POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
5
Maja 2016
Czwartek
Imieniny obchodzą:
Irena, Teodor,
Waldemar,
DZIEŃ
LEŚNIKA I DRZEWIARZA
Do końca roku 240 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 386 Strona 1 z 13
zatrudnię
ID: 20722
kierowca praca legalna osnabrück kat ce
04.05.2016.
Legalna praca dla 3 kierowców w systemie 3/1 z województwa dolnośląskiego. Wymagania: ważne prawo jazdy kat.C+E, karta kierowcy, znajomość obsługi zestawu, auta 2 letnie Mercedes / Man zestaw 15,4lm aktualne psychotesty, znajomość jezyka niemieckiego lub angielskiego w stopniu komunikatywnym ,wymagane 1 rok doświadczenia, przestrzeganie czasu pracy kierowcy, kurs na przewóz rzeczy. Dojazd / Zjazd własnym autem, więcej informacji pod telefonem 784 491 219 lub u pracodawcy www.dierkes-spedition.de
Telefon: 784491219 lub 0049 5426 9432 0
zatrudnię
ID: 20720
kierowca kat. c+e
04.05.2016.
Firma REMONDIS POLKOWICE SP. Z O.O. zatrudni kierowcę kat. C+E. Wymagana aktualna karta kierowcy, kurs na przewóz rzeczy, mile widziany kurs ADR oraz obsługa wózków widłowych.
CV + podanie prosimy kierować na adres polkowice@remondis.pl
Telefon kontaktowy: 662 028 622
Telefon: 662 028 622
zatrudnię
ID: 20719
sprzedawca
03.05.2016.
Poszukuję osoby do pracy jako sprzedawca w sklepie w Głogowie i okolicach
CV prosimy kierować na adres email: pracazooo@wp.pl
szukam pracy
ID: 20715
praca
03.05.2016.
Rencistka szuka pracy dodatkowej.
Telefon: 781120847
zatrudnię
ID: 20713
kierowca kat. c+e w transporcie krajowym
02.05.2016.
Poszukujemy kierowców Kat. C+E w Transporcie Krajowym z okolic Głogowa w województwie dolnośląskim. Wymagania: ważne prawo jazdy kat. C+E, karta kierowcy, znajomość obsługi zestawu: ciągnik + naczepa, aktualne badania, sumienność, dyspozycyjność, lojalność, punktualność, dbanie o powierzone mienie, przestrzeganie czasu pracy kierowcy, kurs na przewóz rzeczy. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu: 602-503-210.
Telefon: 602503210
zatrudnię
ID: 20709
kelnerka/kelner
30.04.2016.
Poszukujemy Kelnerki/Kelnera do pracy w pizzernii w Lubinie.
Oferujemy umowę o pracę ale osoba musi być zarejestrowana w Urzędzie Pracy lub z możliwością zarejestrowania.
Wiecej informacji pod numerem 500273259
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 500273259
zatrudnię
ID: 20708
administrator sklepu internetowego pl de
30.04.2016.
Dynamicznie rozwijająca się firma Royalty Line Polska Sp. z o.o. zatrudni Administratora profesjonalnego Sklepu Internetowego w odsłonie Polskiej oraz Niemieckiej

Rekrutacja na dwa wolne Etaty

Platforma Sprzedażowa OS Magento
royaltyline.pl
royaltyline.de
royaltyline-shop.com

Strefa Marek Allegro:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=42079841#tab-0

Obowiązki przyszłego pracownika :
- aktualizacja informacji
- kompletowanie informacji o nowych produktach oraz wprowadzanie ich do oferty sklepu
- dbałość o poprawność informacji
- kontakt telefoniczny z klientem
- znajomość pakietu MS Office
Wymagamy :
- umiejętność swobodnego redagowania tekstów
- samodzielność i dobra organizacja pracy
-bardzo dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie (dla strony DE)

Zapewniamy :
Praca w wymiarze – pełen etat
Umowa o pracę .
Możliwość rozwoju zawodowego.
Atrakcyjne wynagrodzenie

Prosimy o przesłanie CV zawierającym zdjęcie kandydata wraz z listem motywacyjnym .
Proces rekrutacyjny rozpocznie się w momencie dostarczenia wymaganych dokumentów drogą mailową. O pozytywnym zakończeniu wstępnej weryfikacji i zakwalifikowaniu się do następnego etapu rekrutacji zostaną Państwo poinformowani telefonicznie.

Miejsce wykonywania pracy 67-400 Wschowa
kontakt :dystrybucja@royaltyline.pl oraz
sales@inoxtrade.de
tel: 500-700-624

Pozdrawiamy zespół Royalty Line
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 500700624
zatrudnię
ID: 20707
agent ubezpieczeniowy pzu sa
29.04.2016.
Cenisz sobie niezależność? Lubisz sam decydować ile, jak i gdzie pracujesz? W takim razie dołącz do grona lidera branży ubezpieczeniowej. Jeśli jesteś przedsiębiorczy, lubisz kontakt z ludźmi i posiadasz sporą dozę wewnętrznej motywacji to z łatwością odnajdziesz się w tym zawodzie. Oczekujemy od ciebie wykształcenia min. średniego, chęci do nauki i pracy oraz dyspozycyjności. W zamian oferujemy ci szerokie wsparcie - bezpłatne szkolenia, materiały marketingowe, możliwość rozwoju zawodowego i osobistego.
zatrudnię
ID: 20705
lektor języka angielskiego
28.04.2016.
Zatrudnimy lektora języka angielskiego w prestiżowej sieci szkół Helen Doron English w Głogowie.Wymagana: bardzo dobra znajomość języka angielskiego, kreatywność,umiejętność pracy z dziećmi. Oferujemy:pracę w godzinach popołudniowych, profesjonalne szkolenia, bardzo dobre warunki, przyjazne środowisko pracy. Chętnych prosimy o wysłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres : izas.m@op.pl
zatrudnię
ID: 20704
praca w biurze
28.04.2016.
ZATRUDNIĘ OSOBĘ DO PRACY W BIURZE,

PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZINACH 8:00-16:00,
ATRAKCYJNE WYNAGRODZENIE,
PRACA W MIŁEJ ATMOSFERZE W DYNAMICZNIE ROZWIJAJĄCEJ SIĘ FIRMIE

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

-PROWADZENIE DOKUMENTACJI BIUROWEJ
-PRZYGOTOWYWANIE OFERT
-OBSŁUGA KLIENTA

WYMAGANIA:

-MINIMUM ŚREDNIE WYKSZTAŁCENIE
-DOBRA ZNAJOMOŚĆ OBSŁUGI KOMPUTERA
-ŁATWOŚĆ NAWIĄZYWANIA KONTAKTÓW
-DYSPOZYCYJNOŚĆ
-OBOWIĄZKOWOŚĆ
-SKRUPULATNOŚĆ W WYKONYWANIU POWIERZONYCH ZADAŃ

MILE WIDZIANA OSOBA NIEPEŁNOSPRAWNA

TEL. 696 019 084
513 872 513

Telefon: 696 019 084, 513 872 513
zatrudnię
ID: 20703
specjalista ds. wydań magazynowych
28.04.2016.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

Specjalista ds. kontroli wydań magazynowych
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

• planowanie, organizowanie i koordynację działań dotyczących przebiegu kontroli dokumentacji związanej z obrotem towarowym,
• kontrolę oraz obsługę systemu dystrybucji paczek,
• podejmowanie działań w celu zabezpieczenia interesów w przypadku nie doręczenia lub zaginięcia przesyłki,
• monitorowanie wysyłek przesyłek kurierskich i inne czynności związane z przewozem przesyłki z wyjątkiem samego przewozu.

Od kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

• wykształcenie wyższe (mile widziane o profilu logistycznym),
• doświadczenie zawodowe w obszarze obsługi przesyłek kurierskich oraz towaru w drodze,
• bardzo dobra znajomość języka angielskiego,
• biegła znajomość pakietu Office ze szczególnym uwzględnieniem Excel,
• komunikatywność,
• umiejętność pracy pod presją czasu,
• umiejętności analityczne,
• prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

• stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat w dobrze zorganizowanej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
• możliwość dalszego rozwoju zawodowego,
• zniżki na zakupy w salonach firmowych CCC S.A.,
• możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego,
• uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie:
www.ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 20702
pracownik administracyjno - biurowy
28.04.2016.
zatrudnimy pracownika biurowo-administracyjnego na umowę o pracę.

wymagania: znajomość kadr i płac - w praktyce, znajomość j. angielskiego

mail: biuro@radoxim.pl
Telefon: 768331020
Telefon: 768331020
zatrudnię
ID: 20701
opiekunka osób starszych
28.04.2016.
Firma PLjob zatrudni osoby na stanowisko opiekuna/opiekunki osób starszych.
POSIADAMY WIELE ZLECEŃ NA TERENIE CAŁYCH NIEMIEC.

Wystarczy wypełnić nasz formularz zgłoszeniowy (niezobowiązujący). Pozwoli on na dopasowanie zlecenia do profilu opiekuna/opiekunki. Formularz znajduje się na naszej stronie internetowej www.pljob.eu w zakładce „KONTAKT” ( pod mapką:-) ).

Wymagania:

- komunikatywna/dobra znajomość języka niemieckiego
- doświadczenie w opiece nad osobą starszą
- mile widziane prawo jazdy

Oferujemy:

- fachową pomoc i wsparcie podczas całego pobytu
- atrakcyjne wynagrodzenie w euro lub w złotówkach
- pokrycie kosztów przejazdu (do 150 euro oraz pomoc w rezerwacji transportu)
- podwójna stawka dzienna za dni świąteczne !!!
- premia za polecenie!!!
- opłacone składki ZUS (OD ŚREDNIEJ KRAJOWEJ)
- legalne zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie lub umowę współpracy

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
e-mail: pljob@pljob .eu
tel: 768313223
www.pljob.eu
osoby z Głogowa zapraszamy do biura ul. Jedności robotniczej 39
Nr certyfikatu 9121, do sprawdzenia na: www .kraz .praca. gov .pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768313223, 886194325
zatrudnię
ID: 20700
maszynista pojazdów trakcyjnych
27.04.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta, jednego z największych dolnośląskich przewoźników kolejowych poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Maszynista Pojazdów Trakcyjnych

Miejsce pracy - okolice miast: Szczecin, Zielona Góra, Gorzów, Wałbrzych, Katowice, Wrocław, Legnica, Lubin.
NR REF. S/125/15
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za obsługę pojazdu trakcyjnego.

Wymagania:
• uprawnienia do kierowania pojazdami trakcji spalinowej lub/i elektrycznej
• 2 lata doświadczenia w kierowaniu pojazdami trakcyjnymi
• mile widziane uprawnienia ustawiacza i rewidenta taboru
• stan zdrowia pozwalający na wykonywanie zawodu.
• niekaralność za przestępstwa umyślne
• dyspozycyjność (praca w systemie równoważnym)

Pracodawca oferuje:
• zatrudnienie na umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy
• atrakcyjne wynagradzanie (Atrakcyjne wynagrodzenie miesięczne, bonusy w postaci dodatkowych pensji:13-sta i 14-sta pensja w roku, bogaty pakiet socjalny)
• transport z miejsca zamieszkania do miejsca pracy i z powrotem
• dla osób z poza regionu możliwość zakwaterowania opłaconego przez pracodawcę
• możliwość uczestnictwa w kursie na ustawiacza i rewidenta
Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Kontakt:
Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
Lubin
specjalista@azymut-praca.pl
Telefon: 693013793
zatrudnię
ID: 20699
specjalista ds. rozliczeń produkcji
27.04.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

SPECJALISTA DS. ROZLICZEŃ PRODUKCJI
Specjalista ds. rozliczeń produkcji
Miejsce pracy: Polkowice
NR REF. S/167/16
Obowiązki na stanowisku pracy:
• Bieżące wprowadzenie danych do systemu komputerowego
• Wystawianie dokumentów magazynowych i produkcyjnych
• Bieżące rozliczanie produkcji
• Kontrola prawidłowego stanu i wykorzystania materiałów oraz surowców


Wymagania:

• Wykształcenie wyższe średnie (preferowane: administracja, ekonomia, zarządzanie produkcją, informatyka)
• Umiejętność obsługi komputera ze szczególnym uwzględnieniem Excel
• Mile widziane doświadczenie w dziale rozliczeń produkcji, magazynów lub w księgowości w firmie produkcyjnej
• Dobra organizacja pracy własnej


Oferujemy:

• Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji
• Zatrudnienie bezpośrednio u Pracodawcy w dużej firmie produkcyjnej
• Współpracę z profesjonalnym zespołem fachowców

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”
Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013793
zatrudnię
ID: 20698
zatrudnię
27.04.2016.
Firma „SORPOL” Sp. z o.o. w Głogowie
poszukuje dla swojego klienta, świadczącego usługi m. in. w zakresie organizacji
i sprzedaży wycieczek, a także wynajmów autokarów,
osoby na stanowisko:
ANALITYK SPRZEDAŻY -SPRZEDAWCA
Do podstawowych obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:
1. Aktywne pozyskiwanie klientów;
2. Realizacja celów sprzedażowych;
3. Prezentacja produktów;
4. Promocja i sprzedaż oferty własnej i touroperatorów;
5. Organizacja i sprzedaż wycieczek;
6. Wynajem autokarów;
7. Przygotowywanie ofert handlowych.

Wymagania stawiane kandydatom:
1. Wykształcenie wyższe - preferowane turystyczne lub handlowe (marketing);
2. Obsługa komputera pozwalająca na swobodne korzystanie z programów biurowych;
3. Inicjatywa, komunikatywność, przedsiębiorczość, samodzielność, umiejętność pracy w zespole, zdolności handlowe;
4. Entuzjazm do pracy, odporność na stres, bezkonfliktowość.
5. Dodatkowym atutem będzie znajomość języka niemieckiego lub angielskiego w mowie i piśmie;
6. Mile widziana znajomość specyfiki pracy biura podróży;
7. Docenimy doświadczenie w turystyce.

Nasz klient oferuje:
1. Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku;
2. Możliwość rozwoju zawodowego;
3. Podstawowe narzędzia niezbędne do wykonywania powierzonych zadań.

Zainteresowane osoby, spełniające powyższe wymagania mogą składać aplikację (tj. CV, list motywacyjny) w formie: osobiście w siedzibie firmy – Głogów, ul. Piastowska 5 Budynek główny Kadry pokój nr 23, tel. 609446271 lub w formie elektronicznej: hr@sorpol.com.pl

APLIKACJE PRZYJMOWANE BĘDĄ DO DNIA 10 MAJA 2016r.
W treści aplikacji należy umieścić klauzulę:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie SORPOL SP. Z O.O. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)

Osobom nadsyłającym ofertę zapewniamy pełną dyskrecję oraz zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami. Brak informacji do 30 dni od złożenia oferty oznacza, że oferta nie została przyjęta.
Telefon: 609446271
zatrudnię
ID: 20696
kurs "specjalista ds.kadr i płac"
26.04.2016.
Zapisy na KURS:"Specjalista ds.Kadr i Płac" - do 2 maja br.- 40h dydakt. w cenie 360,oo zł brutto.
UNIWERSYTET ROBOTNICZY w LESZNIE_ul.Sienkiewicza 9_www.szkolenia-urleszno.manifo.com_TEL.65/520-56-46_CENA KONKURENCYJNA!_Zapraszamy!
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/520-56-46
zatrudnię
ID: 20694
qubus hotel zatrudni kelnera/kę
26.04.2016.
Qubus Hotel w Legnicy poszukuje kandydatów/kandydatek na stanowisko:

Kelner/ka – Barman/ka

Osoba zatrudniona na stanowisku Kelner/ka - Barman/ka będzie odpowiedzialna za sporządzanie i podawanie napojów, podawanie potraw, doradzanie klientom w ich wyborze oraz informowanie o sposobie ich przyrządzania - zgodnie z standardami sieci Qubus Hotel.

Oczekujemy:
•wykształcenia minimum średniego;
•doświadczenia na podobnym stanowisku;
•komunikatywnej znajomości języka angielskiego;
•łatwości nawiązywania kontaktów i dobrej organizacji pracy;
•gotowości do pracy w godzinach wieczornych i nocnych;
•znajomość języka niemieckiego będzie stanowiła dodatkowy atut;

Oferujemy:
•stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
•poznanie najlepszych standardów pacy w gastronomii;
•dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport;
•pracę w gronie profesjonalistów;
•dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
•możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

CV prosimy składać w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2; lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=6ad8482261a54d64933508c49540ff02
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Telefon: 717955154
zatrudnię
ID: 20693
****qubus hotel legnica szuka kucharza
26.04.2016.
Poszukujemy do pracy w Qubus Hotel Legnica osoby na stanowisko: Kucharz.

Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych oraz zapewnienie ich wysokiej jakości, zgodnej z standardami sieci Qubus Hotel.

Oferujemy:

- stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
- szkolenia wdrożeniowe na start;
- dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport, umożliwiającej korzystanie z zajęć sportowo-rekreacyjnych;
- pracę w gronie profesjonalistów;
- dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
- udział w konkursach kulinarnych;
- możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

Oczekujemy:

- doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku;
- chęci do nauki i rozwoju zawodowego;
- dobrej organizacji pracy;
- gotowości do pracy w systemie zmianowym.

Mile widziane:

- wykształcenie gastronomiczne.

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2 lub rzesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=6d3cf9328a644c62ad662ba70d432f38

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 717955154
zatrudnię
ID: 20690
pracownik ochrony fizycznej
25.04.2016.
zatrudnimy Pracowników Ochrony Fizycznej na obiekcie handlowym w Głogowie. Oferta dla osób dyspozycyjnych (mogą być osoby uczące się).
Telefon: 667676136
zatrudnię
ID: 20688
specjalista ds. zakupów
25.04.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Specjalista ds. Zakupów
Miejsce pracy: Polkowice
NR REF. S/166/16

Obowiązki na stanowisku pracy:
• tworzenie i realizacja zamówień surowców i opakowań,
• kontrola stanu materiałów,
• prowadzenie ewidencji magazynowej,
• indeksowanie bazy surowcowej,
• kontrola i obsługa dostaw w zakresie ilości, jakości, ewidencji,
• weryfikacja kosztowa,
• poszukiwanie nowych dostawców na rynku oraz prowadzenie rozliczeń z dostawcami firmy.

Od kandydatów oczekujemy:

• minimum 1 rok doświadczenia
• znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
• wiedza na temat gospodarki magazynowej, surowcowej, zaopatrzenia,
• znajomości programu Excel

Oferujemy :

• umowę o pracę bezpośrednio u Pracodawcy,
• atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od posiadanych umiejętności
• pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
biuro@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013793
zatrudnię
ID: 20687
pracownik fizyczny
25.04.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Pracownik fizyczny
Praca tymczasowa NR REF. S/130/16
Miejsce pracy: Głogów ( teren Huty Miedzi)


Obowiązki na stanowisku pracy:

- proste prace konserwatorskie,
- prace porządkowe.


Od kandydatów oczekujemy:

- dyspozycyjności,
- odpowiedzialności,
- obowiązkowości.


Oferujemy:

- umowę zlecenie ,
- atrakcyjne wynagrodzenie.




Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 20686
księgowa / księgowy
25.04.2016.
Gospodarstwo Rolne CEBER- Lachowicz i Wspólnicy spółka jawna zatrudni osobę na stanowisko Księgowa/Księgowy.

Miejsce pracy: Kotla
Zakres obowiązków:
-prowadzenie spraw kadrowych,
-dokonywanie zgłoszeń i wyrejestrowań z ZUS oraz rozliczanie deklaracji ZUS,
-naliczanie wynagrodzeń, sporządzanie list płac,
- naliczanie wynagrodzeń chorobowych oraz zasiłków,
Dodatkowe obowiązki:
-prowadzenie spraw związanych z ochroną środowiska w tym sporządzanie kart przekazania odpadów,
-sporządzanie sprawozdań do GUS,
- wystawianie faktur oraz bieżące uzgadnianie stanów magazynowych,
-prowadzenie spraw związanych z obsługą ARiMR m.in. prowadzenie księgi rejestracji zwierząt, zgłaszanie urodzeń, padnięć, przemieszczeń oraz sprzedaży,
-przyjmowanie i wysyłanie korespondencji.
Preferujemy:
- doświadczenie minimum 1 rok,
- znajomość programu PŁATNIK,
- znajomość przepisów prawa pracy,
- znajomość przepisów w zakresie świadczeń pieniężnych z ubezpieczenia chorobowego i wypadkowego,
Wynagrodzenie: do uzgodnienia

Preferowana forma kontaktu- osobiście pod adresem: Kotla, ul. Szkolna 22, tel. 76/8318387

Telefon: 76/ 831-83-87
zatrudnię
ID: 20685
kierowca kat. c+e
25.04.2016.
Firma transportowa Milewicz ze Wschowy zatrudni kierowców kat. C+E. Wykonujemy transporty na trasie Polska-Niemcy-Polska. Zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny pod nr tel. 601-541-566 lub 609-222-798.
Telefon: 601541566
zatrudnię
ID: 20684
zatrudnię doradcę klienta
24.04.2016.
Zatrudnię na teren Głogowa i Przemkowa doradcę klienta. Praca polega na podpisywaniu umów pożyczek i odbieraniu rat od klienta. Do obsługi 80 klientów. Minimalne wynagrodzenie 1200 zł brutto. Pracę można traktować jako dodatkowe źródło dochodu.
Telefon: 660498267
zatrudnię
ID: 20681
sprzedawca-wykładanie towaru
22.04.2016.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy- wykładanie towaru w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 1850 zł brutto. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię
ID: 20680
doradca klienta- sprzedawca głogów
22.04.2016.
Media Expert to największa sieć elektromarketów RTV, AGD, IT i multimediów w Polsce – poprzez 360 elektromarketów jesteśmy obecni w niemal 300 miastach na terenie całego kraju. Sieć zatrudnia ok. 4 tys. pracowników. W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy pracowników na stanowisko:

Doradca Klienta- Sprzedawca
Miejsce pracy: Głogów


Doradca odpowiedzialny jest za:

• kompleksową obsługę Klienta według standardów firmy
• realizacje planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie
• fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
• dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
• pomoc Klientom w załadunku towaru

Od kandydatów oczekujemy:

• chęci poszerzania wiedzy z zakresu technik sprzedaży oraz wiedzy produktowej
• umiejętności pracy w zespole
• łatwości w nawiązywaniu kontaktów
• umiejętność radzenia sobie ze stresem
• niekaralności

Twoimi dodatkowymi atutami będą:

• zainteresowanie branżą RTV, AGD, IT/MM
• doświadczenie w sprzedaży usług telekomunikacyjnych
• doświadczenia w sprzedaży, bezpośredniej obsłudze Klienta

Naszym pracownikom oferujemy:

• umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu
• stabilną pracę w dużej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
• atrakcyjne wynagrodzenie
• możliwość skorzystania z pakietów w postaci karty MultiSport
• możliwość doskonalenia zawodowego poprzez system szkoleń


Prosimy o składanie swojej aplikacji (CV i listu motywacyjnego) poprzez stronę www.mediaexpert.pl. W zakładce INFORMACJE- PRACA (zamieszczona na dole strony internetowej) proszę o wybranie interesującej Państwa oferty i zaaplikowanie na nią za pomocą przycisku „Aplikuj”.
Prosimy o dopisanie klauzuli: ,,Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez TERG S.A., zawartych w ofercie dla potrzeb niezbędnych przy realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych (DZ.U. nr 101, poz. 926)”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 0672650019
zatrudnię
ID: 20679
lektor języka angielskiego
22.04.2016.

Praca od zaraz !

Poszukujemy lektora języka angielskiego do szkoły językowej.Praca dwa dni w tygodniu z możliwością podjęcia współpracy w większym wymiarze godzin.
Oferujemy:
bezpłatne szkolenia
blok zajęć
dostęp do materiałów dydaktycznych oraz miłą atmosferę współpracy.

Więcej informacji pod nr telefonu
Telefon: 731303707
zatrudnię
ID: 20678
zapisy na kursy zawodowe
21.04.2016.
>>>> SZKOLIMY już 25 lat! >> Ukończyłeś szkołę >> masz zawód >> nie posiadasz UPRAWNIEŃ? >> ZAPISZ SIĘ NA KURS!

* Elektryk do 1kV, Agregaty prądotw. - E,D, Egzaminy aktual.
* Operator Suwnic, Podestów i innych urządzeń UDT
* Palacz Kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz)
* Eksploatacja urządzeń chłodniczych, klimatyzacji,sprężarek - D,E
* Kierowca Wózków widłowych z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. -w cenie promocyjnej 295,00 zł!

oraz SZKOLENIA:
* SŁUŻB BHP
* Minimum Sanit. HACCP
* BHP, P-poż.
* Udzielania Pierwszej Pomocy Przedmedycznej

i inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy do 22.04.br. w godz.11 -17.oo
tel. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY w LESZNIE
ul. Sienkiewicza 9

>>> Ceny konkurencyjne!
>>>> ZNIŻKI DLA BEZROBOTNYCH!
>>>>> Płatność rozłożymy na raty!

>> ZAPRASZAMY! >>>>>>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię
ID: 20677
przedstawiciel handlowy
21.04.2016.

AQUAWIR Sp. z o.o. jest firmą świadczącą usługi w zakresie najmu bez butlowych dystrybutorów wody pitnej.
Plan rozwoju naszej firmy wymaga wzmocnienia naszego zespołu. W tym celu poszukujemy kandydatów na stanowisko Specjalista d/s sprzedaży – Przedstawiciel handlowy. Praca polega na sprzedaży B2B usług firmy AQUAWIR, tworzeniu bazy kontrahentów.

Miejsce wykonywania pracy Lubin, Legnica i okolice woj. dolnośląskie. Praca w terenie, wymagany jest bezpośredni kontakt z Kontrahentami.

OD NASZEGO PRACOWNIKA OCZEKUJEMY :
Wykształcenie min średnie
Prawo jazdy kat. B
Podstawowa umiejętność obsługi komputera
Zdolności sprzedażowe – doświadczenie na stanowisku Przedstawiciela handlowego
Mile widziane doświadczenie w branży dystrybucji wody pitnej.

OFERUJEMY:
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
Stałe atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe oraz wysokie prowizje ( 3-5 tyś. netto /m-c )
Własny styl wykonywania powierzonych zadań
Ruchomy, nienormowany czas pracy
Samochód firmowy , telefon oraz laptop.

Osoby zainteresowane naszą ofertą prosimy o przesłanie CV z aktualną fotografią oraz listu motywacyjnego na adres biuro@aquawir.pl

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.)."
Telefon: 784701784
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama