POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
4
Grudnia 2016
Niedziela
Imieniny obchodzą:
Barbara, Hieronim,
Krystian, Piotr

BARBÓRKA
Do końca roku 27 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 489 Strona 1 z 17
zatrudnię
ID: 21557
lider ds. jakości wyrobu
02.12.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

LIDER ds. JAKOŚCI WYROBU
NR REF. S/185/16
Miejsce pracy: Polkowice

Wymagania:

- wykształcenie wyższe ( preferowane mechaniczne),
-doświadczenia w kierowaniu zespołem i w pracy na podobnym stanowisku w branży
motoryzacyjnej,
-mile widziana wiedza z obszarów odlewni, obróbki metali, procesów montażu,
- praktyczna znajomość narzędzi jakości ,
- bardzo dobra znajomość rysunku technicznego,
- bardzo dobra znajomość pakietu MS Office (Ms Excel),
- znajomość języka angielskiego.

Osoba będzie odpowiedzialna za:

- zarządzanie i koordynowanie prac zespołu, kontrola terminowości i jakości wykonania zadań,
- raportowanie wyników,
- przygotowywanie standardów jakościowych (instrukcji , procedur , planów kontroli),
- analiza wyników jakościowych,
- przygotowanie raportów wewnętrznych i zewnętrznych w odniesieniu do reklamacji,
- kontrola jakości/pomiarów wyrobu gotowego w oparciu o standardy,
- przeprowadzanie badań i testów, wsparcie produkcji w rozwiązywaniu problemów jakościowych.

Zatrudnionym oferujemy:

- umowa o pracę bezpośrednio u pracodawcy
- atrakcyjne wynagrodzenie
- pracę w stabilnej firmie- duży koncern branży motoryzacyjnej

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
Lubin
specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 21556
inżynier ds. kontroli jakości
02.12.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

INŻYNIER ds. KONTROLI JAKOŚCI
NR REF. S/184/16
Miejsce pracy: Polkowice

Wymagania:

- wykształcenie wyższe techniczne (preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości min. 3 lata w branży automotive,
- doświadczenie w audytowaniu (System, Klient, Proces, Dostawca) – mile widziane,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- bardzo dobra znajomość obsługi podstawowych programów pakietu MS Office,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów (narzędzia typu: 7QC tools,
Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami
(raportowanie 8D),
- znajomość systemów zarządzania jakością (ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych.

Osoba będzie odpowiedzialna za:

- analizę reklamacji liniowych Klienta,
- analizę zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem.

Zatrudnionym oferujemy:

- pracę pełną wyzwań w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- możliwość rozwoju i zwiększenia kwalifikacji
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
Lubin
specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 21554
**** qubus hotel zatrudni w sylwestra
02.12.2016.
**** Qubus Hotel Legnica zatrudni na Sylwestra: Kelnerów i Kelnerki

Oczekujemy:
-łatwości nawiązywania kontaktów i dobrą organizację pracy;
-doświadczenie na stanowisku Kelnera/ki-Barmana/k będzie mile widziane.

Oferujemy:
- atrakcyjną stawkę godzinową za pracę w wieczór Sylwestrowy. Umowa cywilno-prawna.
-Możliwość podjęcia stałej współpracy przy obsłudze konferencji i bankietów w późniejszym czasie.

CV prosimy składać w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2; lub przesłać na adres mailowy: praca@qubushotel.com z dopiskiem „Legnica Sylwester”


Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21553
praca w kinie helios w lubinie!
02.12.2016.
Dołącz do zespołu Kina Helios w Lubinie! Poszukujemy pracowników obsługi kina, kasjerów i barmanów! Oferujemy : możliwość zdobywania doświadczeń już na etapie nauki w szkole średniej, frajdę dołączenia i możliwość współpracy z wyjątkowym zespołem kina, szansę aktywnego uczestniczenia w życiu kulturalnym miasta, darmowe wejściówki do kina.Jeśli jesteś uczniem lub studentem - dołącz do nas!
Odpowiemy na każdą aplikację! Wyślij ją na adres : lubin@helios.pl.
* minimalna wymagana dyspozycyjność - 4 zmiany w tygodniu.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 722382329
zatrudnię
ID: 21552
specjalista ds. logistyki
02.12.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

SPECJALISTA ds. LOGISTYKI
NR REF. S/182/16
Miejsce pracy: Polkowice

Obowiązki na stanowisku pracy:

- współpraca z działami w celu zapewnienia terminowej realizacji zamówień,
- planowanie i analiza zamówień w magazynach depozytowych,
- przygotowywanie dokumentów transportowych,
- bieżąca kontrola realizowanych transportów,
- wsparcie dla prawidłowego przebiegu procesów magazynowych,
- obsługa przesunięć międzymagazynowych,
- zamawianie towarów pod bieżące wysyłki,
- kontrola stanów magazynowych pod kątem rotacji towarów,
- przygotowywanie stosownych raportów oraz KPI.

Od kandydatów oczekujemy:

- preferowane wykształcenie kierunkowe,
- doświadczenie w pracy w dziale logistyki lub magazynu,
- zdolność analitycznego myślenia,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- umiejętność obsługi komputera oraz bardzo dobrej znajomości pakietu MS OFFICE w szczególności EXCEL,
- język angielski w stopniu min. komunikatywnym.

Zatrudnionym oferujemy:

- umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- system premiowy,
- stałe godziny pracy,
- niezbędne narzędzia pracy,
- pracę pełną wyzwań w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 21551
kierowca c+e
02.12.2016.
Remondis Polkowice Sp. z o.o. poszukuje osób chętnych do pracy na stanowisku kierowca C+E

Od kandydatów oczekujemy:
- prawo jazdy kategorii C+E
- uprawnienia do krajowego przewozu rzeczy
- karta kierowcy
- gotowości i chęci do pracy
- umiejętności pracy w zespole
- kultury osobistej
- mile widziane doświadczenie w prowadzeniu pojazdów do przewozu kontenerów

Oferujemy:
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- praca w systemie jednozmianowym od poniedziałku do piątku

Oferty w formie CV proszę wysyłać na adres: polkowice@remondis.pl lub składać bezpośrednio u pracodawcy. Telefon 76 748 63 70 lub 666 827 488
Telefon: 76 748 63 70
zatrudnię
ID: 21550
pracownik placowy
02.12.2016.
Remondis Polkowice Sp. z o.o. poszukuje osób chętnych do pracy na stanowisku pracownik placowy.
Od kandydatów oczekujemy:
- gotowości i chęci do pracy
- umiejętności pracy w zespole
- kultury osobistej
- mile widziane doświadczenie w sortowaniu surowców wtórnych
- mile widziane prawo jazdy kat. B lub uprawnienia na wózki widłowe

Oferty w formie CV proszę wysyłać na adres: polkowice@remondis.pl lub składać bezpośrednio u pracodawcy. Telefon 76 748 63 70 lub 666 827 488
Telefon: 76 748 63 70
zatrudnię
ID: 21549
zatrudnię sprzedawcę - mężczyzna
01.12.2016.
Zatrudnię osobę zorganizowaną i obowiązkową do pracy w charakterze sprzedawcy sprzętu technicznego. Praca w Głogowie. Zapewniamy szkolenia i dobre warunki pracy

wymagania:
- prawo jazdy B
- komunikatywność

CV ze zdjęciem proszę przesyłać na adres mail aspokorner@gmail.com
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21548
kurs elektryka do 1 kv
01.12.2016.
SZKOLIMY już 25 lat! >>
>>>>>>>>>>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNiEŃ?
>> ZAPISZ SIĘ NA KURS w cenie konkurencyjnej!

* KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe, elektryczne, gazowe)
z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz.

* KURS Elektryka do 1kV, OBSŁUGA Agregatów prądotw.; Egzaminy aktual.D,E

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT

* KURS Palacza Kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz), Egzaminy aktual.D,E


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy W GODZ.11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

<<< >>> ZAPRASZAMY <<<< >>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 21547
technik utrzymania ruchu w dziale montaż
01.12.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

TECHNIK UTRZYMANIA RUCHU W DZIALE MONTAŻU
NR REF.S /183/16
Miejsce pracy: Polkowice

Wymagania:

- wykształcenie min. średnie techniczne (mile widziane mechatronika),
- wiedza z zakresu mechaniki, hydrauliki i pneumatyki,
- znajomość sterowników programowalnych PLC (Mitsubishi, Pro-Face),
- obsługa komputera wraz z pakietem biurowym,
- umiejętność czytania dokumentacji technicznej (rysunek techniczny, schemat elektryczny ),
- uprawnienia SEP E1,
- umiejętność wykonywania prostych prac mechanicznych oraz elektrycznych.

Osoba będzie odpowiedzialna za:

- utrzymanie parku maszynowego w dobrym stanie technicznym,
- modyfikację oraz modernizację maszyn,
- dokonywanie bieżących napraw i przeglądów prewencyjnych (w zakresie automatyki i mechaniki ),
- analizy, raportowanie pracy.

Zatrudnionym oferujemy:

- pracę pełną wyzwań w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- system szkoleń dostosowany do kompetencji pracowników,
- możliwość rozwoju zawodowego,
- atrakcyjne wynagrodzenie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
Lubin
specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 21544
kasjer
01.12.2016.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko kasjera w pełnym wymiarze czasu pracy, wynagrodzenie 1850 zł brutto. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię
ID: 21543
praca biurowa
01.12.2016.
Miejsce pracy : Szlichtyngowa
Firma produkcyjna zatrudni BYSTRYCH i PRACOWITYCH ludzi do pracy w biurze.

WYMAGANIA:
- dobra znajomość obsługi komputera
- mile widziana znajomość rysunku technicznego
- komunikatywny język angielski
Dokumenty aplikacyjne proszę przesyłać na kontakt@cwindows.pl z dopiskiem "Praca w biurze"
zatrudnię
ID: 21541
praca szuka człowieka!
30.11.2016.
Szukasz pracy albo chcesz zmienić dotychczasową? Ważny jest dla Ciebie rozwój, wyzwania, samorealizacja? Jesteś kreatywny i intrygują Cię współczesne media? Jeśli czytając te pytania kiwasz twierdząco głową to znaczy, że, prawdopodobnie, jesteś osobą, której szukamy!
Firma, w której pracujemy nabrała dużego tempa rozwoju. Nie chcemy zwalniać, dlatego poszukujemy kompana, który obejmie stanowisko Specjalisty PR i pomoże nam utrzymać nogę na gazie.
Gwarantujemy Ci:
stabilne zatrudnienie na umowę o pracę (cały etat),
sprzęt służbowy w postaci laptopa i telefonu komórkowego,
dużą samodzielność w wykonywaniu działań,
rozwój i ambitne zadania,
partnerską atmosferę w pracy.
Od Ciebie będziemy wymagać (koniecznie):
znajomości języka angielskiego minimum w stopniu komunikatywnym,
znajomości branż: money transfer, e-commerce, social media, marketingu internetowego,
biegłej obsługi podstawowych narzędzi marketingowych.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 533164118
zatrudnię
ID: 21540
praca dla lektora języka angielskiego
30.11.2016.
*PRACA W GŁOGOWIE*
ZATRUDNIMY LEKTORA JĘZYKA ANGIELSKIEGO W PRESTIŻOWEJ SIECI SZKÓŁ HELEN DORON ENGLISH W GŁOGOWIE.
PRACUJEMY Z DZIEĆMI, DLATEGO TEŻ POSZUKUJEMY OSOBY KREATYWNEJ, WESOŁEJ I ODWAŻNEJ 
Z NAMI PRACUJĄ NAJLEPSI- WYMAGAMY BARDZO DOBREJ ZNAJOMOŚCI JĘZYKA ANGIELSKIEGO.
OFERUJEMY: PROFESJONALNE SZKOLENIA, PRACĘ W GODZINACH POPOŁUDNIOWYCH, PRZYJAZNE ŚRODOWISKO PRACY, BARDZO DOBRE ZAROBKI, MOŻLIWOŚĆ DOFINANSOWANIA DO STUDIÓW
CHĘTNYCH PROSIMY O WYSŁANIE CV ORAZ LISTU MOTYWACYJNEGO NA ADRES: izas.m@op.pl
Telefon: 608526021
zatrudnię
ID: 21539
kontroler jakości
30.11.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Kontroler jakości
Miejsce pracy: strefa ekonomiczna-Gromadka(dolnośląskie)
Nr REF S/177/16


Wymagania:

- wykształcenie min. średnie,
- dokładność i zaangażowanie w realizację powierzonych zadań,
- systematyczność,
– spostrzegawczość,
- komunikatywność,

Osoba zatrudniona będzie odpowiedzialna za:

- zatwierdzenie i kontrolę wyrobów,
- nadzór nad jakością wyrobów.

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość bezpośredniego zatrudnienia u pracodawcy,
- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 21538
zatrudnię elektryka
30.11.2016.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach zatrudni pracownika na stanowisko elektryk.

W zakresie obowiązków: utrzymanie ruchu linii produkcyjnej. Praca zmianowa.

Wymagania:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe mechaniczne, elektryczne
- min.1- 2 lata doświadczenia
- uprawnienia elektryczne

Kontakt:
-osobisty- Systemy i Technologie Sp. z o.o.
ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice

- telefoniczny- 76 72342215
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię
ID: 21537
logistyk
30.11.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

LOGISTYK
NR REF. S/182/16
Miejsce pracy: Gromadka obręb Różyniec

Obowiązki na stanowisku pracy:
- współpraca z działami w celu zapewnienia terminowej realizacji zamówień,
- planowanie i analiza zamówień w magazynach depozytowych,
- przygotowywanie dokumentów transportowych,
- bieżąca kontrola realizowanych transportów,
- wsparcie dla prawidłowego przebiegu procesów magazynowych,
- obsługa przesunięć międzymagazynowych,
- zamawianie towarów pod bieżące wysyłki,
- kontrola stanów magazynowych pod kątem rotacji towarów,
- przygotowywanie stosownych raportów oraz KPI.

Od kandydatów oczekujemy
- preferowane wykształcenie kierunkowe,
- doświadczenie w pracy w dziale logistyki lub magazynu,
- zdolność analitycznego myślenia,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- umiejętność obsługi komputera oraz bardzo dobrej znajomości pakietu MS OFFICE w szczególności EXCEL,
- język angielski w stopniu min. komunikatywnym.

Zatrudnionym oferujemy:
- umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- system premiowy,
- stałe godziny pracy,
- niezbędne narzędzia pracy,
- pracę pełną wyzwań w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 21536
zatrudnię specjalistę ds.obsługi klienta
30.11.2016.
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za obsługę zamówień na produkty firmy oraz współpracę z dystrybutorami poprzez:
-pracę w biurze,
-budowanie profesjonalnych i długotrwałych relacji z klientami,
-ofertowanie oraz opiekę nad realizacją zlecenia,
-aktywną sprzedaż produktów realizowaną przez doradztwo rozwiązań technicznych klientom firmy,
-udział w targach branżowych.

Wymagania:
-preferowane wykształcenie wyższe techniczne, minimum średnie budowlane,
-znajomość rysunku technicznego,
-doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem,
-wysokie standardy obsługi klienta,
-rozwinięte umiejętności komunikacyjne i negocjacyjne,
-rzetelność i dokładność w wykonywaniu obowiązków,
-znajomość obsługi komputera i pakietu MS Office,
-samodzielność i zdolności organizacyjne,
-preferowana znajomość języka angielskiego.

Oferujemy:
-pracę w stabilnie rozwijającej się firmie,
-motywacyjny system wynagrodzeń,
-dostęp do szkoleń podnoszących kwalifikacje.

Kontakt:
Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o zapoznanie się ze stroną internetową firmy( www.sytec.pl) oraz przesłanie CV i listu motywacyjnego wraz z zamieszczoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb rekrutacji na adres mailowy: dzial-kadr@sytec.pl

Na zgłoszenia czekamy do dnia 09.12.2016r.

Informujemy, że nadesłanych aplikacji nie zwracamy. Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię
ID: 21534
zatrudnimy dyspozytora
29.11.2016.
Firma INTERTRANS PKS S.A. w Głogowie świadcząca usługi m. in. w zakresie przewozów regularnych i specjalnych poszukuje osoby na stanowisko:
DYSPOZYTOR TECHNICZNO EKSPLOATACYJNY - PLANISTA
Do podstawowych obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:

Planowanie do pracy kierowców oraz sporządzanie harmonogramów pracy zgodnie z obowiązującymi przepisami;
Nadzór nad wykonawstwem komunikacji (regularnej, specjalnej, wynajmem wewnętrznym i zewnętrznym) oraz stanem technicznym pojazdów;
Prowadzenie dokumentacji techniczno- eksploatacyjnej pojazdów;
Bieżąca analiza ekonomicznego wykorzystania taboru;
Zlecanie napraw autobusów, współpraca z warsztatem i innymi komórkami organizacyjnymi;
Egzekwowanie od kierowców - konduktorów prawidłowego wykonywania czynności wynikających z zakresu obowiązków, dyscypliny pracy i etyki zawodowej;

Warunkiem podjęcia pracy jest:

Wykształcenie min. średnie techniczne – preferowane (logistyka, transport, eksploatacja pojazdów);
Uprawnienia kat. D bądź gotowość podjęcia kursu;
Obsługa komputera w zakresie podstawowych programów biurowych;
Znajomość terenu miast i powiatów ościennych wokół Głogowa
Niekaralność
Dyspozycyjność, komunikatywność, odporność na stres;

Dodatkowym atutem będzie:

Doświadczenie w branży transportowo- logistycznej;
Umiejętność zarządzania grupą pracowników
Znajomość zagadnień Ustawy o czasie pracy kierowców i Rozporządzenia WE 561;

Oferujemy:

Umowa o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy;
Rozwój zawodowy przy pomocy profesjonalnych szkoleń;
Niezbędne narzędzia pracy

Zainteresowane osoby mogą składać aplikację (tj. CV, list motywacyjny, kserokopię świadectw szkół oraz pracy) w formie: elektronicznej – email: hr@sorpol.com.pl lub osobiście w Sekretariacie firmy – Głogów, ul. Piastowska 5, tel. 76 835 00 66.

APLIKACJE PRZYJMOWANE BĘDĄ DO DNIA 15 grudnia 2016 r.

W treści aplikacji należy umieścić klauzulę:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie INTERTRANS PKS S.A. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)
Telefon: 76 835 00 66
zatrudnię
ID: 21533
kurs kierowcy wózków widłowych
29.11.2016.
SZKOLIMY już 25 lat! >>
>>>>>>>>>>>>> Ukończyłeś szkołę, masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNiEŃ?
>> ZAPISZ SIĘ NA KURS w cenie konkurencyjnej!

* KURS Kierowcy Wózków widłowych (spalinowe, elektryczne, gazowe)
z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz.

* KURS Elektryka do 1kV, OBSŁUGA Agregatów prądotw.w cenie 495,oo zł; Egzaminy aktual.D,E

* KURS Operatora Suwnic, Podestów, Wciągników i innych urządzeń UDT

* KURS Palacza kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz), Egzaminy aktual.D,E


ORAZ inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy W GODZ.11 - 17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!

>> <<< ZAPRASZAMY >>> <<<<<<<
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 21532
specjalista ds.nieruchomości.
29.11.2016.
BIURO NIERUCHOMOŚCI ACCESS CAPITAL poszukuje osoby na stanowisko:
Konsultant ds. nieruchomości
Miejsce pracy: Lubin

Opis stanowiska:

Efektywne pozyskiwanie ofert sprzedaży i wynajmu,
Kontakt telefoniczny oraz osobisty z klientem,
Współpraca z innymi doradcami i biurami,
Budowanie i podtrzymywanie relacji z klientami
Wymagania:

Nasz idealny kandydat/ka to osoba:

Posiadająca wysokie umiejętności komunikacji interpersonalnej oraz umiejętności negocjacyjne,
Dyspozycyjna i radząca sobie ze stresem,z wysoką kulturą osobistą,otwarta na ludzi.
Nastawiona na rozwój i samodzielna w działaniu.
Dobrze znająca obsługę komputera.
Prawo jazdy kat.B.

Oferujemy:

Szkolenie wstępne, doszkalanie umiejętności pozyskiwania ofert),
System wynagrodzenia prowizyjny.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa zlecenie lub własna działalność gospodarczą.
Szczegóły dotyczące współpracy do omówienia podczas spotkania rekrutacyjnego.

Osoby zainteresowane prosimy o wysyłanie CV na adres e-mail: biuro@nieruchomoscilubin.info
Dziękujemy za nadsyłanie aplikacji, jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r. nr 101, poz. 926 z późn. zm.) prosimy o załączenie zgody na przetwarzanie przez Acess Capital Sp.J. danych osobowych w celach rekrutacji.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 663001011
zatrudnię
ID: 21531
informatyk z j. niemieckim
29.11.2016.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

INFORMATYK z j. niemieckim
Miejsce pracy: Polkowice


Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
• wsparcie użytkowników z salonów sprzedaży na rynkach niemieckojęzycznych i anglojęzycznych,
• bieżące rozwiązywanie zgłaszanych problemów użytkowników z rynków niemieckojęzycznych i anglojęzycznych,
• instalację i serwis sprzętu komputerowego oraz oprogramowania w salonach sprzedaży CCC na terenie Europy Zachodniej,
• współpracę z zewnętrznymi dostawcami usług informatycznych,
• bieżące prace w zakresie infrastruktury IT w salonach sprzedaży CCC na terenie Europy Zachodniej.


Kandydaci powinni spełniać wymagania:
• znajomość systemów operacyjnych Microsoft,
• biegła znajomość języka niemieckiego,
• bardzo dobra znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem,
• wykształcenie wyższe (kierunki informatyczne lub pokrewne),
• umiejętność serwisowania sprzętu komputerowego,
• prawo jazdy kat. B.,
• umiejętność pracy pod presją czasu,
• dyspozycyjność oraz gotowość do wyjazdów służbowych,
• umiejętność efektywnej pracy w zespole.


Oferujemy:
• możliwość zdobycia cennego doświadczenia w dziale IT poprzez przyuczenie do wykonywania zawodu,
• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w prężnie rozwijającym się przedsiębiorstwie,
• pracę w dobrze zorganizowanej, międzynarodowej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
• możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
• bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
• karty rabatowe na zakupy w salonach CCC,
• możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego na terenie firmy.

Osoby zainteresowane ofertą zapraszamy do aplikowania poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się na stronie ccc.eu/PRACA/Informatiker lub poprzez wysyłanie cv na adres mailowy: aneta.slipko@ccc.eu z dopiskiem Informatyk z j. niemieckim.
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: 'Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)'.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: +48 76 84 58 603
zatrudnię
ID: 21530
referent ds. zakupów
29.11.2016.
W związku z szeroką ekspansją firmy CCC proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

Referent ds. Zakupów
Miejsce pracy: Polkowice


Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

- wspieranie pracowników Działu Zakupów w codziennych obowiązkach,
- zakładanie kartotek towarowych, przygotowywanie zestawień na potrzeby działu,
- wspieranie przy kontrolowaniu jakości dostarczanych towarów,
- koordynację dostaw, odbiór jakościowy dostaw towaru oraz sporządzanie raportów jakości,
- nadzór nad wdrożonym systemem kontroli wymiarów i kolorystyki opakowań jednostkowych,
- tworzenie, prowadzenie i nadzorowanie baz danych Działu Zakupów,
- prace systemowe mające na celu przygotowanie i dostarczanie dostawcom informacji niezbędnych do prawidłowego wyprodukowania i oznakowania towaru,
- współpracę z innymi działami w ramach organizacji firmy.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:
- bardzo dobra znajomość języka angielskiego, zarówno w mowie jak i w piśmie,
- wykształcenie średnie lub wyższe,
- doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku - mile widziane,
- doskonałe zdolności organizacyjne, dokładność i terminowość,
- umiejętność łatwego nawiązywania kontaktów i wysokie zdolności interpersonalne,
- umiejętność analitycznego myślenia,
- otwartość na pozyskiwanie nowej wiedzy,
- umiejętność pracy w zespole,
- biegła znajomość pakietu MS Office.

Oferujemy:

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w prężnie rozwijającym się przedsiębiorstwie,
- pracę w dobrze zorganizowanej, międzynarodowej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
- możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
- bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
- karty rabatowe na zakupy w salonach CCC,
- możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego na terenie firmy,
- „krótsze piątki”.


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji przez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie: www.ccc.eu lub na adres mailowy: aneta.slipko@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: +48 76 84 58 603
zatrudnię
ID: 21529
magazynier
28.11.2016.
Pracownik magazynu
• Pełny etat
• Typ umowy: Zlecenie
• Wynagrodzenie 2500 brutto
Firma Sporting poszukuje osobę do pracy magazynowej.
Oferujemy:
-pracę w miłym zespole
-szkolenie z zakresu obsługi programu Subiekt GT
- czas pracy- od pn do pt w godzinach od 9.00-17.00

-Zakres obowiązków:
- rozładunki i załadunki towarów
- kontrola dostaw
- przyjęcia dostaw w systemie komputerowym
-oznakowanie produktów kodami oraz cenami
- utrzymanie porządku i ładu w magazynie
- dyspozycyjność
- sumienność
- punktualność
Wymagania:
- wykształcenie min średnie lub średnie techniczne

Telefon: 768352210
zatrudnię
ID: 21528
doradca klienta
28.11.2016.

Firma Sporting zatrudni osobę na stanowisko: DORADCA KLIENTA DO SKLEPU FIRMOWEGO WARNGLER,LEE W GALERII GLOGOVIA
Jeśli interesujesz się sportem i modą, lubisz bezpośredni kontakt z klientem oraz pracę w zespole, zgłoś się do nas. Poszukujemy osób otwartych, pozytywnie nastawionych do życia, zainteresowanych pracą, jako Doradca Klienta.
Wymagania:
• Doświadczenie w sprzedaży i bezpośredniej obsłudze klienta
• Zainteresowanie sportem, modą, stylizacją
• Mile widziana znajomość zasad ekspozycji towarów, szczególnie odzieży
• Umiejętność pracy w zespole
• Wysoka kultura osobista
• Zdolności organizacyjne
• Optymizm i zaangażowanie.
Oferujemy:
• Zatrudnienie na pełen etat.
• Atrakcyjne stałe wynagrodzenie połączone z systemem premiowym
• Elastyczny grafik pracy
• Możliwość podnoszenia umiejętności w zakresie obsługi klienta, stylizacji oraz ekspozycji
• Stałe programy szkoleniowe prowadzone przez przedstawicieli poszczególnych marek
• Pracę w zgranym zespole i miłej atmosferze.
Telefon: 768352210
zatrudnię
ID: 21527
pljob opiekunka osób starszych od zaraz
28.11.2016.
Firma PLjob zatrudni osoby na stanowisko opiekuna/opiekunki osób starszych.
POSIADAMY WIELE ZLECEŃ NA TERENIE CAŁYCH NIEMIEC.

Szukamy opiekunki do pani 96 lat. Pani jest bardzo przyjacielska, miła, wdzięczna za pomoc, jest osłabiona z racji wieku,demencja, Rollstuhl
Nie ma wstawania nocnego.
Wyjazd: od zaraz

Obowiązki:
pomoc przy higienie, ubieraniu, przygotowywanie posiłków, sprzątanie pomoc przy wstawaniu, nie ma dźwigania, jest Lift.

Wymagania:
kobieta, komunikatywna znajomość języka niemieckiego

Oferujemy:
- wynagrodzenie 1200 euro + premia świąteczna
- czas wolny
- TV, INTERNET
- Podwójna stawka dzienna za dni świąteczne!!
- zapewnione wyżywienie oraz pokój dla opiekunki
-pokrycie kosztów przejazdu
- premia za polecenie!!
- opłacone składki ZUS od średniej krajowej
- legalne zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie lub na własną działalność


Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
facebook https://www.facebook.com/PLjob.glogow/
e-mail: pljob@pljob .eu
tel: 768313223, 886194325
osoby z Głogowa zapraszamy do biura ul. Jedności robotniczej 39
www.opieka24.pljob. eu
Nr certyfikatu 9121, do sprawdzenia na: www .kraz .praca. gov .pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 886194325
zatrudnię
ID: 21526
referent ds. towarowania sklepów / alok
28.11.2016.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

REFERENT DS. TOWAROWANIA SKLEPÓW / ALOKATOR
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

• codzienne zaopatrywanie salonów w odpowiedni asortyment oraz kontrolę stanów magazynowych salonów,
• wprowadzanie przecen towaru do systemu na podstawie otrzymywanych dokumentów od przełożonego,
• przygotowywanie i wydawanie dyspozycji przesunięcia towaru między salonami lub salonem a magazynami CCC,
• zabezpieczanie towaru dla nowo otwieranych salonów,
• cotygodniową, wnikliwą kontrolę i analizę poziomu zatowarowania salonów,
• cotygodniową kontrolę i analizę wyników sprzedaży na powierzonych salonach, wyciąganie wniosków i dążenie do maksymalizacji sprzedaży, współczynników i parametrów sprzedażowych,
• współtworzenie planów asortymentowych na kolejne sezony (raporty, sprawozdania),
• stały kontakt z Regionalnymi Kierownikami Sprzedaży,
• kontrolę sieci CCC poprzez systematyczne wyjazdy na salony (minimum raz na kwartał).

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

• doświadczenie w branży obuwniczej na podobnym stanowisku - mile widziane,
• wykształcenie wyższe (min. średnie),
• znajomość języka angielskiego bądź niemieckiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację – warunek konieczny,
• znajomość obsługi komputera i programów pakietu MS Office,
• wysokie zdolności analityczne i logicznego myślenia,
• dyspozycyjność,
• zaangażowanie i samodzielność w działaniu,
• umiejętność współpracy w zespole i pozytywne, otwarte nastawienie.

Oferujemy:

• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w prężnie rozwijającym się przedsiębiorstwie,
• pracę w dobrze zorganizowanej, międzynarodowej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
• możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
• bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
• karty rabatowe na zakupy w salonach CCC,
• możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego na terenie firmy.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres: aneta.slipko@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: +48 76 84 58 603
zatrudnię
ID: 21524
księgowa/księgowy (głogów)
28.11.2016.
ZATRUDNIĘ OSOBĘ NA 1/2 ETATU Z DOŚWIADCZENIEM PRACY W BIURZE RACHUNKOWYM

WSZELKIE PYTANIA PROSZĘ KIEROWAĆ POD NR. TELEFONU
tel.76/835-71-39
tel.794-50-44-55
Telefon: 794504455
zatrudnię
ID: 21522
doradca klienta, placówka bankowa
27.11.2016.
Placówka partnerska działająca pod logotypem dużego Banku, z użyciem standardowych wizualizacji i materiałów promocyjno-informacyjnych poszukuje osoby na stanowisko Doradcy Klienta. Oferowane w placówkach partnerskich produkty i usługi są identyczne jak w tradycyjnych oddziałach Banku. Oferujemy umowę o pracę na pełen etat z atrakcyjnym wynagrodzeniem.

główne zadania:
-obsługa klientów
-sprzedaż produktów bankowych
-realizacja indywidualnych planów sprzedaży
-prowadzenie aktywnych działań w zakresie pozyskiwania klientów
-wykształcenie min. wyższe (licencjat)
-mile widziane doświadczenie w sprzedaży produktów bankowych (telemarketing)

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie swoich aplikacji
rekrutacja.glogow@interia.eu
te. 533 805 090
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 533805090
zatrudnię
ID: 21519
zatrudnię pracownicę w lotto
27.11.2016.
Praca dla studentki I roku studiów zaocznych na umowę zlecenie w punkcie Lotto.
Telefon: 600310482
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama