POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
20
Lutego 2017
Poniedziałek
Imieniny obchodzą:
Eustachiusz, Leon,
Ludmiła
Do końca roku 314 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 431 Strona 1 z 15
zatrudnię
ID: 21828
zbiór truskawek 2017 - praca w niemczech
18.02.2017.
Oferta zatrudnienia dla Polaków.
Oferta pracy bez pośredników i opłat za pośrednictwo.
Do zbioru truskawek w 2017 roku, szukamy polskich gospodyń domowych, mężczyzn, uczniów, studentów na okres od połowy maja do końca lipca.
Jesteśmy średniej wielkości firmą w północno-zachodnich Niemczech niedaleko Bremen.

Oferujemy:
- wynagrodzenie godzinowe 8,60 euro (dla osiągających dobre wyniki premia)
- wspólna kuchnia wyposażona w niezbędny sprzęt, TV
- zakwaterowanie 2-3 osobowy pokój, dzienny koszt to 3,50 euro
- wyżywienie we własnym zakresie
- rowery na zakupy w najbliższej miejscowości

Oczekujemy:
- zaangażowania w wykonywanie pracy
- sprawność fizyczną

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt truskawki-pracade@wp.pl


http://www.erdbeeren-thedinghausen.de/

zatrudnię
ID: 21826
qubus hotel legnica zatrudni kelnera/kę
17.02.2017.
****Qubus Hotel w Legnicy poszukuje osoby zainteresowanej pracą na stanowisku Kelnera/ki - Barmana/ki:

Oczekujemy:
-komunikatywnej znajomości języka angielskiego;
-łatwości nawiązywania kontaktów i dobrą organizację pracy;
-gotowość do pracy wieczorami oraz w weekendy;
-wykształcenie m.in średnie.

Mile widziane:
doświadczenie na stanowisku Kelnera/ki-Barmana/ki.

Oferujemy:
-pracę na podtsawie umowy o pracę w pełnym wymiarze godzin lub:
-pracę na podstawie umowy cywilnoprawnej - umowy zlecenia -elastyczne godziny pracy
sam/a wybierasz

-pracę w gronie profesjonalistów
-możliwość rozwoju i awansu dla najlepszych

CV prosimy składać w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2; lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=8ce894ec2dad4201955f88e11a93891e
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21825
qubus legnica zatrudni recepcjonist(k)ę
17.02.2017.
**** Qubus Hotel Legnica poszukujemy osoby zainteresowanej ciekawą pracą na stanowisku Recepcjonistki/Recepcjonisty.

Do głównych zadań zatrudnionej osoby należeć będzie bezpośrednia obsługa gości w recepcji i dokonywanie niezbędnych formalności związanych z pobytem gości w hotelu (check in/out, wystawianie faktur), a także informowanie gości o warunkach pobytu i usługach dodatkowych świadczonych przez Qubus Hotel.

Od kandydatek/kandydatów oczekujemy:
wykształcenia minimum średniego;
bardzo dobrej znajomości języka angielskiego, min. na poziomie B1;
gotowości do pracy w systemie zmianowym 7. 00-19. 00 oraz 19. 00 -7. 00 - warunek konieczny;
umiejętności nawiązywania i podtrzymywania kontaktu z gościem;
odpowiedzialności i zorganizowania.

Mile widziane:
doświadczenie na podobnym stanowisku.

Oferujemy:
stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport, uprawniającej do korzystania z centrów fitness, siłowni, basenów;
pracę w gronie profesjonalistów;
dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.



CV prosimy składać w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2; lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=de3a5e328ace432f8d2ae8cdae60cd65

Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com/praca

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm
zatrudnię
ID: 21824
oferuję pracę doradcy klienta biznes
17.02.2017.
Zatrudnię 2 osoby na stałe na pełny etat osobę z Głogowa lub okolic na stanowisku doradcy klienta. Zatrudniona osoba zajmować się będzie marketingiem i bezpośrednim kontaktem z klientem.
Praca głównie w biurze przy komputerze i sporadyczne wyjazdy w teren, wymagane prawo jazdy kat. B.
Mile widziana znajomość branży elektro-energetycznej oraz doświadczenie w sprzedaży bezpośredniej (nie w sklepie ) B2B .

Wymagana znajomość języka angielskiego lub niemieckiego w stopniu dobrym.

Miejsce pracy – Głogów/Szczyglice
Telefon: 691442270
zatrudnię
ID: 21823
kasjer
17.02.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko kasjera w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 2000 zł brutto. Praca w systemie zmianowym. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię
ID: 21820
operator maszyn/lutowacz -praca od zaraz
16.02.2017.
Randstad Polska jest wiodącą agencją doradztwa personalnego i pracy tymczasowej. Już od ponad 20 lat kształtujemy rynek pracy w Polsce, wspierając firmy w zatrudnianiu najlepszych pracowników, a kandydatów w znalezieniu satysfakcjonującej pracy.

Dla naszego Klienta, rozwijającej się firmy produkcyjnej z terenu Legnickiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku: operator maszyn/lutowacz

Zakres obowiązków:
- obsługa maszyn produkcyjnych
- obsługa maszyn lutujących i lutowanie manualne
- kontrola jakości wytworzonych produktów

Oczekiwania:
- minimum wykształcenie zawodowe
- mile widziana znajomość rysunku technicznego
- mile widziana umiejętność lutowania
- gotowość do pracy zmianowej
- motywacja do pracy i zaangażowanie

Oferta:
- atrakcyjne wynagrodzenie (stawka godzinowa + dodatki)
- możliwość rozwoju zawodowego i zdobycia doświadczenia
- praca w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- możliwość nawiązania długofalowej współpracy
- możliwość przejścia do zatrudnienia bezpośrednio przez firmę Klienta

Zainteresowane osoby zapraszamy do przesłania CV na adres: legnica@randstad. pl , kontaktu telefonicznego lub osobistej wizyty w biurze Randstad w Legnicy przy ul. Ścinawskiej 1a (2 piętro).

Dziękujemy za wszystkie aplikacje.

Randstad nie pobiera opłat / prowizji od kandydatów za udział w procesie rekrutacyjnym/ podczas zatrudnienia.

Agencja Pracy Tymczasowej nr 47

"Administratorem dobrowolnie podanych przez Panią/ Pana danych osobowych jest Randstad Polska Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, przy ul. Aleje Jerozolimskie 134. Dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celach prowadzenia i administrowania procesami rekrutacyjnymi, a w szczególności w związku z poszukiwaniem dla Pani/Pana ofert pracy i ich przedstawianiem, archiwizacją i wykorzystywaniem w przyszłych procesach rekrutacyjnych dokumentów zawierających dane osobowe oraz w celu wykonywania umowy o pracę. Dane mogą być udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa, spółkom należącym do Holdingu Randstad lub powiązanym z nim kapitałowo, oraz po wyrażeniu zgody, potencjalnym pracodawcom do celów związanych z procesem rekrutacji. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. "
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 767450593
zatrudnię
ID: 21819
montażystka/ta - praca od zaraz
16.02.2017.
Randstad Polska jest wiodącą agencją doradztwa personalnego i pracy tymczasowej. Już od 20 lat kształtujemy rynek pracy w Polsce, wspierając firmy w zatrudnianiu najlepszych pracowników, a kandydatów w znalezieniu satysfakcjonującej pracy.

Dla naszego Klienta, firmy produkcyjnej z siedzibą na terenie Legnickiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej, poszukujemy 10 osób do pracy tymczasowej na stanowisku: montażystka/ta

Zakres obowiązków:
- montaż wtyczek
- kontrola jakości
- obsługa maszyn

Oczekiwania:
- wykształcenie zawodowe
- zdolności manualne
- mile widziane doświadczenie na produkcji
- zaangażowanie
- chęć pracy w systemie 3 zmianowym

Oferta:
- atrakcyjne wynagrodzenie (stawka godzinowa + dodatki)
- możliwość rozwoju zawodowego i zdobycia doświadczenia
- praca w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- możliwość nawiązania długofalowej współpracy
- możliwość przejścia do zatrudnienia bezpośrednio przez firmę Klienta

Zainteresowane osoby zapraszamy do przesłania CV na adres: legnica@randstad. pl lub zgłoszenia się do biura Randstad w Legnicy.

Dziękujemy za wszystkie aplikacje.

Randstad nie pobiera opłat / prowizji od kandydatów za udział w procesie rekrutacyjnym/ podczas zatrudnienia.

Agencja Pracy Tymczasowej nr 47

"Administratorem dobrowolnie podanych przez Panią/ Pana danych osobowych jest Randstad Polska Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, przy ul. Aleje Jerozolimskie 134. Dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celach prowadzenia i administrowania procesami rekrutacyjnymi, a w szczególności w związku z poszukiwaniem dla Pani/Pana ofert pracy i ich przedstawianiem, archiwizacją i wykorzystywaniem w przyszłych procesach rekrutacyjnych dokumentów zawierających dane osobowe oraz w celu wykonywania umowy o pracę. Dane mogą być udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa, spółkom należącym do Holdingu Randstad lub powiązanym z nim kapitałowo, oraz po wyrażeniu zgody, potencjalnym pracodawcom do celów związanych z procesem rekrutacji. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. "
Telefon: 767450593
zatrudnię
ID: 21818
pracownik obsługi maszyn -praca od zaraz
16.02.2017.
Randstad Polska jest wiodącą agencją doradztwa personalnego i pracy tymczasowej. Już od ponad 20 lat kształtujemy rynek pracy w Polsce, wspierając firmy w zatrudnianiu najlepszych pracowników, a kandydatów w znalezieniu satysfakcjonującej pracy.

Dla naszego Klienta, rozwijającej się firmy produkcyjnej z terenu Legnickiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku: pracownik obsługi maszyn

Zakres obowiązków:
- praca na linii produkcyjnej
- obsługa poszczególnych maszyn produkcyjnych
- kontrola jakości gotowego produktu

Oczekiwania:
- minimum wykształcenie zawodowe
- mile widziana znajomość rysunku technicznego
- mile widziana umiejętność posługiwania się suwmiarką
- mile widziane doświadczenie w pracy na pokrewnym stanowisku
- gotowość do pracy 3 zmianowej
- motywacja do pracy i zaangażowanie

Oferta:
- możliwość rozwoju zawodowego i zdobycia doświadczenia
- praca w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- możliwość nawiązania długofalowej współpracy
- możliwość przejścia do zatrudnienia bezpośrednio przez firmę Klienta

Zainteresowane osoby zapraszamy do przesłania CV na adres: legnica@randstad. pl , kontaktu telefonicznego: 767450593 lub osobistej wizyty w biurze Randstad w Legnicy przy ul. Ścinawskiej 1a (2 piętro).

Dziękujemy za wszystkie aplikacje.

Randstad nie pobiera opłat / prowizji od kandydatów za udział w procesie rekrutacyjnym/ podczas zatrudnienia.

Agencja Pracy Tymczasowej nr 47

"Administratorem dobrowolnie podanych przez Panią/ Pana danych osobowych jest Randstad Polska Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, przy ul. Aleje Jerozolimskie 134. Dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celach prowadzenia i administrowania procesami rekrutacyjnymi, a w szczególności w związku z poszukiwaniem dla Pani/Pana ofert pracy i ich przedstawianiem, archiwizacją i wykorzystywaniem w przyszłych procesach rekrutacyjnych dokumentów zawierających dane osobowe oraz w celu wykonywania umowy o pracę. Dane mogą być udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa, spółkom należącym do Holdingu Randstad lub powiązanym z nim kapitałowo, oraz po wyrażeniu zgody, potencjalnym pracodawcom do celów związanych z procesem rekrutacji. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. "
Telefon: 767450593
zatrudnię
ID: 21817
zatrudnię elektryka
16.02.2017.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach zatrudni elektryka.

W zakresie obowiązków: utrzymanie ruchu linii produkcyjnej. Praca zmianowa.

Wymagania:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe mechaniczne, elektryczne
- min.1- 2 lata doświadczenia
- uprawnienia elektryczne

Oferujemy:
-zatrudnienie w firmie działającej na rynku 25 lat,
-umowę o pracę na pełny etat,
-fundusz socjalny (m.in. wczasy pod gruszą),
-pakiet opieki medycznej

Kontakt:
-osobisty w godz.9-12- Systemy i Technologie Sp. z o.o.
ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice

- telefoniczny- 76 7234215
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię
ID: 21816
przyjmę na staż
16.02.2017.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach przyjmie na staż na stanowisko specjalista ds. zaopatrzenia i logistyki.

Cel stanowiska: wsparcie działu zaopatrzenia i logistyki

Główne zadania:
- przygotowywanie i wysyłanie zapytań ofertowych do dostawców,
- ocena i opiniowanie przedstawionych ofert,
- wsparcie procesów zakupowych,
- prowadzenie dokumentacji działu.

Oczekujemy:
- wykształcenie średnie lub wyższe techniczne,
- sumienność, komunikatywność,
- umiejętność pracy w zespole,
- dobra znajomość pakietu Microsoft Office,
- prawo jazdy kat. B
- kurs na wózek widłowy

Oferujemy:
- zdobycie doświadczenia w międzynarodowej firmie,
- pracę w stabilnym zespole,
- staż przez okres 6 miesięcy i umowę o pracę na okres kolejnych 6 miesięcy.

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego wraz z dopiskiem „Staż w dziale zaopatrzenia i logistyki”.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97 r. o ochronie danych osobowych. Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 883)”
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię
ID: 21815
zatrudnię pracowników produkcji
16.02.2017.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach zatrudni pracowników od zaraz na stanowisko: pracownik produkcji.

Praca przy linii produkcyjnej, przy zalewaniu form masą polimerobetonową. Praca zmianowa (3 zmiany).

Od kandydatów oczekujemy:
-umiejętności manualnych,
-dokładności,
-sumienności,
-pracowitości,
-umiejętności pracy w zespole.

Oferujemy:
-zatrudnienie w firmie działającej na rynku 25 lat,
-umowę o pracę na pełny etat,
-system motywacyjny (m.in. premie),
-fundusz socjalny (m.in. wczasy pod gruszą),
-pakiet opieki medycznej.

Kontakt:
- telefoniczny: 76 7234215
- osobisty w godz.9-12: Systemy i Technologie Sp. z o.o. ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię
ID: 21813
mechanik
15.02.2017.
Firma RITEX poszukuje dobrego mechanika:

Wymagania:

• prawo jazdy kat. B;
• doświadczenie w zawodzie: mechanik- min. 2 lata;
• badania psychologiczne;
• badania lekarskie.

Do najważniejszych zadań należeć będzie:

• bieżąca naprawa i przeglądy pojazdów firmy (flota 80 pojazdów);

Oferujemy:

• stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę;
• atrakcyjny system wynagradzania
• szansa na dodatkowe nagradzanie (premia uznaniowa przyznana wg osiągnięć)
• terminowe wypłaty wynagrodzenia i innych świadczeń należnych pracownikowi;

Osoby zainteresowane ofertą i spełniające nasze wymogi prosimy o przesłanie poniższych dokumentów aplikacyjnych wraz z klauzulą: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997r. Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 883”
• Podanie o pracę
• Życiorys CV
• Wszystkie świadectwa pracy
• Świadectwo z ostatniej skończonej szkoły (skan wszystkich stron)

Kontakt: piotr@ritex.glogow.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 531435762
zatrudnię
ID: 21812
operator maszyny pakującej-produkcja
15.02.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Operator maszyny pakującej
Praca tymczasowa NR REF. S/87/17
Miejsce pracy: Chocianów


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa maszyny pakującej.


Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenia średniego,
- umiejętności obsługi komputera,
- dyspozycyjności,
- odpowiedzialności,

Oferujemy:

- umowę o pracę ,
- dodatek 20% za pracę na nocnej zmianie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- szeroki zakres szkoleń na stanowisku pracy.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 21811
zatrudnię
15.02.2017.
Poszukujemy osoby na stanowisko - specjalista d/s sprzedaży
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

- budowanie profesjonalnych i długotrwałych relacji z klientami
- ofertowanie oraz opiekę nad realizacją zlecenia
- aktywną sprzedaż produktów
- profesjonalne doradztwo

WYMAGANIA:

- umiejętność pracy w zespole
- kreatywność i entuzjazm oraz zaangażowanie w wykonywane obowiązki
- rozwinięte umiejętności komunikacyjne i negocjacyjne
- samodzielność i zdolności organizacyjne
- doświadczenie w obsłudze klienta będzie dodatkowym atutem
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres firmy : biuro@ntb2000.pl

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”
Telefon: 791-840-350
zatrudnię
ID: 21810
zatrudnimy operatora cnc
15.02.2017.
zATRUDNIMY OPERATORÓW TOKARKI/ FREZARKI CNC. Gwarantujemy wysokie zarobki. kontakt e-mail: fabryka@ponarremo.pl lub tel 783 883 330
Telefon: 783 883 330
zatrudnię
ID: 21809
wynagrodzenie od 1200 euro.
15.02.2017.
Kuszą Cię zagraniczne oferty pracy?
Posiadasz wykształcenie średnie?
Chcesz dobrze zarabiać?
Lubisz wyzwania?

Zostań OPIEKUNEM MEDYCZNYM.

Trwa rekrutacja w Szkole Opieki Medycznej ŻAK! Startujemy 25 lutego 2017 r.
Kierunek Opiekun medyczny trwa dwa semestry. Nauka odbywa się w systemie zaocznym (sobota i niedziela) średnio co dwa tygodnie. KIERUNEK JEST BEZPŁATNY!
Liczba miejsc ograniczona!

Mając dyplom opiekuna medycznego możesz pracować na terenie całej Unii Europejskiej, w szpitalach, przychodniach, zakładach opiekuńczo-leczniczych, domach seniora oraz prywatna opieka w domu pacjenta.

Rezerwuj miejsce bez wychodzenia z domu na www.zak.edu.pl/formularz
lub
Przyjdź do sekretariatu Szkoły ŻAK w Lesznie, Rynek 33 (I p.)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655202300
zatrudnię
ID: 21808
inwentaryzacja legnica
15.02.2017.
Firma INVENT Sp. z o.o. poszukuje osób chętnych do współpracy na stanowisku:

Pracownik inwentaryzacji

Zakres obowiązków:
• Liczenie towarów w sklepach sieci handlowych
• Obsługa urządzeń do skanowania towarów

Wymagania od kandydatów:
• Dyspozycyjność w godzinach późno popołudniowych i nocnych
• Pełnoletność
• Podstawowe zaświadczenia od Lekarza Medycyny Pracy (bez dodatkowych badań jest opłacane przez firmę)

Zapewniamy:
• Umowę zlecenie
• Ubezpieczenie na czas trwania umowy
• Wypłatę w systemie tygodniowym
• Szkolenie na markecie przed przystąpieniem do pracy
• Transport na inwentaryzacje wyjazdowe
• Atrakcyjne wynagrodzenie: 13,00 zł- 15,60 zł/h brutto
• Pracę w miłej atmosferze
• Możliwość nawiązania stałej współpracy

Jeśli jesteś zainteresowany aplikuj do Nas:
http://formularz.invent.ag/rekrutacja.aspx?funkcja=Licz%C4%85cy%20Polska

W przypadku braku możliwości zalogowania się przez powyższy link prosimy zalogować się na naszej stronie www.invent.ag


Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21807
zatrudnimy pracowników budowlanych
15.02.2017.
Zatrudnimy pracowników budowlanych do pracy na terenie Głogowa i okolic.
Oferujemy umowę o pracę.
Poszukujemy m.in.:
- Murarzy
- Zbrojarzy
- Dekarzy
- Malarzy
- Tynkarzy
- operatorów
Telefon: 502050472
zatrudnię
ID: 21805
sprzedawca- dział wędliny
14.02.2017.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko sprzedawcy dział wędliny w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 2000 zł brutto. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię
ID: 21803
praca dla opiekunki osób strarszych
13.02.2017.
Praca dla opiekunki osób starszych,niepełnosprawnych na terenie Głogowa.Wymagane doświadczenie.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt tel.515 749 243 po 15tej.
Telefon: 515749243
szukam pracy
ID: 21802
opieka nad seniorem
13.02.2017.
Przyjmę zlecenie opieki nad osobą starszą,niepełnosprawną.Posiadam wymagane doświadczenie.Jestem osobą odpowiedzialną,sumienną,dyskretną.
Zakres usług obejmuje;
-utrzymywanie higieny-toaleta poranna,wieczorna,
-zapobieganie odleżynom,
-pampersowanie,
-przygotowywanie posiłków-karmienie,
-podawanie leków-nadzór,
-porządki-zakupy-spacery,
-inne czynności wynikające z indywidualnych potrzeb klienta
Opieka od poniedziałku do piątku.Na życzenie klienta w weekendy i w godz. nocnych.
Tel.kon.515 749 243
Telefon: 515 749 243
zatrudnię
ID: 21801
ty tez możesz zostać kimś!
13.02.2017.
Szukasz pracy?
A może pracujesz ale nie jesteś zadowolony z warunków zatrudnienia?
Chcesz zacząć w końcu dobrze zarabiać a do pracy chodzić z przyjemnością?

ZDOBĄDŹ NOWE KWALIFIKACJE!

Pamiętaj! Każdy z nas jest inny! Ktoś chce zostać kosmetyczką, ktoś florystką a ktoś inny informatykiem...Możesz być kim tylko chcesz!

Trwa rekrutacja zimowa w Szkole ŻAK!

Jeśli posiadasz minimum wykształcenie średnie (matura nie jest wymagana) możesz zdobyć nowe kwalifikacje w zawodach:
- technik administracji - NAUKA ZA DARMO
- technik rachunkowości - NAUKA ZA DARMO
- technik informatyk - NAUKA ZA DARMO
- technik usług kosmetycznych - NAUKA ZA DARMO
- technik bezpieczeństwa i higieny pracy - NAUKA ZA DARMO
- opiekun medyczny - NAUKA ZA DARMO
- florysta - NAUKA ZA DARMO
- pomoc nauczyciela przedszkola - 99 zł/mc. Zapisz się do 28 lutego a otrzymasz 30% zniżki.
- rejestratorka medyczna - 99 zł/mc. Zapisz się do 28 lutego a otrzymasz 30% zniżki.
- specjalista żywienia człowieka - 99 zł/mc. Zapisz się do 28 lutego a otrzymasz 30% zniżki.
- instruktor ds. terapii uzależnień - 129 zł/mc. Zapisz się do 28 lutego a otrzymasz 30% zniżki.

Wybierz swój kierunek i rezerwuj miejsce online www.zak.edu.pl/formularz
Szkoła ŻAK - Leszno, Rynek 33 (I p.), tel. 65 520 23 00
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655202300
zatrudnię
ID: 21800
fryzjer/fryzjerka/stylista fryzur
13.02.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, znanej sieci salonów fryzjerskich poszukujemy osoby na stanowisko:

Fryzjer /Fryzjerka/ Stylista
fryzur

Miejsce pracy: Lubin, Legnica(dolnośląskie)
NR REF. S/187/17

Oczekujemy:

- doświadczenia na podobnym stanowisku,
- kreatywności oraz pasji do fryzjerstwa,
- znajomości trendów stylizacji oraz koloryzacji,
- profesjonalnej obsługi klienta,
- wysokiej jakości wykonywanej pracy ,
- chęci uczenia się oraz doskonalenia swojego warsztatu.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pakiet licznych szkoleń,
- praca w doświadczonym zespole,
- możliwość wzięcia udziału w prestiżowych wydarzeniach fryzjerskich w Polsce,
- pracę w nowoczesnym salonie fryzjerskim, w oparciu o wykorzystanie markowych produktów firmy Revlon Professional.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)
mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 21799
kurs specjalista ds kadr i płac-2 miejsc
13.02.2017.
> Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ >>> SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>>>>>
>>>>> Ceny konkurencyjne! ZAPRASZAMY na następne terminy! >>


* KURS "SPECJALISTY ds.Kadr i Płac" - 40 godzin - DWA OSTATNIE MIEJSCA!

w cenie 390,oo zł BRUTTO za całość
(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej
opłaty! )

* KURS "Obsługi komputerowego programu KADROWO -PŁACOWEGO"
w cenie 360,oo zł brutto za całość!

ZAPISY - w godz. 11- 17.oo


tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ RATALNA!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

__ ZAPRASZAMY _______________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię
ID: 21798
kurs elektryków, kierowcy wózków widłowy
12.02.2017.
_____SZKOLIMY już 25 lat! >>>>>>>
>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ? >>>
>>>>>>>>>>>>> ZAPISZ SIĘ NA KURS w cenie konkurencyjnej!

* KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe, elektryczne, gazowe)z UPRAWNIENIAMI Wymiany Butli gaz. w cenie promocyjnej 295,oo PLN!

* KURS Elektryka do 1kV, OBSŁUGA Agregatów pradotw. - Egzaminy aktual.D,E - 13.03.br.

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT

* KURS Palacza kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz), Egzaminy aktual.D,E - 13.03.br.


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz.11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

____ ZAPRASZAMY _________________
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię
ID: 21792
zatrudnię kosmetyczkę
12.02.2017.
Zatrudnie doświadczoną kosmetyczkę. Więcej informacji pod numerem telefonu 509 661 057
Telefon: 509661057
zatrudnię
ID: 21791
avon-klient bezpośredni lub konsultantka
11.02.2017.
Zostań konsultantką Avon.
Spróbuj nic nie tracisz, jeżeli Ci się nie spodoba rezygnujesz BEZ ŻADNYCH konsekwencji!
Przywileje: brak opłaty wpisowej, tańsze kosmetyki od 15-45%, darmowa dostawa, dodatkowe prezenty co katalog, szkolenia, 21 dni na zapłatę i wiele innych.
Tylko w mojej grupie otrzymasz szybką rejestracje, darmowy starter i wsparcie.

Tylko teraz przy pierwszym zamówieniu woda Najnowszy perfum w Avon "Viva la vita" za 1zł
a ode mnie Gratis także miły upominek:)

Zapisz się nic nie tracisz jedynie możesz zyskać.

patrycja9927@vp.pl
880 413 118

Serdecznie zapraszam
Czasami nie mogę odebrać telefonu proszę wtedy o wiadomość sms :)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 880413118
zatrudnię
ID: 21788
kierownik robót/architektowanie krajobra
10.02.2017.
Firma „PRO-INFRA” Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów poszukuje kandydatów na stanowisko:
KIEROWNIK ROBÓT / ARCHITEKTOWANIE KRAJOBRAZU

Zakres obowiązków:
   - planowanie, realizacja i nadzór nad pracami na terenach zieleni,
   - kierowanie podległymi pracownikami, organizacja pracy,

Nasze wymagania:
    - min. 2 lata doświadczenia w pracy przy realizacji projektów i pielęgnacji terenów zieleni,
   - wykształcenie min. średnie, kierunkowe (ogrodnictwo, architektura krajobrazu, leśnictwo),
    - umiejętność prowadzenia i rozliczania robót,
    - znajomość branży ogrodniczej i budowlanej,
    - dobre umiejętności organizatorskie i umiejętność pracy w zespole,
    - sumienność i odpowiedzialność,
- zamiłowanie do prac ogrodniczych i dyspozycyjność
    - prawo jazdy kat. B,
    - znajomość języka angielskiego i/lub niemieckiego będzie dodatkowym atutem.

Oferujemy:
    - atrakcyjne wynagrodzenie,
    - możliwość dokształcania,
    - pracę przy różnorodnych, interesujących realizacjach,
    - odpowiednie zaplecze sprzętowe,
    - niezbędne narzędzia pracy.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie:
    - listu motywacyjnego,
    - CV,
   na adres praca@pro-infra.pl

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię
ID: 21787
kierownik robót/brygadzista
10.02.2017.
Firma „PRO-INFRA” Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów poszukuje kandydatów na stanowisko:

KIEROWNIK ROBÓT / BRYGADZISTA


Zakres obowiązków:
- koordynacja i bezpośredni nadzór prac budowlanych,
- przygotowanie logistyczne budowy,
- nadzór nad pracownikami,
- współpraca z inwestorami, podwykonawcami i projektantami,
- uczestnictwo w kosztorysowaniu i rozliczaniu inwestycji

Wymagania:
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość technologii budowlanych,
- umiejętność analizowania dokumentacji projektowej i technicznej,
- zdolności organizacyjne i analityczne,
- umiejętność efektywnej pracy pod presją czasu
- gotowość do pracy w terenie,
- prawo jazdy kat. B,
- znajomość obsługi komputera,
- mile widziana znajomość j.angielskiego

Oferujemy:
- uczestnictwo w realizacji ciekawych inwestycji,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- dużą samodzielność decyzyjną,

Prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres: praca@pro-infra.pl,
tel. 76/838 21 83.
Informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię
ID: 21786
ogrodnik/pracownik terenów zieleni
10.02.2017.
Zakres obowiązków:
   - praca przy nasadzeniach roślin ozdobnych, krzewów i drzew,
   - zakładanie i koszenie trawników,
   - pielęgnacja terenów zieleni,
    - przycinanie i strzyżenie roślin,
    - prace związane z budową i konserwacją elementów małej architektury,
    - prace porządkowe i konserwatorskie,
    - inne zadania związane z realizowanymi pracami.

Nasze wymagania:
    - znajomość branży ogrodniczej i budowlanej,
    - wiedza na temat roślin i ich uprawy oraz pielęgnacji,
    - umiejętność kształtowania krzewów i drzew,
    - umiejętność pracy w zespole,
   
Oferujemy:
    - atrakcyjne wynagrodzenie,
    - możliwość dokształcania,
    - ciekawą pracę przy różnorodnych realizacjach,
    - odpowiednie zaplecze sprzętowe,
    - niezbędne narzędzia pracy.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie listu motywacyjnego oraz CV na adres:
praca@pro-infra.pl lub osobiście do biura w Jerzmanowej ul. Ogrodowa 8, tel.076/838-21-83

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama