POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
23
Maja 2017
Wtorek
Imieniny obchodzą:
Emilia, Iwona, Jan,
Leontyna, Michał
Do końca roku 222 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 489 Strona 1 z 17
zatrudnię
ID: 22248
konwojent
23.05.2017.
Hurtownia alkoholi zatrudni konwojentów do rozwożenia towaru
Telefon: 76 833 48 08
zatrudnię
ID: 22247
kierowca c
23.05.2017.
Hurtownia alkoholi zatrudni kierowców kat. C z kursem na przewóz rzeczy.
Telefon: 76 833 48 08
zatrudnię
ID: 22245
automatyk- technik utrzymania ruchu
22.05.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu W Dziale Obróbki Mechanicznej i Odlewni

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/194/17

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych,
- dokonywanie okresowych przeglądów,
- wypisywanie raportów z pracy,
- usprawnianie procesu produkcyjnego.

Oczekujemy:

- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki,
- umiejętność czytania schematów elektrycznych,
- znajomość programowania sterowników PLC(Mitsubishi),
- nakierowanie na pracę zespołową,
- obsługa komputera.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22244
zatrudnię fryzjerkę
22.05.2017.
Zatrudnię doświadczoną fryzjerkę. Informacje pod numerem telefonu 509661057
Telefon: 509661057
zatrudnię
ID: 22243
inżynier zapewnienia jakości produktu
22.05.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Produktu

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/191/17

Zakres obowiązków:

- analiza reklamacji liniowych Klienta,
- analiza zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem,
- inicjowanie oraz kontrola działań, mających na celu poprawienie systemu jakości,
- współpraca z działem produkcji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne( preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości w branży automotive,
- bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu MS Office,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów( narzędzia typu: 7QC tools, Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami( raportowanie 8D),
- znajomość systemu zarządzania jakością( ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych,
- umiejętność organizacji pracy w zespole,
- doświadczenie w audytowaniu( System, Klient, Proces, Dostawca)- mile widziane.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

Email:specjalista@azymut-praca.pl Tel: 693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22242
inżynier zapewnienia jakości dostawców
22.05.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192A/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

email:specjalista@azymut-praca.pl tel:693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22240
pomoc kuchenna
22.05.2017.
Zatrudnię osobę w lokalu gastronomicznym w Głogowie na stanowisko pomoc kuchenna.
Kontakt codziennie po godz. 11.00
Telefon: 884807903
zatrudnię
ID: 22235
praca w biurze rachunkowym
19.05.2017.
Biuro Rachunkowe z Głogowa zatrudni Asystenta administracyjno – biurowego.

Wymagania:
umiejętność analitycznego myślenia
wykształcenie wyższe lub w trakcie studiów
zaangażowanie
wysoka kultura osobista
doskonała organizacja
dokładność i precyzja
doświadczenie w pracy księgowej
Zakres obowiązków:
Prowadzenie rozliczeń podatkowych w oparciu o KPIR,
po przyuczeniu obsługa kadrowo – płacowa,
obsługa klientów biura w zakresie kwestii organizacyjnych oraz informacyjnych,
umawianie klientów na odbiór dokumentów księgowych,
terminowe egzekwowanie dokumentów finansowych od klientów biura,
monitorowanie należności oraz windykowanie zaległych płatności
, zapewnianie porządku i organizacji w dokumentach klientów
, obsługa poczty elektronicznej oraz odbieranie telefonów
Praca w trybie jednozmianowym w godzinach 8.00 do 16.00
Zgłoszenia należy kierować na adres e-mail: rekrutacja@prosper-jb.pl
zatrudnię
ID: 22234
konstruktor
19.05.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, firmy działającej na rynkach europejskich i światowych, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Konstruktor

Miejsce pracy: Wschowa
NR REF.S/198/17

Zakres obowiązków:

- prowadzenie ewidencji przyjętych zleceń,
- zbieranie niezbędnych informacji do wykonania wycen,
- tworzenie i opracowywanie dokumentacji technicznej 2D i 3D dla nowego produktu,
- tworzenie dokumentacji technicznej, rysunków technicznych oraz modeli 3D dla istniejących wyrobów,
- opracowywanie szkiców koncepcyjnych,
- wizualizacja problemów technologicznych,
- analiza dokumentacji technicznej projektów zewnętrznych i dostosowywanie ich do możliwości produkcyjnych zakładu,
- poszukiwanie nowych rozwiązań technologicznych,
- przygotowywanie kart nowego produktu.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie techniczne,
- bardzo dobra znajomość rysunku technicznego,
- umiejętność posługiwania się urządzeniami metrologicznymi,
- dobra znajomość programu AutoCad,
- dobra znajomość obsługi programów do modelowania 3D- preferowane: SolidWorks,
- biegła obsługa komputera, w tym bardzo dobra znajomość pakietu Office,
- umiejętność rozwiązywania problemów konstrukcyjnych,
- umiejętności analityczne,
- sumienność i dokładność,
- zdolność planowania i organizacji własnej pracy.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

tel.693013524
mail:specjalista@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22233
m. spec. ds. kontroli wydań magazynowych
19.05.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

w związku z szeroką ekspansją proponuje zatrudnienie na stanowisku:

MŁODSZY SPECJALISTA DS. KONTROLI WYDAŃ MAGAZYNOWYCH

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

◾ planowanie, organizowanie i koordynacja działań dotyczących przebiegu kontroli dokumentacji związanej z obrotem towarowym,
◾ kontrola oraz obsługa systemu dystrybucji paczek,
◾ działania w celu zabezpieczenia interesów w przypadku nie doręczenia lub zaginięcia przesyłki,
◾ monitorowanie wysyłek, przesyłek kurierskich oraz inne czynności związane z przewozem przesyłki z wyjątkiem samego przewozu,
◾ współpraca z Pionem Logistyki, Sprzedaży oraz firmami kurierskimi.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

◾ wykształcenie wyższe, preferowany kierunek: logistyka,
◾ bardzo dobra znajomość języka niemieckiego oraz dobra znajomość języka angielskiego,
◾ mile widziane doświadczenie w zakresie obsługi przesyłek kurierskich, towaru w drodze,
◾ bardzo dobra znajomość pakietu MS Office (w szczególności Excel),
◾ rozwinięte zdolności analityczne i komunikacyjne,
◾ dyspozycyjność,
◾ prawo jazdy kat. B

Oferujemy:
◾ pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w ponad 15 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
◾ bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
◾ zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
◾ możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
◾ możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
◾ dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.com.pl,
◾ możliwość uczestnictwa w kursie językowym na terenie firmy.


Prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: mł. specjalista ds. kontroli wydań magazynowych.


Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22232
kierowca c+e
19.05.2017.
Firma Barabaś Sp. z o. o. w Lubinie, Centrum Kostki Brukowej i Architektury Ogrodowej zatrudni osobę na stanowisko
KIEROWCA C+E
Wymagania:
- prawo jazdy kategorii C+E,
- uprawnienia do krajowego przewozu rzeczy,
- karta kierowcy (do tachografu),
- dodatkowym atutem będą uprawnienia na HDS,
- rzetelność i odpowiedzialność,
- dyspozycyjność.
 
Oferujemy:
- pracę na lokalnych trasach, każda noc w domu, dostawy do 60km
- pracę w stabilnej firmie o wysokiej pozycji na rynku,
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
 
Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres rekrutacja@barabas.pl, tradycyjnie korespondencyjnie lub osobiście.
 
Informujemy, że zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na wybrane oferty.
 
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".
Telefon: 76 841 50 87
zatrudnię
ID: 22231
monterzy stolarki pcv
19.05.2017.
Firma Passa z oddziałami w Głogowie i Lubinie zatrudni monterów stolarki PCV.
Telefon: +48693135702
zatrudnię
ID: 22230
hostessa
19.05.2017.
HOSTESSA
Miejsce pracy: Polkowice

◾Poszukujemy osób z bardzo dobrą znajomością języka angielskiego lub innego języka obcego, do których obowiązków będzie należeć pełnienie funkcji reprezentacyjno – administracyjnej firmy.

◾Oferujemy stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, stałe godziny pracy, możliwość dalszego rozwoju zawodowego i przystąpienia do programu Benefit MultiSport oraz bezpłatną opieką medyczną.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: hostessa.

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22229
kurs specjalista ds. kadr i płac
18.05.2017.

***Jesteśmy placówką oświatową!
***Szkolimy już ponad 25 lat!

UNIWERSYTET ROBOTNICZY w Lesznie

Zaprasza na następny KURS SPECJALISTY ds. Kadr i Płac- jeszcze w cenie promocyjnej 395.oo zł brutto za całość! - 40 godzin
(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej
opłaty! )

***TERMINY ROZPOCZĘCIA:
- 13.VI.br. - zajęcia we wtorki i czwartki (4 tygodnie)
- 11.VII.br. - zajęcie codziennie (2 tygodnie)

***Płatność ratalna!
***Zniżki dla osób bezrobotnych!

64-100 Leszno, ul. Sienkiewicza 9 - II piętro
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy do 25.V.br. w godz. 11-17.oo
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię
ID: 22228
fryzjer/stylista fryzur
18.05.2017.
Nowy salon fryzjerski (stare miasto) zatrudni fryzjera/kę/stylistę/kę od lipca tego roku.

Wymagane:

- Doświadczenie
- Miła aparycja
- Punktualność
- Wykształcenie kierunkowe
- Kreatywność
- Wysoka kultura osobista
- Wykształcenie i doświadczenie z zakresu barberingu będzie dodatkowym atutem

Oferujemy:

- Miła atmosfera w pracy
- Szkolenia
- Wysokie wynagrodzenie (w zależności od umiejętności i wykształcenia: min. 2600 brutto)
- Ludzkie podejście do pracownika

Prosimy o załączenie zdjęcia, kilku zdjęć swoich prac, oraz krótki opis specjalizacji.
CV prosimy kierować na adres: salon.glogow1@gmail.com, kontaktować będziemy się z wybranymi osobami.
zatrudnię
ID: 22227
sprzedawca- magazynier jysk lubin
18.05.2017.
Zapewniamy:
• Umowę o pracę, po roku - umowę na czas nieokreślony,
• Motywujący system premiowania;
• Rozwój zawodowy (70% naszych kierowników to osoby, które rozpoczynały pracę na stanowisku sprzedawcy),
• Różne benefity - opieka medyczna w korzystnej cenie, rabat pracowniczy, świadczenia świąteczne, itp.,
• Wiedzę o tym, czego inni potrzebują do mieszkania i spania.
Oczekujemy od Ciebie:
• Łatwości w nawiązywaniu kontaktów i przyjaznej postawy w stosunku do klientów,
• Nastawienia na sprzedaż i ciągłego bicia rekordów,
• Umiejętności współpracy i budowania zgranej ekipy,
• Pracy w różnych porach dnia, ale nie nocy.
Co Cię czeka w pracy:
• Kontakt z klientami, którzy w JYSK zawsze są na pierwszym miejscu,
• Realizowanie celów sprzedażowych,
• Wychodzenie naprzeciw wszystkim potrzebom klientów,
• Praca na sali sprzedaży - obsługa kasy, czystość, dotowarowanie,
• Praca na magazynie - przyjmowanie dostaw, dbałość o porządek

Osoby zainteresowane proszę o wysłanie CV na adres: smpl0138@stores.jysk.com

W CV prosimy o zamieszczenie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. Nr 133, poz. 883)”

Skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.
Telefon: 723644611
zatrudnię
ID: 22225
monter stolarki okiennej
18.05.2017.
M.S.- APLAUZ s.c poszukuje pracownika na stanowisko "monter stolarki okiennej". Mile widziane doświadczenie.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt na nr.tel.601447059
Telefon: 601447059, 76 8354532
zatrudnię
ID: 22223
brygadzista robót
18.05.2017.
Firma „PRO-INFRA” Sp. z o. o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów poszukuje kandydatów na stanowisko:

BRYGADZISTA ROBÓT

Zakres obowiązków:
- koordynacja i bezpośredni nadzór prac budowlanych,
- nadzór nad pracami przy zagospodarowaniu terenów zieleni
- przygotowanie logistyczne budowy-robót,
- nadzór nad pracownikami,
- współpraca z inwestorami, podwykonawcami i projektantami,
- uczestnictwo w kosztorysowaniu i rozliczaniu inwestycji

Wymagania:
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość technologii budowlanych,
- umiejętność analizowania dokumentacji projektowej i technicznej,
- zdolności organizacyjne i analityczne,
- umiejętność efektywnej pracy pod presją czasu
- gotowość do pracy w terenie,
- prawo jazdy kat. B,
- znajomość obsługi komputera,
- mile widziana znajomość j. angielskiego

Oferujemy:
- uczestnictwo w realizacji ciekawych inwestycji,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- dużą samodzielność decyzyjną,

Prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres: praca@pro-infra.pl,
tel. 76/838 21 83.
Informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię
ID: 22222
operator kosiarki
18.05.2017.
Firma Pro-Infra Sp. z o.o.. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracowników na stanowisko:

OPERATOR KOSIARKI

Wymagania:
- doświadczenie.na w/w stanowisku,

Obowiązki:
- koszenie
- prace porządkowe
- kontrola stanu technicznego sprzętu
- odpowiedzialność za prawidłową i bezpieczną eksploatację kosiarki

. Zainteresowane osoby prosimy o składanie podań z CV w Jerzmanowej, ul. Ogrodowa 8 lub przesłanie na e-mail: praca@pro-infra.pl. tel. 076/838-21-83

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”

Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię
ID: 22221
operator ciągnika
18.05.2017.
Firma Pro-Infra Sp. z o.o.. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracowników na stanowisko:

OPERATOR KOPARKI

Wymagania:
- uprawnienia na w/w sprzęt,
- doświadczenie.na w/w stanowisku,

Obowiązki:
- wykonywanie wykopów
- prace porządkowe
- kontrola stanu technicznego sprzętu
- odpowiedzialność za prawidłową i bezpieczną eksploatację koparki

. Zainteresowane osoby prosimy o składanie podań z CV w Jerzmanowej, ul. Ogrodowa 8 lub przesłanie na e-mail: praca@pro-infra.pl. tel. 076/838-21-83

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”

Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię
ID: 22220
kierowca ciągnika
18.05.2017.
Firma Pro-Infra Sp. z o.o.. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracowników na stanowisko:

KIEROWCA CIĄGNIKA

Wymagania:

- uprawnienia na w/w pojazd,

- doświadczenie.na w/w stanowisku,

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- pracę przy różnorodnych realizacjach
- odpowiednie zaplecze sprzętowe
- niezbędne narzędzia pracy

Zainteresowane osoby prosimy o składanie podań z CV w Jerzmanowej, ul. Ogrodowa 8 lub przesłanie na e-mail: praca@pro-infra.pl. tel. 076/838-21-83

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”

Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię
ID: 22219
sprzątanie w polkowicach
18.05.2017.
Zatrudnię panią do sprzątania na jedną godzinę dziennie od poniedziałku do piątku w małym banku w Polkowicach stawka 12 netto za godzinę. Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 607256236
zatrudnię
ID: 22218
staż - referent ds. rekrutacji
18.05.2017.
Agencja Pracy PLjob Sp. z o.o. Sp. k. z siedzibą w Głogowie poszukuje pracownika na staż na stanowisko:
REFERENT DS. REKRUTACJI I OBSŁUGI KLIENTA
Miejsce pracy: Głogów
Obowiązki:
-Przyjmowanie ankiet aplikacyjnych
-Pomoc przy selekcji i rekrutacji kandydatów
-Pomoc przy definiowaniu i weryfikowaniu kompetencji kandydatów
-Weryfikacja znajomości języka niemieckiego
-Budowanie bazy kandydatów
-Bieżąca obsługa pracowników
-Pomoc przy koordynacji procesu wymiany personelu

Wymagania:
-Zarejestrowanie w PUP,
-Wykształcenie średnie lub wyższe
-Wysoko rozwinięte zdolności interpersonalne, komunikatywność
-Mile widziana znajomość języka niemieckiego
-Umiejętność obsługi urządzeń biurowych
-Odpowiedzialność i zaangażowanie w wykonywaną pracę
-Mile widziane doświadczenie w przeprowadzaniu projektów rekrutacyjnych


Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV na adres e-mail personel@pljob.eu z dopiskiem "staż - pracownik ds. rekrutacji"

W aplikacji prosimy umieścić następującą klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133, poz. 883 ze zm.)."
Telefon: 768313223
zatrudnię
ID: 22217
pracownik ds. cateringu
18.05.2017.
PRACOWNIK DS. CATERINGU
Miejsce pracy: Polkowice
Wymiar czasu pracy: Pełen etat

◾Poszukujemy osoby, która będzie odpowiedzialna za obsługę kelnerską, działania cateringowe oraz organizację usług gastronomicznych.

◾Od kandydatów oczekujemy: zamiłowania do gotowania, zaangażowania, znajomości zasad savoir vivre, wysokiej kultury osobistej.

◾Oferujemy stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, stałe godziny pracy, możliwość dalszego rozwoju zawodowego i przystąpienia do programu Benefit MultiSport oraz bezpłatną opieką medyczną.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: pracownik ds. cateringu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22214
staż - referent ds. rekrutacji
17.05.2017.
Agencja Pracy PLjob Sp. z o.o. Sp. k. z siedzibą w Głogowie poszukuje pracownika na staż na stanowisko:
REFERENT DS. REKRUTACJI I OBSŁUGI KLIENTA
Miejsce pracy: Głogów
Obowiązki:
-Przyjmowanie ankiet aplikacyjnych
-Pomoc przy selekcji i rekrutacji kandydatów
-Pomoc przy definiowaniu i weryfikowaniu kompetencji kandydatów
-Weryfikacja znajomości języka niemieckiego
-Budowanie bazy kandydatów
-Bieżąca obsługa pracowników
-Pomoc przy koordynacji procesu wymiany personelu

Wymagania:
-Zarejestrowanie w PUP,
-Wykształcenie średnie lub wyższe
-Wysoko rozwinięte zdolności interpersonalne, komunikatywność
-Mile widziana znajomość języka niemieckiego
-Umiejętność obsługi urządzeń biurowych
-Odpowiedzialność i zaangażowanie w wykonywaną pracę
-Mile widziane doświadczenie w przeprowadzaniu projektów rekrutacyjnych


Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV na adres e-mail z dopiskiem "staż - pracownik ds. rekrutacji"

W aplikacji prosimy umieścić następującą klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133, poz. 883 ze zm.)."
Telefon: 768313223
zatrudnię
ID: 22213
z wykształceniem średnim możesz więcej!
17.05.2017.
Posiadasz wykształcenie średnie?
Czas na nowe wyzwania!

Zapraszamy Cię do Szkoły ŻAK po nowe kwalifikacje!
Wystarczy wykształcenie średnie (matura nie jest wymagana) aby zdobyć nowy zawód!

Najpopularniejsze kierunki:
1. ADMINISTRACJA – 0 zł
2. ARCHIWISTYKA - 0 zł
3. RACHUNKOWOŚĆ – 0 zł
4. MASAŻYSTA – 0 zł
5. BHP – 0 zł
6. INFORMATYKA – 0 zł
7. KOSMETYKA – 0 zł
8. OCHRONA FIZYCZNA OSÓB I MIENIA – 0 zł
9. FLORYSTA – 0 zł
10.OPIEKUN MEDYCZNY – 0 zł
11.REJESTRATORKA MEDYCZNA – od 0 zł – 119 zł*
12.KONSULTANT DS. ŻYWIENIA – od 0 zł – 119 zł*
13.DEKORATOR WNĘTRZ – od 0 zł – 119 zł*
14.WIZAŻYSTKA/STYLISTKA – od 0 zł – 139 zł*
15.INSTRUKTOR FITNESS – od 0 zł – 139 zł*
16.ASYSTENT NAUCZYCIELA PRZEDSZKOLA - od 0 zł – 119 zł*
*szczegóły promocji w Sekretariacie

Rezerwuj miejsce bez wychodzenia z domu na: www.zak.edu.pl/formularz

lub przyjdź do Sekretariatu Szkoły ŻAK w Lesznie, Rynek 33 (I piętro), tel. 65 520 23 00
www.leszno.zak.edu.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655202300
zatrudnię
ID: 22212
sprzedawca jysk
17.05.2017.
Zapewniamy:
• Umowę o pracę, po roku - umowę na czas nieokreślony,
• Motywujący system premiowania;
• Rozwój zawodowy (70% naszych kierowników to osoby, które rozpoczynały pracę na stanowisku sprzedawcy),
• Różne benefity - opieka medyczna w korzystnej cenie, rabat pracowniczy, świadczenia świąteczne, itp.,
• Wiedzę o tym, czego inni potrzebują do mieszkania i spania.
Oczekujemy od Ciebie:
• Łatwości w nawiązywaniu kontaktów i przyjaznej postawy w stosunku do klientów,
• Nastawienia na sprzedaż i ciągłego bicia rekordów,
• Umiejętności współpracy i budowania zgranej ekipy,
• Pracy w różnych porach dnia, ale nie nocy.
Co Cię czeka w pracy:
• Kontakt z klientami, którzy w JYSK zawsze są na pierwszym miejscu,
• Realizowanie celów sprzedażowych,
• Wychodzenie naprzeciw wszystkim potrzebom klientów,
• Praca na sali sprzedaży - obsługa kasy, czystość, dotowarowanie,
• Praca na magazynie - przyjmowanie dostaw, dbałość o porządek

Osoby zainteresowane proszę o wysłanie CV na adres:

smpl0138@stores.jysk.com lub tel. 695 611 58
Telefon: 723644611
zatrudnię
ID: 22211
kursy zawodowe - w maju zawsze taniej!
16.05.2017.

SZKOLIMY już ponad 25 lat ! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę - masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>>>>>>>>>>>>> ZAPISZ SIĘ NA KURS- w maju taniej!

** KURS Operatora Wózków widłowych (spalinowe,elektryczne,gazowe) z UPRAWNIENIAMI Bezpiecznej Wymiany Butli gaz.

** KURS Elektryka do 1kV, Agregaty pradotw.- DOZÓR,EKSPLOATACJA

* KURS Operatora Suwnic, Podnośników koszowych, Dźwigów i innych urządzeń UDT

* KURSY Ciepłownicze GR.II - DOZÓR,EKSPLOATACJA

* KURSY Gazowników GR.III - DOZÓR, EKSPLOATACJA

ORAZ
inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNiWERSYTET ROBOTNiCZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>>>>> ZAPRASZAMY ! >>>>>>>>>>>
>>>>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 22210
pracownik produkcji czechy
16.05.2017.
Agencja pracy, Persona-Direktservice Sp. z o. o., zajmująca się zatrudnianiem osób do pracy za granicą, poszukuje kandydatów na stanowisko:

PRACOWNIK PRODUKCJI
(Miejsce pracy: Czechy, Bor u Tachova, Czechy Zachodnie)
Nr ref: 01/2016/CZ/PP/miedziowe


Obowiązki:
- praca na linii montażowej w branży motoryzacyjnej,
- montaż siedzeń do samochodów,
Wymagamy:
- niekaralność,
- bardzo dobry stan zdrowia,
- wykształcenia min. zawodowego,
- chęci do pracy, dokładność, sumienność, zaangażowanie,
- gotowości do zmiany miejsca zamieszkania,
- gotowości do pracy w systemie 3-zmianowym,
- nie wymagamy doświadczenia ani znajomości języka!
Oferujemy:
- zatrudnienie długoterminowe (czeska umowa o pracę na 1 rok z możliwością przedłużenia),
- wynagrodzenie w przedziale 3000 - 3500zł netto/m-c,
- dodatki za pracę w godzinach nocnych, w weekendy, za nadgodziny etc.
- darmowe zakwaterowanie,
- darmowy posiłek,
- opiekę koordynatora,
- możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego,
- PRACA DLA MĘŻCZYZN


Aby aplikować należy przesłać do nas swoje cv: info@persona-direktservice.pl. W tytule prosimy podać nr ref.: 01/2016/CZ/PP/miedziowe
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.
Więcej informacji pod nr tel.: 792-488-288; 533-105-666 i 571-255-502 (biuro czynne od poniedziałku do piątku od 8:00 do 17:00)

Do zgłoszenia należy dołączyć klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)."
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 792488288
zatrudnię
ID: 22209
kierowca kat b
16.05.2017.
Zatrudnie kierowca Kat B w ruchu miedzynarodowym ! wymagane doswiadczenie w prowadzeniu pojazdów 8-10 paletówych pod plandeką ! Zapraszam!
Telefon: +48517396334
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama