POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
27
Czerwca 2017
Wtorek
Imieniny obchodzą:
Maria Magdalena,
Władysław,
Władysława,
Włodzisław
Do końca roku 187 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 527 Strona 1 z 18
zatrudnię
ID: 22410
pracownik infrastruktury
27.06.2017.
Euro-Comfort Sp. z o.o. do zakładu produkcyjnego w Lesznie zatrudni osoby na stanowisko:

PRACOWNIK INFRASTRUKTURY

Zatrudniona osoba będzie odpowiadała:

• wykonywanie prac ogólnobudowlanych
• wykonywanie prac remontowych pomieszczeń
• realizowanie drobnych prac naprawczych

Wymagania:

• wykształcenie zawodowe (w zawodzie: malarz, murarz, inne pokrewne)
• mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
• mile widziane uprawnienia do obsługi wózka widłowego oraz prawo jazdy kat. B


Oferujemy:

• wynagrodzenie adekwatne do kwalifikacji i wykonywanej pracy
• zaplecze socjalne oraz świadczenia z funduszu socjalnego
• dodatkowe ubezpieczenie dla pracowników i członków rodzin (również dzieci)
• bezpłatny dowóz pracowników z kierunków: GÓRA, WSCHOWA, KROBIA, BUCZ, KOŚCIAN, BOREK, KRZYWIŃ, PONIEC, GOSTYŃ, ŚREM, RAWICZ, GŁOGÓW



Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie życiorysu na adres:

Euro-Comfort Sp. z o.o.
Ul. Spółdzielcza 49
64-100 Leszno
rekrutacja@euro-comfort.pl
lub kontakt pod nr tel.: 65 52 52 154

Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.
Telefon: 65 52 52 154
zatrudnię
ID: 22408
praca
26.06.2017.
praca dorywcza 4 godziny dziennie rozwożenie towaru wymagane prawo jazdy kat. B, Głogów
zatrudnię
ID: 22406
zatrudnię kierowcę
26.06.2017.
Firma transportowa ze Wschowy zatrudni kierowcę C+E,trasy Polska,Niemcy,Polska,Więcej informacji 601541566.
Telefon: 601541566
zatrudnię
ID: 22405
ccc - pracownik ds. reklamacji
26.06.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym.

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:
PRACOWNIK DS. REKLAMACJI

Miejsce pracy: Polkowice (1 etat)

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

- obsługę procesów reklamacyjnych: wykonywanie napraw i korekt obuwia,
- sprawdzanie jakości towaru,
- przygotowanie obuwia naprawionego do wysyłki.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

- doświadczenie w pracy jako szewc lub kaletnik – mile widziane (przyuczamy do zawodu),
- zdolności manualne i zręczność,
- samodzielność,
- umiejętność pracy w zespole,
- rzetelność w wykonywaniu obowiązków,
- zmysł estetyki.

Oferujemy:

- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
- bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
- możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
- dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl


Od kandydata nie jest wymagane doświadczenie.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: pracownik ds. reklamacji
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22404
praca dla absolwenta
26.06.2017.
Absolwencie nie masz doświadczenia zawodowego?

Z nami je zdobędziesz!

Oferujemy pracę w młodym, dynamicznym zespole, możliwość otrzymania telefonu bez limitu rozmów oraz samochodu służbowego.

Oczekujemy zaangażowania i chęci do pracy, umiejętności budowania relacji z klientami oraz zespołem pracowników.
Szukamy osób z pogodnym usposobieniem, ponurakom dziękujemy :)

Jeżeli masz to coś, co nazywane jest kreatywnością, wyślij CV, z nami możesz przejść ciekawą ścieżkę kariery!
Telefon: 533333284
zatrudnię
ID: 22403
księgowa/ księgowy
26.06.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, firmy działającej na rynkach europejskich i światowych, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Specjalista ds.rozliczeń/Księgowa/Księgowy

Miejsce pracy: Leszno
NR REF.S/197/17

Zakres obowiązków:

- samodzielne dekretowanie dokumentów,
- księgowanie wszelkich zdarzeń gospodarczych,
- sporządzanie sprawozdań do GUSu,
- czynny udział w tworzeniu sprawozdań finansowych,
- czynny udział w zamknięciu miesiąca/roku,
- przygotowanie danych do deklaracji podatkowych i sprawozdań,
- prowadzenie ksiąg rachunkowych zgodnie z obowiązującym prawem,
- monitorowanie bieżących zmian prawa finansowego.

Od kandydatów oczekujemy:

- doświadczenia na podobnym stanowisku,
- bardzo dobrej znajomości zasad rachunkowości,
- praktycznej znajomości prawa podatkowego,
- praktycznej znajomości wewnątrzwspólnotowych nabyć i dostaw,
- praktycznej znajomości exportu i importu,
- znajomości obsługi programów takich jak Płatnik, Symfonia, CDN XL,
- systematyczności i dokładności,
- dobrej organizacji czasu pracy,
- umiejętności pracy w zespole,
- znajomość systemu Optima mile widziana,

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

Tel. 693013524 mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22402
handlowca z j. niemieckim
26.06.2017.
Firma produkcyjno-handlowa zatrudni handlowca z bardzo dobrym j. niemieckim. Więcej informacji pod nr tel.: 696-013-183 w godz. 07:00 - 18:00
Telefon: 696013183
zatrudnię
ID: 22401
praca dla hostessy
25.06.2017.
WITAM
Chętne osoby do przeprowadzania degustacji dla zakładów mięsnych.
KSIĄŻECZKA ZDROWIA - warunek konieczny...
WIĘCEJ INFO 512928945
Telefon: 512 928 945
zatrudnię
ID: 22399
poszukujemy pracownika
23.06.2017.
Klinika Okulistyczna VITA- MED Głogów poszukuje pracownika porządkowego

CV z listem motywacyjnym prosimy przesyłać na adres email :
rekrutacja@vita-med.glogow.pl lub składać osobiście w Rejestracji
Kliniki Okulistycznej VITA-MED Głogów, ul. Legnicka 5.
Telefon: 76 831 37 47
zatrudnię
ID: 22397
elektryk-automatyk
22.06.2017.
Czołowy producent prefabrykatów polimerobetonowych, działający na polskim rynku od ponad 25 lat poszukuje pracownika na stanowisko: ELEKTRYK-AUTOMATYK
W zakresie obowiązków: utrzymanie ruchu linii produkcyjnej. Praca zmianowa.

Wymagania:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe mechaniczne, elektryczne
- min. 1- 2 lata doświadczenia
- uprawnienia elektryczne
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki

Oferujemy:
-zatrudnienie w firmie działającej na rynku 25 lat,
-umowę o pracę na pełny etat,
-system motywacyjny (m.in. premie),
-fundusz socjalny (m.in. wczasy pod gruszą),
-pakiet opieki medycznej.

Kontakt:
-osobisty- Systemy i Technologie Sp. z o.o.
ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice

- telefoniczny- 76 7234215
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię
ID: 22396
praca w sklepie spożywczym.
22.06.2017.
Przyjmę na pełny etat do pracy w sklepie spożywczym. Najlepiej panią z doświadczeniem w handlu. Więcej informacji pod numerem telefonu:505751305.
Telefon: 505031555
zatrudnię
ID: 22393
inżynier zapewnienia jakości produktu
21.06.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Produktu

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/191/17

Zakres obowiązków:

- analiza reklamacji liniowych Klienta,
- analiza zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem,
- inicjowanie oraz kontrola działań, mających na celu poprawienie systemu jakości,
- współpraca z działem produkcji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne( preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości w branży automotive,
- bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu MS Office,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów( narzędzia typu: 7QC tools, Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami( raportowanie 8D),
- znajomość systemu zarządzania jakością( ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych,
- umiejętność organizacji pracy w zespole,
- doświadczenie w audytowaniu( System, Klient, Proces, Dostawca)- mile widziane.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22392
inżynier zapewnienia jakości dostawców
21.06.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192A/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22391
przedszkole poszukuje nauczyciela
21.06.2017.
SADZENIE ROŚLIN, BRODZENIE W BŁOCIE, OBSERWOWANIE MRÓWEK, HODOWANIE ŚLIMAKÓW, ZBIERANIE ZIÓŁ DO ZIELNIKA - TO NASZE SPOSOBY NA POKAZYWANIE DZIECIOM ŚWIATA. A JAKIE SA TWOJE?
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE DOM MONTESSORI POSZUKUJE NAUCZYCIELA: - z wykształceniem pedagogicznym - ze znajomością alternatywnych metod edukacji
- otwartego na nowe wyzwania, wiedzę i doświadczenie
- wsłuchującego się w potrzeby dzieci i podążającego za ich potrzebami

- do edukacji dzieci w grupie mieszanej wiekowo (2,5 - 6 lat) -
przygotowującego otoczenie sali i pomoce dydaktyczne
- gotowego brać udział w szkoleniach i konferencjach.

JEŚLI UWAŻASZ, ŻE SZUKAMY WLAŚNIE CIEBIE, WYŚLIJ CV NA ADRES: PRZEDSZKOLEDOMMONTESSORI@GMAIL.COM

Nadsyłanie zgŁoszeń do 27.06.2017. Skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Przedszkole Niepubliczne Dom Montessori
ul. Długa 80
67-200 Głogów
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 505484680
zatrudnię
ID: 22390
operator koparko-ładowarki i koparki
21.06.2017.
Zatrudnię operatora koparko-ładowarki oraz operatora koparki kl III z uprawnieniami. Mile widziane doświadczenie oraz dyspozycyjność
Telefon: 693 640 220
zatrudnię
ID: 22389
zatrudnimy sprzedawców radwanice i okoli
21.06.2017.
Gminna Spółdzielnia "SCH" w Radwanicach zatrudni osoby chętne do pracy na stanowisko sprzedawca-kasjer, w miejscowości Radwanice oraz na terenie działalności ( Buczyna, Jaczów i wiele innych placówek). Praca na pełny etat. Oferujemy prace w systemie jedno lub dwuzmianowy, wynagrodzenie miesięczne + premia uznaniowa oraz dodatkowe benefity w postaci bonów itp. CV prosimy wysyłać pod adres meilowy (gs-radwanice@o2.pl) lub dzwonić pod numer telefonu 768311416
Telefon: 768311416
zatrudnię
ID: 22388
qubus legnica zatrudni recepcjonist(k)ę
21.06.2017.
Lubisz być zawsze w centrum wydarzeń?
W **** Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

Recepcjonista/ka

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
• poznawanie ludzi ze wszystkich stron świata;
• praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
• jasne zasady współpracy;
• stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
• wsparcie aktywności sportowej;
• miejsce pracy w centrum miasta…
U NAS TO ZNAJDZIESZ!

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
• bezpośrednią obsługą Gości w recepcji (check in/out, wystawianie faktur);
• informowaniem Gości o warunkach pobytu.

JEŚLI:
• znasz język angielski w stopniu dobrym (B1);
• jesteś gotowy/a do pracy w systemie zmianowym 7-19 i
19-7;
• umiesz nawiązać relacje i podtrzymać kontakt z gościem;
• jesteś osobą zorganizowaną i odpowiedzialną;
• masz doświadczenie na podobnym stanowisku (mile widziane)…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

CV prosimy przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=d9ad94fd4a9143a8a28bf26fd167b6e2
lub dostarczyć osobiście do recepcji Hotelu w Legnicy, ul. Skarbowa 2

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22387
kursy zawodowe -dla studentów, absolwent
20.06.2017.
>>>> SZKOLIMY już ponad 25 LAT ! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę - masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> ZAPISZ SIĘ NA KURS- w cenie wakacyjnej!

* KURS Operatora Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz.

* KURS Elektryka do 1kV, Agregaty pradotw.- D,E

* KURS Operatora Suwnic, Podnośników koszowych, Dźwigów i innych urządzeń UDT

* KURSY Ciepłownicze GR.II - D,E - Obsługa Kotłów c.o.(na paliwa stałe,olej,gaz)

* KURSY Gazowników GR.III - D,E

ORAZ
inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNiWERSYTET ROBOTNiCZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 22386
kurs specjalisty ds.kadr i płac - zapisy
20.06.2017.
***********Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ !
***Szkolimy już ponad 25 lat!
KURS DLA STUDENTÓW, ABSOLWENTÓW SZKÓŁ I INNYCH ZAINTERESOWANYCH >>


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - jeszcze w cenie promocyjnej 395.oo zł
brutto za całość! - 40 godzin
(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie
nie pobieramy dodatkowej opłaty! )

***TERMINY ROZPOCZĘCIA:
- 13.VI. br. - kurs trwa - 2 miejsca wolne - niższa cena!
- 11.VII.br.

**Płatność ratalna!
**Zniżki dla osób bezrobotnych!

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
64-100 LESZNO * ul.Sienkiewicza 9
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy do w godz. 11 - 17.oo
tel. 65/ 520-56-46
_____________________________________
>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 22385
qubus hotel zatrudni recepcjonistkę/kę
20.06.2017.
Lubisz być zawsze w centrum wydarzeń?
W **** Qubus Hotel Legnica czeka na Ciebie stanowisko:

Recepcjonista/ka

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
• poznawanie ludzi ze wszystkich stron świata;
• praca w zespole, który wzajemnie się wspiera;
• jasne zasady współpracy;
• stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
• wsparcie aktywności sportowej;
• miejsce pracy w centrum miasta…
U NAS TO ZNAJDZIESZ!

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
• bezpośrednią obsługą Gości w recepcji (check in/out, wystawianie faktur);
• informowaniem Gości o warunkach pobytu.

JEŚLI:
• znasz język angielski w stopniu dobrym (B1);
• jesteś gotowy/a do pracy w systemie zmianowym 7-19 i
19-7;
• umiesz nawiązać relacje i podtrzymać kontakt z gościem;
• jesteś osobą zorganizowaną i odpowiedzialną;
• masz doświadczenie na podobnym stanowisku (mile widziane)…
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

CV prosimy przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=1174ffd282fd4665b4100b7a74f5c7fc
lub dostarczyć osobiście do recepcji Hotelu w Legnicy, ul. Skarbowa 2

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22384
automatyk- technik utrzymania ruchu
20.06.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu W Dziale Obróbki Mechanicznej i Odlewni

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/194/17

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych,
- dokonywanie okresowych przeglądów,
- wypisywanie raportów z pracy,
- usprawnianie procesu produkcyjnego.

Oczekujemy:

- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki,
- umiejętność czytania schematów elektrycznych,
- znajomość programowania sterowników PLC(Mitsubishi),
- nakierowanie na pracę zespołową,
- obsługa komputera.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22383
zatrudnię kierowcę
20.06.2017.
Firma transportowa ze Wschowy zatrudni kierowcę kat. C+E,trasy Polska Niemcy Polska.Więcej informacji 601541566.
Telefon: 601541566
zatrudnię
ID: 22382
referent ds. księgowości
20.06.2017.
Biuro Rachunkowe SORPOL Sp. z o. o. zajmujące się m. in. świadczeniem usług w zakresie prowadzenia księgowości poszukuje osoby na stanowisko:
REFERENT DS. KSIĘGOWOŚCI

Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:
Dekretowanie i księgowanie bieżących dokumentów.
Wprowadzanie danych księgowych do systemu księgowego wg kosztów i rodzaju.
Przygotowywanie danych do deklaracji, sprawozdań podatkowych i finansowych do instytucji państwowych.
Dbanie o prawidłowy przepływ dokumentów i informacji.

Warunkiem podjęcia pracy jest:
Wykształcenie min. średnie- kierunkowe (rachunkowość, ekonomia).
Mile widziane doświadczenie w dziale księgowości.
Znajomość zagadnień księgowych i przepisów podatkowych.
Dodatkowym atutem będzie umiejętność obsługi oprogramowania księgowo- finansowego (mile widziane doświadczenie w obsłudze programu OPTIMA, VENDO)
Dobra organizacja i umiejętność pracy w zespole.
Samodzielność i odpowiedzialność.

Oferujemy:
Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku – umowa o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy.
Rozwój zawodowy przy pomocy profesjonalnych szkoleń.
Niezbędne narzędzia pracy.


Zainteresowane osoby, spełniające powyższe wymagania mogą składać aplikację (tj. CV, list motywacyjny) w formie: elektronicznej – email: hr@sorpol.com.pl lub osobiście w Sekretariacie firmy – Głogów, ul. Piastowska 5, tel. 76 835 00 66.
APLIKACJE PRZYJMOWANE BĘDĄ DO DNIA 30 CZERWCA 2017r.

W treści aplikacji należy umieścić klauzulę:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrze niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie „Sorpol” Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. O ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)

Osobom nadsyłającym ofertę zapewniamy pełną dyskrecję oraz zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami. Brak informacji do 30 dni od złożenia oferty oznacza, że oferta nie zostanie przyjęta.

Telefon: 76 835 00 66
zatrudnię
ID: 22381
specjalista ds. księgowości
20.06.2017.
Biuro Rachunkowe SORPOL Sp. z o. o. zajmujące się m. in. świadczeniem usług w zakresie prowadzenia księgowości poszukuje osoby na stanowisko:
SPECJALISTA DS. KSIĘGOWOŚCI

Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:
Prowadzenie ewidencji dotyczącej zakupu i sprzedaży towarów i usług.
Kontrola formalno- rachunkowa dokumentów księgowych.
Prowadzenie ewidencji środków trwałych, ich amortyzacja i umorzenie.
Prowadzenie rozliczeń z Urzędem Skarbowym w zakresie podatku VAT, podatku dochodowego i podatku od osób fizycznych.
Sporządzanie zeznań rocznych.
Sporządzenia sprawozdań do GUS.
Pomoc przy rozpoczynaniu działalności gospodarczej.

Warunkiem podjęcia pracy jest:
Wykształcenie wyższe,
Min. 2 lata doświadczenia w dziale księgowości,
Dobra znajomość zagadnień księgowych i przepisów podatkowych,
Praktyczna umiejętność obsługi oprogramowania księgowo- finansowego (mile widziane doświadczenie w obsłudze programu OPTIMA, VENDO),
Dobra organizacja i umiejętność pracy w zespole,
Samodzielność i odpowiedzialność,
Mile widziana samodzielność w prowadzeniu ksiąg handlowych,
Dodatkowym atutem będzie doświadczenie na stanowisku głównej księgowej.

Oferujemy:
Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku – umowa o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy.
Rozwój zawodowy przy pomocy profesjonalnych szkoleń.
Niezbędne narzędzia pracy.


Zainteresowane osoby, spełniające powyższe wymagania mogą składać aplikację (tj. CV, list motywacyjny) w formie: elektronicznej – email: hr@sorpol.com.pl lub osobiście w Sekretariacie firmy – Głogów, ul. Piastowska 5, tel. 76 835 00 66.
APLIKACJE PRZYJMOWANE BĘDĄ DO DNIA 30 CZERWCA 2017r.

W treści aplikacji należy umieścić klauzulę:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrze niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie „Sorpol” Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. O ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)

Osobom nadsyłającym ofertę zapewniamy pełną dyskrecję oraz zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami. Brak informacji do 30 dni od złożenia oferty oznacza, że oferta nie zostanie przyjęta.

Telefon: 76 835 00 66
zatrudnię
ID: 22378
liczenie towaru w markecie
20.06.2017.
Liczenie towaru w markecie – praca dodatkowa

Firma INVENT Sp. z o.o. poszukuje osób chętnych do liczenia towaru w markecie

Inwentaryzacja wyjazdowa 23,24,25,27.06.2017

Zapewniamy bezpłatny dojazd w dwie strony

Stawka godzinowa 13,00 zł/h brutto

Wymagamy jedynie:

- pełnoletności
- dyspozycyjności w godzinach późno popołudniowych i nocnych

Zapisz się online na stronie Invent w zakładce Dla Pracownika/Aplikuj/Liczący Polska
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 600020355
zatrudnię
ID: 22377
manager restauracji
20.06.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Manager restauracji

Miejsce pracy: Lubin, Legnica, Polkowice, Gubin
NR REF.S/207/17

Zakres obowiązków:

- zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników, zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska,
- kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji, w tym: obszar produkcji, sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny,
- sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji.

Od kandydatów oczekujemy:

- zdolności interpersonalnych,
- chęci do szkolenia i rozwoju zawodowego,
- umiejętności pracy w zespole,
- umiejętności podejmowania decyzji,
- dyscypliny i sumienności,
- energii i zaangażowania,
- dyspozycyjności.

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- przyjazną atmosferę,
- możliwość rozwoju zawodowego i awansu,
- nowoczesne zasady zarządzania biznesem,
- rozwinięty system szkoleń, system wynagrodzeń bezpośrednio związany z efektywnością i wynikami pracy,
- stałą pracę w stabilnej firmie, będącej liderem w branży.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22376
pracownik restauracji
20.06.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Pracownik restauracji

Miejsce pracy: Lubin, Legnica, Polkowice, Gubin
NR REF.S/208/17

Zakres obowiązków:

- przygotowanie produktów np. kanapek, sałatek, napojów, deserów oraz obsługa urządzeń,
- sprzedaż produktów- obsługa kasy fiskalnej, zestawienie i wydawanie zamówień,
- prace magazynowe- uzupełnianie zapasów,
- utrzymanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń,
- prace porządkowe na sali restauracyjnej oraz na terenie zewnętrznym, wokół restauracji.

Od kandydatów oczekujemy:

- energiczności, sumienności, zaangażowania,
- chęci do pracy,
- wysokiej kultury osobistej,
- przyjaznego podejścia do Gości,
- umiejętności pracy zespołowej,
- książeczka sanepidowska,

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość zakwaterowania osób z Polski,
- miłą i przyjazną atmosferę,
- pracę w młodym, dynamicznym zespole,
- elastyczny grafik dostosowany do Twoich potrzeb,
- możliwość szybkiego rozwoju zawodowego,
- pełen zakres szkoleń.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

mail: specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22375
sprzedawca dział mięso
20.06.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy dział mięso, w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 2000 zł brutto, praca w systemie zmianowym. Dofinansujemy koszty dojazdów pracowników z poza Głogowa. Podania prosze składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię
ID: 22373
praca - krawcowa
19.06.2017.
Salon sukien ślubnych w Lubinie poszukuje krawcowych. Oferujemy prace w miłej atmosferze. Wymagana umiekjentnosc szycia sukienek i żakietów. Wszelkie informacje pod numerem telefonu 691 639 967 lub w salonie SPLENDORS na ul Paderewskiego 106
Telefon: 691 639 967
zatrudnię
ID: 22370
zatrudnię fryzjerkę
19.06.2017.
Zatrudnię fryzjerkę damsko-męską Głogów tel.888833575
Telefon: 888833575
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama