POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 390 Strona 1 z 13
szukam pracy
ID: 18388
szukam pracy na wywrotke
30.10.2014.
Szukam pracy jako kierowca WYWROTKI w okolicach Głogowa posiadam prawo jazdy kat c+e Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 512947516
szukam pracy
ID: 18383
Szuka Pracy
29.10.2014.
Mam 25 lat poruszam się na wózku aktywnym mam stopień znaczny posiadam własne auto poszukuję jakiegokolwiek zatrudnienia pilnee Pozdrawiam. Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 667864715
szukam pracy
ID: 18380
Sprzedawca, magazynier
28.10.2014.
26 lat, szukam pracy w charakterze magazyniera, sprzedawcy lub kierowcy. Staż w magazynie (6 miesięcy), doświadczenie jako sprzedawca w sklepie z artykułami przemysłowymi (3 lata). Prawo jazdy kat.B (5 lat), uprawnienia do kierowania wózka widłowego.
Telefon: 782842031
zatrudnię
ID: 18378
Przyjmę sprzątaczkę-recepcjonistkę
28.10.2014.
Przyjmę do pracy w motelu w Głogowie Sikorskiego 76 sprzątaczkę - recepcjonistkę, rencistka lub emerytka. Czas pracy od 13 do 21. Lub zatrudnię na ZUS.
Telefon: 887833764
zatrudnię
ID: 18376
GRAFIK CCC S.A.
28.10.2014.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

GRAFIK

Miejsce pracy: Polkowice.

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ projektowanie elementów dekoracji sezonowej, nośników komunikatów handlowych, opakowań, toreb reklamowych, uniformów firmowych, etykiet i innych oznaczeń na potrzeby sieci salonów sprzedaży,
◾ pomoc graficzną na potrzeby innych działów Spółki, np. ogłoszenia rekrutacyjne, zaproszenia, schematy organizacyjne, prezentacje itp.,
◾ wizualizacje reklam zewnętrznych na elewacjach centrów handlowych oraz innych nośnikach,
◾ przygotowanie zaakceptowanych projektów do produkcji, akceptowanie prototypów i wydruków próbnych oraz nadzór produkcji,
◾ współpracę z drukarniami, agencjami reklamowymi i innymi firmami produkującymi materiały marketingowe potrzebne do sezonowej ekspozycji dekoracji i towaru w sieci salonów sprzedaży zgodnie z harmonogramem sezonów akcji marketingowych,
◾ współpracę ze spółkami zagranicznymi grupy CCC oraz podmiotami franczyzowymi w celu przygotowania różnych wersji językowych wszystkich elementów dekoracji i oznaczeń marketingowych na potrzeby salonów zagranicznych.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ minimum 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w dużej Spółce z branży mody, FMCG lub agencji reklamowej,
◾ wykształcenie średnie lub wyższe, kierunkowe (grafika komputerowa, malarstwo; mile widziani absolwenci ASP),
◾ wiedza z zakresu identyfikacji wizerunkowej, komunikacji wizualnej, znajomość branży reklamowej,
◾ biegła znajomość programów graficznych: zalecany ADOBE CS5,
◾ znajomość języka angielskiego zapewniająca swobodną komunikację,
◾ wrażliwość i wyczucie piękna przy projektowaniu,
◾ kreatywność, twórczość, nieszablonowość,
◾ sumienność, terminowość, dobra organizacja pracy,
◾ umiejętność pracy w zespole,
◾ praca pod presją czasu,
◾ prawo jazdy kategorii B.

W zamian oferujemy:

◾ stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełny etat w dobrze zorganizowanej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
◾ możliwość rozwoju zawodowego,
◾ wynagrodzenie adekwatne do osiąganych wyników,
◾ uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy,
◾ możliwość uczestniczenia w kursach językowych.

Dodatkowo prosimy o wysłanie swojego portfolio na adres mailowy: pracaccc[<@>]ccc.eu w temacie wpisując „PORTFOLIO – Imię i nazwisko”.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie:
www.ccc.eu

bądź skopiowanie poniższego linku, pod którym znajduje się kwestionariusz i wklejenie go do paska adresu w przeglądarce:
https://praca.ccc.eu/pr/pr_pub_lp.asp?v=ccc.eu&ip=36&at=1

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 18375
Doradca serwisowy SEAT
28.10.2014.
Autoryzowany Dealer SEATa poszukuje pracownika na stanowisko Doradcy Serwisowego.

Wymagania:
- znajomość branży motoryzacyjnej,
- biegłość w programach informatycznych,
- znajomość mechaniki i elektryki samochodowej,
- bardzo dobre zdolności komunikacyjne i interpersonalne,
- pozytywne nastawienie i motywacja do pracy,
- zdolności organizacyjne,
- samodzielność,
- obowiązkowość,
- odpowiedzialność,

Mile widziana znajomość j.niemieckiego lub angielskiego.

Oferujemy:

- pracę w stabilnej i szybko rozwijającej się firmie,
- możliwość rozwoju zawodowego,
- stałe wynagrodzenie i atrakcyjny system premiowy,
- umowę o pracę na czas określony.

Praca na pełny etat.
Telefon: 502418401
zatrudnię
ID: 18374
Zatrudnię fryzjerkę
28.10.2014.
Zatrudnię Fryzjerkę z doświadczeniem, więcej informacji pod numerem telefonu 509 - 661 - 057
Telefon: 509661057
zatrudnię
ID: 18373
Praca dodatkowa- doradca klienta.
27.10.2014.
Firma finansowa zatrudni na teren Głogowa osobę na stanowisko doradcy klient.Do obsługi grupa 80 klientów. Praca polega na odbieraniu rat u klientów i podpisywaniu nowych umów pożyczek.Pracę można traktować jako dodatkowe źródło dochodu. Mile widziane osoby będące na rencie lub emeryturze.
Telefon: 660498267
zatrudnię
ID: 18370
Kurier/Przedstawiciel Handlowy
27.10.2014.
Jesteśmy firmą specjalizującą się w rozwiązaniach marketingowych. Prowadzimy kampanie sprzedażowe
dla liderów na polskim rynku.

Poszukujemy osób z własnym samochodem osobowym do stałej pracy na stanowisku
Przedstawiciel Handlowy/Kurier w oddziale firmy w Głogowie.

Oferujemy szkolenia, miłą atmosferę, wsparcie, oraz atrakcyjne wynagrodzenie.

Praca polega na dostarczaniu gotowych dokumentów do klientów i ewentualnej pomocy przy dokonywaniu
formalności (podpisy w odpowiednich miejscach, etc). Nie wymagamy przy tym nieziemskich umiejętności,
a przede wszystkim liczymy na pracowitość i zaangażowanie.

Tak więc jeżeli lubisz jeździć samochodem i mieć częsty kontakt z ludźmi, to ta oferta jest skierowana
właśnie do Ciebie!

Podsumowując:

Oferujemy:
-atrakcyjne wynagrodzenia, a w nich podstawa (1500) + wysokie premie za wyniki i zaangażowanie,
-atrakcyjny system motywacyjny,
-możliwość otrzymania samochodu służbowego i awansu za dobre wyniki w pracy!,
-darmowy system szkoleń,
-telefon służbowy,
-oraz pracę w młodym zespole.

Wymagamy:
-pełnej dyspozycyjności,
-prawa jazdy kat.B,
-własnego samochodu (na okres próbny),
-umiejętności pracy w warunkach stresujących,
-wysokiej kultury osobistej, oraz łatwości w nawiązywaniu kontaktów.

NIE WYMAGAMY DOŚWIADCZENIA!
CV ZE ZDJĘCIEM prosimy wysyłać na maila kurier.glogow[<@>]time2call.pl lub przez serwis medziowe.pl
w temacie wpisując KURIER.

W CV prosimy umieścić klauzule: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb
niezbędnych do realizacji procesów rekrutacyjnych zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie
danych osobowych (t.j. Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z poz. zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 18368
Zatrudnię Panią do robienia garmażerki
27.10.2014.
Zatrudnię panią do robienia garmażerki (pierogi, kluski, kopytka, gołąbki).
Praca w barze z polską kuchnią w Głogowie, od poniedziałku do piątku - rano, 5 godzin dziennie.

Wymagania: umiejętność szybkiego lepienia pierogów i książeczka sanepidowska.
Mile widziane doświadczenie.

Więcej
informacji:793 181 207
Telefon: 793181207
szukam pracy
ID: 18365
SZUKAM PRACY!
26.10.2014.
SZUKAM PRACY JAKO PRACOWNIK BIUROWY LUB POMOC NAUCZYCIELA.

Absolwentka Wyższej Szkoły Humanistycznej w Lesznie szuka pracy jako pomoc nauczyciela w przedszkolu lub pracownik biurowy. W trakcie studiów miałam okazje odbyć praktyki w przedszkolu i szkole podstawowej. Posiadam półroczny staż pracy w przedszkolu. Pracowałam w biurze na stanowisku obsługa administracyjna.
Telefon: 663 309 802
zatrudnię
ID: 18364
PRACOWNIKÓW DO DOCIEPLEŃ
26.10.2014.
Poszukuję doświadczonych pracowników do pracy przy dociepleniach budynków.Praca od zaraz na terenie Głogowa.Atrakcyjna forma zatrudnienia oraz płaca.
Telefon: 506808951
zatrudnię
ID: 18359
Praca dla krawcowej
23.10.2014.
zatrudnię krawcową do pracy w usługach krawieckich na terenie Głogowa, praca od poniedziałku do piątku w godz. 10:oo - 18:oo
CV proszę wysyłać na adres:
tissue[<@>]poczta.onet.pl
zatrudnię
ID: 18354
NIKE CDO szuka przedstawicieli
23.10.2014.
Nie masz pracy? A może szukasz dodatkowego zajęcia?

ZOSTAŃ NASZYM PRZEDSTAWICIELEM

Nike Centrum Dochodzenia Odszkodowań Sp. z o.o. S.K.A.
poszukuje osób otwartych na nowe wyzwania, kontaktowych i przebojowych.

Zakres obowiązków:
- kreatywne poszukiwanie i pozyskiwanie klientów
- zbieranie dokumentacji w sprawie

Oferta skierowana jest do osób, które oczekują samodzielnej pracy lub
szukają dodatkowego źródła dochodu. Wynagrodzenie zależne od rezultatów
pracy.

Wymagania:
- bardzo dobre zdolności komunikacyjne i interpersonalne
- pozytywne nastawienie i motywacja do pracy
- zdolności organizacyjne
- samodzielność

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 517 520
683 lub przesłanie swojego CV na adres:

nike[<@>]odszkodowanialeszno.com
Nike Centrum Dochodzenia Odszkodowań Sp. z o.o. S.K.A.
ul. Leszczyńskich 5
64-100 Leszno
www.odszkodowanialeszno.com

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na
przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla
potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z
dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r.
Nr 101, poz. 926, ze zm.)".

Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się z wybranymi kandydatami.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 517520683
zatrudnię
ID: 18353
pracownik do dociepleń
22.10.2014.
Zatrudnie pracownika do dociepleń praca na terenie głogowa i okolic wymagane doswiadczenie przy tego typu pracach. 609-455-501
Telefon: 609-455-501
zatrudnię
ID: 18352
OPIEKUNKA OSOB STARSZYCH W NIEMCZECH
22.10.2014.
Witam poszukujemy

Opiekunki osób starszych WYSOKIE ZAROBKI-UBEZPIECZENIE NIEMIECKIE /1zarobki 1400EURO NETTO

Niemieckie Warunki PIERWSZA

Partner wymaga dyspozycji 4 tygodniowej w systemie.
Język podstawowy
800 euro
Język komunikatywny
1150 euro
Język dobry
1250 euro
język bardzo dobry
1400 euro

1. Oferujemy zatrudnienie z niemieckim ubezpieczeniem z końcem września 2014.Nowy model zatrudnienia.
2. Umowa jest polska LECZ UBEZPIECZENIE JEST NIEMIECKIE już NA DRUGI DZIEŃ OTRZYMANIE PISMA POTWIERDZAJĄCE UBEZPIECZENIE I MOZLIWOSC KORZYSTANIA ZE WSZYSTKICH LEKARZY W NIEMCZECH A DO 6 TYG KARTA AOK Z CZIPEM.
3. Emerytura już po 5 latach pracy. około 180euro
4. Kindergeld w kwocie 184 euro na jedno dziecko do wieku do lat 24!Nasz partner pomaga we wszystkich formalnościach.
5. zwrot kosztów podróży od 120-150 euro.
6. Karta AOK- Państwowe ubezpieczenie niemieckie.

Niemieckie warunki DRUGA

Partner nie wymaga dyspozycji 4 tygdoniowej dlatego tez zarobki są mniejsza jak u partnera w/w.Partner ma zlecenie tylko na j.komunikatywny oraz j.dobry


Język komunikatywny
1000-1140 euro netto
Język dobry
1100-1170euro netto


Polskie warunki
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Gwarantujemy:
* legalność
* umowę zlecenie
* wysokie zarobki od 800 do 1300 euro w zależności od poziomu języka (w celu dokształcenia proponujemy darmowe kursy) 
* bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie
* zwrot kosztów podróży od 120-150
* opiekę koordynatora w Polsce i Niemczech
Wymagania:
* minimum komunikatywna znajomość j. niemieckiego
* doświadczenie w opiece nad osobami starszymi
* miłe usposobienie, otwartość na ludzi
WYSYŁAMY UMOWĘ PRZEDWSTĘPNĄ – W KTÓREJ PANI MA GWARANCJE WYNAGRODZENIA.


Jeśli nie znasz języka, oferujemy darmowe kursy w naszej szkole. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty.
Jeżeli nie mieszkasz w Głogowie – oferujemy kursy skyepowe!!!!

KONTAKT:767219090/767275323 lub 791-575-149.dzwonic do 22!
Komórkowy :czynny do godziny 21!!!!!
dwa maile:
1.centrum.j.konik[<@>]gmail.com
2.arbeitsvermittlungkonik[<@>]gmail.com
Telefon: 0048534603100
zatrudnię
ID: 18349
ŚLUSARZ
22.10.2014.
Dynamicznie rozwijająca się firma Deko-BAU Sp. z o.o. z branży: projektowanie mebli, konstrukcji, zatrudni od zaraz na umowęo pracę ŚLUSARZA.
Wymagane doświadczenie na podobnym stanowisku - spawanie aluminium metodą TIG, samodzielność w działaniu oraz umiejętność czytania rysunków technicznych
tel: 76-819-56-64 ; e-mail: dekobau[<@>]dekobau.pl
Telefon: 76-819-56-64
zatrudnię
ID: 18347
Firma Domino Sp.j. zatrudni SPRZEDAWCĘ
22.10.2014.
Firma Domino Sp.j. z siedzibą w Dzierżoniowie zatrudni osobę na stanowisko

SPECJALISTA ds. SPRZEDAŻY

w nowym salonie w LUBINIE.

Praca od zaraz.

Od kandydatów wymagamy:

- bardzo dobrej organizacji pracy, sumienności i zaangażowania,
- preferowane będą osoby z doświadczeniem zawodowym w działach sprzedaży, obsługi klienta,
- znajomość branży ceramicznej lub drzwiowej będzie dodatkowym atutem,
- umiejętności obsługi urządzeń biurowych,
- znajomości edytorów tekstu pakietu MS Office.


Opis stanowiska:

- pozyskiwanie i obsługa klientów zgodnie ze standardami firmy,
- przyjmowanie i wprowadzanie zamówień,
- wystawianie faktur,
- kontrola realizacji zamówień,
- dbanie o pozytywny wizerunek firmy.

Oferujemy:

- pracę w stabilnej i szybko rozwijającej się firmie,
- możliwość rozwoju zawodowego,
- stałe wynagrodzenie i atrakcyjny system premiowy,
- umowę o pracę na czas określony.


Praca na pełny etat.


CV wraz ze zdjęciem oraz listem motywacyjnym proszę kierować pod adres mailowy sekretariat[<@>]domino.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 748324800
zatrudnię
ID: 18345
OBSŁUGA KINA HELIOS
21.10.2014.
Kino Helios, poszukuje uczniów/studentów chętnych do pracy przy obsłudze kina. Forma zatrudnienia: umowa- zlecenie.
Zakres obowiązków:
Obsługa kas biletowych, przygotowanie i sprzedaż artykułów spożywczych w kawiarni i barach, obsługa sal kinowych.

Podstawowe warunki, jakie powinni spełniać kandydaci:
o uczeń /student w wieku do 26 lat
o samodzielność
o umiejętność pracy w zespole
o komunikatywność i ukierunkowanie na klienta
o dyspozycyjność
o zaangażowanie

Zainteresowani proszeni są o przesyłanie aplikacji (CV koniecznie ze zdjęciem + list motywacyjny) na adres lub pozostawić w kasie kina
Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 722-382-329
zatrudnię
ID: 18344
OBSŁUGA KINA HELIOS
21.10.2014.
Kino Helios, poszukuje uczniów/studentów chętnych do pracy przy obsłudze kina. Forma zatrudnienia: umowa- zlecenie.
Zakres obowiązków:
Obsługa kas biletowych, przygotowanie i sprzedaż artykułów spożywczych w kawiarni i barach, obsługa sal kinowych.

Podstawowe warunki, jakie powinni spełniać kandydaci:
o uczeń /student w wieku do 26 lat
o samodzielność
o umiejętność pracy w zespole
o komunikatywność i ukierunkowanie na klienta
o dyspozycyjność
o zaangażowanie

Zainteresowani proszeni są o przesyłanie aplikacji (CV koniecznie ze zdjęciem + list motywacyjny) na adres lub pozostawić w kasie kina
Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna.

Telefon: 722-382-329
zatrudnię
ID: 18343
Praca przy inwentaryzacji
21.10.2014.
Praca w Niemczech od zaraz! Pracownik Inwentaryzacji
Poszukuję osób chętnych i gotowych do pracy na terenie Niemiec przy inwentaryzacji. Zajmujemy się świadczeniem usług dla naszych klientów z Niemiec przy inwentaryzacji środków spożywczych, tekstyliach, drogerii jak i również materiałów budowlanych. Zapewniamy transport oraz zakwaterowanie. Umowa o pracę na warunkach niemieckich, atrakcyjne wynagrodzenie. Obecna praca zapewniona jest do 02.2015. Tygodniowo zapewnione jest 30h pracy, nadgodziny do indywidualnego rozpatrzenia. Chętne osoby proszę o kontakt oraz przesłanie CV na adres: adrianvw[<@>]interia.pl.
zatrudnię
ID: 18341
Kierowca kat. C+E kraj
21.10.2014.
Zatrudnię kierowcę posiadającego kat. C+E. Praca na terenie kraju. Transport ponadgabarytowy. Więcej informacji 601 066 337. Dokumenty można przesłać na adres : biuro[<@>]duwe.com.pl z tytułem "gabaryty"
Telefon: 655265129
zatrudnię
ID: 18340
Przedstawiciel handlowy!
21.10.2014.
Zatrudnię KOBIETĘ na stanowisko: Przedstawiciel Handlowy.

Wymagania:

- Prawo jazdy kat. B
- Komunikatywność
- Dyspozycyjność 5 dni w tygodniu
- Wiek 20-30 lat
- Mile widziane doświadczenie w pracy Przedstawiciela Handlowego

Praca na terenie całej Polski. Kilkudniowe wyjazdy.

ZAPEWNIAMY:
- wynagrodzenie 2500 zł
- telefon służbowy
- samochód służbowy
- noclegi podczas wyjazdów w hotelu
- dieta
- praca w miłym zespole.

KONTAKT:
glass-pol[<@>]wp.pl, 882 039 603
Telefon: 882 039 603
zatrudnię
ID: 18339
STOLARZ
21.10.2014.
Dynamicznie rozwijająca się firma Deko-BAU Sp. z o.o. z Lubina; branża: projektowanie mebli, konstrukcji, zatrudni od zaraz na umowęo pracę 2 STOLARZY.
Wymagane 2-3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku - umiejętność wykonywania mebli z litego drewna, płyt wiórowych i laminatów, samodzielność w działaniu oraz czytanie rysunków technicznych.

KONTAKT:
dekobau[<@>]dekobau.pl
Telefon: 76-819-56-64
zatrudnię
ID: 18337
MŁODSZY SPECJALISTA D. REMONTÓW CCC S.A.
21.10.2014.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

MŁODSZY SPECJALISTA DS. REMONTÓW

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ obsługa telefonu alarmowego SERWISU REMONTOWEGO 24h,
◾ kontrola stanów magazynowych, zamawianie materiałów niezbędnych do otwarcia nowego sklepu,
◾ obsługa portalu OTRS (portal zgłoszeń serwisowych pochodzących z placówek CCC S.A.),
◾ kontrola skuteczności realizacji zgłoszeń na platformach POSSERWIS i SESCOM,
◾ koordynacja współpracy z firmami zewnętrznymi,
◾ tworzenie kosztorysów na potrzeby ubezpieczyciela oraz usuwanie szkód z tego tytułu,
◾ koordynacja firm przy likwidacji szkód ogólnobudowlanych, elektrycznych i wodnokanalizacyjnych wynikających z nagłych zdarzeń,
◾ korespondencja z wynajmującymi w sytuacjach, gdy usunięcie usterki leży w ich gestii,
◾ pozyskiwanie nowych firm na potrzeby działu.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ wykształcenie techniczne (budowlane),
◾ doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku będzie atutem,
◾ wysoki poziom kultury osobistej,
◾ doskonałe zdolności organizacyjne, dokładność i terminowość,
◾ samodzielność w realizacji zadań,
◾ umiejętność łatwego nawiązywania kontaktów i wysokie zdolności interpersonalne,
◾ odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu,
◾ zaangażowanie i dyspozycyjność,
◾ prawo jazdy kat. B (czynne),
◾ umiejętność obsługi komputera pakiet MS Office, Auto CAD.

W zamian oferujemy:

◾ stabilne zatrudnienie na umowę o pracę na pełny etat,
◾ praca w godzinach 8.00 - 16.00,
◾ możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego na terenie firmy,
◾ możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijającej się firmie o stabilnej pozycji rynkowej.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie:
www.ccc.eu

bądź skopiowanie poniższego linku, pod którym znajduje się kwestionariusz i wklejenie go do paska adresu w przeglądarce:

https://praca.ccc.eu/pr/pr_pub_lp.asp?v=ccc.eu&ip=72&at=1

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 48 (076) 845 84 00
zatrudnię
ID: 18333
SPECJALISTA DS. KOSZTORYSOWANIA CCC S.A.
20.10.2014.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

SPECJALISTA DS. KOSZTORYSOWANIA CCC S.A.

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ przygotowywanie kosztorysów w oparciu o dokumentację techniczną,
◾ sporządzanie kosztów robót budowlanych, instalacyjnych, elektrycznych,
◾ sporządzanie przedmiaru robocizny i materiałów,
◾ raportowanie z wykonania zadań inwestycyjnych i opracowywanie prognoz w odniesieniu do planu,
◾ wsparcie w negocjacjach handlowych,
◾ udział w zespole inwestycyjnym przygotowującym dokumentację wykonawczą i podwykonawczą.
◾ współpraca z Działem Inwestycji i kierownikami budów.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ umiejętność sporządzania i weryfikowania kosztorysów inwestorskich, ofertowych oraz powykonawczych,
◾ doświadczenie zawodowe na stanowisku kosztorysanta,
◾ znajomość branży budowlanej i elektrycznej,
◾ umiejętność analizy dokumentacji projektowej,
◾ umiejętność samodzielnego przygotowywania obmiarów,
◾ praktyczna znajomość programów: NORMA, MS Office,
◾ dyspozycyjność i gotowość do wyjazdów służbowych,
◾ znajomość języka niemieckiego umożliwiająca swobodną komunikację.

W zamian oferujemy:

◾ stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat w dobrze zorganizowanej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
◾ możliwość rozwoju zawodowego i wdrażania własnych pomysłów,
◾ uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy,
◾ możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie:
www.ccc.eu

bądź skopiowanie poniższego linku, pod którym znajduje się kwestionariusz i wklejenie go do paska adresu w przeglądarce:

https://praca.ccc.eu/pr/pr_pub_lp.asp?v=ccc.eu&ip=53&at=1

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 076 845 84 00
zatrudnię
ID: 18332
Praca dodatkowa + prezenty
20.10.2014.
Zostań Konsultantką Avon lub zamawiaj Sama dla Siebie! Zapisz się i korzystaj z przywilejów! AVON to marka, której nie trzeba przedstawiać, szeroka gama produktów i zróżnicowane ceny zapewnią Ci duży wybór i wielu klientów. Otwórz przed sobą nowe możliwości – dołącz do nas. Wiek, płeć i wykształcenie nie mają znaczenia. Zapewniamy:  brak wpisowego,  wygodny sposób składania zamówień przez Internet, telefon,  zarobek do 40% zebranego zamówienia,  profesjonalne szkolenia kosmetyczne potwierdzone certyfikatami,  nowości kosmetyczne w specjalnych cenach zanim pojawią się w katalogu, * odroczony termin płatności  prezenty i atrakcyjne oferty w ramach specjalnych programów dla nowych konsultantek,  dla ambitnych możliwość awansu - stanowisko Lidera. Dla nowych i odnawiających umowy Konsultantek wspaniały program „Twój pewny start” z prezentami. Oferuję materiały na start: katalogi, próbki itp. oraz PREZENT ode mnie :) tel kontaktowy 880413118 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 880413118
zatrudnię
ID: 18321
PRZYJMĘ KOMUNIKATYWNĄ KOBIETĘ
17.10.2014.
PRZYJĘ DO PRACY NA UMOWĘ-ZLECENIE Z UBEZPIECZENIEM KOMUNIKATYWNĄ KOBIETĘ. CZAS PRACY DOWOLNY, SAMA ZDECYDUJESZ W JAKICH GODZINACH. ANKIETOWANIE, UMOWY, OPIEKA NAD GRUPĄ KONSULTANTEK AVONU. ZAROBKI NA POCZĄTEK 200-1800 + PREMIA.
Telefon: 501581527
zatrudnię
ID: 18319
KIEROWCA KAT.C+E
17.10.2014.
Firma transportowa MILEWICZ zatrudni doświadczonych kierowców kat. C+E w ruchu międzynarodowym.Kontakt pod nr tel 655403002 lub w siedzibie firmy :Wschowa ul.Nowopolna 2B
Telefon: 655403002
zatrudnię
ID: 18317
POSZUKUJE DO PRACY
16.10.2014.
PAN KRZYSZTOF POPEK POSZUKUJE OSOBY DO PRACY W SKLEPIE SPOZYWCZYM W JERZMANOWEJ.
Telefon: 512369788
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama