POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
23
Kwietnia 2017
Niedziela
Imieniny obchodzą:
Gerard, Helena,
Jerzy, Wojciech
Do końca roku 252 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
zatrudnię
> Praca
Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 456 Strona 1 z 16
ID: 22134
kino helios w lubinie poszukuje baristów
22.04.2017.
Dołącz do zespołu Kina Helios w Lubinie i razem z nami zbuduj zespół BARISTÓW jakich nie powstydziłaby się żadna kawiarnia. Oferujemy profesjonalne przeszkolenie, pracę w młodym, kreatywnym zespole w najbardziej dynamicznie rozwijającej się sieci kin w Polsce. Chcesz zdobywać doświadczenie w interesującym Cię zawodzie już na etapie szkoły średniej lub studiów? Jesteś osobą, której szukamy. Masz doświadczenie w zawodzie baristy oraz status ucznia/studenta? Czekamy na Twoje CV. Nie przegap szansy na - być może - przygodę Twojego życia.
Oczekujemy zaangażowania, chęci rozwoju, zapału do nauki, kreatywności, umiejętności pracy w zespole, statusu ucznia/studenta oraz posiadania ważnej książeczki SANEPiD.
Jeśli spełniasz powyższe warunki oraz skończyłaś/łeś 17 lat - złóż CV na adres lubin@helios.pl.
O zakończeniu rekrutacji poinformujemy mailowo.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 722382329
ID: 22131
florysta
21.04.2017.
Zatrudnię florystę do pracy w Pracowni florystycznej. Miejsce pracy Polkowice.
Telefon: 5 76 74 19 36
ID: 22130
praca holandia
21.04.2017.
praca przy sortowaniu i pakowaniu warzyw i owoców.
Telefon: 696729944
ID: 22129
pracownik produkcji
21.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Pracownik produkcji
Praca tymczasowa NR REF. S/80/17
Miejsce pracy: Chocianów


Obowiązki na stanowisku pracy:

- lekkie prace produkcyjne,
- obsługa linii produkcyjnej,
- pakowanie towaru.

Od kandydatów oczekujemy:

- dyspozycyjności,
- umiejętności pracy w zespole,

Oferujemy:

- umowę o pracę ( trzy zmiany),
- premia uznaniowa,
- dodatek 20% za pracę na nocnej zmianie,
- możliwość zdobycia doświadczenia w firmie produkcyjnej,



Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
ID: 22128
poszukuję technika radiologii
20.04.2017.
Zatrudnię na etat - umowa o pracę technika radiologii.
Kontakt telfoniczny 608341327
Telefon: 608341327
ID: 22126
"złota rączka"
20.04.2017.
Firma z Głogowa poszukuje pracownika na stanowisko "złota rączka".
Obowiązki: wykonywanie drobnych napraw, wykonywanie drobnych prac monterskich, hydraulicznych, prace malarskie.
Praca na cały etat.
Tel. 606 978 941
Telefon: 606978941
ID: 22125
spedytor z j. angielskim
20.04.2017.
Bardzo prężnie rozwijająca się firma RITEX oferuje stanowisko:

Spedytor Międzynarodowy z językiem angielskim.

OFERUJEMY:

- umowę o pracę
- atrakcyjne wynagrodzenie,
-miłą atmosferę pracy w międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
-szkolenie przy wdrożeniu w pracę,
-wolne weekendy
-możliwość awansu i rozwój zawodowy w rozwijającej się firmie

ZADANIA:

- samodzielne pozyskiwanie i realizowanie międzynarodowych zleceń transportowych z terenu Unii Europejskiej za pośrednictwem podwykonawców,
-budowanie relacji i podtrzymywanie kontaktów z klientami i podwykonawcami, w tym pozyskiwanie nowych klientów i zleceń spedycyjnych
-gwarantowanie prawidłowego obiegu dokumentów oraz terminowej płatności

WYMAGANIA:

-zaawansowana znajomość w mowie i piśmie j. angielskiego
- doświadczenie na stanowisku spedytora bądź handlowca w branży TSL
-komunikatywność i orientacja na bezpośrednią współpracę z klientem
- dyspozycyjność
-dobra organizacja pracy oraz umiejętność podejmowania szybkich i trafnych decyzji pod presja czasu
-odporność na stres


Aplikacje proszę przesyłać na adres:
piotr@ritex.glogow.pl

Odwiedź nas na facebook’u: https://www.facebook.com/phuritex?ref=hl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 22124
spedytor z j. angielskim
20.04.2017.
Bardzo prężnie rozwijająca się firma RITEX oferuje stanowisko:

Spedytor Międzynarodowy z językiem angielskim.

OFERUJEMY:

- umowę o pracę
- atrakcyjne wynagrodzenie,
-miłą atmosferę pracy w międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
-szkolenie przy wdrożeniu w pracę,
-wolne weekendy
-możliwość awansu i rozwój zawodowy w rozwijającej się firmie

ZADANIA:

- samodzielne pozyskiwanie i realizowanie międzynarodowych zleceń transportowych z terenu Unii Europejskiej za pośrednictwem podwykonawców,
-budowanie relacji i podtrzymywanie kontaktów z klientami i podwykonawcami, w tym pozyskiwanie nowych klientów i zleceń spedycyjnych
-gwarantowanie prawidłowego obiegu dokumentów oraz terminowej płatności

WYMAGANIA:

-zaawansowana znajomość w mowie i piśmie j. angielskiego
- doświadczenie na stanowisku spedytora bądź handlowca w branży TSL
-komunikatywność i orientacja na bezpośrednią współpracę z klientem
- dyspozycyjność
-dobra organizacja pracy oraz umiejętność podejmowania szybkich i trafnych decyzji pod presja czasu
-odporność na stres

Aplikacje (CV +list motywacyjny) proszę składać poprzez przycisk aplikowania

Aplikacje proszę przesyłać na adres:
piotr@ritex.glogow.pl

Odwiedź nas na facebook’u: https://www.facebook.com/phuritex?ref=hl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 22123
magazynier/operator wózka widłowego
20.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Magazynier/Operator wózka widłowego
NR REF. S/133/17
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- załadunek i rozładunek towarów,
- właściwa i terminowa realizacja zadań,

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę,
- stabilne zatrudnienie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
ID: 22122
operator maszyny pakującej
20.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Operator maszyny pakującej (praca również dla kobiet)
Praca tymczasowa NR REF. S/87/17
Miejsce pracy: Chocianów


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa maszyny pakującej.


Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenia średniego,
- umiejętności obsługi komputera,
- dyspozycyjności,
- odpowiedzialności,

Oferujemy:

- umowę o pracę ,
- dodatek 20% za pracę na nocnej zmianie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- szeroki zakres szkoleń na stanowisku pracy.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
ID: 22121
praca/staż w źródle zdrowia
20.04.2017.
Dołącz do naszego zespołu! :) -> Praca/Staż w Centrum Żywieniowym Źródle Zdrowia

Stanowisko - Pracownik Pijalni Soków Świeżo Wyciskanych

Wymagania:
- Pozytywna osobowość
- Dobra aparycja
- Chęć do pracy
- Mile widziane doświadczenie w gastronomi lub w sprzedaży

Prosimy o przesłanie aplikacji na adres

sebastian.g.gorski@gmail.com lub kontakt telefoniczny pod numerem: 693-058-056
Telefon: 693058056
ID: 22120
monter
20.04.2017.
Zatrudnimy pracowników do montażu namiotów i boksów na zawody konne. Miejscem pracy jest Francja lub Polska.

Wymagania:
- prawo jazdy kat. B,
- otwartość,
- pracowitość,
- umiejętność pracy w zespole.

Oferujemy:
- zatrudnienie na umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Prosimy o przesłanie CV na adres: cld@cld.com.pl
Telefon: 607 955 512
ID: 22119
kierownik magazynu
20.04.2017.
Kierownik magazynu

Miejsce pracy: GŁOGÓW

Twoje Zadania:

• przyjmowanie dostaw materiałów i surowców na magazyn oraz ich weryfikacja pod względem jakościowym i ilościowym,
• przygotowywanie palet do załadunku,
• transport wewnętrzny,
• obsługa urządzeń magazynowych,
• dbałość o porządek na magazynie.
Twój Profil:

• doświadczenie w pracy na magazynie,
• uprawnienia do obsługi wózków widłowych,
• praktyczne doświadczenie w poruszaniu się wózkami widłowymi czołowymi i bocznymi,
• gotowość do pracy,
• rzetelność, dokładność, samodzielność, dyspozycyjność.
• Prawo jazdy kat .”B”
Oferujemy:

• Stabilne warunki zatrudnienia
• Umowę o pracę.
• Terminowe wynagrodzenie.



Jesteś zainteresowany ?
CV i list motywacyjny proszę przesłać na email : praca@radoxim.pl w temacie : kierownik magazynu.
Z odpowiednimi kandydatami skontaktujemy się osobiście.

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity Dz. U. z 2016 r. poz. 922 z późn. zm. ). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Telefon: 601940240
ID: 22118
ślusarz-mechanik pod ziemią
20.04.2017.
Uznany producent sprzętu i urządzeń górniczych legitymujący się Certyfikatem Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością poszukuje do pracy:
Ślusarz-mechanik maszyn i urządzeń górniczych pod ziemią

Wymagania:
• wykształcenie minimum zawodowe (preferowane średnie) o specjalności technicznej,
• umiejętność czytania i analizowania schematów hydraulicznych,
• doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku,
• bardzo dobry stan zdrowia,
• odporności na stres i umiejętności pracy w zespole,
• gotowości do pracy w systemie zmianowym,

Mile widziane:
• uprawnienia do obsługi suwnic ze sterowaniem z poziomu roboczego,
• umiejętność diagnozowania silników spalinowych, mostów napędowych i przekładni,
• ukończone kursy specjalistyczne,
• znajomość języka angielskiego,
• prawo jazdy kategorii B,

Miejsce wykonywania pracy:
Kopalnie KGHM.
Kandydatom oferujemy między innymi:
• pracę w dynamicznym i doświadczonym zespole,
• możliwość ciągłego rozwoju poprzez udział w szkoleniach,
• opiekę abonamentową Miedziowego Centrum Zdrowia w Lubinie.

Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres:
Mine Master Spółka z o.o. w Wilkowie,
ul. Dworcowa 27; 59-500 Złotoryja,
e-mail: kadry@minemaster.eu

wraz z klauzulą:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. nr 133, poz.883)”.
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 22117
elektromonter maszyn górnicz. pod ziemią
20.04.2017.

Uznany producent sprzętu i urządzeń górniczych legitymujący się Certyfikatem Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością poszukuje do pracy:
Elektromonter maszyn i urządzeń górniczych pod ziemią

Wymagania:
• wykształcenie minimum zawodowe (preferowane średnie) o specjalności: elektryk, elektromechanik, elektromonter,
• posiadanie ważnych uprawnień SEP do 1kV (E),
• umiejętność czytania i analizowania schematów elektrycznych,
• znajomość obsługi systemów sterowania odbiornikami o mocy 2 ÷ 55 kW,
• bardzo dobry stan zdrowia,
• odporności na stres i umiejętności pracy w zespole,
• gotowości do pracy w systemie zmianowym,

Mile widziane:
• uprawnienia pomiarowe,
• uprawnienia do obsługi suwnic ze sterowaniem z poziomu roboczego,
• znajomość języka angielskiego,
• prawo jazdy kategorii B,
• doświadczenie w zawodzie automatyka, elektronika,
• umiejętność programowania sterowników PLC,

Miejsce wykonywania pracy:
Kopalnie KGHM.
Kandydatom oferujemy między innymi:
• pracę w dynamicznym i doświadczonym zespole,
• możliwość ciągłego rozwoju poprzez udział w szkoleniach,
• opiekę abonamentową Miedziowego Centrum Zdrowia w Lubinie.

Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres:
Mine Master Spółka z o.o. w Wilkowie,
ul. Dworcowa 27; 59-500 Złotoryja,
e-mail: kadry@minemaster.eu

wraz z klauzulą:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. nr 133, poz.883)”.
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 22116
poszukujemy konserwatora
19.04.2017.
Firma Górny-Poczynek (salon Renault w Głogowie)poszukuje osób na stanowisko Konserwator.
Mile widziana umiejętność dokonywania drobnych prac budowlanych.
Zatrudnienie na umowę o pracę na pełen etat - 2200 zł./brutto.
Możliwość zatrudnienia osób z Orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności.
Oferty proszę przesyłać drogą meilową na adres:
praca@renault.lubin.pl
lub osobiście w salonie Renault w Głogowie.
ID: 22115
inżynier zapewnienia jakości produktu
19.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Produktu

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/191/17

Zakres obowiązków:

- analiza reklamacji liniowych Klienta,
- analiza zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem,
- inicjowanie oraz kontrola działań, mających na celu poprawienie systemu jakości,
- współpraca z działem produkcji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne( preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości w branży automotive,
- bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu MS Office,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów( narzędzia typu: 7QC tools, Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami( raportowanie 8D),
- znajomość systemu zarządzania jakością( ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych,
- umiejętność organizacji pracy w zespole,
- doświadczenie w audytowaniu( System, Klient, Proces, Dostawca)- mile widziane.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

tel.693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
ID: 22114
inżynier zapewnienia jakości dostawców
19.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192A/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

tel.693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
ID: 22113
automatyk- technik utrzymania ruchu
19.04.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu W Dziale Obróbki Mechanicznej i Odlewni

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/194/17

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych,
- dokonywanie okresowych przeglądów,
- wypisywanie raportów z pracy,
- usprawnianie procesu produkcyjnego.

Oczekujemy:

- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki,
- umiejętność czytania schematów elektrycznych,
- znajomość programowania sterowników PLC(Mitsubishi),
- nakierowanie na pracę zespołową,
- obsługa komputera.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

tel.693013524
mail: specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
ID: 22112
referent ds. towarowania sklepów / aloka
19.04.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

REFERENT DS. TOWAROWANIA SKLEPÓW / ALOKATOR

Miejsce pracy: Polkowice
Wymiar etatu: cały etat

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ codzienne zaopatrywanie salonów w odpowiedni asortyment oraz kontrolę stanów magazynowych salonów,
◾ wprowadzanie przecen towaru do systemu na podstawie otrzymywanych dokumentów od przełożonego,
◾ przygotowywanie i wydawanie dyspozycji przesunięcia towaru między salonami lub salonem a magazynami CCC,
◾ zabezpieczanie towaru dla nowo otwieranych salonów,
◾ cotygodniową, wnikliwą kontrolę i analizę poziomu zatowarowania salonów,
◾ cotygodniową kontrolę i analizę wyników sprzedaży na powierzonych salonach, wyciąganie wniosków i dążenie do maksymalizacji sprzedaży, współczynników i parametrów sprzedażowych,
◾ współtworzenie planów asortymentowych na kolejne sezony (raporty, sprawozdania),
◾ stały kontakt z Regionalnymi Kierownikami Sprzedaży,
◾ kontrolę sieci CCC poprzez systematyczne wyjazdy na salony (minimum raz na kwartał).

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ doświadczenie w branży obuwniczej na podobnym stanowisku - mile widziane,
◾ wykształcenie wyższe (min. średnie),
◾ znajomość języka angielskiego bądź niemieckiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację – warunek konieczny,
◾ znajomość obsługi komputera i programów pakietu MS Office,
◾ wysokie zdolności analityczne i logicznego myślenia,
◾ dyspozycyjność,
◾ zaangażowanie i samodzielność w działaniu,
◾ umiejętność współpracy w zespole i pozytywne, otwarte nastawienie.

Oferujemy:

◾ praca w bardzo szybko rozwijającej się firmie, obecnej w ponad 15 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾ bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾ zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾ możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾ możliwość wpływania na kierunki rozwoju spółki / spółek zależnych,
◾ karty rabatowe na zakupy w salonach CCC,
◾ przyjazna atmosfera i elastyczne godziny pracy.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 22110
praca dla monterów stolarki pcv
19.04.2017.
Zatrudnimy monterów stolarki PCV. Umowa o prace na pełen etat. Praca na terenie Głogowa Lubina i okolic.
Telefon: +48693135702
ID: 22109
specjalista ds. kadr i płac
19.04.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

SPECJALISTA DS. KADR I PŁAC

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

- sporządzanie i prowadzenie dokumentacji kadrowo - płacowej (akta osobowe, umowy, porozumienia, przeszeregowania itp.),
- rozliczanie czasu pracy (kontrola prawidłowości sporządzania harmonogramów czasu pracy),
- sporządzanie, naliczanie i rozliczanie list płac (w tym absencje chorobowe).

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

- minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku,
- wykształcenie wyższe lub średnie,
- biegła znajomość pakietu MS Office,
- wysokie umiejętności organizacyjne,
- umiejętność pracy w zespole,
- entuzjazm, zaangażowanie i energia w działaniu,
- umiejętność pracy w zespole.

W zamian oferujemy:

- pracę w bardzo szybko rozwijającej się firmie, obecnej w ponad 15 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
- bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na zastępstwo na okres ok. 1,5 roku,
- możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
- dodatkowe benefity w postaci bonów na zakupy w sieci CCC,
- możliwość uczestnictwa w kursie językowym na terenie firmy,
- „krótsze piątki”,
- przyjazną atmosferę pracy.

Prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych."
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 22108
kierowca kat. b miedzynarodówka
18.04.2017.
Zatrudnie kierowce kat B , wyjazdy miedzynarodowe ! wiecej szczegółów pod nr kontaktowym
Telefon: 694160631
ID: 22106
sprzedawca-wykładanie towaru
18.04.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy- wykładanie towaru w pełnym wymiarze czasu pracy. Praca w godzinach 6-14. Wynagrodzenie 2000 zł brutto. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
ID: 22105
kurs elektryków, kierowcy wózków widłowy
17.04.2017.
_____SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> ZAPISZ SIĘ NA KURS w cenie konkurencyjnej!

** KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. - cena promocyjna 295,oo PLN!

** KURS Elektryka do 1kV + OBSŁUGA Agregatów pradotw.- cena wyjątkowa 530,oo PLN za całość z Egzaminem i UPRAWNIENIAMI; oraz Zapisy na Egzaminy aktual.D,E (należy zdawać co 5 lat)

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT - Zapisy trwają !

* KURS Palacza kotłów c.o.(na paliwa stałe,olej,gaz) w cenie 530,oo PLN za całość kursu z Egzaminem i UPRAWNIENIAMI; oraz Zapisy na Egzaminy aktual.D,E (należy zdawać co 5 lat) - OSTATNIE ZAPISY!


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

____<<< ZAPRASZAMY >>>>_________________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
ID: 22101
młodszy specjalista ds. przyjęć magazyno
14.04.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

MŁODSZY SPECJALISTA DS. PRZYJĘĆ MAGAZYNOWYCH

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

-wystawianie wszystkich dokumentów z zakresu obrotu towarem obowiązujących w CCC S.A.,
-zakładanie kartotek towarowych według zasad obowiązujących w firmie CCC S.A.,
-terminowe i systematyczne dostarczanie dokumentów przyjęcia do Działu kontroli przyjęć magazynowych,
-prawidłową klasyfikację poszczególnych asortymentów w kartotece towarowej oraz uzupełnianie kartotek towarowych przyjmowanego towaru,
-kontrolę dostaw pod względem jakościowym i ilościowym zgodnie ze stosownymi dokumentami potwierdzającymi dostawę,
-kontrolę przyjmowanego towaru pod względem poprawności: etykiet, kodów kreskowych, cen sprzedaży, opakowań jednostkowych,
-przygotowywanie oraz dostarczanie wzorów asortymentu do działu zakupów,
-czynny udział w inwentaryzacji.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-wykształcenie min. średnie (mile widziane o profilu logistycznym),
-mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku lub w dziale logistyki,
-bardzo dobra znajomość pakietu Office ze szczególnym uwzględnieniem Excel i Word,
-komunikatywna znajomość języka angielskiego,
-umiejętność pracy pod presją czasu,
-kreatywność,
-komunikatywność,
-dyspozycyjność,
-prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

-stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat w dobrze zorganizowanej, międzynarodowej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
-możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego na terenie firmy,
-możliwość rozwoju zawodowego oraz wdrażania własnych pomysłów,
-atmosferę wzajemnego szacunku sprzyjającą podejmowaniu nowych wyzwań,
-uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy oraz w wielu ciekawych projektach,
-dodatkowe benefity w postaci bonów na zakupy w sieci CCC.

Prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: aneta.slipko@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
ID: 22099
praca/staż w źródle zdrowia
14.04.2017.

Staż/Praca w Centrum Żywieniowym Źródło Zdrowia.

Stanowisko - Pracownik Pijalni Soków Świeżo Wyciskanych

Wymagania:

- Pozytywna energia!
- Odpowiedzialność
- Chęć do pracy
- Przyjazna aparycja


Kontakt: 693-058-056, sebastian.g.gorski@gmail.com
Telefon: 693058056
ID: 22098
zatrudnię osobę do projektowania mebli
13.04.2017.
Zatrudnię osobę do projektowania mebli kuchennych w salonie BRW w Polkowicach
Mile widziane doświadczenie na podanym stanowisku lub kreatywność i chęć nauczenia się programu do projektowania .
Zadania na stanowisku :
Projektowanie systemów mebli kuchennych pod indywidualne potrzeby klienta.
Przygotowanie projektów i wizualizacja mebli za pomocą programów komputerowych.
Obsługa klientów i sprzedaż produktów na zamówienie.
Obsługa klientów i sprzedaż asortymentu z godnie z przyjętymi standardami.
Kompleksowe doradztwo w zakresie mebli, sprzętu AGD i elementów wyposażenia kuchni.
Realizowanie założonych celów sprzedażowych.
Telefon: 694460707
ID: 22097
mechanik samochodowy, elektryk
13.04.2017.
Zatrudnię mechanika
samochodowego i elektryka do prężnie działającego warsztatu samochodowego przeniesionego z Lubina do Polkowic. Miejsce pracy Polkowice.

Wymagania:
-doświadczenie w zawodzie,
-solidność,
-rzetelność,
-samodzielność,
-umiejętność działania pod presją czasu,
-umiejętność pracy w zespole,
-punktualność,
-pasja motoryzacyjna.

Zgłoszenia wraz CV proszę przesyłać na adres bjb_glowice@o2.pl lub umawiać się telefonicznie na rozmowę pod nr 505 270 985
Telefon: 505 270 985
ID: 22096
kierownik robót/architektowanie krajobra
13.04.2017.
Firma „PRO-INFRA” Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów poszukuje kandydatów na stanowisko:
KIEROWNIK ROBÓT / ARCHITEKTOWANIE KRAJOBRAZU

Zakres obowiązków:
   - planowanie, realizacja i nadzór nad pracami na terenach zieleni,
   - kierowanie podległymi pracownikami, organizacja pracy,

Nasze wymagania:
    - min. 2 lata doświadczenia w pracy przy realizacji projektów i pielęgnacji terenów zieleni,
   - wykształcenie min. średnie, kierunkowe (ogrodnictwo, architektura krajobrazu, leśnictwo),
    - umiejętność prowadzenia i rozliczania robót,
    - znajomość branży ogrodniczej i budowlanej,
    - dobre umiejętności organizatorskie i umiejętność pracy w zespole,
    - sumienność i odpowiedzialność,
- zamiłowanie do prac ogrodniczych i dyspozycyjność
    - prawo jazdy kat. B,
    - znajomość języka angielskiego i/lub niemieckiego będzie dodatkowym atutem.

Oferujemy:
    - atrakcyjne wynagrodzenie,
    - możliwość dokształcania,
    - pracę przy różnorodnych, interesujących realizacjach,
    - odpowiednie zaplecze sprzętowe,
    - niezbędne narzędzia pracy.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie:
    - listu motywacyjnego,
    - CV,
   na adres praca@pro-infra.pl

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama