POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
24
Maja 2017
Środa
Imieniny obchodzą:
Estera, Joanna,
Zuzanna
Do końca roku 221 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 497 Strona 1 z 17
zatrudnię
ID: 22265
m. spec. ds. kontroli wydań magazynowych
24.05.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym
w związku z szeroką ekspansją proponuje zatrudnienie na stanowisku:

MŁODSZY SPECJALISTA DS. KONTROLI WYDAŃ MAGAZYNOWYCH
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ planowanie, organizowanie i koordynacja działań dotyczących przebiegu kontroli dokumentacji związanej z obrotem towarowym,
◾ kontrola oraz obsługa systemu dystrybucji paczek,
◾ działania w celu zabezpieczenia interesów w przypadku nie doręczenia lub zaginięcia przesyłki,
◾ monitorowanie wysyłek, przesyłek kurierskich oraz inne czynności związane z przewozem przesyłki z wyjątkiem samego przewozu,
◾ współpraca z Pionem Logistyki, Sprzedaży oraz firmami kurierskimi.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ wykształcenie wyższe, preferowany kierunek: logistyka,
◾ bardzo dobra znajomość języka niemieckiego oraz dobra znajomość języka angielskiego,
◾ mile widziane doświadczenie w zakresie obsługi przesyłek kurierskich, towaru w drodze,
◾ bardzo dobra znajomość pakietu MS Office (w szczególności Excel),
◾ rozwinięte zdolności analityczne i komunikacyjne,
◾ dyspozycyjność,
◾ prawo jazdy kat. B

Oferujemy:

◾ pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾ bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾ zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾ możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾ możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
◾ dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl,
◾ możliwość uczestnictwa w kursie językowym na terenie firmy.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: młodszy specjalista ds. kontroli wydań magazynowych

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22264
specjalista ds. kadr i płac
24.05.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

SPECJALISTA DS. KADR i PŁAC

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ sporządzanie i prowadzenie dokumentacji kadrowo - płacowej (akta osobowe, umowy, porozumienia, przeszeregowania itp.),
◾ rozliczanie czasu pracy (kontrola prawidłowości sporządzania harmonogramów czasu pracy),
◾ sporządzanie, naliczanie i rozliczanie list płac (w tym absencje chorobowe).

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku,
◾ wykształcenie wyższe lub średnie,
◾ biegła znajomość pakietu MS Office,
◾ wysokie umiejętności organizacyjne,
◾ umiejętność pracy w zespole,
◾ bardzo dobra znajomość języka angielskiego lub innego języka obcego,
◾ entuzjazm, zaangażowanie i energia w działaniu,
◾ umiejętność pracy w zespole.

Oferujemy:

◾ pracę w bardzo szybko rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾ bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾ zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na zastępstwo na okres ok. 1,5 roku,
◾ możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾ dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl,
◾ możliwość uczestnictwa w kursie językowym na terenie firmy,
◾ „krótsze piątki".


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: specjalista ds. kadr i płac.

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22263
pracownik serwisu sprzątającego
24.05.2017.
Firma zatrudni osoby na stanowisko pracownika gospodarczego do sprzątania pomieszczeń biurowych, toalet, korytarzy, pomieszczeń socjalnych, zaplecza technicznego, hal produkcyjnych

Miejsce pracy; POLKOWICE

Osoby zainteresowane proszę o telefoniczny 512-053-503
Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności
Oferujemy:
Atrakcyjne warunki pracy
Pracę trzyzmianową
premię jakościową

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 512053503
zatrudnię
ID: 22262
pracownik ds. reklamacji
24.05.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

PRACOWNIK DS. REKLAMACJI

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾obsługę procesów reklamacyjnych: wykonywanie drobnych napraw i korekt obuwia,
◾sprawdzanie jakości towaru,
◾przygotowanie obuwia naprawionego do wysyłki.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾doświadczenie w pracy jako szewc lub kaletnik – mile widziane (przyuczamy do zawodu),
◾zdolności manualne i zręczność,
◾samodzielność,
◾umiejętność pracy w zespole,
◾rzetelność w wykonywaniu obowiązków,
◾zmysł estetyki.

Oferujemy:

◾pracę w bardzo szybko rozwijającej się firmie, obecnej w ponad 15 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾dodatkowe benefity w postaci bonów na zakupy w sieci CCC,
◾możliwość uczestniczenia w kursie językowym na terenie firmy.

Od kandydata nie jest wymagane doświadczenie.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: pracownik ds. reklamacji

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22261
ccc s.a. referent ds. inwentaryzacji
24.05.2017.
CCC - niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

REFERENT DS. INWENTARYZACJI
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ wykonywanie inwentaryzacji towaru w salonach sprzedaży, zgodnie z obowiązującymi procedurami,
◾ terminową i rzetelną realizację zadań,
◾ przestrzeganie regulaminów oraz przepisów wewnętrznych.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ bardzo dobra znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego,
◾ gotowość do wyjazdów służbowych - wyjazd w poniedziałek, powrót w piątek,
◾ doświadczenie w wykonywaniu inwentaryzacji będzie dodatkowym atutem,
◾ zaangażowanie, uczciwość, dobra organizacja,
◾ umiejętność pracy w zespole.

Oferujemy:

◾ pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w ponad 15 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾ bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾ zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾ możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾ możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit Multisport,
◾ dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl,
◾możliwość uczestnictwa w kursie językowym na terenie firmy.


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu z dopiskiem w temacie wiadomości: referent ds. inwentaryzacji

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22260
sprzedawca- dział wędliny
24.05.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy- dział wędliny
w pełnym wymiarze czasu pracy, wynagrodzenie 2000 zł brutto.
Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię
ID: 22259
spawacz gazowy/spawacz 135
24.05.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Spawacz Gazowy/Spawacz 135
NR REF. S/114/17
Miejsce pracy: Głogów – Huta Miedzi

Obowiązki na stanowisku pracy:

- spawanie metodą 135,
- spawanie palnikami acetylenowo- tlenowymi.

Wymagania:

- doświadczenie zawodowe jako spawacz 135,
- doświadczenie w zakresie spawania i cięcia tlenem,
- ważne uprawnienia spawalnicze- unijne,
- umiejętność pracy w zespole.


Oferujemy:

- zatrudnienie na umowę zlecenie,
- możliwość stałego zatrudnienia,
- atrakcyjne wynagrodzenie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 22256
pomocnik instalatora systemów alarmowych
23.05.2017.
Pomoc przy montażu i serwisowaniu systemów;
SSWIN, CCTV itp, oraz innych prac pomocniczych

Wymagania:
chęć do przyuczenia na ww. stanowisku
czynne prawo jazdy kat. B
niekaralność
umiejętność pracy w zespole oraz pod presją czasu
sumienność, punktualność, odpowiedzialność, komunikatywność,


Oferujemy:
możliwość rozwoju zawodowego
niezbędne narzędzia pracy
przejrzyste rozliczenie prac

CV wraz z zdjęciem prosimy o wysyłanie na adres ZSA@ZSA-ALARMY.PL z dopiskiem : Pomocnik/asystent Instalatora Systemów Alarmowych

Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 507098210
zatrudnię
ID: 22255
zatrudnię do pracy za granicą
23.05.2017.
zatrudnię do pracy za granicą : malarz, płytkarz, ogólnobudowlane. Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 574670175
zatrudnię
ID: 22254
kursy zawodowe - zapisy
23.05.2017.
>>>> Ukończyłeś szkołę - masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> ZAPISZ SIĘ NA KURS- w maju taniej!

* KURS Operatora Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz.

* KURS Elektryka do 1kV, Agregaty pradotw.- DOZÓR,EKSPLOATACJA

* KURS Operatora Suwnic, Podnośników koszowych, Dźwigów i innych urządzeń UDT

* KURSY Ciepłownicze GR.II - DOZÓR,EKSPLOATACJA

* KURSY Gazowników GR.III - DOZÓR, EKSPLOATACJA

ORAZ
inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNiWERSYTET ROBOTNiCZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> ZAPRASZAMY !
>>>>>>> ZNIŻKI DLA BEZROBOTNYCH !
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 22253
kurs specjalisty ds.kadr i płac
23.05.2017.
***Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ !
***Szkolimy już ponad 25 lat!

UR - KURSY*SZKOLENIA w Lesznie

zaprasza na następny KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - jeszcze w cenie promocyjnej 395.oo zł brutto za całość! - 40 godzin
(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie
nie pobieramy dodatkowej opłaty! )

***TERMINY ROZPOCZĘCIA:
- 13.VI. br. - zajęcia we wtorki i czwartki (4 tygodnie)
- 11.VII.br. - zajęcia codziennie (2 tygodnie)

**Płatność ratalna!
**Zniżki dla osób bezrobotnych!

UNIWERSYTET ROBOTNICZY * 64-100 LESZNO * ul.Sienkiewicza 9
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy do 25.V.br. w godz. 11 - 17.oo
_____________________________________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 22250
praca w budowlance. głogów
23.05.2017.
Przyjmę do pracy pracowników ogólnobudowlanych. Praca przy dociepleniach i remontach. Bez delegacji.

696 487 057
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 696487057
zatrudnię
ID: 22249
ccc s.a. - magazynier
23.05.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

MAGAZYNIER

Miejsce pracy: Chróstnik

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾rozładunek i załadunek kontenerów, kompletację towarów pod wysyłkę,
◾odpowiadanie za terminową i rzetelną realizację zadań,
◾utrzymywanie magazynu w porządku i czystości,
◾dokładną znajomość procedur zachodzących w procesach magazynowych,
◾przestrzeganie regulaminów oraz przepisów wewnętrznych,
◾eliminowanie zagrożeń i nieprawidłowości związanych z bezpieczeństwem pracy.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾wykształcenie – min. zawodowe,
◾uprawnienia na wózki jezdniowe (mile widziane),
◾znajomość gospodarki magazynowej będzie dodatkowym atutem,
◾zaangażowanie i uczciwość.

Oferujemy:

◾pracę w bardzo szybko rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾dodatkowe benefity w postaci bonów na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl.
◾możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłane aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: magazynier.

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22248
konwojent
23.05.2017.
Hurtownia alkoholi zatrudni konwojentów do rozwożenia towaru
Telefon: 76 833 48 08
zatrudnię
ID: 22247
kierowca c
23.05.2017.
Hurtownia alkoholi zatrudni kierowców kat. C z kursem na przewóz rzeczy.
Telefon: 76 833 48 08
zatrudnię
ID: 22245
automatyk- technik utrzymania ruchu
22.05.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu W Dziale Obróbki Mechanicznej i Odlewni

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/194/17

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych,
- dokonywanie okresowych przeglądów,
- wypisywanie raportów z pracy,
- usprawnianie procesu produkcyjnego.

Oczekujemy:

- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki,
- umiejętność czytania schematów elektrycznych,
- znajomość programowania sterowników PLC(Mitsubishi),
- nakierowanie na pracę zespołową,
- obsługa komputera.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22244
zatrudnię fryzjerkę
22.05.2017.
Zatrudnię doświadczoną fryzjerkę. Informacje pod numerem telefonu 509661057
Telefon: 509661057
zatrudnię
ID: 22243
inżynier zapewnienia jakości produktu
22.05.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Produktu

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/191/17

Zakres obowiązków:

- analiza reklamacji liniowych Klienta,
- analiza zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem,
- inicjowanie oraz kontrola działań, mających na celu poprawienie systemu jakości,
- współpraca z działem produkcji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne( preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości w branży automotive,
- bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu MS Office,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów( narzędzia typu: 7QC tools, Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami( raportowanie 8D),
- znajomość systemu zarządzania jakością( ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych,
- umiejętność organizacji pracy w zespole,
- doświadczenie w audytowaniu( System, Klient, Proces, Dostawca)- mile widziane.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

Email:specjalista@azymut-praca.pl Tel: 693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22242
inżynier zapewnienia jakości dostawców
22.05.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192A/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

email:specjalista@azymut-praca.pl tel:693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22240
pomoc kuchenna
22.05.2017.
Zatrudnię osobę w lokalu gastronomicznym w Głogowie na stanowisko pomoc kuchenna.
Kontakt codziennie po godz. 11.00
Telefon: 884807903
zatrudnię
ID: 22235
praca w biurze rachunkowym
19.05.2017.
Biuro Rachunkowe z Głogowa zatrudni Asystenta administracyjno – biurowego.

Wymagania:
umiejętność analitycznego myślenia
wykształcenie wyższe lub w trakcie studiów
zaangażowanie
wysoka kultura osobista
doskonała organizacja
dokładność i precyzja
doświadczenie w pracy księgowej
Zakres obowiązków:
Prowadzenie rozliczeń podatkowych w oparciu o KPIR,
po przyuczeniu obsługa kadrowo – płacowa,
obsługa klientów biura w zakresie kwestii organizacyjnych oraz informacyjnych,
umawianie klientów na odbiór dokumentów księgowych,
terminowe egzekwowanie dokumentów finansowych od klientów biura,
monitorowanie należności oraz windykowanie zaległych płatności
, zapewnianie porządku i organizacji w dokumentach klientów
, obsługa poczty elektronicznej oraz odbieranie telefonów
Praca w trybie jednozmianowym w godzinach 8.00 do 16.00
Zgłoszenia należy kierować na adres e-mail: rekrutacja@prosper-jb.pl
zatrudnię
ID: 22234
konstruktor
19.05.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, firmy działającej na rynkach europejskich i światowych, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Konstruktor

Miejsce pracy: Wschowa
NR REF.S/198/17

Zakres obowiązków:

- prowadzenie ewidencji przyjętych zleceń,
- zbieranie niezbędnych informacji do wykonania wycen,
- tworzenie i opracowywanie dokumentacji technicznej 2D i 3D dla nowego produktu,
- tworzenie dokumentacji technicznej, rysunków technicznych oraz modeli 3D dla istniejących wyrobów,
- opracowywanie szkiców koncepcyjnych,
- wizualizacja problemów technologicznych,
- analiza dokumentacji technicznej projektów zewnętrznych i dostosowywanie ich do możliwości produkcyjnych zakładu,
- poszukiwanie nowych rozwiązań technologicznych,
- przygotowywanie kart nowego produktu.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie techniczne,
- bardzo dobra znajomość rysunku technicznego,
- umiejętność posługiwania się urządzeniami metrologicznymi,
- dobra znajomość programu AutoCad,
- dobra znajomość obsługi programów do modelowania 3D- preferowane: SolidWorks,
- biegła obsługa komputera, w tym bardzo dobra znajomość pakietu Office,
- umiejętność rozwiązywania problemów konstrukcyjnych,
- umiejętności analityczne,
- sumienność i dokładność,
- zdolność planowania i organizacji własnej pracy.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

tel.693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22233
m. spec. ds. kontroli wydań magazynowych
19.05.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

w związku z szeroką ekspansją proponuje zatrudnienie na stanowisku:

MŁODSZY SPECJALISTA DS. KONTROLI WYDAŃ MAGAZYNOWYCH

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ planowanie, organizowanie i koordynacja działań dotyczących przebiegu kontroli dokumentacji związanej z obrotem towarowym,
◾ kontrola oraz obsługa systemu dystrybucji paczek,
◾ działania w celu zabezpieczenia interesów w przypadku nie doręczenia lub zaginięcia przesyłki,
◾ monitorowanie wysyłek, przesyłek kurierskich oraz inne czynności związane z przewozem przesyłki z wyjątkiem samego przewozu,
◾ współpraca z Pionem Logistyki, Sprzedaży oraz firmami kurierskimi.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ wykształcenie wyższe, preferowany kierunek: logistyka,
◾ bardzo dobra znajomość języka niemieckiego oraz dobra znajomość języka angielskiego,
◾ mile widziane doświadczenie w zakresie obsługi przesyłek kurierskich, towaru w drodze,
◾ bardzo dobra znajomość pakietu MS Office (w szczególności Excel),
◾ rozwinięte zdolności analityczne i komunikacyjne,
◾ dyspozycyjność,
◾ prawo jazdy kat. B

Oferujemy:
◾ pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w ponad 15 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾ bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾ zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾ możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾ możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
◾ dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl,
◾ możliwość uczestnictwa w kursie językowym na terenie firmy.


Prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: mł. specjalista ds. kontroli wydań magazynowych.


Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22232
kierowca c+e
19.05.2017.
Firma Barabaś Sp. z o. o. w Lubinie, Centrum Kostki Brukowej i Architektury Ogrodowej zatrudni osobę na stanowisko
KIEROWCA C+E
Wymagania:
- prawo jazdy kategorii C+E,
- uprawnienia do krajowego przewozu rzeczy,
- karta kierowcy (do tachografu),
- dodatkowym atutem będą uprawnienia na HDS,
- rzetelność i odpowiedzialność,
- dyspozycyjność.
 
Oferujemy:
- pracę na lokalnych trasach, każda noc w domu, dostawy do 60km
- pracę w stabilnej firmie o wysokiej pozycji na rynku,
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
 
Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres rekrutacja@barabas.pl, tradycyjnie korespondencyjnie lub osobiście.
 
Informujemy, że zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na wybrane oferty.
 
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".
Telefon: 76 841 50 87
zatrudnię
ID: 22231
monterzy stolarki pcv
19.05.2017.
Firma Passa z oddziałami w Głogowie i Lubinie zatrudni monterów stolarki PCV.
Telefon: +48693135702
zatrudnię
ID: 22230
hostessa
19.05.2017.
HOSTESSA
Miejsce pracy: Polkowice

◾Poszukujemy osób z bardzo dobrą znajomością języka angielskiego lub innego języka obcego, do których obowiązków będzie należeć pełnienie funkcji reprezentacyjno – administracyjnej firmy.

◾Oferujemy stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, stałe godziny pracy, możliwość dalszego rozwoju zawodowego i przystąpienia do programu Benefit MultiSport oraz bezpłatną opieką medyczną.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: hostessa.

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22229
kurs specjalista ds. kadr i płac
18.05.2017.

***Jesteśmy placówką oświatową!
***Szkolimy już ponad 25 lat!

UNIWERSYTET ROBOTNICZY w Lesznie

Zaprasza na następny KURS SPECJALISTY ds. Kadr i Płac- jeszcze w cenie promocyjnej 395.oo zł brutto za całość! - 40 godzin
(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej
opłaty! )

***TERMINY ROZPOCZĘCIA:
- 13.VI.br. - zajęcia we wtorki i czwartki (4 tygodnie)
- 11.VII.br. - zajęcie codziennie (2 tygodnie)

***Płatność ratalna!
***Zniżki dla osób bezrobotnych!

64-100 Leszno, ul. Sienkiewicza 9 - II piętro
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy do 25.V.br. w godz. 11-17.oo
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię
ID: 22228
fryzjer/stylista fryzur
18.05.2017.
Nowy salon fryzjerski (stare miasto) zatrudni fryzjera/kę/stylistę/kę od lipca tego roku.

Wymagane:

- Doświadczenie
- Miła aparycja
- Punktualność
- Wykształcenie kierunkowe
- Kreatywność
- Wysoka kultura osobista
- Wykształcenie i doświadczenie z zakresu barberingu będzie dodatkowym atutem

Oferujemy:

- Miła atmosfera w pracy
- Szkolenia
- Wysokie wynagrodzenie (w zależności od umiejętności i wykształcenia: min. 2600 brutto)
- Ludzkie podejście do pracownika

Prosimy o załączenie zdjęcia, kilku zdjęć swoich prac, oraz krótki opis specjalizacji.
CV prosimy kierować na adres: salon.glogow1@gmail.com, kontaktować będziemy się z wybranymi osobami.
zatrudnię
ID: 22227
sprzedawca- magazynier jysk lubin
18.05.2017.
Zapewniamy:
• Umowę o pracę, po roku - umowę na czas nieokreślony,
• Motywujący system premiowania;
• Rozwój zawodowy (70% naszych kierowników to osoby, które rozpoczynały pracę na stanowisku sprzedawcy),
• Różne benefity - opieka medyczna w korzystnej cenie, rabat pracowniczy, świadczenia świąteczne, itp.,
• Wiedzę o tym, czego inni potrzebują do mieszkania i spania.
Oczekujemy od Ciebie:
• Łatwości w nawiązywaniu kontaktów i przyjaznej postawy w stosunku do klientów,
• Nastawienia na sprzedaż i ciągłego bicia rekordów,
• Umiejętności współpracy i budowania zgranej ekipy,
• Pracy w różnych porach dnia, ale nie nocy.
Co Cię czeka w pracy:
• Kontakt z klientami, którzy w JYSK zawsze są na pierwszym miejscu,
• Realizowanie celów sprzedażowych,
• Wychodzenie naprzeciw wszystkim potrzebom klientów,
• Praca na sali sprzedaży - obsługa kasy, czystość, dotowarowanie,
• Praca na magazynie - przyjmowanie dostaw, dbałość o porządek

Osoby zainteresowane proszę o wysłanie CV na adres: smpl0138@stores.jysk.com

W CV prosimy o zamieszczenie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. Nr 133, poz. 883)”

Skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.
Telefon: 723644611
zatrudnię
ID: 22225
monter stolarki okiennej
18.05.2017.
M.S.- APLAUZ s.c poszukuje pracownika na stanowisko "monter stolarki okiennej". Mile widziane doświadczenie.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt na nr.tel.601447059
Telefon: 601447059, 76 8354532
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama