POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 386 Strona 1 z 13
zatrudnię
ID: 18345
OBSŁUGA KINA HELIOS
21.10.2014.
Kino Helios, poszukuje uczniów/studentów chętnych do pracy przy obsłudze kina. Forma zatrudnienia: umowa- zlecenie.
Zakres obowiązków:
Obsługa kas biletowych, przygotowanie i sprzedaż artykułów spożywczych w kawiarni i barach, obsługa sal kinowych.

Podstawowe warunki, jakie powinni spełniać kandydaci:
o uczeń /student w wieku do 26 lat
o samodzielność
o umiejętność pracy w zespole
o komunikatywność i ukierunkowanie na klienta
o dyspozycyjność
o zaangażowanie

Zainteresowani proszeni są o przesyłanie aplikacji (CV koniecznie ze zdjęciem + list motywacyjny) na adres lub pozostawić w kasie kina
Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 722-382-329
zatrudnię
ID: 18344
OBSŁUGA KINA HELIOS
21.10.2014.
Kino Helios, poszukuje uczniów/studentów chętnych do pracy przy obsłudze kina. Forma zatrudnienia: umowa- zlecenie.
Zakres obowiązków:
Obsługa kas biletowych, przygotowanie i sprzedaż artykułów spożywczych w kawiarni i barach, obsługa sal kinowych.

Podstawowe warunki, jakie powinni spełniać kandydaci:
o uczeń /student w wieku do 26 lat
o samodzielność
o umiejętność pracy w zespole
o komunikatywność i ukierunkowanie na klienta
o dyspozycyjność
o zaangażowanie

Zainteresowani proszeni są o przesyłanie aplikacji (CV koniecznie ze zdjęciem + list motywacyjny) na adres lub pozostawić w kasie kina
Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna.

Telefon: 722-382-329
zatrudnię
ID: 18343
Praca przy inwentaryzacji
21.10.2014.
Praca w Niemczech od zaraz! Pracownik Inwentaryzacji
Poszukuję osób chętnych i gotowych do pracy na terenie Niemiec przy inwentaryzacji. Zajmujemy się świadczeniem usług dla naszych klientów z Niemiec przy inwentaryzacji środków spożywczych, tekstyliach, drogerii jak i również materiałów budowlanych. Zapewniamy transport oraz zakwaterowanie. Umowa o pracę na warunkach niemieckich, atrakcyjne wynagrodzenie. Obecna praca zapewniona jest do 02.2015. Tygodniowo zapewnione jest 30h pracy, nadgodziny do indywidualnego rozpatrzenia. Chętne osoby proszę o kontakt oraz przesłanie CV na adres: adrianvw[<@>]interia.pl.
zatrudnię
ID: 18341
Kierowca kat. C+E kraj
21.10.2014.
Zatrudnię kierowcę posiadającego kat. C+E. Praca na terenie kraju. Transport ponadgabarytowy. Więcej informacji 601 066 337. Dokumenty można przesłać na adres : biuro[<@>]duwe.com.pl z tytułem "gabaryty"
Telefon: 655265129
zatrudnię
ID: 18340
Przedstawiciel handlowy!
21.10.2014.
Zatrudnię KOBIETĘ na stanowisko: Przedstawiciel Handlowy.

Wymagania:

- Prawo jazdy kat. B
- Komunikatywność
- Dyspozycyjność 5 dni w tygodniu
- Wiek 20-30 lat
- Mile widziane doświadczenie w pracy Przedstawiciela Handlowego

Praca na terenie całej Polski. Kilkudniowe wyjazdy.

ZAPEWNIAMY:
- wynagrodzenie 2500 zł
- telefon służbowy
- samochód służbowy
- noclegi podczas wyjazdów w hotelu
- dieta
- praca w miłym zespole.

KONTAKT:
glass-pol[<@>]wp.pl, 882 039 603
Telefon: 882 039 603
zatrudnię
ID: 18339
STOLARZ
21.10.2014.
Dynamicznie rozwijająca się firma Deko-BAU Sp. z o.o. z Lubina; branża: projektowanie mebli, konstrukcji, zatrudni od zaraz na umowęo pracę 2 STOLARZY.
Wymagane 2-3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku - umiejętność wykonywania mebli z litego drewna, płyt wiórowych i laminatów, samodzielność w działaniu oraz czytanie rysunków technicznych.

KONTAKT:
dekobau[<@>]dekobau.pl
Telefon: 76-819-56-64
zatrudnię
ID: 18337
MŁODSZY SPECJALISTA D. REMONTÓW CCC S.A.
21.10.2014.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

MŁODSZY SPECJALISTA DS. REMONTÓW

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ obsługa telefonu alarmowego SERWISU REMONTOWEGO 24h,
◾ kontrola stanów magazynowych, zamawianie materiałów niezbędnych do otwarcia nowego sklepu,
◾ obsługa portalu OTRS (portal zgłoszeń serwisowych pochodzących z placówek CCC S.A.),
◾ kontrola skuteczności realizacji zgłoszeń na platformach POSSERWIS i SESCOM,
◾ koordynacja współpracy z firmami zewnętrznymi,
◾ tworzenie kosztorysów na potrzeby ubezpieczyciela oraz usuwanie szkód z tego tytułu,
◾ koordynacja firm przy likwidacji szkód ogólnobudowlanych, elektrycznych i wodnokanalizacyjnych wynikających z nagłych zdarzeń,
◾ korespondencja z wynajmującymi w sytuacjach, gdy usunięcie usterki leży w ich gestii,
◾ pozyskiwanie nowych firm na potrzeby działu.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ wykształcenie techniczne (budowlane),
◾ doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku będzie atutem,
◾ wysoki poziom kultury osobistej,
◾ doskonałe zdolności organizacyjne, dokładność i terminowość,
◾ samodzielność w realizacji zadań,
◾ umiejętność łatwego nawiązywania kontaktów i wysokie zdolności interpersonalne,
◾ odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu,
◾ zaangażowanie i dyspozycyjność,
◾ prawo jazdy kat. B (czynne),
◾ umiejętność obsługi komputera pakiet MS Office, Auto CAD.

W zamian oferujemy:

◾ stabilne zatrudnienie na umowę o pracę na pełny etat,
◾ praca w godzinach 8.00 - 16.00,
◾ możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego na terenie firmy,
◾ możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijającej się firmie o stabilnej pozycji rynkowej.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie:
www.ccc.eu

bądź skopiowanie poniższego linku, pod którym znajduje się kwestionariusz i wklejenie go do paska adresu w przeglądarce:

https://praca.ccc.eu/pr/pr_pub_lp.asp?v=ccc.eu&ip=72&at=1

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 48 (076) 845 84 00
zatrudnię
ID: 18333
SPECJALISTA DS. KOSZTORYSOWANIA CCC S.A.
20.10.2014.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

SPECJALISTA DS. KOSZTORYSOWANIA CCC S.A.

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ przygotowywanie kosztorysów w oparciu o dokumentację techniczną,
◾ sporządzanie kosztów robót budowlanych, instalacyjnych, elektrycznych,
◾ sporządzanie przedmiaru robocizny i materiałów,
◾ raportowanie z wykonania zadań inwestycyjnych i opracowywanie prognoz w odniesieniu do planu,
◾ wsparcie w negocjacjach handlowych,
◾ udział w zespole inwestycyjnym przygotowującym dokumentację wykonawczą i podwykonawczą.
◾ współpraca z Działem Inwestycji i kierownikami budów.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ umiejętność sporządzania i weryfikowania kosztorysów inwestorskich, ofertowych oraz powykonawczych,
◾ doświadczenie zawodowe na stanowisku kosztorysanta,
◾ znajomość branży budowlanej i elektrycznej,
◾ umiejętność analizy dokumentacji projektowej,
◾ umiejętność samodzielnego przygotowywania obmiarów,
◾ praktyczna znajomość programów: NORMA, MS Office,
◾ dyspozycyjność i gotowość do wyjazdów służbowych,
◾ znajomość języka niemieckiego umożliwiająca swobodną komunikację.

W zamian oferujemy:

◾ stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat w dobrze zorganizowanej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
◾ możliwość rozwoju zawodowego i wdrażania własnych pomysłów,
◾ uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy,
◾ możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie:
www.ccc.eu

bądź skopiowanie poniższego linku, pod którym znajduje się kwestionariusz i wklejenie go do paska adresu w przeglądarce:

https://praca.ccc.eu/pr/pr_pub_lp.asp?v=ccc.eu&ip=53&at=1

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 076 845 84 00
zatrudnię
ID: 18332
Praca dodatkowa + prezenty
20.10.2014.
Zostań Konsultantką Avon lub zamawiaj Sama dla Siebie! Zapisz się i korzystaj z przywilejów! AVON to marka, której nie trzeba przedstawiać, szeroka gama produktów i zróżnicowane ceny zapewnią Ci duży wybór i wielu klientów. Otwórz przed sobą nowe możliwości – dołącz do nas. Wiek, płeć i wykształcenie nie mają znaczenia. Zapewniamy:  brak wpisowego,  wygodny sposób składania zamówień przez Internet, telefon,  zarobek do 40% zebranego zamówienia,  profesjonalne szkolenia kosmetyczne potwierdzone certyfikatami,  nowości kosmetyczne w specjalnych cenach zanim pojawią się w katalogu, * odroczony termin płatności  prezenty i atrakcyjne oferty w ramach specjalnych programów dla nowych konsultantek,  dla ambitnych możliwość awansu - stanowisko Lidera. Dla nowych i odnawiających umowy Konsultantek wspaniały program „Twój pewny start” z prezentami. Oferuję materiały na start: katalogi, próbki itp. oraz PREZENT ode mnie :) tel kontaktowy 880413118 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 880413118
zatrudnię
ID: 18321
PRZYJMĘ KOMUNIKATYWNĄ KOBIETĘ
17.10.2014.
PRZYJĘ DO PRACY NA UMOWĘ-ZLECENIE Z UBEZPIECZENIEM KOMUNIKATYWNĄ KOBIETĘ. CZAS PRACY DOWOLNY, SAMA ZDECYDUJESZ W JAKICH GODZINACH. ANKIETOWANIE, UMOWY, OPIEKA NAD GRUPĄ KONSULTANTEK AVONU. ZAROBKI NA POCZĄTEK 200-1800 + PREMIA.
Telefon: 501581527
zatrudnię
ID: 18319
KIEROWCA KAT.C+E
17.10.2014.
Firma transportowa MILEWICZ zatrudni doświadczonych kierowców kat. C+E w ruchu międzynarodowym.Kontakt pod nr tel 655403002 lub w siedzibie firmy :Wschowa ul.Nowopolna 2B
Telefon: 655403002
zatrudnię
ID: 18318
Kelnera(-kę) / Asystenta Kucharza
16.10.2014.
Zatrudnimy Kelnera(-kę) / Asystenta Kucharza do pomocy w prowadzeniu kuchni specjalizującej się w potrawach wegańskich.
Miejsce wykonywania pracy: Polkowice
Idealny kandydat: gotuje z pasją, zna zasady savoir vivre, ma przyjazne usposobienie i jest osobą komunikatywną.
Wykształcenie gastronomiczne i doświadczenie w pracy będą mile widziane, ale nie jest to warunek konieczny.
Praca jednozmianowa do godz. 16
Osoby zainteresowane prosimy o aplikowanie na adres mailowy: kuchniaweganska[<@>]interia.pl
zatrudnię
ID: 18317
POSZUKUJE DO PRACY
16.10.2014.
PAN KRZYSZTOF POPEK POSZUKUJE OSOBY DO PRACY W SKLEPIE SPOZYWCZYM W JERZMANOWEJ.
Telefon: 512369788
zatrudnię
ID: 18309
PRACA NIEMCY / Wykończeniówka
15.10.2014.
Zatrudnie 3osbową ekipę do wykończeń mieszkań (szpachlowanie,gładź,malowanie,tapetowanie,kafelki,panele) w Niemczech... Pilne..Tylko Konkretne oferty.
Telefon: 660617263
zatrudnię
ID: 18308
Zostań AMBASADORKĄ marki PURE drogeria
15.10.2014.
Dołącz do grona KONSULTANTEK PURE !!!

… jesteś osobą, której szukamy !

Oferujemy najlepsze i znane na całym świecie marki w ekstremalnie niskich cenach.
NAWET 80 % TANIEJ
Oferujemy:
 Dla Konsultantek PURE hurtowe ceny markowych kosmetyków
 Wysokie prowizje
 Extra prezenty
 Gratis dostawa do domu
 dla najlepszych nagrody
 bezpłatne szkolenia makijażowe

Wymagamy:
 zaangażowania
 uśmiechu na co dzień
 gotowości do udziału w szkoleniach

PURE – czyste zasady – realne KORZYŚCI
SPRAWDŹ SAMA
Osoby zainteresowane współpracą prosimy o kontakt
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 18307
ZATRUDNIMY FOTOGRAFA
15.10.2014.
Opis stanowiska pracy

Firma Tomy & Co w Głogowie poszukuje fotografa z umiejętnościami obsługi sklepu internetowego.

Opis stanowiska pracy:

Poszukujemy fotografa z doświadczeniem do realizacji zdjęć katalogowych odzieży męskiej różnych marek. Do głównych zadań należałoby wykonywanie zdjęć packshotowych odzieży męskiej , ich obróbka graficzna i umieszczanie nowych produktów na serwerze sklepu internetowego oraz obsługa sklepu.

Zadania:
-wykonywanie zdjęć nowych produktów i obróbka graficzna
-obsługa sklepu internetowego


Wymagania:

-doświadczenie w fotgrafii
-umiejętność obsługi sklepu internetowego
-doświadczenia w pracy w handlu i obsłudze klienta
-wysoka kultury osobistej i uprzejmości wobec klientów
-dyspozycyjność i gotowość do pracy
-uczciwość
- rzetelność i odpowiedzialne podejście do pracy,
- chęć podnoszenia kwalifikacji,
- umiejętność planowania i realizacji powierzonych zadań,
- odpowiedzialność i zaangażowanie
- umiejętność obsługi programu photo shop


Oferujemy:
-pracę dla stabilnej firmy
-miła atmosferę pracy
-możliwość nabywania nowych umiejętności , rozwoju zawodowego
-stałą pensję plus premie uwarunkowaną wykonaną pracą

Oferty przesyłać na adres e-mail TOMY_CO[<@>]o2.pl

Nadesłanych ofert nie zwracamy. Zastrzegamy sobie możliwość odpowiedzi tylko na wybrane oferty. Prosimy o dopisanie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 833)".
Telefon: 502-219-434
szukam pracy
ID: 18303
Szukam dorywczej pracy
14.10.2014.
W grudniu kończe 18lat, mam ważną książeczkę sanepidowską i najbardziej dyspozycyjna jestem w weekendy lub popołudniami, będę zainteresowana kazdymi ofertami.
Telefon: 788970309
szukam pracy
ID: 18301
PILNIE POSZUKUJĘ PRACY W GŁOGOWIE!!!!!!!
14.10.2014.
PILNIE POSZUKUJĘ PRACY W GŁOGOWIE MAM 20 LAT, PRACA POTRZEBNA OD ZARAZ!!!! UCZĘ SIĘ ZAOCZNIE ALE DOSTODUJĘ SIĘ DO PRACODAWCY
Telefon: 533 477 157
zatrudnię
ID: 18299
Zatrudnię mechanika
14.10.2014.
Zatrudnię mechanika z doświadczeniem bez nałogów. Więcej informacji pod nr tel. 733 941 907
Telefon: 733 941 907
zatrudnię
ID: 18297
Zatrudnię Fryzjerkę
14.10.2014.


Zatrudnię Fryzjerkę z doświadczeniem, więcej informacji pod numerem telefonu 509 - 661 - 057
Telefon: 509661057
zatrudnię
ID: 18296
Praca w salonie gier - Głogów
14.10.2014.
Poszukujemy osób chętnych do pracy w salonie gier w Głogowie.

Praca w trybie dwuzmianowym po 12h.

Oczekujemy:
- punktualności,
- uczciwości,
- samodzielności,
- zaangażowania,
- umiejętności pracy w grupie.

Mile widziana płeć żeńska oraz osoby powyżej 20 roku życia.

Osoby chętne i zainteresowane prosimy o przesyłanie swoich CV wraz ze zdjęciem na maila dominiksobczyk[<@>]hotmail.com

UWAGA! Prosimy o podanie numeru telefonu w CV!
Więcej informacji udzielamy przez telefon (w godz. 9-17)

~podczas wysyłania CV, proszę pamiętać o dodaniu klauzuli dot. zgody na przetwarzanie danych osobowych.
Telefon: 726 962 871
zatrudnię
ID: 18295
PRACA DLA FRYZJERA / FRYZJERKI
14.10.2014.
Zatrudnimy kreatywnego fryzjera/fryzjerke. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Oferujemy- prace w systemie zmianowym,dobre warunki zatrudnienia,możliwość rozwijania swoich umiejętności,miła atmosferę w codziennej pracy :-) cv prosimy wysylac droga elektroniczna lub osobiście
Telefon: 506190527
zatrudnię
ID: 18293
DO SPRZĄTNIA
13.10.2014.
ZATRUDNIMY NA UMOWĘ ZLECENIE OSOBĘ DO SPRZĄTANIA, KONTAKT TELEFONICZNY W GODZINACH 12-15
Telefon: 667976204
zatrudnię
ID: 18292
Brygadzista
13.10.2014.
Firma Budowlana z Głogowa zatrudni Pana na stanowisko Brygadzista. Firma zajmuje się posadzkami przemysłowymi i w takim kierunku szukamy osoby z doświadczeniem. Osoba na tym stanowisku zajmowałaby się kierowaniem ludźmi, kierowaniem robotami oraz wykonaniem posadzek przemysłowych.

Wymagane:
- doświadczenie w posadzkach przemysłowych,
-prawo jazdy kat B, mile widziane inne
-umiejętność kierowania zespołem ludzi.
Telefon: 691254242
zatrudnię
ID: 18291
SPECJALISTA DS. HR CCC S.A.
13.10.2014.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

SPECJALISTA DS. HR

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ pozyskiwanie praktykantów (kontakt ze szkołami i uczelniami wyższymi),
◾ współpracę z Kierownikami sklepów w zakresie zatrudniania praktykantów,
◾ współudział w prowadzeniu procesów rekrutacyjnych zgodnych z bieżącymi potrzebami firmy,
◾ nabór i rekrutację osób z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności, zagadnienia związane z PFRON,
◾ udział w organizacji i prowadzeniu Assessment Centre,
◾ badanie powodów odejścia pracowników – Exit Interview,
◾ współudział w tworzeniu gazetki firmowej,
◾ tworzenie narzędzi i rozwiązań z zakresu HR oraz wsparcie w ich wdrażaniu,
◾ budowanie wizerunku Pracodawcy na rynku pracy (udział w Targach Pracy, Giełdach Pracy i innych imprezach promujących firmę jako pracodawcę),
◾ współudział we wdrażaniu standardów CSR,
◾ wsparcie w realizacji projektów i bieżących zadań z obszaru Human Resources.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ doświadczenie na podobnym stanowisku, preferowane w firmie handlowej lub w zewnętrznej firmie doradztwa personalnego, consultingowej lub rekrutacyjnej – mile widziane,
◾ pasja do HR, energia do działania, gotowość do współpracy,
◾ wysoki poziom motywacji, zaangażowania i zdolności organizacyjne,
◾ umiejętność współpracy i zdolności komunikacyjne,
◾ samodzielność, sumienność i odpowiedzialność,
◾ studia wyższe (preferowane kierunki: ZZL, Psychologia, Zarządzanie, Ekonomia, Mikroekonomia),
◾ znajomość języka angielskiego,
◾ gotowość do wyjazdów służbowych.

W zamian oferujemy:

◾ stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat w dobrze zorganizowanej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
◾ możliwość rozwoju zawodowego i wdrażania własnych pomysłów z zakresu HR,
◾ uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy,
◾ możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie:
www.ccc.eu
bądź skopiowanie poniższego linku, pod którym znajduje się kwestionariusz i wklejenie go do paska adresu w przeglądarce:
https://praca.ccc.eu/pr/pr_pub_lp.asp?v=ccc.eu&ip=25&at=1

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".




Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 48 (076) 845 84 00
zatrudnię
ID: 18290
SPECJALISTA DS. KADR I PŁAC CCC S.A.
13.10.2014.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

SPECJALISTA DS. KADR I PŁAC

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ sporządzanie i prowadzenie dokumentacji pracowniczej (akta osobowe, umowy, porozumienia,przeszeregowania itp.),
◾ rozliczanie czasu pracy (kontrola prawidłowości sporządzania harmonogramów czasu pracy),
◾ sporządzanie, naliczanie i rozliczanie list płac (w tym absencje chorobowe),
◾ sporządzanie i rozliczanie umów cywilnoprawnych.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ wykształcenie minimum średnie,
◾ min. 2 lata doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku,
◾ bardzo dobra znajomość pakietu MS Office,
◾ umiejętność szybkiego uczenia się i pracy w zespole,
◾ bardzo dobra organizacja pracy oraz rzetelność,
◾ skrupulatność i dokładność.

W zamian oferujemy:

◾ stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat w dobrze zorganizowanej, międzynarodowej firmie o wysokich standardach i zdefiniowanych procedurach,
◾ możliwość rozwoju zawodowego,
◾ zniżki na zakupy w salonach CCC S.A.,
◾ możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego,
◾ uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy.


Umowa na zastępstwo na okres ok. 2 lat z możliwością jej przedłużenia.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie:
www.ccc.eu
bądź skopiowanie poniższego linku, pod którym znajduje się kwestionariusz i wklejenie go do paska adresu w przeglądarce:
https://praca.ccc.eu/pr/pr_pub_lp.asp?v=ccc.eu&ip=71&at=1

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".



Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: (076) 845 84 00
zatrudnię
ID: 18288
Zatrudnię na teren Głogowa doradcę.
12.10.2014.
Zatrudnię na teren Głogowa doradcę klienta. Praca polega na odbieraniu rat od klientów jak również podpisywaniu umów pożyczek. Do obsługi grupa ok 80 klientów. Mile widziane osoby chcące dorobić emeryci lub renciści.
Telefon: 660498267
zatrudnię
ID: 18281
ZATRUDNIMY EKSPEDIENTKĘ
10.10.2014.
Zatrudnimy ekspedientkę do sklepu odzieżowego z odzieżą męsko-młodzieżową MONDO
w Głogowie ul.Jednosci Robotniczej 2 Galeria Dworcowa

Podanie oraz CV ze zdjęciem i dokumentami prosimy składać osobiście w sklepie MONDO.

Przyjmowanie podań od dnia 14.10.14r do 24.10.14 r. w godz. od 11.00 do 13.40

Osobą uczącym się dziękujemy.

Wymagane dokumenty:

- CV ze zdjęciem
- podanie
- kserokopię świadectw szkolnych z obu stron
- kserokopię świadectw pracy
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 18280
SPECJALISTA DS. CONTROLLINGU CCC S.A.
10.10.2014.
W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:

SPECJALISTA DS. CONTROLLINGU

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ wykonywanie określonych procedurami raportów i analiz obejmujących m.in.: dane dotyczące sprzedaży, kosztów, stanów magazynowych, inwestycji,
◾ tworzenie niezbędnych narzędzi dla potrzeb sporządzanych analiz i raportów,
◾ analiza odchyleń występujących w budżetach poszczególnych komórek organizacyjnych, formułowanie wniosków i rekomendacji.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ wykształcenie wyższe (preferowane ekonomiczne),
doświadczenie zawodowe w działach analizy finansowej i raportowaniu,
◾ bardzo dobra znajomość MS EXCEL,
◾ znajomość SQL oraz VBA,
◾ mile widzialna znajomość narzędzi Cognoss Express,
◾ zdolność analitycznego myślenia pozwalająca na samodzielne wykonywanie zadań,
◾ umiejętność pracy z dużą ilością danych, wyciągania wniosków i ich prezentacji,
◾ znajomość języka angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację.

W zamian oferujemy:

◾ stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾ możliwość rozwoju zawodowego - współpraca z doświadczonymi i wykwalifikowanymi analitykami,
◾ możliwość uczestniczenia w kursie języka angielskiego,
◾ atrakcyjne wynagrodzenie – odpowiadające umiejętnościom i doświadczeniu,
◾ niezbędne szkolenia,
◾ uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez formularz rekrutacyjny znajdujący się w zakładce praca na stronie:
www.ccc.eu
bądź skopiowanie poniższego linku, pod którym znajduje się kwestionariusz i wklejenie go do paska adresu w przeglądarce:
https://praca.ccc.eu/pr/pr_pub_lp.asp?v=ccc.eu&ip=42&at=1

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 48 (076) 845 84 00
zatrudnię
ID: 18279
serwisant monter systemów zabezpieczeń
09.10.2014.
Opis stanowiska:

instalacja, serwis, konserwacja systemów SAP, SSWIN, CCTV, KD
opracowywanie i dokonywanie zmian w konfiguracji systemów
przeglądy, naprawa, budowa systemów alarmowych i innych systemów niskoprądowych.

Wymagania:

wykształcenie kierunkowe (elektronika, elektrotechnika itp.)
doświadczenie na podobnym stanowisku - min. rok
mile widziane certyfikaty szkoleń producentów systemów
prawo jazdy kat. B
znajomość obsługi komputera

Oferujemy:

zatrudnienie w stabilnej i dynamicznie rozwijającej się firmie
umowę o pracę
wysokie wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności
możliwość rozwoju zawodowego, poszerzenia wiedzy i umiejętności
odpowiedzialną pracę na ciekawym stanowisku
Służbowy samochód, telefon, komputer, elektronarzędzia itp.

CV proszę kierować na adres zsa[<@>]zsa-alarmy.pl z dopiskiem tytułowym "praca"

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.)
Telefon: 507098210
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama