POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
19
Października 2017
Czwartek
Imieniny obchodzą:
Ferdynand, Pelagia,
Piotr, Ziemowit
Do końca roku 73 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 571 Strona 1 z 20
zatrudnię
ID: 22948
Kierowca Ce/Wynagrodzenie 2200/2300 Euro
18.10.2017.
Firma ASMO Solutions Deutschland GmbH zatrudni pracowników na stanowisko:

Kierowca ciężarówki z kategorią CE

Oferujemy:
Wynagrodzenie między 2200/2300 EUR Netto („na rękę”)
Stabilne zatrudnienie w ramach niemieckiej umowy o pracę
Praca w okolicy Dortmund
Możliwość podjęcia pracy od zaraz
Możliwość pracy w systemie

Wymagane:
Prawo jazdy kategorii CE
Znajomość języka obcego nie jest wymagana.

Zainteresowanych ofertą pracy prosimy o przesłanie CV na adres
rekrutacja@asmo-solutions.com
Tel. 00 48 884 684 880

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 884684880
zatrudnię
ID: 22946
Praca od zaraz
18.10.2017.

Euro-Comfort Sp. z o.o. do zakładu produkcyjnego w Lesznie zatrudni osoby na stanowisko:

• OPERATOR MASZYN (do przyuczenia)

• MAGAZYNIER-OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO

• PRACOWNIK PRODUKCJI


Oferujemy:

• wynagrodzenie adekwatne do kwalifikacji i wykonywanej pracy
• zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
• zaplecze socjalne oraz świadczenia z funduszu socjalnego
• dodatkowe ubezpieczenie dla pracowników i członków rodzin (również dzieci)
• bezpłatny dowóz pracowników z kierunku: GŁOGÓW



Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie cv na adres:

Euro-Comfort Sp. z o.o.
Ul. Spółdzielcza 49
64-100 Leszno
oraz
rekrutacja@euro-comfort.pl


Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 52 52 154
zatrudnię
ID: 22945
Praca na budowie, Okolice gŁOgowa
18.10.2017.
Zatrudnię osoby do prac ogólnobudowlanych. Mile widziane doświadczenie przy stawianiu domów od podstaw.Szukamy również pomocników budowlanych.Praca w okolicy Głogowa.Więcej informacji przekażę telefonicznie
Telefon: 691234242
zatrudnię
ID: 22944
Operator koparko-ŁAdowarki
18.10.2017.
Firma Pro-Infra Sp. z o.o.. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracowników na stanowisko:

OPERATOR KOPARKO-ŁADOWARKI

Wymagania:
- uprawnienia na w/w sprzęt,
- doświadczenie na w/w stanowisku,

Obowiązki:
- wykonywanie wykopów
- załadunek i przemieszczanie mas ziemnych,
- odspajanie i przewożenie urobku,
- sortowanie oraz rozmieszczanie materiałów na terenie składowania.
- pomocnicze prace przeładunkowe i transportowe,
- prace porządkowe
- kontrola stanu technicznego sprzętu
- odpowiedzialność za prawidłową i bezpieczną eksploatację koparko-ładowarki.

. Zainteresowane osoby prosimy o składanie podań z CV w Jerzmanowej, ul. Ogrodowa 8 lub przesłanie na e-mail:  praca@pro-infra.pl. tel. 076/838-21-83

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię
ID: 22943
Brukarz
18.10.2017.
Firma Pro-Infra Sp. z o.o.. z siedzibą w Jerzmanowej poszukuje pracowników na stanowisko:
 BRUKARZ
Zakres obowiązków:
- układanie nawierzchni z kostki
- układanie krawężników
- obsługa maszyn i narzędzi brukarskich
- inne zadania związane z realizacją prac

Nasze wymagania:
- min. 2 lata doświadczenia
- umiejętność pracy w zespole
- sumienność, uczciwość

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- ciekawą pracę przy różnorodnych realizacjach
- odpowiednie zaplecze sprzętowe
- niezbędne narzędzia pracy

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie podania oraz CV na adres:
praca@pro-infra.pl lub dostarczenie osobiście do biura w Jerzmanowej ul. Ogrodowa 8 (tel. 76 838-21- 83)

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię
ID: 22942
Majster budowy / Brygadzista
18.10.2017.
Firma „PRO-INFRA” Sp. z o. o. z siedzibą w Jerzmanowej zajmująca się zagospodarowaniem terenów poszukuje kandydatów na stanowisko:

MAJSTER BUDOWY/BRYGADZISTA

Zakres obowiązków:
- koordynacja i bezpośredni nadzór prac budowlanych,
- przygotowanie logistyczne budowy,
- nadzór nad pracownikami,
- współpraca z inwestorami, podwykonawcami i projektantami,

Wymagania:
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- znajomość rysunku technicznego
- umiejętność analizowania dokumentacji projektowej i technicznej,
- obsługa niwelatora
- zdolności organizacyjne i analityczne,
- gotowość do pracy w terenie,
- prawo jazdy kat. B,

Oferujemy:
- uczestnictwo w realizacji ciekawych inwestycji,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- dużą samodzielność decyzyjną,

Prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres: praca@pro-infra.pl
tel. 76/838 21 83.
Informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
Telefon: 76 838-21-83
zatrudnię
ID: 22941
Brukarze, pracownicy ogólnobudowlani
18.10.2017.
Witam.
Zatrudnimy pracowników fizycznych - ogólnobudowlanych, pomocników, brukarzy, ekipy.

Praca na terenie Głogowa, Polkowic, Lubina i okolic. Zapewniam ciągłość pracy i systematyczne wynagrodzenia. Możliwość wypłat tygodniowo.

Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Więcej info pod nr telefonu 603197778
Telefon: 603197778
zatrudnię
ID: 22940
Pracownik dziaŁU handlowego ds. Transpo
17.10.2017.
Firma Barabaś Sp. z o. o. w Lubinie, Centrum Kostki Brukowej i Architektury Ogrodowej zatrudni

PRACOWNIKA DZIAŁU HANDLOWEGO DS. TRANSPORTU

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiadała za:
- przyjmowanie zamówień od Klientów w zakresie transportu produktów,
- organizację i nadzorowanie transportu i pracy kierowców,
- obsługę zamówień i wydań w systemie Subiekt GT,
- prowadzenie dokumentacji w/w działań,
- prowadzenie sprzedaży i obsługi Klientów w firmowym salonie sprzedaży.

Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie,
- minimum dwuletnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- umiejętności:
- znajomość zagadnień związanych z logistyką,
- znajomość programów biurowych (pakietu Office),
- znajomość platformy internetowej Trans.Eu,

- rzetelność, odpowiedzialność, dyspozycyjność.

Oferujemy:
- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o wysokiej pozycji na rynku,
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
- możliwość rozwoju.

Aplikacje prosimy przesyłać na adres:
rekrutacja@barabas.pl lub korespondencyjnie:
Firma Barabaś Sp. z o.o. 59-300 Lubin, ul Przemysłowa 1c
do dnia 31.10.2017
Informujemy, że zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na wybrane oferty.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".



Telefon: 76 841 50 87
zatrudnię
ID: 22939
Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu
17.10.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. W imieniu naszego Klienta, międzynarodowej firmy motoryzacyjnej poszukujemy osoby na stanowisko:

Automatyk- Technik Utrzymania Ruchu W Dziale Obróbki Mechanicznej i Odlewni

Miejsce pracy: Polkowice (dolnośląskie)
NR REF. S/194/17

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych,
- dokonywanie okresowych przeglądów,
- wypisywanie raportów z pracy,
- usprawnianie procesu produkcyjnego.

Oczekujemy:

- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki,
- umiejętność czytania schematów elektrycznych,
- znajomość programowania sterowników PLC(Mitsubishi),
- nakierowanie na pracę zespołową,
- obsługa komputera.

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość rozwoju zawodowego.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin(dolnośląskie)

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22938
Inżynier Zapewnienia Jakości Produktu
17.10.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Produktu

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/191/17

Zakres obowiązków:

- analiza reklamacji liniowych Klienta,
- analiza zaistniałych problemów i nadzór nad wdrażaniem działań korekcyjnych i korygujących,
- raportowanie wyników,
- bezpośredni kontakt z klientem,
- inicjowanie oraz kontrola działań, mających na celu poprawienie systemu jakości,
- współpraca z działem produkcji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne( preferowane Mechanika i Budowa Maszyn),
- znajomość rysunku technicznego,
- doświadczenie w pracy w zakresie zapewnienia/kontroli jakości w branży automotive,
- bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu MS Office,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- znajomość procesów związanych z rozwiązywaniem problemów( narzędzia typu: 7QC tools, Ishikawa, FTA),
- znajomość pojęć z zakresu SPC/MSA/FMEA, doświadczenie w postępowaniu z niezgodnościami( raportowanie 8D),
- znajomość systemu zarządzania jakością( ISO/TS 16949),
- umiejętność obsługi przyrządów pomiarowych,
- umiejętność organizacji pracy w zespole,
- doświadczenie w audytowaniu( System, Klient, Proces, Dostawca)- mile widziane.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22937
księgowa/księgowy
17.10.2017.
Spółdzielnia Mleczarska „DEMI” w Górze zatrudni pracownika na stanowisko: księgowa/y

Wymagania:
• Wykształcenie: min. średnie ekonomiczne
• Podstawowa znajomość zagadnień z zakresu rachunkowości oraz przepisów prawa podatkowego VAT i CIT
• Znajomość programu finansowo-księgowego
• Znajomość obsługi pakietu MS Office
• Minimum 2- letnie doświadczenie na podobnym stanowisku.
• Dokładność, odpowiedzialność, samodzielność w realizacji powierzonych zadań, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole.
Zakres obowiązków:
• Kontrola formalna i rachunkowa dokumentów księgowych,
• Dekretacja i księgowanie dokumentów (faktury, wyciągi bankowe),
• Weryfikacja i uzgadnianie sald z kontrahentami,
• Rozliczanie podróży służbowych,
• Prowadzenie kasy zakładowej,
• Prowadzenie niezbędnych ewidencji w celu przygotowywania deklaracji podatkowych VAT oraz pliku JPK.
Oferujemy:
• zatrudnienie na podstawie umowy o pracę - umowa na okres próbny, następnie umowa na czas określony
• wynagrodzenie rynkowe, adekwatne do posiadanych kwalifikacji
• możliwość podnoszenia kwalifikacji poprzez udział w kursach i szkoleniach
• przyjazną atmosferę pracy w młodym i dynamicznym zespole
Bliższe informacje udziela Pani Magdalena Kochanowska Główna Księgowa tel. 65 543 26 47 w. 45
Aplikacje zawierające list motywacyjny oraz CV prosimy składać elektronicznie na adres email : demigk@wp.pl lub bezpośrednio w sekretariacie Spółdzielni ul. Poznańska 18, 56-200 Góra w dniach roboczych w godz. 7°° do 15°°.



Telefon: 65/543 26 47
zatrudnię
ID: 22936
Inżynier Zapewnienia Jakości Dostawców
17.10.2017.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, z branży motoryzacyjnej poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Inżynier/Specjalista Zapewnienia Jakości Dostawców

Miejsce pracy: Polkowice
NR REF.S/192A/17

Zakres obowiązków:

- zatwierdzanie i kontrole wzorcowych komponentów zakupowych, tworzenie dokumentacji jakościowej,
- współpracę z innymi działami w zakresie ciągłej poprawy jakości, ustalania nowych standardów jakościowych, metod pomiarowych,
- rozpatrywanie i nadzór nad reklamacjami dostawców( ocena i zatwierdzanie raportów 8D),
- ocena dostawców na podstawie wewnętrznych standardów( QCD kryteria),
- wspomaganie Działu Nowych Projektów we wdrażaniu nowych dostawców, komponentów,
- przeprowadzanie audytu procesu dostawców,
- raportowanie wyników pracy do bezpośredniego przełożonego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe techniczne,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- praktyczna znajomość narzędzi jakościowych( PPAP, 8D, 5Why, Ishikawa, Pareto, SPC, MSA),
- znajomość Systemu Zarządzania Jakością ISO TS, VDA,
- znajomość rysunku technicznego,
- dobra znajomość pakietu MS Office,
- umiejętności audytorskie,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- samodzielność w działaniu, umiejętność podejmowania decyzji,
- dobra organizacja pracy,
- prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
mail:specjalista@azymut-praca.pl
tel.693013524
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013524
zatrudnię
ID: 22935
hostessa
17.10.2017.
Praca dodatkowa
21.10.2017 (sobota) w godzinach od 09:00-19:00
22.10.2017 (niedziela) w godzinach od 11:00-17:00
Promocja nowo otwartego sklepu w Głogowie w tym rozdawanie gadżetów promocyjnych
Telefon: 512053503
zatrudnię
ID: 22934
Serwis Sprzatający Vita - Med
17.10.2017.
Zapraszamy osoby chętne do pracy na stanowisko w serwisie sprzątającym w Klinice Okulistycznej VITA - MED Sp. z o.o.CV prosimy przesłać na adres: rekrutacja@vita-med.glogow.pl
Telefon: 76 831 3747
zatrudnię
ID: 22933
Zatrudnię kierowców
17.10.2017.
Firma transportowa ze Wschowy, zatrudni kierowców kat. C+E.
Trasy stałe Polska Niemcy Polska, weekendy w domu.
Warunki finansowe do uzgodnienia.Więcej informacji 601541566
Telefon: 601541566
zatrudnię
ID: 22932
Pracownik ogÓLnobudowlany
15.10.2017.
Witam, poszukuję do pracy na terenie Głogowa doświadczonych pracowników ogólnobudowlanych.
Zakres prac: malowanie, szpachlowanie, regipsy.
Mile widziane prawo jazdy kat.B
Więcej informacji tylko i wyłącznie pod numerem telefonu: 694 384 682
Telefon: 694384682
szukam pracy
ID: 22931
Instalacje Elektryczne odbiory/pomiary
15.10.2017.
Dzień dobry

Wykonam instalacje elektryczne w obiektach mieszkalnych (domy, mieszkania) oraz w obiektach przemysłowych wraz ze wszystkimi pomiarami. Wykonuję także, schematy instalacji elektrycznych. Ponadto oferuję fachowe doradztwo przy wyborze urządzeń i materiałów. Posiadam wszystkie niezbędne uprawnienia elektryczne. Zainteresowanych proszę, o kontakt telefoniczny
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 883160689
zatrudnię
ID: 22927
Praca w kinie helios!
14.10.2017.
Dołącz do zespołu Kina Helios w Lubinie. Poszukujemy pracowników obsługi kina, kasjerów i barmanów. Oferujemy : możliwość zdobywania doświadczeń już na etapie nauki w szkole średniej, frajdę dołączenia i możliwość współpracy z wyjątkowym zespołem kina, szansę aktywnego uczestniczenia w życiu kulturalnym miasta.
Oczekujemy zaangażowania, chęci rozwoju, zapału do nauki, kreatywności, umiejętności pracy w zespole, statusu ucznia/studenta oraz posiadania ważnej książeczki SANEPiD.
Jeśli spełniasz powyższe warunki oraz skończyłaś/łeś 17 lat - złóż CV. O zakończeniu rekrutacji poinformujemy mailowo.
Wyślij CV na adres : lubin@helios.pl
* minimalna wymagana dyspozycyjność - 4 zmiany w tygodniu.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 722382329
zatrudnię
ID: 22926
praca w opiece 3000zł
14.10.2017.
Centrum Językowe Konik
www.pracadlaopiekunek24.pl
Specjalizuje się w rekrutacji pracowników do pracy w OPIECE na terenie Niemiec.

W obecnej chwili poszukujemy:
OPIEKUNEK OSÓB STARSZYCH - ŚWIĄTECZNE ZASTĘPSTWA
(oferty bez znajomości języka niemieckiego).

Spędź Święta Bożego Narodzenia na terenie Niemiec, zaopiekuj się seniorką lub seniorem, osobami samotnymi lub małżeństwami.
50 wolnych ofert czeka na Ciebie.

Termin wyjazdu:
od października na 3 miesiące

od listopada na 2 lub 3 miesiące

od grudnia na 1, 2 lub 3 miesiące

Praca w systemie zmianowym, istnieje możliwość powrotu na zlecanie do obecnej lub nowej rodziny.
To ty decydujesz jak długo chcesz pracować.

Zakres obowiązków:
prowadzenie domu, gotowanie, sprzątanie, pranie, zakupy, pomoc podopiecznym w codziennych czynnościach, ubieranie, mycie, karmienie, wspólne spędzanie czasu, gry, zabawy, spacery.

! ! ! SPRAWDZONE MIEJSCA PRACY ! ! !

Wymagania:
- doświadczenie w opiece - akceptujemy doświadczenie w rodzinie wśród bliskich osób.
- wiek do 65 lat
- dobry stan zdrowia
- mile widziane prawo jazdy kat B

Oferujemy:
> Wynagrodzenie - dla ofert bez znajomości języka od 3000 zł miesięcznie
plus świąteczna premia od 400 zł do 800 zł
> Legalne zatrudnienie w oparciu o polskie ubezpieczenie
> Terminowość wypłat wynagrodzenia w euro lub złotówkach
> Transport oraz zwrot kosztów podróży
> Bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie
> Bonus w postaci premii za promowanie firmy 50€
> Podwójne diety i premie na święta
> Płatne postojowe dla pracownika podczas urlopu w Polsce
> Ubezpieczenia dla członów rodziny
> Opiekę, wsparcie i stały kontakt 24h z koordynatorem na terenie Niemiec i Polski
> Nie pobieramy żadnej prowizji

W swojej ofercie posiadamy również oferty ze znajomością języka niemieckiego na poziomie:
- podstawowym
- komunikatywnym
- dobrym
- bardzo dobrym
Wynagrodzenie uzależnione od znajomości języka niemieckiego i warunków pracy do 1500€ netto miesięcznie

JUŻ DZISIAJ DOŁĄCZ DO GRONA ZADOWOLONYCH OPIEKUNEK I OPIEKUNÓW.
CZEKAMY NA TWOJE ZGŁOSZENIE


Po więcej szczegółów zapraszamy na naszą stronę internetową: www.pracadlaopiekunek24.pl

Zgłoszenia prosimy kierować na nr.tel: 570 718 736
- wyślij sms o treści OPIEKA (oddzwonimy)

pracujemy w dni robocze od 9 do 17
Zapraszamy

CJ KONIK Zgierz
ul. Rembowskiego 67/46
95-100 Zgierz

CJ KONIK Głogów
ul. Słowiańska 17/1
67-200 Głogów
Telefon: 570718736
zatrudnię
ID: 22925
Praca dla studentki w punkcie Lotto
14.10.2017.
Praca dla studenki na umowę zlecenie w punkcie Lotto.
Telefon: 600310482
zatrudnię
ID: 22924
Pracownik d.s. kosztorysowania, Inzynier
14.10.2017.
Inżynier budowy / Pracownik ds. kosztorysowania i rozliczeń inwestycyjnych

Obowiązki
• koordynowanie i nadzorowanie pracy grupy pracowników;
• kontrolę terminowości oraz jakości prowadzonych prac;
• pomoc w składaniu ofert;
• pozyskiwanie podwykonawców;
• znajomość programu do kosztorysowania;
• pomoc w pozyskiwaniu nowych inwestycji;
Wymagania:
• wykształcenie budowlane;
• umiejętność czytania rysunku technicznego
• uprawnień budowlanych – mile widziane;
• zaangażowanie;
• dyspozycyjność
• umiejętność pracy w zespole;
• sumienność i zaangażowanie;
• dobra organizacja pracy;
• umiejętność pracy pod presją czasu;
• motywacja;
• prawo jazdy KAT „B”
Oferujemy:
• stabilne warunki współpracy(umowa o pracę, terminowe wynagrodzenie+premia)
• niezbędne narzędzia pracy,
• pakiet socjalny
Telefon: 601940240
CV proszę przesyłać;
email; praca@radoxim.pl
Telefon: 601940240
zatrudnię
ID: 22923
Zatrudnię fryzjera
13.10.2017.
Salon fryzjerski "Patrick& Matyja" w Głogowie zatrudni fryzjera od zaraz.
Oferujemy pracę na pełny etat, możliwość rozwoju zawodowego, w formie szkoleń i pracę w miłym towarzystwie. Wymagane samodzielność w pracy, komunikatywność i chęć rozwoju.
Szczegóły pod numerem telefonu 795433014
Telefon: 795433014
zatrudnię
ID: 22922
Praca Niemcy - pakowanie wędlin
13.10.2017.
Poszukujemy pracowników do pracy w zakładach mięsnych na terenie Niemiec. Praca polega na pakowaniu produktów mięsnych(parówek, kiełbasek, wędlin). Nie wymagamy doświadczenia ani znajomości języka.
Oferujemy:
- Umowę o pracę DE
- Zakwaterowanie
- Opiekę polskiego brygadzisty
- atrakcyjne wynagrodzenie

Wymagamy:
- zaangażowania,
- punktualności, zdyscyplinowania
- umiejętności pracy w zespole
Prosimy o kontakt telefoniczny w godzinach 7-15, Pn- PT. 693060703
Telefon: 693060703
zatrudnię
ID: 22921
Kucharz w restauracji oberŻA
13.10.2017.
Restauracja "OBERŻA" Piastowska w Legnicy poszukuje pracowników na stanowisko:

KUCHARZ W RESTAURACJI OBERŻA

Gwarantujemy:

1. PRACĘ W ZGRANYM I PROFESJONALNYM ZESPOLE – 30-letnie doświadczenie i usługi na najwyższym poziomie, to cos co nas wyróżnia na rynku gastronomicznym!

2. SZKOLENIA I KURSY - stawiamy na Twój rozwój zawodowy!

3. SZEROKI ZAKRES ŚWIADCZEŃ SOCJALNYCH – w tym karta MultiSport – bo sport uwalnia endorfiny!

4. KORZYSTNE WARUNKI ZATRUDNIENIA W PEŁNYM WYMIARZE GODZIN – umowa o pracę, wynagrodzenie zawsze na czas, premie uznaniowe, nagrody.


Wymagamy:

1. doświadczenia
2. dyspozycyjności i bardzo dobrej organizacji pracy
3. książeczki sanitarno-epidemiologicznej
anitarno-epidemiologicznej

CZEKAMY NA TWOJE ZGŁOSZENIE!

Aplikację proszę wysyłać na adres k.suwala@lubinpex.com.pl
Telefon: 767467881
zatrudnię
ID: 22920
Elektromonter pod ziemią
13.10.2017.
Elektromonter pod ziemia

Opis stanowiska pracy

prefabrykacja szaf sterowniczych i rozdzielni elektrycznych
montaż i podłączanie aparatury AKPiA
montaż instalacji elektrycznych
udział w testach rozruchowych i odbiorowych
praca w kopalniach miedzi KGHM S.A

Wymagania

wykształcenie zawodowe lub średnie techniczne o profilu elektryka, elektronika, automatyka
praktyczne umiejętności montażu elektrycznego i mechanicznego
umiejętność posługiwania się dokumentacją techniczną
znajomość aparatury i galanterii elektrycznej mile widziana
uprawnienia SEP E do 1kV
rzetelność i odpowiedzialność, komunikatywność, zaangażowanie
prawo jazdy kat. B

Wymiar etatu: Pełny etat




zatrudnię
ID: 22919
Mechanik maszyn pod ziemia
12.10.2017.
Firma zajmująca się serwisowaniem maszyn pod ziemią zatrudni pracowników do pracy na stanowisku: MECHANIK MASZYN POD ZIEMIĄ

Miejsce pracy:
Polkowice

Zakres obowiązków:
- naprawa, serwis maszyn pod ziemią,
- udział w szkoleniach podnoszących umiejętności (szkolenia bezpłatne)

Oferujemy:
- atrakcyjne warunki zatrudnienia:
*umowę o pracę,
*wysokie wynagrodzenia
- możliwość zdobycia doświadczenia i podnoszenia kwalifikacji zawodowych,
- możliwość awansu

Wymagania:
- wykształcenie min. średnie techniczne (mechanik, elektromechanik),
- min. 6 miesięcy doświadczenie na podobnym stanowisku np. mechanik,
- dyspozycyjność do pracy w systemie 4 zmianowym
- chęci do nauki, rozwoju
- umiejętność pracy w zespole

CV prosimy wysyłać na adres:
amc.cv@o2.pl

Prosimy o zamieszczenie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.1997r. o Ochronie Danych Osobowych Dz. U. z 2002 r. nr 101 poz.926).”
zatrudnię
ID: 22918
Kierownik dziaŁU multimedia
12.10.2017.
Media Markt w Głogowie poszukuje zdolnej i zaangażowanej osoby na stanowisko: KIEROWNIK DZIAŁU MULTIMEDIA
ZADANIA:
• rozwój, motywowanie i organizacja pracy zespołu
• realizacja planów sprzedażowych
• zapewnienie wysokiej jakości standardów obsługi Klienta
• efektywne zarządzanie sprzedażą produktów
WYMAGANIA:
• umiejętności i doświadczenie w zarządzaniu zespołem, delegowanie zadań, motywowanie i rozwój pracowników
• zorientowanie na potrzeby Klienta
• silna orientacja na realizację celów
• bardzo dobra znajomość branży
• doświadczenie w zarządzaniu sprzedażą produktów
• dobra organizacja pracy, dokładność i rzetelność
• umiejętności analityczne, znajomość pakietu Office, w szczególności bardzo dobra znajomość Excela
• odporność na stres
• pasja, energia, inicjatywa, charyzma i zaangażowanie
• umiejętność pracy w zespole
Oferujemy:
• pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
• stabilne zatrudnienie i bogaty pakiet socjalny
• szkolenia umożliwiające podnoszenie posiadanych kwalifikacji
• motywujący system premii uzależniony od stopnia realizacji wyznaczonych celów

Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres e-mail bilska@mediamarkt.pl z dopiskiem nazwy stanowiska pracy.
Na zgłoszenia czekamy do 31.10.2017.
Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.
Prosimy o zamieszczenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133, poz. 883 ze zmianami)


Telefon: 503-185-121
zatrudnię
ID: 22917
Przedstawiciel Handlowy Upc
12.10.2017.
Firma UPC – Lider branży telekomunikacyjnej poszukuje Przedstawicieli Handlowych na terenie Głogowa i Lubin.

Jako Przedstawiciel Handlowy UPC:
- pracujesz w stabilnej firmie,
- decydujesz ile chcesz zarabiać,
- decydujesz kiedy chcesz pracować,
- otrzymujesz kompleksowy pakiet szkoleń,
- dostajesz narzędzia pracy i stałe wsparcie managera.

Dołącz do UPC i zarabiaj ile chcesz!

Kontakt:
natalia.storzysz@upc.pl
tel 600488721
Telefon: 600488721
zatrudnię
ID: 22916
Kierowca - DoSushi
12.10.2017.
Jesteś otwartą, uśmiechniętą i dynamiczną osobą, która szuka nowych wyzwań? Dołącz do ekipy DO SUSHI. Nowo otwarta restauracja w centru Głogowa szuka KIEROWCY-dostawca. Więcej informacji pod nr. tel. 697 158 484 lub pod adresem e-mail kontakt@do-sushi.pl
Telefon: 697 158 484
zatrudnię
ID: 22915
Do Sushi - Kelnerka, Kierowca
12.10.2017.
Restauracji Do Sushi w Głogowie poszukujemy osoby do pracy na stanowisku:

Kelnerka.
Restauracja Do Sushi znajduje się w samym centrum Głogowa, w rynku.
Restauracja składa się z jednej sali i oferuje swoim gościom zarówno sushi, jak i potrawy kuchni fusion. Do Sushi organizuje catering i obsługuje również wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe.

Kelnerka w Restauracji Do Sushi
Miejsce pracy: Głogów

Opis stanowiska
- przyjmowanie rezerwacji stolików,
- profesjonalna i dynamiczna obsługa gości w Restauracji,
- udzielanie gościom wszelkich informacji odnośnie menu oraz pomoc w wyborze potraw,
- dbanie o nienaganny porządek w miejscu pracy.
Wymagania
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,
- umiejętność kształtowania bardzo dobrych relacji z gośćmi Restauracji,
- gotowość do pracy również w weekendy,
- wysoka kultura osobista,
- uśmiech, komunikatywność, zaangażowanie.
Oferujemy
- pracę w nowoczesnej i dynamicznie rozwijającej się Restauracji,
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
- pracę w zgranym, młodym i sympatycznym zespole,
- możliwości rozwoju.
- rabaty dla pracowników restauracji

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod numerem telefonicznym 697 158 484 - lub na facebooku DoSushi oraz pod kontakt@do-sushi.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 697 158 484
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama