POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 377 Strona 1 z 13
zatrudnię
ID: 18502
meble kuchenne,szafy-montażysta
21.11.2014.
Firma z lubina poszukuje do pracy osobę umiejącą montować meble kuchenne,szafy oraz meble na zamówienie.
Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,umiejętność czytania rysunku technicznego,samodzielność,sumienność oraz chęć podnoszenia kwalifikacji.
Osoby zainteresowane prosze o kontakt telefoniczny pod numer 501 314 304
Telefon: 501 314 304
zatrudnię
ID: 18501
zatrudnię krawcową
21.11.2014.
zatrudnię krawcową do pracy w usługach krawieckich przy wszelkich przeróbkach odzieży.
Praca w Głogowie od poniedziałku do piątku w godz. 10-18
tel.601-387-379 (w godz.8-21)
Telefon: 601-387-379
zatrudnię
ID: 18498
programista php
21.11.2014.
Agencja Interaktywna Evipstudio.pl poszukuje obecnie kandydata na
stanowisko:

Programista PHP

Wymagania:

- PHP 5.x OPP
- dobra znajomość XHTML, CSS, JavaScript, jQuery, Ajax
- dobra znajomość SQL (MySQL)
- znajomość systemów wersjonowania SVN i GIT
- znajomość Framewok'ów Zend, Symfony i YII
- podstawowa znajomość środowiska linuxowego

Zadania na stanowisku w zakresie programowania PHP:

- praca przy utrzymywaniu wykonanych przez firmę systemów webowych
- wprowadzanie nowych rozwiązań do w/w systemów
- planowanie, tworzenie i wdrażanie nowych projektów
- podstawowe zarządzanie serwerami linuxowymi

Oferujemy:

- stałe zatrudnienie w siedzibie firmy w Cuprum Arenie
- pracę przy ciekawych rozwijających projektach
- możliwość rozwoju

W celu nawiązania kontaktu prosimy o podsyłanie swojego CV oraz namiaru na
adres mailowy biuro@evipstudio.pl lub prosimy skorzystać z numeru telefonu
507 178 210.
Telefon: 507 178 210
zatrudnię
ID: 18495
Zatrudnię do pracy biurowej z j niem.
21.11.2014.
Firma budowlana poszukuje osoby na stanowisko sekretarki budowy. Praca na czas określony (min. 1 rok), w wymiarze godzin od 8 do 16.
Wymagania: znajomość języka niemieckiego, obsługa komputera (Word, Excel), urządzeń biurowych. CV wraz ze zdjęciem proszę przesyłać na adres mailowy ryszardcisakowski[<@>]k-z.pl
zatrudnię
ID: 18494
Otwieramy Nowe Stanowiska!
21.11.2014.
Szukasz pracy? Otwieramy nowe stanowiska!
Przekonaj się, że w Głogowie praca może być przyjemna i dobrze płatna!

Oferujemy:
- stanowisko Młodszego Specjalisty ds. Sprzedaży Telefonicznej,
- przyjazną atmosferę w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- pracę pozwalającą doskonalić umiejętności zarówno miękkie jak i twarde,
- pełne wsparcie techniczne i merytoryczne,
- wynagrodzenie godzinowe + wysokie premie sprzedażowe na podstawie umowy o dzieło,
- możliwość awansu.

Wymagamy:
- pozytywne nastawienie,
- szybkie myślenie.
i to wszystko! Całej reszty Cię nauczymy na szkoleniu!

Wyślij do nas CV na adres telemarketer[<@>]time2call.pl i rozpocznij nowe życie!
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 18489
Pracownik produkcji branży spozywczej
20.11.2014.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Pracownik produkcji w branży spożywczej
Praca tymczasowa NR REF. S/80/14
Miejsce pracy: Chocianów


Obowiązki na stanowisku pracy:

- lekkie prace produkcyjne,
- obsługa linii produkcyjnej,
- pakowanie towaru.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie minimum zawodowe,
- dyspozycyjność,
- umiejętność pracy w zespole,
- aktualną książeczkę sanitarno-epidemiologiczną.

Oferujemy:

- umowę o pracę,
- możliwość zdobycia doświadczenia w firmie produkcyjnej,
- szeroki zakres szkoleń na stanowisku pracy.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693 013 517
zatrudnię
ID: 18487
Pracownik fizyczny (praca dorywcza)
20.11.2014.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Pracownik fizyczny (praca dorywcza)
Praca tymczasowa NR REF. S/88/14
Miejsce pracy: Głogów ( teren Huty Miedzi)


Obowiązki na stanowisku pracy:

- rozładunek i załadunek materiałów sypkich.


Od kandydatów oczekujemy:

- dyspozycyjności,
- odpowiedzialności,
- obowiązkowości.


Oferujemy:

- umowę zlecenie ( trzy zmiany),
- praca dorywcza w wyznaczone dni,
- wynagrodzenie 13-15zł brutto/h.




Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693 013 517
zatrudnię
ID: 18486
Pracownik produkcji/operator maszyny pak
20.11.2014.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Pracownik Produkcji/ Operator maszyny pakującej
Praca tymczasowa NR REF. S/89/14
Miejsce pracy: Chocianów


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa maszyny pakującej.


Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenia średniego,
- umiejętności obsługi komputera,
- dyspozycyjności,
- odpowiedzialności,
- aktualną książeczkę sanitarno-epidemiologiczną.

Oferujemy:

- umowę o pracę ( trzy zmiany),
- wynagrodzenie 2500 brutto,
- premia uznaniowa 0-500 zł,
- dodatek 20% za pracę na nocnej zmianie,
- szeroki zakres szkoleń na stanowisku pracy.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693 013 517
zatrudnię
ID: 18479
KONTROLER JAKOŚCI
18.11.2014.
EURO - COMFORT SP. Z O.O. DO ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO W LESZNIE ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO:

KONTROLER JAKOŚCI MEBLI TAPICEROWANYCH

ZATRUDNIONA OSOBA BĘDZIE ODPOWIADAŁA ZA:

- KONTROLĘ JAKOŚCI MEBLI WYPOCZYNKOWYCH
-INICJOWANIE DZIAŁAŃ W CELU USUNIĘCIA NIEZGODNOŚCI

WYMAGANIA:

-WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE
-MINIMUM ROCZNE DOŚWIADCZENIE W PRACY NA PODOBNYM STANOWISKU W BRANŻY MEBLARSKIEJ
-UMIEJĘTNOŚĆ WYKRYWANIA WAD W PRODUKTACH
-UMIEJĘTNOŚĆ CZYTANIA DOKUMENTACJI TECHNICZNEJ
-DOKŁADNOŚĆ, PRECYZYJNOŚĆ
-KOMUNIKATYWNOŚĆ, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE

ZAPEWNIAMY BEZPŁATNY DOWÓZ PRACOWNIKÓW Z KIERUNKÓW: GÓRA, WSCHOWA, KROBIA, BUCZ, KOŚCIAN, BOREK, KRZYWIŃ, PONIEC, GOSTYŃ, ŚREM, RAWICZ, GŁOGÓW.

ZAINTERESOWANE OSOBY SPEŁNIAJĄCE POWYŻSZE KRYTERIA PROSIMY O PRZESŁANIE
LISTU MOTYWACYJNEGO Z ŻYCIORYSEM NA ADRES:

EURO-COMFORT SP. Z O.O.
DZIAŁ PERSONALNY
UL. SPÓŁDZIELCZA 49
64-100 LESZNO

Prosimy również o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 525 22 43; 65 525 21 54
zatrudnię
ID: 18478
BRYGADZISTA
18.11.2014.
EURO - COMFORT SP. Z O.O. DO ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO W LESZNIE ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO:

BRYGADZISTA NA WYDZIALE MEBLI TAPICEROWANYCH

ZATRUDNIONA OSOBA BĘDZIE ODPOWIADAŁA ZA:
- PLANOWANIE I KOORDYNOWANIE REALIZACJI ZADAŃ NA WYDZIALE
- NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ WYROBÓW ORAZ TERMINOWOŚCIĄ WYKONANIA ZADAŃ PRODUKCYJNYCH
- KIEROWANIE PODLEGŁYM ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW

WYMAGANIA:
- WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE TECHNICZNE
-MINIMUM 2 - LETNIE DOŚWIADCZENIE W PRACY NA PODOBNYM STANOWISKU W FIRMIE PRODUKCYJNEJ W BRANŻY MEBLI TAPICEROWANYCH
-UMIEJĘTNOŚĆ ORGANIZACJI PRACY I ZARZĄDZANIA ZESPOŁEM
-UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU
-DYSPOZYCYJNOŚĆ

ZAPEWNIAMY BEZPŁATNY DOWÓZ PRACOWNIKÓW Z KIERUNKÓW: GÓRA, WSCHOWA, KROBIA, BUCZ, KOŚCIAN, BOREK, KRZYWIŃ, PONIEC, GOSTYŃ, ŚREM, RAWICZ, GŁOGÓW.

ZAINTERESOWANE OSOBY SPEŁNIAJĄCE POWYŻSZE KRYTERIA PROSIMY O PRZESŁANIE
LISTU MOTYWACYJNEGO Z ŻYCIORYSEM NA ADRES:

EURO-COMFORT SP. Z O.O.
DZIAŁ PERSONALNY
UL. SPÓŁDZIELCZA 49
64-100 LESZNO

Prosimy również o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 525 21 54; 65 525 22 43
zatrudnię
ID: 18477
MAGAZYNIER
18.11.2014.
EURO-COMFORT SP.Z O.O. DO ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO W LESZNIE ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO:

MAGAZYNIER – OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO

ZATRUDNIONA OSOBA BĘDZIE ODPOWIADAŁA ZA:
- PRZYJMOWANIE TOWARÓW Z PRODUKCJI
- KONTROLĘ OBROTU TOWAROWEGO
- BIEŻĄCE RAPORTOWANIE STANÓW MAGAZYNOWYCH ORAZ ZAŁADUNEK SAMOCHODÓW

WYMAGANIA:
- MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W PRACY NA PODOBNYM STANOWISKU
- DOBRA ORGANIZACJA PRACY, UCZCIWOŚĆ, SUMIENNOŚĆ
- UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
- UPRAWNIENIA DO OBSŁUGI WÓZKA WIDŁOWEGO

ZAPEWNIAMY BEZPŁATNY DOWÓZ PRACOWNIKÓW Z KIERUNKÓW: GÓRA, WSCHOWA, KROBIA, BUCZ, KOŚCIAN, BOREK, KRZYWIŃ, PONIEC, GOSTYŃ, ŚREM, RAWICZ, GŁOGÓW.

ZAINTERESOWANE OSOBY SPEŁNIAJĄCE POWYŻSZE KRYTERIA PROSIMY O PRZESŁANIE
LISTU MOTYWACYJNEGO Z ŻYCIORYSEM NA ADRES:

EURO-COMFORT SP. Z O.O.
DZIAŁ PERSONALNY
UL. SPÓŁDZIELCZA 49
64-100 LESZNO

Prosimy również o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 525 21 54; 65 525 22 43
zatrudnię
ID: 18476
TAPICER
18.11.2014.
EURO-COMFORT SP. Z O.O. DO ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO W LESZNIE ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO:

TAPICER

OD KANDYDATÓW OCZEKUJEMY:
-WYKSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO KIERUNKOWEGO-TAPICER
-DOŚWIADCZENIA W PRACY NA PODOBNYM STANOWISKU
-ZDOLNOŚCI MANUALNYCH
-DOKŁADNOŚCI I RZETELNOŚCI

OSOBOM NIEWYKWALIFIKOWANYM, ALE GOTOWYM NA ZMIANY ZAPEWNIMY PRZYUCZENIE DO ZAWODU.
ZAPEWNIAMY BEZPŁATNY DOWÓZ PRACOWNIKÓW Z KIERUNKÓW: GÓRA, WSCHOWA, KROBIA, BUCZ, KOŚCIAN, BOREK, KRZYWIŃ, PONIEC, GOSTYŃ, ŚREM, RAWICZ, GŁOGÓW.

ZAINTERESOWANE OSOBY SPEŁNIAJĄCE POWYŻSZE KRYTERIA PROSIMY O PRZESŁANIE
LISTU MOTYWACYJNEGO Z ŻYCIORYSEM NA ADRES:

EURO-COMFORT SP. Z O.O.
DZIAŁ PERSONALNY
UL. SPÓŁDZIELCZA 49
64-100 LESZNO

Prosimy również o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 525 22 43; 65 525 21 54
zatrudnię
ID: 18475
SZWACZ/KA
18.11.2014.
EURO-COMFORT SP.Z O.O. DO ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO W LESZNIE ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO:

SZWACZ/KA

OD KANDYDATÓW OCZEKUJEMY:
-WYKSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO KIERUNKOWEGO-SZWACZKA
-DOŚWIADCZENIA W SZYCIU NA MASZYNACH PRZEMYSŁOWYCH I/LUB W SZYCIU W SKÓRZE
-DOKŁADNOŚCI I RZETELNOŚCI

OSOBOM NIEWYKWALIFIKOWANYM, ALE GOTOWYM NA ZMIANY ZAPEWNIMY PRZYUCZENIE DO ZAWODU.

ZAPEWNIAMY BEZPŁATNY DOWÓZ PRACOWNIKÓW Z KIERUNKÓW: GÓRA, WSCHOWA, KROBIA, BUCZ, KOŚCIAN, BOREK, KRZYWIŃ, PONIEC, GOSTYŃ, ŚREM, RAWICZ, GŁOGÓW.

ZAINTERESOWANE OSOBY SPEŁNIAJĄCE POWYŻSZE KRYTERIA PROSIMY O PRZESŁANIE LISTU MOTYWACYJNEGO Z ŻYCIORYSEM NA ADRES:
EURO-COMFORT SP.Z O.O.
UL. SPÓŁDZIELCZA 49
64-100 LESZNO

Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 525 21 54;65 525 22 43
zatrudnię
ID: 18474
PRACOWNIK PRODUKCJI-OP.MASZYN
18.11.2014.
EURO-COMFORT SP.Z O.O. DO ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO W LESZNIE ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO:

PRACOWNIK PRODUKCJI-OPERATOR MASZYN

OD KANDYDATÓW OCZEKUJEMY:
-RZETELNEJ I SUMIENNEJ PRACY
-UCZCIOWOŚCI, DOKŁADNOŚCI ORAZ SPRAWNEGO WYKONYWANIA PRACY
-DYSPOZYCYJNOŚCI(PRACA W SYSTEMIE ZMIANOWYM).

ZAPEWNIAMY BEZPŁATNY DOWÓZ PRACOWNIKÓW Z KIERUNKÓW: GÓRA, WSCHOWA, KROBIA, BUCZ, KOŚCIAN, BOREK, KRZYWIŃ, PONIEC, GOSTYŃ, ŚREM, RAWICZ, GŁOGÓW.

ZAINTERESOWANE OSOBY SPEŁNIAJĄCE POWYŻSZE KRYTERIA PROSIMY O PRZESŁANIE LISTU MOTYWACYJNEGO Z ŻYCIORYSEM NA ADRES:
EURO-COMFORT SP.Z O.O.
UL. SPÓŁDZIELCZA 49
64-100 LESZNO

Prosimy również o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 525 22 43; 65 525 21 54
zatrudnię
ID: 18473
OPIEKUNKA OSOB STARSZYCH legalnie
18.11.2014.


Poszukujemy opiekunek osób starszych
WYSOKIE ZAROBKI-UBEZPIECZENIE NIEMIECKIE / zarobki 1400EURO NETTO

Niemieckie Warunki I
Partner wymaga dyspozycji 4 tygodniowej w systemie.
Zarobki od 800 do 1400 EURO Netto – w zależności od stopnia znajomości języka
Oferujemy zatrudnienie z niemieckim ubezpieczeniem . Nowy model zatrudnienia.
Umowa jest polska LECZ UBEZPIECZENIE JEST NIEMIECKIE już NA DRUGI DZIEŃ OTRZYMANIE PISMA POTWIERDZAJĄCE UBEZPIECZENIE I MOZLIWOSC KORZYSTANIA Z USŁUG WSZYSTKICH LEKARZY W NIEMCZECH, A DO 6 TYG KARTA AOK Z CZIPEM.
* Emerytura już po 5 latach pracy. około 180euro
* Kindergeld w kwocie 184 euro na jedno dziecko do wieku do lat 24! Nasz partner pomaga we wszystkich formalnościach.
* zwrot kosztów podróży od 120-150 euro.
* Karta AOK Państwowe ubezpieczenie niemieckie.

Niemieckie Warunki II
Partner nie wymaga dyspozycji 4 tygodnikowej dlatego tez zarobki są mniejsza jak u partnera w/w.
Partner ma zlecenie tylko na j. komunikatywny oraz j. dobry
Zarobki od 1000 do 1170 EURO w zależności od stopnia znajomości języka.
Wszystkie inne warunki jak powyżej.

Polskie warunki
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Gwarantujemy:
* legalność
* umowę zlecenie
* wysokie zarobki od 800 do 1300 euro w zależności od poziomu języka (w celu dokształcenia proponujemy darmowe kursy) 
* bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie
* zwrot kosztów podróży od 120-150
* opiekę koordynatora w Polsce i Niemczech
Wymagania:
* minimum komunikatywna znajomość j. niemieckiego
* doświadczenie w opiece nad osobami starszymi
* miłe usposobienie, otwartość na ludzi
WYSYŁAMY UMOWĘ PRZEDWSTĘPNĄ – W KTÓREJ PANI MA GWARANCJE WYNAGRODZENIA.
Jeśli nie znasz języka, oferujemy darmowe kursy w naszej szkole. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty.
Jeżeli nie mieszkasz w Głogowie – oferujemy kursy skyepowe!!!!

KONTAKT: Marta Leśków 570 717 782 od 8:00 do 16:00, 76/7264697 lub 570 718 736,
Komórkowy : czynny do godziny 21!!!!!
Email :mleskow.konik[<@>]gmail.com
Telefon: 0048534603100
zatrudnię
ID: 18472
MECHANIK POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH
18.11.2014.
Firma Głotech Sp. z o. o. w Głogowie,
świadcząca usługi motoryzacyjne,
a w szczególności naprawy i remonty
pojazdów samochodowych poszukuje
osoby na stanowisko: MECHANIK
POJAZDÓW OSOBOWYCH I
DOSTAWCZYCH.

Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:

Naprawa pojazdów osobowych i dostawczych w zakresie:

- silników,
- układów hamulcowych i zawieszeń,
- układów paliwowych,
- układów napędowych.

Warunkiem podjęcia pracy jest:

Minimum wykształcenie zawodowe lub średnie,
2 lata stażu pracy na stanowisku mechanik pojazdów osobowych i dostawczych.
Rzetelność, dokładność, samodzielność, samodyscyplina, umiejętność rozwiązywania problemów technicznych.

Oferujemy:
Pracę w prężenie rozwijającej się firmie – umowa o pracę.
Rozwój zawodowy przy pomocy profesjonalnych szkoleń.
Niezbędne narzędzia pracy.
Wynagrodzenie składające się z podstawy oraz premii adekwatnej do osiąganych wyników.

Zainteresowane osoby, spełniające powyższe wymagania mogą składać aplikację (tj. CV, list motywacyjny, kserokopię świadectw szkół oraz pracy) w formie: elektronicznej – email: glotech[<@>]glotech.com.pl lub osobiście w Sekretariacie firmy – Głogów, ul. Piastowska 5, tel. 76 835 00 66.


W treści aplikacji należy umieścić klauzulę:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrze niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie „Głotech” Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. O ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)

Osobom nadsyłającym ofertę zapewniamy pełną dyskrecję oraz zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami. Brak informacji do 30 dni od złożenia oferty oznacza, że oferta nie zostanie przyjęta.
Telefon: 768350066
korepetycje
ID: 18471
nauczycielka tanca
17.11.2014.
Szukam Pani ktora nauczy mnie tanczyc w parze. PILNE! cena do uzgodnienia.
Telefon: 722-174-696
zatrudnię
ID: 18470
PRACOWNIK MAGAZYNU - MEDIA MARKT
17.11.2014.
Media Markt w Głogowie poszukuje zdolnej i zaangażowanej osoby na stanowisko:

PRACOWNIK MAGAZYNU

Opis stanowiska:
• Przyjmowanie i wydawanie towarów
• Weryfikacja zgodności przyjmowanych i wydawanych towarów z dokumentami
• Zachowanie czystości i porządku na terenie magazynu
• Dbanie o powierzony towar i mienie
• Prawidłowy obieg dokumentów
Wymagania:
• Uprawnienia na wózki widłowe
• Doświadczenie na podobnym stanowisku – mile widziane
• Dobra organizacja pracy
• Otwartość i umiejętność komunikowania się
• Odpowiedzialność, rzetelność i zaangażowanie w wykonywaną prac
• Wyobraźnia przestrzenna

Oferujemy:
• Interesującą pracę w dynamicznym zespole
• Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
• Stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę




Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres e-mail edelman[<@>]mediamarkt.pl z dopiskiem nazwy stanowiska pracy.

Na zgłoszenia czekamy do 30.11.2014r.

Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Prosimy o zamieszczenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133, poz. 883 ze zmianami).
zatrudnię
ID: 18465
Sprzedaż Telefoniczna
17.11.2014.
Poszukujemy osób do pracy przy sprzedaży telefonicznej.

Oferujemy dobre zarobki + wysokie premie sprzedażowe na podstawie umowy o dzieło.

Nie wymagamy doświadczenia!

Wyślij do nas swoje CV. Oddzwonimy do wybranych kandydatów.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 18456
zatrudnię montera mebli
14.11.2014.
Zatrudnię montera mebli kuchennych, szaf wnękowych i innych mebli pod zabudowę. Wymagania: doświadczenie na podobnym stanowisku. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Praca na pełny etat.
Telefon: 767273180, 698618959
zatrudnię
ID: 18455
Zatrudnię Fryzjerkę
14.11.2014.
Zatrudnię Fryzjerkę z doświadczeniem, więcej informacji pod numerem telefonu 509 - 661 - 057
Telefon: 509661057
zatrudnię
ID: 18454
zatrudnię TOKARZA LUB FREZERA
13.11.2014.
Firma zatrudni tokarza lub frezera. Proszę o kontakt osoby z doświadczeniem, mile widziani emeryci lub renciści. Więcej informacji pod nr telefonu 514012439
Telefon: 514012439
zatrudnię
ID: 18453
KIEROWCA C+E
13.11.2014.
Firma MILEWICZ zatrudni kierowcę kategorii C+E z doświadczeniem w transporcie międynarodowym. Kontakt 655403002
Telefon: 655403002
zatrudnię
ID: 18452
Dociepleniowców
13.11.2014.
Zatrudnię doświadczonych pracowników do pracy przy dociepleniach budynków.Praca na terenie Głogowa.Atrakcyjne warunki zatrudnienia oraz płacowe.Praca od zaraz
Telefon: 506808951
zatrudnię
ID: 18448
Dołącz do nas! Otwieramy nowe stanowiska
12.11.2014.
Szukasz pracy? Otwieramy nowe stanowiska!
Przekonaj się, że w Głogowie praca może być przyjemna i dobrze płatna!

Oferujemy:
- stanowisko Młodszego Specjalisty ds. Sprzedaży Telefonicznej,
- przyjazną atmosferę w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- pracę pozwalającą doskonalić umiejętności zarówno miękkie jak i twarde,
- pełne wsparcie techniczne i merytoryczne,
- wynagrodzenie godzinowe + wysokie premie sprzedażowe na podstawie umowy o dzieło,
- możliwość awansu.

Wymagamy:
- pozytywne nastawienie,
- szybkie myślenie.
i to wszystko! Całej reszty Cię nauczymy na szkoleniu!

Wyślij do nas CV na adres telemarketer.glogow[<@>]time2call.pl i rozpocznij nowe życie!
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 18444
PRACA MEDIA MARKT GŁOGÓW
10.11.2014.
Media Markt w Głogowie poszukuje zdolnej i zaangażowanej osoby na stanowisko:

DORADCA FACHOWY W DZIALE AGD

Opis stanowiska:
• Budowanie przewagi rynkowej poprzez nową jakość standardów obsługi Klienta
• Sprzedaż pełnej gamy produktów i usług oferowanych przez firmę
• Nawiązywanie długotrwałych relacji z Klientem i zapewnianie obsługi posprzedażowej
• Realizacja wyznaczonych planów sprzedażowych
• Prezentacja towaru, dbałość o ofertę

Wymagania:
• Fachowa znajomość sprzętu AGD w teorii i praktyce
• Doświadczenie na podobnym stanowisku – mile widziane
• Dobra organizacja pracy
• Otwartość i umiejętność komunikowania się
• Odpowiedzialność, rzetelność i zaangażowanie w wykonywaną pracę
• Dynamika, operatywność oraz otwartość na nowinki techniczne

Oferujemy:
• Interesującą pracę w dynamicznym zespole
• Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
• Stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę

Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres e-mail edelman[<@>]mediamarkt.pl z dopiskiem nazwy stanowiska pracy.

Na zgłoszenia czekamy do 24.11.2014r.

Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Prosimy o zamieszczenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133, poz. 883 ze zmianami).
zatrudnię
ID: 18441
OPIEKUNKA OSOB STARSZYCH
10.11.2014.


Poszukujemy opiekunek osób starszych
WYSOKIE ZAROBKI-UBEZPIECZENIE NIEMIECKIE / zarobki 1400EURO NETTO

Niemieckie Warunki I
Partner wymaga dyspozycji 4 tygodniowej w systemie.
Zarobki od 800 do 1400 EURO Netto – w zależności od stopnia znajomości języka
Oferujemy zatrudnienie z niemieckim ubezpieczeniem . Nowy model zatrudnienia.
Umowa jest polska LECZ UBEZPIECZENIE JEST NIEMIECKIE już NA DRUGI DZIEŃ OTRZYMANIE PISMA POTWIERDZAJĄCE UBEZPIECZENIE I MOZLIWOSC KORZYSTANIA Z USŁUG WSZYSTKICH LEKARZY W NIEMCZECH, A DO 6 TYG KARTA AOK Z CZIPEM.
* Emerytura już po 5 latach pracy. około 180euro
* Kindergeld w kwocie 184 euro na jedno dziecko do wieku do lat 24! Nasz partner pomaga we wszystkich formalnościach.
* zwrot kosztów podróży od 120-150 euro.
* Karta AOK- Państwowe ubezpieczenie niemieckie.

Niemieckie Warunki II
Partner nie wymaga dyspozycji 4 tygodnikowej dlatego tez zarobki są mniejsza jak u partnera w/w.
Partner ma zlecenie tylko na j. komunikatywny oraz j. dobry
Zarobki od 1000 do 1170 EURO w zależności od stopnia znajomości języka.
Wszystkie inne warunki jak powyżej.

Polskie warunki
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Gwarantujemy:
* legalność
* umowę zlecenie
* wysokie zarobki od 800 do 1300 euro w zależności od poziomu języka (w celu dokształcenia proponujemy darmowe kursy) 
* bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie
* zwrot kosztów podróży od 120-150
* opiekę koordynatora w Polsce i Niemczech
Wymagania:
* minimum komunikatywna znajomość j. niemieckiego
* doświadczenie w opiece nad osobami starszymi
* miłe usposobienie, otwartość na ludzi
WYSYŁAMY UMOWĘ PRZEDWSTĘPNĄ – W KTÓREJ PANI MA GWARANCJE WYNAGRODZENIA.
Jeśli nie znasz języka, oferujemy darmowe kursy w naszej szkole. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty.
Jeżeli nie mieszkasz w Głogowie – oferujemy kursy skyepowe!!!!

KONTAKT: Marta Leśków od 8:00 do 16:00, 76/7264697 lub 570 718 736,
Komórkowy :0048534603100 czynny do godziny 21!!!!!
Email :mleskow.konik[<@>]gmail.com
Telefon: 570 717 782
zatrudnię
ID: 18438
ROZNOSZENIE ULOTEK
09.11.2014.
Cztery osoby do roznoszenia ulotek od zaraz.
Telefon: 509693111
zatrudnię
ID: 18435
przedstawiciel handlowy
07.11.2014.
Szukamy ludzi ambitnych, rozwijających się z wysoką kulturą osobistą, Oferujemy bezpłatne szkolenia. Firma istnieje na rynku już 20 lat i mamy wysoką renomę. U nas wystarczy chcieć. Sam wyznaczasz sobie cel i ile chcesz zarabiać a my Ci w tym pomożemy. Zapraszamy na spotkanie z Naszym doradcą w celu omówienia szczegółów.
Telefon: 530930708
zatrudnię
ID: 18431
Zatrudnimy pielęgniarkę na umowę o pracę
06.11.2014.
Klinika Okulistyczna VITA-MED zatrudni pielęgniarkę na umowę o pracę, na pełen etat. Osoby zainteresowane prosimy o wysłanie CV i listu motywacyjnego na adres: klinika[<@>]vita-med.glogow.pl , kontakt telefoniczny pod numerem 76 831 37 48.
Telefon: 76 831 37 47
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama