inwentaryzacja wyjazdowa 23,24,25,27.06.2017

Zapewniamy bezpłatny dojazd w dwie strony

Stawka godzinowa 13,00 zł/h brutto

Wymagamy jedynie:

- pełnoletności
- dyspozycyjności w godzinach późno popołudniowych i nocnych

Zapisz się online na stronie Invent w zakładce Dla Pracownika/Aplikuj/Liczący Polska
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 600020355
ID: 22377
manager restauracji
20.06.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Manager restauracji

Miejsce pracy: Lubin, Legnica, Polkowice, Gubin
NR REF.S/207/17

Zakres obowiązków:

- zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników, zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska,
- kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji, w tym: obszar produkcji, sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny,
- sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji.

Od kandydatów oczekujemy:

- zdolności interpersonalnych,
- chęci do szkolenia i rozwoju zawodowego,
- umiejętności pracy w zespole,
- umiejętności podejmowania decyzji,
- dyscypliny i sumienności,
- energii i zaangażowania,
- dyspozycyjności.

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- przyjazną atmosferę,
- możliwość rozwoju zawodowego i awansu,
- nowoczesne zasady zarządzania biznesem,
- rozwinięty system szkoleń, system wynagrodzeń bezpośrednio związany z efektywnością i wynikami pracy,
- stałą pracę w stabilnej firmie, będącej liderem w branży.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
ID: 22376
pracownik restauracji
20.06.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Pracownik restauracji

Miejsce pracy: Lubin, Legnica, Polkowice, Gubin
NR REF.S/208/17

Zakres obowiązków:

- przygotowanie produktów np. kanapek, sałatek, napojów, deserów oraz obsługa urządzeń,
- sprzedaż produktów- obsługa kasy fiskalnej, zestawienie i wydawanie zamówień,
- prace magazynowe- uzupełnianie zapasów,
- utrzymanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń,
- prace porządkowe na sali restauracyjnej oraz na terenie zewnętrznym, wokół restauracji.

Od kandydatów oczekujemy:

- energiczności, sumienności, zaangażowania,
- chęci do pracy,
- wysokiej kultury osobistej,
- przyjaznego podejścia do Gości,
- umiejętności pracy zespołowej,
- książeczka sanepidowska,

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość zakwaterowania osób z Polski,
- miłą i przyjazną atmosferę,
- pracę w młodym, dynamicznym zespole,
- elastyczny grafik dostosowany do Twoich potrzeb,
- możliwość szybkiego rozwoju zawodowego,
- pełen zakres szkoleń.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

mail: specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
ID: 22375
sprzedawca dział mięso
20.06.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy dział mięso, w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 2000 zł brutto, praca w systemie zmianowym. Dofinansujemy koszty dojazdów pracowników z poza Głogowa. Podania prosze składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
ID: 22373
praca - krawcowa
19.06.2017.
Salon sukien ślubnych w Lubinie poszukuje krawcowych. Oferujemy prace w miłej atmosferze. Wymagana umiekjentnosc szycia sukienek i żakietów. Wszelkie informacje pod numerem telefonu 691 639 967 lub w salonie SPLENDORS na ul Paderewskiego 106
Telefon: 691 639 967
ID: 22370
zatrudnię fryzjerkę
19.06.2017.
Zatrudnię fryzjerkę damsko-męską Głogów tel.888833575
Telefon: 888833575
ID: 22368
kontroler jakości
19.06.2017.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o.-czołowy producent prefabrykatów polimerobetonowych, działający na polskim rynku od ponad 25 lat poszukuje pracownika na stanowisko: KONTROLER JAKOŚCI.

Osoba na tym stanowisku pracy będzie odpowiedzialna za nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów technologicznych oraz produkcją prefabrykatów polimerobetonowych. Nadzór jakościowy gotowych prefabrykatów.

Wymagania:
-wykształcenie średnie techniczne
-doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku
-znajomość obsługi komputera
-mile widziana znajomość języka angielskiego
-odporność na stres
-umiejętność radzenia sobie w sytuacjach konfliktowych
-dokładność, sumienność, aktywność, zdolności motywacyjne
-otwartość na podnoszenie kwalifikacji i rozwój własny

Oferujemy:
-zatrudnienie w firmie działającej na rynku 25 lat,
-umowę o pracę na pełny etat,
-system motywacyjny (m.in. premie),
-fundusz socjalny (m.in. wczasy pod gruszą),
-pakiet opieki medycznej.

Kontakt:
Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o zapoznanie się ze stroną internetową firmy( www.sytec.pl) oraz przesłanie CV i listu motywacyjnego wraz z zamieszczoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb rekrutacji.

Informujemy, że nadesłanych aplikacji nie zwracamy. Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 76 72 34 215
ID: 22367
pracownik produkcji
19.06.2017.
W związku z dużym i szybkim rozwojem firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach zatrudni pracowników od zaraz na stanowisko: pracownik produkcji.

Praca przy linii produkcyjnej, przy zalewaniu form masą polimerobetonową. Praca zmianowa (3 zmiany).

Od kandydatów oczekujemy:
-umiejętności manualnych,
-dokładności,
-sumienności,
-pracowitości,
-umiejętności pracy w zespole.

Oferujemy:
-zatrudnienie w firmie działającej na rynku 25 lat,
-umowę o pracę na pełny etat,
-system motywacyjny (m.in. premie),
-fundusz socjalny (m.in. wczasy pod gruszą),
-pakiet opieki medycznej.

Kontakt:
- telefoniczny: 76 72 34 215
- osobisty: Systemy i Technologie Sp. z o.o. ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice
Telefon: 76 72 34 215
ID: 22366
pracownik produkcji czechy
19.06.2017.
Agencja pracy, Persona-Direktservice Sp. z o. o., zajmująca się zatrudnianiem osób do pracy za granicą, poszukuje kandydatów na stanowisko:

PRACOWNIK PRODUKCJI
(Miejsce pracy: Czechy, Bor u Tachova, Czechy Zachodnie)
Nr ref: 01/2016/CZ/PP/miedziowe


Obowiązki:
- praca na linii montażowej w branży motoryzacyjnej,
- montaż siedzeń do samochodów,
Wymagamy:
- niekaralność,
- bardzo dobry stan zdrowia,
- wykształcenia min. zawodowego,
- chęci do pracy, dokładność, sumienność, zaangażowanie,
- gotowości do zmiany miejsca zamieszkania,
- gotowości do pracy w systemie 3-zmianowym,
- nie wymagamy doświadczenia ani znajomości języka!
Oferujemy:
- zatrudnienie długoterminowe (czeska umowa o pracę na 1 rok z możliwością przedłużenia),
- wynagrodzenie w przedziale 3000 - 3500zł netto/m-c,
- dodatki za pracę w godzinach nocnych, w weekendy, za nadgodziny etc.
- darmowe zakwaterowanie,
- darmowy posiłek,
- opiekę koordynatora,
- możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego,
- PRACA DLA MĘŻCZYZN


Aby aplikować należy przesłać do nas swoje cv: info@persona-direktservice.pl. W tytule prosimy podać nr ref.: 01/2016/CZ/PP/miedziowe
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.
Więcej informacji pod nr tel.: 792-488-288; 533-105-666 i 571-255-502 (biuro czynne od poniedziałku do piątku od 8:00 do 17:00)

Do zgłoszenia należy dołączyć klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)."
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 792488288
ID: 22365
praca w czechach
19.06.2017.
Agencja pracy, Persona-Direktservice Sp. z o. o., zajmująca się zatrudnianiem osób do pracy za granicą, poszukuje kandydatów na stanowisko:

PRACOWNIK PRODUKCJI
(Miejsce pracy: Czechy, Hodkovice – 10 km od Liberca)
Nr ref: 01/2016/CZ/PP/…


Zakres Obowiązków:
- praca na linii montażowej przy produkcji tłumików i amortyzatorów, do podstawowych czynności należeć będzie: obsługa giętarek, montowanie, obrabianie i szlifowanie rur wydechowych, składanie części w cały system wydechowy, kontrola jakości, opisywanie i oklejanie produktów itp.
Wymagamy:
- BARDZO DOBRY STAN ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY FIZYCZNEJ,
- wykształcenia min. zawodowego,
- chęci do pracy, dokładność, sumienność, zaangażowanie,
- gotowości do zmiany miejsca zamieszkania,
- gotowości do pracy w systemie 3-zmianowym,
- nie wymagamy doświadczenia ani znajomości języka! Wszystkiego nauczą Cię nasi koordynatorzy na miejscu w Czechach!!
Oferujemy:
- zatrudnienie długoterminowe (czeska umowa o pracę na 1 rok z możliwością przedłużenia),
- wynagrodzenie podstawowe 2800 - 3000 zł netto/m-c,
- dodatki za pracę w godzinach nocnych, w weekendy, za nadgodziny etc.
- zapewnione zakwaterowanie w hotelu pracowniczym,
- 55% zniżki na posiłki w stołówce pracowniczej,
- opiekę koordynatora przez cały okres zatrudnienia,
- możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego,
- PRACA DLA MĘŻCZYZN I KOBIET

Aby aplikować należy przesłać do nas swoje cv: info@persona-direktservice.pl. W tytule prosimy podać nr ref.: 01/2016/CZ/PP/…
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.
Więcej informacji pod nr tel.: 792-488-288; 533-105-666 i 571-255-502 (biuro czynne od poniedziałku do piątku od 8:00 do 17:00)

Do zgłoszenia należy dołączyć klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)."
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 792488288
ID: 22364
zatrudnię kierowcę/magazyniera
19.06.2017.
Salon meblowy zatrudni kierowcę/magazyniera.
Wymagania:Prawo jazdy kat B.
Wiek: Do 30 roku życia
Telefon: 767273180
ID: 22363
pracownik magazynu
19.06.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Pracownik magazynu (praca dla mężczyzn i kobiet)
NR REF. S/205/17
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- przestawianie palet,
- pakowanie,
- prace porządkowe

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,(dla osób nieposiadających uprawnień możliwość zrobienia kursu przez naszą Agencję)
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę lub umowę zlecenie,
- stabilne zatrudnienie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
ID: 22362
magazynier/operator wózka widłowego
19.06.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Magazynier/Operator wózka widłowego
NR REF. S/133/17
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- załadunek i rozładunek towarów,
- właściwa i terminowa realizacja zadań,

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę,
- stabilne zatrudnienie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
ID: 22361
qubus hotel legnica zatrudni kucharza
19.06.2017.

Gotowanie to Twoja pasja? W **** Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

KUCHARZ!

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
• możliwość uczenia się od najlepszych specjalistów;
• realne możliwości awansu;
• wysokie standardy pracy i jasne zasady współpracy;
• stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
• wsparcie aktywności sportowej;
• miejsce pracy w centrum miasta…
U NAS TO ZNAJDZIESZ !

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
przygotowywaniem dań a'la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych.

JEŚLI:
• posiadasz doświadczenie na podobnym stanowisku;
• możesz się pochwalić wykształceniem gastronomicznym;
• chcesz się uczyć i rozwijać zawodowo;
• potrafisz dobrze zorganizować swoją pracę;
• lubisz i umiesz pracować w zespole;
• jesteś gotowy(a) do pracy zmianowej…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2 lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie
https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=eb9c3225755a437d9dd073fcdfbad41c

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama