POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 387 Strona 1 z 13
zatrudnię
ID: 18359
Praca dla krawcowej
23.10.2014.
zatrudnię krawcową do pracy w usługach krawieckich na terenie Głogowa, praca od poniedziałku do piątku w godz. 10:oo - 18:oo
CV proszę wysyłać na adres:
tissue[<@>]poczta.onet.pl
zatrudnię
ID: 18354
NIKE CDO szuka przedstawicieli
23.10.2014.
Nie masz pracy? A może szukasz dodatkowego zajęcia?

ZOSTAŃ NASZYM PRZEDSTAWICIELEM

Nike Centrum Dochodzenia Odszkodowań Sp. z o.o. S.K.A.
poszukuje osób otwartych na nowe wyzwania, kontaktowych i przebojowych.

Zakres obowiązków:
- kreatywne poszukiwanie i pozyskiwanie klientów
- zbieranie dokumentacji w sprawie

Oferta skierowana jest do osób, które oczekują samodzielnej pracy lub
szukają dodatkowego źródła dochodu. Wynagrodzenie zależne od rezultatów
pracy.

Wymagania:
- bardzo dobre zdolności komunikacyjne i interpersonalne
- pozytywne nastawienie i motywacja do pracy
- zdolności organizacyjne
- samodzielność

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 517 520
683 lub przesłanie swojego CV na adres:

nike[<@>]odszkodowanialeszno.com
Nike Centrum Dochodzenia Odszkodowań Sp. z o.o. S.K.A.
ul. Leszczyńskich 5
64-100 Leszno
www.odszkodowanialeszno.com

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na
przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla
potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z
dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r.
Nr 101, poz. 926, ze zm.)".

Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się z wybranymi kandydatami.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 517520683
zatrudnię
ID: 18353
pracownik do dociepleń
22.10.2014.
Zatrudnie pracownika do dociepleń praca na terenie głogowa i okolic wymagane doswiadczenie przy tego typu pracach. 609-455-501
Telefon: 609-455-501
zatrudnię
ID: 18352
OPIEKUNKA OSOB STARSZYCH W NIEMCZECH
22.10.2014.
Witam poszukujemy

Opiekunki osób starszych WYSOKIE ZAROBKI-UBEZPIECZENIE NIEMIECKIE /1zarobki 1400EURO NETTO

Niemieckie Warunki PIERWSZA

Partner wymaga dyspozycji 4 tygodniowej w systemie.
Język podstawowy
800 euro
Język komunikatywny
1150 euro
Język dobry
1250 euro
język bardzo dobry
1400 euro

1. Oferujemy zatrudnienie z niemieckim ubezpieczeniem z końcem września 2014.Nowy model zatrudnienia.
2. Umowa jest polska LECZ UBEZPIECZENIE JEST NIEMIECKIE już NA DRUGI DZIEŃ OTRZYMANIE PISMA POTWIERDZAJĄCE UBEZPIECZENIE I MOZLIWOSC KORZYSTANIA ZE WSZYSTKICH LEKARZY W NIEMCZECH A DO 6 TYG KARTA AOK Z CZIPEM.
3. Emerytura już po 5 latach pracy. około 180euro
4. Kindergeld w kwocie 184 euro na jedno dziecko do wieku do lat 24!Nasz partner pomaga we wszystkich formalnościach.
5. zwrot kosztów podróży od 120-150 euro.
6. Karta AOK- Państwowe ubezpieczenie niemieckie.

Niemieckie warunki DRUGA

Partner nie wymaga dyspozycji 4 tygdoniowej dlatego tez zarobki są mniejsza jak u partnera w/w.Partner ma zlecenie tylko na j.komunikatywny oraz j.dobry


Język komunikatywny
1000-1140 euro netto
Język dobry
1100-1170euro netto


Polskie warunki
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Gwarantujemy:
* legalność
* umowę zlecenie
* wysokie zarobki od 800 do 1300 euro w zależności od poziomu języka (w celu dokształcenia proponujemy darmowe kursy) 
* bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie
* zwrot kosztów podróży od 120-150
* opiekę koordynatora w Polsce i Niemczech
Wymagania:
* minimum komunikatywna znajomość j. niemieckiego
* doświadczenie w opiece nad osobami starszymi
* miłe usposobienie, otwartość na ludzi
WYSYŁAMY UMOWĘ PRZEDWSTĘPNĄ – W KTÓREJ PANI MA GWARANCJE WYNAGRODZENIA.


Jeśli nie znasz języka, oferujemy darmowe kursy w naszej szkole. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty.
Jeżeli nie mieszkasz w Głogowie – oferujemy kursy skyepowe!!!!

KONTAKT:767219090/767275323 lub 791-575-149.dzwonic do 22!
Komórkowy :czynny do godziny 21!!!!!
dwa maile:
1.centrum.j.konik[<@>]gmail.com
2.arbeitsvermittlungkonik[<@>]gmail.com
Telefon: 0048534603100
zatrudnię
ID: 18349
ŚLUSARZ
22.10.2014.
Dynamicznie rozwijająca się firma Deko-BAU Sp. z o.o. z branży: projektowanie mebli, konstrukcji, zatrudni od zaraz na umowęo pracę ŚLUSARZA.
Wymagane doświadczenie na podobnym stanowisku - spawanie aluminium metodą TIG, samodzielność w działaniu oraz umiejętność czytania rysunków technicznych
tel: 76-819-56-64 ; e-mail: dekobau[<@>]dekobau.pl
Telefon: 76-819-56-64
zatrudnię
ID: 18347
Firma Domino Sp.j. zatrudni SPRZEDAWCĘ
22.10.2014.
Firma Domino Sp.j. z siedzibą w Dzierżoniowie zatrudni osobę na stanowisko

SPECJALISTA ds. SPRZEDAŻY

w nowym salonie w LUBINIE.

Praca od zaraz.

Od kandydatów wymagamy:

- bardzo dobrej organizacji pracy, sumienności i zaangażowania,
- preferowane będą osoby z doświadczeniem zawodowym w działach sprzedaży, obsługi klienta,
- znajomość branży ceramicznej lub drzwiowej będzie dodatkowym atutem,
- umiejętności obsługi urządzeń biurowych,
- znajomości edytorów tekstu pakietu MS Office.


Opis stanowiska:

- pozyskiwanie i obsługa klientów zgodnie ze standardami firmy,
- przyjmowanie i wprowadzanie zamówień,
- wystawianie faktur,
- kontrola realizacji zamówień,
- dbanie o pozytywny wizerunek firmy.

Oferujemy:

- pracę w stabilnej i szybko rozwijającej się firmie,
- możliwość rozwoju zawodowego,
- stałe wynagrodzenie i atrakcyjny system premiowy,
- umowę o pracę na czas określony.


Praca na pełny etat.


CV wraz ze zdjęciem oraz listem motywacyjnym proszę kierować pod adres mailowy sekretariat[<@>]domino.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 748324800
zatrudnię
ID: 18345
OBSŁUGA KINA HELIOS
21.10.2014.
Kino Helios, poszukuje uczniów/studentów chętnych do pracy przy obsłudze kina. Forma zatrudnienia: umowa- zlecenie.
Zakres obowiązków:
Obsługa kas biletowych, przygotowanie i sprzedaż artykułów spożywczych w kawiarni i barach, obsługa sal kinowych.

Podstawowe warunki, jakie powinni spełniać kandydaci:
o uczeń /student w wieku do 26 lat
o samodzielność
o umiejętność pracy w zespole
o komunikatywność i ukierunkowanie na klienta
o dyspozycyjność
o zaangażowanie

Zainteresowani proszeni są o przesyłanie aplikacji (CV koniecznie ze zdjęciem + list motywacyjny) na adres lub pozostawić w kasie kina
Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 722-382-329
zatrudnię
ID: 18344
OBSŁUGA KINA HELIOS
21.10.2014.
Kino Helios, poszukuje uczniów/studentów chętnych do pracy przy obsłudze kina. Forma zatrudnienia: umowa- zlecenie.
Zakres obowiązków:
Obsługa kas biletowych, przygotowanie i sprzedaż artykułów spożywczych w kawiarni i barach, obsługa sal kinowych.

Podstawowe warunki, jakie powinni spełniać kandydaci:
o uczeń /student w wieku do 26 lat
o samodzielność
o umiejętność pracy w zespole
o komunikatywność i ukierunkowanie na klienta
o dyspozycyjność
o zaangażowanie

Zainteresowani proszeni są o przesyłanie aplikacji (CV koniecznie ze zdjęciem + list motywacyjny) na adres lub pozostawić w kasie kina
Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna.

Telefon: 722-382-329
zatrudnię
ID: 18343
Praca przy inwentaryzacji
21.10.2014.
Praca w Niemczech od zaraz! Pracownik Inwentaryzacji
Poszukuję osób chętnych i gotowych do pracy na terenie Niemiec przy inwentaryzacji. Zajmujemy się świadczeniem usług dla naszych klientów z Niemiec przy inwentaryzacji środków spożywczych, tekstyliach, drogerii jak i również materiałów budowlanych. Zapewniamy transport oraz zakwaterowanie. Umowa o pracę na warunkach niemieckich, atrakcyjne wynagrodzenie. Obecna praca zapewniona jest do 02.2015. Tygodniowo zapewnione jest 30h pracy, nadgodziny do indywidualnego rozpatrzenia. Chętne osoby proszę o kontakt oraz przesłanie CV na adres: adrianvw[<@>]interia.pl.
zatrudnię
ID: 18341
Kierowca kat. C+E kraj
21.10.2014.
Zatrudnię kierowcę posiadającego kat. C+E. Praca na terenie kraju. Transport ponadgabarytowy. Więcej informacji 601 066 337. Dokumenty można przesłać na adres : biuro[<@>]duwe.com.pl z tytułem "gabaryty"
Telefon: 655265129
zatrudnię
ID: 18340
Przedstawiciel handlowy!
21.10.2014.
Zatrudnię KOBIETĘ na stanowisko: Przedstawiciel Handlowy.

Wymagania:

- Prawo jazdy kat. B
- Komunikatywność
- Dyspozycyjność 5 dni w tygodniu
- Wiek 20-30 lat
- Mile widziane doświadczenie w pracy Przedstawiciela Handlowego

Praca na terenie całej Polski. Kilkudniowe wyjazdy.

ZAPEWNIAMY:
- wynagrodzenie 2500 zł
- telefon służbowy
- samochód służbowy
- noclegi podczas wyjazdów w hotelu
- dieta
- praca w miłym zespole.

KONTAKT:
glass-pol[<@>]wp.pl, 882 039 603
Telefon: 882 039 603
zatrudnię
ID: 18339
STOLARZ
21.10.2014.
Dynamicznie rozwijająca się firma Deko-BAU Sp. z o.o. z Lubina; branża: projektowanie mebli, konstrukcji, zatrudni od zaraz na umowęo pracę 2 STOLARZY.
Wymagane 2-3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku - umiejętność wykonywania mebli z litego drewna, płyt wiórowych i laminatów, samodzielność w działaniu oraz czytanie rysunków technicznych.

KONTAKT:
dekobau[<@>]dekobau.pl
Telefon: 76-819-56-64
zatrudnię
ID: 18337
MŁODSZY SPECJALISTA D. REMONTÓW CCC S.A.
21.10.2014.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

MŁODSZY SPECJALISTA DS. REMONTÓW

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ obsługa telefonu alarmowego SERWISU REMONTOWEGO 24h,
◾ kontrola stanów magazynowych, zamawianie materiałów niezbędnych do otwarcia nowego sklepu,
◾ obsługa portalu OTRS (portal zgłoszeń serwisowych pochodzących z placówek CCC S.A.),
◾ kontrola skuteczności realizacji zgłoszeń na platformach POSSERWIS i SESCOM,
◾ koordynacja współpracy z firmami zewnętrznymi,
◾ tworzenie kosztorysów na potrzeby ubezpieczyciela oraz usuwanie szkód z tego tytułu,
◾ koordynacja firm przy likwidacji szkód ogólnobudowlanych, elektrycznych i wodnokanalizacyjnych wynikających z nagłych zdarzeń,
◾ korespondencja z wynajmującymi w sytuacjach, gdy usunięcie usterki leży w ich gestii,
◾ pozyskiwanie nowych firm na potrzeby działu.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ wykształcenie techniczne (budowlane),
◾ doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku będzie atutem,
◾ wysoki poziom kultury osobistej,
◾ doskonałe zdolności organizacyjne, dokładność i terminowość,
◾ samodzielność w realizacji zadań,
◾ umiejętność łatwego nawiązywania kontaktów i wysokie zdolności interpersonalne,
◾ odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu,
◾ zaangażowanie i dyspozycyjność,
◾ prawo jazdy kat. B (czynne),
◾ umiejętność obsługi komputera pakiet MS Office, Auto CAD.

W zamian oferujemy:

◾ stabilne zatrudnienie na umowę o pracę na pełny etat,
◾ praca w godzinach 8.00 - 16.00,
◾ możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego na terenie firmy,
◾ możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijającej się firmie o stabilnej pozycji rynkowej.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie:
www.ccc.eu

bądź skopiowanie poniższego linku, pod którym znajduje się kwestionariusz i wklejenie go do paska adresu w przeglądarce:

https://praca.ccc.eu/pr/pr_pub_lp.asp?v=ccc.eu&ip=72&at=1

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 48 (076) 845 84 00
zatrudnię
ID: 18333
SPECJALISTA DS. KOSZTORYSOWANIA CCC S.A.
20.10.2014.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

SPECJALISTA DS. KOSZTORYSOWANIA CCC S.A.

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ przygotowywanie kosztorysów w oparciu o dokumentację techniczną,
◾ sporządzanie kosztów robót budowlanych, instalacyjnych, elektrycznych,
◾ sporządzanie przedmiaru robocizny i materiałów,
◾ raportowanie z wykonania zadań inwestycyjnych i opracowywanie prognoz w odniesieniu do planu,
◾ wsparcie w negocjacjach handlowych,
◾ udział w zespole inwestycyjnym przygotowującym dokumentację wykonawczą i podwykonawczą.
◾ współpraca z Działem Inwestycji i kierownikami budów.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ umiejętność sporządzania i weryfikowania kosztorysów inwestorskich, ofertowych oraz powykonawczych,
◾ doświadczenie zawodowe na stanowisku kosztorysanta,
◾ znajomość branży budowlanej i elektrycznej,
◾ umiejętność analizy dokumentacji projektowej,
◾ umiejętność samodzielnego przygotowywania obmiarów,
◾ praktyczna znajomość programów: NORMA, MS Office,
◾ dyspozycyjność i gotowość do wyjazdów służbowych,
◾ znajomość języka niemieckiego umożliwiająca swobodną komunikację.

W zamian oferujemy:

◾ stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat w dobrze zorganizowanej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
◾ możliwość rozwoju zawodowego i wdrażania własnych pomysłów,
◾ uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy,
◾ możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie:
www.ccc.eu

bądź skopiowanie poniższego linku, pod którym znajduje się kwestionariusz i wklejenie go do paska adresu w przeglądarce:

https://praca.ccc.eu/pr/pr_pub_lp.asp?v=ccc.eu&ip=53&at=1

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 076 845 84 00
zatrudnię
ID: 18332
Praca dodatkowa + prezenty
20.10.2014.
Zostań Konsultantką Avon lub zamawiaj Sama dla Siebie! Zapisz się i korzystaj z przywilejów! AVON to marka, której nie trzeba przedstawiać, szeroka gama produktów i zróżnicowane ceny zapewnią Ci duży wybór i wielu klientów. Otwórz przed sobą nowe możliwości – dołącz do nas. Wiek, płeć i wykształcenie nie mają znaczenia. Zapewniamy:  brak wpisowego,  wygodny sposób składania zamówień przez Internet, telefon,  zarobek do 40% zebranego zamówienia,  profesjonalne szkolenia kosmetyczne potwierdzone certyfikatami,  nowości kosmetyczne w specjalnych cenach zanim pojawią się w katalogu, * odroczony termin płatności  prezenty i atrakcyjne oferty w ramach specjalnych programów dla nowych konsultantek,  dla ambitnych możliwość awansu - stanowisko Lidera. Dla nowych i odnawiających umowy Konsultantek wspaniały program „Twój pewny start” z prezentami. Oferuję materiały na start: katalogi, próbki itp. oraz PREZENT ode mnie :) tel kontaktowy 880413118 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 880413118
zatrudnię
ID: 18321
PRZYJMĘ KOMUNIKATYWNĄ KOBIETĘ
17.10.2014.
PRZYJĘ DO PRACY NA UMOWĘ-ZLECENIE Z UBEZPIECZENIEM KOMUNIKATYWNĄ KOBIETĘ. CZAS PRACY DOWOLNY, SAMA ZDECYDUJESZ W JAKICH GODZINACH. ANKIETOWANIE, UMOWY, OPIEKA NAD GRUPĄ KONSULTANTEK AVONU. ZAROBKI NA POCZĄTEK 200-1800 + PREMIA.
Telefon: 501581527
zatrudnię
ID: 18319
KIEROWCA KAT.C+E
17.10.2014.
Firma transportowa MILEWICZ zatrudni doświadczonych kierowców kat. C+E w ruchu międzynarodowym.Kontakt pod nr tel 655403002 lub w siedzibie firmy :Wschowa ul.Nowopolna 2B
Telefon: 655403002
zatrudnię
ID: 18317
POSZUKUJE DO PRACY
16.10.2014.
PAN KRZYSZTOF POPEK POSZUKUJE OSOBY DO PRACY W SKLEPIE SPOZYWCZYM W JERZMANOWEJ.
Telefon: 512369788
zatrudnię
ID: 18309
PRACA NIEMCY / Wykończeniówka
15.10.2014.
Zatrudnie 3osbową ekipę do wykończeń mieszkań (szpachlowanie,gładź,malowanie,tapetowanie,kafelki,panele) w Niemczech... Pilne..Tylko Konkretne oferty.
Telefon: 660617263
zatrudnię
ID: 18308
Zostań AMBASADORKĄ marki PURE drogeria
15.10.2014.
Dołącz do grona KONSULTANTEK PURE !!!

… jesteś osobą, której szukamy !

Oferujemy najlepsze i znane na całym świecie marki w ekstremalnie niskich cenach.
NAWET 80 % TANIEJ
Oferujemy:
 Dla Konsultantek PURE hurtowe ceny markowych kosmetyków
 Wysokie prowizje
 Extra prezenty
 Gratis dostawa do domu
 dla najlepszych nagrody
 bezpłatne szkolenia makijażowe

Wymagamy:
 zaangażowania
 uśmiechu na co dzień
 gotowości do udziału w szkoleniach

PURE – czyste zasady – realne KORZYŚCI
SPRAWDŹ SAMA
Osoby zainteresowane współpracą prosimy o kontakt
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 18307
ZATRUDNIMY FOTOGRAFA
15.10.2014.
Opis stanowiska pracy

Firma Tomy & Co w Głogowie poszukuje fotografa z umiejętnościami obsługi sklepu internetowego.

Opis stanowiska pracy:

Poszukujemy fotografa z doświadczeniem do realizacji zdjęć katalogowych odzieży męskiej różnych marek. Do głównych zadań należałoby wykonywanie zdjęć packshotowych odzieży męskiej , ich obróbka graficzna i umieszczanie nowych produktów na serwerze sklepu internetowego oraz obsługa sklepu.

Zadania:
-wykonywanie zdjęć nowych produktów i obróbka graficzna
-obsługa sklepu internetowego


Wymagania:

-doświadczenie w fotgrafii
-umiejętność obsługi sklepu internetowego
-doświadczenia w pracy w handlu i obsłudze klienta
-wysoka kultury osobistej i uprzejmości wobec klientów
-dyspozycyjność i gotowość do pracy
-uczciwość
- rzetelność i odpowiedzialne podejście do pracy,
- chęć podnoszenia kwalifikacji,
- umiejętność planowania i realizacji powierzonych zadań,
- odpowiedzialność i zaangażowanie
- umiejętność obsługi programu photo shop


Oferujemy:
-pracę dla stabilnej firmy
-miła atmosferę pracy
-możliwość nabywania nowych umiejętności , rozwoju zawodowego
-stałą pensję plus premie uwarunkowaną wykonaną pracą

Oferty przesyłać na adres e-mail TOMY_CO[<@>]o2.pl

Nadesłanych ofert nie zwracamy. Zastrzegamy sobie możliwość odpowiedzi tylko na wybrane oferty. Prosimy o dopisanie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 833)".
Telefon: 502-219-434
szukam pracy
ID: 18303
Szukam dorywczej pracy
14.10.2014.
W grudniu kończe 18lat, mam ważną książeczkę sanepidowską i najbardziej dyspozycyjna jestem w weekendy lub popołudniami, będę zainteresowana kazdymi ofertami.
Telefon: 788970309
szukam pracy
ID: 18301
PILNIE POSZUKUJĘ PRACY W GŁOGOWIE!!!!!!!
14.10.2014.
PILNIE POSZUKUJĘ PRACY W GŁOGOWIE MAM 20 LAT, PRACA POTRZEBNA OD ZARAZ!!!! UCZĘ SIĘ ZAOCZNIE ALE DOSTODUJĘ SIĘ DO PRACODAWCY
Telefon: 533 477 157
zatrudnię
ID: 18299
Zatrudnię mechanika
14.10.2014.
Zatrudnię mechanika z doświadczeniem bez nałogów. Więcej informacji pod nr tel. 733 941 907
Telefon: 733 941 907
zatrudnię
ID: 18297
Zatrudnię Fryzjerkę
14.10.2014.


Zatrudnię Fryzjerkę z doświadczeniem, więcej informacji pod numerem telefonu 509 - 661 - 057
Telefon: 509661057
zatrudnię
ID: 18296
Praca w salonie gier - Głogów
14.10.2014.
Poszukujemy osób chętnych do pracy w salonie gier w Głogowie.

Praca w trybie dwuzmianowym po 12h.

Oczekujemy:
- punktualności,
- uczciwości,
- samodzielności,
- zaangażowania,
- umiejętności pracy w grupie.

Mile widziana płeć żeńska oraz osoby powyżej 20 roku życia.

Osoby chętne i zainteresowane prosimy o przesyłanie swoich CV wraz ze zdjęciem na maila dominiksobczyk[<@>]hotmail.com

UWAGA! Prosimy o podanie numeru telefonu w CV!
Więcej informacji udzielamy przez telefon (w godz. 9-17)

~podczas wysyłania CV, proszę pamiętać o dodaniu klauzuli dot. zgody na przetwarzanie danych osobowych.
Telefon: 726 962 871
zatrudnię
ID: 18295
PRACA DLA FRYZJERA / FRYZJERKI
14.10.2014.
Zatrudnimy kreatywnego fryzjera/fryzjerke. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Oferujemy- prace w systemie zmianowym,dobre warunki zatrudnienia,możliwość rozwijania swoich umiejętności,miła atmosferę w codziennej pracy :-) cv prosimy wysylac droga elektroniczna lub osobiście
Telefon: 506190527
zatrudnię
ID: 18293
DO SPRZĄTNIA
13.10.2014.
ZATRUDNIMY NA UMOWĘ ZLECENIE OSOBĘ DO SPRZĄTANIA, KONTAKT TELEFONICZNY W GODZINACH 12-15
Telefon: 667976204
zatrudnię
ID: 18292
Brygadzista
13.10.2014.
Firma Budowlana z Głogowa zatrudni Pana na stanowisko Brygadzista. Firma zajmuje się posadzkami przemysłowymi i w takim kierunku szukamy osoby z doświadczeniem. Osoba na tym stanowisku zajmowałaby się kierowaniem ludźmi, kierowaniem robotami oraz wykonaniem posadzek przemysłowych.

Wymagane:
- doświadczenie w posadzkach przemysłowych,
-prawo jazdy kat B, mile widziane inne
-umiejętność kierowania zespołem ludzi.
Telefon: 691254242
zatrudnię
ID: 18291
SPECJALISTA DS. HR CCC S.A.
13.10.2014.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

SPECJALISTA DS. HR

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ pozyskiwanie praktykantów (kontakt ze szkołami i uczelniami wyższymi),
◾ współpracę z Kierownikami sklepów w zakresie zatrudniania praktykantów,
◾ współudział w prowadzeniu procesów rekrutacyjnych zgodnych z bieżącymi potrzebami firmy,
◾ nabór i rekrutację osób z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności, zagadnienia związane z PFRON,
◾ udział w organizacji i prowadzeniu Assessment Centre,
◾ badanie powodów odejścia pracowników – Exit Interview,
◾ współudział w tworzeniu gazetki firmowej,
◾ tworzenie narzędzi i rozwiązań z zakresu HR oraz wsparcie w ich wdrażaniu,
◾ budowanie wizerunku Pracodawcy na rynku pracy (udział w Targach Pracy, Giełdach Pracy i innych imprezach promujących firmę jako pracodawcę),
◾ współudział we wdrażaniu standardów CSR,
◾ wsparcie w realizacji projektów i bieżących zadań z obszaru Human Resources.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ doświadczenie na podobnym stanowisku, preferowane w firmie handlowej lub w zewnętrznej firmie doradztwa personalnego, consultingowej lub rekrutacyjnej – mile widziane,
◾ pasja do HR, energia do działania, gotowość do współpracy,
◾ wysoki poziom motywacji, zaangażowania i zdolności organizacyjne,
◾ umiejętność współpracy i zdolności komunikacyjne,
◾ samodzielność, sumienność i odpowiedzialność,
◾ studia wyższe (preferowane kierunki: ZZL, Psychologia, Zarządzanie, Ekonomia, Mikroekonomia),
◾ znajomość języka angielskiego,
◾ gotowość do wyjazdów służbowych.

W zamian oferujemy:

◾ stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat w dobrze zorganizowanej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
◾ możliwość rozwoju zawodowego i wdrażania własnych pomysłów z zakresu HR,
◾ uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy,
◾ możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie:
www.ccc.eu
bądź skopiowanie poniższego linku, pod którym znajduje się kwestionariusz i wklejenie go do paska adresu w przeglądarce:
https://praca.ccc.eu/pr/pr_pub_lp.asp?v=ccc.eu&ip=25&at=1

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".




Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 48 (076) 845 84 00
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama