POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
4
Sierpnia 2015
Wtorek
Imieniny obchodzą:
Alfred, Dominik,
Maria, Protazy
Do końca roku 149 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 444 Strona 1 z 15
zatrudnię
ID: 19678
praca na stacji paliw
04.08.2015.
Zatrudnię (pełny etat) osobę na stanowisku "Pracownik Obsługi Klienta" na Stacja Paliw w Lubinie. Osoby zainteresowane proszę o wysłanie CV na podany adres email.
zatrudnię
ID: 19676
sprzedawca do monopolowego
03.08.2015.
Poszukujemy uczciwej,rzetelnej i szybko uczącej się osoby na stanowisko sprzedawcy do nowo otwartego sklepu monopolowego "AS"w rynku w Lubinie.Praca dwuzmianowa(również w weekendy).Aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych będą dodatkowym atutem.Więcej informacji pod nr tel.76 8440204
Telefon: 791-391-939
zatrudnię
ID: 19673
specjalista ds. planowania produkcji
03.08.2015.
Głogowska firma STOLAR Wintergardens.pl z wieloletnim doświadczeniem w sprzedaży ogrodów zimowych i stolarki okiennej poszukuje osoby na stanowisko Specjalista ds. Planowania Produkcji z językiem niemiecki.

Charakterystyka stanowiska
Do zadań osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało planowanie produkcji w oparciu o założenia przygotowane przez klienta, monitorowanie przebiegu produkcji w odniesieniu do przygotowanych planów. Specjalista ds. Planowania Produkcji zamawia materiały niezbędne do procesu produkcji, czuwa nad stanami magazynowymi, weryfikuje możliwości produkcyjne zakładu.
Ponadto do zadań pracownika będzie należało m.in. przygotowywanie ofert handlowych w oparciu o standardy firmy oraz potrzeby klienta, uczestniczenie w wyjazdach zagranicznych - pomiarowych i montażowych, aktywny wkład w tworzenie dobrego wizerunku firmy na rynku polskim i zagranicznym.

Wymagania
Poszukujemy osoby z dobrą znajomością języka niemieckiego, posiadającą wykształcenie min. średnie (mile widziane wyższe techniczne), prawo jazdy kat. B, znającą obsługę komputera.

Osoba ta powinna cechować się zdolnościami negocjacyjnymi, odpowiedzialnością, sumiennością, komunikatywnością, kreatywnością, samodzielnością, wysoką kulturą osobistą oraz przedsiębiorczością, a także umiejętnościami strategicznymi i być odpornym na stres.
Dodatkowym atutem będzie doświadczenie w branży stolarki okiennej PVC/ aluminium.

Warunki pracy

Miejscem pracy jest biuro oraz wyjazdy handlowe, pomiarowe i montażowe. Stanowisko samodzielne, pod nadzorem.
Oferujemy
Zatrudnienie w ramach umowy o pracę. Praca od poniedziałku do piątku w godz. 8.00-16.00. Wysokie wynagrodzenie - uzależnione od posiadanych umiejętności. Pełen zakres szkoleń w tematyce branżowej. Profesjonalne narzędzia pracy (telefon służbowy, ipad)

Oferty należy przesłać na adres e-mail biuro@wintergardens.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768340605
zatrudnię
ID: 19672
specjalista ubezpieczeniowo-finansowy
03.08.2015.
W związku z nową strategią sprzedaży jedna z największych firm ubezpieczeniowych w Polsce
poszukuje kandydatów na stanowisko:

Specjalista Ubezpieczeniowo-Finansowy
(Miejsce pracy: Głogów i okolice)

Oferujemy:
 atrakcyjne wynagrodzenie powiązane z osiąganymi wynikami,
 możliwość sprzedaży nowoczesnych produktów z zakresu ubezpieczeń na życie,
 wsparcie bazą klientów,
 profesjonalny system szkoleń,
 możliwość rozwoju zawodowego i jasno określoną ścieżkę kariery,
 współpracę w oparciu o umowę agencyjną ze stabilną finansowo firmą.

Oczekujemy:
 minimum średniego wykształcenia,
 popartego sukcesami doświadczenia w sprzedaży i/lub obsłudze klienta,
 samodzielności w działaniu,
 łatwości w nawiązywaniu kontaktów,
 wysokiej kultury osobistej,
 entuzjazmu i zaangażowania w wykonywaną pracę,
 chęci podnoszenia swoich kwalifikacji.

Prześlij CV i list motywacyjny na adres: radekb1975@wp.pl

Termin składania aplikacji: 15.08.2015 r.
Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz U nr 133 poz. 833)”.
Telefon: 735951588
zatrudnię
ID: 19664
1500zł netto + wysoka premia!
03.08.2015.
Uwaga! Poszukujemy na stanowisko: PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO.

Podstawa (1500zł netto) + premia (Nawet do 3000zł netto)

Nie wymagamy doświadczenia ani własnego samochodu!

Oferujemy: samochód służbowy, profesjonalne szkolenia, ATRAKCYJNE ZAROBKI (1500zł netto podstawy) + PREMIE OD WYNIKÓW (nawet do 3000zł netto!) a także MOŻLIWOŚĆ AWANSU!

Oczekujemy: Prawo jazdy, umiejętność podejmowania samodzielnych decyzji i zaangażowania

CV proszę składać na adres: przedstawiciel@projektmok.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19663
qubus hotel w legnicy zatrudni kucharza
03.08.2015.
Do naszego hotelu w Legnicy poszukujemy zorganizowanej i odpowiedzialnej osoby posiadającej:

-wykształcenie gastronomiczne;
-umiejętność pracy w zespole;
-gotowość do pracy w systemie zmianowym;
-chęć nauki i rozwoju zawodowego.

Mile widziane:

-doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku.

Oferujemy:

-stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
-poznanie najlepszych standardów pracy w gastronomii;
-udział w szkoleniach, konkursach kulinarnych;
-dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport, uprawniającej do korzystania z centrów fitness, siłowni, basenów;
-interesującą pracę w gronie profesjonalistów;
-dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
- możliwość rozwoju i awansu w ramach całej sieci Qubus Hotel.

CV prosimy dostarczyć do Recepcji Hotelu ul. Skarbowa 2 lub przesłać korzystając z formularza aplikacyjnego zawartego na stronie http://www.qubushotel.com/pl/praca/

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29. 08. 1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm. ).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19662
pracownik ogólnobudowlany
03.08.2015.
Przyjmę do pracy pracownika ogólnobudowlanego z doświadczeniem.
Więcej informacji pod nr telefonu: 721345184
Telefon: 721345184
szukam pracy
ID: 19661
niepełnosprawny rencista szuka pracy
02.08.2015.
Rencista 54 lata z umiarkowanym stopniem niepełnosprawności szuka pracy w Głogowie.
Telefon: 660 843 581
zatrudnię
ID: 19655
ogrodnik gütersloh- od zaraz
30.07.2015.
PLjob Sp. z o.o. Sp.k. jest licencjonowaną Agencją Pracy Tymczasowej wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr. 9121

W chwili obecnej, dla jednego z naszych Klientów, niemieckiej firmy świadczącej usługi w zakresie ogrodnictwa, poszukujemy osoby na stanowisko: Ogrodnik

Obowiązki:
Do obowiązków należeć będzie zagospodarowywanie oraz pielęgnacja obszarów zieleni i krajobrazu oraz drobne prace budowlane.

Wymagania:
- minimum komunikatywna znajomość języka niemieckiego
- doświadczenie w pracach ogrodniczych
- dobra kondycja fizyczna
- własna działalność w Polsce

Oferta:
- legalne zatrudnienie
- dobre warunki finansowe (13,5 Euro/h- stawka netto),
- zapewnione bezpłatne zakwaterowanie
- praca od zaraz do połowy grudnia
- miejscowość Gütersloh
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768313223
zatrudnię
ID: 19653
przedstawiciel handlowy - praca!
30.07.2015.
Uwaga! Miejski Operator Komunikacyjny szuka pracowników na stanowisko: PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO.

Nie wymagamy doświadczenia ani własnego samochodu!

Oferujemy: samochód służbowy, profesjonalne szkolenia, ATRAKCYJNE ZAROBKI + PREMIE OD WYNIKÓW a także MOŻLIWOŚĆ AWANSU!

Oczekujemy: Prawo jazdy, umiejętność podejmowania samodzielnych decyzji i zaangażowania

CV proszę wysyłać na adres: rekrutacja@projektmok.pl
zatrudnię
ID: 19651
kierownik apteki
29.07.2015.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Kierownik apteki
Miejsce pracy: Lubin
NR REF. S/130/15

Zakres obowiązków:

- nadzór merytoryczny i fachowy nad działalnością apteki,
- organizacja pracy i zarządzanie zespołem,
- sprawdzanie recept pod względem formalnym i merytorycznym,
- nadzór nad prawidłowym przyjęciem dostawy i zgodnością zamówień,
- monitorowanie dat ważności i rotacji preparatów w magazynie apteki.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe farmaceutyczne,
- staż co najmniej 5 lat w zawodzie farmaceuty,
- wiedza w zakresie procedur specyficznych dla sektora farmacji,
- umiejętność zarządzania zespołem,
- dobra organizacja pracy,
- zaangażowanie,
- odpowiedzialność.

Oferujemy:

- umowę o pracę,
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
- stabilne zatrudnienie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19650
doradca klienta w salonie plusa
29.07.2015.
Salon Plusa na Starym Mieście w Głogowie, zatrudni osobę na stanowisko Doradca Klienta
w dziale handlowym.
CV z załączonym zdjęciem i listem motywacyjnym prosimy składać w Salonie Plusa w Głogowie, ul. Garncarska 7 (Stare Miasto), Tel. 76 835 68 26, lub na skrzynkę mailową: elmeco@onet.pl
Telefon: 601211619
zatrudnię
ID: 19649
praca: konsultant ds. obsługi klienta
29.07.2015.
Miejski Operator Komunikacyjny zatrudni na stanowisko: Konsultanta ds. obsługi klienta

Twoim zadaniem będzie:
- Telefoniczny kontakt z klientami
- Dostosowanie oferty do potrzeb klienta
- Umawianie klientów na spotkanie z przedstawicielem
- Brak planów sprzedażowych!

Nie musisz mieć doświadczenia!
My wszystkiego Cię nauczymy!

Gwarantujemy:
- Szkolenia teoretyczne i praktyczne a także nieustanne wsparcie merytoryczne
- Stabilną pracę w młodym i energicznym zespole
- Stałą godzinówkę + premie
- Możliwość awansu

CV PROSZĘ WYSYŁAĆ NA ADRES: praca@projektmok.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19648
nauczyciel przedszkola z językiem ang.
28.07.2015.
Językowe Przedszkole w Głogowie poszukuje nauczyciela nauczania wczesnoszkolnego z językiem angielskim do pracy w przedszkolu od 1 września.
Cv prosimy przesyłać na nasz adres mailowy, wybrane osoby zaprosimy na rozmowę wstępną
zatrudnię
ID: 19644
obsługa kina helios
27.07.2015.
Kino Helios, poszukuje uczniów/studentów chętnych do pracy przy obsłudze kina. Forma zatrudnienia: umowa- zlecenie. Zakres obowiązków: Obsługa kas biletowych, przygotowanie i sprzedaż artykułów spożywczych w kawiarni i barach, obsługa sal kinowych. Podstawowe warunki, jakie powinni spełniać kandydaci: o uczeń /student w wieku do 26 lat o samodzielność o umiejętność pracy w zespole o komunikatywność i ukierunkowanie na klienta o dyspozycyjność o zaangażowanie Zainteresowani proszeni są o przesyłanie aplikacji (CV koniecznie ze zdjęciem + list motywacyjny) na adres lubin@helios.pl lub pozostawić w kasie kina Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Telefon: 722-382-329
zatrudnię
ID: 19638
firma produkcyjna zatrudni szlifierzy
24.07.2015.
Firma produkcyjna poszukuje SZLIFIERZY.
Miejsce pracy : Szlichtyngowa

Wymagana podstawowa znajomość obsługi narzędzi ręcznych i małych elektronarzędzi, zaangażowanie w pracę oraz umiejętność dobrej organizacji pracy.

Dokumenty aplikacyjne należy wysyłać na adres kontakt@cwindows.pl z dopiskiem "SZLIFIERZ"

Prosimy o dołączanie do korespondencji zgody na przetwarzanie danych osobowych w celu rekrutacji
zatrudnię
ID: 19637
firma produkcyjna zatrudni spawaczy
24.07.2015.
Firma produkcyjna poszukuje spawaczy.
Miejsce pracy : Szlichtyngowa

Wymagane uprawnienia spawacza oraz podstawowa znajomość obsługi narzędzi ręcznych i małych elektronarzędzi, zaangażowanie w pracę oraz umiejętność dobrej organizacji pracy.

Dokumenty aplikacyjne należy wysyłać na adres kontakt@cwindows.pl z dopiskiem "SPAWACZ"

Prosimy o dołączanie do korespondencji zgody na przetwarzanie danych osobowych w celu rekrutacji
zatrudnię
ID: 19635
ph - przedstawiciel handlowy zatrudnię
23.07.2015.
Poszukujemy do pracy na stanowisku PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO. Nie wymagamy doświadczenia ani własnego samochodu.
Gwarantujemy: SAMOCHÓD SŁUŻBOWY, PROFESJONALNE SZKOLENIA, ATRAKCYJNE ZAROBKI + PREMIE OD WYNIKÓW a także MOŻLIWOŚĆ AWANSU!
Wymagamy: Prawo jazdy i umiejętność podejmowania samodzielnych decyzji.

Aby umożliwić kontakt w procesie rekrutacji proszę składać CV na adres: rekrutacja@projektmok.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19632
markobus zatrudni kierowce kat. d
22.07.2015.
Zatrudnimy kierowcę autobusu Kat. D do pracy w na pełen etat z tytułu umowy o pracę.

Praca na dwie zmiany na linii Głogów - Wschowa - Leszno.


Wymagania

Wymagane aktualne:
* prawo jazdy kat. D,
* orzeczenie lekarskie,
* orzeczenie psychologiczne,
* świadectwo kwalifikacji na przewóz osób,
*świadectwo niekaralności.

zapraszamy do kontaktu



Telefon: 796328284; 696067964
zatrudnię
ID: 19631
malarz konstrukcji stalowych
22.07.2015.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Malarz konstrukcji stalowych
NR REF. S/129/15
Miejsce pracy: Głogów (Huta Miedzi)

Obowiązki na stanowisku pracy:

- malowanie agregatem malarskim,


Wymagania:

- doświadczenie zawodowe jako malarz ,
- dokładność,
- umiejętność pracy w zespole.


Oferujemy:

- zatrudnienie na umowę zlecenie,
- możliwość stałego zatrudnienia,
- pracę w firmie o ugruntowanej, stabilnej pozycji na rynku.



Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.


Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 19630
konsultant ds. obsługi klienta
22.07.2015.
Jeśli jesteś osobą komunikatywną i potrafisz zarażać innych swoją energią to dobrze trafiłeś/aś - Szukamy właśnie Ciebie!

Miejski Operator Komunikacyjny zatrudni na stanowisko: Konsultantem ds. obsługi klienta

Twoim zadaniem będzie:
- Telefoniczny kontakt z klientami
- Dostosowanie oferty do potrzeb klienta
- Umawianie klientów na spotkanie z przedstawicielem

Nie musisz mieć doświadczenia!
My wszystkiego Cię nauczymy!

Gwarantujemy:
- Szkolenia teoretyczne i praktyczne a także nieustanne wsparcie merytoryczne
- Stabilną pracę w młodym i energicznym zespole
- Stałą godzinówkę + premie
- Brak planów sprzedażowych!
- Możliwość awansu

CV PROSZĘ APLIKOWAĆ NA ADRES: praca@projektmok.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19628
obsługa kina helios
21.07.2015.
Kino Helios, poszukuje uczniów/studentów chętnych do pracy przy obsłudze kina. Forma zatrudnienia: umowa- zlecenie. Zakres obowiązków: Obsługa kas biletowych, przygotowanie i sprzedaż artykułów spożywczych w kawiarni i barach, obsługa sal kinowych. Podstawowe warunki, jakie powinni spełniać kandydaci: o uczeń /student w wieku do 26 lat o samodzielność o umiejętność pracy w zespole o komunikatywność i ukierunkowanie na klienta o dyspozycyjność o zaangażowanie Zainteresowani proszeni są o przesyłanie aplikacji (CV koniecznie ze zdjęciem + list motywacyjny) na adres lubin@helios.pl lub pozostawić w kasie kina Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Telefon: 722-382-329
zatrudnię
ID: 19626
kierownik budowy z uprawnieniami
21.07.2015.
ZATRUDNIMY KIEROWNIKA ROBÓT Z UPRAWNIENIAMI.

APLIKACJĘ PROSZĘ PRZESYŁAĆ NA ADRES: BIURO@RADOXIM.PL
zatrudnię
ID: 19624
specjalista ds. ofertowania (kosztorysan
20.07.2015.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Specjalista ds. ofertowania (kosztorysant)
Miejsce pracy : Lubin
NR REF. S/126/15

Wymagania:

- wykształcenie minimum średnie techniczne
- umiejętność sporządzania przedmiarów i obmiarów robót, zapytań ofertowych,
- znajomość programu NORMA,
- umiejętność sporządzania ofert przetargowych,
- bieżący nadzór zadań inwestycyjnych realizowanych przez firmę,
- wsparcie w nadzorowaniu prac,
- biegłe czytanie dokumentacji technicznej.


Od kandydatów oczekujemy

- minimum 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku,
- zaangażowania, przedsiębiorczości, komunikatywności i odpowiedzialności,
- czynnego prawo jazdy kategorii B.

Oferujemy:

- umowa o pracę
- możliwość rozwoju zawodowego
- stabilne warunki zatrudnienia

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin

Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19623
opiekun/ka do osób starszych w niemczech
20.07.2015.
Firma PLjob zatrudni osoby na stanowisko opiekuna/opiekunki osób starszych.
POSIADAMY WIELE ZLECEŃ NA TERENIE CAŁYCH NIEMIEC.

! TRWAJĄ ZAPISY NA KURS J. NIEMIECKIEGO ! SKŁADKI OD ŚREDNIEJ KRAJOWEJ !

Do opieki: kobieta, 83 lata, 168cm, 57kg, demencja, chodzi z pomocą, nie ma dźwigania, częściowo inkontynetna, własny pokój i łazienka, TV.


Miejscowość: Bindlach
Wyjazd: 01.09.2015r.

Wymagania: komunikatywna/dobra znajomość języka niemieckiego, prawo jazdy

Wynagrodzenie: od 1100 do 1250 euro netto

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
e-mail: pljob@pljob .eu (w temacie wpisać Bindlach
tel: 768313223
osoby z Głogowa zapraszamy do biura ul. Jedności robotniczej 39
w w w .pljob. eu (formularz zgłoszeniowy znajduje się w zakładce „KONTAKT” ( pod mapką:-) ).
Nr certyfikatu 9121, do sprawdzenia na: www .kraz .praca. gov .pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768313223
zatrudnię
ID: 19622
specjalista ds. e-marketingu/administrat
20.07.2015.
MERCUS Logistyka sp. z o. o w Polkowicach

Grupa Kapitałowa KGHM Polska Miedź S.A.

firma o dużym potencjale rozwojowym, poszukuje pracownika na stanowisko:
Specjalisty DS. E-MARKETINGU/ADMINISTRATORA STRON WWW i sklepów internetowych w Zespole Marketingu

Od kandydata oczekujemy:
• bardzo dobrej znajomość HTML/CSS,
• doświadczenia w administrowaniu stronami www opartymi o CMS oraz sklepami internetowymi,
• znajomości obsługi aplikacji graficznych Morel Draw, Adobe Photoshop /Ilustrator,
• znajomości obsługi programów służących do projektowania typu CAD, ARCON,

• komunikatywności i łatwości w nawiązywaniu kontaktów.



Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego wraz z oświadczeniem zezwalającym na przetwarzanie danych osobowych w terminie do dnia 24.07.2015 r. na adres:



Kadry MERCUS Logistyka sp. z o.o.
ul. Kopalniana 11, 59-101 Polkowice.
lub e-mail zp@mercus.com.pl
tel. 76/ 724 81 50-51
Telefon: 76/724815051
zatrudnię
ID: 19621
zatrudnię montera mebli
20.07.2015.

Pilnie zatrudnię montera mebli pod zabudowę z doświadczeniem. Oferuję wynagrodzenie w wysokości 2000 zł. netto Mile widziane prawo jazdy kat. B.
CV proszę wysyłać na adres meblostyl-mazur@o2.pl
Telefon: 767273180 698618959
zatrudnię
ID: 19620
operator maszyn/operator wózka widłowego
20.07.2015.
Opis:
Miejsce wykonywania pracy: Tarnówek
Praca na cały etat na trzy zmiany w godz. 6-14-22-6 6-22

Wymagania:
- wykształcenie min. zawodowe
- doświadczenie w pracy na produkcji
- uprawnienia na wózek widłowy
- umiejętność pracy w zespole
- łatwość nawiązywania kontaktów
- rzetelność
- dokładność
- odpowiedzialność
- zaangażowanie
- uczciwość
- sumienność

Kontakt:
GER-POL
e-mail: pracatarnowek@o2.pl
Tarnówek 45 (ferma)
59-101 Polkowice
Tel .
032 363 54 38
Telefon: 032 363 54 38
zatrudnię
ID: 19619
zatrudnię fryzjerkę
19.07.2015.
Zatrudnię kreatywną osobę na stanowisko fryzjerskie .Praca w systemie dwu zmianowym. Zapewniamy szkolenia i fajne warunki pracy oraz wynagrodzenia.
Praca w Lubinie
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 695041975
zatrudnię
ID: 19614
kierowca autobusu
19.07.2015.
Zatrudnie kierowcę autobusu. wymagane doświadczenie w przewozie osób, kwalifikacje do przewozu osób. Praca od zaraz, pełny etat lub 1/2 etatu.
Telefon: 608392617
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama