POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 238 Strona 1 z 8
zatrudnię
ID: 17404
pilnie poszukuję płytkarza
18.04.2014.
poszukuję płytkarza z doświadczeniem do wykończenia posadzek praca w delegacji na ok. miesiąc rozpoczęcie pracy od 22.04.2014
Telefon: 511014308
zatrudnię
ID: 17402
Media Markt Głogów - Strefa Usług
17.04.2014.
Media Markt w Głogowie poszukuje zdolnej i zaangażowanej osoby do realizacji sprzedaży usług Orange i NC+ w Strefie Usług w charakterze Sprzedawcy / Doradcy Klienta.

Główny cel stanowiska: realizacja sprzedaży i obsługi klientów w Strefie Usług - Orange i NC+

Zakres Odpowiedzialności:
- osobista praca w Strefie Usług
- realizacja wyznaczonych celów obsługi i sprzedaży
- sprzedaż i doradztwo w zakresie produktów oraz usług
- realizacja ustalonych procesów i procedur

Poszukujemy kandydatów:
- z praktycznymi umiejętnościami w aktywnej sprzedaży usług telefonii komórkowej (preferowane Orange) oraz płatnej TV cyfrowej
- o bardzo dobrej organizacji pracy własnej
- umiejętnie i skutecznie komunikujących się
- skrupulatnych, uczciwych i dokładnych
- zaangażowanych w realizację nowych projektów
- z dużą samodzielnością w działaniu
- gotowych do odbycia szkoleń

Oferujemy:
- pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- umowę o pracę
- interesującą pracę w dynamicznym zespole
- systematyczne, szerokie szkolenia

Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres e-mail: edelman[<[<@>]>]mediamarkt.pl

Na zgłoszenia czekamy do 09.05.2014r.

Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Prosimy o zamieszczenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133, poz. 883 ze zmianami).
szukam pracy
ID: 17400
USŁUGI WYKOCZENIA WNETRZ
17.04.2014.
WYKONUJE USŁUGI WYKOCZENIA WNETRZ PODWIESZANE SUFITY.SZPACHLOWANIE.MALOWANIE.KLADZENIE PANELI.TAPETOWANIE.WIECEJ INFORMACJI PROSZE DZWONIC
Telefon: 722216352
zatrudnię
ID: 17393
DO GOSPODARSTWA
16.04.2014.
Gospodarstwo rolne "CEBER" zatrudni pracownika do pracy przy bydle w charakterze dojarza i oborowego.
Kontakt:609 766 754
Telefon: 609 766 754
zatrudnię
ID: 17392
Pracownik ds kadr i płac
16.04.2014.
Firma PLjob Sp.zo.o. S.K. poszukuje pracownika na stanowisko: pracownik ds kadr i płac

Wymagania:
znajomość programu PŁATNIK,
znajomość programu MIKROGRATYFIKANT,
przepisy związane z Agencją Pracy Tymczasowej,
znajomość przepisów związanych z oddelegowywaniem do UE,
umiejętność wystawiania faktur,
znajomość KP,

Oferujemy:
umowę o pracę,
ciekawą pracę w rozwijającej się firmie,
możliwość szkoleń i podwyższania swoich kompetencji.

Nr certyfikatu 9121, do sprawdzenia na: w w w.kraz.praca.gov.pl

Aplikacje zawierające CV i list motywacyjny prosimy przesyłać na adres e-mail: pljob[<@>]pljob.eu z dopiskiem: "pracownik ds kadr i płac".
zatrudnię
ID: 17389
KELNER/KELNERKA
15.04.2014.
Restauracja Wędzarnia Staromiejska zatrudni na stanowisko KELNER/KELNERKA:

wymagania:

- dyspozycyjność (praca tak że na weekendy)
- komunikatywność
- dbałość o wysokie standardy gastronomiczne
-dbałość o porządek stanowiska pracy
-umiejętność pracy w grupie
-mile widziane osoby z doświadczeniem na podobnym stanowisku

Zapewniamy:

-umowę zlecenie
-prace w miłym towarzystwie
-stały zarobek

Chętne osoby proszę o wysyłanie CV na adres mailowy m.pytlewska[<@>]perfect-lubin.pl (wraz ze zdjęciem)
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 17387
Kierownik Robót
15.04.2014.
Firma Budowlana z Głogowa zatrudni osobę na stanowisko KIEROWNIK ROBÓT

Zakres obowiązków:

-planowanie i organizacja pracy na terenie budowy,
-organizacja i zarządzanie zespołem pracowników,
-współpraca z Inwestorem,podwykonawcą, projektantem,
-nadzór nad jakością, bezpieczeństwem i terminowością prowadzonych robót.

Wymagania:

-wykształcenie wyższe techniczne
-co najmniej 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym,
-dyspozycyjność/praca w delegacji,
-prawo jazdy kat B, mile widziane inne
-umiejętność kierowania zespołem ludzi,
-znajomość i biegła obsługa programów Power Point, auto Cad, pakiet MS OFFICE,
-umiejętność negocjacyjne,
-asertywność

Oferujemy:

-stabilne zatrudnienie – umowa o pracę,
-atrakcyjne wynagrodzenie i niezbędne narzędzia pracy
-możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijającej się firmie,

kontakt:
tel: 691 254 242
od godziny 7-15
Telefon: 691 254 242
szukam pracy
ID: 17384
Kierowca C lub C+E szuka pracy
14.04.2014.
poszukuję pracy na samochód ciężarowy c+e , interesują mnie codzienne zjazdy na bazę. jestem uczciwy, odpowiedzialny, pracowity.
posiadam również kurs na wózek widłowy.
jestem zainteresowany pracą w obrębie głogowa, wschowy, leszna oraz okolic .
tel. 691273065
Telefon: 691273065
zatrudnię
ID: 17381
Brukarz
14.04.2014.
Firma PRO-INFRA Sp. z o.o. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracownika na stanowisko: brukarz.

Zakres obowiązków:
- układanie nawierzchni z kostki
- prace ziemne
- obsługa narzędzi brukarskich
- inne zadania związane z realizacją prac

Nasze wymagania:
- min. 3 lata doświadczenia (warunek konieczny)
- umiejętność pracy w zespole
- sumienność, uczciwość

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- ciekawą pracę przy różnorodnych realizacjach
- odpowiednie zaplecze sprzętowe
- niezbędne narzędzia pracy

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie listu motywacyjnego oraz CV na adres:
biuro [<@>] pro-infra.pl

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
zatrudnię
ID: 17370
Dołącz do Avon
10.04.2014.
Poszukuję kandydatek na konsultantki firmy Avon. Oferuję pracę w ciekawym zespole, miłą atmosferę oraz wsparcie na każdym etapie współpracy. Wstępując do AVON nic nie tracisz, a wiele możesz zyskać, np. atrakcyjne bonusy dla konsultantek, tańsze kosmetyki, opusty nawet do 40% a przede wszystkim możesz zarobić pieniądze i tylko od Twojego zaangażowania zależy, ile zarobisz. Nie ma obowiązku składania zamówienia w każdym katalogu, jednakże to wciąga :). Spróbuj, a na pewno nie pożałujesz. Serdecznie zapraszam! Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 798776873
zatrudnię
ID: 17368
Zatrudnię doradcę na teren Głogo
10.04.2014.
Zatrudnię doradcę klienta na teren Głogowa. Praca polega na obsłudze klienta w miejscu zamieszkania (odbiór rat podpisywanie umów pożyczek)Praca również emerytów i rencistów.
Telefon: 660498267
szukam pracy
ID: 17363
MALOWANIE-SZPACHLOWANIE wyk,wnętrz
10.04.2014.
podejmę prace na terenie Głogowa w delegacji może być zagranica
Telefon: 663442945
zatrudnię
ID: 17357
Hostessa- Polkowice
09.04.2014.
Zatrudnimy osoby do roznoszenia ulotek reklamowych firmy RTV euro AGD na terenie Polkowic i okolic. Praca w wyznaczone weekendy (godziny pracy do ustalenia). Forma zatrudnienia-umowa zlecnie. Szczegółowe informacje na temat oferty można uzyskać w sklepie. Zainteresowane osoby prosimy o kontakt bezpośrednio w RTV euro AGD, Polkowice, Kolejowa 29.
zatrudnię
ID: 17355
Kontroler biletów Głogow
09.04.2014.
Zatrudnimy kontrolerów biletów w autobusach komunikacji miejskiej w Głogowie, praca dodatkowa - umowa zlecenie.
Telefon: 607680297
zatrudnię
ID: 17352
Przyjmę do pracy na teren Przemkowa
08.04.2014.
Zatrudnię na teren Przemkowa i okolic doradcę klienta. Praca polega na odbieraniu rat od klienta jak również podpisywaniu umów pożyczek. Do obsługi grupa 100 klientów. Mile widziani emeryci lub renciści. Wynagrodzenie około 800 zł
Telefon: 660498267
zatrudnię
ID: 17350
Brukarza szukam
08.04.2014.
Zatrudnię BRUKARZA Z DOŚWIADCZENIEM ( OSOBA SAMODZIELNA) ZNAJĄCA SIĘ NA PRACY BRUKARZA UCZCIWA I SUMIENNIE WYPEŁNIAJĄCA SWOJE OBOWIĄZKI.
Telefon: 509-675-558
zatrudnię
ID: 17349
Praca stała lub dodatkowa
08.04.2014.
Firma z doświadczeniem na rynku europejskim i polskim poszukuje osoby do pracy biurowej w domu i w biurze.
Mile widziane osoby z okolic Leszna(Wschowa,Gostyń Rawicz,Głogów)
Do obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie:
-sprawdzanie dokumentów
-rekrutacja pracowników
-częściowe prace kadrowe i personalne

WYMAGANIA:
-przedział wiekowy 21-65 lat
-wykształcenie min. średnie
-niekaralność
-wysoka kultura osobista
OFERUJEMY:
- wynagrodzenie od 1500 zł
-elastyczny czas pracy
-pakiet bezpłatnych szkoleń
- możliwość podnoszenia kwalifikacji

Zainteresowane osoby proszę o przesłanie CV na podany adres e-mail ennia88[<@>]wp.pl
zatrudnię
ID: 17348
Doradca
08.04.2014.
Firma: SKARABEUSZ sp z o.o
Rekrutuje na stanowisko :Doradca Klienta
Zadania:
• Rozwój sprzedaży na wyznaczonym terenie
• Bezpośredni kontakt z klientem, praca w terenie

Telefon: 508573850
zatrudnię
ID: 17347
Zatrudnimy INFORMATYKA
08.04.2014.

ASP Polska sp. z o.o. w Głogowie zatrudni
INFORMATYKA
Wymagania:

- ukończone studia inżynierskie, magisterskie, bądź studenci ostatniego roku
- bardzo dobra znajomość MS Office 2007, 2010
- praktyczne doświadczenie w rozwiązywaniu problemów/ usuwaniu usterek, utrzymywaniu, konserwacji i instalacji Windows Vista, 7/8, Windows Server 2003, 2008/2008R2, 2012,
- praktyczna znajomość Powershell
- duża wiedza praktyczna w zakresie sieci oraz usuwania usterek sieci
- co najmniej komunikatywna znajomość języka angielskiego
- umiejętność pracy w zespole i współpracy z innymi w realizacji wspólnych celów
- zdolność do myślenia, planowania i wykonywania wielu projektów jednocześnie w sposób zorganizowany

Mile Widziane:

- znajomość sytemu ERP CDN, Optima

Oferujemy:

- ciekawą, pełną wyzwań pracę w młodym, dynamicznym zespole
- atrakcyjne wynagrodzenie
- niezbędne narzędzia pracy

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV wraz ze zdjęciem i określeniem oczekiwań finansowych oraz formy współpracy na adres: biuro[<@>]asppolska.pl
zatrudnię
ID: 17344
Konsultant firmy ORIFLAME
07.04.2014.
Już dziś zostań KONSULTANTKĄ/em FIRMY ORIFLAME- www.ori-konsultant.pl

- Jako konsultant/ka Oriflame możesz kupować wszystkie produkty z Katalogu,w cenie niższej o 20%, dzięki temu oszczędzisz na własnych zakupach.

- Sprzedając kosmetyki po cenach katalogowych zarabiasz właśnie na tej różnicy.Pamiętaj, nie masz obowiązku zamawiania produktów co miesiąc za określoną kwotę.

- Przedstaw katalog swoim znajomym, sąsiadom lub współpracownikom, i zbierz od nich zamówienia żeby zarobić pieniądze.

- Zacznij budować swoją grupę Konsultantów. Zaproś osoby, które znasz i namów je, aby tak jak Ty zostali Konsultantami.Twoje zyski wynikają z obrotów całej Twojej grupy.

- Wśród naszych Konsultantów można spotkać studentów, pracowników etatowych, uczniów, emerytów oraz matki, które opiekują się dziećmi.

- Brak minimalnej kwoty zamówienia, brak kar za nie złożenie zamówienia.Odroczony termin płatności za kosmetyki- 14 dni.

- Zapisując się u mnie możesz otrzymać wodę toaletową o wartości 89zł oraz tusz Wonder w nagrodę.

- Dodatkowy program Bonus Dla Urody z atrakcyjnymi nagrodami dla każdego Konsultanta-nagrody o wartości nawet 399,70zł.

- Atrakcyjne oferty tygodniowe, wyprzedaże do 70% taniej, specjalne oferty tylko dla Konsultantów!


INFORMACJE: gg 9052425; biuro[<@>]ori-konsultant.pl . http://www.ori-konsultant.pl lub http://www.poznaj.mojeoriflame.biz . tel.606-638-894

Formularz rejestracji > http://www.ori-konsultant.pl/formularz-rejestracji
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 606638894
zatrudnię
ID: 17342
Zatrudnię kierowcę kat. C+E
07.04.2014.
Zatrudnię kierowce C+E, w ruchu międzynarodowym.
Polkowice, okolice Polkowic.
Tel. 512-056-896
Mail: fbtwilczak[<@>]interia.pl
Telefon: 512-056-896
zatrudnię
ID: 17332
Praca dla opiekunek osób starszych!!!
05.04.2014.
Firma Pflegeliebe24 poszukuje osób chętnych do pracy w charakterze opiekunki osób starszych z komunikatywna lub dobrą znajomością języka niemieckiego na terenie Niemiec.
Oferujemy:
- legalne wyjazdy do Niemiec
- odprowadzanie składek ZUS oraz ubezpieczenie na terenie Niemiec
- atrakcyjne zarobki
- pomoc w każdej sytuacji (podczas pobytu w Niemczech)
-pomoc w znalezieniu i zarezerwowaniu połączenia do i z Niemiec oraz zwrot kosztów podróży
- gwarantujemy zakwaterowanie i wyżywienie w domu podopiecznego
- dogodną formę zatrudnienia na umowę zlecenie oraz na własną działalność gospodarczą w Polsce (w przypadku zatrudnienia na własną działalność zarobek jest wyższy!!!)
- oferujemy pomoc w założeniu własnej działalności gospodarczej

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV wraz ze zdjęciem na adres pflegeliebe24[<@>]gmail.com. Formularz zgłoszeniowy dostępny jest również na naszej stronie www.pflegeliebe24.com. Kontakt telefoniczny pod numerem tel. +48 730 789 786 lub 76/720 8558.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 76/720 8558
szukam pracy
ID: 17326
absolwentka Finansów i Rachunkowości
04.04.2014.
27-letnia absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego ukończonego ze specjalizacją rachunkowość i auditing poszukuje pracy biurowej lub pokrewnej.Mam za sobą półroczny staż na stanowisku referent administracyjny, dodatkowo posiadam ukończony kurs pracownika kadrowo-płacowego, oraz prawo jazdy kat. B. Jestem osobą odpowiedzialną, pracowitą i sumienną.
Telefon: 721313970
zatrudnię
ID: 17325
Informatyka
04.04.2014.
Zatrudnię informatyka (może być student)

Wymagania:
- praktyczna znajomość zagadnień informatycznych,
- prawo jazdy kat. B

Podania proszę wysyłać na adres mailowy:
praca[<@>]nsi.net.pl
zatrudnię
ID: 17322
PRACA DODATKOWA
04.04.2014.
Zatrudnię Przedstawicieli do pracy w firmie udzielającej pożyczek w domu klienta.Chętnie emerytów lub rencistów.Dla osób posiadających doświadczenie preferencyjne warunki.
Telefon: 608841808
zatrudnię
ID: 17319
Klinika okulistyczna zatrudni:
03.04.2014.
Klinika okulistyczna zatrudni na terenie Głogowa:
Sekretarkę medyczną, pielęgniarkę, optometrystę, optyka. Prosimy wysyłać CV wraz z listem motywacyjnym na adres vvrekrutacja[<@>]gmail.com
zatrudnię
ID: 17318
Kucharz
03.04.2014.
Restauracja poszukuje kandydatów na stanowisko kucharz.

Od kandydatek/kandydatów oczekujemy:




- doświadczenia

- chęć do pracy
-gotowość do pracy zmianowej
-aktualna książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych (tzw. ksiazeczka zdrowia )


Oferujemy:

- stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- pracę w młodym i doświadczonym gronie
- atrakcyjne wynagrodzenie




Chętne osoby prosimy składać aplikacje na adres mailowy a.zommer[<@>]perfect-lubin.pl
Nr. tel. 695 806 934
zatrudnię
ID: 17317
Osobę ze znajomością j.angielskiego
03.04.2014.
Poszukujemy do pracy osobę z bardzo dobrą znajomością j.angielskiego w mowie i w piśmie.
Osoba będzie odpowiedzialna za kontakty z klientami anglojęzycznymi.
Mile widziana dodatkowa znajomość innych języków (j.niemiecki, j.hiszpański)
Kontakt: AntSoft Sp. z o.o. tel. 531 237 563
Telefon: 531 237 563
zatrudnię
ID: 17316
Praca przy zbiorze PIECZAREK
03.04.2014.
Firma HAJDUK - PIECZARKARNIA LIPINKI
zatrudni pracowników do zbioru pieczarek.


NASZE ATUTY
Nowoczesne wyposażenie naszych pieczarkarni
Dobre warunki pracy
Z każdym zatrudnionym pracownikiem zawieramy umowę o pracę
Skutecznie pomagamy w nauce efektywnego zbioru pieczarek
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 502 066 461
zatrudnię
ID: 17315
Alior Bank S.A. ul. Grodzka 2 Głogów
02.04.2014.
ALIOR BANK - Bank uniwersalny – to jedna z najbardziej nowoczesnych i innowacyjnych instytucji finansowych w Polsce, obsługująca klientów indywidualnych i biznesowych.

Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko Bankier Klienta Indywidualnego- UMOWA NA ZASTĘSPTWO
Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za:
•obsługę klientów
•analizowanie potrzeb Klientów oraz dostosowywanie produktów i usług do ich wymagań
•aktywną sprzedaż produktów bankowych
•realizację celów sprzedażowych zgodnie z wewnętrznie określonymi standardami Banku

Wymagania:
•gotowość do pracy
•gotowość do pracy
•orientacja na osiąganie wyników i wysoka motywacja do pracy
•umiejętność identyfikowania potrzeb i oczekiwań Klienta
•umiejętność nawiązywania kontaktów i budowania długotrwałych relacji z Klientami

Wybranym osobom oferujemy:
•umowę o pracę
•wynagrodzenie zorientowane na realizację zadań
•pakiet socjalny
•szerokie możliwości rozwoju zawodowego w ramach banku

CV prosimy przesyłać na adres e-mail :
radosław.borowiak[<@>]aliorbank.pl, lub kontakt pod nr 782 893 063
ALIOR BANK UL. GRODZKA 2 67-200 GŁOGÓW

Prosimy o zamieszczenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacyjnych w Alior Bank S.A., zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (t.j. Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z poź. zm.). Przyjmuję do wiadomości, że przysługuje mi prawo wglądu do treści moich danych oraz ich poprawiania."
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama