POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
20
Stycznia 2018
Sobota
Imieniny obchodzą:
Fabian, Sebastian
Do końca roku 345 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
zatrudnię
> Praca
Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 521 Strona 1 z 18
ID: 23314
Zatrudnimy Montera Stolarki Okiennej
19.01.2018.

Głogowska firma z wieloletnim stażem zatrudni monterów stolarki okiennej i drzwiowej.
Mile widziane doświadczenie.
Tel. 601 447 059
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 601447059
ID: 23313
Kurs specjalisty ds.Kadr i PŁAc - zapisy
18.01.2018.
>
> KURS "SPECJALISTY ds. KADR i PŁAC" - nowy NABÓR!

Kurs w cenie konkurencyjnej 415,oo zł za całość
- 40 godzin dydaktycznych
>>>>> - za skrypty tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej opłaty!


KURSY - SZKOLENIA
UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul. Sienkiewicza 9
tel. 65/ 520-56-46
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy
w godz. 11 - 17.oo


**** Płatność RATALNA !
**** Zniżki dla OSÓB BEZROBOTNYCH

>>>>>>>>>>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
ID: 23312
Kursy na uprawnienia zawodowe -zapisy
18.01.2018.
>
> ZAPISY
na KURSY ZAWODOWE :

> Operatora Wózków Widłowych (spalinowe, elektryczne, gazowe) z wymianą butli gaz.

> Elektryków do 1kV i powyżej, Agregaty prądotwórcze (Dozór, Eksploatacja)

> Palaczy Kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz)
oraz inne
>GR.2 - Dozór/Eksploatacja - obsługi, konserwacji, remontów, montażu wentylacji,
klimatyzacji, urządzeń chłodniczych,
sprężarek, pieców przemysłowych

>GR.3 - Dozór/ Eksploatacja - obsługi, montażu, remontów urządzeń i sieci gazowych

> Operatora Suwnic, Wciągników, Wciągarek, Podestów - na uprawnienia UDT

oraz
SZKOLENIA :

>> Udzielania Pierwszej Pomocy przedmedycznej
>> BHP
>> P-Poż.
>> Służb BHP

KURSY - SZKOLENIA
UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul. Sienkiewicza 9
tel. 65/520-56-46
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz.11 -17.oo

**** Płatność RATALNA!
**** Ceny konkurencyjne!
* Zniżki dla bezrobotnych!

_____ ZAPRASZAMY _________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
ID: 23311
Szlifierz-umowa o pracę
18.01.2018.
PROMAR STEEL - Stalowe okna i drzwi

Przyjmę do pracy do prężnie rozwijającego się zakładu produkcyjnego Promar Steel w Siedlnicy(okolice Wschowy).
Firma rozszerza swoją działalność w związku z tym poszukujemy pracowników na stanowisko:
• Szlifierz (6-8 etatów)

Wymagania:
Umiejętność obsługi narzędzi(szlifierka, wkrętarka itp.)
Doświadczenie przy szlifowaniu elementów metalowych
Umiejętność pracy w zespole
Szybkość uczenia się

Oferujemy:
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę (pełny etat)
Atrakcyjne warunki zatrudnienia
Liczne dodatki
Miła atmosfera
Szkolenia branżowe
Pracę w dynamicznym zespole w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku

Telefon kontaktowy: 65 540 50 54
E-mail kontaktowy: moskwarek@pswd.pl
www.promar-steelwindows.pl

CV prosimy wysłać z dopisaniem następującej klauzuli: ,,Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926, ze zm.)”.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 540 50 54
ID: 23310
Koordynator Centrum Serwisowego
18.01.2018.
Epiroc jest firmą, którą Atlas Copco obecnie tworzy i w 2017 roku wydzielił jako niezależną grupę przemysłową. Epiroc stanie się wiodącym globalnym partnerem przemysłów górniczego, budownictwa infrastrukturalnego i zasobów naturalnych. Specjalizuje się w dostarczaniu maszyn i sprzętu do wiercenia, urabiania oraz transportu skał. Oferuje także gamę z tym związanych materiałów eksploatacyjnych i serwis wspierany przez globalną sieć. Firma Epiroc rozpoczęła funkcjonowanie w Polsce w październiku 2017 i zatrudnia obecnie 90 pracowników.

Aktualnie do naszego zespołu w Polkowicach poszukujemy kandydatki / kandydata na stanowisko:

Koordynator Centrum Serwisowego

Zakres obowiązków:

- Koordynacja i planowanie prac serwisowych
- Określanie zapotrzebowania na części i naprawy we współpracy z Klientem
- Dokonywanie zamówień części
- Współpraca z dostawcami i podwykonawcami oraz kontrola wykonywanych usług
- Przygotowywanie ofert wraz z wyceną dla Klientów
- Kontrola stanów magazynowych w celu zapewnienia dostępności części niezbędnych do wykonywania zleceń - przy współpracy z Działem Logistyki
- Kontrola zleceń serwisowych w systemie, zarządzanie serwisowymi kartami pracy oraz rejestrowanie wyników
- Nadzór i wdrażanie przepisów BHP, związanych z przestrzeganiem norm ISO oraz obowiązujących w firmie Epiroc Polska
- Przygotowywanie raportów z działalności Centrum Serwisowego

Oczekiwane kwalifikacje:

- Wykształcenie min. średnie o profilu technicznym
- Doświadczenia na podobnym stanowisku w firmie handlowej lub serwisowej
- Umiejętność czytania rysunku technicznego
- Podstawowej wiedzy na temat produktów przemysłu górniczego
- Znajomość obsługi komputera
- Znajomość języka angielskiego na poziomie umożliwiającym komunikację
- Bardzo dobra organizacja czasu pracy
- Komunikatywność, elastyczność oraz zaangażowanie w powierzone obowiązki.

W zamian pracodawca oferuje:

- Samodzielne stanowisko pracy
- Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w nowej, rozwijającej się organizacji i środowisku międzynarodowym
- Realną możliwość rozwoju poprzez uczestniczenie w szkoleniach wewnętrznych i zewnętrznych
- Pakiet socjalny
- Pracę w przyjaznym zespole profesjonalistów, opartą na szacunku i zaufaniu.

Zainteresowanych kandydatów zapraszamy do przesłania aplikacji na adres: anna.bojdo@epiroc.com
ID: 23307
Mechanik maszyn i urządzeń pod ziemią
17.01.2018.
Epiroc jest firmą, którą Atlas Copco obecnie tworzy i w 2017 roku wydzielił jako niezależną grupę przemysłową. Epiroc stanie się wiodącym globalnym partnerem przemysłów górniczego, budownictwa infrastrukturalnego i zasobów naturalnych. Specjalizuje się w dostarczaniu maszyn i sprzętu do wiercenia, urabiania oraz transportu skał. Oferuje także gamę z tym związanych materiałów eksploatacyjnych i serwis wspierany przez globalną sieć. Firma Epiroc rozpoczęła funkcjonowanie w Polsce w październiku 2017 i zatrudnia obecnie 90 pracowników.
W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatek / kandydatów na stanowisko:

Mechanik maszyn i urządzeń pod ziemią

Miejsce pracy: Rudna, Polkowice lub Lubin

Zakres obowiązków:

- Serwis maszyn górniczych (wiertnice, ładowarki, itp.) w warsztacie i podziemnych zakładach górniczych.
- Raportowanie awarii oraz usterek obsługiwanych maszyn, wykonanych napraw i przeglądów maszyn
- Przeprowadzanie inspekcji maszyn wg zapotrzebowania
- Doskonalenie swoich umiejętności poprzez uczestniczenie w wewnętrznych i zewnętrznych szkoleniach oraz studiowanie odpowiedniej literatury technicznej.

Oczekiwane kwalifikacje:

- Wykształcenie min. średnie techniczne (mechaniczne lub elektryczne)
- Doświadczenia w obsłudze serwisowej maszyn roboczych ciężkich (mile widziane)
- Znajomości układów hydraulicznych i pneumatycznych maszyn roboczych
- Znajomości układów elektrycznych maszyn roboczych
- Zdolności manualnych
- Podstawowej umiejętności obsługi komputera - MS Office
- Podstawowej znajomości j. angielskiego (mile widziane)
- Umiejętności pracy w zespole

W zamian pracodawca oferuje:

- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Nowoczesne narzędzia pracy
- Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego w nowej, rozwijającej się firmie i międzynarodowym środowisku
- Możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych
- Pakiet socjalny
- Wcześniejsza emerytura (25 lat pod ziemią)
- Pracę w przyjaznym zespole profesjonalistów, opartą na szacunku i zaufaniu.


Zainteresowanych kandydatów zapraszamy do przesłania aplikacji na adres: anna.bojdo@epiroc.com
ID: 23306
Technik warsztatu
17.01.2018.
Epiroc jest firmą, którą Atlas Copco obecnie tworzy i w 2017 roku wydzielił jako niezależną grupę przemysłową. Epiroc stanie się wiodącym globalnym partnerem przemysłów górniczego, budownictwa infrastrukturalnego i zasobów naturalnych. Specjalizuje się w dostarczaniu maszyn i sprzętu do wiercenia, urabiania oraz transportu skał. Oferuje także gamę z tym związanych materiałów eksploatacyjnych i serwis wspierany przez globalną sieć. Firma Epiroc rozpoczęła funkcjonowanie w Polsce w październiku 2017 i zatrudnia obecnie 90 pracowników.


Do naszego zespołu w Polkowicach poszukujemy kandydatki/kandydata na stanowisko:

Technik Warsztatu

Zakres obowiązków:

- Remonty, naprawy oraz przeglądy maszyn górniczych (m.in. wiertnice, ładowarki) oraz ich podzespołów, w warsztacie i okresowo w podziemnych zakładach górniczych
- Przeprowadzanie inspekcji maszyn wg zapotrzebowania
- Raportowanie do przełożonego o zapotrzebowaniu na części zamienne, zauważonych awariach, usterkach obsługiwanych maszyn, wykonanych naprawach, remontach , przeglądach
- Stałe doskonalenie swoich umiejętności m.in. poprzez uczestniczenie w wewnętrznych i zewnętrznych szkoleniach

Oczekiwania:

- Wykształcenie min. średnie techniczne (mechaniczne lub elektryczne)
- Praktyczne zdolności do prac serwisowych
- Mile widziane doświadczenie w obsłudze serwisowej maszyn roboczych ciężkich
- Znajomość układów hydraulicznych i pneumatycznych maszyn roboczych
- Znajomość układów elektrycznych maszyn roboczych
- Podstawowa umiejętność obsługi komputera MS Office
- Mile widziana podstawowa znajomość j. angielskiego
- Umiejętność pracy w zespole

Co oferujemy:

- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Nowoczesne narzędzia pracy
- Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego w nowej, rozwijającej się firmie i międzynarodowym środowisku
- Możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych
- Pakiet socjalny
- Pracę w przyjaznym zespole profesjonalistów, opartą na szacunku i zaufaniu.



Zainteresowany osoby zapraszamy do przesłania aplikacji na adres: anna.bojdo@epiroc.com

ID: 23305
Tokarzy i szlifierza zatrudnię
17.01.2018.
Zatrudnię od zaraz na stałe dwóch tokarzy konwencjonalnych i szlifierza (szlifowanie wałków i otworów).
Oczekuję umiejętności czytania rysunku technicznego, znajomości obsługi przyrządów pomiarowych ora kontroli powierzonej pracy.
Oferuję pracę w stabilnej firmie z 25 letnią tradycją, atrakcyjne wynagrodzenie, dodatki świąteczne oraz premię. Praca jednozmianowa w Chocianowie w godzinach od 6 do 14.
Telefon: 692263386, 768185624
ID: 23304
zatrudnię montera
17.01.2018.
pilnie zatrudnię montera mebli pod zabudowę, wymagania doświadczenie na podobnym stanowisku
Telefon: 767273180
ID: 23302
Staż w biurze
17.01.2018.
Przyjmę na staż do biura na terenie Głogowa z gwarancją zatrudnienia.
Telefon: 533333284
ID: 23301
Kosmetolog
16.01.2018.
Medicus Uroda w Lubinie poszukuje doświadczonego kosmetologa dbającego o rozwój zawodowy i ceniącego sobie kontakt z klientem na wysokim poziomie. opis stanowiska:
*trafna diagnostyka kosmetologiczna i umiejętny dobór zabiegów pielęgnacyjnych
*praca na nowoczesnych urządzeniach HI-TECH i laserach.
Od kandydatów oczekujemy:
*wykształcenie kierunkowe-ukończone studia na kierunku kosmetologia
*udokumentowane min.3 letnie doświadczenie
*dyspozycyjność do pracy w jedną sobotę w miesiącu
*certyfikaty potwierdzające zdobyte umiejętności
*dobra organizacja pracy
*duże zaangażowanie w rozwój własny i gabinetu
*dbanie o wizerunek swój i firmy.
Oferujemy:
*prewencyjne warunki zatrudnienia
*możliwość rozwoju zawodowego
*elastyczny grafik pracy
*satysfakcjonujące wynagrodzenie
Telefon: 537484881
ID: 23300
Praca dla sprzedawcy
16.01.2018.
POSZUKUJEMY PANIĄ DO PRACY W SKLEPIE SPOŻYWCZYM NA UL. SATURNA 14 W GŁOGOWIE

PRACA NA DWIE ZMIANY
OBOWIĄZKI:
OBSŁUGA KLIENTA,
PRZYJMOWANIE I WYKŁADANIE TOWARU,OBSŁUGA KASY I TERMINALA

Telefon: 792000834
ID: 23299
Malarz konstrukcji stalowych
16.01.2018.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Malarz konstrukcji stalowych
NR REF. S/129/18
Miejsce pracy: Głogów (Huta Miedzi)

Obowiązki na stanowisku pracy:

- malowanie agregatem malarskim,


Wymagania:

- doświadczenie zawodowe jako malarz ,
- dokładność,
- umiejętność pracy w zespole.


Oferujemy:

- zatrudnienie na umowę zlecenie,
- możliwość stałego zatrudnienia,
- pracę w firmie o ugruntowanej, stabilnej pozycji na rynku.



Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
ID: 23298
zatrudnię kucharza oraz kasjerów
16.01.2018.
Zatrudnimy kucharzy i kasjerów do kantyny pracowniczej w Polkowicach
wymagane badania sanitarno-epidemiologiczne więcej inf.pod nr
797023871
Telefon: 797023871
ID: 23297
Optometrystka/ optometrysta
16.01.2018.
Klinika Okulistyczna VITA-MED Głogów zatrudni:
Optometrystkę / Optometrystę

Jeśli:

– wykonujesz zawód Optometrystki/Optometrysty,
– posiadasz doświadczenie zawodowe lub praktykę w obsłudze urządzeń
diagnostycznych,
– planujesz swoją karierę w branży okulistycznej,
– jesteś osobą elastyczną i komunikatywną,

To u nas znajdziesz:

– otwartą drogę do rozwoju
– współpracę z najlepszymi specjalistami na rynku
– przyjazną atmosferę
– pracę na nowoczesnej Klinice i najnowszym sprzęcie okulistycznym na rynku

Doceniamy:

– doświadczenie i wiedzę w wykonywaniu badań podstawowych:

* autorefraktometrii,
* tonometrii,
* keratometrii,

– doświadczenie i wiedzę w wykonywaniu badań diagnostycznych,
– doświadczenie i wiedzę w wykonywaniu pomiarów ostrości wzroku,
– umiejętność prowadzenia dokumentacji med.,
– zaangażowanie,
– chęć do współpracy,
– pozytywną energię,
– znajomość języka angielskiego.



Aplikuj i dołącz do nas już dzisiaj do naszego Zespołu!

Prześlij swoją aplikację na adres e-mail:
rekrutacja@vita-med.glogow.pl
z dopiskiem „Rekrutacja OPTOMETRYSTA”,

Dołącz do CV następującego oświadczenie: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych
osobowych zawartych w mojej ofercie pracy na potrzeby realizacji procesu
rekrutacji zgodnie z ustawą z dn. 28 sierpnia 1997 r. o ochronie danych
osobowych (Dz. U. 133 poz. 883).”

Wszystkim dziękujemy za przesłanie aplikacji.
Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Telefon: 76 831 37 47
ID: 23296
rejestratorka
16.01.2018.
KLINIKA OKULISTYCZNA VITA-MED z siedzibą w Głogowie poszukuje osób na
stanowisko:
Rejestratorki

Wymagania:

- wykształcenie średnie lub wyższe,
- znajomość obsługi komputera i pakietu Ms-office,
- zaangażowania oraz wysokiego poziomu kultury osobistej,
- umiejętność pracy w zespole oraz komunikatywność,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.

Oferujemy:
- zatrudnienie na umowę o pracę,
- szkolenia i możliwość rozwoju zawodowego,
- pracę w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej.

Aplikuj i dołącz do nas już dzisiaj do naszego Zespołu!

Prześlij swoją aplikację na adres e-mail:
rekrutacja@vita-med.glogow.pl
z dopiskiem „Rekrutacja REJESTRATORKA”

Dołącz do CV następującego oświadczenie: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych
osobowych zawartych w mojej ofercie pracy na potrzeby realizacji procesu
rekrutacji zgodnie z ustawą z dn. 28 sierpnia 1997 r. o ochronie danych
osobowych (Dz. U. 133 poz. 883).”

Wszystkim dziękujemy za przesłanie aplikacji.
Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Telefon: 76 831 37 47
ID: 23295
poszukujemy
16.01.2018.
KLINIKA OKULISTYCZNA VITA-MED z siedzibą w Głogowie poszukuje osób na stanowisko: OPTYKA



Wymagania

* wykształcenie kierunkowe lub gotowość podjęcia nauki
* doświadczenie na stanowisku optyka sprzedawcy
* łatwość w nawiązywaniu kontaktu z Klientem
* znajomość branży optycznej
* znajomość obsługi komputera
* dokładność i sumienność
* odpowiedzialność
* zaangażowanie
* mile widziane doświadczenie w sprzedaży soczewek progresywnych
* dodatkowym atutem będzie wykształcenie i doświadczenie optometryczne.



Obowiązki:

* profesjonalną obsługę Klientów,
* dobór i sprzedaż soczewek korekcyjnych i opraw okularowych,
* sporządzanie i realizowanie zamówień,
* dbanie o pozytywny wizerunek firmy

Poszukujemy osób pozytywnie nastawionych do życia, energicznych, śmiałych,
lubiących pracę z ludźmi, dyspozycyjnych i nastawionych na rozwój.


Prześlij swoją aplikację na adres e-mail:
rekrutacja@vita-med.glogow.pl
z dopiskiem „Rekrutacja OPTYK”,

Dołącz do CV następującego oświadczenie: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych
osobowych zawartych w mojej ofercie pracy na potrzeby realizacji procesu
rekrutacji zgodnie z ustawą z dn. 28 sierpnia 1997 r. o ochronie danych
osobowych (Dz. U. 133 poz. 883).”

Wszystkim dziękujemy za przesłanie aplikacji.
Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Telefon: 76 831 37 47
ID: 23294
Kierowca- traktorzysta
16.01.2018.
Zatrudnimy na stanowisko:
Kierowca - traktorzysta:

Dynamicznie rozwijająca się firma poszukuje kierowcę traktorzystę.
Jeśli posiadasz stosowne uprawienia, prawo jazdy kategorii’’ C „ i chęć do pracy, dyspozycyjność, zapraszamy do naszego zespołu. Gwarantujemy atrakcyjne wynagrodzenie. Umowę o pracę.

OFERUJEMY:
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- pełny etat,
- wszystkie świadczenia ZUS,
- oferta od zaraz,
- możliwość zdobycia nowego doświadczenia.
- stabilne zatrudnienie
- przyjazne i nowoczesne środowisko pracy
- zorganizowany oraz uporządkowany tryb pracy z wykorzystaniem nowoczesnych narzędzi
- karta Multisport
WYMAGANIA :
-doświadczenie w obsłudze ciągnika z przyczepą
-prawo jazdy kat. : C
-dyspozycyjność

Mile widziane uprawnienia na HDS. Będą ogromnym atutem.

Oferty proszę kierować na podanego w ogłoszeniu maila :.
Tel: 601-940-240
praca@radoxim.pl

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji.. Prosimy o dopisanie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)."
Telefon: 601940240
ID: 23293
sprzedawca dział mięso
15.01.2018.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy dział mięsny. Wynagrodzenie 2100 zł brutto, praca w systemie zmianowym. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
ID: 23292
Monter/ ŚLusarz
15.01.2018.
Polska firma poszukuje doświadczonych MONTERÓW LUB ŚLUSARZY. Mile widziana znajomość j. niemieckiego oraz obsługa wózka widłowego. Praca za granicą od 02/02/2018. Zarobki zaczynają się od 30 zł na rękę w zależności od kwalifikacji. Więcej info 668790305
Telefon: 668790305
ID: 23291
Zatrudnię "złotą rączkę"
15.01.2018.
Firma z Głogowa poszukuje pracownika na stanowisko "złota rączka".
Obowiązki: wykonywanie drobnych napraw, wykonywanie drobnych prac monterskich, drobne prace malarskie.
Praca na cały etat.
Tel. 606 978 941
Telefon: 606978941
ID: 23290
sprzedawca dział piekarnia- cukiernia
15.01.2018.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy dział piekarnia-cukiernia. Wynagrodzenie 2100 zł brutto, praca w systemie zmianowym. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
ID: 23288
Monter sieci zewnętrznych wod-kan
14.01.2018.
Zatrudnię instalatora w zakresie sieci/przyłącz wodnych i kanalizacyjnych, deszczowych. Dogodne wynagrodzenie, praca w dobrej atmosferze, możliwość rozwoju. Wymagane doświadczenie. Praca na terenie powiatu Polkowice, Głogów, Lubin
CV proszę przesłać na maila Hubert.S@interia.eu,oraz o kontakt 782 805 887
Telefon: 782 805 887
ID: 23287
zastępca Kierownika Działu Sprzedaży
12.01.2018.
Spółdzielnia Mleczarska "DEMI" w Górze zatrudni pracownika na stanowisko: zastępca Kierownika Działu Sprzedaży.
Oczekiwania:
- wykształcenie min. średnie
- wysoka umiejętność komunikacji i negocjacji z klientami
- umiejętność nawiązywania i utrzymywania długotrwałych relacji z klientami
- realizacja strategii firmy oraz promowanie jej wizerunku
- analiza rynku w zakresie konkurencji
- przygotowywanie ofert handlowych
- kreatywność, zaangażowanie
- odporność na stres
- znajomość pakietu MS Office
- czynne prawo jazdy Kat. "B"
- doświadczenie na podobnym stanowisku w branży spożywczej
Oferujemy:
- umowę o pracę
- stabilne długotrwałe zatrudnienie
Zainteresowane osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o przesłanie CV i Listu motywacyjnego na adres e mail:demi.sprzedaz@wp.pl lub zgłoszenie się osobiście w Dziale Kadr
Telefon: 655432647
ID: 23286
Koordynator wydobycia i sprzedaży
12.01.2018.
Międzynarodowa Firma z siedzibą w Lesznie zajmująca się wydobyciem kruszywa na terenie województwa dolnośląskiego, zatrudni osobę na stanowisku koordynatora wydobycia i sprzedaży.
Wymagania:
-umiejętności handlowe i dobra organizacja sprzedaży
-łatwość w nawiązywaniu nowych kontaktów i utrzymywaniu dobrych relacji z klientem
-dyskrecja
-doświadczenie i znajomość zagadnień technicznych związanych z technologią i urządzeniami przy wydobywaniu kruszywa (piasku, żwiru),
-znajomość zagadnień związanych z wykorzystaniem, zastosowaniem i wymaganiami jakościowymi kruszyw (piasków, żwirów), szczególnie z wykorzystaniem kwarcu
-komunikatywna znajomość języka angielskiego lub niemieckiego lub francuskiego lub flamandzkiego

Oferujemy:
pracę w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu pracy (wg uzgodnienia)
stabilne wynagrodzenie
samochód służbowy

Wykształcenie wyższe nie jest warunkiem koniecznym, preferujemy doświadczenie, wiedzę i upór w dążeniu do celu. Nie ma potrzeby codziennych przyjazdów do siedziby w Lesznie, wystarczający będzie bieżący kontakt i wizyta w biurze raz na tydzień. Oferty (CV z przebiegiem pracy i wykształcenia) prosimy przesyłać na adres e-mail biuro@pmc-group.eu
Telefon: 505434217
ID: 23285
pracownik żwirowni
12.01.2018.
Międzynarodowa Firma z siedzibą w Lesznie zajmująca się wydobyciem kruszywa na terenie województwa dolnośląskiego, zatrudni pracownika do pracy w kopalni żwiru z Luboszycach gmina Jemielno.
Wymagane jest posiadanie uprawnień:
*obsługi pogłębiarki śródlądowej (refulera) lub
* operatora koparki lub
* operatora ładowarki
* mile widziane jest doświadczenie i znajomość zagadnień technicznych związanych z urządzeniami przy wydobywaniu kruszywa (piasku, żwiru),
*nieposzlakowana opinia

Oferujemy umowę o pracę z stabilnym wynagrodzeniem

Oferty (CV z przebiegiem pracy i wykształcenia) prosimy przesyłać na adres e-mail biuro@pmc-group.eu
Telefon: 505434217
ID: 23282
Praca w Opiece przy Osobach Starszych
11.01.2018.
Szukasz pracy w Niemczech, ale nie znasz języka?
Rozpoczynamy BEZPŁATNY kurs języka niemieckiego od podstaw w Głogowie!!!

Zapisy trwają do 15.01.2018, zadzwoń: 666-096-759

Po kursie gwarantujemy pracę w Niemczech jako Opiekun osób starszych, wystarczy posiadać doświadczenie rodzinne w opiece.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 666096759
ID: 23281
sprzedawca - wykładanie towaru
11.01.2018.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy-wykładanie towaru dział napoje, wody, piwa. Praca w systemie jednozmianowym od 6 do 14. Wynagrodzenie 2100 zł brutto. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie
Telefon: 768358931
ID: 23280
Pracownik d.s administracyjno- biurowych
11.01.2018.
Firma Radoxim Sp. z o.o. zatrudni Panią na stanowisko:
Pracownik Administarcyjno-biurowy.

Zakres obowiązków:
- praca w pełnym wymiarze czasu pracy od poniedziałku do piątku
- generowanie dokumentów sprzedażowych - przyjmowanie zamówień do klientów
- obsługa programu sprzedażowego- wystawianie faktur,
- obsługa klienta,
- prace biurowe, obsługa urządzeń biurowych
- wystawianie dokumentów magazynowych, faktur, korekt i raportów
- kompletowanie dokumentów dla działu księgowego, kontrola realizacji zamówień
- dbałość o porządek na powierzonym stanowisku pracy
- współpraca z dostawcami, magazynem i działem księgowym

WYMAGANIA:

- wykształcenie minimum średnie,
- zaangażowanie i motywacja do pracy,
- znajomość programów sprzedaży,
- dokładności, skrupulatności i odpowiedzialności
- dyspozycyjność
- dobrej, samodzielnej organizacji pracy
- umiejętności pracy w zespole

OFERUJEMY:

- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- pełny etat,
- wszystkie świadczenia ZUS,
- oferta od zaraz,
- możliwość zdobycia nowego doświadczenia.
- stabilne zatrudnienie
- przyjazne i nowoczesne środowisko pracy
- zorganizowany oraz uporządkowany tryb pracy z wykorzystaniem nowoczesnych narzędzi
- ciekawą pracę w młodym, dynamicznym zespole
- karta Multisport

.Oferty proszę kierować na podanego w ogłoszeniu mai.

praca@radoxim.pl

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.
Prosimy o podanie w temacie maila numeru referencyjnego ogłoszenia. Prosimy o dopisanie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)."

Telefon: 601-940-240
ID: 23279
Zatrudnię osobę do pracy w Polkowicach
10.01.2018.
Zatrudnię osobę do pracy fizycznej na terenie Polkowic.

Do obowiązków należeć będzie wykonywanie różnych prostych prac fizycznych na terenie firmy zgodnie z poleceniem pracodawcy.
Telefon: 607636649
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama