POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
29
Czerwca 2016
Środa
Imieniny obchodzą:
Benedykta, Benita,
Paweł, Piotr
Do końca roku 185 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 445 Strona 1 z 15
zatrudnię
ID: 20928
pracownik zieleni
29.06.2016.
Firma PLjob w związku ze stale rosnącym zapotrzebowaniem szuka osób chętnych
do pracy jako pracownik zieleni na terenie Głogowa

Wymagania:

- doświadczenie w koszeniu kosą oraz piłą spalinową
- mile widziane prawo jazdy

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- legalne zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie
- opłacone składki ZUS


Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
e-mail: pljob@pljob .eu
tel: 768313223
osoby z Głogowa zapraszamy do biura ul. Jedności robotniczej 39 
w w w .pljob. eu
Nr certyfikatu 9121, do sprawdzenia na: www .kraz .praca. gov .pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768313223, 886194325
zatrudnię
ID: 20926
specjalista ds. kontaktów handlowych
29.06.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:
Specjalista ds. kontaktów handlowych
Miejsce pracy: Polkowice
NR REF. S/174/16
Obowiązki na stanowisku pracy:
• Wyszukiwanie dostawców,
• Ustalanie warunków współpracy i kontraktów handlowych,
• Pozyskiwanie i porównywanie ofert od dostawców,
• Negocjacje cen zakupów,
• Stały kontakt z dotychczasowymi oraz nowymi kontrahentami,
Od kandydatów oczekujemy:
• Co najmniej 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu zaawansowanym (warunek konieczny),
• Mile widziane- doświadczenie na stanowisku Specjalista ds. Zakupów,
Oferujemy :
• umowę o pracę bezpośrednio u Pracodawcy,
• atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od posiadanych umiejętności
• pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.
Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”
Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 20924
kurs specjalisty ds.kadr i płac -ostatni
28.06.2016.

>>> SZKOLIMY już 25 lat! >> Zdobądź nowe umiejętności i wiedzę >> Zapisz się na kurs w cenie wakacyjnej!

* KURS Specjalisty ds.Kadr i Płac - w cenie brutto 360,oo zł za 40 godzinny kurs z Egzaminem, Uprawnieniami oraz materiałami dydakt., które tradycyjnie u nas są w cenie kursu!

- ostatnie zapisy do 1.VII.br. w godz.11 -17.oo

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY w LESZNIE
ul.Sienkiewicza 9

** PŁATNOŚĆ RATALNA!
** Zniżki dla bezrobotnych!
** CENA KONKURENCYJNA!

****** ZAPRASZAMY ! ******
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 20923
media markt głogów - pracownik magazynu
28.06.2016.

Media Markt w Głogowie poszukuje zdolnej i zaangażowanej osoby na stanowisko:

PRACOWNIK MAGAZYNU

Opis stanowiska:

• Przyjmowanie i wydawanie towarów
• Weryfikacja zgodności przyjmowanych i wydawanych towarów z dokumentami
• Zachowanie czystości i porządku na terenie magazynu
• Dbanie o powierzony towar i mienie
• Prawidłowy obieg dokumentów

Wymagania:

• Uprawnienia na wózki widłowe
• Doświadczenie na podobnym stanowisku – mile widziane
• Dobra organizacja pracy
• Otwartość i umiejętność komunikowania się
• Odpowiedzialność, rzetelność i zaangażowanie w wykonywaną prac
• Wyobraźnia przestrzenna

Oferujemy:

• Interesującą pracę w dynamicznym zespole
• Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
• Stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę


Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres e-mail edelman@mediamarkt.pl z dopiskiem nazwy stanowiska pracy.

Na zgłoszenia czekamy do 15.07.2016r.

Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Prosimy o zamieszczenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133, poz. 883 ze zmianami).
zatrudnię
ID: 20922
kurs elektryka, operatora wózka widłoweg
28.06.2016.

>>>SZKOLIMY już 25 lat! Ukończyłeś szkołę.>> Masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ? >> Zapisz się na KURS! >> W cenach wakacyjnych!

* Kierowca wózków widłowych z UPRAWNIENIAMI Wymiany Butli gaz. -w cenie 295,oo zł brutto za całość

* Elektryka do 1kV + Agregaty prądotw. - w cenie 520,oo zł brutto za całość (u nas cena obejmuje uczestnictwo w kursie, EGZAMINIE państwowym, Uprawnienia oraz materiały dydakt.do nauki)
* Operator Suwnic, Wciągników, Podestów i innych urządzeń UDT

ZAPISY do 1.VII.br. w godz.11 -17.oo
tel. 65/ 520-56-46
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>>>>> Ceny konkurencyjne !
>>>>> ZNIŻKI DLA BEZROBOTNYCH!

>>> ZAPRASZAMY! >>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 20921
kierowca c + e
28.06.2016.
FIRMA TRANSPORTOWA ZE WSCHOWY ZATRUDNI KIEROWCÓW Z KATEGORIĄ
C+E W RUCHU MIĘDZYNARODOWYM. Wymagana karta kierowcy i ważne badania.Tel.601541566
Telefon: 601541566
zatrudnię
ID: 20919
konsultant/ka w salonie play głogów
27.06.2016.
Zatrudnię na stanowisko Konsultant/ka w Salonie telekomunikacyjnym Play Głogów. Umowa o pracę / cały etat. Praca w godzinach pomiędzy 9-21. Wynagrodzenie: podstawa+ premie.
CV proszę przesyłać na email : dawid.goralski@manager360circus.pl
Telefon: 604152770
zatrudnię
ID: 20916
kierowca kat. c
27.06.2016.
Hurtownia alkoholi zatrudni kierowców kat. C z kursem na przewóz rzeczy
Telefon: 76 833 48 08
zatrudnię
ID: 20915
opiekunka osób starszych
27.06.2016.
Firma PLjob w związku ze stale rosnącym zapotrzebowaniem szuka osób chętnych
na wyjazd do Niemiec w charakterze opiekun/ka osoby starszej.

Poszukujemy opiekunki do 81-letniej kobiety, obecnie porusza się na wózku, Pani ma podrażniony przełeyk oraz problemy z biegunkami, potrzebny transfer ( Pani waży 35 kg), w pełni świadoma, ma pełną kontrolę nad potrzebami fizjologicznymi, wstawanie dwa razy w nocy i pomoc przy posadzeniu na toaletę. Pani mieszka z synem i synową.

Miejscowość: Bad Rappenau
Wyjazd: od zaraz!

Wymagania:
- komunikatywna/ dobra znajomość języka niemieckiego
- doświadczenie w opiece nad osobą starszą
- niepaląca

Oferujemy:
- wynagrodzenie 1100 euro
- zapewniony własny pokój z TV, Internet oraz tanie rozmowy do Polski
- pokrycie kosztów przejazdu
- podwójna stawka dzienna za dni świąteczne!!
- premia za polecenie!!
- opłacone składki ZUS od 4055 zł
- legalne zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie lub umowę o współpracy

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
e-mail: pljob@pljob .eu
tel: 768313223
osoby z Głogowa zapraszamy do biura ul. Jedności robotniczej 39 
w w w .pljob. eu
Nr certyfikatu 9121, do sprawdzenia na: www .kraz .praca. gov .pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768313223, 886194325
zatrudnię
ID: 20914
operator ładowarki teleskopowej
27.06.2016.
Firma SPS INSCON SP.Z O.O. zatrudni na stanowisko operatora ładowarki teleskopowej na terenie Głogowa. Wymagane doświadczenie oraz uprawnienia.
Telefon: 661-971-996
zatrudnię
ID: 20910
asystent projektanta
25.06.2016.
Autorska Pracownia Projektowa PROMA-BUD w Głogowie zatrudni:
Pracownika na stanowisko kreślarza/asystenta projektanta w branży budowlanej

Wymagania: wykształcenie wyższe lub techniczne z dopuszczeniem studentów od
III roku studiów
technicznych
biegła znajomość obsługi programów AutoCAD oraz pakietu MS Office.
Dodatkowym atutem będzie znajomość obsługi programów obliczeniowych

Oferujemy:
umowę o pracę na pełny etat;
Możliwość zdobycia praktyki do uprawnień budowlanych;
Szansa rozwoju zawodowego oraz zdobywania nowych doświadczeń;

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres:
praca@proma-bud.pl
lub do siedziby firmy w Głogowie, przy ul. Grodzkiej 4.
Telefon: 608594496
zatrudnię
ID: 20909
opiekunka dla osoby starszej leżącej
25.06.2016.
Poszukuje odpowiedzialnej i doświadczonej osoby do opieki nad osobą starszą. podawanie leków ,posiłków higiena itp Wiejce informacji udzielę telefonicznie Referencje mile widziane.kontakt 768448575 lub 603946538,768428327 okolice Lubina
Telefon: 768448575 lub 68428327
zatrudnię
ID: 20908
praca magazynier wschowa
25.06.2016.
Firma handlowa zatrudni MAGAZYNIERA.
Miejsce pracy : Wschowa

Wymagania:

-prawo jazdy kategorii B,
-uprawnienia do obsługi wózków widłowych
-doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
-znajomość zasad gospodarki magazynowej
-znajomość obsługi komputera w tym pakietu MS Office
-umiejętność pracy w zespole, dyspozycyjność, odpowiedzialność

Podstawowe obowiązki:
-przyjmowanie i wydawanie towaru
-kontrola stanów magazynowych
-udział w inwentaryzacjach
-odpowiedzialność za stany magazynowe

Dokumenty aplikacyjne należy wysyłać na adres mailowy inox.importexport@gmail.com
zatrudnię
ID: 20907
szlifierz-polernik
23.06.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku


Szlifierz - Polernik
NR REF. S/172/16
Miejsce pracy: Wschowa


Obowiązki na stanowisku pracy:

- polerowanie wyrobów gotowych.


Od kandydatów oczekujemy:

- zdolności manualnych,
- dobrej organizacji pracy własnej,
- doświadczenie w pracy na stanowisku szlifierz.


Oferujemy:

- możliwość bezpośredniego zatrudnienia u pracodawcy,
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 20906
podniesiemy twoje kwalifikacje!
23.06.2016.
Jeśli chcesz podnieść swoją atrakcyjność zawodową w oczach pracodawców przekwalifikuj się!
W Centrum Nauki i Biznesu ŻAK nowy zawód możesz zdobyć w DWA semestry!
Chcesz więcej?
Zdobądź DWA zawody w JEDNYM czasie!

Wybierz kierunek dla siebie:
-Rejestratorka medyczna
-Konsultant ds. żywienia
-Instruktor fitness
-Terapeuta ds. uzależnień
-Biomasaż (fizjoterapia lub masaż leczniczy)
-Asystent nauczyciela przedszkola
-Kosztorysant budowlany
-Ekspedytor
-Konsultant ds. pozyskiwania funduszy unijnych

Dobierz jeden z kierunków BEZPŁATNYCH i zdobądź DWA zawody w JEDNYM czasie!
-Opiekun medyczny
-Technik informatyk
-Technik BHP
-Technik administracji
-Technik rachunkowości
-Technik usług kosmetycznych - NOWOŚĆ
-Technik archiwista
-Florysta

UWAGA! Oferta skierowana do osób dorosłych (brak ograniczeń wiekowych) z wykształceniem średnim.

Nie posiadasz wykształcenia średniego? Czas to zmienić!
Zapisz się do BEZPŁATNEGO Liceum Ogólnokształcacego ŻAK w Lesznie.
Nauka w systemie zaocznym.

Rezerwuj miejsce on-line na www.zak.edu.pl/formularz

Szkoła ŻAK - Leszno, Rynek 33, tel. 65 520 23 00
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655202300
zatrudnię
ID: 20904
obsługa klienta niemieckojęzycznego
22.06.2016.
Royalty Line Polska Zatrudni Osoby Do Obsługi Klienta Niemieckojęzycznego

Dynamicznie rozwijająca się firma Royalty Line Polska Sp. z o.o. zatrudni osoby do obsługi profesjonalnego Sklepu Internetowego w języku Niemieckim

royaltyline.pl
royaltyline.de
royaltyline-shop.com

Strefa Marek Allegro:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=42079841#tab-0

Obowiązki przyszłego pracownika :
- aktualizacja informacji
- kompletowanie informacji o nowych produktach oraz wprowadzanie ich do oferty sklepu
- dbałość o poprawność informacji
- kontakt telefoniczny z klientem
- znajomość pakietu MS Office
Wymagania :
- umiejętność swobodnego redagowania tekstów
- samodzielność i dobra organizacja pracy
-bardzo dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie

Zapewniamy:
Praca w wymiarze – pełen etat
Umowa o pracę .
Możliwość rozwoju zawodowego.
Atrakcyjne wynagrodzenie

Prosimy o przesłanie CV zawierającym zdjęcie kandydata wraz z listem motywacyjnym .
Proces rekrutacyjny rozpocznie się w momencie dostarczenia wymaganych dokumentów drogą mailową. O pozytywnym zakończeniu wstępnej weryfikacji i zakwalifikowaniu się do następnego etapu rekrutacji zostaną Państwo poinformowani telefonicznie.

Miejsce wykonywania pracy 67-400 Wschowa
tel.530322326
dystrybucja@royaltyline.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 500700624
zatrudnię
ID: 20903
pracownik fizyczny/pomocnik ślusarza
21.06.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Pracownik fizyczny / Pomocnik Ślusarza
Praca tymczasowa NR REF. S/130/16
Miejsce pracy: Głogów ( teren Huty Miedzi)


Obowiązki na stanowisku pracy:

- proste prace konserwatorskie,
- prace porządkowe.


Od kandydatów oczekujemy:

- dyspozycyjności,
- odpowiedzialności,
- obowiązkowości.


Oferujemy:

- umowę zlecenie ,
- atrakcyjne wynagrodzenie.




Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 20902
spawacz gazowy/spawacz 135
21.06.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Spawacz Gazowy/Spawacz 135
NR REF. S/114/16
Miejsce pracy: Głogów – Huta Miedzi

Obowiązki na stanowisku pracy:

- spawanie metodą 135,
- spawanie palnikami acytelenowo- tlenowymi.

Wymagania:

- doświadczenie zawodowe jako spawacz 135,
- doświadczenie w zakresie spawania i cięcia tlenem,
- ważne uprawnienia spawalnicze- unijne,
- umiejętność pracy w zespole.


Oferujemy:

- zatrudnienie na umowę zlecenie,
- możliwość stałego zatrudnienia,
- atrakcyjne wynagrodzenie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 20901
praca za granicą
20.06.2016.
Praca w Holandii przy pakowaniu i sortowaniu warzyw i owoców
Telefon: 696729944
zatrudnię
ID: 20900
obsługa sklepu internetowego de
20.06.2016.

Niemiecka Firma zatrudni do pracy we Wschowie osobę do obslugi sklepu internetowego Niemieckojęzycznego

Obowiązki przyszłego pracownika :
- aktualizacja informacji
- kompletowanie informacji o nowych produktach oraz wprowadzanie ich do oferty sklepu
- dbałość o poprawność informacji
- kontakt telefoniczny z klientem
- znajomość pakietu MS Office
Wymagania :
- umiejętność swobodnego redagowania tekstów
- samodzielność i dobra organizacja pracy
-bardzo dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie

Zapewniamy:
Praca w wymiarze – pełen etat
Umowa o pracę .
Możliwość rozwoju zawodowego.
Atrakcyjne wynagrodzenie

Prosimy o przesłanie CV zawierającym zdjęcie kandydata .
Proces rekrutacyjny rozpocznie się w momencie dostarczenia wymaganych dokumentów drogą mailową.

Miejsce wykonywania pracy 67-400 Wschowa
kontakt sales@inoxtrade.de
tel.530 322 326
Telefon: 530322326
zatrudnię
ID: 20898
praca dla kierowcy
19.06.2016.
Witam zatrudnię kierowcę kat.C+E trasy Polska-Francja (dobre zarobki)
Telefon: 606758297
zatrudnię
ID: 20897
zatrudnię doradcę na teren głogowa
19.06.2016.
Zatrudnię na teren Głogowa doradcę klienta.Praca polega na podpisywaniu umów pożyczek i odbiorze rat od klienta. Pracę można pogodzić z inną pracą zawodową. Mile widziane osoby na rencie lub emeryturze.
Telefon: 660498267
zatrudnię
ID: 20895
zatrudnię pomoc kuchenną na weekendy
18.06.2016.
W barze mlecznym w Głogowie Zatrudnię pomoc kuchenną.
Praca od 9 do 17 w soboty i niedziele.

Obowiązki: pomoc w wydawaniu posiłków, obieranie warzyw, mycie naczyń, sprzątnie i dbanie o porządek.

Wymagania: ważna książeczka sanepidowska, obrotność, dobra organizacja i pracowitość.

Zainteresowane Panie proszę o kontakt telefoniczny 577 753 228
Telefon: 577753228
zatrudnię
ID: 20894
avon dla każdego
18.06.2016.
KUPUJESZ kosmetyki - Zostań konsultantką Avon - zamawiaj dla siebie, rodziny, znajomych i zarabiaj.

Avon oferuje Tobie:
*Brak opłaty wpisowej
*Dodatkowe pieniądze i tańsze kosmetyki do 40%
*Codzienna bezpłatną dostawę
*Możliwość wysłania zamówienia przez Internet

Dodatkowo czekają na Ciebie *Prezenty i atrakcyjne oferty w ramach programów dla nowych konsultantek PERFUM - HIT za 1zł.
*Nagrody i opusty w specjalnych ofertach promocyjnych.

Dostaniesz na Start katalogi i próbki.
Otrzymasz ode mnie dodatkowo GRATIS!!!
Jesteś zainteresowana/ny nie
czekaj zadzwoń lub napisz

Czasami nie mogę odebrać telefonu proszę wtedy o wiadomość sms :)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 880413118
zatrudnię
ID: 20892
technik chemik
17.06.2016.
BatEko sp. z o.o.
Wprowadzając innowatorskie rozwiązania techniczne i technologiczne zakład w Polkowicach stał się wiodącym w Polsce przedsiębiorstwem w dziedzinie sortowania i recyklingu baterii alkalicznych i cynkowo-węglowych.
W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy obecnie kandydatów na stanowisko:
Technik Chemik
Miejsce pracy: Polkowice Region: dolnośląskie
Maksymalna odległość zamieszkania od miejsca pracy 20 - 25 km.
Opis stanowiska:
Technik Chemik odpowiedzialny będzie za prowadzenie bieżącej produkcji, obsługę urządzeń produkcyjnych oraz pomiarowych. W szczególności osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie kontrolować proces produkcji, jakość oraz pobierać próbki produktów. Dodatkowym zadaniem będzie usuwanie awarii we współpracy z personelem technicznym.
Stanowisko podlega bezpośrednio Kierownikowi Zakładu.
Od kandydatów oczekujemy:
 wykształcenia średniego chemicznego lub pokrewnego,
 doświadczenia w pracy na produkcji w zakładzie chemicznym lub laboratorium,
 gotowości do pracy na produkcji,
 znajomości pakietu MS Office,
 umiejętności analitycznego myślenia i szybkiego rozwiązywania problemów,
 doskonałej organizacji pracy, dokładności, sumienności, innowacyjności, odpowiedzialności,
 umiejętności pracy w zespole, organizacji własnego czasu pracy,
 gotowości do pracy w systemie zmianowym Oferujemy:
 zatrudnienie bezpośrednio w szybko rozwijającym się przedsiębiorstwie w oparciu o umowę o pracę
 atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie
 współpracę z najlepszymi specjalistami, w firmie o wysokiej kulturze organizacyjnej
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji (życiorys zawodowy oraz list motywacyjny) na adres mailowy: bateko@bateko.com.pl

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez BatEko sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)”.
Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Telefon: 768462180
zatrudnię
ID: 20891
lider produkcji
17.06.2016.
Lider Produkcji
Miejsce pracy: Polkowice
GŁÓWNE ZADANIA:
• Koordynacja działań produkcyjnych w celu zwiększenia wydajności i produktywności, kontrolowanie procesu produkcyjnego zgodnie z wyznaczonymi standardami i oczekiwaniami
• Prawidłowa realizacja planów produkcyjnych, w ramach systemu zmianowego
• Zarządzanie pracą podległych pracowników
• Codzienna analiza realizacji zadań
• Kontrolowanie efektywności wykorzystania w procesie produkcji zasobów pracowniczych, technicznych i materiałowych
• Raportowanie wyników produkcyjnych oraz wypełnianie dokumentacji związanej z przebiegiem pracy maszyn
• Odpowiedzialność za pracę i bezpieczeństwo podległych pracowników
• Dbanie o należyty stan maszyn, urządzeń i narzędzi oraz o ład i porządek na stanowiskach pracy
• Przestrzeganie standardów jakościowych oraz procedur obowiązujących w firmie
WYMAGANIA:
• Wykształcenie minimum średnie techniczne
• Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w firmie produkcyjnej(minimum 3 lata)
• Silna motywacja i ukierunkowanie na realizację założonych celów
• Wysokie umiejętności interpersonalne oraz umiejętność rozwiązywania problemów
• Umiejętność motywowania pracowników
• Bardzo dobra organizacja pracy własnej
• Dobra znajomość obsługi komputera (Ms Office)
• Gotowość do pracy w systemie zmianowym
• Aktualne uprawnienia na prowadzenie wózków jezdniowych i wymianę butli gazowej
Maksymalna odległość miejsca zamieszkania od miejsca pracy do 25 km
OFERUJEMY:
• zatrudnienie bezpośrednio w firmie w oparciu o umowę o pracę
• atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie,
• współpracę z najlepszymi specjalistami, w firmie o wysokiej kulturze organizacyjnej.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji (życiorys zawodowy oraz list motywacyjny)

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez BatEko sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)” oraz kwoty wynagrodzenia jaką chcieliby Państwo zarabiać.
Telefon: 768462180
zatrudnię
ID: 20890
praca w ochronie
17.06.2016.
Zatrudnię kobietę lub mężczyznę do pracy w ochronie biurowca w Lubinie.
System w jakim pracujemy to 12h oraz 24h. Wynagrodzenie 6,50zł za godzinę pracy na rękę.
Mile widziane doświadczenie w pracy w ochronie ale nie jest to warunek konieczny.
Preferowany wiek 25-50 lat.
CV proszę przesyłać drogą e-mailową.
Skontaktujemy się z wybranymi osobami.
Telefon: 601432686
zatrudnię
ID: 20889
pracuj z nami na stacjach pkn orlen s.a
16.06.2016.
Jeżeli:
-chcesz pracować na nowoczesnej stacji paliw
-uważasz,że praca z naszymi klientami to przyjemność
-każdego dnia chcesz się uczyć,zmieniać i rozwijać z nami
DOŁĄCZ DO NASZEGO ZESPOŁU NA STANOWISKU PRACOWNIK OBSŁUGI KLIENTA
swoje CV wyślij na adres; stacja.paliw.lubin@wp.pl
zatrudnię
ID: 20888
kierownik sali sprzedaży
16.06.2016.
Sklep Sporting w Głogowie jest największym lokalnym sklep sportowym i filią znanego sklepu sportowego w Lesznie. Naszym klientom zapewniamy aktualne kolekcje odzieży i sprzętu sportowego znanych międzynarodowych marek, a także sprzęt sportowy wysokiej jakości i suplementy dla sportowców. W związku z rozwojem poszukujemy kandydatów na stanowisko: kierownik sali sprzedaży do sklepu w Głogowie.
ZADANIA:
• Koordynowanie podległym zespołem sprzedawców
• Dbałość o prawidłowe funkcjonowanie sklepu
• Dbałość o utrzymanie standardów firmy w zakresie obsługi klienta
• Szkolenia podległych pracowników w zakresie wiedzy o asortymencie
• Współpraca z działem VM ( Visual Merchandising)
WYMAGANIA:
• Wykształcenie wyższe
• Doświadczenie w sprzedaży i obsłudze klienta
• Doświadczenie w prowadzeniu punktu handlowego będzie dodatkowym atutem
• Wysokie zdolności interpersonalne, łatwość budowania relacji
• Chęć do poszerzania wiedzy i podnoszenia swoich kwalifikacji
• Silna orientacja na cel
• Zdolności liderskie
• Mile widziane zainteresowania dziedzinami sportowymi
OFERUJEMY:
• Samodzielne stanowisko z możliwością realizacji własnych pomysłów
• Ciekawą i pełną wyzwań pracę w dynamicznym zespole
• Szkolenia i możliwość zdobycia nowych doświadczeń
• Stabilne warunki pracy ( umowa o pracę po okresie próbnym)
Cv i list motywacyjny prosimy o przesłanie drogą mailową na adres cv@sporting.com.pl. Prosimy o zamieszczenie w cv klauzuli dot. danych osobowych.
zatrudnię
ID: 20887
kelnerka lub kelner
16.06.2016.
Restauracja Pasjami w Głogowie zatrudni osobę na stanowisko kelner w piątki, soboty i niedziele - wymagana obsługa kasy fiskalnej
Telefon: 606633483
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama