POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
28
Sierpnia 2016
Niedziela
Imieniny obchodzą:
Aleksander, Aleksy,
Augustyn, Patrycja,
Sobiesław
Do końca roku 125 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 480 Strona 1 z 16
zatrudnię
ID: 21191
kucharz/kucharka - głogów
28.08.2016.
Dobrze prosperująca restauracja zatrudni kucharza/kucharkę.

Oferujemy:
- umowę o pracę
- atrakcyjne wynagrodzenie
- elastyczne godziny pracy
- praca w miłej atmosferze.

Wymagamy:
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,
- dobrej organizacji pracy.

Kontakt telefoniczny: 609 936 029
Telefon: 663942680
zatrudnię
ID: 21189
kierowca kat c
27.08.2016.
Zatrudnię kierowcę z prawem jazdy kat C praca na miejscu wokół komina praca od Poniedziałku do Soboty oczekiwania dyspozycyjność sumienność mile widziany rencista emeryt
Telefon: 505259836
zatrudnię
ID: 21188
zatrudnię mechanika-spawacza
26.08.2016.
Zatrudnię pracownika na stanowisko: mechanik-spawacz. W zakresie obowiązków: utrzymanie ruchu linii produkcyjnej. Wymagania: wykształcenie zawodowe-mechaniczne, min.1-2 lata doświadczenia, uprawnienia spawacza. Praca zmianowa.

Kontakt:
-osobisty: Systemy i Technologie Sp. z o.o, ul. Kopalniana 7, 59-100 Polkowice
-telefoniczny: 76 7234215
-mail: karolina.szymkow@sytec.pl
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię
ID: 21187
nowy partner, nowe wyzwania !
26.08.2016.

Do głogowskiego biura DSA Investment www.dsa.pl szukamy ambitnych, pracowitych i nastawionych na sukces osób do pracy w naszym zespole.
Praca w świetnej atmosferze, wynagrodzenie plus premie, profesjonalne szkolenia, możliwość rozwoju osobistego i zawodowego, wyjazdy służbowe (możliwość wyjazdu do USA I JAPONII po spełnieniu kryteriów), a także nienormowany czas pracy.
Wymagamy wykształcenia minimum średniego, dużego zaangażowania i samodyscypliny.

Gwarantujemy możliwości awansu i brak szklanych sufitów- tutaj wszystko zależy od Ciebie.

Jeśli jesteś zainteresowany/a i szukasz czegoś więcej, niż tylko pracy - skontaktuj się z nami : biuro.glogow2@dsa.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21186
pracownik ochrony
26.08.2016.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko pracownika ochrony w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 1850 zł brutto. Praca zmianowa. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię
ID: 21184
qubus hotel głogów zatrudni kelnera/kę
25.08.2016.
Qubus Hotel w Głogowie poszukuje kandydatów/kandydatek na stanowisko:

Kelner/ka – Barman/ka

Osoba zatrudniona na stanowisku Kelner/ka - Barman/ka będzie odpowiedzialna za sporządzanie i podawanie napojów, podawanie potraw, doradzanie klientom w ich wyborze oraz informowanie o sposobie ich przyrządzania - zgodnie z standardami sieci Qubus Hotel.

Oczekujemy:
•wykształcenia minimum średniego;
•doświadczenia na podobnym stanowisku;
•komunikatywnej znajomości języka angielskiego;
•łatwości nawiązywania kontaktów i dobrej organizacji pracy;
•gotowości do pracy w godzinach wieczornych i nocnych;
•znajomość języka niemieckiego będzie stanowiła dodatkowy atut;

Oferujemy:
•stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
•poznanie najlepszych standardów pacy w gastronomii;
•dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport;
•pracę w gronie profesjonalistów;
•dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
•możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Pl. Konstytucji 3 Maja 1 lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=96b3bac272f148f5af9ab49d157b43ea
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21183
qubus hotel głogów zatrudni kelnera/kę
25.08.2016.
Qubus Hotel w Głogowie poszukuje kandydatów/kandydatek na stanowisko:

Kelner/ka – Barman/ka

Osoba zatrudniona na stanowisku Kelner/ka - Barman/ka będzie odpowiedzialna za sporządzanie i podawanie napojów, podawanie potraw, doradzanie klientom w ich wyborze oraz informowanie o sposobie ich przyrządzania - zgodnie z standardami sieci Qubus Hotel.

Oczekujemy:
•wykształcenia minimum średniego;
•doświadczenia na podobnym stanowisku;
•komunikatywnej znajomości języka angielskiego;
•łatwości nawiązywania kontaktów i dobrej organizacji pracy;
•gotowości do pracy w godzinach wieczornych i nocnych;
•znajomość języka niemieckiego będzie stanowiła dodatkowy atut;

Oferujemy:
•stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
•poznanie najlepszych standardów pacy w gastronomii;
•dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport;
•pracę w gronie profesjonalistów;
•dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
•możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Pl. Konstytucji 3 Maja 1 lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=96b3bac272f148f5af9ab49d157b43ea
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21182
przedstawiciel handlowy-doradca klienta
25.08.2016.
Firma "Zielone Ogrody" Wioletta Miodowicz-Jakubowska z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracownika na stanowisko: Przedstawiciel handlowy-Doradca klienta.


Zakres obowiązków:
- sprzedaż usług i produktów firmy
- nadzorowanie zamówień towarów
- nadzorowanie wysyłki towaru
- budowanie relacji z klientami, udzielanie im porad
- utrzymanie kontaktów z klientami poprzez aktywny udział w prowadzeniu firmowej strony internetowej (facebook,prezentacje ofert)
- wykonanie drobnych projektów ( koncepcje zagospodarowania terenu)


Wymagania:
- znajomość rynku małej architektury
- doświadczenie w sprzedaży jako przedstawiciel handlowy w branży ogrodniczej
- dobra organizacja pracy
- mile widziana wiedza na temat roślin i ich uprawy oraz pielęgnacji
- zmysł estetyki, sumienność i odpowiedzialność
- komunikatywność
- znajomość technik sprzedaży
- prawo jazdy kat. B


Oferujemy:
- motywacyjny system wynagradzania ( wynagrodzenie podstawowe oraz premia miesięczna uzależniona od realizacji celów)
- możliwość dokształcania w formie szkoleń
- odpowiednie zaplecze sprzętowe
- niezbędne narzędzia pracy
- pracę w przyjaznej atmosferze w dobrym i dynamicznym zespole


Oferty (CV i podanie) prosimy przesyłać na adres: biuro@zielone-ogrody.eu lub składać w biurze przy ul. Ogrodowej 8 w Jerzmanowej, tel. kontaktowy 76/838-21-83.
Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji ( zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych, tekst jednolity Dz. U. z 2002r. nr 101 poz.926 ze zm.)"
Telefon: 76 838 21 83
zatrudnię
ID: 21181
zatrudnię pracownika produkcji
25.08.2016.
Przyjmę do pracy na stanowisko pracownik produkcji.
Praca przy linii produkcyjnej (zalewanie form masą polimerobetonową)
System zmianowy- 3 zmiany.
Zatrudnienie na umowę o pracę.
Wymagania:
- chęć do pracy
- mile widziane wykształcenie zawodowe
Kontakt:
- telefoniczny: 76 72 34 215
- osobisty: Systemy i Technologie Sp. z o.o. ul. Kopalniana 7
59-100 Polkowice
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię
ID: 21180
zatrudnię kierowcę z kategorią c
25.08.2016.
Zatrudnię kierowcę z kat c plus karta kierowcy na solówkę DMC 12 ton.
Mile widziana kat e oraz doświadczenie w zawodzie.
Trasy międzynarodowe.
Wiecej informacji pod numerem tel.607598907.
zatrudnię
ID: 21179
operator sws pod ziemią
25.08.2016.
FIRMA Z BRANŻY GÓRNICZEJ
ZATRUDNI:
1.OPERATORÓW MASZYN GÓRNICZYCH PRZODKOWYCH /SWS/ pod ziemią

wymagania:
•Ukończony kurs na: Operatora samojezdnych maszyn przodkowych do robót strzałowych pod ziemią
•Staż pracy pod ziemią co najmniej 12 miesięcy
•Zaświadczenie o niekaralności oraz nienaganna opinia policji
•Wykształcenie minimum zawodowe

Dodatkowym atutem będzie doświadczenie w pracy na stanowisku:
- ślusarz mechanik maszyn i urządzeń górniczych pod ziemią
- elektromechanik pod ziemią
Telefon: 76 758-18-84
zatrudnię
ID: 21178
sporting głogów praca w magazynie
25.08.2016.
Sklep Sporting w Głogowie poszukuje osoby do pracy w magazynie.
OFERUJEMY
- pracę zespołową
- szkolenie z zakresu obsługi programu Subiekt GT
- elastyczny czas pracy ( lub pracę od pn do pt w godzinach od 10.00-18.00)
- stały etat po okresie próbnym, praca w ciekawej branży , dobre wynagrodzenie oraz premia za dobre wyniki
ZAKRES OBOWIĄZKÓW
- rozładunki i załadunki towarów
- kontrola dostaw
- przyjęcia dostaw w systemie komputerowym
- oznakowanie produktów kodami oraz cenami
- utrzymanie porządku i ładu w magazynie
WYMAGANIA
- wykształcenie min średnie lub średnie techniczne
- dyspozycyjność
- sumienność
- punktualność
Cv i list motywacyjny prosimy o przesłanie drogą mailową na adres cv@sporting.com.pl. Prosimy o zamieszczenie w cv klauzuli dot. danych osobowych.
zatrudnię
ID: 21177
sporting głogów
25.08.2016.
Sklep Sporting w Głogowie jest największym lokalnym sklep sportowym i filią znanego sklepu sportowego w Lesznie. Naszym klientom zapewniamy aktualne kolekcje odzieży i sprzętu sportowego znanych międzynarodowych marek, a także sprzęt sportowy wysokiej jakości i suplementy dla sportowców. W związku z rozwojem poszukujemy kandydatów na stanowisko: specjalista ds sprzedaży oraz specjalista kasjer
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
Pracując w określonym dziale sklepu, doradzasz klientom – sportowcom i amatorom, pomagasz w wyborze i starasz się sprostać ich potrzebom. Zapewniasz wysoką jakość ekspozycji i dostępność produktów, dbasz o porządek na podległym Ci dziale.
Jeśli uprawiasz sport, Twoje mocne strony to praca w zespole i chęć pomagania innym. Jesteś energiczny i odpowiedzialny. Jesteś komunikatywny i otwarty na ludzi . Jesteś dyspozycyjny, odpowiada Ci praca zmianowa i w weekendy - To oferta właśnie dla Ciebie.
OFERUJEMY:
- umowę o pracę, po zakończeniu okresu próbnego
- pracę w ekipie pasjonatów sportu,
- szkolenia i opiekę podczas wdrażania,
- możliwość rozwoju,
Cv i list motywacyjny prosimy o przesłanie drogą mailową na adres cv@sporting.com.pl. Prosimy o zamieszczenie w cv klauzuli dot. danych osobowych.
zatrudnię
ID: 21175
samodzielna księgowa ds.kadr i płac
25.08.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Samodzielna księgowa ds. kadr i płac
NR REF. S/176/16
Miejsce pracy: Lubin

Obowiązki na stanowisku pracy:

- umiejętność prowadzenia spraw płacowych i kadrowych,
- księgowanie dokumentów np. faktur sprzedaży, zakupu, wyciągów bankowych zgodnie
z obowiązującymi przepisami;
- uzgadnianie sald należności i zobowiązań;
- kontrola poprawności dokumentów;
- tworzenie raportów księgowych;

Wymagania:

- doświadczenia w obszarze finansów i księgowości na podobnym stanowisku;
- wykształcenia średniego lub wyższego kierunkowego – finanse, rachunkowość;
- dobrej znajomości zasad rachunkowości;
- dobrej znajomości pakietu Office ( Word i Excel);
- mile widziana znajomość Programu Symfonia,
- samodzielności, dyspozycyjności, terminowości.

Oferujemy:

- umowę o pracę,
- pracę w stabilnej, dynamicznie rozwijającej się firmie,
- możliwość rozwoju.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 21174
praca w markecie - bez doswiadczenia!
24.08.2016.
Market na terenie Głogowa zatrudni pracowników na następujące stanowiska:

-kasjer/kasjerka
-obsługa bistro

Wymagania:
-skończone 18 lat
-aktualna książeczka sanepidu

Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod numerem: 508-569-214
Telefon: 508569214
zatrudnię
ID: 21172
kierownik budowy
24.08.2016.
PILNIE KIEROWNIKA BUDOWY Z UPRAWNIENIAMI
Telefon: 601940240
zatrudnię
ID: 21171
pracownik ogólnobudowlany - ciesla
24.08.2016.
PILNIE PRACOWNIKÓW OGÓLNOBUDOWLANYCH , CIEŚLA. UMOWA O PRACĘ ZUS. PRACA NA STAŁE.
Telefon: 601 940 240
zatrudnię
ID: 21170
konwojent
24.08.2016.
Hurtownia alkoholi zatrudni konwojentów do rozwożenia towaru
Telefon: 76 833 48 08
zatrudnię
ID: 21169
kierowca kat. b,c
24.08.2016.
Hurtownia alkoholi zatrudni kierowców kat.B i kat.C
Telefon: 76 833 48 08
zatrudnię
ID: 21168
zapisy na kursy elektryków, wózków widło
23.08.2016.
>>>> SZKOLIMY już 25 lat! >>>> ZAPISZ SIĘ I TY! >> Tylko w wakacje niższe ceny KURSÓW NA uprawnienia kwalifikacyjne zawodowe!

OKAZJA!!

* KURS Elektryka do 1 kV + Agregaty prądotw. - w cenie brutto 495,oo ZŁ za całość (czyli uczestnictwo w kursie i egzaminie państwowym, UPRAWNIENIA oraz materiały szkoleniowe - bez dodatkowych dopłat)

* KURS Kierowcy Wózków widłowych z UPRAWNIENIAMI Wymiany Butli gaz. - w cenie 295,oo ZŁ

* KURS Operatora Suwnic, Wciągników, Wciągarek, Podestów i innych urządzeń UDT

ORAZ inne wg OFERTY:

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz.11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!
>>>> CENY konkurencyjne !

>>>>>>>> ZAPRASZAMY ! >>>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię
ID: 21166
doradca klienta-sprzedawca
23.08.2016.
Miejsce pracy: Lubin

Doradca Klienta – Sprzedawca odpowiedzialny jest za:

kompleksową obsługę Klienta według standardów firmy
realizacje planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w załadunku towaru

Od kandydatów oczekujemy:

chęci poszerzania wiedzy z zakresu technik sprzedaży oraz wiedzy produktowej
umiejętności pracy w zespole
łatwości w nawiązywaniu kontaktów
umiejętność radzenia sobie ze stresem
niekaralności

Twoimi dodatkowymi atutami będą:

zainteresowanie branżą RTV, AGD, IT/MM
doświadczenie w sprzedaży usług telekomunikacyjnych
doświadczenia w sprzedaży, bezpośredniej obsłudze Klienta

Naszym pracownikom oferujemy:

umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu
stabilną pracę w dużej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
atrakcyjne wynagrodzenie
możliwość doskonalenia zawodowego poprzez system szkoleń
możliwość korzystania z pakietów MultiSport


Prosimy o składanie swojej aplikacji (CV i listu motywacyjnego) poprzez
stronę www.mediaexpert.pl. W zakładce INFORMACJE- PRACA (zamieszczona na dole strony internetowej) proszę o wybranie interesującej Państwa oferty i zaaplikowanie na nią za pomocą przycisku „Aplikuj”.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21165
kierowca
23.08.2016.
zatrudnie kierowce do rozwożenia pieczywa
Kontakt tel. 519 359 485
Telefon: 519 359 485
zatrudnię
ID: 21164
serwisant ogumienia
23.08.2016.
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA WULKANIZACJA
w GŁOGOWIE przy ul. TRANSPORTOWEJ 7 ,
oferuje pracę na stanowisku SERWISANT OGUMIENIA.
Więcej informacji tel. 692 487 962 ( 8,00-17,00)
Telefon: 662091917
zatrudnię
ID: 21163
kasjer
23.08.2016.
Przyjmiemy do pracy na stanowisko kasjera w pełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie 1850 zł brutto. Praca w systemie zmianowym. Podania proszę składać w sklepie Intermarche w Głogowie.
Telefon: 768358931
zatrudnię
ID: 21162
operator wózka widłowego, pomocnik opera
23.08.2016.
Firma Barabaś Sp. z o. o. w Lubinie, jeden z największych na Dolnym Śląsku producentów kostki brukowej i materiałów wibroprasowanych zatrudni osobę na stanowisko

OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO, POMOCNIK OPERATORA MASZYN
 
OPIS STANOWISKA:
- uruchamianie, eksploatacja, monitorowanie oraz dostosowywanie maszyn do - procesów produkcyjnych,
- odbieranie palet produkcyjnych i odstawianie na magazyn,
- praca dwuzmianowa,

WYMAGANIA:
- uprawnienia na wózki widłowe,
- ważne badania psychotechniczne,
- mile widziane doświadczenie w pracy na produkcji,
- solidność, rzetelność i odpowiedzialność.

OFERUJEMY:
- pracę w stabilnej firmie o wysokiej pozycji na rynku,
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia,

Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres a.jarosz@barabas.pl, korespondencyjnie lub osobiście.
Firma Barabaś Sp. z o.o. 59-300 Lubin, ul Przemysłowa 1c
do dnia 30.09.2016.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".
Informujemy, że zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na wybrane oferty.
Telefon: 76 84150 87
zatrudnię
ID: 21161
kierownik marketingu
23.08.2016.
Lokalny pracodawca poszukuje kandydatów na stanowisko Kierownika Marketingu.
Wybrany kandydat będzie odpowiedzialny za:

• kreowanie oraz realizację wszelkich procesów marketingowych, niezbędnych do kontynuacji rozwoju przedsiębiorstwa zgodnie z obowiązującą strategią biznesową firmy.
• koordynowanie i wdrażanie planu promocji i strategii marketingowej dla sieci handlowej, monitorowanie i analiza danych rynkowych oraz opracowywanie wyników realizacji planów marketingowych,
• współpracę z agencjami reklamowymi i kontrahentami w zakresie bieżących działań marketingowych, udział w wydarzeniach branżowych oraz koordynacja pracy podległego zespołu,
• rozwój sprzedaży e-commerce – w tym współpracę z agencjami reklamowymi oraz nadzór nad pozycjonowaniem i reklamą internetowego kanału dystrybucji,
• działania public relations.

Adekwatny kandydat powinien posiadać:

• wykształcenie wyższe o kierunku związanym z marketingiem lub e-commerce,
• kilkuletnie doświadczenie na analogicznym stanowisku,
• zdolności interpersonalne, pozwalające na swobodną komunikację z ludźmi,
• doświadczenie w e-sprzedaży lub e-marketingu,
• bardzo dobrą znajomość MS Excel,
• umiejętność trafnego analizowania oraz interpretowania dane wykorzystywane w podejmowanych działaniach,
Ponadto mile widziane jest doświadczenie wykorzystania różnorodnych narzędzi e-commerce oraz systemu ERP.

Gwarantujemy odpowiedzialne stanowisko w dużej firmie oraz wszelkie niezbędne narzędzia pracy wraz z interesującymi warunkami zatrudnienia.

Miejsce pracy: POLKOWICE
zatrudnię
ID: 21160
mm głogów doradca fachowy agd/rtv
22.08.2016.
MYŚLISZ, WIĘC ROBISZ KARIERĘ!

Media Markt w Głogowie poszukuje zdolnej i zaangażowanej osoby na stanowisko:

DORADCA FACHOWY W DZIALE AGD/ RTV

Opis stanowiska:
• Budowanie przewagi rynkowej poprzez nową jakość standardów obsługi Klienta
• Sprzedaż pełnej gamy produktów i usług oferowanych przez firmę
• Nawiązywanie długotrwałych relacji z Klientem i zapewnianie obsługi posprzedażowej
• Realizacja wyznaczonych planów sprzedażowych
• Prezentacja towaru, dbałość o ofertę

Wymagania:
• Fachowa znajomość z zakresu: AGD/ RTV w teorii i praktyce
• Doświadczenie na podobnym stanowisku – mile widziane
• Dobra organizacja pracy
• Otwartość i umiejętność komunikowania się
• Odpowiedzialność, rzetelność i zaangażowanie w wykonywaną pracę
• Dynamika, operatywność oraz otwartość na nowinki techniczne

Oferujemy:
• Interesującą pracę w dynamicznym zespole
• Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
• Stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę

Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres e-mail bilska@mediamarkt.pl z dopiskiem nazwy stanowiska pracy.

Na zgłoszenia czekamy do 05.09.2016r.

Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Prosimy o zamieszczenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133, poz. 883 ze zmianami).

zatrudnię
ID: 21159
kierowca c+e
22.08.2016.
Firma Barabaś Sp. z o. o. w Lubinie, jeden z największych na Dolnym Śląsku producentów kostki brukowej i materiałów wibroprasowanych zatrudni osobę na stanowisko

KIEROWCA C+E
Wymagania:
- prawo jazdy kategorii C+E
- uprawnienia do krajowego przewozu rzeczy.
- karta kierowcy (do tachografu)
- dodatkowym atutem będą uprawnienia na HDS
- rzetelność i odpowiedzialność,
- dyspozycyjność
Oferujemy:
- pracę na lokalnych trasach,
- pracę w stabilnej firmie o wysokiej pozycji na rynku,
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres rekrutacja@barabas.pl, korespondencyjnie lub osobiście.
Firma Barabaś Sp. z o.o. 59-300 Lubin, ul Przemysłowa 1c
do dnia 30.08.2016.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".
Informujemy, że zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na wybrane oferty.
Telefon: 76 841 50 87
zatrudnię
ID: 21158
empik głogów - doradca klienta
22.08.2016.
Doradca Klienta

Do zadań na tym stanowisku należeć będzie:
• obsługa klientów zgodnie ze standardami firmy,
• dbałość o prawidłową ekspozycję towaru,
• utrzymanie porządku na sali sprzedaży.
Do naszego salonu partnerskiego poszukujemy kandydatów, którzy posiadają:
• wykształcenie minimum średnie,
• wysoką komunikatywność oraz wysoką kulturę osobistą,
• bardzo dobre umiejętności interpersonalne,
• nastawienie na realizację celów,
• pozytywną energię,
• otwartość na zmiany.
• samodzielność w wykonywaniu zadań.
W zamian oferujemy:
• umowa zlecenie
• dobrą atmosferę,
• dynamiczne środowisko pracy,
• pracę w systemie zmianowym, również w weekendy.
Aplikację prosimy przesyłać na adres krzysztof.jacek@empik.com w temacie zamieścić DK 08/2016
Na oferty czekamy do 30/08/2016
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 509057678
zatrudnię
ID: 21157
pracownik biurowy, asystent biurowy
22.08.2016.
Five o'clock to stale rozwijająca się sieć sklepów z herbatą i kawą. W związku z rozbudową firmy poszukujemy pracownika do naszego biura w Składowicach k. Lubina
na stanowisko: pracownik biurowy


Oferujemy:
-stabilność zatrudnienia,
-miłą atmosferę pracy,
-możliwość rozwoju zawodowego.


Od Kandydatów oczekujemy:
-dobrej organizacji pracy,
-dokładności,
-zaangażowania w wykonywane obowiązki.

Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie aplikacji
na adres mailowy.
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama