POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
7
Lutego 2016
Niedziela
Imieniny obchodzą:
Romuald, Ryszard,
Sulisław
Do końca roku 328 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 379 Strona 1 z 13
zatrudnię
ID: 20359
technolog
05.02.2016.

Firma BARABAŚ Sp. z o.o. w Lubinie, jeden z największych producentów kostki brukowej i materiałów wibroprasowanych na Dolnym Śląsku zatrudni osobę na stanowisko

TECHNOLOG

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiadała za:

- pracę Działu Badań, Rozwoju oraz Kontroli Jakości,
- organizację, przeprowadzanie i nadzorowanie działań związanych z kontrolą surowców i jakości produkowanych wyrobów,
- analizę wyników jakościowych ( audyty, reklamacje),
- udział w tworzeniu i wdrażaniu nowych receptur, produktów i procesów,
- kontrolę jakości procesu produkcyjnego.

Wymagania:

- mile widziane wykształcenie wyższe na kierunkach Chemia, Budownictwo lub pokrewnych,
- umiejętności:
- sporządzania receptur,
- przeprowadzanie kontroli jakości wyrobów wg określonych norm,
wykonywania badań jakościowych oraz analiz,
-znajomość zagadnień związanych z zarządzaniem jakością i odpowiednich procedur
- doświadczenie w pracy w laboratorium budowlanym lub pokrewnej dziedziny będzie dodatkowym atutem
 
Oferujemy:
- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o wysokiej pozycji na rynku
- atrakcyjne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia
- możliwość rozwoju.

Aplikacje (cv oraz list motywacyjny) prosimy przesyłać na adres:
m.rygiel@barabas.pl lub korespondencyjnie:
Firma BARABAŚ Sp. z o.o. 59-300 Lubin, ul Przemysłowa 1c
do dnia 22.02.2016
Informujemy, że zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na wybrane oferty
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".
Telefon: 508294226
zatrudnię
ID: 20358
dyrektor ds produkcji
05.02.2016.

Firma BARABAŚ Sp. z o.o. w Lubinie, jeden z największych producentów kostki brukowej i materiałów wibroprasowanych na Dolnym Śląsku zatrudni:

DYREKTORA ds PRODUKCJI
miejsce pracy LUBIN

Osoba, na tym stanowisku, będzie odpowiedzialna za:

Kompleksowe zarządzanie procesem produkcyjnym
Zapewnienie ciągłości produkcji poprzez monitorowanie poziomu zapasów surowców i koordynowanie zakupów
Zarządzanie zespołem pracowników produkcji
Nadzór nad prawidłowym stanem technicznym parku maszynowego
Poprawę efektywności procesów: produkcyjnego, zaopatrzeniowego, zakupowego oraz wydajności i jakości produkcji
Krótko- i długoterminowe planowanie produkcji oraz nadzór nad realizacją planów
Wsparcie wdrażania nowych technologii, produktów oraz inwestycji produkcyjnych firmy

Wymagania:

Wykształcenie wyższe, preferowane kierunki: budownictwo, mechaniczny, zarządzanie produkcją lub pokrewne
Minimum 5. letnie doświadczenie na podobnym stanowisku pracy
Znajomość specyfiki branży materiałów wibroprasowanych
Umiejętność organizowania i planowania produkcji
Umiejętności związane z eksploatacją urządzeń i linii technologicznych
Wysoko rozwinięte kompetencje planowania i organizowania pracy i nadzoru nad jej wykonaniem, motywowania pracowników oraz współpracy z innymi jednostkami organizacyjnymi
Doskonała organizacja pracy własnej, dokładność i rzetelność
Dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu
Prawo jazdy kat. B

Oferujemy:

Pracę w firmie posiadającej stabilną pozycję na rynku
Samodzielność w działaniu
Atrakcyjne wynagrodzenie

Aplikacje (CV ze zdjęciem i list motywacyjny) prosimy przesyłać na adres: m.rygiel@barabas.pl lub korespondencyjnie:
Firma BARABAŚ Sp. z o.o. 59-300 Lubin, ul Przemysłowa 1c
do dnia 15 lutego 2016
Informujemy, że odpowiemy jedynie na wybrane oferty.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".


Telefon: 508 294 226
szukam pracy
ID: 20357
fachowo i w dobrej cenie
05.02.2016.
Dachy, zadaszenia, usługi ciesielsko-dekarskie.

Jesteśmy brygadą dekarzy specjalizującą się w konstrukcjach dachowych oraz wszelkiego rodzaju pokryć dachowych. Każdy klient jest dla nas ważny, dlatego wykonujemy zlecenia sumiennie i w jak najkrótszym terminie.

WSZYSTKIE PRACE WYKONUJEMY FACHOWO I RZETELNIE, ZGODNIE ZE SZTUKĄ BUDOWLANĄ!!!

Kompleksowe usługi dekarskie:
-więźby dachowe
-pokrycia dachowe
*blacho dachówka, trapez
*dachówka ceramiczna, cementowa
*papa termozgrzewalna
*itp.
-orynnowanie, rury spustowe
-obróbki blacharskie
-montaż okien i wyłazów dachowych
-obrabianie komina

Kontakt: 660 773 143,724 359 782
zatrudnię
ID: 20356
zatrudnię kosmetyczki i fizjoterapeutkę
04.02.2016.
Zatrudnimy w salonie kosmetycznym w Głogowie 3 osoby na stanowisko kosmetyczka.
WYMAGAMY: minimum 1 rok praktyki zawodowej, wykształcenie kosmetyczne, zainteresowania związane z tematyką kosmetyki.
Zatrudnimy też fizjoterapeutkę. WYMAGAMY: minimum 1 rok praktyki zawodowej, wykształcenie tematyczne, zainteresowanie odnową biologiczną, masażami wellness.
OFERUJEMY: zatrudnienie na umowę o prace, cały etat,
wynagrodzenie 2 tyś. zł oraz prowizja sprzedażowa,
szkolenia wprowadzające oraz cykliczne podnoszenie kwalifikacji.
Kontakt tel. 605 188 536
Telefon: 605188536
zatrudnię
ID: 20355
praca w anglii !!!! wyjazd na gotowe.
04.02.2016.
Oferuję kompleksową pomoc przy znalezieniu pracy w Anglii. Oferta obejmuje wyjazd na "gotowe" do Anglii, czyli transport, mieszkanie (pokój, wspólna kuchnia, wspólna łazienka) oraz pomoc przy rejestracji w agencji pracy. Praca tylko legalna.
Nie jest wymagana znajomość języka.

Kontakt: 668-626-866
Telefon: 668-626-866
zatrudnię
ID: 20352
doradca klienta empik głogów glogovia
04.02.2016.
Do nowootwieranego salonu w nowopowstałej Galerii Glogovia poszukujemy Doradcy Klienta!

Do zadań na tym stanowisku należeć będzie:
• obsługa klientów zgodnie ze standardami firmy;
• obsługa kasy fiskalnej;
• dbałość o prawidłową ekspozycję towaru;
• utrzymanie porządku na sali sprzedaży.

Do załogi Empiku zapraszamy osoby, które swoją otwartością przyciągają do siebie ludzi, są pozytywne i pomocne !

• Jeśli masz pasje, którymi potrafisz zarażać innych,
• Jesteś ciekawy świata i interesujesz się współczesną kulturą,
• Jesteś kulturalny i zawsze pomocny, a także otwarty, komunikatywny i często się uśmiechasz,

Jesteś Tym, kogo szukamy:)

Co oferuje Empik?
• pracę wśród ludzi z pasją, w otoczeniu książek, muzyki i filmu;
• stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• możliwość rozwoju i ścieżki awansu;
• elastyczny czas pracy;
• system motywacyjny.

Jeśli chciałbyś pracować w miejscu pełnym nowych inspiracji, posiadasz liczne zainteresowania i pasje, które chciałbyś rozwijać – dołącz do naszego Zespołu!

Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
CV proszę przesyłać na adres krzysztof.jacek@empik.com

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 509057678
zatrudnię
ID: 20350
kosztorysant
04.02.2016.
PRO-INFRA Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów zieleni oraz pracami ogólnobudowlanymi zatrudni:
KOSZTORYSANTA-specjalistę działu przygotowania produkcji

Zakres obowiązków:
- przygotowywanie ofert przetargowych zgodnie z Ustawą zamówień publicznych i innych
- kosztorysowanie,
- korespondencja z Inwestorami,
- rozliczanie robót,
- przygotowanie dokumentacji odbiorowych,
- praca na samodzielnym stanowisku

Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie,
- doświadczenie na w/w stanowisku min. 2 lata,
- znajomość programu kosztorysowego PRO NORMA,
- biegła obsługa komputera, MS Office,
- znajomość Ustawy o zamówieniach publicznych,
- bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, odpowiedzialność,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów,
- umiejętność analizowania,
- prawo jazdy kat. B

Prosimy o składanie CV na e-mail : biuro@pro-infra.pl lub osobiście do biura w Jerzmanowej
ul. Ogrodowa 8.

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”

Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię
ID: 20349
sprzedawca-ogrodnik
04.02.2016.
Firma „Zielone Ogrody” Wioletta Miodowicz-Jakubowska.z siedzibą w Jerzmanowej specjalizująca się w branży ogrodniczej poszukuje Specjalistę ds. sprzedaży detalicznej i hurtowej w punkcie handlowym w Polkowicach.

Zakres obowiązków:
- sprzedaż roślin i artykułów ogrodniczych
- pielęgnacja roślin i właściwa prezentacja materiału roślinnego
- sprzedaż kostki brukowej i kamieni ozdobnych
- nadzorowanie zamówień towaru
- nadzorowanie wysyłki towaru
- budowanie relacji z klientami, udzielanie im porad

Wymagania:
- umiejętność przygotowania roślin do sprzedaży
- zmysł estetyki, sumienność i odpowiedzialność
- dobra organizacja pracy
- komunikatywność
- umiejętność obsługi kasy fiskalnej
- znajomość programu Subiekt
- prawo jazdy kat. B
- mile widziana wiedza na temat roślin, ich uprawy oraz pielęgnacji
- mile widziana zdolność projektowania
- mile widziana znajomość technik sprzedaży oraz doświadczenie na podobnym stanowisku

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość dokształcania w formie szkoleń,
- odpowiednie zaplecze sprzętowe,
- niezbędne narzędzia pracy,
- pracę w przyjaznej atmosferze w dobrym, dynamicznym zespole


Oferty (CV +podanie) prosimy przesyłać na adres: biuro@zielone-ogrody.eu lub składać w biurze przy ul. Ogrodowej 8 w Jerzmanowej, tel. kontaktowy 76/ 838 21 83.

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”

Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię
ID: 20347
staże zawodowe
04.02.2016.
Rekrutacja do projektu !
Młodzieżowe Centrum Kariery w Głogowie prowadzi nabór do projektu ,,Obudź swój potencjał'', który skierowany jest do młodzieży w wieku 18-24 lat, pozostającej bez zatrudnienia, nie uczącej się (z wyjątkiem osób uczących się zaocznie). Głównym celem wzięcia udziału w projekcie będzie podniesie swoich kwalifikacji, dostosowanie ich do potrzeb rynku pracy oraz zdobycie doświadczenia, które umożliwi podjęcie zatrudnienia.
Wsparcie przewidziane w ramach projektu zakłada indywidualne i kompleksowe podejście do każdego beneficjenta poprzez Indywidualny Plan Działania: szkolenia zawodowe, staże zawodowe
i zatrudnienie.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny bądź osobisty:
MŁODZIEŻOWE CENTRUM KARIERY W GŁOGOWIE
UL. JEDNOŚCI ROBOTNICZEJ 38
TEL. 76 833 15 83
Telefon: 508260320
zatrudnię
ID: 20346
zatrudnię pracownika do produkcji figur
04.02.2016.
zatrudnię pracownika do produkcji figur na umowę zlecenie (możliwość przyuczenia)
Telefon: 605 368 725
zatrudnię
ID: 20344
firma instalacyjna zatrudni monterów
03.02.2016.
Firma instalacji sanitarnych z ugruntowaną pozycją na rynku budowlanym zatrudni monterów instalacji sanitarnych, grzewczych, wentylacyjnych oraz spawaczy gazowych lub spawania metodą TIG. Wymagane prawo jazdy kat. B, minimum 5 lat doświadczenia w zawodzie, umiejętność czytania dokumentacji technicznych oraz organizacji pracy.
Oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie, umowę o pracę w zgranym zespole. Prosimy o kontakt telefoniczny od poniedziałku do piątku w godz. od 7. 00 do 16. 00 pod numerem telefonu 76 721 29 28 lub na adres mailowy: biuro@fisinstalex.pl
Telefon: 767212928
zatrudnię
ID: 20342
sprzedawca doradca hurtownia elektryczna
03.02.2016.
Zatrudnię sprzedawcę, doradcę klienta w Hurtowni Elektrycznej w Głogowie. Wymagana znajomość asortymentu elektrycznego.
Mile widziane wykształcenie w kierunku elektrycznym.
Prawo jazdy Kat. B.
Kontakt: 693135702
Telefon: 693135702
zatrudnię
ID: 20341
pracownik ochrony
03.02.2016.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko pracownika ochrony w pełnym wymiarze czasu pracy, wynagrodzenie 1850 zł brutto. Podania proszę składać w biurze sklepu Intermarche w Głogowie.
Telefon: 795577655
zatrudnię
ID: 20340
elektryk elektromonter
03.02.2016.
Elektryk ( Elektromonter)
Obowiązki;
- wykonywanie prac montażowych i instalacyjnych w budynkach oraz na zewnątrz;
- wykonywanie instalacji fotowoltaicznej na wysokościach, oraz na ziemi;
- montaż instalacji elektrycznych zgodnie z dokumentacją techniczną;
- praca przy okablowaniu prac instalacji fotowoltaicznej;
- wykonywanie prac instalacyjnych i przyłączeniowych;
- inne prace instalacyjne;
Wymagania :
- gotowość do szybkiego wyjazdu za granicę;
-wykształcenie kierunkowe;
- doświadczenie pracy jako elektryk;
- aktualne uprawnienia SEP;
- dokładność i precyzyjność;
-prawo jazdy kat. B;
- niekaralnosć;
Oferujemy:
-ciekawą i stabilna pracę;
- pracę w stabilnej, nowoczesnej i rozwijającej się firmie;
-podnoszenie kwalifikacji zawodowych;
- praca na umowę o pracę;

Kandydatów spełniających powyższe kryteria prosimy o przesłanie CV wraz z dokumentacją zawodową na adres
e-mail : praca@solaris- group.eu. (kontakt telefoniczny : + 48 533 115 530 Małgorzata) , z dopiskiem o wykorzystywanie danych osobowych do celów rekutacyjnych.
U
Telefon: 533 115 530
zatrudnię
ID: 20339
pilnie potrzebna osoba
03.02.2016.
Pilnie poszukiwana osoba do pracy w call center.

Indywidualnie ustalany czas pracy oraz wynagrodzenie zależne od ilości przepracowanych godzin w tygodniu.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt telefoniczny.
Telefon: 510 733 471
zatrudnię
ID: 20338
spedytor drobnicowy/krajowy
02.02.2016.
Firma RITEX poszukuje kandydatów na stanowisko:

Spedytor Drobnicowy

Miejsce Pracy: Legnica

Obowiązki:

•Realizacja transportów drogowych cało pojazdowych lub drobnicowych
•Planowanie dystrybucji ładunków drobnicowych z magazynu
•Aktywne poszukiwanie nowych firm przewozowych
•Zlecanie ładunków polskim przewoźnikom/ bieżąca współpraca z przewoźnikami
•Budowanie długofalowej współpracy z przewoźnikami
•Dbałość o prawidłowy obieg dokumentacji
•Windykacja należności
•optymalizowanie kosztów transportu

Wymagania:

•Wykształcenie min. Średnie (wykształcenie wyższe kierunkowe będzie dodatkowym atutem)
•Min. 1 rok doświadczenia w planowaniu dystrybucji i współpracy z przewoźnikami (warunek konieczny)
•Znajomość giełd transportowych
•Bardzo dobra organizacja pracy
•Wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne i negocjacyjne
•Skrupulatność i samodzielność
•Umiejętność pracy pod presją czasu
•Dodatkowym atutem będzie komunikatywna znajomość języków obcych (j. angielski i/lub j. niemiecki)

Oferujemy:

•atrakcyjną i odpowiedzialna pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
•umowę o pracę
•stabilne wynagrodzenie
•możliwość rozwoju zawodowego
•możliwość dodatkowego nagradzania

Wymagane dokumenty:

•CV
•życiorys
•skan ostatnio ukończonej szkoły (np. skan świadectwa ukończonej szkoły średniej wraz z ocenami)
•wszystkie świadectwa pracy

Aplikacje proszę składać mailowo: piotr@ritex.glogow.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
szukam pracy
ID: 20337
sprzątanie
02.02.2016.
Chętnie posprzątam mieszkanie, dom, biuro.Duże doświadczenie, konkurencyjne ceny. Zainteresowanych proszę o kontakt
Telefon: 695-682-406
zatrudnię
ID: 20336
mechanik- ślusarz
02.02.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Ślusarz- Mechanik
Miejsca pracy – Głogów- Huta Miedzi
NR REF. S/95/16



Od kandydatów oczekujemy:

- 3-letniego doświadczenia w zawodzie,
- dokładności, sumienności, dyspozycyjności,
- dobrej znajomości mechaniki,
- mile widziane doświadczenie w naprawach wagonów kolejowych.

Obowiązki na stanowisku pracy:

- samodzielne wykonywanie napraw i konserwacji wagonów kolejowych.

Oferujemy:

- umowę zlecenie, praca na dwie zmiany,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość stałego zatrudnienia.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Kontakt:
Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl


Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 20335
doradca klienta biznesowego - głogów
02.02.2016.
Doradca klienta biznesowego
MKO/020/2016
Miejsce pracy: Głogów
Główne zadania:
aktywne pozyskiwanie klientów z segmentu małych firm
kompleksowa obsługa firm w zakresie sprzedaży produktów bankowych i niebankowych
realizacja planów sprzedażowych
dokonywanie wstępnej analizy dokumentów oraz zdolności kredytowej firmy
zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów
edukowanie klientów w zakresie obsługi zdalnych kanałów dystrybucji
prowadzenie akcji promocyjnych oraz budowanie pozycji rynkowej mBanku
Oczekiwania:
wykształcenie wyższe w obszarze bankowości i finansów lub kierunków pokrewnych
około dwuletnie doświadczenie w sprzedaży usług finansowych dla firm i znajomość produktów bankowych
doświadczenie w pozyskiwaniu nowych klientów i zarządzaniu portfelem klientów
znajomość zagadnień prawnych związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej i wiedza z zakresu oceny i weryfikacji dokumentacji finansowej
znajomość lokalnego rynku
bardzo dobra umiejętność obsługi MS Office i internetu
zaangażowanie, zorientowanie na cel i rezultat, umiejętność pracy pod presją czasu
inicjatywa, dynamizm i samodzielność w działaniu
Oferujemy:
atrakcyjne wynagrodzenie i pakiet socjalny
możliwość zdobycia cennego know-how w jednym z najlepszych banków w Polsce
pracę w poszanowaniu idei work-life balance

CV wraz listem motywacyjnym i zgodą na przetwarzanie danych osobowych prosimy przesyłać na adres: rekrutacja@mbank.pl, w tytule maila: Doradca klienta biznesowego – GŁOGÓW

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, przez mBank SA z siedzibą w Warszawie, przy ul Senatorskiej 18, jak również przez spółki wchodzące w skład Grupy mBanku SA, zawartych w przesyłanej przeze mnie ofercie pracy dla potrzeb obecnego i przyszłych procesów rekrutacji. Zostałem poinformowany, iż: 1/ mBank SA będzie administratorem dotyczących przeze mnie danych osobowych, w rozumieniu przepisów Ustawy z dnia 29.08.1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 ze zm.), 2/ aktualny wykaz spółek wchodzących w skład Grupy mBanku SA jest publikowany na stronie internetowej www.mbank.pl
szukam pracy
ID: 20333
upieke placki na różne okazje
01.02.2016.
Chętnie upiekę placki na różne okazje. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr tel 695682406
Telefon: 695682406
zatrudnię
ID: 20328
ztrudnię kosmetyczkę
30.01.2016.
Zatrudnię kosmetyczkę na umowę o pracę na cały etat.
Szczegóły pod numerem 607107916
Telefon: 607107916
zatrudnię
ID: 20327
mercus logistyka sp. z o.o zatrudni:
29.01.2016.
1. Informatyka,
2. Kierowcę autobusu - prawo jazdy kat. D,
3. Projektanta mebli.

Szczegóły oferty na www.mercus.com.pl
tel.76/724-81-55 e-mail: zp@mercus.com.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 76/724-81-55
zatrudnię
ID: 20326
praca dla zbieraczy pieczarek
29.01.2016.
Zakład Produkcji Pieczarek Paweł Walkowiak we Włoszakowicach poszukuje do pracy kobiety i mężczyzn do zbierania pieczarek, wymagana zręczność manualna. Praca na umowę zlecenie, akordowy system wynagrodzenia.Zapewniamy transport do miejsca pracy.
Telefon: 601-960-860, 695-958-585
zatrudnię
ID: 20325
logistyk
29.01.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Logistyk
NR REF. S/152/16

Miejsce pracy: okolice Bolesławca
Obowiązki na stanowisku pracy:
• tworzenie i realizacja zamówień surowców i opakowań,
• kontrola stanu materiałów,
• prowadzenie ewidencji magazynowej,
• indeksowanie bazy surowcowej,
• zarządzanie zasobami produkcyjnymi,
• planowanie produkcji,
• zarządzanie zamówieniami,
• kontrola i obsługa dostaw w zakresie ilości, jakości, ewidencji,
• weryfikacja kosztowa,
• poszukiwanie nowych dostawców na rynku oraz prowadzenie rozliczeń z dostawcami firmy.

Od kandydatów oczekujemy:
• minimum dwa lata doświadczenia
• znajomość języka angielskiego na poziomie B2
• wiedza na temat gospodarki magazynowej, surowcowej, zaopatrzenia,
• myślenia analitycznego,
• zdolności negocjacyjnych,
• znajomości programu excel
Mile widziane:
• Kaizen, 5S, Lean Management

Oferujemy :
• umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy
• atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od posiadanych umiejętności
• pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin




Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693-013-524
zatrudnię
ID: 20324
specjalista ds. jakości
29.01.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta firmy z kapitałem zagranicznym, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Specjalista ds. Jakości
NR REF. S/153/16

Miejsce pracy: okolice Bolesławca
Obowiązki na stanowisku pracy:
- rozwiązywanie aktualnych problemów jakościowych ( przeprowadzanie analiz, wdrażanie działań naprawczych);
-sporządzanie raportów
- współpraca z innymi działami firmy
- rozpatrywanie reklamacji od dostawców i odbiorców

Od kandydatów oczekujemy:
- wykształcenie techniczne
- dwa lata doświadczenia na podobnym stanowisku (preferowana branża drewniana)
- znajomość systemów zarządzania jakością FSC,ISO 9001 system
-dobrej znajomości języka angielskiego
- dyspozycyjności (wyjazdy służbowe)
- doświadczenie w przeprowadzaniu audytów – mile widziane
Oferujemy:
- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.
Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin



Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693-013-524
zatrudnię
ID: 20323
zapisy na kursy zawodowe
28.01.2016.
>>>>>> SZKOLIMY już ponad 25 lat!>>>>>>>>>>>>>>>>>

KURSY:
* Elektryk do 1 kV, Agregaty prądotw. , EGZAMINY aktual. D,E
* Obsługa - Palacz Kotłów c.o. , EGZAMINY aktual. D,E
* Operator Suwnic, Wciągników, Wciągarek, Podnośników i innych UDT
* Kierowca Wózków widłowych z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz.

* Obsługa Kasy fiskalnej

SZKOLENIA:
* Okresowe Służb BHP (dla BHP-owców)
* BHP, P-POŻ.
* Udzielania Pierwszej Pomocy przedmedycznej

i inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

ZAPISY w godz. 11 - 17.oo
TEL> 65/ 520-56-46

>>>> Zniżki dla osób bezrobotnych!
>>>> CENY KONKURENCYJNE!

>>>>>>>>> ZAPRASZAMY ! >>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię
ID: 20322
kierowcy kat b
28.01.2016.
Potrzebni kierowcy na kat B,chlodnia w transporcie miedzynarodowym, unia europejska, doswiadczenie mile widziane, zatrudnienie od zaraz, umowa o prace, bardzo dobre zarobki. Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 669480336
zatrudnię
ID: 20319
zawody opiekuńczo-medyczne na topie!
28.01.2016.
Chcesz godnie zarabiać? Zmień zawód! Zawody opiekuńczo-medyczne bezkonkurencyjne na rynku pracy w Polsce i krajach UE!
Można nieźle zarobić!

Zawody związane z medycyną: opiekun medyczny, rejestratorka medyczna to zawody, które gwarantują stałe zatrudnienie, pewne zarobki i stabilizację życiową. Proces starzenia się społeczeństwa powoduje coraz większe zapotrzebowanie na zawody tego typu.
Opieka nad dziećmi i osobami starszymi już niebawem będzie dostępna wyłącznie dla osób z odpowiednimi kwalifikacjami. A zatem nie tylko Opiekunowie medyczni ale również Asystenci nauczycieli przedszkoli będą mieć pełne ręce roboty.

W Szkole ŻAK trwa nabór na jednoroczne kierunki opiekuńczo-medyczne:
-Opiekun medyczny - nauka za DARMO!
-Rejestratorka medyczna
-Asystent nauczyciela przedszkola

Rezerwuj miejsce on-line na www.zak.edu.pl/formularz

Centrum Nauki i Biznesu ŻAK, Leszno, Rynek 33
www.leszno.zak.edu.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 23 00
zatrudnię
ID: 20317
operator węzła betoniarskiego
27.01.2016.
Zatrudnimy osobę w charakterze operatora węzła betoniarskiego. Wymagane prawo jazdy kat. B. Mile widziane uprawnienia na węzły lub ładowarki, możliwość przeszkolenia. Wymagana jest dyspozycyjność, praca na zakładach, praca na zakładach w Polkowicach i Legnicy.
Telefon: 784 421 408
zatrudnię
ID: 20316
pzu agent
27.01.2016.
W związku z dynamicznym rozwojem zespołu poszukujemy do współpracy osób przedsiębiorczych i otwartych na rozwój.
Oferta skierowana jest do kandydatów z terenu powiatu głogowskiego i górowskiego.
Zakres odpowiedzialności:
• Zawieranie umów ubezpieczenia z Klientem indywidualnym oraz z sektora małych i średnich przedsiębiorstw
• Dbanie o rozwój portfela Klientów
• Dopasowanie produktów do potrzeb i oczekiwań Klientów
Oferujemy:
• System wynagrodzeń oparty na atrakcyjnych prowizjach, premiach, konkursach
• Dodatkowe wsparcie finansowe w pierwszych 24 miesiącach pracy
• Indywidualna stała pomoc i współpraca z Kierownikiem Sprzedaży
• Profesjonalny rozwój poprzez program bezpłatnych szkoleń
• Wsparcie atrakcyjnym programem lojalnościowym dla Agentów
• Indywidualna ścieżka kariery
• Elastyczne godziny pracy
• Pracę w oparciu o umowę agencyjną z wiodącą firmą ubezpieczeniową w Polsce

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV wraz z listem motywacyjnym na adres: rstudzinski@pzu.pl
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o ochronie danych osobowych, DzU nr 133 poz. 883).”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 666887384
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama