5. urodziny Mamma Mija TrattorijaSerce najważniejszym składnikiem |
26.10.2017. Radio Elka | ||
Dyżurny reporter: 667 70 70 60 Lokal gastronomiczny jest na głogowskim rynku od pięciu lat i widać po ilości klientów, że okazał się strzałem w dziesiątkę. - Mieliśmy nadzieję, że ludzie pokochają domowe i prawdziwe jedzenie. Ale nigdy w biznesie nie ma pewności. Nam się na szczęście udało - mówi Agnieszka Dąbrowska, właściciel firmy. Tajemnicą posiłków w Mamma Mija Trattorija są specjalne przyprawy, które dodają w kuchni podczas przygotowywania i samego gotowania potraw. - Zainwestowaliśmy w dobre zioło. Ludzie wracają do nas, a my z tego bardzo się cieszymy. Gdy nasz klient wychodzi i dziękuje nam mówiąc, że było pyszne, to miód na serce. Najważniejszym składnikiem naszych potraw jest serce - powiedział Tadeusz Dąbrowski. Oba pomieszczenia lokalu na Starym Mieście przystrojono dziś w urodzinowe baloniki. Załoga zwarta i gotowa szykuje pyszne potrawy. - Smaczne jedzenie to spokojne jedzenie. Osoby, które to przyrządzają muszą mieć wiele cierpliwości, chęci i zaangażowania, żeby to smakowało tak jak obecnie - dodaje A. Dąbrowska. - Dziękujemy za wspólne pięć lat i życzymy smacznego - zakończył T. Dąbrowski. |
reklama
reklama
reklama