POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
27
Marca 2017
Poniedziałek
Imieniny obchodzą:
Benedykt, Ernest,
Jan, Lidia

MIĘDZYNAROD.
DZIEŃ TEATRU
Do końca roku 279 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 449 Strona 1 z 15
zatrudnię
ID: 22014
brygadzista
27.03.2017.
Firma brukarska z Głogowa, zatrudni brygadzistę od zaraz.
Praca na terenie Głogowa i okolic.

Oczekujemy:
Doświadczenia,
Motywacji i chęci do pracy,
Komunikatywności,
Dokładności i rzetelności w wykonywaniu powierzonych obowiązków,

Oferujemy:
Wynagrodzenie miesięczne 3000 złotych brutto + premie uznaniowe,
Stabilne zatrudnienie (umowę o pracę),
Przyjazną atmosferę w pracy,

Więcej informacji pod numerem 537-83-10-10

Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi osobami.
Wysyłając swoje CV na adres biuro@ragenglogow.pl prosimy dołączyć klauzulę:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).
Telefon: 537-83-10-10
zatrudnię
ID: 22013
zatrudnię pracownicę w lotto
26.03.2017.
Praca dla studentki 1 lub 2 roku na umowę zlecenie w punkcie Lotto
Telefon: 600310482
zatrudnię
ID: 22012
informatyk
26.03.2017.
Bank Spółdzielczy w Głogowie jest bankiem uniwersalnym, wyłącznie z polskim kapitałem.Nowoczesność, efektywność i ostrożność gwarantująca bezpieczeństwo środków naszych klientów to cechy Banku ważne dziś i w przyszłości.

Bank Spółdzielczy w Głogowie poszukuje kandydata na stanowisko Informatyk

Wymagania
- wykształcenie wyższe lub średnie techniczne o kierunku informatycznym,
- umiejętność analitycznego myślenia,
- umiejętność organizacji czasu pracy oraz samodzielność w wykonywaniu powierzonych zadań,
- doświadczenie na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem,
- wiedza z zakresu bezpieczeństwa sieci i systemów informatycznych.

Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie (umowa o pracę),
- możliwość rozwoju zawodowego,
- przyjazną atmosferę pracy.


Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi osobami.
Wysyłając swoje CV prosimy dołączyć klauzulę:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).

e-mail: sekretariat-bs.glogow@bankbps.pl
Telefon: 768357414
zatrudnię
ID: 22011
kierowca samochodu ciężarowego
24.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746.
W imieniu naszego Klienta, poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierowca samochodu ciężarowego powyżej 3,5 ton

Miejsce pracy: Polkowice i okolice
NR REF. S/195/17

Zakres obowiązków:

- odbiór i transport kontenerów ze złomem przy pomocy urządzenia hakowego,
- rozładunek i załadunek złomu,

Oczekujemy:

- motywacji i chęci do pracy,
- dokładności i rzetelności w wykonywaniu powierzonych obowiązków,
- prawo jazdy kat. C+E,
- karta kierowcy do tachografu,
- kurs kwalifikacyjny,
- doświadczenie w obsłudze wywrotek – min.1 rok.

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)
specjalista@azymut-praca.pl
tel:693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22010
kierowca-serwisant kabin wc
24.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746.
W imieniu naszego Klienta, poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierowca – Serwisant kabin WC

Miejsce pracy: Lubin i okolice
NR REF. S/192/17

Zakres obowiązków:

- załadunek i transport i rozładunek kabin zgodnie z dokumentami,
- serwis kabin: usunięcie nieczystości ze zbiornika, mycie przy użyciu myjki ciśnieniowej, uzupełnienie środków sanitarnych, mycie kabiny wewnątrz i zewnątrz
- dokonywanie drobnych napraw,
- dbałość porządek na stanowisku pracy.

Oczekujemy:

- motywacji i chęci do pracy,
- dokładności i rzetelności w wykonywaniu powierzonych obowiązków,
- prawo jazdy kat. C ( mile widziane dodatkowo kat. E)

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie 3000-3500 zł/netto

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

tel.693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22006
kurs specjalisty ds.kadr i płac - okazja
23.03.2017.

>>>>>>>> Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ >>>
SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>


******** >> W piątek ZAPISY UZUPEŁNIAJĄCE do aktualnej grupy! *** OKAZJA !


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - 40 godzin

(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej
opłaty! )


ZAPISY w godz. 11 - 17.oo


tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

_____ZAPRASZAMY _____________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 22005
kurs kierowca wózką widł., elektryk 1kv
23.03.2017.
_____SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> ZAPISZ SIĘ NA KURS w cenie konkurencyjnej!

** KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. - cena promocyjna 295,oo PLN!

** KURS Elektryka do 1kV + OBSŁUGA Agregatów pradotw.- cena wyjątkowa 530,oo PLN za całość z Egzaminem i UPRAWNIENIAMI; oraz Zapisy na Egzaminy aktual.D,E (należy zdawać co 5 lat) - ostatnie zapisy!

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT - Zapisy trwają !

* KURS Palacza kotłów c.o.(na paliwa stałe,olej,gaz) w cenie 530,oo PLN za całość kursu z Egzaminem i UPRAWNIENIAMI; oraz Zapisy na Egzaminy aktual.D,E (należy zdawać co 5 lat) - OSTATNIE ZAPISY!


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

____<<< ZAPRASZAMY >>>>_________________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 22004
pracownik ochrony
23.03.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko pracownika ochrony w pełnym wymiarze czasu pracy, wynagrodzenie 2000 zł brutto, praca zmianowa. Podania prosze składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię
ID: 22003
doradca handlowy/merchandiser
23.03.2017.

AkzoNobel - międzynarodowy producent farb dekoracyjnych, właściciel marek: Dulux, Sadolin, Nobiles, Hammerite, Sikkens poszukuje kandydatów na stanowisko:


Doradca Handlowy/Merchandiser



Oferujemy:
 Stabilne zatrudnienie i pracę z produktami renomowanej marki,
 Umowę o pracę na pełny etat,
 Atrakcyjny system premiowy,
 Pakiet benefitów – karta multisport, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, zniżki na zakup produktów,
 Możliwość awansu i rozwoju zawodowego w strukturach globalnej organizacji,
 Kompleksowy pakiet szkoleń produktowych i sprzedażowych.
Obowiązki:
 Profesjonalna obsługa Klienta w zakresie wyboru odpowiednich produktów,
 Aktywna sprzedaż,
 Zapewnienie dostępności oraz właściwej ekspozycji,
 Raportowanie sprzedaży oraz dostępności produktów,
 Bliska współpraca z Kierownikiem działu oraz Przedstawicielem Handlowym.
Oczekujemy:
 Doświadczenia w sprzedaży lub obsłudze Klienta, akcjach promocyjnych, merchandisingu,
 Umiejętności stosowania technik sprzedaży,
 Dobrej organizacji pracy, samodyscypliny,
 Samodzielności i odpowiedzialności.



Kontakt: michal.gorzynski@akzonobel.com



Informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.

Prosimy o umieszczenie w CV poniższej klauzuli:
“Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997o ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133 poz. 883).”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 691580388
zatrudnię
ID: 22002
sprzedawca-wykładanie towaru
23.03.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy- wykładanie towaru, w pełnym wymiarze czasu pracy, wynagrodzenie 2000 zł brutto. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię
ID: 22001
praca dla cieśli i zbrojarzy !!
23.03.2017.
Zatrudnie cieśli i zbrojarzy z doświadczeniem. Praca od zaraz , gwarantujemy wysokie zarobki! Obecnie wykonujemy prace na terenie Huty Miedzi Głogów. Wiecej informacji pod nr tel. : 511 771 302 lub 603 152 955.
Telefon: 511 771 302
zatrudnię
ID: 22000
kierownik działu sprzedaży
22.03.2017.

MARCO MARCONI SP. Z O.O. SP. K.

Aktualnie do naszego zespołu poszukujemy osoby na stanowisko:

KIEROWNIK DZIAŁU SPRZEDAŻY
Miejsce pracy: Lubin


Zadaniem zatrudnionej osoby będzie:
• zbudowanie i kierowanie grupą telesprzedawców odpowiedzialnych za telefoniczną sprzedaż oferowanych produktów B2B
• nadzór nad obsługą i sprzedażą dedykowanej grupie klientów

Oczekujemy:
• doświadczenia w zarządzaniu zespołem telesprzedaży lub call center

Oferujemy:
• zatrudnienie w stabilnej firmie, z 25 letnim doświadczeniem w branży
• pracę od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 16:00
• umowę o pracę z atrakcyjną pensją
• szkolenia

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie
dokumentów aplikacyjnych na adres: rekrutacja@mmgift.pl


Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: rekrutacja@mmgift.pl
zatrudnię
ID: 21997
automatyk- technik utrzymania ruchu
22.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu W Dziale Obróbki Mechanicznej i Odlewni

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/194/17

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych,
- dokonywanie okresowych przeglądów,
- wypisywanie raportów z pracy,
- usprawnianie procesu produkcyjnego.

Oczekujemy:

- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki,
- umiejętność czytania schematów elektrycznych,
- znajomość programowania sterowników PLC(Mitsubishi),
- nakierowanie na pracę zespołową,
- obsługa komputera.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 21995
praca przy elewacji, osoba pryw./firma
22.03.2017.
Zlecę wykonanie elewacji siatkowanie, klej, położenie putzu dom 300m2 tylko osoby z doświadczeniem!
Więcej informacji telefonicznie:
885120476
Telefon: 885120476
zatrudnię
ID: 21993
zatrudnimy sprzedawcę samochodów
21.03.2017.
Firma Górny – Poczynek Sp. z o.o. poszukuje osób do pracy na stanowisku SPRZEDAWCA SAMOCHODÓW
w salonie samochodowym w Głogowie. Wymagania: wykształcenie minimum średnie, obsługa komputera,
czynne prawo jazdy kat.B.
Wynagrodzenie: 3500/umowa o pracę/pełny etat.
CV oraz list motywacyjny prosimy przesyłać na adres mailowy podany w ogłoszeniu(praca@renault.lubin.pl),
lub dostarczyć osobiście do salonu Renault w Głogowie.
Telefon: 797310863
zatrudnię
ID: 21992
zatrudnimy lakiernika samochodowego
21.03.2017.
Firma Górny – Poczynek Sp. z o.o. poszukuje osób do pracy na stanowisku LAKIERNIK SAMOCHODOWY.
Wymagania: doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.
Wynagrodzenie: 3500/umowa o pracę/pełny etat.
CV oraz list motywacyjny prosimy przesyłać na adres mailowy podany w ogłoszeniu(praca@renault.lubin.pl),
lub dostarczyć osobiście do salonu Renault w Głogowie.
Telefon: 797310863
zatrudnię
ID: 21991
kierowca-serwisant kabin wc
21.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746.
W imieniu naszego Klienta, poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierowca – Serwisant kabin WC
Miejsce pracy: Lubin i okolice
NR REF. S/192/17

Zakres obowiązków:

- załadunek i transport i rozładunek kabin zgodnie z dokumentami,
- serwis kabin: usunięcie nieczystości ze zbiornika, mycie przy użyciu myjki ciśnieniowej, uzupełnienie środków sanitarnych, mycie kabiny wewnątrz i zewnątrz
- dokonywanie drobnych napraw,
- dbałość porządek na stanowisku pracy.

Oczekujemy:

- motywacji i chęci do pracy,
- dokładności i rzetelności w wykonywaniu powierzonych obowiązków,
- prawo jazdy kat. C ( mile widziane dodatkowo kat. E)


Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie plus prowizja

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)
rekrutacja@azymut-praca.pl


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 21990
inżynier zapewnienia jakości dostawców
21.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

email: specjalista@azymut-praca.pl;
tel:693013524.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 21989
inżynier zapewnienia jakości produktu
21.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Produktu

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/191/17

Zakres obowiązków:

- analiza reklamacji liniowych Klienta,
- analiza zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem,
- inicjowanie oraz kontrola działań, mających na celu poprawienie systemu jakości,
- współpraca z działem produkcji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne( preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości w branży automotive,
- bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu MS Office,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów( narzędzia typu: 7QC tools, Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami( raportowanie 8D),
- znajomość systemu zarządzania jakością( ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych,
- umiejętność organizacji pracy w zespole,
- doświadczenie w audytowaniu( System, Klient, Proces, Dostawca)- mile widziane.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 21987
orlen pracownik obsługi klienta
21.03.2017.
Chcesz pracować na nowoczesnej stacji? Nie masz doświadczenia zawodowego? Interesuje Cię elastyczny czas pracy? Uważasz, że praca z ludźmi to przyjemność? Chcesz połączyć pracę z nauką lub innymi obowiązkami? Chcesz w przyszłości samodzielnie zarządzać stacją paliw?

Jeżeli na przynajmniej jedno z pytań odpowiedziałeś pozytywnie, wyślij CV na adres e-mail; stacja.paliw.lubin@wp.pl

Proponujemy:
- umowa o prace na pełen etat
- atrakcyjne wynagrodzenie
- elastyczne godziny pracy
- zdobycie doświadczenia zawodowego w oparciu o standardy PKN ORLEN
- pracę na nowoczesnej stacji paliw
- pakiet szkoleń na każdym etapie rozwoju
- rabat na zakupy na stacjach ORLEN
- specjalną ofertę telefonii komórkowej dla Ciebie i rodziny
- przejrzystą ścieżkę awansu
- dla najlepszych samodzielne zarządzanie stacją paliw
Praca polega na:
- obsłudze klienta przy kasie
- komunikowaniu aktualnych promocji produktowych
- dbaniu o czystość i porządek na terenie obiektu
- pozytywnym podejściu do klienta
zatrudnię
ID: 21986
przedstawiciel handlowy
21.03.2017.
Przedstawiciel handlowy

Firma PPH TDJ Tomasz Długosz z siedzibą w Olsztynie poszukuje osób do pracy w dziale sprzedaży w młodym, prężnie rozwijającym się zespole. Nie wymagamy doświadczenia zawodowego - kształcimy od podstaw.

Miejsce pracy : Głogów, Polkowice, Lubin.

Mile widziane :
• prawo jazdy kat. B oraz doświadczenie w prowadzeniu samochodu
• bardzo dobra znajomość obsługi komputera
• łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych
• wykształcenie co najmniej średnie
• wysoka motywacja i zaangażowanie w pracę
• sumienność i odpowiedzialność
• doświadczenie w pracy na stanowisku przedstawiciel handlowy lub poodbnym

Oferujemy:
• Niezbędne narzędzia pracy: telefon, komputer, samochód służbowy
• Atrakcyjne wynagrodzenie
• Praca w przyjaznej atmosferze, w dynamicznym, otwartym zespole nastawionym na realizację ambitnych celów
• Szansa na zdobycie doświadczenia zawodowego
• Grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb


Aplikacje prosimy kierować na adres e-mail:
jozefczak.tdj@gmail.com
Kontakt: 795756140


Prosimy o dopisanie w CV następującej klauzuli:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb bieżącej i przyszłych rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. O ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz.U. z 2002r., Nr 101, poz. 926 z późn.zm.)”



Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 795756140
zatrudnię
ID: 21985
szukam murarza lub pomocnika murarza
20.03.2017.
Szukam dyspozycyjnej osoby, zarobki zależne od umiejętności.Tel.514 786 471
Telefon: 514786471
zatrudnię
ID: 21983
specjalista ds. obsługi klienta
20.03.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, firmy działającej na rynkach europejskich i światowych, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Specjalista ds. obsługi klienta

Miejsce pracy: Wschowa
NR REF.S/189/17

Zakres obowiązków:

- przyjmowanie i przekazywanie zamówień do realizacji,
- przygotowywanie zestawień oraz raportów,
- wprowadzanie danych do bazy firmy,
- profesjonalna bezpośrednia, telefoniczna i mailowa obsługa klienta,
- współpraca z innymi działami w firmie.

Od kandydatów oczekujemy:

- biegła znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie,
- praktyczna znajomość pakietu MS Office,
- dokładność i skrupulatność przy wprowadzaniu danych,
- komunikatywność, samodzielność oraz podzielność uwagi,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- mile widziane doświadczenie w obsłudze klienta.

Oferujemy:

- umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 21982
praca w budowlance. głogów
20.03.2017.
Praca w firmie budowlanej przy remontach wnętrz, wykończeniach, elewacjach itp.

Warunki do ustalenia.

696487057
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 696487057
zatrudnię
ID: 21981
sprzedawca- dział wędliny
20.03.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 2000 zł brutto, praca w systemie zmianowym. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię
ID: 21980
kurs specjalisty ds. kadr i płac
19.03.2017.
Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ >>> SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>
>>>>> ZAPRASZAMY na następny kurs jeszcze w cenie promocyjnej 390.oo zł
brutto za całość! <<<

***>> OSTATNIE 2 MIEJSCA!


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - 40 godzin

(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej
opłaty! )


ZAPISY w godz. 11 - 17.oo


tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

_____ZAPRASZAMY _____________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię
ID: 21979
zapisy na kursy zawodowe
19.03.2017.
SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> Zapisz się na KURS w cenie konkurencyjnej!

** KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz. - cena promocyjna 295,oo PLN!

** KURS Elektryka do 1kV + OBSŁUGA Agregatów pradotw.- cena wyjątkowa 530,oo PLN za całość z Egzaminem Państwoeym i UPRAWNIENIAMI (należy zdawać co 5 lat)

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT

* KURS Palacza kotłów c.o.(na paliwa stałe,olej,gaz ) w cenie 530,oo PLN za całość kursu z Egzaminem Państwowym i UPRAWNIENIAMI (należy zdawać co 5 lat)


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

<<<<< ZAPRASZAMY >>>>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię
ID: 21978
kierownik działu sprzedaży
19.03.2017.

MARCO MARCONI SP. Z O.O. SP. K.

Aktualnie do naszego zespołu poszukujemy osoby na stanowisko:

KIEROWNIK DZIAŁU SPRZEDAŻY
Miejsce pracy: Głogów


Zadaniem zatrudnionej osoby będzie:
• zbudowanie i kierowanie grupą telesprzedawców odpowiedzialnych za telefoniczną sprzedaż oferowanych produktów B2B
• nadzór nad obsługą i sprzedażą dedykowanej grupie klientów

Oczekujemy:
• doświadczenia w zarządzaniu zespołem telesprzedaży lub call center

Oferujemy:
• zatrudnienie w stabilnej firmie, z 25 letnim doświadczeniem w branży
• pracę od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 16:00
• umowę o pracę z atrakcyjną pensją
• szkolenia

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie
dokumentów aplikacyjnych na adres: rekrutacja@mmgift.pl


Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: rekrutacja@mmgift.pl
zatrudnię
ID: 21976
zatrudnię księgową w głogowie
19.03.2017.
W związku z rozwojem firmy zatrudnię na stanowisku:
KSIĘGOWA

Zadania:
• kompleksowe prowadzenie ksiąg rachunkowych (pełna księgowość)

Wymagania:
• średnie lub wyższe wykształcenie kierunkowe;
• minimum 5 letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku;
• znajomość przepisów z zakresu ustawy o rachunkowości i prawa podatkowego;
• umiejętność pracy w zespole;
• wysoka kultura osobista;
• niekaralność.

Oferta:
• umowa o pracę;
• atrakcyjne warunki finansowe;
• praca w stabilnej firmie;
• miejsce zatrudnienia- Głogów

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

CV proszę kierować na adres: a.falkiewicz1109@wp.pl
zatrudnię
ID: 21975
zatrudnię księgową w głogowie
19.03.2017.
W związku z rozwojem firmy zatrudnię na stanowisku:
KSIĘGOWA

Zadania:
• kompleksowe prowadzenie ksiąg rachunkowych (pełna księgowość)

Wymagania:
• średnie lub wyższe wykształcenie kierunkowe;
• minimum 5 letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku;
• znajomość przepisów z zakresu ustawy o rachunkowości i prawa podatkowego;
• umiejętność pracy w zespole;
• wysoka kultura osobista;
• niekaralność.

Oferta:
• umowa o pracę;
• atrakcyjne warunki finansowe;
• praca w stabilnej firmie;
• miejsce zatrudnienia-Głogów

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama