POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
4
Września 2015
Piątek
Imieniny obchodzą:
Ida, Lilianna,
Rozalia, Róża
Do końca roku 118 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 462 Strona 1 z 16
zatrudnię
ID: 19821
kurs kwalifikowanego pracownika ochrony
03.09.2015.
Agencja Ochrony Glock ogłasza nabór na kurs kwalifikowanego pracownika ochrony fizycznej (dawniej licencja I lub II stopnia).
Od dnia wejścia w życie postanowień tzw. „ustawy deregulacyjnej" uzyskanie pełnych kwalifikacji niezbędnych do pracy w ochronie fizycznej (w tym na stanowiskach kierowniczych) stało się łatwiejsze i bardziej dostępne.
Nie ma egzaminów w Komendach Wojewódzkich Policji /poza dopuszczeniem do broni/, są obowiązkowe kursy.
Ceny za kurs uzależnione są od wielkości grupy szkoleniowej. W przypadku większych grup istnieje możliwość negocjacji ceny.
Zainteresowanych prosimy o kontakt.
Agencja Ochrony Glock
ul. Strzelecka 7
64-100 Leszno
tel. 693864782
Telefon: 693864782
zatrudnię
ID: 19820
firma produkcyjna zatrudni magazyniera
03.09.2015.
Miejsce pracy : Szlichtyngowa

Wymagana znajomość znajomość zasad gospodarki magazynowej, dokładność i sumienność.
Umiejętność obsługi komputera, w tym oprogramowania magazynowego.

Dokumenty aplikacyjne należy wysyłać na adres kontakt@cwindows.pl z dopiskiem "MAGAZYNIER"

Prosimy o dołączanie do korespondencji zgody na przetwarzanie danych osobowych w celu rekrutacji.
zatrudnię
ID: 19819
weekendowy kurs elektryków do 1 kv
03.09.2015.

>>>>>>>>>> SZKOLIMY już 25 lat !

>> Ukończyłeś szkołę średnią lub wyższą o profilu elektrycznym? Masz zawód a u nas zdobędziesz uprawnienia !
A może pracujesz jako pomocnik elektryka nie mając jeszcze uprawnień?

* KURS Elektryka do 1 kV - tylko we wrześniu cena promocyjna!

Zapisy w godz. 11 - 17.oo
Tel. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY w LESZNIE
* ul.Sienkiewicza 9 - II piętro.

>>>> PŁATNOŚĆ ROZŁOŻYMY NA RATY !
>>>>>> ZAPRASZAMY !

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 19818
telefoniczny doradca klienta
03.09.2015.
Informujemy, że trwa rekrutacja na stanowisko Telefoniczny Doradca klienta.
Praca w Głogowie - nie wymagamy doświadczenia, nie nakładamy planów sprzedażowych, stawka 10zł/h

CV proszę wysyłać na adres: praca@projektmok.pl
zatrudnię
ID: 19817
kierowca-konwojent kat b
03.09.2015.
Zatrudnimy kierowców-konwojentów kat. B
Telefon: 76 833 48 08
zatrudnię
ID: 19816
kierowca kat c
03.09.2015.
Zatrudnimy kierowców kat.C z kursem na przewóz rzeczy
Telefon: 76 833 48 08
zatrudnię
ID: 19815
opiekunki osób starszych -niemcy
03.09.2015.
Firma Yvonne-N Poszukuje zarówno dyplomowanych pielęgniarek jak również
doświadczonych opiekunek osób starszych , które pracują w systemie opieki
domowej na terenie Niemiec
OFERUJEMY:
- Legalne Zatrudnienie
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Opłacone składki ZUS
- Ubezpieczenie OC
- Długo terminowe kontrakty
- Opieka konsultanta (polskojęzycznego/niemieckojęzycznego).
Yvonne-N
Więcej informacji 767541961
ul. Lompy 21
67-200 Głogów
767541961
Telefon: 767541961
zatrudnię
ID: 19813
mały sklep nn pół etatu
02.09.2015.
Przyjmę do pracy w małym sklepie spożywczym .
Telefon: 508314697
zatrudnię
ID: 19812
opiekun bądź opiekunka, heilbronn
02.09.2015.
Firma PLjob zatrudni osoby na stanowisko opiekuna/opiekunki osób starszych.
POSIADAMY WIELE ZLECEŃ NA TERENIE CAŁYCH NIEMIEC.

! ORGANIZUJEMY KURSY J. NIEMIECKIEGO ! SKŁADKI OD ŚREDNIEJ KRAJOWEJ !

Do opieki: małżeństwo. Pani sprawna, zapominalska, opiekuje się jeszcze mężem. Pan na wózku, są wszystko windy w domu, ma pieluchy i cewnik, do którego przychodzi dwa razy dziennie Pflegedienst. Jest pani sprzątająca, Internet. Państwo mieszkają w domku.


Miejscowość: Heilbronn
Wyjazd: 26.09.2015r.

Wymagania: dobra znajomość języka niemieckiego, prawo jazdy

Wynagrodzenie: od 1300 euro netto

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
e-mail: pljob@pljob .eu (w temacie wpisać Heilbronn)
tel: 768313223
osoby z Głogowa zapraszamy do biura ul. Jedności robotniczej 39
w w w .pljob. eu (formularz zgłoszeniowy znajduje się w zakładce „KONTAKT” ( pod mapką:-) ).
Nr certyfikatu 9121, do sprawdzenia na: www .kraz .praca. gov .pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768313223
zatrudnię
ID: 19811
firma produkcyjna zatrudni na produkcję
02.09.2015.
Miejsce pracy: Szlichtyngowa

Firma produkcyjna poszukuje pracowników na stanowiska:

spawacz / szlifierz / monter

Wymagana podstawowa znajomość obsługi narzędzi ręcznych i małych elektronarzędzi, zaangażowanie w pracę oraz umiejętność dobrej organizacji pracy.

Dokumenty aplikacyjne należy wysyłać na adres kontakt@cwindows.pl

Prosimy o dołączanie do korespondencji zgody na przetwarzanie danych osobowych w celu rekrutacji.
zatrudnię
ID: 19810
obsługa kina
01.09.2015.
Helios S.A. poszukuje do kina w Lubinie chętnych uczniów/studentów do pracy na następujące stanowiska:
Kinooperator
Wymagania wobec kandydatów:
1. wiek 18-25 lat
2. potwierdzony status ucznia lub studenta
3. mile widziane studia w kierunku technicznym, informatycznym, elektronicznym, elektroakustycznym, elektrycznym
4. znajomość obsługi komputera
5. dyspozycyjność
6. umiejętność pracy w zespole
7. odporność na stres
8. mile widziane uprawnienia SEP do 1 KV




OBSŁUGA KINA HELIOS
Zakres obowiązków:
Obsługa kas biletowych, przygotowanie i sprzedaż artykułów spożywczych w kawiarni i barach, obsługa sal kinowych.
Podstawowe warunki, jakie powinni spełniać kandydaci:
1. uczeń /student w wieku do 26 lat
2. samodzielność
3. umiejętność pracy w zespole
4. komunikatywność i ukierunkowanie na klienta
5. dyspozycyjność
6. zaangażowanie

Zainteresowani proszeni są o przesyłanie aplikacji (CV koniecznie ze zdjęciem + list motywacyjny) na adres lubin@helios.pl lub pozostawić w kasie kina
Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Telefon: 722-382-329
zatrudnię
ID: 19809
lektor angielski, niemiecki
01.09.2015.
Uczysz z pasją, jesteś kreatywny (-a), energia i entuzjazm Cię nie opuszczają? Dołącz do nas i wykorzystaj w pełni swój potencjał! Gwarantujemy komfortowe warunki pracy w nowoczesnej placówce z ponad 20-sto letnim doświadczeniem. Gwarantujemy elastyczne godziny pracy, bardzo dobre wynagrodzenie. Zapraszamy do złożenia CV i listu motywacyjnego. Studium Języków Obcych "Mr Happy"ul. Saturna 38a, Głogów Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 512220953
zatrudnię
ID: 19808
elektromechanik - elektryk samochodowy
01.09.2015.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Elektromechanik - Elektryk samochodowy
Miejsce pracy: Polkowice na terenie KGHM S.A. (praca pod ziemią)
NR REF. S/138/15

Od kandydatów oczekujemy:
- 3-letniego doświadczenia w zawodzie,
- dokładności, sumienności, dyspozycyjności,
- dobrej znajomości elektromechaniki samochodowej

Obowiązki na stanowisku pracy:

- samodzielne wykonywanie napraw i konserwacji pojazdów samochodowych

Oferujemy:
- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwość stałego zatrudnienia.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Kontakt:
Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin




Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693-013-524
zatrudnię
ID: 19807
kurs kierowcy wózków widłowych
01.09.2015.
>>>>>>>>>>>>>>> SZKOLIMY już 25 lat!
OFERTA DLA STUDENTÓW, OSÓB BEZROBOTNYCH I INNYCH ZAINTERESOWANYCH

* Elektryk do 1 kV - E, D oraz Egzaminy aktual.
* Palacz Kotłów c.o. (na paliwo stałe, olej, gaz) oraz Egzaminy aktual.
* Obsługa Agregatów prądotwórczych
* Kierowca Wózków widłowych z wymianą butli gaz.- cena promocyjna 295,00 zł


oraz
* Szkolenia Okresowe BHP
* Szkolenia Okresowe Służb BHP
* Szkolenia Ochrony P-poż
* Szkolenia Udzielania Pierwszej Pomocy przedmedycznej

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY w LESZNIE
ul.Sienkiewicza 9 - II p.

Zapisy do 2.IX.br.
w godz. 11-17.oo

** CENY KONKURENCYJNE!
** MOŻLIWOŚĆ OPŁATY RATALNEJ!
**** ZNIŻKI DLA OSÓB BEZROBOTNYCH!
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 19806
pilnie zatrudnimy stażystkę
01.09.2015.
Witam

Pilnie poszukujemy stażystki do pracy biurowej.
staż z możliwością zatrudnienia po stażu.


CV z listem motywacyjnym proszę przesyłać na adres biuro@emisaro.pl

zatrudnię
ID: 19801
kwiaciarnia głogów
31.08.2015.


Zatrudnię do pracy w kwiaciarni osobe z doswiadczeniem.
518788021

Telefon: 518788021
zatrudnię
ID: 19797
praca -docieplenia
31.08.2015.
Przyjmę do pracy na docieplenia fachowców lub ekipy budowlane z doświadczeniem. Praca na akord w Warszawie. Wymagany własny sprzęt oraz ważne badania .Pomagamy w załatwieniu tanich noclegów nie daleko od budowy ...wiecej pod telefonem724-075-071 kontak po godzinie 18:00
Telefon: 724075071
zatrudnię
ID: 19796
spedytor międzynarodowy
31.08.2015.
Pracuj z nami w Grupie Ritex!

W związku z dynamicznym rozwojem naszej działalności obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: SPEDYTOR MIĘDZYNARODOWY
DS. FRACHTU DROGOWEGO

DO NAJWAŻNIEJSZYCH ZADAŃ BĘDZIE NALEŻEĆ:
- samodzielne pozyskiwanie i realizowanie za pośrednictwem podwykonawcy międzynarodowych zleceń spedycyjnych
z terenu Unii Europejskiej, zgodnie z procedurami firmy i oczekiwaniami klienta
- budowanie długotrwałych relacji i podtrzymywanie kontaktów z klientami i podwykonawcami, w tym pozyskiwanie nowych klientów i zleceń spedycyjnych
- gwarantowanie prawidłowego przygotowania i obiegu dokumentów
- optymalizacja kosztów i udział w procesie windykacji należności
- rozwój działalności spedycyjnej poprzez dbanie
o wysoką jakość usług oraz pozytywny wizerunek firmy

WYMAGANIA:
- biegła znajomość w mowie i piśmie jednego z wymienionych języków: j. niemiecki, j.hiszpański, j.angielski, j. francuski. Znajomość j. włoskiego będzie dodatkowym atutem.
- mile widziane doświadczenie na stanowisku spedytora bądź handlowca w branży TSL
- komunikatywność i orientacja na bezpośrednią współpracę z klientem
- dobra organizacja pracy oraz umiejętność podejmowania szybkich i trafnych decyzji pod presja czasu
- umiejętność pracy w zespole
- wykształcenie kierunkowe będzie dodatkowym atutem

OFERUJEMY:
- miłą atmosferę pracy w międzynarodowej organizacji o ugruntowanej pozycji na rynku
- wolne weekendy
- możliwość samorealizacji,
- atrakcyjne wynagrodzenie uwzględniają system premiowy
od 3000,00 zł. do 8 000,00 zł. netto.

Aplikacje (CV oraz pełną dokumentację) proszę składać na adres mailowy: piotr@ritex.glogow.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 531435762
zatrudnię
ID: 19795
pania do sprzatania
31.08.2015.
Poszukuje pania do sprzatania mieszkania,solidna,dokladna na 2h tygodniowo.Godz.pracy do uzgodnienia.Os.Piastów Śl.1.
Telefon: 667981492
zatrudnię
ID: 19794
telefoniczny doradca klienta
31.08.2015.
Informujemy, że trwa rekrutacja na stanowisko Telefoniczny Doradca klienta.
Praca w Głogowie - nie wymagamy doświadczenia, nie nakładamy planów sprzedażowych, stawka 10zł/h

CV proszę wysyłać na adres: praca@projektmok.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19788
praca w kwiaciarni
29.08.2015.
Przyjmę do pracy w kwiaciarni osobę niepalącą
Telefon: 608426150
zatrudnię
ID: 19787
kelner/kelnerka (pracownik sali)
29.08.2015.
Lokal gastronomiczny w Głogowie zatrudni pracownika sali (kelner/kelnerka).

Wymagania:
*chęci do pracy
*prawo jazdy (obowiązkowo!)
*pozytywne nastawienie do Gości
*dyspozycyjność
*mile widziane doświadczenie.

Oferujemy:
*umowę o pracę
*elastyczny grafik
*pracę w zgranym zespole.

Kontakt: 663 942 680
Telefon: 663 942 680
zatrudnię
ID: 19784
opiekunka osób starszych
27.08.2015.
Firma PLjob zatrudni osoby na stanowisko opiekuna/opiekunki osób starszych.
POSIADAMY WIELE ZLECEŃ NA TERENIE CAŁYCH NIEMIEC.

! TRWAJĄ ZAPISY NA KURS J. NIEMIECKIEGO ! SKŁADKI OD ŚREDNIEJ KRAJOWEJ !

Do opieki: pani, 91 lat, 150cm, 50kg, reumatyzm, osteoporoza, problemy z lewą ręką, w 2008 operacja rzepki, problemy z chodzeniem, niedosłuch, krótkie odcinki z rolatorem, dłuższe już na wózku, podlewanie kwiatków i zbiór jagód, Pflegedienst, duże zakupy rodzina


Miejscowość: Ebersbach (okolice Stuttgart)
Wyjazd: między 7.09.2015 a 11.09.2015

Wymagania: dobra znajomość języka niemieckiego, niepaląca

Wynagrodzenie: od 1150 do 1180 euro netto

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
e-mail: pljob@pljob .eu (w temacie wpisać Ebersbach)
tel: 768313223
osoby z Głogowa zapraszamy do biura ul. Jedności robotniczej 39
w w w .pljob. eu (formularz zgłoszeniowy znajduje się w zakładce „KONTAKT” ( pod mapką:-) ).
Nr certyfikatu 9121, do sprawdzenia na: www .kraz .praca. gov .pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768313223
zatrudnię
ID: 19781
technik utrzymania ruchu
27.08.2015.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta z Dolnego Śląska poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:
Technik utrzymania ruchu (dział obróbki mechanicznej i odlewni)
Miejsce pracy: Polkowice
NR REF. S/137/15
Wymagania:
- Wykształcenie min. średnie techniczne
- Znajomość budowy maszyn
- Umiejętność czytania rysunku technicznego
- Znajomość zagadnień z dziedziny pneumatyki i hydrauliki
- Obsługa komputera

Mile widziane:
- Uprawnienia SEP: E1; E2; E3
- Uprawnienia spawalnicze
- Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym

Obowiązki:
- Utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych
- Dokonywanie okresowych przeglądów
- Wypisywanie raportów z pracy
- Usprawnianie procesu produkcyjnego

Oferujemy:
- umowę o pracę
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia
- stabilne zatrudnienie



Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin



Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693-013-524
zatrudnię
ID: 19780
dołącz do o r i f l a m e!
26.08.2015.
Odkryj fascynujący świat Oriflame! Dołącz do nas i zostań członkiem Klubu Oriflame! Kupuj kosmetyki dla siebie w cenach hurtowych, zarabiaj na ich sprzedaży, a także podejmij wyzwanie - zostań Managerem i twórz własny zespół konsultantów uzyskując dochody z zarządzania grupą.

Dla Nowych Konsultantów nagrody w programie Witamy o warości 308 zł oraz próbki za 1 zł.

Chętnie udzielę szczegółowych informacji.

Zapisując się u mnie woda toaletowa o wartości 89zł oraz tusz Wonder w nagrodę.

Praca dla osób, które ukończyły 16 lat.

www.ori-konsultant.pl

GG 9052425, biuro@ori-konsultant.pl, tel.606638894

Formularz rejestracji:

http://www.ori-konsultant.pl/formularz-rejestracji
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 606638894
zatrudnię
ID: 19777
kinooperator
26.08.2015.
Helios S.A. poszukuje do kina w Lubinie chętnych studentów do pracy na następującym stanowisku:

Kinooperator

Wymagania wobec kandydatów:

• wiek 18-25 lat
• potwierdzony status ucznia lub studenta
• mile widziane studia w kierunku technicznym, informatycznym, elektronicznym, elektroakustycznym, elektrycznym
• znajomość obsługi komputera
• dyspozycyjność
• umiejętność pracy w zespole
• odporność na stres
• mile widziane uprawnienia SEP do 1 KV

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie listu motywacyjnego, zdjęcia i CV na adres e-mail aneta.kojat@helios.pl lub na lubin@helios.pl
Telefon: 722-382-329
zatrudnię
ID: 19774
inżynier jakości (dział obróbki mechanic
26.08.2015.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta z Dolnego Śląska poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:
Inżynier Jakości (dział obróbki mechanicznej)
Miejsce pracy: Polkowice
NR REF. S/136/15
Wymagania:

• wykształcenie wyższe techniczne
• 3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w firmie produkcyjnej
• znajomość narzędzi jakościowych: FMEA, 8D, tzw. stara siódemka, analiza SPC.
• umiejętność obsługi maszyny współrzędnościowej, profilografu, chropowartościomierza
• znajomość rysunku technicznego
• dobra znajomość języka angielskiego
• znajomość pakietu MS Office

Obowiązki:
• kontrolowanie zgodności procesu produkcyjnego z bieżącymi wymaganiami dotyczącymi jakości
• prowadzenie dokumentacji jakościowej,
• tworzenie i ciągłe doskonalenie programów pomiarowych,
• analiza przyczyn powstawania braków produkcyjnych oraz zapobieganie im
• planowanie i opracowanie metod kontroli jakości
Oferujemy:
• umowę o pracę
• atrakcyjne warunki wynagrodzenia
• stabilne zatrudnienie



Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin



Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693-013-524
zatrudnię
ID: 19773
zatrudnimy kierowcę
26.08.2015.
„Barabaś” Sp. z o.o. w Lubinie, jeden z największych producentów kostki brukowej i materiałów wibroprasowanych na Dolnym Śląsku zatrudni


KIEROWCĘ


Wymagania:

Prawo jazdy kat. C i E
Odpowiedzialność, sumienność i rzetelność
Posiadanie uprawnień na HDS będzie dodatkowym atutem

Oferujemy:

Pracę w firmie posiadającej stabilną pozycję na rynku
Atrakcyjne wynagrodzenie

Aplikacje (CV ze zdjęciem i list motywacyjny) prosimy przesyłać na adres: k.kuczera@barabas.pl lub korespondencyjnie:
Firma BARABAŚ Sp. z o.o. 59-300 Lubin, ul Przemysłowa 1c
do dnia 07.09.2015
dodatkowe informacje pod numerem telefonu 76 841 50 87
Jednocześnie informujemy, że zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na wybrane oferty.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Firmę BARABAŚ Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie".


Telefon: 508 294 226
zatrudnię
ID: 19771
1500zł netto + premia (nawet do 3000zł!)
26.08.2015.
Trwa rekrutacja na stanowisko: PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO.

Nie wymagamy doświadczenia ani własnego samochodu!

Podstawa (1500zł netto) + premia od sprzedaży (Nawet do 3000zł netto)

Oferujemy: Samochód służbowy, profesjonalne szkolenia, a także MOŻLIWOŚĆ AWANSU!

Oczekujemy: Prawo jazdy, umiejętność podejmowania samodzielnych decyzji i zaangażowania

CV proszę wysyłać na adres:
przedstawiciel@projektmok.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 19769
pracownik odlewni
26.08.2015.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10700. Obecnie dla naszego klienta z Dolnego Śląska poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:
Pracownik odlewni (ustawiacz)
Miejsce pracy: Polkowice
NR REF. S/134/15



Zakres obowiązków:
• Optymalizacja procesu odlewania aluminium
• Usprawnianie działań produkcyjnych (minimalizacja czasu przezbrojeń)
• Współpracę z działami Utrzymania Ruchu i Utrzymania Form w celu polepszenia procesu i redukcji strat

Wymagania:

• Wykształcenie średnie techniczne
• 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku
• Znajomość rysunku technicznego
• Praktyczna znajomość pracy na odlewni
• Znajomość obsługi pakietu MS Office
• Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym
• Mile widziana umiejętność obsługi robotów Motoman




Pracodawca oferuje:

• stabilne zatrudnienie
• atrakcyjny system wynagradzania
• możliwość rozwoju zawodowego
Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Kontakt:
Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin




Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693-013-524
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama