POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
21
Kwietnia 2018
Sobota
Imieniny obchodzą:
Bartosz, Drogomił,
Feliks, Konrad
Do końca roku 254 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
zatrudnię
> Praca
Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 511 Strona 1 z 18
ID: 23764
Kierownik robót sanitarnych
20.04.2018.
Firma SPS INSCON SP. Z O.O. z siedzibą w Lesznie zatrudni kierownika robót sanitarnych
Miejsce pracy:
Polkowice – Głogów – Legnica

Zakres obowiązków:
- nadzór nad pracami podwykonawców i sił własnych
- sporządzanie przedmiarów i obmiarów robót
- rozliczanie robót w podwykonawstwie i siłach własnych
- sporządzanie i archiwizowanie dokumentacji kontraktowej
- udział w procesie oferowania i kosztorysowania
- wykonywanie innych czynności niezbędnych do realizacji kontraktu

Wymagania
wykształcenie wyższe – inżynieria środowiska, specjalizacja: instalacje sanitarne
uprawnienia do kierowania robotami instalacyjnymi
czynne prawo jazdy kat B
Oferujemy:
stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę oraz atrakcyjne wynagrodzenie

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie dokumentów aplikacyjnych na adres biuro@spsinscon.pl lub kontakt telefoniczny pod nr 538 235 235 (pn.–pt. 8-16)
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.

Telefon: 538 235 235
ID: 23763
Operator urzĄDzeŃ
20.04.2018.
W związku z dynamicznym rozwojem SANDEN MANUFACTURING POLAND zatrudni pracownika na stanowisko

OPERATOR URZĄDZEŃ


Jeśli chciałbyś podjąć się zadań:
obsługa maszyn i urządzeń przy zautomatyzowanej linii produkcyjnej zgodnie z instrukcjami stanowiskowymi
kontrola jakości wytwarzanych elementów
współpraca i komunikacja z przełożonym i pracownikami w ramach brygady i linii produkcyjnej
przestrzeganie procedur jakościowych i produkcyjnych
przestrzeganie przepisów BHP
dbałość o utrzymanie czystości na stanowisku pracy

A przy tym posiadasz:
wykształcenie min. zasadnicze zawodowe
zdolności manualne, spostrzegawczość
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność
dokładność i sumienność
odpowiedzialność
gotowość do pracy w systemie czterobrygadowym

My zaoferujemy Ci:
stabilne zatrudnienie w międzynarodowej firmie na podstawie umowy o pracę
motywacyjny system wynagrodzeń
możliwość rozwoju zawodowego i stałego podnoszenia swoich kwalifikacji
pakiet benefitów (m.in. dofinansowanie do karty Multisport, kantyny zakładowej, wypoczynku, bony świąteczne)
przyjazną atmosferę


Oferty zawierające CV ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych*, prosimy przesłać na adres e-mail: hr@sandensmp.pl (Z dopiskiem: Operator urządzeń)

*) Prosimy o dopisanie w CV następującej klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą z dn. 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. Ust. nr 133 poz. 883. Brak powyższej klauzuli uniemożliwi nam rozpatrzenie Państwa oferty.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 23762
Dam Pracę
20.04.2018.
Spółka Remondis Polkowice poszukuje pracownika na stanowisko specjalista ds. techniczno – logistycznych. Do zadań pracownika należeć będzie :
- rozdzielanie zadań dla pracowników
-kontrola wykonania przydzielonych zadań, czynności
- nadzór nad pojazdami i urządzeniami technicznymi.
- obsługa programów MS Office oraz ewidencji odpadów
- Obsługa wagi towarowej
- tworzenie harmonogramów pracy kierowców
- pozyskiwanie nowych dostawców/ odbiorców
- ofertowanie
- negocjowanie cen i warunków handlowych
- troska o klientów kluczowych
- analiza rynku i monitorowanie działań konkurencji
- pozyskiwanie nowych dostawców – odbiorców
- prawo jazdy kat.B
Mile widziana znajomość języka niemieckiego oraz doświadczenie w branży odpadowej.
Aplikacje proszę wysyłać na adres wioleta.jach@remondis.pl
Telefon: 608-492-751
ID: 23761
Kierowca c+E
20.04.2018.
Firma RAGEN Sp. z o.o. z siedzibą w Głogowie zatrudni osobę na stanowisko kierowcy samochodu ciężarowego, praca przeważnie na terenie Głogowa.

Wymagania:
Ważność dokumentów (karta kierowcy, dowód osobisty, prawo jazdy)
Doświadczenie mile widziane
Oferujemy:

Umowę o pracę
Wynagrodzenie 2500 złotych netto + nadgodziny + premie
Pracę w systemie jednozmianowym

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie dokumentów aplikacyjnych (CV) na adres: biuro@ragenglogow.pl lub osobiście w siedzibie firmy ul. Sikorskiego 48; 67 – 200 Głogów

Więcej informacji pod numerem 537831010
Telefon: 537831010
ID: 23759
Menadżerka do małżeństwa
19.04.2018.
CENTRUM JĘZYKOWE KONIK to prężnie działająca firma, świadcząca usługi opiekuńcze i pielęgniarskie na rzecz klientów indywidualnych w Niemczech.

MIEJSCE: Stuttgart
DATA WYJAZDU: 25-28.04
DŁUGOŚĆ ZLECENIA:2 miesiące
WYNAGRODZENIE: 1450€/ netto miesięcznie
ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA: dobry
NR ZLECENIA: 16/18
OPIS OFERTY: Do opieki Pani lat 80,166cm, 75kg , II grupa inwalidzka, Seniorka choruje na średniozaawansowaną demencję, ma również problemy z żołądkiem. Porusza się za pomocą rolatora, nie wstaje się w nocy. Podopieczna jest bardzo otwartą i komunikatywną osobą.
Podopieczna potrzebuje pomocy tylko przy ubieraniu i rozbieraniu, i niewielka pomoc przy toalecie.
Pani mieszka wraz z mężem, który nie jest do opieki, jest samodzielny, rano chodzi do piekarni, lubi pomagać w domu, np.: przy gotowaniu,jest bardzo inteligentny i spokojny Pan.

Zlecenie jest do Stuttgartu piękne miasto położone w południowej części Niemiec. Państwo mieszkają w domu jednorodzinnym z ogrodem. Dla opiekunki do mieszkania jest przygotowane osobne piętro wraz z łazienką.
Opiekunka ma Auto do dyspozycji,


Do obowiązków opiekunki należy również pomoc w gospodarstwie domowym (zakupy, gotowanie, drobne prace porządkowe).
Do dyspozycji opiekunki jest osobny pokój z oddzielną łazienką, dostęp do internetu.
Zapewniamy:
* Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i znajomości języka niemieckiego
* Legalne zatrudnienie w oparciu o polskie lub niemieckie ubezpieczenie
* Bonus w postaci premii za polecenie naszej agencji innym osobom 50 EURO
* 400 zł brutto przy drugim wyjeździe z naszą firmą oraz ciągłość w zatrudnieniu i ubezpieczeniu
* Podwójne diety i premie na Święta
* Zwrot kosztów podróży lub transport
* Zakwaterowanie i wyżywienie w domu podopiecznego
* Terminowość wypłat wynagrodzenia na konto bankowe w euro lub złotówkach
* Opiekę i stały kontakt 24h z koordynatorem na terenie Niemiec i Polski

KONTAKT:
osoby zainteresowane proszone są o przesłanie swojej aplikacji (cv+zdjęcie) na adres: @
tel: 570 718 736
tel: 76 7219099
Lub wyślij SMS o treści OPIEKA (oddzwonimy!)
pracujemy w dni robocze od 8 do 16
Zapraszamy!
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 570718736
ID: 23758
Ccc s.A. - Stażysta w biurze organizacji
19.04.2018.
CCC NIEKWESTIONOWANY LIDER NA RYNKU OBUWNICZYM.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

STAŻYSTA W BIURZE ORGANIZACJI I RELACJI INWESTORSKICH
Lokalizacja: Polkowice

Poszukujemy obecnie studenta lub absolwenta na płatny staż w Biurze Organizacji i Relacji Inwestorskich (3 – 9 miesięcy).

DO TWOICH ZADAŃ BĘDZIE NALEŻAŁO:
-wsparcie przy organizacji obsługi formalno – prawnej pracy organów Spółki (Zarząd, Rada Nadzorcza, Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy),
-udział w sporządzaniu aktów prawa wewnętrznego Spółki, opracowywanie tekstów jednolitych i prowadzenie rejestru tych aktów,
-aktualizowanie zmian w dokumentach Spółki oraz udzielanie niezbędnych informacji dotyczących sytuacji formalno-prawnej Spółki,
-prowadzenie rejestru umów Spółki (z wyłączeniem umów najmu i franszyzy),
-przygotowywanie pełnomocnictw oraz prowadzenie ewidencji udzielonych pełnomocnictw,
-współpraca z komórkami organizacyjnymi Spółki i spółkami zależnymi,
-przygotowywanie materiałów informacyjnych o Spółce,
-udział w inicjowaniu działań z zakresu CSR i wsparcie w przygotowaniu raportu niefinansowego,
-wsparcie w tworzeniu strategii komunikacyjnych w obszarze działań biura,
-organizacja pracy własnej opartej na optymalnym wykorzystaniu czasu i optymalizacji kosztów oraz samodzielnego ustalania priorytetów,
-wykazywanie własnej inicjatywy w celu uzupełniania wiedzy i umiejętności zawodowych.

NASZE OCZEKIWANIA:
-wykształcenie średnie lub wyższe (preferowane kierunki: prawo, administracja, ekonomia, finanse),
-znajomość pakietu MS Office (szczególnie PowerPoint, Excel),
-prawo jazdy kat. B,
-wysoko rozwinięte zdolności komunikacyjne oraz interpersonalne,
-odporność na stres,
-kreatywność, dynamizm, operatywność,
-umiejętność rozwiązywania konfliktów,
-wysoka kultura biznesowa,
-umiejętność analitycznego myślenia,
-umiejętność w zakresie planowania i organizacji pracy własnej,
-umiejętność budowania trwałych relacji biznesowych.

OFERUJEMY TOBIE:
-płatny staż w spółce z listy spółek z indeksu giełdowego WIG20,
-miłą atmosferę pracy, w zgranym zespole,
-mentora przez cały okres stażu,
-możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Stażysta w biurze organizacji i relacji inwestorskich.

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb obecnych oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Kapitałową CCC zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922). Przekazuję moje dane dobrowolnie mając świadomość, że w każdej chwili przysługuje mi prawo wglądu do moich danych oraz ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacyjnych i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 23757
Praca w ochronie - dozorze w Głogowie
19.04.2018.
Praca w ochronie - dozorze w Głogowie . Zakład pracy na ul. Magazynowej

Na umowę o pracę zatrudnimy osobę z orzeczeniem o niepełnosprawności.

W zakresie obowiązków:
- patrolowanie obiektu
- raportowanie o nieprawdziwościach na terenie zakładu
- pilnowanie i ochrona mienia zakładu pracy

Oferujemy:
- umowa o pracę
- praca w systemie zmiennym
- dopłata do leków i leczenia
- dopłata do dojazdów dla osób spoza Głogowa

Tel. 726 660 016
www.orionnext.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 726 660 016
ID: 23756
Ccc s.A. - Stażysta w dziale analiz ekon
19.04.2018.
CCC NIEKWESTIONOWANY LIDER NA RYNKU OBUWNICZYM.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

STAŻYSTA W DZIALE ANALIZ EKONOMICZNYCH
Miejsce pracy: Polkowice

Poszukujemy obecnie studenta IV – V roku na płatny staż
w Dziale Analiz Ekonomicznych (3 – 6 miesięcy)
DO TWOICH ZADAŃ BĘDZIE NALEŻAŁO:
-wsparcie w zakresie przeprowadzanych analiz i raportów według potrzeb Spółek,
-realizacja bieżących zadań działu.

NASZE OCZEKIWANIA:
-student, 4-5 roku, preferowane kierunki ekonomiczne,
-znajomość pakietu MS Office (Word, Excel),
-staranność, rzetelność i wysoka kultura osobista,
-zaangażowanie i entuzjazm.

OFERUJEMY TOBIE:
-płatny staż w spółce z listy spółek z indeksu giełdowego WIG20,
-miłą atmosferę pracy, w zgranym zespole,
-mentora przez cały okres stażu,
-możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Stażysta w dziale serwisowym

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb obecnych oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Kapitałową CCC zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922). Przekazuję moje dane dobrowolnie mając świadomość, że w każdej chwili przysługuje mi prawo wglądu do moich danych oraz ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacyjnych i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 23755
Ccc s.A. - Stażysta w dziale serwisowym
19.04.2018.
CCC NIEKWESTIONOWANY LIDER NA RYNKU OBUWNICZYM.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

STAŻYSTA W DZIALE SERWISOWYM
Miejsce pracy: Polkowice

Poszukujemy obecnie studenta na płatny staż w Dziale SERWISOWYM (3 – 12 miesięcy)
DO TWOICH ZADAŃ BĘDZIE NALEŻAŁO:
-weryfikacja miesięcznych zestawień ( rozliczeń ) serwisowych zgodnie z protokołami wykonanych prac,
-rejestr faktur dotyczących zamówień na magazyn oraz przekazywanie do Działu Kontroli,
-tworzenie zamówień w Quattro,
-współudział w procedurze wyboru dostawców,
-kompletowanie dokumentacji technicznej sklepów,
-archiwizowanie dokumentacji salonów CCC,
-wsparcie w bieżących zadaniach Działu.

NASZE OCZEKIWANIA:
-student lub absolwent,
-wykształcenie min. średnie, mile widziane wyższe,
-znajomość pakietu MS Office (Word, Excel),
-staranność, rzetelność i wysoka kultura osobista,
-zaangażowanie i entuzjazm.

OFERUJEMY TOBIE:
-płatny staż w spółce z listy spółek z indeksu giełdowego WIG20,
-miłą atmosferę pracy, w zgranym zespole,
-mentora przez cały okres stażu,
-możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Stażysta w dziale serwisowym

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb obecnych oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Kapitałową CCC zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922). Przekazuję moje dane dobrowolnie mając świadomość, że w każdej chwili przysługuje mi prawo wglądu do moich danych oraz ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacyjnych i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych.
ID: 23754
Inżynier robót budowlanych - absolwent
19.04.2018.
Ze względu na dynamiczny rozwój firmy poszukujemy absolwentów studiów inżynierskich
w kierunku budownictwo do pracy na stanowisko Inżynier robót budowlanych do obsługi inwestycji własnych i zleconych na terenie Głogowa i okolic. Strategia firmy w głównym stopniu opiera się na wykonywaniu robót budowlanych w zakresie wznoszenia obiektów budowlanych lub ich części - w budownictwie mieszkaniowym, przemysłowym, użyteczności publicznej.

Wymagania:

• wykształcenie wyższe budowlane
• prawo jazdy kat. B
• znajomość pakietu MS Office, mile widziana znajomość programów Norma Pro, AutoCAD
• zaangażowanie w realizację kontraktów oraz rozwój firmy
• umiejętność pracy w zespole, komunikatywność
• dyspozycyjność

Zakres obowiązków:
• przedmiary i obmiary robót, kosztorysy
• szczegółowa analiza dokumentacji technicznej
• nadzór i stała kontrola nad prawidłowym i terminowym prowadzeniem robót
• zarządzanie materiałami i sprzętem na budowie
• kontrola stanu BHP na budowie

Oferujemy:

• możliwość zdobycia doświadczenia w dużym przedsiębiorstwie budowlanym
• umowę o pracę
• niezbędne narzędzia pracy
• pakiet Multisport

CV prosimy wysyłać na mail: radoxim.praca@wp.pl
lub kontaktować się pod numerem 605 450 530

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)."
Telefon: 605450530
ID: 23753
specjalista ds.ofertowania-kosztorysant
19.04.2018.
Firma Radoxim Sp. z o.o. z siedzibą w Grebocicach poszukuje panią na stanowisko:

Specjalista ds. Ofertowania - Kosztorysant
Miejsce pracy: Grębocice


Opis stanowiska:

 Analiza dokumentacji przetargowej
 Sporządzanie przedmiarów, na podstawie projektów budowlanych i wykonawczych
 Wykonywanie kalkulacji robót dla potrzeb przygotowywanych ofert
 Przygotowanie zleceń/zamówień na materiały przy realizowanych inwestycjach
 Budowanie relacji, negocjowanie warunków oraz poszukiwanie nowych dostawców
 Kompletowanie dokumentacji powykonawczej



Wymagania:
 Mile widziana obsługa programów z pakietu MS Office, Norma Pro, AutoCAD
 Prawo jazdy kat. B.
 Umiejętność logicznego i analitycznego myślenia
 Umiejętność dobrej organizacji i planowania pracy
 Kreatywność, samodzielność, dyspozycyjność

Oferujemy:

 Możliwość rozwoju zawodowego
 Stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie
 Realizację ciekawych projektów
 Umowę o pracę
 Pakiet Multisport
Telefon: 605450530
ID: 23752
Serwis rowerowy Tesco Głogów
18.04.2018.
Firma Godan Serwis poszukuje serwisanta do serwisu rowerowego.
Jeśli szukasz dodatkowej pracy, masz styczność z rowerami, umiesz regulować przerzutki, zmieniać dętki to zapraszamy do współpracy.
Praca od zaraz, stawka 11 zł "na rękę".
Oferujemy elastyczny grafik pracy.
Zainteresowane osoby proszone są o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu 881 555 541
Telefon: 881 555 541
ID: 23750
Ccc s.A. - Specjalista ds. controllingu
18.04.2018.
CCC NIEKWESTIONOWANY LIDER NA RYNKU OBUWNICZYM
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

SPECJALISTA DS. CONTROLLINGU
Miejsce pracy: Polkowice

OSOBA ZATRUDNIONA NA TYM STANOWISKU BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA:
-tworzenie niezbędnych narzędzi dla potrzeb sporządzanych analiz i raportów,
-aktywny współudział w sporządzaniu budżetów operacyjnych, planu finansowego Grupy Kapitałowej oraz spółek wchodzących w skład Grupy,
-analiza odchyleń występujących w budżetach poszczególnych komórek organizacyjnych, formułowanie wniosków i rekomendacji,
-przygotowywanie raportów na potrzeby kierownictwa.

OD KANDYDATÓW OCZEKUJEMY SPEŁNIENIA NASTĘPUJĄCYCH WYMAGAŃ:
-wykształcenie wyższe (preferowane ekonomiczne),
-doświadczenie zawodowe w działach analizy finansowej i raportowaniu,
-bardzo dobra znajomość MS EXCEL,
-znajomość SQL,
-zdolność analitycznego myślenia pozwalająca na samodzielne wykonanie zadań,
-umiejętność pracy z dużą ilością danych, wyciągania wniosków i ich prezentacji,
-znajomość języka angielskiego na poziomie bardzo dobrym.

OFERUJEMY:
-pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-kurs językowy na terenie firmy,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl,
-„krótsze piątki”.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: magdalena.wojtyczka@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Specjalista ds. controllingu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb obecnych oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Kapitałową CCC zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922). Przekazuję moje dane dobrowolnie mając świadomość, że w każdej chwili przysługuje mi prawo wglądu do moich danych oraz ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacyjnych i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 23749
Ccc s.A. - Referent ds. zakupów
18.04.2018.
CCC NIEKWESTIONOWANY LIDER NA RYNKU OBUWNICZYM.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

Referent ds. Zakupów
Miejsce pracy: Polkowice

OSOBA ZATRUDNIONA NA TYM STANOWISKU BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA:
-wspieranie pracowników Działu Zakupów w codziennych obowiązkach,
-zakładanie kartotek towarowych, przygotowywanie zestawień na potrzeby działu,
-wspieranie przy kontrolowaniu jakości dostarczanych towarów,
-koordynację dostaw, odbiór jakościowy dostaw towaru oraz sporządzanie raportów jakości,
-nadzór nad wdrożonym systemem kontroli wymiarów i kolorystyki opakowań jednostkowych,
-tworzenie, prowadzenie i nadzorowanie baz danych Działu Zakupów,
-prace systemowe mające na celu przygotowanie i dostarczanie dostawcom informacji niezbędnych do prawidłowego wyprodukowania i oznakowania towaru,
-współpracę z innymi działami w ramach organizacji firmy.

OD KANDYDATÓW OCZEKUJEMY SPEŁNIENIA NASTĘPUJĄCYCH WYMAGAŃ:
-bardzo dobra znajomość języka angielskiego, zarówno w mowie jak i w piśmie,
-wykształcenie średnie lub wyższe,
-doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku - mile widziane,
-doskonałe zdolności organizacyjne, dokładność i terminowość,
-umiejętność łatwego nawiązywania kontaktów i wysokie zdolności interpersonalne,
-umiejętność analitycznego myślenia,
-otwartość na pozyskiwanie nowej wiedzy,
-umiejętność pracy w zespole,
-biegła znajomość pakietu MS Office.

OFERUJEMY:
-pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl,
-kurs językowy na terenie firmy,
-„krótsze piątki”.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: magdalena.wojtyczka@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Referent ds. zakupów

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb obecnych oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Kapitałową CCC zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922). Przekazuję moje dane dobrowolnie mając świadomość, że w każdej chwili przysługuje mi prawo wglądu do moich danych oraz ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacyjnych i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 23748
Ccc s.A. - Referent ds. inwentaryzacji
18.04.2018.
CCC NIEKWESTIONOWANY LIDER NA RYNKU OBUWNICZYM.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

REFERENT DS. INWENTARYZACJI
Miejsce pracy: Polkowice

OSOBA ZATRUDNIONA NA TYM STANOWISKU BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA:
-wykonywanie inwentaryzacji towaru w salonach sprzedaży, zgodnie z obowiązującymi procedurami,
-terminową i rzetelną realizację zadań,
-przestrzeganie regulaminów oraz przepisów wewnętrznych.

OD KANDYDATÓW OCZEKUJEMY SPEŁNIENIA NASTĘPUJĄCYCH WYMAGAŃ:
-bardzo dobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego,
-gotowość do wyjazdów służbowych - wyjazd w poniedziałek, powrót w piątek,
-doświadczenie w wykonywaniu inwentaryzacji będzie dodatkowym atutem,
-zaangażowanie, uczciwość, dobra organizacja,
-umiejętność pracy w zespole.

OFERUJEMY:
-pracę w międzynarodowej, dynamicznie rozwijającej się firmie,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu sportowego Multisport/OK System,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: magdalena.wojtyczka@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Referent ds. inwentaryzacji

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb obecnych oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Kapitałową CCC zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922). Przekazuję moje dane dobrowolnie mając świadomość, że w każdej chwili przysługuje mi prawo wglądu do moich danych oraz ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacyjnych i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 23747
Ccc s.A. - Pracownik ds. reklamacji
18.04.2018.
CCC NIEKWESTIONOWANY LIDER NA RYNKU OBUWNICZYM.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

PRACOWNIK DS. REKLAMACJI
Miejsce pracy: Polkowice (1 etat)

OSOBA ZATRUDNIONA NA TYM STANOWISKU BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA:
-obsługę procesów reklamacyjnych: wykonywanie drobnych napraw i korekt obuwia,
-sprawdzanie jakości towaru,
-przygotowanie obuwia naprawionego do wysyłki.

OD KANDYDATÓW OCZEKUJEMY SPEŁNIENIA NASTĘPUJĄCYCH WYMAGAŃ:
-doświadczenie w pracy jako szewc lub kaletnik – mile widziane (przyuczamy do zawodu),
-zdolności manualne i zręczność,
-samodzielność,
-umiejętność pracy w zespole,
-rzetelność w wykonywaniu obowiązków,
-zmysł estetyki.

OFERUJEMY:
-pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl,
-kurs językowy na terenie firmy,
-„krótsze piątki”.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: anna.pyda@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Pracownik ds. reklamacji

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb obecnych oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Kapitałową CCC zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922). Przekazuję moje dane dobrowolnie mając świadomość, że w każdej chwili przysługuje mi prawo wglądu do moich danych oraz ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacyjnych i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 23746
Ccc s.A. - Konserwator
18.04.2018.
CCC NIEKWESTIONOWANY LIDER NA RYNKU OBUWNICZYM
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

KONSERWATOR OBIEKTÓW
Miejsce pracy: Polkowice

OSOBA ZATRUDNIONA NA TYM STANOWISKU BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA:
-zapewnienie obsługi technicznej obiektów,
-wykonywanie prac: budowlano – remontowych oraz instalacyjnych,
-utrzymanie w stanie gotowości eksploatacyjnej systemów i urządzeń technicznych w tym instalacji elektrycznych, wentylacyjnych, klimatyzacyjnych,
-wykonywanie doraźnych prac naprawczych stolarskich, ślusarskich, malarskich i hydraulicznych,
-przeprowadzanie regularnych i okresowych przeglądów maszyn, urządzeń, instalacji i sieci elektrycznej oraz zgłaszanie usterek,
-nadzór nad bezpieczeństwem instalacji i urządzeń znajdujących się na obiektach,
-dyspozycyjność w sytuacjach awaryjnych,

OD KANDYDATÓW OCZEKUJEMY SPEŁNIENIA NASTĘPUJĄCYCH WYMAGAŃ:
-umiejętność wykonywania prac ogólnobudowlanych,
-doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem,
-wykształcenie techniczne,
-uprawnienia elektryczne,
-zaangażowanie i samodzielność w działaniu,
-umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach.

OFERUJEMY:
-pracę w międzynarodowej, dynamicznie rozwijającej się firmie,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu sportowego Multisport/OK System,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl,
-paczki świąteczne dla dzieci,
-kurs językowy na terenie firmy,
-„krótsze piątki”.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: magdalena.wojtyczka@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Konserwator

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb obecnych oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Kapitałową CCC zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922). Przekazuję moje dane dobrowolnie mając świadomość, że w każdej chwili przysługuje mi prawo wglądu do moich danych oraz ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacyjnych i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 23745
Ccc s.A. - Asystent dział marketingu
18.04.2018.
CCC NIEKWESTIONOWANY LIDER NA RYNKU OBUWNICZYM
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

Asystent działu marketingu – sekcja operacyjna Polska
Miejsce pracy: Polkowice

OSOBA ZATRUDNIONA NA TYM STANOWISKU BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA:
-współpraca z salonami sieci CCC w celu prawidłowej dystrybucji reklamy towarowej i wszystkich elementów dekoracji marketingowej, a także dostarczanie usług marketingowych, takich jak audio – i aromamarketing,
-realizacja zamówień handlowych składanych przez salony w systemie wewnętrznym firmy,
-współpraca z drukarniami, agencjami reklamowymi i innymi producentami materiałów marketingowych potrzebnych do sezonowej ekspozycji dekoracji towaru w salonach CCC – zgodnie z harmonogramem akcji marketingowych,
-współpraca z dekoratorami sieci w celu zapewnienia standardów visual merchandisingu w salonach CCC,
-współpraca z centrami handlowymi w celu udziału sklepów CCC w akcjach marketingowych proponowanych przez centra,
-kontrola i uzupełnianie stanów magazynowych materiałów marketingowych stosowanych w sklepach CCC,
-przygotowywanie prezentacji marketingowych w sklepach wzorcowych w siedzibie spółki,
-znajomość bieżących strategicznych działań marketingowych w ramach brandu CCC (aktualne kampanie reklamowe, harmonogram akcji marketingowych, portfolio marek towarowych etc.).

OD KANDYDATÓW OCZEKUJEMY SPEŁNIENIA NASTĘPUJĄCYCH WYMAGAŃ:
-wykształcenie wyższe (preferowane: marketing, administracja),
-znajomość języka obcego pozwalająca na swobodną komunikację,
-doświadczenie w pracy w działach marketingu lub administracji,
-bardzo dobra znajomość pakietu MS Office w szczególności Excel oraz Power Point,
-prawo jazdy kat. B,
-wiedza z zakresu identyfikacji wizualnej,
-znajomość branży reklamowej,
-dobra organizacja pracy,
-umiejętność pracy pod presją czasu,
-kreatywność,
-terminowość,
-zaangażowanie.

OFERUJEMY:
-pracę w międzynarodowej, dynamicznie rozwijającej się firmie,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu sportowego Multisport/OK System,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl,
-paczki świąteczne dla dzieci.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: magdalena.wojtyczka@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Asystent dział marketingu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb obecnych oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Kapitałową CCC zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922). Przekazuję moje dane dobrowolnie mając świadomość, że w każdej chwili przysługuje mi prawo wglądu do moich danych oraz ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacyjnych i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 23744
Legalne wyjazdy do Niemiec-Opieka
18.04.2018.
Firma Yvonne-N z siedzibą w Głogowie zatrudni Opiekunki osób starszych pracujących w systemie domowym na terenie Niemiec.
Więcej informacji w siedzibie firmy Rynek 67, 67-200 Głogów lub telefonicznie 76 754 19 61
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 76 754 19 61
ID: 23742
Operator dŹWigu
18.04.2018.
Firma Radoxim Sp. z przyjmuje kandydatów na stanowisko operator dźwigu wieżowego samojezdnego (Spierings).
Zapewniamy wszelkie kursy i szkolenia w celu zdobycia doświadczenia i uprawnień.
Wymagane posiadanie prawo jazdy KAT. C
Oferujemy stabilną pracę oraz atrakcyjne wynagrodzenie.

CV prosimy wysyłać na mail: radoxim.praca@wp.pl lub kontaktować się pod numerem 76 833 10 20

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)."
Telefon: 768331020
ID: 23741
Dekarz
18.04.2018.
Firma P.H.U. DACH Lucjan Ciemny przyjmie do pracy osobę na stanowisko DEKARZ.

Wymagania:
- doświadczenie dekarskie
- chęć do pracy
- dobra organizacja pracy i skrupulatność

Oferujemy:
- pracę od zaraz
- stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- niezbędne narzędzia do pracy
- bardzo dobre wynagrodzenie

Więcej informacji pod numerem telefonu: 609 036 170
Telefon: 609036170
ID: 23740
Ccc s.A. - Informatyk
17.04.2018.
CCC - niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

Informatyk
Miejsce pracy: Polkowice


Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

-nadzór nad komputerami i urządzeniami biurowymi w Centrali i Salonach,
-rozwiązywanie bieżących problemów użytkowników,
-bieżące prace w zakresie struktury IT,
-wdrażanie korporacyjnych standardów IT.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-biegła znajomość systemów operacyjnych: Windows XP, Windows 7, Windows 8,
-znajomość języka angielskiego na poziomie min. komunikatywnym,
-wykształcenie wyższe (kierunki informatyczne lub pokrewne),
-umiejętność serwisowania sprzętu komputerowego,
-prawo jazdy kat. B.,
-umiejętność pracy pod presją czasu,
-chęć podejmowania nowych wyzwań zawodowych, otwartość na wiedzę i nowe umiejętności,
-dyspozycyjność oraz gotowość do wyjazdów służbowych,
-umiejętność efektywnej pracy w zespole.

Oferujemy:

-pracę w międzynarodowej, dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 19 krajach i generującej powyżej 50% sprzedaży z zagranicy,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-prywatną opiekę medyczną,
-możliwość przystąpienia do grupowego ubezpieczenia na życie oraz programu sportowego Multisport/OK System,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl,
-paczki świąteczne dla dzieci,
-„krótsze piątki”.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Informatyk

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb obecnych oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Kapitałową CCC zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922). Przekazuję moje dane dobrowolnie mając świadomość, że w każdej chwili przysługuje mi prawo wglądu do moich danych oraz ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacyjnych i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 23739
Ccc s.A. - Informatyk - Instalator
17.04.2018.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:
INFORMATYK - INSTALATOR

Miejsce pracy: Polkowice,

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

-instalację sprzętu komputerowego w salonach sprzedaży CCC na terenie Polski,
-instalację kamer systemu monitoringu w salonach sprzedaży,
-serwis komputerów i urządzeń biurowych,
-współpracę z zewnętrznymi dostawcami usług informatycznych oraz z działem IT zlokalizowanym w siedzibie firmy CCC,
-bieżące prace w zakresie infrastruktury IT w salonach sprzedaży CCC na terenie Polski.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-wykształcenie minimum średnie techniczne - kierunkowe,
-2 lata doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku,
-doświadczenie w serwisowaniu sprzętu komputerowego,
-komunikatywna znajomość języka angielskiego,
-samodzielność oraz bardzo dobra organizacja pracy,
-komunikatywność i odpowiedzialność,
-umiejętność pracy pod presją czasu,
-gotowość do częstych wyjazdów służbowych,
-prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

-pracę w międzynarodowej, dynamicznie rozwijającej się firmie,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu sportowego Multisport/OK System,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl,
-paczki świąteczne dla dzieci.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Instalator

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb obecnych oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Kapitałową CCC zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922). Przekazuję moje dane dobrowolnie mając świadomość, że w każdej chwili przysługuje mi prawo wglądu do moich danych oraz ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacyjnych i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 23738
Qubus hotel gŁOgÓW zatrudni pracownika
17.04.2018.
Łączysz zamiłowanie do dobrego jedzenia i sympatię do ludzi?
W *** Qubus Hotel Głogów czeka na Ciebie stanowisko:
PRACOWNIK OBSŁUGI ŚNIADAŃ

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
• poznawanie ludzi ze wszystkich stron świata;
• praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
• jasne zasady współpracy;
• stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
• miejsce pracy w centrum miasta…
U NAS TO ZNAJDZIESZ!

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
• przygotowaniem i dbaniem o jakość i formę serwowanych bufetów śniadaniowych;
• przygotowaniem sali restauracyjnej na przyjęcie Gości;
• przyjmowaniem i realizowaniem zamówień room service.

JEŚLI:
• znasz język angielski w stopniu przynajmniej podstawowym;
• jesteś gotowy/a do pracy w godzinach porannych (5-13:00);
• niestraszne Ci przygotowywanie posiłków/bufetu śniadaniowego;
• jesteś osobą pełną życzliwości i uśmiechu dla innych ludzi;
• miesz organizować własną pracę i działać pod presja czasu…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

Chcesz dowiedzieć się więcej, umówić się na spotkanie? Prześlij nam swoje zgłoszenie, z danymi kontaktowymi!
CV możesz przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie
https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=56a8fe7dc18c46c4a31addd85dd41319
lub dostarczyć do Recepcji Hotelu pl. Konstytucji 3 Maja 1 lub

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com oraz na fanpage'u www.facebook.com/QubusHotelKariera

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 23734
Pracownik budowy
16.04.2018.
Firma Wolar Sp. z o.o. poszukuje pracowników ogólnobudowlanych do pracy na terenie Głogowa.

Zakres obowiązków:

-prace budowlane - w zakresie indywidualnych kwalifikacji i umiejętności

Wymagania:

-kwalifikacje i doświadczenie - mile widziane (możliwość przyuczenia)
-sumienność
-dyspozycyjność

Oferujemy:

-stabilność zatrudnienia
-atrakcyjne wynagrodzenia, uzależnione od umiejętności ( 2500 - 4500 brutto)

CV prosimy przesyłać za pośrednictwem olx.pl lub kontaktować się telefonicznie

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).
Telefon: 500032823
ID: 23733
Przedstawiciel handlowy
16.04.2018.
Poszukujemy osób chętnych do pracy na stanowisku Przedstawiciela handlowego.



Nasza firma współpracuje z firmą UPC Polska pracując od poniedziałku do piątku.



Wymagania:

Od naszych pracowników oczekujemy:

-odpowiedzialnego i uczciwego podejścia do klienta,

-motywacji do wyznaczonych celów, wysokiej kultury osobistej,

-komunikatywności i dobrych kontaktów interpersonalnych,

-pewności siebie,

-umiejętności pracy w grupie.



Doświadczenie:

Wszystkiego jesteśmy w stanie Państwa nauczyć poprzez:

1. Szkolenie wstępne.

2. Własnego opiekuna.

3. Materiały szkoleniowe.

4. Sprawdzony system pracy.

5. System obsługi sprzętu elektronicznego.



Oferujemy:

1. Ciekawą pracę w firmie z doświadczeniem, pracę pod szyldem znanych i cenionych marek.

2. Uczciwe podejście do pracowników.

3. Satysfakcję z pracy dzięki uczciwemu podejściu i rzetelności.

4. Realną wypłatę na poziomie 2000 - 4000 zł netto (premie i nagrody).

5. Kartę multisport.

6. Umowa o pracę, umowę zlecenie ze wszystkimi składkami.



Zgłoszenia proszę wysyłać na adres: upc.glogow1@onet.pl



WYKORZYSTAJ SWOJE MOCE I ZARABIAJ ILE CHCESZ!
Telefon: 570308206
ID: 23732
Pracownik serwisu sprzątającego
16.04.2018.
Firma sprzątająca zatrudni osoby na stanowisko pracownik gospodarczy. System pracy trzyzmianowy zmianowy 6:00-14:00, 14:00-22:00 22:00-7:00
Miejsce pracy Polkowice
Zakres obowiązków: dbanie o czystość powierzchni biurowych, pomieszczeń socjalnych, korytarzy.

Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności
Telefon: 512053503
ID: 23731
Operator koparki
16.04.2018.
Uprawnienia,
Doświadczenie
Oferujemy:

Umowę o pracę
Wynagrodzenie podstawowe + nadgodziny + premie
Pracę w systemie jednozmianowym

Więcej informacji pod numerem 537-83-10-10

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie dokumentów aplikacyjnych (CV) na adres: biuro@ragenglogow.pl lub osobiście w siedzibie firmy ul. Sikorskiego 48; 67 – 200 Głogów
Telefon: 537831010
ID: 23730
Konsultant ds. rekrutacji
16.04.2018.
Firma Yvonne-N Rekrutujemy do pracy -
Specjalista (ds. rekrutacji pracowników tymczasowych)

Zakres obowiązków:
telefoniczny i mailowy kontakt z klientami w języku niemieckim
utrzymywanie relacji i obsługa obecnych klientów
pozyskiwanie nowych klientów
stała współpraca i dbałość o wysoką jakość relacji z firmami partnerskimi
utrzymywanie pozytywnych relacji w firmie, współpraca z innymi jednostkami firmy

Wymagania:
dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie
dobra znajomość obsługi komputera
doświadczenie w obsłudze klienta
zaangażowanie i sumienność
bardzo dobra organizacja pracy
komunikatywność
inicjatywa i dynamizm z wykonywaniu powierzonych zadań


Oferujemy:

pracę w firmie o ugruntowanej pozycji
możliwość rozwoju zawodowego, podnoszenie kwalifikacji zawodowych, w tym niezbędne kursy i szkolenia
interesującą i odpowiedzialną pracę
przyjazną atmosferę
atrakcyjne wynagrodzenie

Więcej Informacji w siedzibie firmy lub telefonicznie

Rynek 67, 67-200 Glogów
Telefon: 667101061
ID: 23729
Opiekunki Osób Starszych-Niemcy
16.04.2018.
Firma Yvonne-N zatrudni Opiekunki osób starszych na Terenie Niemiec pracujących w systemie domowym.

Więcej informacji w siedzibie Firmy ul. Rynek 67, 67-200 Głogów lub telefonicznie 76 754 19 61

Zapraszamy
Telefon: 76 754 19 61
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama