POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
18
Sierpnia 2017
Piątek
Imieniny obchodzą:
Bogusława,
Bronisław, Helena,
Ilona, Klara
Do końca roku 135 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
zatrudnię
> Praca
Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 544 Strona 1 z 19
ID: 22638
rolnictwo
17.08.2017.
zatrudnię osoby z głogowa lub okolic do pracy w rolnictwie wszystkie informacje pod numerem 663935703
Telefon: 663935703
ID: 22637
ccc s.a. - informatyk z j. niemieckim
17.08.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

w związku z szeroką ekspansją proponuje zatrudnienie na stanowisku:

Informatyk
z językiem niemieckim
Miejsce pracy: Polkowice


Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

-wsparcie użytkowników z salonów sprzedaży na rynkach niemieckojęzycznych i anglojęzycznych,
-bieżące rozwiązywanie zgłaszanych problemów użytkowników z rynków niemieckojęzycznych i anglojęzycznych,
-instalację i serwis sprzętu komputerowego oraz oprogramowania w salonach sprzedaży CCC na terenie Europy Zachodniej,
-współpracę z zewnętrznymi dostawcami usług informatycznych,
-bieżące prace w zakresie infrastruktury IT w salonach sprzedaży CCC na terenie Europy Zachodniej.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-biegła znajomość systemów operacyjnych Microsoft,
-biegła znajomość języka niemieckiego,
-bardzo dobra znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem,
-wykształcenie wyższe (kierunki informatyczne lub pokrewne),
-umiejętność serwisowania sprzętu komputerowego,
-prawo jazdy kat. B.,
-umiejętność pracy pod presją czasu,
-dyspozycyjność oraz gotowość do wyjazdów służbowych,
-umiejętność efektywnej pracy w zespole.

Oferujemy:

-pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl,
-kurs językowy na terenie firmy.

Osoby zainteresowane ofertą pracy prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 22636
ccc s.a. - informatyk
17.08.2017.
CCC - niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:
INFORMATYK
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
-nadzór nad komputerami i urządzeniami biurowymi w Centrali i Salonach,
-rozwiązywanie bieżących problemów użytkowników,
-bieżące prace w zakresie struktury IT,
-wdrażanie korporacyjnych standardów IT.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-biegła znajomość systemów operacyjnych: Windows XP, Windows 7, Windows 8,
-znajomość języka angielskiego na poziomie min. komunikatywnym,
-wykształcenie wyższe (kierunki informatyczne lub pokrewne),
-umiejętność serwisowania sprzętu komputerowego,
-prawo jazdy kat. B.,
-umiejętność pracy pod presją czasu,
-chęć podejmowania nowych wyzwań zawodowych, otwartość na wiedzę i nowe umiejętności,
-dyspozycyjność oraz gotowość do wyjazdów służbowych,
-umiejętność efektywnej pracy w zespole.

Oferujemy:

-pracę w bardzo szybko rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy oraz w wielu ciekawych projektach,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 22635
operator maszyn
17.08.2017.

EURO-COMFORT SP. Z O. O. DO ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO W LESZNIE ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO:

OPERATOR MASZYN (do przyuczenia)

ZATRUDNIONA OSOBA BĘDZIE ODPOWIADAŁA ZA:

- ZAPEWNIENIE PRAWIDŁOWEJ PRACY MASZYNY
- OBSŁUGĘ MASZYN
- DBANIE O JAKOŚĆ I TERMINOWOŚĆ PRAC

OFERUJEMY:

- WYNAGRODZENIE ADEKWATNE DO KWALIFIKACJI I WYKONYWANEJ PRACY
- STABILNE ZATRUDNIENIE NA PODSTAWIE UMOWY O PRACĘ
- ZAPLECZE SOCJALNE ORAZ ŚWIADCZENIA Z FUNDUSZU SOCJALNEGO
- DODATKOWE UBEZPIECZENIE DLA PRACOWNIKÓW I CZŁONKÓW RODZIN (RÓWNIEŻ DZIECI)
- BEZPŁATNY DOWÓZ PRACOWNIKÓW Z KIERUNKÓW: GÓRA, WSCHOWA, KROBIA, BUCZ, KOŚCIAN, BOREK, KRZYWIŃ, PONIEC, GOSTYŃ, ŚREM, RAWICZ, GŁOGÓW


ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE CV NA ADRES:

EURO-COMFORT SP. Z O. O.
UL. SPÓŁDZIELCZA 49
64-100 LESZNO
LUB ADRES E-MAIL: rekrutacja@euro-comfort.pl

Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 52 52 154
ID: 22634
studio figura szukamy pracownika
16.08.2017.
Ze względu na dynamiczny rozwój poszukujemy energicznej osoby, lubiącej wyzwania i świetnie radzącej sobie w pracy z ludźmi w charakterze konsultanta zabiegowego - wykonywanie zabiegów kosmetycznych na ciało i twarz w strefie Wellnes&Spa
Jesteśmy licencjonowanym gabinetem modelowania sylwetki działającym w koncepcie międzynarodowej firmy Studio Figura International, która posiada 11 letnie doświadczenie i ponad 800 gabinetów partnerskich na całym świecie. Naszym celem jest dawanie klientkom rezultatów z dziedziny modelowania sylwetki i zdrowego trybu życia.
Korzyści: 📈📈
umowa o pracę 📄
atrakcyjny system wynagradzania💸
udział w szkoleniach 👩‍💼
normowane godziny pracy ⏰
praca w stabilnej, rozwijającej się oraz odpowiedzialnej firmie
możliwości rozwoju zawodowego i osobistego
miła i przyjazna atmosfera
praca w pięknym wnętrzu tylko z kobietami 👩
Oczekiwania:
wykształcenie minimum średnie - kosmetyczne ( niekoniecznie z doświadczeniem- zapewniamy szkolenie)
komunikatywność 🗣️
umiejętność pracy w zespole 👥👤👥
doskonała organizacja pracy 📑📚
zaangażowanie w pracę i pozytywne nastawienie do życia
wysoka kultura osobista 👩
umiejętność budowania relacji z klientkami 😍
miła aparycja 💪
Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane zgłoszenia.
Prosimy o przesyłanie CV ze zdjęciem na adres: magdalena_chudzik@wp.pl
Chcesz wiedzieć więcej zadzwoń 796 260 406
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 796260406
ID: 22633
cinema3d - kierownik kina
16.08.2017.
CINEMA 3D S.A. – działający od kilku lat na polskim rynku operator kinowy, do kina w Głogowie, poszukuje pracownika na stanowisko:

Kierownik Kina (praca zmianowa) – nr ref. KIER/GLO/2017

Zakres obowiązków:
- zarządzenie obiektem oraz koordynacja pracy podległych pracowników,
- raportowanie do centrali zgodnie z przyjętymi standardami,
- szkolenie, rozliczanie i delegowanie zadań podległym pracownikom,
- czuwanie nad prawidłowością projekcji filmowych,
- szereg innych czynności związanych z zapewnieniem zgodnego ze standardami funkcjonowania obiektu,
- dbanie o pozytywny wizerunek.

Wymagania:
- wykształcenie co najmniej średnie,
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników,
- bardzo dobra znajomość obsługi komputera i pakietu biurowego MS Office,
- dyspozycyjność,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- umiejętność pracy w zespole,
- bardzo wysoka kultura osobista,
- aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno–epidemiologicznych.

Oferujemy:
- ciekawą, pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- atrakcyjne warunki pracy,
- stabilność zatrudnienia,
- niezbędne narzędzia pracy.


Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV ze zdjęciem w terminie do 31. sierpnia 2017. na adres e-mail: rekrutacja.glogow@cinema3d.pl

Zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

W aplikacji prosimy zawrzeć klauzulę:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.97,Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 883).”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 539979420
ID: 22631
kurs specjalista ds. kadr i płac
16.08.2017.
*****Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ !
** Szkolimy już ponad 25 lat!

Następny SIERPNIOWY wakacyjny KURS DLA STUDENTÓW, ABSOLWENTÓW SZKÓŁ,
OSÓB PRACUJĄCYCH i BEZROBOTNYCH oraz INNYCH ZAINTERESOWANYCH >>

Nabór na ostatnie miejsca!

* KURS "Specjalisty ds.KADR i PŁAC" - kurs w cenie konkurencyjnej 395.oo zł
brutto za całość! - 40 godzin

(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie
nie pobieramy dodatkowej opłaty! )

Zapisy w godz. 11 -17.oo
Tel. 65/ 520-56-46

* Płatność ratalna!
* Zniżki dla studentów i osób bezrobotnych!

KURSY-SZKOLENIA
UNIWERSYTET ROBOTNICZY
64-100 LESZNO * ul.Sienkiewicza 9
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

________________________________
>>> ZAPRASZAMY <<< >>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
ID: 22630
kursy zawodowe na uprawnienia - zapisy
16.08.2017.
Jesteśmy PLACÓWKĄ OSWIATOWĄ>> SZKOLIMY już ponad 25 LAT ! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę - masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>> Zapisz się na WAKACYJNY KURS!

> KURS Operatora Wózków widłowych podnośnikowych (spalinowe, elektryczne, gazowe)
z UPRAWNIENIAMI Wymiany Butli gaz.

* KURS Elektryka do 1 kV i powyżej + Agregaty prądotwórcze

* Palaczy Kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz)

* Operatora Suwnic, Podnośników koszowych, wciągarek i innych urządzeń UDT

* Zapisy na
egzaminy celem aktualizacji posiadanych już
UPRAWNIEŃ GR.1, GR.2 i GR.3 (DOZORU, EKSPLOATACJI) - ważność 5 lat


ORAZ
inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 - 17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

KURSY-SZKOLENIA-UPRAWNIENIA
UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>> PŁATNOŚĆ RATALNA !
>>> ZNIŻKI dla osób bezrobotnych!

>>>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
ID: 22628
dodatkowa praca
15.08.2017.
Chcesz dorobić. Dodatkowa praca. Umowa zlecenie. Potrzebni pracownicy do przygotowania imprez sportowo-rekreacyjnych pod względem technicznym oraz porządkowym. Praca o różnych porach dnia i różnych dniach tygodnia. Nie trzeba posiadać specjalnych umiejętności. Praca na umowę zlecenie 14 złotych na godzinę brutto. Informacja w dni robocze 7-15 Jerzy techniczny@rcslubin.pl 767561106 lub Kasia 767561105, 607 836 885 kasia.techniczny@rcslubin.pl
Zapraszamy do współpracy
Telefon: 663745747
ID: 22627
stróż nocny
15.08.2017.
Zatrudnię stróża nocnego do Obiektu w Polkowicach.
Wszelkie informacje i szczegóły pod podanym numerem telefonu. mile widziany Emeryt lub Rencista :)
Telefon: 667-883-641
ID: 22625
restauracja kfc polkowice poszukuje prac
14.08.2017.
W KFC stawiamy na ludzi, bo to dzięki nim nasi Goście codziennie wychodzą z naszych restauracji zadowoleni. Każda przygotowana kanapka czy napój smakują tak dobrze dzięki wspaniałym ludziom, którzy ciężko pracują i dokładają wszelkich starań, żeby dostarczyć Gościom jak najlepsze produkty. Jeżeli jesteś osobą otwartą, ceniącą sobie dobrą atmosferę w pracy, a do tego lubisz pracę zespołową – czekamy właśnie na Ciebie!

Chcesz zostać Pracownikiem restauracji KFC Polkowice?

U nas:

· Poznasz kogoś fajnego. Będziesz częścią zgranej i wesołej paczki!

· Dostaniesz coś ekstra. Mamy nagrody i premie dla najlepszych!

· Jeśli chcesz, zostaniesz menadżerem restauracji. Awans po kilku miesiącach pracy? Wszystko w Twoich rękach! U nas 80% awansów odbywa się wewnętrznie.

· Otrzymasz ulubione produkty KFC w super cenach. Nasi współpracownicy i przyjaciele płacą dużo mniej!

· Zrelaksujesz się i odpoczniesz po pracy. Bez problemu, dzięki bogatej ofercie programu kafeterii!

· Będziesz mógł doskonalić swoje umiejętności. W KFC oferujemy solidne szkolenia na każdym szczeblu.

· Otrzymasz od nas stabilne zatrudnienie. W KFC gwarantujemy pensję na czas. Dotrzymujemy słowa!

Chcesz wiedzieć więcej?
Czekamy właśnie na Ciebie!
Aplikuj!
Telefon: 572 508 797
ID: 22624
rolnictwo
14.08.2017.
zatrudnię osoby do pracy sezonowej w rolnictwie z głogowa lub okolic. telefon 663935703
Telefon: 663935703
ID: 22621
kucharz
14.08.2017.
Poszukujemy osobę na stanowisko kucharza w przedszkolu. Wymagane kwalifikacje do pracy w zawodzie kucharza i/lub doświadczenie w pracy w kuchni. Wszelkie informacje pod nr tel 792791444
Telefon: 792791444
ID: 22620
zatrudnimy do sprzątania sklepu glogovia
14.08.2017.
Witam,
Zatrudnię osobę do sprzątania sklepu odzieżowego mieszczącego się w Galerii Glogovia.
Praca odbywa się 3 dni w tygodniu: wtorek, czwartek, sobota w godzinach: 7:00-9:00. Osoby chętne proszę o kontakt na numer: 792-012-529, Pozdrawiam
Telefon: 792012529
ID: 22619
praca dla cieśli i zbrojarzy !!
14.08.2017.
ZATRUDNIĘ CIEŚLI I ZBROJARZY , PRACA NA TERENIE HUTY MIEDZI GŁOGÓW!! GWARANTUJEMY UMOWĘ O PRACE ORAZ WYSOKIE ZAROBKI. WIĘCEJ INFORMACJI POD NR TEL. 511 771 302
Telefon: 511771302
ID: 22618
sprzedawca- mechanik poszukiwany
13.08.2017.
Firma PILMAR - dealer STIHL , 59-300 Lubin , ul.Malachitowa 3 , zatrudni pracownika na stanowisko sprzedawca-mechanik .CV proszę składać osobiście lub email : biuro@pilmar.pl
Telefon: 768442200
ID: 22613
elektryk
11.08.2017.
Zatrudnię elektryka do pracy w delegacji w Niemczech. Krótkie zlecenie lub na dłuższy okres. Umowa. Stawki niemieckie
Telefon: 602361094
ID: 22609
zatrudnię kierowcę-magazyniera
10.08.2017.
ZATRUDNIĘ KIEROWCĘ-MAGAZYNIERA W SKLEPIE MEBLOWYM BRW PRZY UL. ARNIKOWEJ 4 W POLKOWICACH
CV PROSZĘ PRZESYŁAĆ NA ADRES BRWPOLKOWICE@WP.PL LUB OSOBIŚCIE W SALONIE
WYMAGANIA:
PRAWO JAZDY KAT B
Telefon: 694489487
ID: 22608
zatrudnię kierowcę
10.08.2017.
Firma transportowa ze Wschowy zatrudni kierowcę kat.C+E.
Trasy Polska Niemcy Polska,
nowe zestawy Scania Krone.
Zarobki od 5-7 tysięcy.
Więcej informacji 601541566.
Telefon: 601541566
ID: 22607
ccc s.a. - referent ds. towarowania
10.08.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym.

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:
REFERENT DS. TOWAROWANIA SKLEPÓW / ALOKATOR

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

-codzienne zaopatrywanie salonów w odpowiedni asortyment oraz kontrolę stanów magazynowych salonów,
-wprowadzanie przecen towaru do systemu na podstawie otrzymywanych dokumentów od przełożonego,
-przygotowywanie i wydawanie dyspozycji przesunięcia towaru między salonami lub salonem a magazynami CCC,
-zabezpieczanie towaru dla nowo otwieranych salonów,
-cotygodniową, wnikliwą kontrolę i analizę poziomu zatowarowania salonów,
-cotygodniową kontrolę i analizę wyników sprzedaży na powierzonych salonach, wyciąganie wniosków i dążenie do maksymalizacji sprzedaży, współczynników i parametrów sprzedażowych,
-współtworzenie planów asortymentowych na kolejne sezony (raporty, sprawozdania),
-stały kontakt z Regionalnymi Kierownikami Sprzedaży,
-kontrolę sieci CCC poprzez systematyczne wyjazdy na salony (minimum raz na kwartał).

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-doświadczenie w branży obuwniczej na podobnym stanowisku - mile widziane,
-wykształcenie wyższe (min. średnie),
-bardzo dobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego,
-znajomość obsługi komputera i programów pakietu MS Office,
-wysokie zdolności analityczne i logicznego myślenia,
-dyspozycyjność,
-zaangażowanie i samodzielność w działaniu,
-umiejętność współpracy w zespole i pozytywne, otwarte nastawienie.

Oferujemy:

-pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl,
-kurs językowy na terenie firmy.

Wszystkie zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Alokator.


Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 22606
pomoc kuchenna
10.08.2017.
Poszukujemy osobę na stanowisko pomocy kuchennej zarejestrowaną w urzędzie pracy do 30 roku życia. Wszelkie informacje pod nr tel 792791444
Telefon: 792791444
ID: 22602
zatrudnię mechanika
09.08.2017.
Serwis Ogumienia, Automechanika Edal, mieszczący się w Serbach, Główna 14 (zaraz za stacją Orlen) poszukuje kandydata na stanowisko
MECHANIK
Oferujemy
Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na czas nieokreślony (po 3-miesięcznym okresie próbnym).
Ubezpieczenie grupowe.
Możliwość rozwoju i samorealizacji oraz poszerzania swojej wiedzy z zakresu motoryzacji.
Pracę w dynamicznym i profesjonalnym zespole.
Oczekujemy
Komunikatywności.
Dobrej organizacji pracy własnej.
Dokładności w działaniu.
Mile widziany staż pracy na stanowisku mechanik pojazdów samochodów.

Zainteresowane osoby mogą składać CV w formie elektronicznej; lukasz.czykirski@partneropony.pl lub osobiście w firmie – Głogów, Serby ul. Główna 14 (502 219 415)
Telefon: 502219415
ID: 22601
kierowca ( kat. c + e) na trasach między
09.08.2017.
Firma ANTRANS z 20 - letnim doświadczeniem w branży transportowej , o stabilnej sytuacji finansowej , w związku z dynamicznym rozwojem , zatrudni Kierowców (kat. C + E ) na trasach międzynarodowych .
Gwarantujemy terminową płatność wynagrodzenia , pracę na taborze nowych samochodów. Ubezpieczenie na życie , oraz prywatną opiekę medyczną .
Osoby zainteresowane , proszone są o kontakt pod nr tel. +48 605 340 913 
Telefon: 607211726
ID: 22599
zatrudnię operatorów obrabiarek
09.08.2017.
ZATRUDNIĘ DO PRACY NA OBRABIARKACH KONWENCJONALNYCH TOKARZY-SZLIFIERZY, FREZERÓW-WYTACZARZY. MIEJSCE PRACY CHOCIANÓW.
Telefon: 692 263 386
ID: 22597
pomoc domowa
08.08.2017.
Dam prace osobie przy sprzątaniu domu w Sobinie. Godziny i czas pracy do uzgodnienia.
Telefon: 600248571
ID: 22596
operator maszyn
08.08.2017.
EURO-COMFORT SP. Z O. O. DO ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO W LESZNIE ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO:

OPERATOR MASZYN (do przyuczenia)

ZATRUDNIONA OSOBA BĘDZIE ODPOWIADAŁA ZA:

- ZAPEWNIENIE PRAWIDŁOWEJ PRACY MASZYNY
- OBSŁUGĘ MASZYN
- DBANIE O JAKOŚĆ I TERMINOWOŚĆ PRAC

OFERUJEMY:

- WYNAGRODZENIE ADEKWATNE DO KWALIFIKACJI I WYKONYWANEJ PRACY
- STABILNE ZATRUDNIENIE NA PODSTAWIE UMOWY O PRACĘ
- ZAPLECZE SOCJALNE ORAZ ŚWIADCZENIA Z FUNDUSZU SOCJALNEGO
- DODATKOWE UBEZPIECZENIE DLA PRACOWNIKÓW I CZŁONKÓW RODZIN (RÓWNIEŻ DZIECI)
- BEZPŁATNY DOWÓZ PRACOWNIKÓW Z KIERUNKÓW: GÓRA, WSCHOWA, KROBIA, BUCZ, KOŚCIAN, BOREK, KRZYWIŃ, PONIEC, GOSTYŃ, ŚREM, RAWICZ, GŁOGÓW


ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE CV NA ADRES:
EURO-COMFORT SP. Z O. O.
UL. SPÓŁDZIELCZA 49
64-100 LESZNO
LUB ADRES E-MAIL: rekrutacja@euro-comfort.pl

Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 52 52 154
ID: 22594
kfc lubin - pracownik restauracji 13zł/h
07.08.2017.
Chcesz zostać Pracownikiem restauracji KFC CUPRUM LUBIN?
U nas:
Poznasz kogoś fajnego. Będziesz częścią zgranej i wesołej paczki!
Dostaniesz coś ekstra. Mamy nagrody i premie dla najlepszych!
Jeśli chcesz, zostaniesz menadżerem restauracji. Awans po kilku miesiącach pracy? Wszystko w Twoich rękach! U nas 80% awansów odbywa się wewnętrznie.
Otrzymasz ulubione produkty KFC w super cenach. Nasi współpracownicy i przyjaciele płacą dużo mniej!
Zrelaksujesz się i odpoczniesz po pracy. Bez problemu, dzięki bogatej ofercie programu kafeterii!
Będziesz mógł doskonalić swoje umiejętności. W KFC oferujemy solidne szkolenia na każdym szczeblu.
Otrzymasz od nas stabilne zatrudnienie. W KFC gwarantujemy pensję na czas. Dotrzymujemy słowa!

APLIKUJ na 103108@amrest.eu lub przynieść CV do restauracji.

Przed Tobą świetna zawodowa przygoda, która może odmienić Twoje życie!


Chcesz wiedzieć więcej? Odwiedź www.praca.kfc.pl i poznaj nas bliżej.
Telefon: 713861968
ID: 22593
doradca klienta w placówce bankowej
07.08.2017.
Dołącz do naszego zespołu i rozwiń z nami skrzydła!

Jako Partner Nest Banku aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Doradca Klienta w Placówce Partnerskiej
Miejsce pracy: Polkowice

Zakres obowiązków:

•realizacja planów sprzedażowych
•obsługa klientów w zakresie prowadzenia kont i rachunków bankowych
•aktywne pozyskiwanie nowych klientów, dbając jednocześnie o wysoki poziom obsługi
•kształtowanie pozytywnego wizerunku firmy
•terminowe raportowanie wyników

Oczekujemy:
•doświadczenia w sprzedaży
•wysokiej orientacji na wynik
•bardzo dobrych umiejętności organizacji pracy własnej
•bardzo dobrych umiejętności sprzedażowych, negocjacyjnych oraz analitycznych
•odporności na stres, umiejętności pracy pod presją czasu
•wykształcenia wyższego
•prawa jazdy kat. B


Oferujemy:
•zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
•bardzo atrakcyjny system premiowy
•pakiet profesjonalnych szkoleń
•możliwość rozwoju zawodowego


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na e-maila: doradcabankowy100@gmail.com

W aplikacji prosimy o zamieszczenie następującej klauzuli:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez BDF z siedzibą w Polkowicach prowadzącego placówkę partnerską Nest Banku w Polkowicach dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacyjnego, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych.
ID: 22589
pracownik ogólnobudowlany - ciesla
04.08.2017.
ZATRUDNIMY CIEŚLI ZBROJARZY, PRACOWNIKÓW OGÓLNOBUDOWLANYCH DO PRACY W KRAJU I ZAGRANICĄ- ZBROJENIE; SZALOWANIE; BETONOWANIE

OFERUJEMY;
*STAŁĄ I LEGALNĄ PRACĘ;
* UBEZPIECZENIE;
* PRZEJAZDY ZAGWARANTOWANE PRZEZ PRACODAWCĘ;
* BEZPŁATNE ZAKWATEROWANIE;
* ATRAKCYJNE TERMINOWE WYNAGRODZENIE;
TEL ; 601 940 240
MAIL: praca@radoxim.pl
Telefon: 601940240
ID: 22588
zatrudnimy osobę do sprzątania-glogovia
04.08.2017.
Witam,
Poszukujemy osoby do sprzątania sklepu odzieżowego znajdującego się w Galerii Glogovia.

Praca odbywa się 3 dni w tygodniu: wtorek, czwartek, sobota w godz. 7:00 -9:00.

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt na numer 792-012-529 lub o kontakt e-mailowy z dopiskiem "Glogovia" i podanym numerem telefonu.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 792012529
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama