POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
30
Lipca 2016
Sobota
Imieniny obchodzą:
Julita, Ludmiła,
Leopold
Do końca roku 154 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 460 Strona 1 z 16
zatrudnię
ID: 21056
zatrudnię fryzjerkę damsko-meska
30.07.2016.
Zatrudnię fryzjerke damsko-męska na pół etatu.
Więcej informacji pod numerem telefonu 537187207el
Telefon: 537 187 207
zatrudnię
ID: 21055
ankieter terenowy
29.07.2016.
Zadania: realizacja ankiet terenowych w respondentami prywatnymi - gospodarstwa domowe. Wymgagania: dyspozycyjność od 10:00-19:00 od pn-pt., komunikatywność, doświadczenie na podobnym stanowisku, miła prezencja.
Stawka 200 zł dziennie.
Więcej informacji pod telefonem/ na maila.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 535771217
zatrudnię
ID: 21054
kosmetolog/kosmetyczka
28.07.2016.
Instytut Day SPA Yasumi w Głogowie/Polkowicach poszukuje osoby na stanowisko Kosmetolog / Kosmetyczka. Oferuje bardzo dobre warunki pracy.

Opis stanowiska:
Wymagana jest umiejętność wykonywania podstawowych usług z zakresu:
- pielęgnacji twarzy i ciała
- depilacji
- henny
- pielęgnacji dłoni i stóp:

Pożądane cechy:
- precyzja,
- zaangażowanie,
- umiejętności interpersonalne,
- wysoka kultura osobista,
- nienaganna prezencja (schludność).

Oferujemy:
- zatrudnienie na umowę o pracę plus premie zadaniowe/uznaniowe (w zależności od osiąganych efektów pracy),
- rozwój osobisty i branżowy - liczne szkolenia
- praca w systemie dwuzmianowym
- gotowe stanowisko pracy - wysokiej jakości sprzęt oraz kosmetyki,
- profesjonalny zespół
Telefon: 505029291
zatrudnię
ID: 21053
lektor j. angielskiego dla dzieci
28.07.2016.
Lektor j. angielskiego dla dzieci w Głogowie

Ciekawa, Kreatywna, Rozwojowa Praca jako lektor Helen Doron
dla osób władających bardzo dobrym angielskim z fantastycznym podejściem do dzieci
Atrakcyjne zarobki
Praca w wyjątkowej, wspierającej atmosferze
Cykliczne szkolenia i konferencje dla nauczycieli
Stałe wsparcie merytoryczne
Bogate zaplecze metodyczne
Możliwość dostosowania godzin pracy (praca podstawowa i/lub dodatkowa)
Metoda Helen Doron obecna jest w 35 krajach świata, ponad 2 mln absolwentów!

Wymagania:
- bardzo dobra znajomość j. angielskiego
- umiejętność pracy z dziećmi
- kreatywność

Oferujemy:
- pracę w prestiżowej sieci szkół języka angielskiego Helen Doron Early English
- wsparcie metodyczne w postaci podręczników nauczania - coroczne konferencje
- podnoszenie kwalifikacji poprzez profesjonalne szkolenia (min. zdobycie Certyfikatu nauczyciela metody Helen Doron English)
- wymianę doświadczeń z nauczycielami na całym świecie poprzez Teacher Forum
- pracę w miłej, przyjaznej atmosferze
- bardzo dobre wynagrodzenie
- elastyczne godziny pracy


CV prosimy przesyłać na adres e-mail; izas.m@op.pl

W przesyłanych dokumentach uprzejmie prosimy o zamieszczenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz.U.z 2014r., poz.1182 ze zm.)."
zatrudnię
ID: 21052
poszukujemy kierowce z kat c+e
28.07.2016.
Poszukujemy kierowcy kat c+karta kierowcy na solówkę DMC 12 ton. Mile widziana kat c+e oraz doświadczenie w zawodzie, wyjazdy Polska - Niemcy. Kontakt 607598907.
zatrudnię
ID: 21051
murarze, pracownicy ogólnobudowlani
28.07.2016.
PILNIE ZATRUDNIĘ MURARZY, BRUKARZY ORAZ PRACOWNIKÓW OGÓLNOBUDOWLANYCH. PRACA NA TERENIE POLKOWIC I GŁOGOWA
OFERUJEMY WYNAGRODZENIE W WYSOKOŚCI 4,500-6000 ZŁ
KONTAKT POD NR 663-380-094
Telefon: 663380094
zatrudnię
ID: 21050
specjalista ds. marketingu sportowego
27.07.2016.
SPECJALISTA
DO SPRAW MARKETINGU I PROMOCJI
Wymagania:
- wykształcenie wyższe
- znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie na poziomie bardzo dobrym
- znajomość zagadnień marketingu, reklamy, PR i nowych mediów
- wysokie umiejętności obsługi komputera i pakietu Office
- bardzo dobra umiejętność obsługi programów graficznych typu Photoshop, Corel
- komunikatywność
- kreatywność
- samodzielność
- umiejętność negocjacji
- prawo jazdy kat. B
- znajomość i doświadczenie w pracy w branży sportowej będzie dodatkowym atutem
Zadania:
- pozyskiwanie patronów medialnych, partnerów i sponsorów
- współtworzenie wizerunku Klubu poprzez kształtowanie relacji z otoczeniem
- współtworzenie i realizacja eventów promocyjnych
- przygotowywanie materiałów informacyjno – promocyjnych
Oferujemy:
- wynagrodzenie z dodatkowymi elementami, zależnymi od osiąganych efektów
- pracę przy ekstraklasowym zespole CCC Polkowice
- forma zatrudnienia do ustalenia
Prosimy o przesyłanie CV i listu motywacyjnego na adres klub@mkspolkowice.pl.
Zgłoszenie powinno zawierać podpisane oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie
danych osobowych do celów rekrutacji. Informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie
z wybranymi kandydatami.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 799065381
zatrudnię
ID: 21048
operator wózka widłowego
27.07.2016.
OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO
Wymagania:
- wykształcenie min. zawodowe
- uprawnienia na wózek widłowy
- doświadczenie w pracy na produkcji
- umiejętność pracy w zespole
- rzetelność ,dokładność, odpowiedzialność , sumienność

Zakres obowiązków:
- obsługa wózka widłowego
- kontrola jakościowa i ilościowa towarów
- praca na linii produkcyjnej
- załadunki i rozładunki towarów

Liczba wolnych miejsc pracy: 4

Warunki płacy i pracy: do uzgodnienia
Data rozpoczęcia pracy: od zaraz
Miejsce pracy: Polska, Tarnówek 45
Województwo: DOLNOŚLĄSKIE
Powiat: polkowicki
Gmina: Polkowice
Miejscowość: Tarnówek

Zmianowość: trzy zmiany, pracy w systemie 3-zmianowym (6.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-6.00),
Sposób Aplikowania
Wymagane dokumenty: CV + list motywacyjny
Osobiście:
Adres: Tarnówek 45
59-101 Tarnówek, Polska
Telefonicznie kom. 506 066 460

Email: pracatarnowek@o2.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 506066460
zatrudnię
ID: 21047
kierowca bus plandeka 10ep trasyeu
27.07.2016.
Zatrudnimy kierowców z kategorią B na samochód dostawczy typu bus do 3,5T, plandeka z kabiną sypialną do transportów po UE
System pracy: 3/1 , 4/1

Od kandydatów oczekujemy:
- prawa jazdy kat. B
- doświadczenia w transporcie międzynarodowym
- umiejętności wypełniania dokumentów CMR
- umiejętności posługiwania się nawigacją
- dyspozycyjności

Znajomość języka niemieckiego lub angielskiego w stopniu komunikatywnym będzie dodatkowym atutem
Wynagrodzenie liczone wg stawki za kilometr plud dieta dzienna lub stała stawka za dzien
Telefon: 502724434
zatrudnię
ID: 21046
szukam mechaników maszyn górniczych
26.07.2016.
PRACA NA TERENIE KOPALNI KGHM /PRACA POD ZIEMIĄ Z doświadczeniem lub bez do przyuczenia po szkole samochodowej lub mechanicznej Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 506356254
zatrudnię
ID: 21045
pracownik ds. rekrutacji
26.07.2016.
PLjob Sp. z o.o. Sp.k. jest agencją pośrednictwa pracy posiadającą certyfikat o numerze rejestru 9121.Specjalizujemy się w rekrutowaniu kandydatów do pracy u pracodawców w Niemczech.
Obecnie dla wsparcia procesu rekrutacyjnego do naszego biura w Głogowie poszukujemy osób na stanowisko:

Opis stanowiska:
Pracownik ds. rekrutacji z językiem niemieckim.
Aktywne wyszukiwanie kandydatów w bazie danych i innych dostępnych źródłach
Kontakt telefoniczny z kandydatami
Przygotowywanie ogłoszeń rekrutacyjnych
Przygotowywanie cv kandydatów
Udział w tworzeniu materiałów i narzędzi rekrutacyjnych
Pomoc w zakresie bieżących spraw administracyjnych
 
Wymagania:
Mile widziane doświadczenie w prowadzeniu projektów rekrutacyjnych
Dobra znajomość języka niemieckiego
Dobre umiejętności organizacyjne

Profil osobowy :
Komunikatywność
Umiejętność organizacji pracy własnej, odporność na stres
Kreatywność oraz wykazywanie inicjatywy w poszukiwaniu i wdrażaniu nowych rozwiązań

Oferujemy:
Umowa zlecenie
Miłą atmosferę
Możliwość nawiązania stałej współpracy.


Wszystkie zainteresowane osoby prosimy o przesłanie swojego CV na adres mailowy: kadry@pljob.eu

W aplikacji prosimy zawrzeć następującą klauzulę:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez PLjob.Sp z o.o. Sp.k., z siedzibą w Głogowie, przy ul. Jedności Robotniczej 39, moich danych osobowych dla potrzeb obecnej i przyszłych rekrutacji oraz na kontakt ze mną z wykorzystaniem telekomunikacyjnych urządzeń końcowych w celu przedstawiania ofert pracy odpowiadających moim kwalifikacjom.
 
Telefon: 768313223
zatrudnię
ID: 21044
opiekun klienta
25.07.2016.
Dołącz do zespołu profesjonalistów w prężnie i dynamicznie rozwijającej się firmie z branży odszkodowawczej. Szukamy ludzi otwartych, lubiących wyzwania i chcących pracować na swój własny sukces.
Praca Opiekuna Klienta w Krajowym Instytucie Pomocy Poszkodowanym polega na nawiązywaniu kontaktu z osobami poszkodowanymi w wypadkach w celu zaoferowania im pomocy w uzyskaniu należnego odszkodowania.
Oferujemy: wysokie prowizje do 50%, skuteczny system szkoleń, realne możliwości rozwoju zawodowego i awansu, zdobycie doświadczenia w dynamicznie rozwijającej się branży odszkodowawczej, atrakcyjne systemy motywacyjne oraz współpracę w oparciu o umowę zlecenie lub działalność gospodarczą.
Wymagania: doświadczenia w aktywnym pozyskiwaniu klienta, wysoko rozwiniętych umiejętności interpersonalnych, silnej orientacji na realizację celów, dobrej organizacji pracy oraz umiejętności zarządzania czasem, czynnego prawa jazdy kat. B.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 798765750
zatrudnię
ID: 21043
opiekunka osoby starszej w niemczech
25.07.2016.
Opiekunka do pracy w Niemczech. W okolicach Mainz.

Podopieczna to 62 letnia pani po chorobie nowotworowej z okolic Mainz w Niemczech.

Do zakresu obowiązków należeć będzie przede wszystkim pomoc w codziennych czynnościach osobistych i domowych, spędzanie czasu z podopieczną oraz dotrzymywanie towarzystwa. Pani porusza się samodzielnie.

Wymagania:
- Znajomość języka niemieckiego w stopniu komunikatywnym.
- Osoba niepaląca.

Wynagrodzenie:
350 euro tygodniowo + zwrot kosztów podróży min. 150 euro.

Proszę o kontakt osoby zdecydowane do podjęcia pracy od zaraz.

Elżbieta Małgorzata Mazik
Telefony: +49 157 38277777 lub +48 667 322 966
zatrudnię
ID: 21042
terapeuta osób z autyzmem
25.07.2016.
Wymagania:
- wykształcenie magisterskie pedagogiczne (najlepiej pedagogika specjalna lub oligofrenopedagogika) lub psychologiczne
- wskazane doświadczenie w pracy z osobami z autyzmem oraz ukończone kursy specjalistyczne z tego zakresu
- gotowość do przyjazdu 1 raz w miesiącu do Zielonej Góry na konsultacje z zespołem terapeutów
- wskazana znajomość komunikacji alternatywnej
- odbycie tygodniowego stażu

Miejsce pracy: Głogów

CV wraz z listem motywacyjnym prosimy wysyłać na adres: k.stein@dalejrazem.pl do dnia 07.08.2016 r.
Rozpatrywane będą tylko dokumenty zawierające klauzulę o treści "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie dla potrzeb procesu tej i kolejnych rekrutacji, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 r. (t.j. Dz.U. 2015 poz. 2135 z późniejszymi zmianami)"
zatrudnię
ID: 21041
opiekunka osoby starszej głogów
25.07.2016.
PILNE. Praca od zaraz.
Potrzebna opiekunka do osoby starszej, chodzące,
samotnej z możliwością zamieszkania w Głogowie
tel. 661 255 658
Telefon: 661 255 658
zatrudnię
ID: 21039
zatrudnię operatora iwjo ładowarki
24.07.2016.
Zatrudnię operatora ładowarki teleskopowej IWJO.
Konieczne doświadczenie na obrotowych ładowarkach teleskopowych MRT,Roto.
tel. 606443323
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 606443323
zatrudnię
ID: 21037
mechanik
22.07.2016.
Firma RITEX poszukuje mechanika

Wymagania:

• prawo jazdy kat. B;
• doświadczenie w zawodzie: mechanik- min. 2 lata;

Do najważniejszych zadań należeć będzie:

• bieżąca naprawa i przeglądy pojazdów firmy (flota 80 pojazdów);
(• 3 soboty w miesiącu pracujące 8:00-13:00)

Oferujemy:

• umowa o pracę;
• wynagrodzenie (min. 3500-4500 brutto+premia);
• szansa na premię uznaniową w zależności od wyników od 100 do 500 zł netto)
• terminowe wypłaty wynagrodzenia i innych świadczeń należnych pracownikowi;

Osoby zainteresowane ofertą i spełniające nasze wymogi prosimy o przesłanie poniższych dokumentów aplikacyjnych:
• Podanie o pracę
• Życiorys CV
• Wszystkie świadectwa pracy

mail: piotr@ritex.glogow.pl
tel: 531435762
Telefon: 531435762
zatrudnię
ID: 21036
spedytor międzynarodowy z j. hiszpańskim
22.07.2016.
SPEDYTOR MIĘDZYNARODOWY Z J.HISZPAŃSKIM

Miejsce pracy: biuro w Polkowicach

OFERUJEMY:
- umowę o pracę
- od 3000,00 zł. do 6 000,00 zł. netto

ZADANIA:
-samodzielne pozyskiwanie i realizowanie za pośrednictwem podwykonawcy międzynarodowych zleceń spedycyjnych z terenu Unii Europejskiej,

WYMAGANIA:
-zaawansowana znajomość w mowie i piśmie j. hiszpańskiego
-mile widziane doświadczenie na stanowisku spedytora bądź handlowca w branży TSL
-komunikatywność
-zdolności negocjacyjne
-odporność na stres

CV i list motywacyjny proszę składać na adres: piotr@ritex.glogow.pl
Numer telefonu: 531435762
Telefon: 531435762
zatrudnię
ID: 21035
spedytor międzynarodowy z j. niemieckim
22.07.2016.
SPEDYTOR MIĘDZYNARODOWY Z J.NIEMIECKIM

Miejsce pracy: biuro w Polkowicach

OFERUJEMY:
- umowę o pracę
- od 3000,00 zł. do 6 000,00 zł. netto

ZADANIA:
-samodzielne pozyskiwanie i realizowanie za pośrednictwem podwykonawcy międzynarodowych zleceń spedycyjnych z terenu Unii Europejskiej,

WYMAGANIA:
-zaawansowana znajomość w mowie i piśmie j. niemieckiego
-mile widziane doświadczenie na stanowisku spedytora bądź handlowca w branży TSL
-komunikatywność
-zdolności negocjacyjne
-odporność na stres

CV i list motywacyjny proszę składać na adres: piotr@ritex.glogow.pl
Numer telefonu: 531435762
Telefon: 531435762
zatrudnię
ID: 21034
spedytor międzynarodowy z j. angielskim
22.07.2016.
SPEDYTOR MIĘDZYNARODOWY Z J.ANGIELSKIM

Miejsce pracy: biuro w Polkowicach

OFERUJEMY:
- umowę o pracę
- od 3000,00 zł. do 6 000,00 zł. netto

ZADANIA:
-samodzielne pozyskiwanie i realizowanie za pośrednictwem podwykonawcy międzynarodowych zleceń spedycyjnych z terenu Unii Europejskiej,

WYMAGANIA:
-zaawansowana znajomość w mowie i piśmie j. angielskiego
-mile widziane doświadczenie na stanowisku spedytora bądź handlowca w branży TSL
-komunikatywność
-zdolności negocjacyjne
-odporność na stres

CV i list motywacyjny proszę składać na adres: piotr@ritex.glogow.pl
Numer telefonu: 531435762
Telefon: 531435762
zatrudnię
ID: 21033
nowy partner, nowe wyzwania !
22.07.2016.
Do głogowskiego biura DSA Investment www.dsa.pl szukamy młodych, ambitnych, pracowitych i nastawionych na sukces osób do pracy w naszym zespole.
Praca w świetnej atmosferze, wynagrodzenie plus premie, profesjonalne szkolenia, możliwość rozwoju osobistego i zawodowego, wyjazdy służbowe (możliwość wyjazdu do USA I JAPONII po spełnieniu kryteriów), a także nienormowany czas pracy.
Wymagamy wykształcenia minimum średniego, dużego zaangażowania i samodyscypliny.

Gwarantujemy możliwości awansu i brak szklanych sufitów- tutaj wszystko zależy od Ciebie.

Jeśli jesteś zainteresowany/a i szukasz czegoś więcej, niż tylko pracy - skontaktuj się z nami : biuro.glogow2@dsa.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21032
zatrudnię do pracy
22.07.2016.
Zatrudnię montera instalacji sanitarnych. Praca na terenie Głogowa i okolic.
Kontakt 768352386 PUH Hydrosystem ul. Grodzka 46 Głogów
Telefon: 768352386
zatrudnię
ID: 21031
zatrudnimy stolarza od dziś!!!
21.07.2016.
Pilnie poszukujemy do pracy na stanowisku stolarz - monter. Zatrudnienie od dziś. Więcej informacji pod nr 660 622 458
Telefon: 660 622 458
zatrudnię
ID: 21029
uzupełniające zapisy na kursy zawodowe
21.07.2016.

>>> SZKOLIMY już 25 lat! >>>> ZAPISZ SIĘ I TY! >> Tylko w wakacje niższe ceny KURSÓW na UPRAWNIENIA kwalifikacyjne zawodowe!

>>>> Oferta dla STUDENTÓW, ABSOLWENTÓW szkół średnich, BEZROBOTNYCH i innych zainteresowanych! >>

OKAZJA!!

* KURS Elektryka do 1 kV + Agregaty prądotw. - w cenie brutto 495,oo ZŁ za całość (czyli uczestnictwo w kursie i egzaminie państwowym, UPRAWNIENIA oraz materiały szkoleniowe)

* Obsługa Kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz)

* KURS Kierowcy Wózków widłowych z UPRAWNIENIAMI Wymiany Butli gaz. - w cenie 295,oo ZŁ

* KURS Operatora Suwnic, Wciągników, Wciągarek, Podestów i innych urządzeń UDT

ORAZ inne wg OFERTY:

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy do 22 LIPCA br. w godz.11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>>> CENY konkurencyjne!

>>>>>>>> ZAPRASZAMY ! >>>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 21028
qubus hotel legnica zatrudni pomoc kuche
21.07.2016.
Do naszego hotelu w Legnicy poszukujemy zorganizowanej i odpowiedzialnej osoby:

-posiadającej umiejętność pracy w zespole;
-chętnej do nauki;
-dyspozycyjnej, zaangażowanej;
-zainteresowanej pracą na pełny etat w systemie zmianowym.

Mile widziane:

-doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku;
-aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.

Oferujemy:

-stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
-dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do Karty Multisport, uprawniającej do korzystania z centrów fitness, siłowni, basenów;
-poznanie najlepszych standardów pracy w gastronomii;
-interesującą pracę w gronie profesjonalistów;
-dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
-możliwość rozwoju i awansu w ramach całej sieci Qubus Hotel.

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2 ub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=7cc08afe2f7b49fe98b7f965ba1cf290
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21027
qubus hotel legnica zatrudni pokojową
21.07.2016.
Do naszego czterogwiazdkowego hotelu w Legnicy poszukujemy osoby zorganizowanej i odpowiedzialnej zainteresowanej stałą pracą, na stanowisku:

Pokojowa/Pracownik Służby Pięter

Od kandydatek/kandydatów oczekujemy:
• dokładności i dobrej organizacji pracy;
• umiejętności pracy w zespole;
• gotowości i braku przeciwwskazań do pracy fizycznej;
• minimum podstawowej znajomości języka angielskiego;
• doświadczenie na podobnym stanowisku będzie mile widziane.

Obowiązki na stanowisku:
• utrzymanie porządku w pokojach hotelowych, korytarzach oraz pomieszczeniach wspólnych znajdujących się na terenie hotelu, zgodnie z wymogami i standardami pracy w sieci Qubus Hotel.

Oferujemy:
• atrakcyjne warunki zatrudnienia;
• pracę w gronie profesjonalistów;
• dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
• możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2 lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=8ceeb58744394b9d9d24581b284aae3b
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21026
qubus hotel legnica zatrudni kelnera/kę
21.07.2016.
****Qubus Hotel w Legnicy poszukuje osoby zainteresowanej pracą na podstawie umowy zlecenia posiadającej:

-komunikatywną znajomość języka angielskiego;
-łatwość nawiązywania kontaktów i dobrą organizację pracy;
-gotowość do pracy wieczorami oraz w weekendy;
-wykształcenie m.in średnie.

Mile widziane:
doświadczenie na stanowisku Kelnera/ki-Barmana/ki.

Oferujemy:
-pracę na podstawie umowy cywilnoprawnej - umowy zlecenia
-elastyczne godziny pracy
-pracę w gronie profesjonalistów
-możliwość rozwoju i awansu dla najlepszych

CV prosimy składać w Recepcji Hotelu w Legnicy Skarbowa 2; lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=9ec8613e463c414c88b562f7bc7a1165
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21025
qubus hotel legnica zatrudni kucharza
21.07.2016.
Poszukujemy do pracy w Qubus Hotel Legnica osoby na stanowisko: Kucharz.

Oferujemy:

- stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
- szkolenia wdrożeniowe na start;
- dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport, umożliwiającej korzystanie z zajęć sportowo-rekreacyjnych;
- pracę w gronie profesjonalistów;
- dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
- udział w konkursach kulinarnych;
- możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

Oczekujemy:

- doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku;
- chęci do nauki i rozwoju zawodowego;
- dobrej organizacji pracy;
- gotowości do pracy w systemie zmianowym.

Mile widziane:

- wykształcenie gastronomiczne.

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2 ub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=6d3cf9328a644c62ad662ba70d432f38
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21024
qubus hotel legnica zatrudni portiera
21.07.2016.
Do czterogwiazdkowego hotelu w Legnicy poszukujemy odpowiedzialnej i zorganizowanej osoby na stanowisko PORTIER, posiadającej:

• wykształcenie minimum średnie,
• prawo jazdy kat. B,
• gotowość do pracy w systemie zmianowym, także w weekendy oraz w godzinach nocnych,
• znajomość języka angielskiego lub/i języka niemieckiego w stopniu komunikatywnym,
• wysoką kulturę osobistą.

Zadania na stanowisku:
• obsługa gości w zakresie transportu bagaży,
• pomoc w pracy recepcji,
• drobne prace porządkowe,
• monitoring hotelu.

Oferujemy:
• stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
• dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport, uprawniającej do korzystania z centrów fitness, siłowni, basenów,
• pracę w gronie profesjonalistów,
• dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS,

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu Legnica ul. Skarbowa 2 lub przesłać korzystając z formularza zawartego na stronie https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=9017b584b0da466ab47b6bc12d039c9c
Więcej informacji na temat firmy, naszej kultury organizacyjnej, a także wartości, którymi się kierujemy można znaleźć na naszej stronie www.qubushotel.com

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz.926 ze zm.).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21023
firma głotech poszukuje pracowników
21.07.2016.

Firma Głotech Sp. z o.o. specjalizuje się kompleksową obsługą samochodów osobowych, ciężarowych, dostawczych i innych. Możemy pochwalić się wykwalifikowaną kadrą mechaników i wieloletnim doświadczeniem w naprawie aut różnych marek. Wykonujemy również naprawy m.in. autobusów, ciągników siodłowych i innych pojazdów specjalnych. Nasze zalety to: doświadczona grupa ludzi oraz specjalistyczny sprzęt.
Firma Głotech Sp. z o.o. poszukuje obecnie pracowników na następujące stanowiska:
1. Mechanik pojazdów:
Od mechaników pojazdów wymagamy chęci do pracy, sumienności, dokładności. Mile widziane osoby, które posiadają fach w ręku lub chcą poszerzać dotychczas zdobytą wiedzę. Oferujemy kursy doszkalające, stałe godziny pracy, pracę przy pomocy najlepszych narzędzi. Minimalne wymagania kwalifikacyjne to 2 lata pracy na stanowisku mechanik oraz praktyczne umiejętności w zakresie napraw:
- silników,
- zawieszenia,
- układów kierowniczych,
- układów hamulcowych,
- układów klimatyzacji.

2. Pracownik biura obsługi klienta:
Pracownik biura obsługi klienta winien posiadać zdolności z zakresu obsługi klienta (także telefonicznie), umiejętność obsługi komputera oraz wiedzę z zakresu podstaw budowy pojazdów. Wymagane wykształcenie średnie, mile widziane - o kierunku samochodowym. Poszukujemy osoby dobrze zorganizowanej oraz łatwo nawiązującej kontakty z klientami i kontrahentami.

3. Magazynier-zaopatrzeniowiec:
Od osoby starającej się o posadę na stanowisku magazynier-zaopatrzeniowiec wymagamy posiadania prawa jazdy kategorii B, zaangażowania, uczciwości oraz umiejętności odpowiedniego planowania i organizowania czasu pracy. Podczas realizacji zleceń zapewniamy samochód służbowy.

Zapraszamy wszystkie osoby chętne do pracy w dynamicznie rozwijającej się firmie, o ugruntowanej pozycji na rynku lokalnym. Ze swojej strony natomiast oferujemy umowę o pracę na pełen etat, możliwość rozwoju zawodowego poprzez organizowanie kursów, pracę w świetnym zespole oraz narzędzia niezbędne do pracy - umożliwiające naprawę przeróżnych usterek. Zapewniamy również umowę o pracę oraz wynagrodzenie adekwatne do posiadanej wiedzy i umiejętności. Aplikacje zawierające CV prosimy przesyłać na adres e-mailowy firmy: glotech@glotech.com.pl lub złożyć w sekretariacie firmy przy ul. Piastowskiej 5 w Głogowie. Zapraszamy.

W treści aplikacji należy umieścić klauzulę:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji w firmie Głotech Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 883.)

Osobom nadsyłającym ofertę zapewniamy pełną dyskrecję oraz zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami. Brak informacji do 30 dni od złożenia oferty oznacza, że oferta nie została przyjęta.
Telefon: 76 835 00 66
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama