POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
6
Lipca 2015
Poniedziałek
Imieniny obchodzą:
Dominik, Łucja
Do końca roku 178 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 450 Strona 1 z 15
zatrudnię
ID: 19556
przedstawiciel handlowy
06.07.2015.
Potrzebujesz stałej i pewnej pracy?
Szukasz możliwości rozwoju?
Rozglądasz się za miejscem, dzięki któremu będziesz mógł zarobić więcej pieniędzy?

Dołącz do nas i zostań Przedstawicielem Handlowym!

Oferujemy:
- Ciekawą pracę, w której doceniamy efekty, nie staż pracy!
- Świetną atmosferę
- Profesjonalne szkolenia
- Atrakcyjne zarobki + wysokie premie od wyników
- Możliwości awansu!

Oczekujemy:
- Prawo jazdy + własny samochód
- Gotowość do pracy 10-12 godzin dziennie (oczywiście za bardzo dobre zarobki!)
- Komunikatywność
- Umiejętność podejmowania samodzielnych decyzji
- Zaangażowanie i chęć do pracy!

Nie wymagamy doświadczenia!

CV proszę wysyłać na adres: przedstawiciel@projektmok.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19555
zatrudnię: przedstawiciela handlowego
06.07.2015.
Potrzebujesz stałej i pewnej pracy?
Szukasz możliwości rozwoju?
Rozglądasz się za miejscem, dzięki któremu będziesz mógł zarobić więcej pieniędzy?

Dołącz do nas i zostań Przedstawicielem Handlowym!

Oferujemy:
- Ciekawą pracę, w której doceniamy efekty, nie staż pracy!
- Świetną atmosferę
- Profesjonalne szkolenia
- Atrakcyjne zarobki + wysokie premie od wyników
- Możliwości awansu!

Oczekujemy:
- Prawo jazdy + własny samochód
- Gotowość do pracy 10-12 godzin dziennie (oczywiście za bardzo dobre zarobki!)
- Komunikatywność
- Umiejętność podejmowania samodzielnych decyzji
- Zaangażowanie i chęć do pracy!

Nie wymagamy doświadczenia!
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19554
pracownik adinistracyjno-biurowy
06.07.2015.
PRO-INFRA Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów zieleni oraz pracami ogólnobudowlanymi zatrudni:
PRACOWNIKA ADMINISTRACYJNO-BIUROWEGO

Zakres obowiązków:
- układanie harmonogramów prac
- przygotowywanie ofert przetargowych
- kosztorysowanie
- administrowanie korespondencją pocztową i elektroniczną
- rozliczanie robót
- rozliczanie paliwa
- przygotowanie dokumentacji odbiorowych
- analizowanie danych
- archiwizowanie dokumentów


Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie,
- mile widziane doświadczenie na w/w stanowisku min. 2 lata,
- mile widziana znajomość programu kosztorysowego Norma
- biegła obsługa komputera, MS Office,
- mile widziana znajomość Ustawy o zamówieniach publicznych,
- bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, odpowiedzialność,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów,
- umiejętność analizowania,
- prawo jazdy kat. B,

Prosimy o składanie CV na e-mail : biuro@pro-infra.pl lub osobiście w Jerzmanowej
ul. Ogrodowa 8.
Prosimy o dołączenie klauzuli o ochronie danych osobowych

Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię
ID: 19553
pracownik biura obsługi klienta
06.07.2015.
Głotech Sp. z o. o. to profesjonalny warsztat samochodowy zajmujący się diagnostyką i naprawą autobusów, samochodów osobowych i dostawczych. Stanowimy zespół ludzi dążących do tego aby naprawa pojazdów była kompleksową obsługą opartą na rzetelnej diagnozie, wyłączenie samochodu z ruchu było możliwie krótkie, a kalkulacja przejrzysta. Filarem naszej działalności są przyjęte przez zespół wartości: odpowiedzialność, wiarygodność, współpraca, elegancja,efektywność i innowacyjność.

PRACOWNIK BIURA OBSŁUGI KLIENTA - HANDLOWIEC

Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:
- Obsługa klienta w zakresie przyjmowanie zleceń, ustalenia zakresu napraw, a także doboru optymalnych rozwiązań i części.
- Współpraca z warsztatami celem monitorowania etapów napraw.
- Monitorowanie przetargów oraz przygotowywanie ofert handlowych i kosztorysów.
Udział w negocjacjach handlowych.
- Organizacja akcji promocyjnych.
- Utrzymywanie bardzo dobrych relacji z dotychczasowymi klientami i pozyskiwanie nowych klientów.
- Dbanie o pozytywny wizerunek firmy.

Warunkiem podjęcia pracy jest:
- Wykształcenie min. średnie techniczne (elektronik, elektryk, mechanik, mechatronik, automatyk lub pokrewne).
- Wysoki poziom zdolności interpersonalnych.
- Umiejętność nawiązywania i utrzymywanie kontaktów biznesowych.
- Umiejętność planowanie i ustalania priorytetów.
- Prawo jazdy kat. B.
- Doświadczenie w pracy na stanowisku handlowca w obsłudze klienta – mile widziana.
- Bardzo dobra znajomość obsługi komputera w środowisku WINDOWS, arkusz kalkulacyjny, edytor tekstu, poczta e-mail, sprawne poruszanie się w Internecie.

Oferujemy:
- Stabilne warunki zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.
- Ciekawą i pełną wyzwań pracę na odpowiedzialnym stanowisku.
- Podnoszenie kwalifikacji i realizacji własnych ambicji zawodowych.
- Pracę w dynamicznym i profesjonalnym zespole ludzi
- Rozwój zawodowy przy pomocy profesjonalnych szkoleń.
- Niezbędne narzędzia pracy.

Zainteresowane osoby, spełniające powyższe wymagania mogą składać aplikację (tj. CV, list motywacyjny, kserokopię
świadectw szkół oraz pracy) w formie: elektronicznej – email: glotech@glotech.com.pl lub osobiście w Sekretariacie firmy – Głogów, ul. Piastowska 5, tel. 76 835 00 66.

W treści aplikacji należy umieścić klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrze niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie „Głotech” Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. O ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)

Osobom nadsyłającym ofertę zapewniamy pełną dyskrecję oraz zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami. Brak i nformacji do 30 dni od złożenia oferty oznacza, że oferta nie zostanie przyjęta.
Telefon: 768350066
zatrudnię
ID: 19552
wakacyjny kurs kierowcy wózków widłowych
06.07.2015.

>>>>>> SZKOLIMY JUŻ 25 LAT >>>>>>>>>

Zapraszamy

>> Studentów >> Absolwentów szkół średnich >> Osoby bezrobotne >> i inne zainteresowane !

Na WAKACYJNY
* KURS Kierowcy Wózków widłowych w cenie promocyjnej 295,oo zł

Zapisy w godz. 11 - 17.oo
Tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9 - II piętro

>>>> PŁATNOŚĆ ROZŁOŻYMY NA RATY ! >>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 19551
doradca klienta biznesowego
06.07.2015.
Firma z branży finansowej zatrudni osobę na stanowisko DORADCA KLIENTA BIZNESOWEGO.WYMAGANIA:wykształcenie minimum średnie,doświadczenie w obsłudze Klienta i/lub sprzedaży,łatwość nawiązywania i budowania relacji biznesowych,bardzo dobra organizacja pracy,pomysłowość i inicjatywa.OFERUJEMY:bezpłatne szkolenie w pełni przygotowujące Cię do profesjonalnego wykonywania zawodu,jasną i przejrzystą ścieżkę rozwoju zawodowego,wsparcie i coaching przełożonego w początkowym etapie współpracy,pakiet benefitów (opieka medyczna, karta sportowa, ubezpieczenie, program emerytalny),Zainteresowane osoby, prosimy o przesłanie cv i listu motywującego klikając w przycisk aplikowania, podając w tytule maila nr referencyjny GŁ/07/2015.
zatrudnię
ID: 19547
obsługa kina helios
03.07.2015.
Kino Helios, poszukuje uczniów/studentów chętnych do pracy przy obsłudze kina. Forma zatrudnienia: umowa- zlecenie.
Zakres obowiązków:
Obsługa kas biletowych, przygotowanie i sprzedaż artykułów spożywczych w kawiarni i barach, obsługa sal kinowych.

Podstawowe warunki, jakie powinni spełniać kandydaci:
• uczeń /student w wieku do 26 lat
• samodzielność
• umiejętność pracy w zespole
• komunikatywność i ukierunkowanie na klienta
• dyspozycyjność
• zaangażowanie

Zainteresowani proszeni są o przesyłanie aplikacji (CV koniecznie ze zdjęciem + list motywacyjny) na adres lubin@helios.pl lub pozostawić w kasie kina
Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna.

Telefon: 722-382-329
zatrudnię
ID: 19546
ślusarz- mechanik
03.07.2015.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Ślusarz- Mechanik
Miejsca pracy – Głogów- Huta Miedzi
Polkowice - ZWR
NR REF. S/95/15



Od kandydatów oczekujemy:

- 3-letniego doświadczenia w zawodzie,
- dokładności, sumienności, dyspozycyjności,
- dobrej znajomości mechaniki,
- mile widziane doświadczenie w naprawach wagonów kolejowych.

Obowiązki na stanowisku pracy:

- samodzielne wykonywanie napraw i konserwacji wagonów kolejowych.

Oferujemy:

- umowę zlecenie, praca na dwie zmiany,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość stałego zatrudnienia.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Kontakt:
Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 19545
spawacz gazowy/spawacz135
03.07.2015.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Spawacz Gazowy/Spawacz 135
NR REF. S/114/15
Miejsce pracy: Głogów – Huta Miedzi

Obowiązki na stanowisku pracy:

- spawanie metodą 135,
- spawanie palnikami acytelenowo- tlenowymi.

Wymagania:

- doświadczenie zawodowe jako spawacz 135,
- doświadczenie w zakresie spawania i cięcia tlenem,
- ważne uprawnienia spawalnicze- unijne,
- umiejętność pracy w zespole.


Oferujemy:

- zatrudnienie na umowę zlecenie,
- możliwość stałego zatrudnienia,
- atrakcyjne wynagrodzenie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 19544
przyjmę do wulkanizacji
03.07.2015.
PRZYJMĘ PRACOWNIKA DO WULKANIZACJI.
TYLKO DOŚWIADCZONEGO.
Telefon: 724459239
zatrudnię
ID: 19543
fryzjera
02.07.2015.
Zatrudnię fryzjera,stylistę lub pomoc stylisty.
Telefon: 609498997
zatrudnię
ID: 19542
opiekunka osób starszych, saarlouis
02.07.2015.
Firma PLjob zatrudni osoby na stanowisko opiekuna/opiekunki osób starszych.
POSIADAMY WIELE ZLECEŃ NA TERENIE CAŁYCH NIEMIEC.

!!! TRWAJĄ ZAPISY NA KURS J. NIEMIECKIEGO !!!

Do opieki: mężczyzna z chorobami starczymi, samodzielny, chodzący, ma rolator, czasem woła swojego zmarłego syna, nie ma wstawania w nocy. Jest Internet.

Miejscowość:
Wyjazd: 16.07.2015r.

Wymagania: komunikatywna/dobra znajomość języka niemieckiego, prawo jazdy

Wynagrodzenie: od 1050 do 1150 euro netto

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
e-mail: pljob@pljob .eu (w temacie wpisać Saarlouis)
tel: 768313223
osoby z Głogowa zapraszamy do biura ul. Jedności robotniczej 39
w w w .pljob. eu (formularz zgłoszeniowy znajduje się w zakładce „KONTAKT” ( pod mapką:-) ).
Nr certyfikatu 9121, do sprawdzenia na: www .kraz .praca. gov .pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19541
mechanik samochodowy
02.07.2015.
Firma SPRINT-FORD POSZUKUJE MECHANIKA SAMOCHODOWEGO .DOBRE ZAROBKI .WIĘCEJ INFO POD NR TEL.602712597
Telefon: 602712597
zatrudnię
ID: 19540
kierownik
01.07.2015.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Kierownik Zakładu / Kierownik handlowy w branży okiennej

Miejsce pracy: województwo dolnośląskie
NR REF. S/117/15

Idealny kandydat to Menedżer wzbogacony o wiedzę z branży stolarki okiennej, zarządzający firmą produkcyjną.

Zakres obowiązków:

•Zarządzanie zakładem produkcyjnym i współpraca z Zarządem w zakresie realizacji strategii firmy
•Rozwijanie sieci sprzedaży i poszerzanie kontaktów handlowych w celu pełnego wdrożenia na rynek produktów firmy ( okna drewniane, PCV, aluminium)
•Bieżące monitorowanie struktury organizacyjnej oraz płynności finansowej firmy
•Planowanie i koordynacja działań podległego zespołu

Wymagania:
•Wykształcenie średnie lub wyższe
•Minimum 2-letnie doświadczenie zawodowe na stanowisku kierowniczym
•Minimum 2-letnie doświadczenie w branży okiennej
•Samodzielność w realizacji zadań
•Zaangażowanie i pasja w działaniu
•Mile widziana znajomość języka obcego (niemiecki lub angielski)

Klient oferuje:

•Możliwość rozwoju i awansu zawodowego
•Dużą liczbę nowych i ciekawych wyzwań
•Ciekawą pracę i elastyczność w kształtowaniu zasad współpracy
•Atrakcyjny pakiet wynagradzania

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Kontakt:
Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19539
kierowca kat. c
01.07.2015.
Praca w charakterze kierowcy wywrotki w firmie budowlanej.
Telefon: 792019594
zatrudnię
ID: 19538
praca
01.07.2015.
Lokal gastronomiczny w Głogowie zatrudni pomoc kuchenną
Kontakt 884807903
zatrudnię
ID: 19537
pracownik obsługi śniada - głogów
01.07.2015.
Qubus Hotel w Głogowie poszukuje osoby zorganizowanej i odpowiedzialnej na stanowisko Pracownik Obsługi Śniadań.

Oczekujemy:

-doświadczenia zawodowe w gastronomii;
-gotowości do pracy w godzinach porannych (5.00-13.00);
-minimum podstawowej znajomości języka angielskiego lub/i języka niemieckiego;
-umiejętności organizacji pracy.

Oferujemy:

-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
-poznanie najlepszych standardów pracy w gastronomii;
-dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport, uprawniającej do korzystania z centrów fitness, siłowni, basenów;
-dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
-pracę w gronie profesjonalistów;
-możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.


CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Pl. Konstytucji 3 Maja 1 lub przesłać korzystając z formularza aplikacyjnego zawartego na stronie www.qubushotel.com/pl/praca.

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19534
ślusarza, pomocnika spawacza
30.06.2015.
ślusarza i pomocnika spawacza do konstrukcji stalowych

wymagania:
- znajomość rysunku technicznego
- obsługa podstawowych urządzeń (wiertarka, szlifierka)


Praca na miejscu w Głogowie, na hali produkcyjnej.
więcej informacji telefonicznie
Telefon: 502251860
zatrudnię
ID: 19533
salon domino zatrudni handlowca
30.06.2015.
Nowy Salon wyposażenia wnętrz DOMINO w LUBINIE zatrudni handlowca.

Od kandydatów wymagamy:

- bardzo dobrej organizacji pracy, sumienności i zaangażowania,
- umiejętności szybkiego uczenia się
- znajomość pakietu MS OFFICE (szczególnie Excel)
- mile widziane osoby z doświadczeniem zawodowym w działach sprzedaży, obsługi klienta,
- mile widziana znajomość branży ceramicznej lub drzwiowej
- mile widziane wykształcenie wyższe/studenci zaoczni uczelni ekonomicznych.

Opis stanowiska:

- pozyskiwanie i obsługa klientów zgodnie ze standardami firmy,
- przyjmowanie i wprowadzanie zamówień,
- wystawianie faktur,
- kontrola realizacji zamówień,
- dbanie o pozytywny wizerunek firmy.

Oferujemy:

- pracę w stabilnej i szybko rozwijającej się firmie,
- możliwość rozwoju zawodowego,
- stałe wynagrodzenie i atrakcyjny system premiowy,
- umowę o pracę na czas określony.

Praca na pełny etat.

CV wraz ze zdjęciem oraz listem motywacyjnym proszę kierować na adres mailowy sekretariat@domino.pl.
Telefon: 748324800
zatrudnię
ID: 19531
opiekunka do dziecka,głogów
30.06.2015.
Szukamy miłej,wesołej, energicznej Pani do opieki nad 16 miesięcznym chłopcem.Praca od poniedziałku do piątku.
Praca od zaraz.
Telefon: 691234242
zatrudnię
ID: 19527
konsultant ds. obsługi klienta
29.06.2015.
Praca w Głogowie na stanowisku Konsultant ds. Obsługi Klienta

Jeśli jesteś energiczny/a i komunikatywny/a a w dodatku szukasz pracy to bardzo dobrze trafiłeś/aś bo to ogłoszenie skierowane jest właśnie do Ciebie!

Miejski Operator Komunikacyjny
szuka pracownika na stanowisko:
Konsultant ds. Obsługi klienta

Twoim zadaniem będzie:
- Telefoniczny kontakt z klientem indywidualnym
- Dostosowanie oferty w zależności od potrzeb klienta
- Umawianie spotkań z przedstawicielami
- Raportowanie

Oczekujemy:
- Komunikatywności
- Zaangażowania

Oferujemy:
- Stabilną pracę lub formę dorywczą (do uzgodnienia)
- Stałą godzinówkę + premię
- Szkolenie teoretyczne i praktyczne
- Możliwość pokrycia kosztów dojazdów.

Aplikacje CV proszę przesyłać na adres: praca@projektmok.pl z dopiskiem: Konsultant.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19526
kurier / przedstawiciel handlowy
29.06.2015.
Potrzebujesz stałej i pewnej pracy?
Szukasz możliwości rozwoju?
Rozglądasz się za miejscem, dzięki któremu będziesz mógł zarobić więcej pieniędzy?

Dołącz do nas i zostań Przedstawicielem Handlowym!

Oferujemy:
- Ciekawą pracę, w której doceniamy efekty, nie staż pracy!
- Świetną atmosferę
- Profesjonalne szkolenia
- Atrakcyjne zarobki + wysokie premie od wyników
- Możliwości awansu!

Oczekujemy:
- Prawo jazdy + własny samochód
- Gotowość do pracy 10-12 godzin dziennie (oczywiście za bardzo dobre zarobki!)
- Komunikatywność
- Umiejętność podejmowania samodzielnych decyzji
- Zaangażowanie i chęć do pracy!

Nie wymagamy doświadczenia!
Wyślij do nas swoje CV na adres przedstawiciel@projektmok.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19521
doradca klienta
26.06.2015.
DORADCA KLIENTA
Miejsce pracy: Sklep Sporting ul. Poniatowskiego 12, 67-200 Głogów
Zakres zadań:
• Obsługa klienta
• Sprzedaż towarów
• Praca wg określonych standardów sprzedaży
• Poszerzanie wiedzy o asortymencie
Wymagania wobec kandydatów:
• Wykształcenie min. średnie
• Wysoka kultura osobista
• Gotowość do pracy w systemie zmianowym
• Umiejętność współpracy w grupie
• Mile widziane zainteresowania dziedzinami sportowymi
• Chęć do poszerzania wiedzy
Wymagane dokumenty:
List motywacyjny ,CV, dokumenty związane z przebiegiem dotychczasowej pracy zawodowej(kserokopie).Prosimy o zamieszczenie w CV klauzuli dotyczącej zgody na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Ustawa z dnia 29-08-1997 r o Ochronie Danych Osobowych Dz. U nr 133.
Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami. Osoby wstępnie zakwalifikowane zostaną zaproszone na rozmowę telefonicznie.
Telefon: 768352210
zatrudnię
ID: 19520
z-ca kierownika sklepu
26.06.2015.
Sklep Sporting w Głogowie jest największym lokalnym sklep sportowym i filią znanego sklepu sportowego w Lesznie. Naszym klientom zapewniamy aktualne kolekcje odzieży i sprzętu sportowego znanych międzynarodowych marek. W ofercie między innymi Adidas, Nike, Puma, Reebok, Wrangler i Lee,. W związku z rozwojem poszukujemy kandydatów na stanowisko:


ZASTĘPCA KIEROWNIKA SKLEPU


ZADANIA:
• Koordynowanie podległym zespołem sprzedawców i doradców na sali sprzedaży
• Przygotowywanie raportów dotyczących funkcjonowania punktu handlowego
• Prowadzenie szkoleń w zakresie prawidłowego funkcjonowania sklepu
• Dbałość o utrzymanie standardów firmy w zakresie obsługi klienta
• Zapewnianie szkoleń podległym pracownikom w tym w zakresie wiedzy o asortymencie
• Współpraca z działem VM ( Visual Merchandising)
• Opieka nad sklepem podczas absencji Managera


WYMAGANIA:
• Doświadczenie w sprzedaży i obsłudze klienta
• Doświadczenie w prowadzeniu punktu handlowego będzie dodatkowym atutem
• Mile widziane zainteresowania dziedzinami sportowymi
• Wykształcenie wyższe
• Wysoka kultura osobista
• Wysokie zdolności interpersonalne, łatwość budowania relacji
• Kreatywność
• Chęć do poszerzania wiedzy i podnoszenia swoich kwalifikacji
• Silna orientacja na cel
• Zdolności liderskie


Oferujemy:
• Samodzielne stanowisko z możliwością realizacji własnych pomysłów
• Ciekawą i pełną wyzwań pracę, w młodym i dynamicznym zespole
• Szkolenia i możliwość zdobycia nowych doświadczeń
• Stabilne warunki pracy ( umowa o pracę po okresie próbnym)


Swoje CV wraz ze zdjęciem oraz list motywacyjny prosimy wysyłać na adres:


Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 768352210
zatrudnię
ID: 19519
stanowisko fakturzysta
26.06.2015.
SKLEP SPORTING poszukuje osoby na stanowisko:
FAKTURZUSTA
Miejsce pracy: Sklep Sporting ul. Poniatowskiego 12, 67-200 Głogów
Zakres obowiązków:
- przyjmowanie towarów do sytemu
- kontrola prawidłowości otrzymanych faktur i faktur korygujących,
-sprawdzanie prawidłowości dostaw
-przygotowywanie towarów do wystawienia na sklep
-praca od pn-pt od 9.00 do 17.00

Wymagania wobec kandydatów:
• Wykształcenie min. Średnie
• Umiejętność szybkiego pisania na klawiaturze
• Wysoka kultura osobista
• Umiejętność współpracy w grupie
• Dyspozycyjność,komunikatywność,dokładność, sumienność wykonywania czynności pod presją czasu ,
• dobra organizacja pracy
• Chęć do poszerzania wiedzy
Wymagane dokumenty:
List motywacyjny ,CV, dokumenty związane z przebiegiem dotychczasowej pracy zawodowej(kserokopie).Prosimy o zamieszczenie w CV klauzuli dotyczącej zgody na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Ustawa z dnia 29-08-1997 r o Ochronie Danych Osobowych Dz. U nr 133.
Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami. Osoby wstępnie zakwalifikowane zostaną zaproszone na rozmowę telefonicznie.
Telefon: 768352210
zatrudnię
ID: 19518
kurs kierowcy wózków widłowych
26.06.2015.
>>>Szkolimy już ponad 25 lat!

>>>> Zdobądź nowe kwalifikacje>> Zmień zawód!

Ostatnie zapisy na KURS:
* Kierowcy Wózków widłowych w cenie wakacyjnej 295,oo zł

Rozpoczynamy zajęcia w pn.29.VI.br.

Zapisy w godz.11 - 17.oo
tel. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY w LESZNIE
* ul.Sienkiewicza 9 -II piętro

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

** ODPŁATNOŚĆ RATALNA!
**** Zniżki dla bezrobotnych!!

>>>> ZAPRASZAMY! <<<<<<<

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 19516
operator maszyn/operator wózka widłowego
26.06.2015.
OPERATOR MASZYN/OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO

Opis:
Miejsce wykonywania pracy: Tarnówek
Praca na cały etat na trzy zmiany w godz. 6-14-22-6 6-22
Wynagrodzenie do uzgodnienia min 2100 butto
Umowa o prace po okresie próbnym

Wymagania:
- wykształcenie min. zawodowe
- doświadczenie w pracy na produkcji
- uprawnienia na wózek widłowy
- umiejętność pracy w zespole
- łatwość nawiązywania kontaktów
- rzetelność
- dokładność
- odpowiedzialność
- zaangażowanie
- uczciwość
- sumienność

Kontakt:
GER-POL
e-mail: pracatarnowek@o2.pl
Tarnówek 45 (ferma)
59-101 Polkowice
Tel . 032 363 54 37
032 363 54 38
Telefon: 032 363 54 38
zatrudnię
ID: 19515
praca w kwiaciarni
25.06.2015.
Przyjmę do pracy w kwiaciarni osobę niepalącą. Mile widziani studenci.
Telefon: 608426150
zatrudnię
ID: 19513
zatrudnię montera mebli pod zabudowę
25.06.2015.
zatrudnię osobę do montowania mebli kuchennych oraz szaf pod zabudowę, wymagane doświadczenie
Telefon: 767273180 698618959
zatrudnię
ID: 19512
firma zatrudni do działu marketingu osob
25.06.2015.
Wymagania :



- wykształcenie wyższe o kierunku elektrotechnika (specjalność : elektroenergetyka przemysłowa i automatyka)

- prawo jazd kat. B

- znajomość j. angielskiego, rosyjskiego w stopniu dobrym

- znajomość obsługi komputera : programów MS Office, Autocad/Orcad

- Znajomość zasad kosztorysowania, sporządzania ofert,

- skrupulatność rzetelność w wykonywaniu powierzonych obowiązków

- mile widziane : znajomość specyfiki branży, doświadczenie zawodowe



CV prosimy kierować na : marketing@instal-service.pl
Telefon: 75-645-79-58
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama