POLITYKA PRYWATNOŚCI MIEDZIOWE.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
radiologotop30c.jpg
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
26
Września 2016
Poniedziałek
Imieniny obchodzą:
Cyprian, Euzebiusz,
Justyna
Do końca roku 96 dni.
Start arrow Og?oszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 2,46 zł z Vat w płatności SMS - wyślij wiadomość pod numer 72051 o treści ELKA
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 484 Strona 1 z 17
zatrudnię
ID: 21309
doradca klienta sprzedawca
23.09.2016.
Poszukujemy doradcy klienta-handlowca Pani Lub Pana , do salonu sprzedaży w Lubinie. Branża : dekoracje wnętrz.
Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za:

- aktywną, zgodną ze standardami obsługę klienta
- efektywną sprzedaż

Oferujemy:
miłą atmosferę w młodym zespole
pracę w nie pełnym wymiarze godzin /09:00-17:00 godziny otwarcia salonu/praca zmienna
premię uznaniową, zależną od efektywności sprzedaży

Osoby zainteresowane pracą proszone są o pozostawienie swojego na skrzynce e-mail.
Mile widziane zdjęcie w CV

Staus ucznia/studenta
W CV prosimy o zamieszczenie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej
ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997r. o Ochronie
Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
zatrudnię
ID: 21305
praca dla elektryka
22.09.2016.
Firma GRUPA HAJDUK Sp. z o.o. PODŁOŻE DO PIECZAREK Sp.k. oferuje prace na stanowisku Elektryk.

Wymagania:

1 Wykształcenie minimum zawodowe.
2.Doświadczenie w pracy jako Elektryk w dziale utrzymania ruchu lub na podobnym stanowisku.
3.Uprawnienia SEP 1kV, obsługa agregatów prądotwórczych.

zapraszamy na strone www.hajduk.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 609 100 122
zatrudnię
ID: 21304
pracownik gospodarczy
22.09.2016.
Firma zatrudni mężczyzn na stanowisko pracownik gospodarczy. Praca 3 zmianowa. Miejsce pracy: POLKOWICE
Telefon: 512053503
zatrudnię
ID: 21303
praca w holandii
22.09.2016.
Praca przy sortowaniu i pakowaniu warzyw i owoców. Dojazd we własnym zakresie. Zapewniamy zakwaterowanie.
Telefon: 696729944
zatrudnię
ID: 21302
automatyk- technik utrzymania ruchu
21.09.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym
w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego w branży motoryzacyjnej, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

Automatyk - Technik Utrzymania Ruchu
Miejsce pracy: Polkowice
NR REF. S/179/16

Zakres obowiązków:

- utrzymanie ruchu maszyn produkcyjnych,
- dokonywanie okresowych przeglądów,
- wypisywanie raportów z pracy,
- usprawnianie procesu produkcyjnego.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie min. średnie techniczne,
- znajomość zagadnień z dziedziny automatyki, elektryki i mechatroniki,
- umiejętność czytania schematów elektrycznych,
- znajomość programowania sterowników PLC (Mitsubishi)
Dodatkowymi atutami będą:
- znajomość operowania ( programowania Robotów )
- znajomość programowania sterowników PLC (Mitsubishi)
- uprawnienia SEP: E1,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
biuro@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013793
zatrudnię
ID: 21301
inżynier produkcji
21.09.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym
w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta, dużego koncernu międzynarodowego, poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:

INŻYNIER PRODUKCJI W DZIALE MONTAŻU ( HVAC )
Miejsce pracy: Polkowice
NR REF. S/180/16

Zakres obowiązków:

- udział we wdrażaniu nowych projektów w obszarze montażu produktu HVAC,
- ustalanie parametrów procesów oraz ich optymalizacja,
- przygotowywanie i dokonywanie zmian dokumentacji technologicznej i konstrukcyjnej,
- gwarantowanie sprawności wyposażenia technologicznego i pomiarowego,
- proponowanie i wdrażanie ulepszeń i modyfikacji.

Od kandydatów oczekujemy:

- wykształcenie wyższe,
- doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku min. 2 lat,
- praktyczna znajomość procesu montażu elementów plastikowych,
- praktyczna znajomość narzędzi: PFMEA, Flow Chart, Control Plan oraz MS Ofifice,
- umiejętność tworzenia rysunków w programie AutoCAD, SolidWorks,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.

Oferujemy:

- umowę o pracę bezpośrednio u pracodawcy,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w stabilnej firmie- duży koncern branży motoryzacyjnej.

Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 21300
zatrudnię pracowników produkcji
21.09.2016.
Firma Systemy i Technologie Sp. z o.o. w Polkowicach zatrudni pracowników od zaraz na stanowisko: pracownik produkcji. Praca przy linii produkcyjnej, przy zalewaniu form masą polimerobetonową.
Praca zmianowa (3 zmiany).
Zatrudnienie na umowę o pracę na pełny etat.

Od kandydatów oczekujemy:
-umiejętności manualnych,
-dokładności
-sumienności
-pracowitości
-umiejętności pracy w zespole

Kontakt:
-osobisty: Systemy i Technologie Sp. z o.o.
ul.: Kopalniana 7
59-100 Polkowice
- telefoniczny: 76 72 34 215
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię
ID: 21299
zatrudnię specjalistę ds.obsługi klienta
21.09.2016.
Firma Systemy i Technologie sp. z o.o. w Polkowicach zatrudni specjalistę ds. obsługi klienta.

Zakres obowiązków:
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za obsługę zamówień na produkty Firmy oraz współpracę z dystrybutorami po przez:
-pracę w biurze,
-budowanie profesjonalnych i długotrwałych relacji z klientami,
-ofertowanie oraz opiekę nad realizacją zlecenia,
-aktywną sprzedaż produktów realizowaną przez doradztwo rozwiązań technicznych klientom firmy,
-udział w targach branżowych

Wymagania:
-wykształcenie minimum średnie (preferowane techniczne),
-doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem,
-wysokie standardy obsługi klienta,
-rozwinięte umiejętności komunikacyjne i negocjacyjne,
-rzetelność i dokładność w wykonywaniu obowiązków,
-znajomość obsługi komputera i pakietu MS Office,
-samodzielność i zdolności organizacyjne,
-preferowana znajomość języka angielskiego.

Oferujemy:
-pracę w stabilnie rozwijającej się firmie,
-motywacyjny system wynagrodzeń,
-dostęp do szkoleń podnoszących kwalifikacje.

Kontakt:
Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o zapoznanie się ze stroną internetową firmy (www.sytec.pl) oraz przesłanie CV i listu motywacyjnego wraz z zamieszczoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb rekrutacji, na adres: dzial-kadr@sytec.pl
Na zgłoszenia czekamy do dnia 30.09.2016 r.
Informujemy, że nadesłanych aplikacji nie zwracamy. Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 76 72 34 215
zatrudnię
ID: 21298
praca dla fryzjera
20.09.2016.
Praca dla fryzjera. Więcej informacji pod numerem telefonu 509661057
Telefon: 509661057
zatrudnię
ID: 21296
sporting głogów
20.09.2016.
Sklep Sporting w Głogowie jest największym lokalnym sklep sportowym i filią znanego sklepu sportowego w Lesznie. Naszym klientom zapewniamy aktualne kolekcje odzieży i sprzętu sportowego znanych międzynarodowych marek, a także sprzęt sportowy wysokiej jakości i suplementy dla sportowców. W związku z rozwojem poszukujemy kandydatów na stanowisko: specjalista ds sprzedaży
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
Pracując w określonym dziale sklepu, doradzasz klientom – sportowcom i amatorom, pomagasz w wyborze i starasz się sprostać ich potrzebom. Zapewniasz wysoką jakość ekspozycji i dostępność produktów, dbasz o porządek na podległym Ci dziale.
Jeśli uprawiasz sport, Twoje mocne strony to praca w zespole i chęć pomagania innym. Jesteś energiczny i odpowiedzialny. Jesteś komunikatywny i otwarty na ludzi . Jesteś dyspozycyjny, odpowiada Ci praca zmianowa i w weekendy - To oferta właśnie dla Ciebie.
OFERUJEMY:
- umowę o pracę, po zakończeniu okresu próbnego
- pracę w ekipie pasjonatów sportu,
- szkolenia i opiekę podczas wdrażania,
- możliwość rozwoju,
Cv i list motywacyjny prosimy o przesłanie drogą mailową na adres cv@sporting.com.pl. Prosimy o zamieszczenie w cv klauzuli dot. danych osobowych.
zatrudnię
ID: 21295
referent ds. rekrutacji i obsługi klient
20.09.2016.
Miejsce pracy: Głogów
Obowiązki:
-Przyjmowanie ankiet aplikacyjnych
-Pomoc przy selekcji i rekrutacji kandydatów
-Pomoc przy definiowaniu i weryfikowaniu kompetencji kandydatów
-Weryfikacja znajomości języka niemieckiego (mile widziana)
-Budowanie bazy kandydatów
-Bieżąca obsługa pracowników
-Pomoc przy koordynacji procesu wymiany personelu

Wymagania:
-Wykształcenie średnie lub wyższe
-Wysoko rozwinięte zdolności interpersonalne, komunikatywność
-Mile widziana znajomość języka niemieckiego
-Umiejętność obsługi urządzeń biurowych
-Odpowiedzialność i zaangażowanie w wykonywaną pracę
-Mile widziane doświadczenie w przeprowadzaniu projektów rekrutacyjnych
Oferujemy:
-Praca w dynamicznie rozwijającej się firmie
-Umowa o pracę
.

Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV na adres e-mail z dopiskiem pracownik ds. rekrutacji

W aplikacji prosimy umieścić następującą klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133, poz. 883 ze zm.)."
Telefon: 076 8313223
zatrudnię
ID: 21294
kurs kwalifikowanego pracownika ochrony
20.09.2016.
Agencja Ochrony Glock ogłasza nabór na kursy:
- kwalifikowanego pracownika ochrony fizycznej (dawna licencja)
(Obecnie, aby uzyskać wpis na listę kwalifikowanych pracowników ochrony fizycznej wystarczy odbyć szkolenie zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 18 grudnia 2013 r. w sprawie wymagań w zakresie szkoleń i kursów potwierdzających przygotowanie teoretyczne i praktyczne w zakresie wyszkolenia strzeleckiego, samoobrony, technik interwencyjnych oraz znajomości przepisów prawa związanych z wykonywaniem ochrony osób i mienia. Nie ma egzaminów w Komendach Wojewódzkich Policji /poza dopuszczeniem do broni/, są obowiązkowe kursy i badania lekarskie.)
Koszt kursu 800 - 1200 zł.
Termin przeprowadzenia kursu jest ustalany indywidualnie.
W przypadku większych grup istnieje możliwość negocjacji ceny.
Zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny, tel. 693864782, e-mail lub zapraszamy do Naszego biura ul. Strzelecka 7, Leszno.
Telefon: 693864782
zatrudnię
ID: 21293
pracownik call center
20.09.2016.
Witam,

Zatrudnię osobę komunikatywną, do pracy w młodym dynamicznym zespole na stanowisku call center.

Wymagania:
-wysoka kultura osobista,
-komunikatywność,
-szybkie przyswajanie nowych informacji,

Oferujemy:
- wysokie zarobki,
-elastyczny czas pracy,

Osoby zainteresowane współpracą prosimy o przesłanie CV.
zatrudnię
ID: 21292
specjalista ds. systemów zarządzania jak
20.09.2016.
Opis stanowiska:

• nadzór nad systemem jakości - tworzenie, weryfikacja, wdrażanie i nadzorowanie dokumentacji, w wersji elektronicznej i papierowej
• przeprowadzanie audytów wewnętrznych,
• prowadzenie ewidencji, rozpowszechnianie i aktualizowanie księgi jakości, procedur, instrukcji oraz przynależnych formularzy
• zarządzanie reklamacjami od klientów oraz nadzorowanie wprowadzanych działań korygujących i zapobiegawczych
• wdrażanie narzędzi jakościowych i dbanie o ich stosowanie w firmie
• przeprowadzanie szkoleń dla pracowników w zakresie Zarządzania Jakością
• udział w audytach klienckich

Wymagania :
• minimum roczne/ dwuletnie ? doświadczenie na równorzędnym stanowisku
• certyfikat ukończenia kursu na pełnomocnika SZJ i/lub audytora wewnętrznego wg normy ISO 9001:2008.
• znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym
• doświadczenia w uczestnictwie w audytach
• odpowiedzialność, skrupulatność, sumienność, dociekliwość
• doskonała organizacja pracy własnej
• zdolności koncepcyjne i analityczne
• znajomość wymagań procedur GDP będzie dodatkowym atutem
• mile widziana znajomość branży transportowej

Oferujemy:
• stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
• niezbędne narzędzia pracy
• dużą samodzielność oraz współudział w rozwoju firmy
• możliwość wyjazdów do zagranicznych kontrahentów firmy
• przeszkolenie z wymagań GDP ( Dobra Praktyka Dystrybucyjna )

CV prosimy wysyłać na adres praca@arra.pl
zatrudnię
ID: 21291
technik instalacji systemów zabezpieczeń
19.09.2016.
Opis stanowiska:

Wykonywanie instalacji systemów alarmowych, kontroli dostępu, telewizji analogowej oraz IP; nie potrafisz? Nie martw się - nauczymy Cię
Realizację przeglądów konserwacyjnych oraz serwisów
Sporządzenia dokumentacji powykonawczych
Nawiązywanie pozytywnych relacji z klientami Firmy

Wymagania:

Dyspozycyjność
Otwartość na wiedzę techniczną
Umiejętność pracy w zespole (komunikatywność)
Samodzielność i łatwość podejmowania szybkich decyzji
Dobra organizacja pracy, dokładność, sumienność
Prawo jazdy kat. B
Zdolność do pracy na wysokości pow. 3m
Niekaralność

Co oferujemy:
Zatrudnienie na umowę o pracę
Samochód służbowy
Narzędzia
Pracę w dynamicznym zespole w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
Szkolenia

CV prosimy o wysyłanie na adres zsa@zsa-alarmy.pl
temat rekrutacja

odpowiemy na wybrane CV.
Telefon: 507098210
zatrudnię
ID: 21290
dyspozytor
19.09.2016.
Firma ARRA istnieje na rynku od 2002 roku. Prowadzi działalność z zakresu transportu drogowego w temperaturze kontrolowanej. Specjalizując się w transporcie chłodniczym, farmaceutycznym oraz transporcie materiałów niebezpiecznych (ADR). Obszarem działalności firmy jest cała Europa. Firma świadczy usługi wysokiej jakości o czym świadczyć mogą zdobyte nagrody i certyfikaty oraz opinie naszych klientów

Dyspozytor


Opis stanowiska
• nadzór, koordynacji pracy kierowców i pojazdów
• rozliczanie pracy kierowców i pojazdów
• wydawanie dyspozycji kierowcom
• kontrolowanie kosztów jednostkowych poszczególnych kursów
• zapewnienie płynności realizacji zleceń
• współpraca ze spedytorem

Wymagania
• dyspozycyjność
• umiejętność szybkiego reagowania na zmieniającą się sytuację oraz podejmowania decyzji
• odpowiedzialność i duże zaangażowanie w wykonywane obowiązki
• komunikatywna znajomość jednego języka obcego
• obsługa MS Office

Oferujemy
• samodzielne stanowisko pracy
• bardzo dobrą atmosferę w firmie
• możliwość podnoszenia kwalifikacji
• możliwość rozwoju w strukturach firmy
• aktywny udział w rozwoju firmy
• pasjonującą, pozbawiona monotonii pracę

CV prosimy wysyłać do 27.10.2016 na adres praca@arra.pl
zatrudnię
ID: 21288
opiekunka osoby starszej - niemcy
19.09.2016.
Poszukujemy osób od 25 do 65 roku życia w dobrej kondycji fizycznej, osób z oświadczeniem na stanowisku opiekunka/opiekun osób starszych, osób ze znajomością języka niemieckiego przynajmniej po 3 miesięcznym kursie.

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- legalne zatrudnienie
- pewne miejsca pracy,
- stała opieka z konsultantem polskojęzycznym,
- bezpłatne kursy języka niemieckiego,
- pomoc w organizacji przejazdu,
- długoterminowe kontrakty,
- system pracy dostosowany jest do twoich potrzeb
Telefon: 76 754 19 61
zatrudnię
ID: 21287
zatrudnię pomoc kuchenną - pół etatu
19.09.2016.
W barze mlecznym w Głogowie zatrudnię pomoc kuchenną.
Praca na pół etatu, od poniedziałku do piątku od 15:00 do 19:00.

Obowiązki: pomoc w wydawaniu posiłków, obieranie warzyw, mycie naczyń, sprzątnie i dbanie o porządek.

Wymagania: ważna książeczka sanepidowska, obrotność, dobra organizacja i pracowitość.

Zainteresowane Panie proszę o kontakt telefoniczny: 577 753 228
Telefon: 577 753 228
szukam pracy
ID: 21285
chętnie posprzątam
18.09.2016.
Witam! Pomogę w obowiązkach domowych. Sprzątanie, prasowanie w zależności od wymagań i oczekiwań. Jestem osobą punktualną, odpowiedzialną, dojeżdżam własnym samochodem. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr 603-208-140

Telefon: 603-208-140
zatrudnię
ID: 21283
pracownik serwisu- kfc głogów od 11zł/h
17.09.2016.
Szukamu kandydatów którzy:
mają pozytywna energię,
chętnie podejmują wyzwania,
są otwarci na poszerzanie wiedzy i zainteresowani własnym rozwojem zawodowym i osobistym.

Co oferujemy:
-Elastyczne godziny pracy - żebyś miał czas na szkołę, hobby czy spotkania z rodziną i przyjaciółmi, możesz pracować tylko po 4 lub 6h dziennie, w godzinach porannych lub tylko po godzinie 18:00 - grafik dostosujemy do Twoich potrzeb,
-Kartę zniżkową - zniżka w wysokości 25% we wszystkich restauracjach AmRest,
-Szkolenie umiejętnośc- e-learningi, szkolenia w miejscu pracy
-Jasną ścieżkę kariery - od Ciebie zależy jak szybko awansujesz i na jakim stanowisku będziesz,
- Coś ekstra- bycie członkiem dużej i rozwijającej sie firmy otworzy Ci drzwi do świata atrakcyjnych benefitów, takich jak premie uznaniowe, karty sportowe, programy z nagrodami i wiele innych
- Możliwość wybory: umowa o pracę lub umowa zlecenie (studenci, uczniowie).

NA START PROPONUJEMY STAWKĘ OD 11 PLN/h
Nie wahaj się! Aplikuj już teraz!
Wejdź na naszą stronę (skopiuj poniższy link do przeglądarki):
http://amre.st/2cSXIBT lub przynieś CV do restauracji KFC w Głogowie
zatrudnię
ID: 21282
zatrudnię kierowcę z kategorią c
16.09.2016.
Zatrudnimy kierowcę z kat c plus karta kierowcy na solówkę DMC 12 ton.
Mile widziana kat e oraz doświadczenie w zawodzie.
Trasy międzynarodowe.
Więcej informacji pod numerem tel.607598907.
zatrudnię
ID: 21279
kurs operatora wózka widł., palczy c.o.
16.09.2016.

SZKOLIMY już 25 lat! >>>> Zaufało nam już tysiące osób! ZAPISZ SIĘ I TY!
>> Okazja! KURS w cenie jeszcze wakacyjnej!

* KURS Kierowcy Wózków widłowych z UPRAWNIENIAMI Wymiany Butli gaz.- cena 295,oo zł brutto za całość - rozpoczęcie wt.20.IX.br.


* KURS Palaczy Kotłów c.o (na palwa stałe, olej, gaz) - cena 495,oo zł brutto z UPRAWNIENIAMI PAŃSTWOWYMI - rozpoczęcie we wt.20.IX.br.

ORAZ inne wg OFERTY:

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy do 19.IX.br.w godz.11 -17.oo
TEL. 65/ 520-56-46

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

>> PŁATNOŚĆ ratalna!
>>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!
>>>> CENY KONKURENCYJNE!

>>>>>>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>>>
>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 21276
magazynier/operator wózka widłowego
16.09.2016.
Azymut Agencja Zatrudnienia jest licencjonowanym podmiotem działającym w oparciu o wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 11746. Obecnie dla naszego klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku

Magazynier/Operator wózka widłowego
NR REF. S/133/16
Miejsce pracy: Lubin


Obowiązki na stanowisku pracy:

- obsługa wózka widłowego ,
- załadunek i rozładunek towarów,
- właściwa i terminowa realizacja zadań,

Od kandydatów oczekujemy:

- uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych,
- sumienności i terminowości,
- motywacji do pracy,


Oferujemy:

- umowę o pracę,
- stabilne zatrudnienie,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- pracę w miłej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie.


Aplikacja powinna zawierać klauzulę następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.”

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Galeria Cuprum Arena (III poziom)
ul. Sikorskiego 20
59-300 Lubin
rekrutacja@azymut-praca.pl

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 693013517
zatrudnię
ID: 21275
praca od zaraz
15.09.2016.
ZATRUDNIĘ OD ZARAZ DO PRACY W BRANŻY OGOLNOBUDOWLANEJ.
Telefon: 603601958
zatrudnię
ID: 21274
dam pracę
15.09.2016.
Zatrudnię pracowników do pracy przy remontach konstrukcji praca na KGHM (spawaczy monterów pomocników )tel 606308839
Telefon: 606308839
zatrudnię
ID: 21273
zatrudnię w budowlance głogów i okolice
15.09.2016.
Praca dla pracownika ogólnobudowlanego przy dociepleniach elewacji, murowaniu i pracach wykończeniowych (rigips, gładzie, ścianki, malowanie, płytki!).
Praca na terenie Głogowa i okolic. Płatne co 2 tygodnie, umowa.

Budekspert Głogów 696 487 057
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 696487057
zatrudnię
ID: 21272
praca dla opiekunki w paderborn
15.09.2016.
Szukamy osób chętnych na wyjazd do Niemiec w charakterze opiekun/ka osoby starszej.

Opis zlecenia: 90-letnia pani, która ma problemy z sercem. Porusza się z pomoca, także po schodach. Nie ma dzwigania. Pani korzysta samodzielnie z toalety. Nie ma pracy nocnej. Rano przychodzi Pflegedienst do mycia i ubierania. Podopieczna jest troszke strachliwa. Glownie chodzi o pomoc w prowadzeniu domu, spacery oraz gotowanie. W tym samym domu mieszka rodzina, w oddzielnym mieszkaniu.

Praca w Paderborn.
Wyjazd 14.10.2016. (zgloszenia przyjmujemy do konca wrzesnia)

Wymagania:

- Język niemiecki w stopniu dobrym
- Doświadczenie w opiece nad osobą starszą
- Osoba niepalaca

Odprowadzamy skladki od sredniej krajowej (4055zl), dajemy premie za polecenie.
Posiadamy rozne zlecenia na terenie calych Niemiec. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:

e-mail: pljob@pljob .eu
tel: 768313223

Zapraszamy również do naszego biura na ul. Jednosci Robotniczej 39, 67-200 Glogow.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
zatrudnię
ID: 21271
praca dla opiekunki w niemczech
15.09.2016.
Szukamy osób chętnych na wyjazd do Niemiec w charakterze opiekun/ka osoby starszej.

Obecnie poszukujemy opiekunki do malzenstwa. Obie osoby poruszaja się oraz korzystaja z toalety samodzielnie. Nie ma wstawania w nocy oraz dzwigania. Podopieczni potrzebuja glownie pomocy w prowadzeniu domu. Pan ma lekka demencje. Jest Internet, blisko centrum handlowe. Praca w malym miasteczku na poludniu Niemiec (Badenia-Wirtembergia).
Wyjazd 30.09.2016.

Wymagania:

- Język niemiecki w stopniu komunikatywnym
- Doświadczenie w opiece nad osobą starszą
- Osoba niepalaca

Odprowadzamy skladki od sredniej krajowej (4055zl), dajemy rozne premie za polecenie.
Posiadamy rozne zlecenia na terenie calych Niemiec. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:

e-mail: pljob@pljob .eu
tel: 768313223

Zapraszamy również do naszego biura na ul. Jednosci Robotniczej 39, 67-200 Glogow.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 768313223
zatrudnię
ID: 21268
kurs specjalisty ds.kadr i płac
14.09.2016.
>>>> SZKOLIMY już 25 lat! >>> We wrześniu jeszcze w niższej cenie wakacyjnej!

OKAZJA!

* KURS Specjalisty ds. Kadr i Płac - 40 godzin dydaktycznych w cenie 360,oo zł
za całość (za skrypty tradycyjnie nie pobieramy opłaty! )

ZAPISY w godz. 11 - 17.oo
tel. 65/ 520-56-46

www.szkolenia-urleszno.manifo.com

UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul.Sienkiewicza 9

> PŁATNOŚĆ ratalna!
>> ZNIŻKI dla bezrobotnych!
>>> CENA konkurencyjna!

>>>>>>>> ZAPRASZAMY >>>>>>>
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46
zatrudnię
ID: 21267
praca dla kobiety i mężczyzny
14.09.2016.
Zatrudnimy osoby do sprzątania hali produkcyjnej w Polkowicach. Cały etat, praca na 3 zmiany.
Telefon: 512053503
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

Classifieds v 1.4
Copyright by POSLuH d.o.o, Gorsk.net Studio

reklama