POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
20
Sierpnia 2017
Niedziela
Imieniny obchodzą:
Bernard, Jan,
Sobiesław
Do końca roku 133 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 563 Strona 1 z 19
zatrudnię
ID: 22645
wynajem miejsca - stylizacja paznokci
19.08.2017.
Wydzierżawię miejsce w salonie fryzjerskim na prowadzenie usług związanych ze stylizacją paznokci.
Salon Fryzjerski, ul. Wołodyjowskiego 14, Polkowice, dodatkowe informacje na telefon kontaktowy 600242378.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 600242378
zatrudnię
ID: 22642
zatrudnię pomoc kuchenną głogów
18.08.2017.
Zatrudnię panią do pomocy w kuchni w barze z polską kuchnią w Głogowie.
- praca od poniedziałku do piątku od 11:00 do 19:00
- pomoc w wydawaniu posiłków
- obieranie warzyw, mycie naczyń, sprzątnie.

Wymagania: książeczka sanepidowska, obrotność, dobra organizacja i pracowitość.

Zainteresowane panie proszę o kontakt telefoniczny 577 753 228
Telefon: 577 753 228
zatrudnię
ID: 22641
główny księgowy - nie aktualne
18.08.2017.
Ogłoszenie zamieszczone w dniu 18.08.2017r., na Głównego Księgowego w firmie RAGEN Sp. z o.o. jest nieaktualne
Telefon: 537-83-10-10
zatrudnię
ID: 22640
diagnosta samochodowy
18.08.2017.
FIRMA AUTO STYL AUTO SERWIS we Wschowie poszukuje osoby na stanowisko:
Diagnosty Samochodowego

Oferujemy:

Przejrzyste zasady wynagrodzenia
Pracę w stabilnej firmie działającej na rynku od ponad 15 lat
Pracę w przyjaznej atmosferze wśród diagnostów z dużym doświadczeniem
Szefa otwartego na pomysły pracowników

Wymagania:

Wykonywanie badań technicznych pojazdów.
Uprawnienia do wykonywania zawodu diagnosty samochodowego
Asertywność
Dokładność
Komunikatywność
Chęć do pracy
Kontakt telefoniczny W. Dul 601 576 894
Telefon: 601576894
zatrudnię
ID: 22639
główny księgowy
18.08.2017.
Firma budowlana z Głogowa zatrudni osobę na stanowisko Główny Księgowy.

Wymagania:
Doświadczenie w pracy min. 5 lat
Praktyczna znajomość ustawy o podatku VAT, podatku dochodowym od osób prawnych,
Bardzo dobra znajomość Ustawy o Rachunkowości oraz umiejętność prawidłowego interpretowania i stosowania,
Sporządzanie sprawozdań do GUS-u,
Czynny udział w: zamknięciu miesiąca; tworzeniu sprawozdań finansowych; deklaracji podatkowych,
Umiejętności analityczne,
Bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, rzetelność,
Umiejętność obsługi urządzeń biurowych,
Praktyczna znajomość pakietu MS Office, Rewizor,
Samodzielność, odpowiedzialność i terminowość świadczonych usług,

Oferujemy:
Pracę na cały etat,
Atrakcyjne wynagrodzenie,
Szkolenia,
Przyjazną atmosferę prac,

Informacje dodatkowe:
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV wraz z klauzulą: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.” na adres mailowy: biuro@ragenglogow.pl, osobiście w sekretariacie Spółki lub pocztą na adres: RAGEN Sp. z o.o. ul. Sikorskiego 48,
67 – 200 Głogów.
Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się
z wybranymi kandydatami.
Więcej informacji pod numerem telefony 537-83-10-10
Telefon: 537-83-10-10
zatrudnię
ID: 22638
rolnictwo
17.08.2017.
zatrudnię osoby z głogowa lub okolic do pracy w rolnictwie wszystkie informacje pod numerem 663935703
Telefon: 663935703
zatrudnię
ID: 22637
ccc s.a. - informatyk z j. niemieckim
17.08.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

w związku z szeroką ekspansją proponuje zatrudnienie na stanowisku:

Informatyk
z językiem niemieckim
Miejsce pracy: Polkowice


Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

-wsparcie użytkowników z salonów sprzedaży na rynkach niemieckojęzycznych i anglojęzycznych,
-bieżące rozwiązywanie zgłaszanych problemów użytkowników z rynków niemieckojęzycznych i anglojęzycznych,
-instalację i serwis sprzętu komputerowego oraz oprogramowania w salonach sprzedaży CCC na terenie Europy Zachodniej,
-współpracę z zewnętrznymi dostawcami usług informatycznych,
-bieżące prace w zakresie infrastruktury IT w salonach sprzedaży CCC na terenie Europy Zachodniej.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-biegła znajomość systemów operacyjnych Microsoft,
-biegła znajomość języka niemieckiego,
-bardzo dobra znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem,
-wykształcenie wyższe (kierunki informatyczne lub pokrewne),
-umiejętność serwisowania sprzętu komputerowego,
-prawo jazdy kat. B.,
-umiejętność pracy pod presją czasu,
-dyspozycyjność oraz gotowość do wyjazdów służbowych,
-umiejętność efektywnej pracy w zespole.

Oferujemy:

-pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl,
-kurs językowy na terenie firmy.

Osoby zainteresowane ofertą pracy prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22636
ccc s.a. - informatyk
17.08.2017.
CCC - niekwestionowany lider na rynku obuwniczym

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:
INFORMATYK
Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
-nadzór nad komputerami i urządzeniami biurowymi w Centrali i Salonach,
-rozwiązywanie bieżących problemów użytkowników,
-bieżące prace w zakresie struktury IT,
-wdrażanie korporacyjnych standardów IT.

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-biegła znajomość systemów operacyjnych: Windows XP, Windows 7, Windows 8,
-znajomość języka angielskiego na poziomie min. komunikatywnym,
-wykształcenie wyższe (kierunki informatyczne lub pokrewne),
-umiejętność serwisowania sprzętu komputerowego,
-prawo jazdy kat. B.,
-umiejętność pracy pod presją czasu,
-chęć podejmowania nowych wyzwań zawodowych, otwartość na wiedzę i nowe umiejętności,
-dyspozycyjność oraz gotowość do wyjazdów służbowych,
-umiejętność efektywnej pracy w zespole.

Oferujemy:

-pracę w bardzo szybko rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-uczestniczenie w dynamicznym rozwoju firmy oraz w wielu ciekawych projektach,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22635
operator maszyn
17.08.2017.

EURO-COMFORT SP. Z O. O. DO ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO W LESZNIE ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO:

OPERATOR MASZYN (do przyuczenia)

ZATRUDNIONA OSOBA BĘDZIE ODPOWIADAŁA ZA:

- ZAPEWNIENIE PRAWIDŁOWEJ PRACY MASZYNY
- OBSŁUGĘ MASZYN
- DBANIE O JAKOŚĆ I TERMINOWOŚĆ PRAC

OFERUJEMY:

- WYNAGRODZENIE ADEKWATNE DO KWALIFIKACJI I WYKONYWANEJ PRACY
- STABILNE ZATRUDNIENIE NA PODSTAWIE UMOWY O PRACĘ
- ZAPLECZE SOCJALNE ORAZ ŚWIADCZENIA Z FUNDUSZU SOCJALNEGO
- DODATKOWE UBEZPIECZENIE DLA PRACOWNIKÓW I CZŁONKÓW RODZIN (RÓWNIEŻ DZIECI)
- BEZPŁATNY DOWÓZ PRACOWNIKÓW Z KIERUNKÓW: GÓRA, WSCHOWA, KROBIA, BUCZ, KOŚCIAN, BOREK, KRZYWIŃ, PONIEC, GOSTYŃ, ŚREM, RAWICZ, GŁOGÓW


ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE CV NA ADRES:

EURO-COMFORT SP. Z O. O.
UL. SPÓŁDZIELCZA 49
64-100 LESZNO
LUB ADRES E-MAIL: rekrutacja@euro-comfort.pl

Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 52 52 154
zatrudnię
ID: 22634
studio figura szukamy pracownika
16.08.2017.
Ze względu na dynamiczny rozwój poszukujemy energicznej osoby, lubiącej wyzwania i świetnie radzącej sobie w pracy z ludźmi w charakterze konsultanta zabiegowego - wykonywanie zabiegów kosmetycznych na ciało i twarz w strefie Wellnes&Spa
Jesteśmy licencjonowanym gabinetem modelowania sylwetki działającym w koncepcie międzynarodowej firmy Studio Figura International, która posiada 11 letnie doświadczenie i ponad 800 gabinetów partnerskich na całym świecie. Naszym celem jest dawanie klientkom rezultatów z dziedziny modelowania sylwetki i zdrowego trybu życia.
Korzyści: 📈📈
umowa o pracę 📄
atrakcyjny system wynagradzania💸
udział w szkoleniach 👩‍💼
normowane godziny pracy ⏰
praca w stabilnej, rozwijającej się oraz odpowiedzialnej firmie
możliwości rozwoju zawodowego i osobistego
miła i przyjazna atmosfera
praca w pięknym wnętrzu tylko z kobietami 👩
Oczekiwania:
wykształcenie minimum średnie - kosmetyczne ( niekoniecznie z doświadczeniem- zapewniamy szkolenie)
komunikatywność 🗣️
umiejętność pracy w zespole 👥👤👥
doskonała organizacja pracy 📑📚
zaangażowanie w pracę i pozytywne nastawienie do życia
wysoka kultura osobista 👩
umiejętność budowania relacji z klientkami 😍
miła aparycja 💪
Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane zgłoszenia.
Prosimy o przesyłanie CV ze zdjęciem na adres: magdalena_chudzik@wp.pl
Chcesz wiedzieć więcej zadzwoń 796 260 406
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 796260406
zatrudnię
ID: 22633
cinema3d - kierownik kina
16.08.2017.
CINEMA 3D S.A. – działający od kilku lat na polskim rynku operator kinowy, do kina w Głogowie, poszukuje pracownika na stanowisko:

Kierownik Kina (praca zmianowa) – nr ref. KIER/GLO/2017

Zakres obowiązków:
- zarządzenie obiektem oraz koordynacja pracy podległych pracowników,
- raportowanie do centrali zgodnie z przyjętymi standardami,
- szkolenie, rozliczanie i delegowanie zadań podległym pracownikom,
- czuwanie nad prawidłowością projekcji filmowych,
- szereg innych czynności związanych z zapewnieniem zgodnego ze standardami funkcjonowania obiektu,
- dbanie o pozytywny wizerunek.

Wymagania:
- wykształcenie co najmniej średnie,
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników,
- bardzo dobra znajomość obsługi komputera i pakietu biurowego MS Office,
- dyspozycyjność,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- umiejętność pracy w zespole,
- bardzo wysoka kultura osobista,
- aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno–epidemiologicznych.

Oferujemy:
- ciekawą, pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- atrakcyjne warunki pracy,
- stabilność zatrudnienia,
- niezbędne narzędzia pracy.


Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV ze zdjęciem w terminie do 31. sierpnia 2017. na adres e-mail: rekrutacja.glogow@cinema3d.pl

Zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

W aplikacji prosimy zawrzeć klauzulę:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.97,Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 883).”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 539979420
zatrudnię
ID: 22631
kurs specjalista ds. kadr i płac
16.08.2017.
*****Jesteśmy PLACÓWKĄ OŚWIATOWĄ !
** Szkolimy już ponad 25 lat!

Następny SIERPNIOWY wakacyjny KURS DLA STUDENTÓW, ABSOLWENTÓW SZKÓŁ,
OSÓB PRACUJĄCYCH i BEZROBOTNYCH oraz INNYCH ZAINTERESOWANYCH >>

Nabór na ostatnie miejsca!

* KURS "Specjalisty ds.KADR i PŁAC" - kurs w cenie konkurencyjnej 395.oo zł
brutto za całość! - 40 godzin

(SKRYPTY w cenie kursu, za które tradycyjnie
nie pobieramy dodatkowej opłaty! )

Zapisy w godz. 11 -17.oo
Tel. 65/ 520-56-46

* Płatność ratalna!
* Zniżki dla studentów i osób bezrobotnych!

KURSY-SZKOLENIA
UNIWERSYTET ROBOTNICZY
64-100 LESZNO * ul.Sienkiewicza 9
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

________________________________
>>> ZAPRASZAMY <<< >>>>>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię
ID: 22630
kursy zawodowe na uprawnienia - zapisy
16.08.2017.
Jesteśmy PLACÓWKĄ OSWIATOWĄ>> SZKOLIMY już ponad 25 LAT ! >>>>>>>

>>>> Ukończyłeś szkołę - masz zawód lecz nie posiadasz UPRAWNIEŃ ? >>>
>> Zapisz się na WAKACYJNY KURS!

> KURS Operatora Wózków widłowych podnośnikowych (spalinowe, elektryczne, gazowe)
z UPRAWNIENIAMI Wymiany Butli gaz.

* KURS Elektryka do 1 kV i powyżej + Agregaty prądotwórcze

* Palaczy Kotłów c.o. (na paliwa stałe, olej, gaz)

* Operatora Suwnic, Podnośników koszowych, wciągarek i innych urządzeń UDT

* Zapisy na
egzaminy celem aktualizacji posiadanych już
UPRAWNIEŃ GR.1, GR.2 i GR.3 (DOZORU, EKSPLOATACJI) - ważność 5 lat


ORAZ
inne wg OFERTY:
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 - 17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

KURSY-SZKOLENIA-UPRAWNIENIA
UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>>> PŁATNOŚĆ RATALNA !
>>> ZNIŻKI dla osób bezrobotnych!

>>>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 56 46
zatrudnię
ID: 22628
dodatkowa praca
15.08.2017.
Chcesz dorobić. Dodatkowa praca. Umowa zlecenie. Potrzebni pracownicy do przygotowania imprez sportowo-rekreacyjnych pod względem technicznym oraz porządkowym. Praca o różnych porach dnia i różnych dniach tygodnia. Nie trzeba posiadać specjalnych umiejętności. Praca na umowę zlecenie 14 złotych na godzinę brutto. Informacja w dni robocze 7-15 Jerzy techniczny@rcslubin.pl 767561106 lub Kasia 767561105, 607 836 885 kasia.techniczny@rcslubin.pl
Zapraszamy do współpracy
Telefon: 663745747
zatrudnię
ID: 22627
stróż nocny
15.08.2017.
Zatrudnię stróża nocnego do Obiektu w Polkowicach.
Wszelkie informacje i szczegóły pod podanym numerem telefonu. mile widziany Emeryt lub Rencista :)
Telefon: 667-883-641
zatrudnię
ID: 22625
restauracja kfc polkowice poszukuje prac
14.08.2017.
W KFC stawiamy na ludzi, bo to dzięki nim nasi Goście codziennie wychodzą z naszych restauracji zadowoleni. Każda przygotowana kanapka czy napój smakują tak dobrze dzięki wspaniałym ludziom, którzy ciężko pracują i dokładają wszelkich starań, żeby dostarczyć Gościom jak najlepsze produkty. Jeżeli jesteś osobą otwartą, ceniącą sobie dobrą atmosferę w pracy, a do tego lubisz pracę zespołową – czekamy właśnie na Ciebie!

Chcesz zostać Pracownikiem restauracji KFC Polkowice?

U nas:

· Poznasz kogoś fajnego. Będziesz częścią zgranej i wesołej paczki!

· Dostaniesz coś ekstra. Mamy nagrody i premie dla najlepszych!

· Jeśli chcesz, zostaniesz menadżerem restauracji. Awans po kilku miesiącach pracy? Wszystko w Twoich rękach! U nas 80% awansów odbywa się wewnętrznie.

· Otrzymasz ulubione produkty KFC w super cenach. Nasi współpracownicy i przyjaciele płacą dużo mniej!

· Zrelaksujesz się i odpoczniesz po pracy. Bez problemu, dzięki bogatej ofercie programu kafeterii!

· Będziesz mógł doskonalić swoje umiejętności. W KFC oferujemy solidne szkolenia na każdym szczeblu.

· Otrzymasz od nas stabilne zatrudnienie. W KFC gwarantujemy pensję na czas. Dotrzymujemy słowa!

Chcesz wiedzieć więcej?
Czekamy właśnie na Ciebie!
Aplikuj!
Telefon: 572 508 797
zatrudnię
ID: 22624
rolnictwo
14.08.2017.
zatrudnię osoby do pracy sezonowej w rolnictwie z głogowa lub okolic. telefon 663935703
Telefon: 663935703
zatrudnię
ID: 22621
kucharz
14.08.2017.
Poszukujemy osobę na stanowisko kucharza w przedszkolu. Wymagane kwalifikacje do pracy w zawodzie kucharza i/lub doświadczenie w pracy w kuchni. Wszelkie informacje pod nr tel 792791444
Telefon: 792791444
zatrudnię
ID: 22620
zatrudnimy do sprzątania sklepu glogovia
14.08.2017.
Witam,
Zatrudnię osobę do sprzątania sklepu odzieżowego mieszczącego się w Galerii Glogovia.
Praca odbywa się 3 dni w tygodniu: wtorek, czwartek, sobota w godzinach: 7:00-9:00. Osoby chętne proszę o kontakt na numer: 792-012-529, Pozdrawiam
Telefon: 792012529
zatrudnię
ID: 22619
praca dla cieśli i zbrojarzy !!
14.08.2017.
ZATRUDNIĘ CIEŚLI I ZBROJARZY , PRACA NA TERENIE HUTY MIEDZI GŁOGÓW!! GWARANTUJEMY UMOWĘ O PRACE ORAZ WYSOKIE ZAROBKI. WIĘCEJ INFORMACJI POD NR TEL. 511 771 302
Telefon: 511771302
zatrudnię
ID: 22618
sprzedawca- mechanik poszukiwany
13.08.2017.
Firma PILMAR - dealer STIHL , 59-300 Lubin , ul.Malachitowa 3 , zatrudni pracownika na stanowisko sprzedawca-mechanik .CV proszę składać osobiście lub email : biuro@pilmar.pl
Telefon: 768442200
zatrudnię
ID: 22613
elektryk
11.08.2017.
Zatrudnię elektryka do pracy w delegacji w Niemczech. Krótkie zlecenie lub na dłuższy okres. Umowa. Stawki niemieckie
Telefon: 602361094
szukam pracy
ID: 22612
opiekun osób starszych i niepełnosprawny
10.08.2017.

Przyjmę zlecenie opieki nad osobą starszą,niepełnosprawną. Posiadam wymagane doświadczenie. Jestem osobą odpowiedzialną, sumienną, dyskretną.
Zakres usług obejmuje;
-utrzymywanie higien (toaleta poranna,wieczorna),
-zapobieganie odleżynom,
-pampersowanie,
-przygotowywanie posiłków, karmienie,
-podawanie leków-nadzór,
-porządki-zakupy-spacery,
-inne czynności wynikające z indywidualnych potrzeb klienta
-wystawiam faktury vat (koszt faktury odliczany od podatku).
Opieka od poniedziałku do piątku, na życzenie klienta w weekendy i w godz. nocnych.
Tel.kom. 515 749 243
Telefon: 515749243
szukam pracy
ID: 22610
opiekun osób starszych
10.08.2017.

Przyjmę zlecenie opieki nad osobą starszą,niepełnosprawną. Posiadam wymagane doświadczenie. Jestem osobą odpowiedzialną, sumienną, dyskretną.
Zakres usług obejmuje;
-utrzymywanie higien (toaleta poranna,wieczorna),
-zapobieganie odleżynom,
-pampersowanie,
-przygotowywanie posiłków, karmienie,
-podawanie leków-nadzór,
-porządki-zakupy-spacery,
-inne czynności wynikające z indywidualnych potrzeb klienta
-wystawiam faktury vat (koszt faktury odliczany od podatku).
Opieka od poniedziałku do piątku, na życzenie klienta w weekendy i w godz. nocnych.
Tel.kom. 515 749 243
Telefon: 515749243
zatrudnię
ID: 22609
zatrudnię kierowcę-magazyniera
10.08.2017.
ZATRUDNIĘ KIEROWCĘ-MAGAZYNIERA W SKLEPIE MEBLOWYM BRW PRZY UL. ARNIKOWEJ 4 W POLKOWICACH
CV PROSZĘ PRZESYŁAĆ NA ADRES BRWPOLKOWICE@WP.PL LUB OSOBIŚCIE W SALONIE
WYMAGANIA:
PRAWO JAZDY KAT B
Telefon: 694489487
zatrudnię
ID: 22608
zatrudnię kierowcę
10.08.2017.
Firma transportowa ze Wschowy zatrudni kierowcę kat.C+E.
Trasy Polska Niemcy Polska,
nowe zestawy Scania Krone.
Zarobki od 5-7 tysięcy.
Więcej informacji 601541566.
Telefon: 601541566
zatrudnię
ID: 22607
ccc s.a. - referent ds. towarowania
10.08.2017.
CCC niekwestionowany lider na rynku obuwniczym.

W związku z szeroką ekspansją proponujemy zatrudnienie na stanowisku:
REFERENT DS. TOWAROWANIA SKLEPÓW / ALOKATOR

Miejsce pracy: Polkowice

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

-codzienne zaopatrywanie salonów w odpowiedni asortyment oraz kontrolę stanów magazynowych salonów,
-wprowadzanie przecen towaru do systemu na podstawie otrzymywanych dokumentów od przełożonego,
-przygotowywanie i wydawanie dyspozycji przesunięcia towaru między salonami lub salonem a magazynami CCC,
-zabezpieczanie towaru dla nowo otwieranych salonów,
-cotygodniową, wnikliwą kontrolę i analizę poziomu zatowarowania salonów,
-cotygodniową kontrolę i analizę wyników sprzedaży na powierzonych salonach, wyciąganie wniosków i dążenie do maksymalizacji sprzedaży, współczynników i parametrów sprzedażowych,
-współtworzenie planów asortymentowych na kolejne sezony (raporty, sprawozdania),
-stały kontakt z Regionalnymi Kierownikami Sprzedaży,
-kontrolę sieci CCC poprzez systematyczne wyjazdy na salony (minimum raz na kwartał).

Od Kandydatów oczekujemy spełnienia następujących wymagań:

-doświadczenie w branży obuwniczej na podobnym stanowisku - mile widziane,
-wykształcenie wyższe (min. średnie),
-bardzo dobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego,
-znajomość obsługi komputera i programów pakietu MS Office,
-wysokie zdolności analityczne i logicznego myślenia,
-dyspozycyjność,
-zaangażowanie i samodzielność w działaniu,
-umiejętność współpracy w zespole i pozytywne, otwarte nastawienie.

Oferujemy:

-pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie, obecnej w 17 krajach i generującej >50% sprzedaży z zagranicy,
-bezpłatną, prywatną opiekę medyczną,
-zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
-możliwość zdobywania nowej wiedzy i poszerzania doświadczeń zawodowych,
-możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego oraz programu Benefit MultiSport,
-dodatkowe benefity w postaci kart rabatowych na zakupy w sieci CCC oraz w sklepie internetowym eobuwie.pl,
-kurs językowy na terenie firmy.

Wszystkie zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie aplikacji na adres mailowy: gracjana.wasik@ccc.eu wpisując w temacie wiadomości: Alokator.


Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi Kandydatami. Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 22606
pomoc kuchenna
10.08.2017.
Poszukujemy osobę na stanowisko pomocy kuchennej zarejestrowaną w urzędzie pracy do 30 roku życia. Wszelkie informacje pod nr tel 792791444
Telefon: 792791444
szukam pracy
ID: 22603
szukam pracy posiadam prawo jazdy c+e
09.08.2017.
witam jestem z Głogowa mam 30 lat szukam pracy na miejscu jako kierowca najlepiej na wywrotkę posiadam prawo jazdy c+e ,
Telefon: 696229059
zatrudnię
ID: 22602
zatrudnię mechanika
09.08.2017.
Serwis Ogumienia, Automechanika Edal, mieszczący się w Serbach, Główna 14 (zaraz za stacją Orlen) poszukuje kandydata na stanowisko
MECHANIK
Oferujemy
Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na czas nieokreślony (po 3-miesięcznym okresie próbnym).
Ubezpieczenie grupowe.
Możliwość rozwoju i samorealizacji oraz poszerzania swojej wiedzy z zakresu motoryzacji.
Pracę w dynamicznym i profesjonalnym zespole.
Oczekujemy
Komunikatywności.
Dobrej organizacji pracy własnej.
Dokładności w działaniu.
Mile widziany staż pracy na stanowisku mechanik pojazdów samochodów.

Zainteresowane osoby mogą składać CV w formie elektronicznej; lukasz.czykirski@partneropony.pl lub osobiście w firmie – Głogów, Serby ul. Główna 14 (502 219 415)
Telefon: 502219415
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama